17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ROMANIA FARA MCV – Anuntul europarlamentarului PSD Victor Negrescu: „Colegiul Comisarilor va discuta despre raportul MCV. Se pare ca va fi prezentata o analiza preliminara cu recomandari pozitive. Se vorbeste chiar de posibilitatea de a trece de la MCV la mecanismul comun european privind justitia si statul de drept... Acest raport pozitiv al Comisiei Europene poate ajuta mult Romania in procesul de aderare la spatiul Schengen”

Scris de: V.B. | pdf | print

22 November 2022 13:29
Vizualizari: 4039

Ziua de marti, 22 noiembrie 2022, poate fi una istorica pentru Romania: ne poate aduce ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare si inlocuirea lui cu mecanismul comun european privind justitia si statul de drept. Adica mecanismul aplicat tuturor celorlalte state-membre UE.Europarlamentarul PSD Victor Negrescu (foto) a anuntat marti ca tara noastra a primit deja recomandari pozitive din partea Comisiei Europene. Ramane doar sa vedem ce va hotari Colegiul Comisarilor.

Ridicarea MCV va fi un important ajutor pentru Romania in demersul ei de aderare la spatiul Schengen, a adaugat eurodeputatul.

In cazul in care Comisia Europeana se va pronunta pentru ridicarea MCV, adaugam noi, propunerea va fi trimisa catre Consiliul Uniunii Europene si Parlamentul European.


Iata ce a scris Negrescu pe Facebook:


Colegiul Comisarilor va discuta astazi despre raportul MCV. Se pare ca va fi prezentata o analiza preliminara cu recomandari pozitive. Din informatiile pe care le am in acest moment, se vorbeste chiar de posibilitatea de a trece de la MCV la mecanismul comun european privind justitia si statul de drept. Vom vedea concluziile finale. Acest raport pozitiv al Comisiei Europene poate ajuta mult Romania in procesul de aderare la spatiul Schengen”.

Comentarii

# santinela date 22 November 2022 13:45 +124

Poate ajuta pe dracu ridicarea MCV-ului.Acum cind justitia din Romania este mai nefunctionala ca oricind se ridica mizeria de MCV fiindca aia de la Bruxeles au cistigat.Nulitatea de Predoiu sub obladuirea lui Iohanis,Ciuca si Ciolacu au facut varza legile justitiei si au subordonat-o UE si acum este bine. Mizerabili si nemernici ce sinteti !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva