25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Sa mori ucis din dragoste de viata! Avocata Andreea Ionescu de la „Tuca, Zbarcea si Asociatii” a decedat dupa trei ani de calvar prin spitalele din Romania, in 2009, intr-un spital din Paris! Posibilul malpraxis este anchetat de Parchetul Sector 2!

Scris de: Adina A.STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

28 October 2011 17:33
Vizualizari: 35833

In urma cu doi ani, avocata Andreea Ionescu (foto) o femeie in plina tinerete, cu o viata si o cariera frumoasa, a decedat, indurerand familia, pe toti colegii si prietenii, ei, si pe cel ce urma sa-i devina sot. Moartea Andreei a fost pusa pe seama unui cancer genital cu metastaze, insa momentul diagnosticarii si tratamentele care au urmat unor diagnostice repetate in Romania si in strainatate fac acum obiectul unei plangeri penale, urmand ca parchetul sa stabileasca daca a existat pe parcursul intregii sale suferinte o culpa medicala ce a dus la tragicul deznodamant. Decesul avocatei Andreea Ionescu, care facea parte din echipa de aur a casei de avocatura ”Tuca, Zbarcea si Asociatii” a survenit dupa un calvar imens prin care tanara a trecut, dintr-un spital in altul, pana a ajuns la Londra si de acolo la Paris, unde trupul ei a cedat si si-a dat ultima suflare.


Andreea a fost o femeie frumoasa, desteapta, o femeie care, la 33 de ani, exact atunci cand urma sa se casatoreasca si sa se implineasca si in viata personala asa cum facuse in cariera, a avut nesansa unor diagnosticari puse acum sub semnul unui posibil malpraxis care i-au scurtat sau chiar a curmat, in cele din urma, firul vietii ei. Malpraxis al carui autor nu poate fi indicat, deocamdata, cu exactitate, pentru ca e posibil sa fie vorba de mai multe diagnosticari, unele gresite, altele nu, sau tratamente necorespunzatoare, sau tratamente ce nu au fost administrate la timp. In urma Andreei au ramas lacrimi, multe lacrimi, un gol sufletesc pe care parintii nu-l vor putea umple niciodata si un morman de acte medicale. Nascuta in 15 august 1975, avocata Andreea Ionescu a murit in august 2009.

Alergatura prin spitale a inceput din 2003

Conform istoricului medical, realizat de medicul legist dr. Dana Sarbu, care a examinat documentatia medicala privind-o pe Andrea Ionescu, debutul sangerarilor intermenstruale a avut loc in 27 mai 2003, fapt constatat din documentele existente la Centrul Medical Diagnosis, la conf. dr. Anca Alexandru.In 2006, in Raportul Medical al Centrului Medical Sanador, se diagnosticheaza „infectie HPV, cu tratament si alte recomandari de examinari ce urmau a fi realizate imediat. In urma citodiagnosticului Babes Papanicolau, se concluzioneaza, in acelasi an, TL-SIL pe fond de metaplazie matura si imatura. Din toate investigatile anului 2006 au reiesit suspiciuni deinfectie HPV, apoi, dupa tipajul viral (pobe pentru toate tipurile de virus) s-a detectat prezenta mai multor tulpini cu risc oncogen crescut.

In luna martie 2008, Andreea s-a internat la Spitalul Euroclinic, la prof. dr. P. Bratila, cu diagnisticul de col lezional recidivat-HPV,iar aici se intervine operator si se practica electroconizatie a colului uterin. La examenul histopatologic al piesei operatorii, din 1 aprilie 2008, se concluzioneaza:“Displazie epiteliala scaumoasa simpla (CIN I) a colului uterin. Infectie HPV. Marcate fenomene reactiv reparatorii epiteliale scuamoase asociate ”.

O luna mai tarziu, calvarul personal al Andreei continua. Se prezinta la Euroclinic, unde este examinata din cauza unei metropatii hemoragice si i se recomanda de catre prof. dr. Bratila tratament cu Orametril. In iulie, acelasi an, i se recomanda sa faca hemoleucograma, apoi i se elibereaza de catre dr. Bratila o reteta din care rezulta diagnosticul de anemie secundara”” si tratament. Timp de doua zile, 13-15.06.2008, avocata s-a internat iarasi la Euroclinic, cu diagnostic la externare “anemie secundara severa (Hb 8,2 mg; status postchiuretaj uterin hemostratic si bioptic”din care rezulta ca pacienta a fost preluata la intrarea in garda, la 24 ore dupa chiuretaj hemostratic si bioptic si dupa transfuzia a doua unitati MER. Ea a fost examinata de dr. Peltecu, care a recomandat administrarea de Venover.Examenul extemporaneu din14 iunie 2008, din fragmentele rezultate dupa chiuretajul bioptic, realizat la Spitalul Clinic Militar Central au evidentiat “cheaguri fibrino-hematice, incorporand fragmente tisulare, cu infiltratie neoplazica de tip carcinom adeno-scaumos. Nu se poate preciza originea endometriala sau din endocol”.

Cancerul, ca o sinusoida: progresie, regresie, progresie!

Dupa o alta gramada de analize si ecografii abdominale si ginecologice, dupa ecografii mamare care nu au evidentiat anomalii, din luna iulie 2008, Andreea Ionescu a ajuns pacienta la Royal Marsdemn Hospital London. Din documentele medicale care au fost puse la dispozitie de catre acest spital, reiese intregul traseu medical al cazului, in Romania. De asemenea, s-a constatat la RMN-ul abdomino-pelvin din data de 2 iulie 2008, o “tumora cervicala voluminoasa cu dimensiuni de aproximativ 5,3/6,2/5,1 cm, care se extinde in segmentul inferior uterin, incluzand fundul de sac vaginal si care se extinde la nivelul parametrelor, fundul de sac Douglas, cu prezenta de noduli tumorali la nivelul sigmoidului precum si noduli tumorali la nivelul pelvisului bilateral si in regiunea obturatoarw, cu dimensiuni de pana la 1 cm”. CONCLUZIA RAPORTULUI: TUMORA CERVICALA VOLUMINOASA CU INVADAREA PARAMETRELOR; NODULI TUMORALI LA NIVELUL PERITONEULUI PELVIN, SUSPICIUNE DE NODULI TUMORALI LA NIVELUL PELVISULUI“.

In urma investigatilor de la Londra. s-a stabilit diagnosticul de carcinom de col uterin cu celule scuamoase stadiul III B, gradul 2.

In 18 noiembrie 2008, la examenul CT torace, abdomen si pelvis cu substanta de contrast se constata o “regresie a tumorii de la nivelul colului uterin, fara adenopatie la nivelul pelvisului sau ara-aortic, fara adenopatie mediastinala sau afectare pulmonara.

Ulterior, la examenul CT abdominal si pelvin din 16.02.2009, vaginul, colul, uterul apar in limite normale. Comparativ cu examenul CT anterior se observa cresterea in dimensiuni a metastazei hepatice, de la 1,8 cm la 8,8 cm cu cativa noduli sateliti si o noua formatiune tumorala de 3,2 cm la nivelul segmentului 6. Andreea facuse radioterapie pe perioada 14.07.2008-23.08.2008.

Interesant este faptul ca in perioada antecedenta, in iunie 2008, Andreei i s-a facut un examen extemporaneu, la Spitalul Militar Central, apoi i s-a dat o reteta de la Euroclinic, de la prof. dr. Bratila, cu indicatie de tratament pentru anemie, apoi oreteta de la dr. Anca, fara diagnostic, prin care se prescrie antibioticul Augmentin, i s-a facut o echografie ginecologica si una abdominala, la Spitalul Filantropia, in care totul parea a fi in parametri normali.

La clinica din Londra - Royal Marsden Hospital, este recitit examenul extemporaneu realizat la Spitalul Militar Central din Bucuresti si se concluzioneaza ca citologia si tipul inflamatiilor sunt atipice pentru o simpla inflamatie, acestea fiind interpretate ca fiind carcinom invaziv cu celule scuamoase moderat diferentiat. De asemenea, se mentioneaza ca Țraportul medical care insoteste preparatele histopatologice face referire la blocuri de parafina (…) astfel incat se presupune ca raportul face referire la alta biopsie„

In urma investigatiilor efectuate, diagnosticul a cazut ca un trasnet pe capul Andreei: carcinom de col uterin cu celule scuamoase stadiul III B, gradul 2.Apoi, examenul CT torace abdominal si pelvin din 18.11.2008 pare a da sperante mari pacientei : regresia tmorii de la nivelul colului uterin, fara adenopatie la nivelul pelvisului sau para-aortic fara adenopatie mediastinala sau afectare pulmonara.

Dupa “dusul cald”, vine insa un altul, rece ca gheata: examenul CT abdominal si pelvin din 16.02.2009. Comparativ cu CT anterior, se observa cresterea in dimensiuni a metastazei hepatice de la 1,8 cm la 8,8 cm cu cativa noduli sateliti si o noua formatiune tumorala de 3,2 cm la nivelul segmentului 6. Posibila afectare peritoneala. Acest diagnostic a fost dat dupa tratamentul de o luna si o saptamana cu citostatice, efectuat in perioada 14.07.2008-23.08.2008.

Sfarsitul. Cauza penala se afla acum la Parchetul Sector 2!

Disperata, Andreea s-a internat in 4 martie 2009 la Paris-Spitalul Paul Brousse- Departamentul de Cancerologie, Paris. In urma consultatiei s-a stabilit diagnosticul de metastaza hepatica precoce si exclusiv hepatica a unui carcinom epidermoid al colului cu raspuns local favorabil la tratamentul efectuat. Andreei Ionescu i se face si acolo un CT (in 17.03.2009) si, in comparatie cu cel efectuat in urma cu o luna inainte, se remarca o progresie majora a metastazelor. Ea a fost supusa, dupa aceea, unui tratament citostatic complex, care a evoluat nefavorabil, cu progresia in timp a metastazelor hepatice, carcinomatoza peritoneala si ocluzie intestinala (in august 2009), luna in care pacienta a si decedat.

Pentru toti cei care au cunoscut-o, Andreea a fost o persoana minunata, care a muncit mult pentru a ajunge avocat. Ea urma sa se casatoreasca, dar nu a mai apucat.

In ciuda peregrinarilor pe la toate spitalele amintite, in ciuda tuturor tratamentelor la care s-a supus in ultimii trei ani de viata, nimeni nu a putut sa o mai salveze. Azi, mostenitorii ei, mama si fratele, vor sa afle daca la mijloc nu a fost o culpa medicala si daca ea a existat, cand s-a produs si cine este responsabil. De cauza penala se ocupa cunoscutul avocat Ovidiu Budusan care ne-a declarat: ”Speram sa descoperim motivele reale care au dus la decesul colegei noastre!”. Plangerea penala a fost inregistrata la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2, Bucuresti.

In final, exista si un mare semn de intrebare legat de toata documentatia aflata in acest dosar: unde este documentul care atesta cauza decesului avocatei Andreea Ionescu? Ce s-a intamplat in momentul in care ea a facut ocluzie intestinala in spitalul de la Paris? A fost operata? Nu se stie. Nici aici nu exista vreun document cu valoare medico-legala. Totusi, o ancheta facuta profesioist ar putea pune cap la cap toate datele, faptele si concluziile si ar putea lamuri multe enigme in cazul mortii Andreei Ionescu. Au trecut doi ani de cand viata Andreei s-a intrerupt in chin, la 34 de ani!

 

Comentarii

# sofia covaci date 28 October 2011 18:12 +7

cutremurator! Dumnezeu s-o odihneasca in pace! cat priveste "lupta" cu adevarul in cauza sper sa aveti succes!sunt mii de asemenea cazuri!

# mihai S date 28 October 2011 20:33 +5

dramatic. Dumnezeu s-o odihneasca, mare pacat. acesta e sistemul sanitar, si nici cu strainatatea nu e unoeri mare scofala.

# care din ei e pungasul mai mare? date 28 October 2011 21:10 -5

avocatul cum prinde unul nu se lasa pana nu-i ia banii doctorul dupa ce ca iti ia banii nu se lasa pana nu te :sad:

# ILINA date 29 October 2011 00:28 +7

Tinerete,visuri,sperante-toate s-au risipit ca frunzele in vintul rece al toamnei ...Durerea si suferinta au tinut-o strins in brate, cu dragoste , pina la sfirsit ...Apoi i-au incredintat trupul ruinat Mamei Terra iar Dumnezeu i-a daruit Imparatia Cerurilor toata. Ingeri violet au fost trimisi sa ne numere noua lacrimile si sa ne intrebe noaptea in somn daca am inteles ceva din aceasta trista poveste de viata si de moarte . Acesta a fost un omagiu pentru Andreea

# tomescu date 29 October 2011 10:01 +3

'''Alergatura prin spitale a inceput din 2003''''

# Popescu date 29 October 2011 11:28 +9

Mi se pare o ingerinta grava in viata privata a defunctei si a apropiatilor ei sa dati informatii cu un caracter atat de privat aici.

# morarescu date 29 October 2011 12:04 +6

Stati linistit domnule Popescu. Multitudinea de documente medicale prezentate induce o stare de consimtamant din partea familiei. Cat despre Spitalul Euroclinic ( actualmente Regina Maria ) nu va pot spune decat atat : scump si prost. La sfarsitul anului trecut doamna Bancila si-a gasit sfarsitul in acest spital in urma unei operatii banale. Cauza este cercetata de Parchet ( pentru prima oara procurorii au descins in baza unei autorizatii de perchezitie  in    saloane si sali de operatie). Sub numele celei mai iubite si respectate personaje din istoria noastra, cunoscuta pentru daruirea sa si activitatile sale filantropice, se iau bani multi pentru "sanatate". Rusine celor care au vandut imaginea, amintirea si numele Reginei !

# jurist date 29 October 2011 12:48 0

www.proatitudine.ro

# elia date 29 October 2011 22:15 +1

atunci cand moartea unui om poate sa fi fost din cauza unui malpraxis, este foarte bine ca ziaristii dezvaluie un astfel de calvar, ca lumea sa fie atenta cand se duce pe la medici si sa fie extrem de atenta ca astfeld e tragedii sa nu se mai repete. este o preventie de care toti avem nevoie!

# medical date 29 October 2011 22:22 +1

daca i s-ar fi facut o diaagnosticare buna la inceput si o conizatie f buna, atunci ar fi fost si acum in viata. au mai fost cazuri de acest gen, dar luate din pripa. Multe cazuri de HPV sint rezolvabile, cu conditia expusa mai sus.

# Alberto Kurtyan date 1 November 2011 10:14 -6

Dacă decedata nu a făcut demersuri în instanță timp de 8 ani cât a durat lupta cu cancerul... acum... după deces, mi se pare imoral ca moștenitorii să încerce să acuze sistemul sanitar. Medicii sunt departe de a fi profesioniști dar totuși... să spui că medicii din România, Londra și Paris sunt toți proști... e cam mult. Cui profită? Iar eu de doamna Ionescu nu am auzit să fie vreun mare avocat, ci doar un cunoscut suferind de cancer. Așa celebritate nu doresc nimănui. Mai rău este că alții vor să câștige niscaiva gologani profitând de cadavrul ei. Vulturi necrofagi.

# Simona date 6 November 2011 18:10 +4

Asa cum bine a constatat si colegul meu, maestrul Morarescu, esti un nesimtit "domnule" Alberto! Sper sa ajungi la Institutul oncologic candva....si sa tipi de acolo ca n-au aia substante sa te trateze, ca s-a defectat tomograful, ca medicii nu-si fac treaba pt ca in principal nu au cu ce si tu, ghinion, vei crapa! Chirurgii romani au o vorba: in fata mortii te pleci... nu faci comentarii cretine pe site-uri...si eu am chirurgi destui in jurul meu, deci, cred ca-s destul de informata! Repet, in caz ca n-ai inteles si nu am fost destul de clari: esti un mare nesimtit!

# Alberto Kurtyan date 1 November 2011 10:16 -6

Iar cu imagini fotoshopate nu mai stoarceti lacrimi nimanui si nici nu o sa inviati moarta.

# vox life date 3 November 2011 16:32 +2

In Memoriam, Avocat Andreea Ionescu…Acest caz tragic va face sa curga multa cerneala si straduinta, asa simt, cazul este demn de elucidat si de adus in atentia publicului, felicitari jurnalistilor autori. Andreea a fost o fata de mare isprava, o lumina de om, un suflet minunat, altruist, modest, bun, cald, vesel, bland, dornic de viata, un om de onoare, plin de viata, un model de profesionalism, un Model pentru toate tinerele avocat din Romania, care reusesc prin forte proprii, prin inteligenta lor sclipitoare, cu mult respect fata de munca si profesie. Am lacrimi in ochi si in suflet si numai cand ii rostesc numele Ei, imi urla sufletul de groaza si amaraciune, a murit, ca in fata unui pluton de executie...cat, un Cancer nenorocit si atat! Nu exista cuvinte pentru cat a suferit acest copil frumos si stralucitor, care si-a dorit sa traiasca si sa poata ajuta la prevenirea si corecta diagnosticare si in Romania a cancerului provocat de HPV, ca nici o alta romanca sa nu mai treaca prin ce a trecut ea…a vrut mereu sa ajute, sa fie utila oamenilor. Este minunat ca acesti doi tineri jurnalisti Adina Stancu si Rasvan Savaliuc, au scris acest articol despre un caz real al unor colegi de breasla! Bravo LOR! Emotionant si cred a e doar inceputul. Colegii Andreei care in memoria ei, doresc sa descopere adevarul si sa se faca justitie, merita tot respectul, admiratia si tot sprijinul breslei avocatilor si juristilor oriunde ar profesa. Mai mult, un semnal de alarma pentru cresterea performantelor medicale in diagnosticarea, tratarea si vindecarea de HPV in Romania, va ajuta mii de mame si de femei care se afla in lupta cu cancerul. Totusi, citind articolul si comentariile, este revoltator si strigator la cer cum un ...nimeni autointitulat Albertoetc., iata tantos exersand un HABARNAMISM ATOTSTIUTOR – un "roman recent plin de indecenta si ura proletara", ascuns de umbra ‚virtualului’, plin de lasitate si de o neobrazare cinica si incalificabila, isi permite sa ii atinga numele si sa arunce cu noroi asupra memoriei acestei fete minunate, ucisa crunt, in chinuri inimaginabile de o boala neinduratoare, de verdicte medicale nesigure, in plina viata: Andreea Ionescu. Iata cateva Intrebari pentru acest Habarnamist Atotstiutor aflat in sevrajul neomeniei, din pacate un "roman recent indecent" fara obraz si bunacuviinta : Ati stat vreodata la capataiul unui om bolnav de cancer? Eu, da... Este un cosmar cu care ramai in suflet pentru toata viata… V-a ingenunchiat vreodata viata, stand fata in fata cu Cancerul? Ati sarutat frunti triste, ochi pierduti si maini dragi pline de durerea venelor sparte de perfuzii de chimioterapie, in lupta inegala cu Cancerul? Ati trait asta, vreodata, in imediata Dvs. apropiere??? Daca nu, atunci sa ROSITI si sa va plecati capul in pamant rusinat si pios. Apoi mergeti sa aprideti o lumanare in memoria Andreei Ionescu, cerandu-va iertare de la Ea. Ea nu va mai poate raspunde. Ochii ei ar fi plans pentru orice semen incercat, era un om admirat de colegi, clienti, prieteni, profesori, familie, ea intr-un timp scurt a strans mai multa admiratie decat ati mai putea primi Dvs. in o mie de vieti… RUSINE! RUSINE! RUSINE!

# Simona date 6 November 2011 18:16 +3


Citeza pe Alberto Kurtyan
Iar cu imagini fotoshopate nu mai stoarceti lacrimi nimanui si nici nu o sa inviati moarta.
OBSERV CA ESTI UN NESIMTIT PERSEVERENT....MAI AI OTRAVA SAU ESTI OUT OF STOCK? DU-TE INAPOI IN PADURE, CA DOAR DE ACOLO VII....

# Thocomerius date 1 November 2011 20:49 +2

1. Andreea a decedat pe 8 septembrie 2009, nu in august. S-a nascut de Sfanta Maria Mare si a trecut pe lumea cealalta de Sfanta Maria Mica. 2. Alberto: nu comentez decizia familiei, e dreptul lor. Dar despre afirmatia ta ca nu ai auzit de Andreea Ionescu ca mare avocat nu pot decat sa te intreb: asa-i ca te-a luat la un moment dat la misto si inca suferi? 3. Vorbeste pentru tine in privinta lacrimilor.

# vox life date 3 November 2011 17:30 0

Orasul Iasi si mass media locala au elogiat-o pe Andreea Ionescu, articolul "Iasul pierdut un om exceptional O ieseanca de succes s-a stins la doar 34 de ani AUTOR: SORINA CIOBANU DATA PUBLICARII: 10/09/2009" http://flacarais.ro/cms/site/f_is/news/o_ieseanca_de_succes_s_a_stins_la_doar_34_de_ani_19356.html. sau aici: "Avocata Andreea Ionescu, unul din iesenii care au reusit sa isi faca o cariera de succes pe plan national si international, s-a stins din viata la doar 34 de ani. Trupul neinsufletit al celei ce a fost Andreea Ionescu va fi inhumat duminica, 13 septembrie, la ora 14.00, la Cimitirul "Eternitatea". Eleva si studenta eminenta, tanara a ajuns in topul celor mai bine cotati avocati din Romania intr-un timp foarte scurt, devenind, pentru multi colegi, un adevarat model pe plan profesional. Nascuta la data de 15 august 1975, la Iasi, Andreea Ionescu s-a remarcat inca din scoala ca un elev exceptional. Dupa ce a terminat printre primii Colegiul National "Costache Negruzzi", a obtinut cea mai mare medie la admiterea la Facultatea de Drept din Bucuresti. In anii de facultate s-a remarcat, din nou, prin rezultate extraordinare, reusind sa obtina, in 1997, cea mai mare medie la examenul de licenta. In acelasi an, a luat fara nicio problema examenul de admitere in Baroul Bucuresti. Fondator al unei case de avocatura de top Adevarata recunoastere pe plan profesional a venit odata cu infiintarea casei de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii. In 2005, Andreea Ionescu a fost unul din partenerii fondatori ai firmei care a devenit, in scurt timp, cea mai bine cotata societate cu acest profil din tara. In 2008, Tuca, Zbarcea & Asociatii a avut o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro. In cadrul firmei, Andreea s-a ocupat de numeroase proiecte de anvergura, in valoare de sute de milioane de euro. "In calitate de partener fondator, a avut o contributie semnificativa la ascensiunea acestei firme si a gestionat cu succes proiecte de finantari, concesiuni si achizitii publice", se precizeaza intr-un comunicat de presa al casei de avocatura indoliate dupa pierderea fulgeratoare a Andreei. O cariera exceptionala curmata, mult prea devreme, de o maladie necrutatoare Vorbitor fluent de engleza si franceza, in cadrul firmei Tuca, Zbarcea & Asociatii Andreea Ionescu s-a ocupat de coordonarea unor proiecte de interes national si international. Printre acestea s-a numarat consultanta juridica oferita autoritatilor romanesti pentru dezvoltarea unei autostrazi si a unei sosele de centura sau consultanta oferita unui consortiu international care intentioneaza sa implementeze in Romania un proiect in valoare de peste 1 miliard de euro. Din pacate, ascensiunea profesionala exceptionala a Andreei a fost curmata brusc, mult prea devreme, de o boala necrutatoare, cancerul. Pe 8 septembrie, intr-un spital din Paris, ieseanca s-a stins, epuizata de lupta inegala cu aceasta maladie. "Fara ea, este extrem de rau" Partenerii si colegii din reputata casa de avocatura sunt devastati de aceasta tragedie. "Un camarad cu adevarat exceptional, o prezenta tonica, un model de daruire si profesionalism, o luptatoare. Indragostita de viata, de un barbat minunat, de prieteni si de profesie, a sperat pana in ultima clipa ca va razbi si ca va reveni, sanatoasa, langa noi. Cu cateva zile inainte de a muri, ne trimitea sugestii de management al dosarelor, visa cu ochii deschisi la ziua cand va adopta un copil si imi declara, cu convingere, ca va fi bine. Nu! Fara ea, este extrem de rau", a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca, Zbarcea & Asociatii. Dumnezeu sa o odihneasca!". Romanii trebuie sa invete sa isi cinsteasca Romanii straluciti si sa nu lase pe nimeni sa le atinga valorile care pot genera justitie, curaj si acte de demnitate. Numai, asa aceasta tara, Romania, va dainui prin justitie si adevar. Andreea a luptat inegal cu o boala crunta, dorindu-si enorm sa traiasca, sa traiasca. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

# morarescu date 2 November 2011 17:59 +3

Domnule Alberto Kurtyan , sunt lucruri ( putine) asupra carora nu te poti apleca dand dovada de cinism ( decat daca esti NESIMTIT).

# lynn date 3 January 2012 22:18 0

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

# d date 30 November 2012 14:35 0

Mediciul te omoara Avocatul iti face cosciugul. Nici pana acum avocatii nu au rezolvat la nivel national toate malpraxisurile medicale? Prin sanctiuni aplicate? Cine sa le faca avocatilor? Nu avocatii? Nu aveti solutii sistemice ? E prea tarziu sa constati momentul cand constati malpraxisul. La revedere, Noapte buna.

# Iulian date 28 January 2013 20:54 0

tristete mare. pacat ca nu a avut cine s-o sfatuiasca. trebuia sa mearga la un spital cu adevarat de elita din prima. IEO din Milano, spitalele din Israel, cele din Turcia sunt centrele unde trebuie mers de la prima suspiciune

# anton date 8 February 2013 20:40 +1

alberto sau cum teo mai chema dute si impuscate in padure de unde vi nu ai suflet i-mi pare rau ca mai sunt printre noi oameni ca tine si.......no coment....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva