2 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SAPTE PENTRU LOCUL LUI BIRSAN - Judecatoarea Iulia Motoc de la CCR si alti sase juristi vor sustine, in perioada 12-14 iunie 2013, interviul in fata unei comisii speciale de la Ministerul Justitiei. Cititi lista candidatilor inscrisi in procedura de selectie pentru ocuparea functiei de judecator CEDO

Scris de: E.D. | pdf | print

11 iunie 2013 16:08
Vizualizari: 12589

Ministerul Justitiei a facut publice numele candidatilor inscrisi in procedura de selectie pentru ocuparea functiei de judecator la CEDO in numele Romaniei, organizata ca urmare a incetarii mandatului de judecator CEDO, la data de 16 decembrie 2013, a profesorului doctor Corneliu Birsan. Asa cum era de asteptat, numele judecatoarei Iulia Motoc (foto) se regaseste pe lista candidatilor. Alaturi de candidatura judecatoarei CCR Iulia Motoc au mai fost depuse alte sanse candidaturi, respectiv Cristina Coteanu, Biancu Gutan, Codrin Miron, Tudor Pantiru, Florin Streteanu si Paul Vasilescu. Publicarea listei candidatilor are loc cu doar o zi inainte ca cei sapte juristi sa sustina proba interviului in fata Comisiei pentru selectarea propunerilor de candidati in numele Romaniei pentru functia de judecator al Curtii Europene a Drepturilor Omului.


In urma sustinerii interviului de catre cei sapte candidati la functia de judecator al CEDO din partea Romaniei, Comisia va selecta trei candidati, lista cu numele acestora urmand sa fie inaintata Guvernului. Ulterior, dupa ce vor primi avizul din partea Comisiilor Juridice si pentru Drepturile Omului din cele doua Camere ale Parlamentului, Executivul va trimite Consiliului Europei lista cu cei trei candidat, urmand ca decizia finala sa apartina Adunarii Parlamentare.

Prezentam comunicatul din data de 10 iunie 2013 publicat de Ministerul Justitiei in care sunt prezentate numele celor sapte candidati inscris in procedura de selectie pentru ocuparea functiei de judecator la CEDO in numele Romaniei:

"In urma publicarii anuntului privind selectia candidatilor in numele Romaniei pentru functia de judecator al CEDO, au fost depuse 7 (sapte) candidaturi. In ordine alfabetica acestea sunt: Cristina Coteanu, Bianca Gutan, Codrin Miron, Iulia Motoc, Tudor Pantiru, Florin Streteanu, Paul Vasilescu.

Conform procedurii indicate in anuntul privind selectia candidatilor in numele Romaniei pentru functia de judecator CEDO, publicat la data de 23 mai 2013, in urma depunerii dosarelor, candidatii inscrisi vor sustine un interviu in fata Comisiei, care va avea loc in perioada 12-14 iunie 2013, la sediul Ministerului Justitiei. Interviul, care se va derula individual, va urmari stabilirea experientei profesionale a candidatilor, a cunoasterii jurisprudentei Curtii Europene a Drepturilor Omului precum si a aptitudinii de a face fata provocarilor generate de reforma Curtii, de incarcatura rolului acesteia, de relatia sa cu instantele nationale si cu celelalte instante internationale.

Interviul va avea loc in limba romana, insa vor fi adresate minim doua intrebari si maxim cinci intrebari in cele doua limbi oficiale ale Curtii Europene a Drepturilor Omului; in functie de cunoasterea activa sau pasiva a limbii in care a fost adresata intrebarea, asa cum a fost indicata cunoasterea limbii in curriculum vitae, raspunsul candidatului va fi formulat in limba indicata ca fiind cunoscuta in mod activ.

Comisia va selecta trei candidati, care vor fi inclusi, in ordine alfabetica, pe lista de propuneri, care va fi inaintata Guvernului. Ulterior primirii avizului Comisiilor Juridice si pentru Drepturile Omului din Senat si Camera Deputatilor, reunite in sedinta comuna, Guvernul va transmite Consiliului Europei lista cuprinzand cei 3 candidati. Judecatorul roman la CEDO va fi ales de catre Adunarea Parlamentara, de pe lista de trei candidati prezentata de Romania".

Pentru a-si putea depune candidatura in procedura de selectie a judecatorului roman la CEDO cei sapte candidati au trebuit sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Potrivit articolelor 21 si 23 din Conventie, Recomandarii Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei nr. 1649 (2004) Candidatii la Curtea Europeana a Drepturilor Omului si Rezolutiei Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei nr. 1646 (2009) Nominalizarea candidatilor si alegerea judecatorului la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, precum Catrinel Brumar si punctului E.8 al Declaratiei Conferintei la nivel inalt de la Interlaken, din 19 februarie 2010, isi pot depune candidatura persoanele care indeplinesc urmatoarele conditii:

- au varsta sub 70 de ani;

- se bucura de inalta prestanta morala si civica;

- intrunesc conditiile de exercitare a unor inalte functiuni judiciare sau sunt juristi cu reputatie profesionala recunoscuta;

- au experienta in domeniul drepturilor omului;

- cunosc in mod activ cel putin una dintre cele doua limbi oficiale ale Curtii Europene a Drepturilor Omului si cel putin in mod pasiv cealalta limba;

- in masura posibilului, alegerea lor ca judecator sa nu necesite inlocuirea frecventa sau pentru perioade lungi cu un judecator ad-hoc in exercitarea mandatului;

- poseda cunostinte de drept international public si de drept comparat

Comentarii

# unul de lumea cea mare date 11 iunie 2013 16:47 +22

dumnezeu sa/i fereasca pe romani daca ajunge asta la cedo.de ce dracu inalta prestanta morala si civica se bucura nebuna asta? ce draci de drept international cunoaste ea???(am indoieli) cum sa ajunga la cedo o psihopata,daca ponta o pune pe lista atunci nici ponta nu/i mai mult de un psihopat.uitati/va nu mai departe de ieri la cotroceni(si nu ma refer numai la rochie si tinuta ,m/am referit ieri)ati observat cei care au privit cu atentie ce ticuri are????!!! si numai din asta iti dai seama dsse starea ei psihica.uitati/va cu atentie la grimase si cum se vede ca/i bintuita de himere.ea a fost pusa acolo din cauza si pe garantia sotului.la ny cind era la misiunea onu din partea romaniei isi aduce aminte de faptul ca se duce in vegas si nunumai?dar de 42 nd st ce isi mai aduce aminte. isi aduce aminte la cine mergea in vegas? dar de partidele in 3 ce isi aduce aminte(nu de pescuit partidele).ii aduce aminte de ceva consulul din l.a.? sau de simmy valley ce zice..mai exact topanga

# Baftă, Motocoaso! date 11 iunie 2013 18:41 +17

Ce aveți, bre, cu Motocoasa?    Lăsați-o în plata Domnului! Era sub tratament și a roit-o de la programul de alăptare pentru adulți, unde oferea exerciții de oprimare seducătoare  a bârzoiului. Nu ați văzut cum arăta ... privire încețoșată, confuză și dezorientată, transpira abundent și căsca obositor, pupilele dilatate, sensibilitate la sursele artificiale de lumină, bale orange între poftele sale și Descreieratul din capul statului...? (Pt. conformitate - doctorul de extraconjugale)

# anton date 11 iunie 2013 19:20 +15

Nu i-a zis nimeni proastei ca se merge cu \'Da-i domnu doamne \' , nu cu SORCOVA sau PAPARUDA ?

# anton date 11 iunie 2013 19:36 +4

Nu i-a zis nimeni proastei ca se merge cu \'Da-i domnu doamne \' , nu cu SORCOVA sau PAPARUDA ?

# D\'ale Carnavalului date 11 iunie 2013 20:43 +12

Este vestala sau Sfanta Iulia ,,rezolvata\'\' de regimentul 14? :lol:

# unul din lumea cea mare date 12 iunie 2013 15:31 +2

pentru D\\\'ale Carnavalului// este si una si alta(si vestala si sf iulia) dar ,,tot rezolvata,, de reg 14

# anton date 14 iunie 2013 20:37 +2

greseala , este vorba de regimentul 12 Rosiori . Regimentul 14 se ocupa de fetitele vesele de la CSM.Va rog nu mai faceti asemenea confuzii .

# emil date 11 iunie 2013 21:09 +16

Iulia Motoc se vede ca este bolnava, avand in vedere tinuta pe care a afisat-o la investirea celor trei judecatori la CCR, Saraca , este  atat de penibila  si nu-si da seama.Imi este si mila de ea.Si vrea sa reprezinte tara la CEDO. O, Doamne!!!

# emilia date 12 iunie 2013 00:26 +10

Femeia asta a facut vreodata vreun test psihologic sau psihiatric? I-a pus cineva fiola? Nu asta e dama de la Bruxelles care se pileste prin avioane? 

# The Godfather date 11 iunie 2013 21:41 +13

Poate totusi i se ofera un post de bodyguard acolo... Priviti ce impunatoare este pe langa pisoii aia...

# Nu cred... date 11 iunie 2013 22:59 +11

Nu cred că ar fi tocmai nimerită. Dacă trupul nu i-ar fi înțepenit în carton gofrat prins în aracet, ar cădea carnea de pe ea. D-aia era în cămașa de noapte...

# indisciplinatu date 11 iunie 2013 22:15 +12

Ce privire de om nebun are cucoana asta...e \"emo\" de-abinelea. Cand a cuvantat basescu, am avut la un moment dat impresia ca a ajuns la orghazm, era cu ochii in tavan si si-a marit \"dioptriile\" la nus\'ce idiotenie spusa de \"idolul\" cotrocenilor.

# Naspazia Scojocaru date 11 iunie 2013 23:05 +10

Sa le fie rusine lui Cazanciuc, Corlatean, Bordea si celorlalti daca trimit in Europa o asemenea creatura. O tentativa de magistrat cu probleme la mansarda, o individa cu 10 pagini de CV de carton care nu are nici macar notiuni elementare de drept sau de bun simt.

# me date 12 iunie 2013 01:45 +7

Dna Motoc , daca cititi aceste randuri, va urez sa ajungeti la CEDO, fiindca astfel avem sansa sa scapam de dvoastra. Ati facut f mult rau cand ati negat voturile milioanelor de romani, dar nu ati luat nici o decizie privind boicotul total nedemocratic si ilegal al presedintelui. Daca considerati ca nu s-a facut cvorumul, trebuia in acelasi timp ori sa luati act de faptul ca cvorumul nu s-a facut din cauza ilegalitatii presedintelui, ori sa cereti repetarea referendumului si interzicerea oricarui boicot. De aceea va uram cu totii, si de aceea speram sa nu va mai vedem fata frumoasa si luminoasa, care ne-a adus atata amaraciune, alaturi de alti membri tradatori de tara ai CCRului, care au votat la fel ca dvoastra. Sa traiti bine cu cartile , cu dreptul si cu banii pe care ii veti castiga, dar sa va rugati sa nu dati de romanii care va dispretuiesc pe strada.

# unul din lumea cea mare date 12 iunie 2013 04:13 +7

pentru me//nu/ti dai seama ce urari ii faci????!!!!!!!!!!ce fac zecile de mii de romani care au dosare acolo in vederea judecarii?o sa te blesteme o tara intreaga daca ajunge acolo....dar si pe ponta!!!! nu cred ca ar trece de brx.....o citesc aia imediat ca/i ,,on extasy,,. la cit de bine sintem reprezentati de eba si macovei asta ne mai lipseste la cedo

# me date 12 iunie 2013 04:30 +8

Well, i-as fi urat eu ceea ce merita pentru ceea ce a facut, dar am zis sa pastrez decenta .Pt ca sunt unii romani care inca au asa ceva, spre deosebire de dansa, si sper ca urarile mele de bine sa o doara mai tare, si sa o faca sa se gandeasca, daca tot se considera intelectuala . Cuvintele urate i le-au dat deja milioane de oameni atunci in 2012, si probabil i le vor da cand o vor intalni face to face. Pana atunci vad ca dansa are alte probleme , precum lookul aici pe forum si parada modei in fata presei.

# unul din lumea cea mare date 12 iunie 2013 04:45 +6

pentru me// da este o ,,TELECTUALA,, cit despre look....ce sa zic se vede dupa ochi parca este stoned.oricum stau si ma gindesc cum a ajuns asta judecatoare la ccr cred ca inconstientii (de fapt makacul) ar trebui judecati pentru ABUZ IN SERVICIU SI FAVORIZAREA INFRACTORULUI

# georgeta date 12 iunie 2013 02:28 +7

Femeia e plecata rau de tot de acasa.Ar trebui ca barbatul ei sa aiba mai multa grija de ea si sa o trateze,dar s-o fi saturat si bietul om.

# Matei Alexandru date 12 iunie 2013 10:32 +4

Luju ne poate ajuta sa obtinem CV-urile acestor candidati necunoscuti. Pantaru a mai fost judecator la CEDO din partea Moldovei, despre Motoc avem acum certitudinea ca e dusa rau cu capul (banuieli serioase aveam demult), dar despre ceilalti nu am auzit. Oricum prea putini din acea comisie de selectie chiar se pricep la chestiune; Corlatean din amintiri (a fost agent guvernamental, actualul agent si poate reprezentantul MJ-ului pe domeniu). In rest, ... Si avem profesionisti remarcabili in tara: Corneliu Liviu Popescu, Lucian Mihai si altii.

# Si daca obtineti CV-ul cu ce va ajuta? date 12 iunie 2013 10:39 0

Aveti macar un exemplu din istoria acestei tari cand parerea unuia din lumea mare a fost luata in seama de protipendada?

# Gica date 12 iunie 2013 10:44 +3

Da, pentru ca merita sa mearga la CEDO doar profesionistii din Buc. Mai lasa-ma! Te anunt ca Florin Streteanu si Paul Vasilescu sunt actualul, respectiv fostul decan al Facultatii de Drept de la Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. Streteanu e unul din cei mai buni profesori de drept penal romani (actualmente, unii zic ca e chiar cel mai bun), e profesor si la Universitatea din Zaragosa (Spania), a scris nenumarate carti, articole de specialitate, e formator la INM si a mai facut parte din instante internationale, ca si judecator invitat. Paul Vasilescu e un alt profesor remarcabil, civilist, care a scris niste carti de doctrina extraordinare. Cv-urile celor doi sunt pe site-ul facultatii. Daca tu n-ai auzit de ei, asta arata lipsa ta de informare, nu faptul ca ei nu sunt cunoscuti.

# Gica date 12 iunie 2013 10:52 -1

Uitasem: F. Streteanu a condus comisia care a realizat noul C.pen. - acest Cod e aproape in totalitate opera lui. E necunoscut rau, nu?

# unul din lumea cea mare date 12 iunie 2013 14:54 -1

pentru gica//nu cred ca se pune problema asa,adica din ce oras trebuie sa fie judecatorul care/i trimis la cedo! in opinia mea cred ca problema s/ar pune cam asa. ,,oricine/i la fel ca profesorul birsan sau mai bun ca el,,CRED CA ACELA TREBUIE TRIMIS LA CEDO.cred ca trebuie sa fie un judecator care cu operativitate trebuie sa rezolve cazurile de nedreptati flagrante ale romanilor !!!sa nu se mai astepte 10 ani pentru o decizie,si care sa aibe curajul sa pedepseasca DRASTIC STATUL ROMAN PENTRU CE SE INTIMPLA IN (IN)JUSTITIA ROAMNEASCA.asta/i opinia mea de justitiabil

# Gica date 12 iunie 2013 19:16 +2

Comentariul meu se referea la altceva, la faptul ca cei care termina facultatea in Bucuresti au impresia ca profesorii lor sunt cei mai buni din tara, iar ca restul profesorilor /practicienilor in drept sunt niste ilustri necunoscuti. E un fel de rivalitate intre facultatile de drept de stat din Buc, Cluj, Timisoara si Iasi. Cei doi la care facea referire Matei Alexandru sunt doi profesori la Drept in Buc (foarte buni, de altfel), dar e jignitor ca vorbesti despre Streteanu sau despre Vasilescu asa cum a vorbit Matei. Mai ales daca tinem cont de faptul ca, pe vremea cand Lucian Mihai invata sa-si lege sireturile, Streteanu deja preda. Si indiferent cat de genial va fi judecatorul trimis de Ro, durata de solutionare a cauzelor nu se va scurta, durata fiind determinata de faptul ca CEDO e momentan sufocata de cereri. Iar sanctiunile nu se vor schimba, pentru ca nu le hotaraste judecatorul din partea unui anumit stat, ci e un fel de politica comuna. 

# motoc si gasca de infractorii date 12 iunie 2013 11:46 +3

:lol: 8) motoka suly lui basinescu chelu si slugile lui carel :P la gaoza pe aceasta creatura plina de ura :-* nebunul si nebuna asta prajina cu camasa de nopte sa trezit si a venit la curtea lui chiorul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gunoiele basiste morar,zegrean,motoc,petre labaroiul fost ciausescu violatorul :zzz

# Radu date 12 iunie 2013 13:45 0

@ Matei Alexandru Google dupa numele lor si vei gasi si CV-uri. Nu astepta dupa altii! Cat despre CLP jos palaria, ai dreptate cu el. Din pacate, nu a vrut sa participe expres la concurs. Iar despre Lucian Mihai profesionist desavarsit, sa imi fie cu iertare...

# PANEUROPA date 12 iunie 2013 17:10 +2

Domnilor, Florin Streteanu este decanul facultatii de drept din cadrul Univeristatii Babes-Bolyai Cluj Napoca, seful catedrei de penal de la Institutul National al Magistraturii, preda la Facultatea de drept comparat din Strasbourg, e profesor invitat la multe universitati cu renume din Europa si autor a numeroase tratate si articole in materia dreptului penal si CEDO. Toti studentii ,auditorii de justitie din cadrul INM si profesorii universitari care sunt adevarati si recunosc adevaratele valori il recunosc si il stimeaza in mod unanim. Celelalte nume mentionate aici sunt juristi foarte buni. Dar Florin Streteanu este un jurist eminent si un profesor de talie europeana. Are o rigoare matematica in gandire si cunoaste profund institutiile dreptului penal(a elaborat mare parte din Noul Cod penal) si este un excelent cunoscator al jurisprudentei CEDO. Aceste lucruri pot fi confirmate de f multi judecatori, procurori, profesori universitari si studenti pe care domnia sa i-a format. 

# proful lui dottore Kovesi date 12 iunie 2013 17:17 -6

Streteanu asta a ,,invatat-o\" pe Kovesi drept penal ! E analfabet ca ea !

# GENERATIA ANALFABETA date 15 iunie 2013 11:10 -1

Streteanu asta a absolvit Fac. de Drept de la Univ. “Babeş-Bolyai” din Cluj în anul 1995 !!! Adica a fost coleg cu E. Boc si Luluta Kovesi, 2 nulitati in drept !!! Motoaca merge des la Cotroceni si il consiliaza pe Chioru ! Adio CEDO, romani !

# PANEUROPA date 12 iunie 2013 17:11 +2

Pentru motivele de mai sus, consider ca domnul Florin Streteanu este cel mai indreptatit sa ocupe functia de judecator CEDO din partea Romaniei.

# dottore analfabeticus de Medias date 12 iunie 2013 17:19 -5

Pentru motivele de mai sus propun 20 de ani puscarie pentru amandoi pentru port ilegal de titlu de jurist !

# PANEUROPA date 12 iunie 2013 18:00 +2

Vorbiti si voi care nu sunteti demni sa-i legati sireturile domnului Profesor universitar dr. Florin Streteanu. V-ar mai trebui 500 de ani ca sa va apropiati de nivelul lui. Numai ca asa-i romanul- se pricepe la toate si isi da cu parerea despre toate din comoditatea scaunului de acasa. 

# avocat traditional date 12 iunie 2013 18:28 +1

ma raliez opinieie ca doamna Motoc nu are ce cauta la CEDO.De fapt nici la CCR nu stiu cum a putu8t ajunge.In legatura cu dl.Streteanu comentez favorabil candidatura acestuia.Este un eminent teoretician al dreptului.Este tanar,ambitios si cu multa minte(daca intelegeti ce v reau sa spun).A fost un amarat de procuror,a intrat la doctorat,l-a facut la zi cu dl.profesor Matei Basarab,si-a luat doctoratul ,a scris carti serioase.Nu stiu cum este ca pedagog dar nu puteti vorbi despre el cu raportare la doamna Kovesi in stilul postat mai sus.;O cunosc,este un bun profesionist,dar pacatul ei cel mare este ca s-a pus total in slujba unei justitii conduse de altii.

# Gica date 12 iunie 2013 19:19 +2

Confuzi personajele - tu vorbesti de Mateut. Streteanu nu a fost niciodata magistrat. Dupa ce a terminat facultatea a devenit asistent si... the rest is history. A fost cativa ani avocat, nu i-a placut si a renuntat.

# Radu date 12 iunie 2013 21:23 +1

Hi hi, eu stiam ca Streteanu chiar a fost coleg de grupa cu Kovesi. Deci mai greu sa o invete penal, se invatau reciproc:)) Si si eu stiam ca parca a fost si procuror, apoi avocat si acum profesor. Poate gresesc, va rog sa ma corectati. Oricum, stiu sigur ca a fost judecator la CEDO in mai multe cauze cu Romania, numit dupa ce s-a tot abtinut prof. Barsan.

# Gica date 13 iunie 2013 14:15 +1

N-a fost procuror. Si-a inceput cariera ca si asistent universitar. Stiu asta pentru ca l-am cunoscut in primii ani de cariera. A fost lector inainte sa intre in avocatura. Dupa ce a intrat in avocatura, si-a dat seama ca nu prea are timp si de avocatura, si de predat si ca nu-i prea place profesia de avocat, asa ca a renuntat la avocatura.

# fost student a lui Streteanu date 13 iunie 2013 12:49 -3

Desi fost student a lui Streteanu, nu as putea, fara sa fiu acuzat de subiectivitate, sa spun ca este cel mai competent dintre juristii acestei tari. Ca si Pedagog - nu are nicio vocatie de pedagog - acest lucru nu este o noutate. 99% dintre cei care predau in invatamant nu sunt pedagogi. Insa, daca nu are fundatie casa, proprietarul va trai cu teama ca intr-o zi se va darama pe el. Nu spun ca Streteanu nu este potrivit pt judecator la CEDO pt ca nu este pedagog, ci spun ca lui Streteanu, si nu numai, nu i se potriveste sintagma de: distinsul magistrat. Aceleasi considerente si pt Vasilescu.

# Gica date 13 iunie 2013 14:10 +1

Streteanu este poate cel mai bun pedagog pe care l-am intalnit. Si stiu sute de persoane care i-au fost studenti si care au o parere extraordinara despre pedagogul Streteanu. Dar iti trebuie un anumit nivel de inteligenta pentru a tine pasul cu el la cursuri: e profesor la facultate, prezuma ca studenti au un anumit nivel. Vasilescu are unele dificultati in a transmite ideile studentilor pentru ca e foarte filozofic, dar Streteanu e clar, la obiect, adeseori matematic in gandire si in explicatii. Am uitat multe lucruri invatate in facultate, dar nu si explicatiile sale (si tine cont ca au trecut multi ani de cand am terminat facultatea, caci atunci cand eu eram student el era doar de cativa ani asistent universitar). Si cu siguranta merita mult mai mult postul de judecator decat politrucii contracandidati.

# Radu date 13 iunie 2013 20:42 +1

Fara suparare... Dar matale chiar ai terminat Dreptul? Sau Streteanu in ce an preda? Ca vad ca mai greu cu acordurile gramaticale, dar ne tinem tari ca unii nu ESTE pedagogi. Dar aa de fapt, e clar. Sigur nici invatatoarea sau profesoara matale de limba romana nu au fost (buni) pedagogi, deci intelegem de unde vin greselile matale de gramatica.

# cuza date 14 iunie 2013 01:27 +1

o fi buna la pat ?

# anton date 14 iunie 2013 20:38 0

Ca piciorul stanga spate.

# haysan date 19 iulie 2013 10:05 +1

De ce nu lasati, pe forum...comentariile negative la adresa lui Streteanu? Nu-i nici o problema. Voi scrie despre acest psihopat totdeauna cu o greata infinita. Streteanu trebuie sa raspunda moral pentru distrugerea a sute de studenti. Este un om rau si razbunator. Impreuna cu clica lui o distrus o facultate si o umilit zeci de suflete. Ce fel de om este acela care umbla dupa ziduri? Atata RAUTATE cat exista in fiinta asta NICI HITLER nu a avut-o! Da-tii puterea acestui dement si veti vedea distrugeri cum n-au mai fost niciodata! Rusine, Stresman! :cry:

# o studenta date 19 iulie 2013 10:09 0

De ce nu lasati, pe forum...comentariile negative la adresa lui Streteanu? Nu-i nici o problema. Voi scrie despre acest psihopat totdeauna cu o greata infinita. Streteanu trebuie sa raspunda moral pentru distrugerea a sute de studenti. Este un om rau si razbunator. Impreuna cu clica lui o distrus o facultate si o umilit zeci de suflete. Ce fel de om este acela care umbla dupa ziduri? Atata RAUTATE cat exista in fiinta asta NICI HITLER nu a avut-o! Dati-i puterea acestui dement si veti vedea distrugeri cum n-au mai fost niciodata! Rusine, Stresman! :cry: 

# o studenta date 19 iulie 2013 13:02 0

....si ar mai fii ceva, Streteanu=Monica Macovei. El a pastorit organizatia APADOR-CH la Cluj. Dupa cum se stie o oficina a lui Macovei. In concluzie, Streteanu=Macovei.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.07.2022 – Zi caniculara pentru Vasilica

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva