23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SCANDAL IN PALATUL DE JUSTITIE – Avocata Flavia Teodosiu a cerut ca seful UNBR.info, Vasile Botomei, sa fie dat afara de la aniversarea a 183 ani de avocatura bucuresteana. Botomei: "A fost minunat! Decanul Iordachescu m-a rugat sa nu rostesc numele de Botomei Vasile ca sa nu zica lumea ceva. Am fost bine primit, ne-am pupat, ne-am imbratisat... Nu am luat in considerare opiniile doamnei avocat. Nu recunosc decat autoritatea decanului"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

29 September 2014 17:41
Vizualizari: 8014

Baroul Bucuresti, condus de avocatul Ilie Iordachescu, a celebrat sambata, 27 septembrie 2014, 183 de ani de avocatura bucuresteana. Evenimentul organizat cu fast in Sala "Pasilor pierduti" din Palatul de Justitie a fost marcat de o actiune intreprinsa de nimeni altul decat avocatul Vasile Botomei (foto), seful UNBR.info. Acesta si-a facut aparitia in Palatul de Justitie ca reprezentant al Uniunii Avocatilor din Republica Moldova, s-a imbratisat si sarutat cu decanul Ilie Iordachescu, a fost asezat la prezidiu, a tinut un discurs si a acordat un titlul onorific Baroului Bucuresti din partea avocatilor moldoveni. Toate acestea pana cand un avocat de renume din Baroul Bucuresti, Flavia Teodosiu, l-a recunoscut pe Botomei si a cerut sa fie dat afara din Palatul de Justitie.


Avocatul Vasile Botomei: "A fost minunat! A fost o reprezentare excelenta. Cea mai frumoasa!"

Lumeajustitiei.ro l-a contactat pe seful UNBR.info pentru a afla de la acesta cum a primit reactia avocatei Flavia Teodosiu, cum a ajuns sa fie reprezentant al Uniunii Avocatilor din Republica Moldova si ce l-a impresionat la evenimentul de aniversare a 183 de ani de avocatura bucuresteana.

Avocatul Botomei ne-a marturisit ca este fericit pentru ca a putut lua parte la "un eveniment istoric" si ca a putut sa isi aduca contributia la marcarea acestei aniversari, prin acordarea titlului onorific de membru de onoare al Uniunii Avocatilor din Republica Moldova: "A fost minunat! A fost o reprezentare excelenta. Cea mai frumoasa! Pentru prima data de la incheierea memorandumului dintre UNBR, condusa de avocatul Gheorghe Florea, si Uniunea Avocatilor din Republica Moldova, condusa de presedintele avocat Gheorghe Amihalachioe, un proiect care s-a bucurat de un succes istoric si pentru respectul reciproc intre formele de organizare a profesiei de avocat s-a acordat Baroului Bucuresti titlul onorific 'Membru de onoare' al Uniunii avocatilor din Republica Moldova. A fost un eveniment istoric".

Avocatul Vasile Botomei: "Domnul decan Ion Ilie Iordachescu m-a rugat sa nu rostesc numele de Botomei Vasile ca sa nu zica lumea ceva. Am fost bine primit. Ne-am pupat, ne-am imbratisat, ne-am sarutat"

Seful UNBR.info a povestit ca s-a prezentat la aniversarea a 183 de ani de avocatura bucuresteana in roba avocatilor moldoveni, dupa ce Consiliul Uniunii Avocatilor din Republica Moldova, condus de avocatul Gheorghe Amihalachioae, l-a desemnat ca reprezentant al avocatilor moldoveni la evenimentul din Palatul de Justitie si l-a responsabilizat cu inmanarea diplomei prin care Baroul Bucuresti primeste titlul onorific de membru de onoare al Uniunii Avocatilor din Republica Moldova.

Avocatul Vasile Botomei spune ca a fost bine primit de gazda evenimentului, decanul Iordachescu, relatand ca la venire cei doi s-au imbratisat si s-au pupat. Botomei ne-a spus insa si ca decanul Ilie Iordachescu l-a rugat sa nu isi rosteasca numele in public, intrucat stia ca va crea o stare de neliniste, si sa se prezinte doar ca reprezentant al UA din Republica Moldova:

"Domnul decan Iordachescu a primit instiintarea ca am fost delegat din partea Uniunii Avocatilor din Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 183 de ani de avocatura bucuresteana, care dupa parerea mea a fost un eveniment instoric. Tot domnul decan Ion Ilie Iordachescu m-a rugat sa nu rostesc numele de Botomei Vasile ca sa nu zica lumea ceva. Am fost bine primit. Ne-am pupat, ne-am imbratisat, ne-am sarutat".

Avocatul Vasile Botomei despre solicitarea avocatei Flavia Teodosiu: "Eu nu am luat in considerare opiniile doamnei avocat pentru ca nu recunosc decat autoritatea decanului Ion Ilie Iordachescu ca reprezentant legal al Baroului Bucuresti"

Despre incidentul din sala, in care consilierul din Consiliul Baroului Bucuresti, avocata Flavia Teodosiu, a cerut ca Vasile Botomei sa fie dat afara din sala, intrucat nu este membru al Baroului, seful UNBR.info a afirmat ca nu a luat in considerare aceasta pozitie si asta pentru ca "domnul Iordachescu reprezinta autoritatea Baroului Bucuresti, nu alte persoane", despre care sustine ca "ar trebui sa aiba mai multa diplomatie".

"Ca sa aiba un caracter istoric, doamna avocat Flavia Teodosiu a zis despre Uniunea Avocatilor din Republica Moldova: 'Nu au gasit pe altcineva decat pe Botomei Vasile? Eu nu am luat in considerare opiniile doamnei avocat pentru ca nu recunosc decat autoritatea decanului Ion Ilie Iordachescu ca reprezentant legal al Baroului Bucuresti".

Botomei ii roaga pe avocati sa se inscrie in Uniunea Avocatilor din Republica Moldova

In final, avocatul Botomei ne-a dezvaluit ca un alt avocat de renume din Romania intentioneaza sa se inscrie in Uniunea Avocatilor din Republica Moldova, ocazie cu care a facut un apel catre toti avocatii din Romania sa se inscrie in tabloul avocatilor moldoveni.

Numele avocatului care ar vrea sa se inscrie in Uniunea Avocatilor din Republica Moldova este, potrivit lui Botomei, Pavel Abraham.

*Vedeti aici Diploma de membru de onoare acordata de Uniunea Avocatilor din Republica Moldova Baroului Bucuresti

*Vedeti aici Delegatia prin care Uniunea Avocatilor din Republica Moldova l-a desemnat pe Botomei sa participe la aniversarea organizata de Baroul Bucuresti

Comentarii

# Istratie date 29 September 2014 18:08 +2

Nimic din cele ce sunt sfinte nu poate scăpa neîntinat de mucii și pilaful urdorilor ori de vorbele fățarnice sau de gândurile silnice ale impostorilor și viclenilor timpului. S-au pricopsit moldovenii! N-au scăpat bine de ruși că i-a ocupat ăsta vai mama lui..... 

# saracu lobo tomel date 29 September 2014 18:46 0

saracu lobo tomel, e dus cu capu ! Ii zornaie catusele pe la urechi si se da avocat!

# asa date 29 September 2014 18:46 0

Bota ??

# Av Fenechiu date 29 September 2014 18:49 +3

Adevarul e altul: http://www.adsa.ro/moment_penibil____botomei_la_sarbatorirea_a_183_de_ani_de_avocatura_bucuresteana___.html

# tu esti un no name, un flaimuc coclit al avocaturii desfiint date 29 September 2014 20:00 +4

Da pe tine cine te-a bagat in seama mai puscariasule? Ca ei fi ruda cu ala de vopseste transformatoare. Oi fi sau n-oi fi? Ca daca ai fi stii si usa pe care ai intrat in marele paradis al evaziunii avocaturii romanesti.Asa mi-e de greata de Romania, incat iti spun ca idiotii ne conduc, in frunte cu unul ca tine. BRAVO BOTOMEI!

# berbechiu date 29 September 2014 21:23 0

cine citeste adsa ?? am vazut cita gramatica stie fenechiu din comentariile de pe luju. apropo ai mai invatat cind se scrie cu doi de ii si cind cu trei de i? si apropo stii ce parere are poporul despre DDD si oamenii din partidul lui? niste escroci, niste lichele care nu reprezinta pe nimeni. stai acolo senator si lasa-ne cu avocatura ta de pe net si cu articolele tale mizerabile. o fi botomei bolnav dar v-a demonstrat ca e mai destept decat toti traditionalii la un loc.

# adsa date 29 September 2014 22:08 -4

Adsa e o porcarie scrisa in stil infantil. Parca e gazeta de la scoala generala scrisa de elevul x din clasa a4-a. Numai un om anormal poate citi o asemenea porcarie. Unii oameni nu evolueaza niciodata oricit de mult si-ar dori. Asta e rominica, impostorii se cred atoatestiutori, avocati, jurnalisti, politicieni etc. Mai era unul pe aici care comenta ca un handicapat traditional, dar i-a venit mintea la cap. 

# adevarul lui fenechiu date 29 September 2014 22:53 +6

Sa intelegem cavadevarul e ala pe care-l vede numai fenechiu.  :D :D  oare fenechiu nu realizezi ca esti compromis total? Odata ce te-ai asociat cu un mitoman ca DDD  esti terminat atit ca om cat si politic. Scuteste-ne cu adevarul tau ca ne-am lamurit.  Am vazut ce papagali sunteti, cu de alde barbu si cu mosul ala atotstiutor conduratean. Ne faceti greata.

# Dr.Av.Vasile Botomei autorul infiintarii UNBR-CIF29497286 date 29 September 2014 20:17 +2

Avocatul Doctor Vasile Botomei a reusit prin stiinta sa depasesaca ignoranta in care cu  parere de rau s-au complacut persoane care nu au inteles scopul si rolul profesiunii de avocat in Romania.  Relatiile cu Romania stabilite prin Memorandumul de Intelegere intre UNBR si UARM au fost implementate pentru prima data duupa doi ani de la perfectarea din 17 noe.2012,prin implicarea  DR.AV.Vasile Botomei nimeni altul decat autorul noului concept juridic de pluralism de UNBR-uri si de Barouri in Romania, inregistrate in aplicarea principiului de pluralism de organizatii profesionale prin mai multe barouri de avocati la nivel judetean. Noul concept juridic publicat prin teza de doctorat sustinuta in drept comaparat Republica Moldova-Romania(UE),a fost autorizat prin expertii din Ministerul Educatiei Nationale,in cvorum de 52 cercetatori stiintifici,pentru care a fost eliberat Atestatul nr.66035/17-04-2014,cu toate drepturile ce decurg din titlul stiintific de doctor in domeniul drept.AMIN!

# Botomei CEL MAI TARE AVOCAT! date 29 September 2014 23:32 +3

I-ai ciuruit pe toti nea Botomei. LA MAI MARE!!!! SANATATE SI PUTERE DE MUNCA. SUNTEM MULTI CEI CARE TE SUSTIN. ESTI DESTEPT, DAR PROSTII NU VAD.

# Victor Soimu date 29 September 2014 23:39 +1

Stimabile Dr. Av. Vasile Botomei va felicit pentru reusitele dv si varog daca este posibil sa-mi trimite-ti in format electronic teza dv. de doctorat sustinuta in drept comparat in Rep. Moldova. Adresa mea de e-mail este : victorsoimu@yahoo.com. Va multumesc anticipat !

# botomai agramatu date 29 September 2014 20:33 0

Botomiei va fi condamnat pentru inselaciune, fals, ultraj, avocatura ilegala si so on: Jud. Bacău - dos. nr. 16700/180/2012, dos. nr. 12179/180/2011 si dos. nr. 16037/180/2013, Judecătoria Suceava - dos. nr. 17458/180/2011, Curtea de Apel Iaşi - dos. 458/32/2013. Dupa contopire: 16 ani doctor la Penitenciaru Bc. !

# Anonim date 29 September 2014 21:08 -1

Cand esti an armonie cu cele ce sunt sfinte ai asupra ta „Lumina Divina si Darurile Întelepciunii trimise prin Duhul Sfant de- Bunul D-zeu-Tata-l cel Ceresc”! Daca Îl iubesti pe D-zeu , înseamna ca el exista în tine si te ajuta , îti da putere sa lupti si sa birui toti vrajmasii care îti chinuie sufletul si care nu te lasa sa duci la îndeplinire poruncile lui. Un bun crestin, nu trebuie sa fie fatarnic, sa umileasca, sa badjocoreasca pe semanul lui , pentru ca acesta vrea bine si nu rau, pentru ca se exprima cu, cuvinte frumoase , cu credinta , cu iubire de D-zeu! Va apreciez , va felicit si va doresc mult succes distinse domn „Dr. av. Botomei Vasile”

# ţara minunilor date 29 September 2014 21:40 0

http://www.manifest-naţional.ro

# SICA GORJEANUL date 29 September 2014 22:25 +1

am citit articolul.Confuz,agramat si dirijat.Iar vocabularul este unul suburban,,de golan si de nescolit cu enorme carente de cultura civilizatie si de bun simt.E o rusine a gazetariei.

# aurel date 29 September 2014 22:08 +3

Iordachescu,Dragne,Florea...consilierii din Barou sunt niste papagali.nu numai ca nu ati facut nimic in mai bine de 20 de ani decand sunteti realesi de toti imbecilii in functie de interese.cei din oficiu aleg de foame,societatile aleg in bloc de necesitate.daca Florea va candida pentru functia de decan e problema mare.din cate vad doar Flavia a avut o pozitie normala.Iordachescu a stat pe scaun fara sa schiteze un gest,Dragne se balbaia.bai baieti stati naibii in birourile voastre de avocatura.lasati orice intentie de a candida.oricum nu ati facut nimic in atatia ani.in afara de a va afisa ca niste cocote masculine nu ati facut nimic ptr.avocatura bucuresteana.eu nu inteleg de ce atatea conditionari din partea unor nimeni.eu sper sa nu mai aveti tupeul obraznic sa mai candidati

# Anonim- pentru aurel date 29 September 2014 22:21 -2

„ din cate vad doar Flavia a avut o pozitie normala” D-le , poate cu dumneata a avut o pozitie normala! Ce aberatii

# avocat Bucuresti date 29 September 2014 22:31 +2

aurele,daca esti de al nostru ,esti un jeg.Daca esti de la ceilalti esti un jeg.Alege.

# avocat adevarat date 29 September 2014 22:37 -1

Mai "avi avi", jeg mai mare decat tine nu exista pe acest forum !

# avocat Bucuresti date 29 September 2014 22:40 +1

ha,ha,ce jmecher(sic!) te crezi.

# Avocat Bucuresti date 30 September 2014 08:53 +2

Avocatii bucuresteni se dezic de Flavia Teodorescu. Nimic nu o reprezinta sa fie luata in considerare! A intrat in avocatura fara examen,exclusiv pe considerentul ca tatal ei a fost avocat in Baroul Bucuresti. Nu are angajamente de rezonanta. Spala banii prin oficii,pentru care  nu studiaza actele din dosare si vorbeste fara noima in sala de judecata. Vai de capul celor care o au ca avocat din oficiu! Multi nevinovati stau din cauza ei in inchisoare,pentru ca in loc sa-i apere impotriva unor rechizitorii netemeinice facute de procurori care incalca adeseori legea penala,ea nu zice nimic,marginindu-se la a lasa apararea la aprecierea instantei. Mai mult decat atat au fost situatii in care nici nu stia pe cine apara,nu cunostea obiectul cauzei si nici nu cerea termen pentru a studia dosarul,si totusi era de acord sa se judece dosarul,dupa care prezenta delegatia facuta in graba in sala pentru a primi banii din fondurile Ministerului de Justitie ca av.din oficiu! Este piaza rea!

# botomiei date 30 September 2014 09:26 -1

Oricum Botomiei va lua anul asta 4 condamnari definitive, iar la anu vine deturnarea de fonduri si evaziunea fiscala  http://portal.just.ro/180/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=18000000000151433&id_inst=180

# obiectivul date 30 September 2014 10:05 -3

Ai Bota, presedinte nu esti, avocat nici atat, condamnat definitiv aflat in termen de incercare esti, Nimerincu iti sufla in ceafa si pe tine te roade grija de Botomei...

# pt obiectiv date 30 September 2014 11:08 0

Unde ai vazut tu ca a comentat Bota ? Cine esti, sa stim cum sa te ,,tratam,,!

# OBIECTIVUL SI MAI OFTICAT date 30 September 2014 20:50 0

PARCA NOI NU STIM CAND POSTEAZA BOTA.aVETI GRIJA,VINE RAPID DIN SPATE NIMERINCU.TIRUL CU MOBILIER NOU DE PRESEDINTE ESTE PE DRUM.OARE CE O FACE BOTA CAND VA FI IN PRAG DE EVACUARE?vOM FI IN ZONA CEL PUTIN 100 DE ZIMBRI MOLDAVI.

# avi cocosatu fara dinti date 1 October 2014 08:41 0

Avi, CW Vict Ctin cocosatu fara dinti agata ,,clientii,, la Gara de Nord ! 20 de tigani din Slatina il cauta cu sabiile sa-si recupereze banii !

# Diaconu date 30 September 2014 09:01 0

Vedeţi că la Olt I. Dicu ce a promovat în postul de preşedinte fără a lua nota de trecere dar mai apoi cu sprijin se ştie de unde a rezolvat, încearcă acum, tot aşa, să ajungă la Înalta Curte.

# alt avocat date 30 September 2014 11:23 +3

Noi, avocatii ne dezicem de toate fosilele comuniste care s-au erijat in a ne reprezenta si care au confiscat profesia. Refuzam sa mai platim taxe sub amenintarea cu excluderea. Vrem profesia inapoi, darile legale sa.le platim la stat si nu la niste case fantpma de unde se pot fura banii si ingropa in fel de fel de porcarii familiale, hoteluri, chiolhanuri etc.  Nu avem nimic de impartit cu avocatii de la Bota, din contta sustinem ca sistemul lor este cel corect, isi platesc impozitele si asigurarile in sistemul de stat. Noi platim intr-o groapa fara fund, si din banii nostri isi fac salarii niste neica nimeni. Vrem sa se termine cu aceasta mega escrocherie si bataie de joc la adresa noastra.

# Obiectivul date 30 September 2014 13:40 0

Unul care asteapta sa te vada scos in suturi de pe Academiei de Nimerincu. Vezi sa nu-ti uiti slapii...

# obiectivului ofticat date 30 September 2014 14:47 0

obiective, o sa astepti mult si bine, Bota va seful nostru pe inca 4 ani! Iar tu o sa mori de oftica ! Daca il sustii pe Nimernicu inseamna ca ori esti betivan, ori analfabet ! Cred ca amandoua!

# OBIECTIVUL SI MAI OFTICAT date 30 September 2014 20:45 0

si ce-i?sef inca pentru patru ani ,peste cine?Si cu ce efect in viata publica?O gloatt cu un sef pe masura ,tocmai asta mai lipsea in Romania.Sunteti penibili.

# Obiectivul date 30 September 2014 15:37 0

:D :D :D :D Iar te-ai ales de unul singur...da de ce nu pe viata condamnatule ?

# dezinformare date 30 September 2014 17:16 -1

Am participat la eveniment si va pot spune cu sinceritate ca nu asa s-au petrecut lucrurile. "Domnul" Botomei s-a prezentat cu un alt nume si ca reprezentant al avocatilor modoveni cu scopul de a strica anivesarea avocaturii bucurestene. Nu e nimic de apreciat la actiunea dumnealui si va pot spune ca momentul creat de acesta a demostrat caracterul pe care il are si nedemnitatea de a se numi avocat. Domnul Ilie Iordachescu nu a cunoscut identitatea respectivului.

# @dezinformare date 30 September 2014 19:13 +1

mai sunteti multi scornici care cunosc adevarul adevarat?  :P

# DA, BOTOMEI ESTE DE MULT AVOCAT LA CHISINAU date 30 September 2014 23:09 0

IA SA AUZIM CINE CREDETI CA L DISTRUGE DE TOT PE ACEST CRETINOID, NMERNICU DE PE STRADA SOCOLA DIN IASI? ESTE UNUL TOT DIN IASI, CE L FACE ,,,,MAT, PESTE SCURT TIMP, NEMERNICU NU L APARA NICI,,,,MASA, CE SA MAI ZIC DE SOTIE SI UNUL DIN FII CE I,,,,POPA LA TIGANI, CARE MAJORITATEA S,,,,,SECTANTI? DECI, NEMERINCU SI CELE TREI CUCURIGE, AU CE SA STEA LA ,,,PARNAILE LANGA FENECHIU SI ALTRII CA EI,,,,,,SA I DUCETI PARJOALE CU,,,,,,,CACAT, LA PUSCARIE, APOI,,,,,,SA AUZIM DE,,,,BOINE, NEMER NEBUNULEEEEEEEEEE

# agent acoperit date 1 October 2014 01:14 0

bravo Botomei...i-ai penetrat....fa-i de comanda ...i-ai intrebat unde sunt actele de infiintare...sau ce ai infratit doctore?...pe nimeni cu nimeni....super fa misto de ei...cheama-i la Bacau si da-le diplome

# oarecare date 1 October 2014 10:27 -1

Mai si iesiti ca paduchii in frunte, ia cititi ce riscati : http://www.voceatransilvaniei.ro/cutremur-justitie-avocatii-intra-greva-revoltati-de-aroganta-magistratilor/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=evenimentul-zilei

# Alex date 1 October 2014 13:25 +1

Ziarul, de 2 bani, "voceatransilvaniei" face propaganda ieftina entitatii mafiote-Florea, in detrimentul legalei UNBR-Bota. Judecatorii ar trebui sa aiba demnitate si sa nu se lase intimidati de niste mafioti ai castei-Florea !!

# SICA GORJEANU date 1 October 2014 22:53 0

dar manifestul ala de gorj de cati bani este?ZERO

# eu date 1 October 2014 22:31 +1

si ce riscam noi oarecare, sa va vedem pe voi someri? bine ar fi sa ramineti fara paine ca au intrat toti circarii bolnavi la cap in baroul spagarilor din casta mafiota florea.

# agron74@hotmail.co.uk date 16 October 2014 11:20 0

good very good

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva