27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SCANDAL PE SEFIA UNBR BOTA – Avocatul Nimerincu ii cere lui Bota sa prezinte raportul de descarcare de gestiune al Uniunii. Presedintele UNBR Pompiliu Bota: „Au fost 16 persoane, dintre care opt infiltrati de mine, iar din ceilalti opt, patru sunt exclusi deja din Uniune, la restul de patru ma mai gandesc. Pe Nimerincu, l-am exclus din profesie”

Scris de: Ramona LICA | pdf | print

19 October 2012 16:21
Vizualizari: 15290

Scandalul “Bota-Nimerincu” continua. Vineri, 19 octombrie 2012, decanul Baroului Iasi, Viorel Nimerincu (foto), care se considera a fi inca presedintele Uniunii, a incercat sa sustina un Congres UNBR la Bucuresti, insa din cauza faptului ca s-au prezentat doar 16 de avocati, printre care si cativa decani, intrunirea s-a transformat intr-o sedinta de informare a acestora cu privire la “abuzurile facute de Pompiliu Bota”. Contactat de Lumeajustitiei.ro presedintele UNBR Pompiliu Bota a declarat: Au fost 16 persoane, dintre care opt infiltrati de mine, iar din ceilalti opt, patru sunt exclusi deja din Uniune, la restul de patru mai ma ganesc. Pe Nimerincu, l-am exclus din profesie”.


Nimerincu a introdus ordonanta presedintiala

Avocatul Viorel Nimerincu a adus la cunostiinta celor 16 de persoane toate procesele pe care i le-a intentat lui Pompiliu Bota, in ultima perioada, unul dintre acestea, al carui obiect este ordonanta presedintiala, avand termen chiar joi, 18 octombrie 2012. Decanul Baroului Iasi a solicitat pe aceasta cale admiterea actiunii, pe motiv ca bunurile care apartin UNBR-ului le-ar folosi fara niciun drept Pompiliu Bota, fapt “ce ar putea pricinui pagube acestei uniuni. Exista de asemenea pericolul ca Bota Pompiliu sa foloseasca in interes propriu conturile si valorile uniunii”.

Avocata Rodica Neagu: „Domnul Bota m-a santajat”

La aceasta intrunire a mai participat si avocata Rodica Neagu, reprezentanta Baroului Bucuresti (presedinta a Asociatiei Victimelor Magistratilor din Romania) care a declarat ca, cu o zi in urma, a fost sunata de presedintele UNBR Pompiliu Bota care ar fi santajat-o: “Mi-a zis ca am datorii in valoare de 10.000 de lei la UNBR si ca nu le-am platit. L-am intrebat pentru ce, pentru ca eu nu m-am sustras niciodata la plata niciunei obligatii, iar dansul mi-a raspuns. Ca atunci cand ne-am dus toti avocatii la restaurant si am servit cate ceva, ar fi platit din propriul buzunar. Atunci am ripostat si i-am spus: Pai eu am mancat in acea zi de 10.000 de lei?”

Nimerincu a informat cele 16 persoane despre „abuzurile facute de Bota”

Avocatul Viorel Nimerincu a povestit colegilor cum a fost lovit cu un pahar in cap de o persoana “instigata de Bota”, pe care nu a vrut sa-o primeasca in Baroul Iasi, pentru ca, potrivit acestuia, ar fi fost cercetata penal. “Sunt in judecata si acum cu acea persoana, iar Bota a invocat cand m-a bagat in Comisia de disciplina a UNBR, ca eu am lovit acea persoana. Numai minciuni. Unul din motivele pentru care am facut si alte actiuni care sunt pe rolul Judecatoriei Sectorului 3, este incercarea lui Bota de a ma denigra in fata dumneavoastra. Ati vazut cea a mai scris in procesul-verbal incheiat in sedinta Comisiei de disciplina a UNBR? Va spun eu: ca sunt un betiv notoriu, ca provoc scandaluri publice, ca nu am platit contributiile la Asociatia de proprietari si alte minciuni sfruntate. Se poate asa ceva?!”, a mai declarat avocatul Nimerincu.

Decanul Baroului Iasi Viorel Nimerincu i-a instiintat pe colegii participanti la sedinta despre faptul ca inscrierile in profesia de avocat semnate de presedintele Bota, din perioada 2007 pana in prezent, “vor fi contrasemnate de mine, de presedintele Viorel Nimerincu, care a indeplinit functia de vicepresedinte in aceasta perioada”. “Domnilor avocati, va mai informez ca Bota a dorit sa ma puna presedintele UNBR, doar cu numele, ar fi vrut sa ma manipuleze, sa conduca tot el din spatele meu. Asa ceva nu se poate. Daca stiam ceea ce vrea sa faca, renuntam pe loc la aceasta functie, dar nu-l lasam asa. Tot scoteam la iveala toate abuzurile pe care el le-a facut fata de noi. L-am notificat sa se prezinte la presedintele UNBR, Viorel Nimerincu, cu Raportul de descarcare de gestiune pe perioada mandatului de presedinte UNBR, respectiv august 2008- iunie 2012, precum si pe perioada iulie 2004- august 2008 ca urmare a faptului ca in aceasta perioada Pompiliu Bota nu a prezentat nici un raport. E ca si cum, Bota a pus seminte in pamant, dar niciodata nu s-a ocupat de nimic, adica de ceea ce inseamna munci agricole, noi le-am facut pe toate, iar cand a venit momentul strangerii recoltei, a luat productia, a dus-o in hambare, iar noi nu stim ceea ce a facut cu ea. Ati inteles cum sta treaba?”.

La finalul sedintei, avocatul Viorel Nimerincu a afirmat ca va face mereu astfel de intruniri pana or sa afle toti avocatii si decanii “abuzurile lui Pompiliu Bota”.

Comentarii

# Paul date 19 October 2012 16:43 +3

Se face prea mare valva. In loc sa se ocupe de problemele privind legitimitatea avocatilor, sa se rezolve odata pentru totdeauna incertitudinile la care suntem supusi de catre magistrati, se balacaresc pe luju, punand intr-o lumina nefavorabila pe toti cei din UNBR-Bota. mai lipseste Botomei si tabloul este complet. Dl.Nimerincu daca avea ceva de spus ar fi spus in instanta , anuland decizia de revocare a Comisiei instituita de dl.Bota ulterior alegerii sale. Exista o astfel de hotarare judecatoreasca sau nu? Daca nu exista atunci dl. Nimerincu este exclus din profesie si nu mai are calitatea de avocat sau decan in Baroul Iasi, unde de altfel ar trebui efectuate noi alegeri pentru completarea locului vacant....

# POLO date 19 October 2012 21:07 +4

CA D-L NIMERINCU SA FIE EXCLUS DIN PROFESIE, TREBUIE SA FIE EXCLUS DE CATRE COMISIA DE DISCIPLINA CARE NU EXISTA SI NU A EXISTAT NICIODATA. BOTA FIIND CONDAMNAT DEFINITIV, NU POATE OCUPA NICI O FUNCTIE CARE DERIVA DIN CALITATEA DE AVOCAT, CARE CONFORM SENTINTEI, NU O ARE. TOT BILCIUL ASTA, IL FACE PANARAMA DE BOTA.

# pt POLO date 19 October 2012 21:24 -3

Asculta, bolnavule frustrat. Comisie de disciplina exista, ai vazut referatul de excludere pe luju. A, ca tu nu consideri ca e legal constitutita, ai dreptul sa faci contestatie. Ca dreptul de a fi un las jegos care latra din spatele tastaturii, asta o faci zilnic. 

# POLO date 19 October 2012 22:35 +2

MAI TACI MAI AVORTONULE.

# pt POLO date 20 October 2012 10:47 -2

Esti un nesimtit. Sa iti fie rusine. 

# polopupapoalapu date 19 October 2012 21:28 -1

polo, esti cumva popo? ca prea nu-l slabesti pe bota. :-*

# POLO date 19 October 2012 21:42 +3

NU SUNT POPO, DAR SI DACA AS FI, BOTA AR FI ULTIMUL OM LA CARE M-AS UITA. E BATRIN, IPOTENT, HIDOS, TARAN, LICHEA, JAVRA, HAHALERA SI DEX-UL E MARE SI PLIN DE EPITETE.

# polo pu l ii M L date 19 October 2012 21:48 -1

polo, eu stiu de ce esti IPOTENT, nu ti-ai luat madication !

# POLO date 20 October 2012 10:21 +2

MI-AI PUS TU MINA PE EA SI AI VAZUT CA E MICA SI MOALE ?

# polopoponar date 20 October 2012 11:28 -1

Dupa fata pe care o ai, nici nu mai e nevoie de altceva. Daca cu "obregea" te-am iertat, apoi ne dam seama ca esti "IPOTENT" definitiv. Prostule. Anal'fabetule. Parazitule. Milogule,.

# NIMERINC PROST !! CHIAR NU VEZI CA NU TE VREA NIMENI !!!!! date 20 October 2012 09:42 +1

 omule chiar nu  observi ca nu  te baga nimeni in seama ???????? ESTI PENIBIL !!!!!!!!!

# INTREBARE PENTRU BOTA POMPILIU date 20 October 2012 10:28 0

DACA O SA EXECUTI PEDEAPSA DE 6 LUNI CU INCHISOARE O SA CONDUCI UNBR-UL DIN INCHISOARE, SAU NE LASI IN PACE ?

# ,,cu inchisoare" ? date 20 October 2012 10:33 0

Asta ce a fost congres ? 8 prezenti, 5000 absenti ! nimeni rincule, ia-l pe polo (botomiei) si intoarceti-va pe stra da ta - SOCOLA ! 

# serifule date 20 October 2012 10:44 +1

Serifule, de unde naiba scoti avioanele astea cu 5000? Sunt vreo 1400 persoane in tablou. Restul sunt unde? Sub acoperire? Nu imi aduc aminte ca legea avocaturii sa contina institutia avocatului "under cover"

# PT SERIF date 20 October 2012 19:52 -1

DRAGA SERIFULE, LASA-L IN PACE PE BOTA, CA E BOLNAV, NU SE VEDE CU OCHIUL LIBER CA DE MAI BINE DE UN AN DE ZILE, OMUL ARE DERAPAJE GRAVE, CA E BOLNAV PSIHIC ?

# xx date 19 October 2012 16:43 +2

here we go again :) popcorn mode ON!! sa vezi comentarii, injuraturi si alte chestiuni la comment-urile de la acest articol.

# pt xx date 19 October 2012 20:17 +4

Din pacate ai dreptate. Initiativa lui Bota a fost buna, insa a incaput pe mana needucatilor. Din 1400 de avocati cati sunt in tablou, maxim 200 intra in instante. Restul stau si plang pe luju ca virginele fluierate pe drum. Dar nu sunt in stare sa scrie corect.

# POLO date 19 October 2012 21:10 +2

TU IN CARE CATEGORIE INTRII ? ESTI DIN CEI 1400 SAU DIN CEI 200 ?

# polomel rudotel date 19 October 2012 21:50 0

tu cred ca INTRII in categoria anal-fabetilor !

# POLO date 19 October 2012 22:42 0

SI TU, IN CATEGORIA PUBELELOR.

# pt POLO date 19 October 2012 22:04 -1

In cei 200, analfabetule. Intri se scrie cu un singur i, repetentule.

# nimeni rincu date 19 October 2012 16:47 -5

Betivane, nu ai inteles ca nu te vrea nimeni ? Au fost alegeri la Iasi, baroul Iasi are un nou decan, stati linistiti !

# POLO date 19 October 2012 21:14 +3

A FOST CONVOCAT UN ALT CONGRES DECIT CEL IN CARE A FOST ALES CU MAJORITATE DE VOTURI D-L NIMERINCU ? DACA NU IL VREI, PESTE 4 ANI CIND VOR FI ALEGERI, POTI SA NU RIDICI MINA. NU VB IN NUMELE CELOR 200 DE AVOCATI CARE L-AU ALES DEMOCRATIC, MAI PUPINCURISTUL LUI BOTA.

# tampitule date 19 October 2012 21:18 -2

Nu mai scrie cu majuscule, istericule.

# POLO date 19 October 2012 21:45 +3

MAI USOR, NU TE ENERVA CA ITI SCHIMBA DOCTORUL MEDICAMENTATIA SI ITI DA TRANCHILIZANTE DACA SARI PT ATITA LUCRU.

# POLO, POPO date 19 October 2012 21:57 -2

polo, tu nu esti numai popo, esti si agramato; nu mai lua MEDICAMENTATIA, ia MEDICATIA !

# polopupacucu date 19 October 2012 21:30 -3

polo, tu esti popo. e clar. te stiu, ai si fata de poponar.

# POLO date 19 October 2012 23:38 +1

TU CRED CA MI-AI VAZUT CURUL NU FATA SI FACI CONFUZII INTRE ACESTEA DOUA.

# popolo date 19 October 2012 23:54 -3

polo, la tine curu si fata sunt la fel, iar creierul nu exista !

# POLO date 20 October 2012 10:38 +1

LA TINE SE CONFUNDA ACESTE LUCRURI SI CREZI CA DACA FATA TA ARATA CA CURUL, ESTE VALABIL SI LA ALTII.

# popo polo date 20 October 2012 10:46 -2

Bine ca macar lipsa de creier o recunosti !

# polopupacucu date 20 October 2012 12:46 -2

popo, e clar. arati ca un cur. foart tare, prostule.

# BERCEA MONDIAL: ,,e manevra lu frații miei .......,, date 19 October 2012 16:50 -2

Comentariul meu este următoarul:       Notificarea lui Nimerincu este lovită de nulitate, pentru că:       1. Nimerincu nu are calitatea de președinte al UNBR,        2. Nimerincu nu poate solicita ,,Raportul de descărcare,, având în vedere Legea nr. 51/1995,         3.Logistica UNBR nu este folosită în interesul domnului Bota Pompiliu, ci al tuturor avocaților din UNBR.         Personal solicit acestui individ să nu mai denigreze UNBR , avocații din această entitate legal înființată și care fubcționează legal.         Personal îl notific eu ,,BERCEA MONDIAL,, să se prezinte la sediul UNBR din București, str. Academiei nr. 4-6, apt. 31, sectorul 3, în ziua de 19 noiembrie 2012, pentru că vreau să-i arăt ,,raportul de descărcare,, de gestiune, în original.                  

# NIMER NICU date 19 October 2012 17:12 -1

Aveti dreptate decanul Baroului Iasi e dna Galit Claudia. Nimernicule, trebuie sa te multumesti cu pensia de militian dat afara: 150 lei, de unde mai bei ?

# POLO date 19 October 2012 21:38 +2

CINE DRACU A MAI ALES-O SI PE ASTA CA NICI NU AM AUZIT DE EA. S-A REMARCAT PRIN CEVA ANUME, ARE PROCESE MARI CISTIGATE ?

# Istratie date 19 October 2012 17:27 +8

Disputa e, făra-ndoială, întreținută voit de către organele de..."sinceritate". Spectacolul e uriaș când intră în arenă carnea de tun. Proștii. Încăierarea nărozilor, dobitocilor patrioți - partizani, împătimiților imbecili ai ambelor tabere procură liniște și răgaz operative, "nelipsitelor", eternelor noastre servicii. Mă, voi țineți minte când, la demonstrațiile din Piața Universității, "se ordona" Tatăl nostru? Atunci se termina muniția. Boilor!    

# corect date 19 October 2012 17:33 +2

rog adevaratii avocati sa nu se lase antrenati in comentarii. treaba lor sa o rezolve intre ei si sa nu dam apa la moara leprelor traditionale. la ei dictatura e in "FLORICA si Iordachel", tutankamoni alesi pe viata.

# nemer nicu date 19 October 2012 17:58 -1

nimernice, cand erai avocat nu te interesa ce face bota cu banii. Acum nu mai esti avocat, vezi-ti de bautura !

# POLO date 19 October 2012 21:47 +2

ACUM NIMERINCU, ESTE PRESEDITE LEGAL ALES.

# po po lo date 19 October 2012 21:52 -1

Nu, nimer nicu e PRESEDITE legal demis si exclus din profesie ! polo, tu chiar nicio propozitie nu poti sa scrii ? O fi de la medication ?

# POLO date 19 October 2012 22:15 +1

E Presedinte legal ales si poate fi dat jos de catre Adunarea Generala a Avocatilor. Inscrisul denumit Decizie de excludere din profesie, este un fals intelectual pe care justitia il va sanctiona, dar si asa el nu produce efecte juridice, deoarece Bota care a semnat pe aesta, in calitate e avocat si Presedinte, a comis infr. de fals intelectual, nerespectarea unei hotariri judecatoresti si insusire de calitati mincinoase (adica se mai crede avocat)

# pt POLO date 19 October 2012 22:16 -1

Doar ca sa iti vad temeinicia pregatirii si logica in gandire te intreb: de ce sustii ca Bota nu e avocat? Am sa iti raspund apoi.

# POLO date 19 October 2012 22:39 +3

CINE A SEMNAT DECIZIA DE INTRARE IN PROFESIE ? BOTA NU ? GINDESTE SINGUR DACA AI MACAR UN NEURON.

# pt POLO date 19 October 2012 23:14 0

Nu esti chiar atat de prost cum ma asteptam sa fii. Ma gandeam ca poate vei cugeta si la faptul ca Bota a intrat in profesie fara examen si fara stagiatura, cum prevedea legea. 

# POLO date 19 October 2012 23:23 +2

DAR TOT TREBUIE SA DETINA O DECIZIE DE INTRARE IN PROFESIE, PE CARE SI-A SEMNAT-O SINGUR, CIND NU AVEA CALITATEA DE DECAN SI IMPLICIT DE PRESEDINTE UNBR, DEOARECE ABEA INTRASE IN PROFESIE. Credeam ca judeci cit de cit cu unicul tau neuron.

# pt POLO date 19 October 2012 22:03 -1

Polo, reciteste regulile utilizarii virgulei inainte de a mai posta. Da rau sa fii incult.

# POLO ANAL-FABETICUS date 19 October 2012 22:17 -2

Tu chiar crezi ca polo a auzit de regulile utilizarii virgulei ? el stie ca virgula se pune intre subiect si predicat !

# POLO date 19 October 2012 22:18 +3

MI SE FIX IN PIX DE COMENTARIILE TALE CU GRAMATICA.

# pt POLO date 19 October 2012 22:22 -2

E adevarat, tie iti pasa doar cum sa iti arati cat mai tare incultura.

# polopopopupacuc date 20 October 2012 12:49 -2

popo, e limpede. de oriunde ai fi privit, arati ca un cur. ce scarbos. bleahhhh. prostule.

# FOAMEA DE BANI A LUI BOTA date 20 October 2012 21:27 +2

DACA BOTA I-A CERUT D-NEI AVOCAT NEAGU RODICA 10 MIL LEI VECHI, CONSUMATIE PT O MASA,INSEAMNA CA E INTR-O FOAME MARE DE BANI, PT CA NU SE MAI INSCRIE NIMENI IN BAROUL LUI.

# neutru, date 19 October 2012 18:21 -1

Domnule Bota,scoateti uscaturile din Barou,unitiva si luptati impreuna impotriva mafiotilor traditionali.Din informatiile noastre am aflat ca avocatii din Baroul Bota inca mai sunt hartuiti(inMures,Cluj, Suceava,Iasi,Maramures,Galati,Focsani,etc.) de puslamale traditionale scosi in fata de decanii carora l-e zboara scaunele.Mai munti avocati din Baroul traditional sun foarte nemultumiti de politica conducerii traditionale de la centru si s-au c-am saturat.Fiti uniti in interes national si scapati Romania de mafiotii traditionali!

# POLO date 20 October 2012 10:19 +2

BOTA NU A PUTUT SCAPA DE CONDAMNAREA LUI SI VREI SA SCAPE TARA DE MAFIOTI TRADITIONALI? CINE DRACU CREZI CA E BOTA ? ITI RASPUND EU. ESTE UN CONDAMNAT PENAL, DEFINITIF, DECI E INFRACTOR.

# popo polo date 20 October 2012 10:28 -1

POLO, POPO, cred ca tu esti bolnav ,,DEFINITIF" si mai agramat ca botomiei !

# ARGUMENTE NU JIGNIRI date 20 October 2012 10:36 +1

CIND SCRIU CEVA CE NU VA PLACE VOUA ASTORA CARE SUNTETI SLUGILE OBEDIENTE ALE LUI BOTA, SARITI CA ARSI CU JIGNIRI, PT CA ASTA E NIVELUL VOSTRU SI NU REUSITI SA ARGUMENTATI CU NIMIC, PT CA NU AVETI CU CE.

# ERATA date 20 October 2012 10:45 -1

Erata: polo, tu nu stii sa scrii, esti bolnav si nu ti-ai luat ,,MEDICAMENTATIA" !

# POLO date 20 October 2012 21:34 +1

MAI SEMIDOCTULE DE BOTA, DE CIND TE-AU CONDAMNAT ASTEA, AM O SATISFACTIE ENORMA CIND MA GINDESC LA HARFELE, AERELE, FIGURILE SI AROGANTA TA DE TARAN PROST,CARE TE CREDEAI MARE SI TARE SI CIND COLO,NU ESTI DECIT UN INFRACTOR MARUNT.

# sfat date 19 October 2012 18:31 +1

peste tot sunt probleme in tara. numai cine nu are dosare poate sa spuna ca nu sunt probleme. cind cineva spune ca nu sunt probleme la instanta  va propun sa verificati, dati pe site PORTALUL INSTANTELOR, tastati numele avocatului X si vedeti in cate dosare  participa ca avocat. 

# pt sfat date 19 October 2012 20:15 +3

Stimabile, poate arati si prostilor (de la inaltimea intelepciunii tale zdrobitoare) cum se face cautarea dupa numele avocatului. Cel mult avocatul apare mentionat ca sintagma "prin avocat", ceea ce nu se gaseste la cautare. Indexul in soft este pus pe numele clientului. Iar daca actiunea principala, de exemplu, este redactata si semnata de client, avocatul depune imputernicire avocatiala, insa nu apare pe site. La fel e si la traditionali si la legali. Pledez in multe dosare, insa nu apar foarte des pe site mentionat la sintagma "prin avocat". Dar nu te stresa, exact la fel e si la traditionali.  Dupa ceea ce sustii tu referitor la portal imi dau seama ca esti cam "bagator de seama" prin problemele astea.

# POLO date 19 October 2012 22:34 +1

DE LA CONDAMNAREA LUI BOTA, NICIUN AVOCAT NU MAI ESTE PRIMIT LA NICI O INSTANTA DIN TARA SAU BUCURESTI.

# Paul date 20 October 2012 09:47 -1


Citeza pe POLO
DE LA CONDAMNAREA LUI BOTA, NICIUN AVOCAT NU MAI ESTE PRIMIT LA NICI O INSTANTA DIN TARA SAU BUCURESTI.
====Te inseli colega. Eu intru in instante din tara, atat la judecatorii cat si la tribunale si curti de apel. In ultima vreme, de cand d-na Pivniceru este ministru, nu mi s-a mai invocat exceptia lipsei calitatii de reprezentant. Vedeti ca este pe site-ul Bota.ro o decizie a ICCJ in cauza"VConstantin vs.UNBR" care este foarte utila daca stiti sa o folositi alaturi de cele ale Alinei Apostol si cele de la sectorul5 si de la Judecatoria Sf.Gheorghe....

# POLO date 20 October 2012 10:44 +1

MINTI CU NERUSINARE SI CRED CA FOLOSESTI IMPUTERNICIRI GALBENE DE LA TRADITIONALI PT CA ORICE INSTANTA DIN TARA, IN MOMENTUL IN CARE ITI VEDE IMPUTERNICIREA ROSIE, ESTI CONTESTAT IN SECUNDA 2.

# pt POLO date 20 October 2012 10:52 -1

Esti un prost. Intru si eu fara probleme. In ce judet exista imputernicire galbena? Bucurestiul o are un fel de rosu, Valcea un fel de albastru, Clujul e alba, simpla, Sibiul un fel de galbui, Prahova nu mai stiu ce culoare, parca pamantie. Si intru peste tot, Judecatorie, Tribunal, CA, parchet.  E adevarat, se mai ridica exceptii. Dar trebuie sa stii sa raspunzi. Daca faci 3 dezacorduri la 5 cuvinte ca tine si stii sa spui doar "Dle presedinte, lasati-ma sa continui, sunt avocat legal", o iei la buci urgent.

# POLO date 20 October 2012 20:03 +1

MAI,N-AI INTELES NIMIC. LA BUCURESTI AVEM IMPUTERNICIRI ROSII IAR TRADITIONALII, GALBENE. ORICE INSTANTA ITI VEDE IMPUTERNICIREA ROSIE TE CONTESTA. COLEGII MAI DESTEPTI, FAC ROST DE IMPUTERNICIRI DE LA TRADITIONALI, CA SA NU DEA DE BANUIT. AI INTELES ?

# oripilat date 20 October 2012 20:22 -1

rosii? inseamna ca suntem daltonisti. pana la urma imputernicirea nu e atat de importanta pe cat este tinuta fiecaruia. ma refer in special la calitate !

# POLO date 20 October 2012 21:40 +1

DACA NU AI IMPUTERNICIREA CARE TREBUIE, NU MAI APUCI SA DEMONSTREZI CE BINE PREGATIT ESTI.

# Dan date 20 October 2012 21:46 -1

Vorbiti din burta! Eu intru cu imputerniciri..listate (de alea model, netiparite), fara nici-o culoare..si pe bune daca ii pasa instantei de asa ceva!

# Dan date 20 October 2012 21:51 -1

Vorbiti din burta! Eu intru cu imputerniciri..listate (de alea model, netiparite), fara nici-o culoare..si pe bune daca ii pasa instantei de asa ceva!

# m.d date 21 October 2012 17:58 -1

si eu am intrat la instantele din tara cu imputerniciri listate, dar la mine in judet mi-au facut dosar :-)

# m.d date 21 October 2012 18:22 -1

si eu am intrat la instantele din tara cu imputerniciri listate, dar la mine in judet mi-au facut dosar :-)

# pt POLO date 20 October 2012 22:24 -1

Galbene la Bucuresti? Ce minciuna. Am in calc scanata o imputernicire de la traditionali Bucuresti. Nu e f departe de a noastra.

# medicu lu vasile date 20 October 2012 11:16 0

Mah, de la tine pute in halu asta? polo, ti-a putrezit neuronu, ba latura libidinoasa ce esti.

# PENTRU TOTI CEI SANTAJATI DE BOTA date 20 October 2012 21:47 +1

PE TOTI COLEGII LA CARE BOTA LE-A CERUT SUB DIVERSE FORME, SUME DE BANI, II ROG, SUB NUME FALSE, SA SCRIE AICI,CE SUME LI S-A CERUT SI SUB CE PRETEXT

# Sile Camataru date 19 October 2012 18:37 +1

Ha,ha,ha! La puscarie cu toata lumea! Sunt asteptate ambele tabere, fara suparare!

# mircea date 19 October 2012 18:42 +3

ca peste tot exista si oportunisti in acest barou.ideea lui sfat este buna, cind niste mincinosi mint conducerea de la bucuresti ca nu sunt probleme e bine sa verificati si acest aspect. daca tu n-ai dosare in calitate de avocat e normal ca nu ai probleme. sa nu-mi spuneti ca ii considerati avocati pe cei care merg cu procura ca va scuip. 

# Clubul handicapatilor din IASI date 19 October 2012 19:22 +1

Ieri , eram la fata locului si situatia a fost alta . S-au convocat toti avocatii la ora **,** . . In prezenta majoritatii avocatilor s-a ales Decanul -pe av. Galit Claudia si Prodecan- av. Cazacu Daniel- SOTUL JUDECATOAREI-Cazacu Cerasela Madalina  s-a incheiat procesul-verbal , iar ulterior au mai aparut cativa " anevoiasi " respectiv " SORIC" care se vroia si el Decan , dar pe care nu il vroiau avocatii fiindca a fost Securist . Deci , NU ERA NEVOIE DE CVORUM , fiindca nu era prima sedinta . ASA CA PROCESUL-VERBAL ESTE PERFECT LEGAL SEMNAT DE AVOCATII PREZENTI SI RAMANE VALABIL EXPRIMAT.

# POLO date 19 October 2012 22:09 +3

CINE VALIDEAZA PROCESUL-VERBAL DIN PARTEA UNBR, CA BOTA E CONDAMNAT DEFINITIV SI NU POATE FI PRESEDINTE ?

# pt POLO date 19 October 2012 22:12 -3

Polo, inchide naibii gura aia de analfabet. Pana te jeluiesti asa ca o baba violata, aratand clar ca ai facut facultatea prin corespondenta la Spiru sau Bioterra (altfel esti mecanic auto, probabil), mai bine imi indici EXACT in motivarea condamnarii lui Bota UNDE I S-A INTERZIS DREPTUL DE A FI PRESEDINTE AL UNEI UNIUNI ASOCIATIVE. Pe acte, nu pe latraturi de betiv de pe calea ferata.

# POLO date 19 October 2012 22:23 +5

ESTI PROST PROST PROST. I S-A INTERZIS SA FOLOSEASCA DE TITULATURA DE AVOCAT SI SA EXERCITE ORICE ACTIVITATE LEGATA DE ACEASTA PROFESIE. CA SA FI PRESEDINTE UNBR, TREBUIE SA AI CALITATEA DE AVOCAT, PE CARE BOTA PRIN CONDAMNAREA DEFINITIVA NU O ARE.

# pt POLO date 19 October 2012 22:25 -3

Te-am rugat (si nu te-am insultat) sa imi arati UNDE scrie lucrul ala. Nu povesti nemuritoare.

# POLO date 19 October 2012 23:01 +4

IN LEGEA 51/1995, " presedintele UNBR, poate fi ales, dintre avocatii cu o vechime de minim 10 ani, in profesie". FIIND O ORGANIZATIE PROFESIONALA, COMPUSA DIN PERSOANE CARE AU CALITATEA DE AVOCAT, POTI ACCEDE LA FUNCTII DE CONDUCERE, DOAR DACA AI ACEASTA CALITATE.

# Ultimul Charlot date 19 October 2012 19:24 0

Unii o cauta cu lumanarea....si o sa primeasca de nu pot duce. O sa vedeti in scurt timp

# racovita date 19 October 2012 19:25 +5

cascadorii rasului  :lol:  :lol: dar cum se poate sa aiba astia la bota obligatii fata de UNBR???? pai parca ei nu plateau biru'?! si are bota raportul de descarcare de gestiune?!!! dar cum el aduce in barou sau pe cine vrea si da afara pe cine vrea si cand vrea? (ma refer la ,,opt infiltrati de mine, iar din ceilalti opt, patru sunt exclusi deja din Uniune, la restul de patru mai ma ganesc") bai dar baroul asta ce este mosia lui bota? cum se poate asa ceva?!!

# prostov date 19 October 2012 19:58 -3

Se poate, prostovane; el a obtinut hot de infiintare !

# Un dom de bine date 19 October 2012 19:25 +3

Eu sunt Av. la traditional si nu m-as amesteca in mocirla voastra, dar renumele Claudiei Galit este cunoscut in tot iasul, si s-a auzit si cum a fost votata cu 2 betivi si handicapati pe care atunci i-a primit CIUbota in barou ca sa fie la numar.Vai de capul vostru ca si asa nu puteti sa intrati in sala ca sunteti contestati.

# Farina date 19 October 2012 20:25 0

Marlanule traditional, tie chiar nu ti-e rusine sa casti gura ?! Mizerii umane mai mari decat in "baroul" vostru nu pot exista ! Cu ajutorul politrucilor si al magistratilor corupti, ati reusit "performanta" de a confisca profesia de avocat, transformand-o in cel mai corupt srl din Romania !

# pt Farina date 19 October 2012 20:39 +2

De ce e marlan? Ca are dreptate? Sunteti toti lipsiti de caracter. Vreti sa fiti respectati, insa va comportati ca betivii in crasma. Pe langa asta scrieti ca niste inculti si faceti clar dovada ca sunteti neinstruiti. Ce sa faci, din pacate Spiru Haret urla in voi. Ala e adevarul. Ba doamna Galit e un avocat fantastic...la inceputul anului instanta a rugat-o extrem de politicos sa iasa din sala. Stiti ce a facut doamna Galit? A bufnit-o plansul, a scos roba si a iesit. Nu am mai avut curaj nici sa puna pe masa probatoriul. Pai asa se face? Depui probatoriu, iti afirmi legalitatea. Nu plangi ca o gaina. Asta este. Ce vreti? Din moment ce ati intrat in barou ca si in branza, sa va intinda instanta si covor rosu? Plusuri si minusuri, frate. 

# vasile mirlan date 20 October 2012 11:20 -1

Contestati de prosti ca tine? Ni si rupi ... Citeste NCC. Voi sunteti nulitati juridice, in sensul "nulitatii persoanei juridice". Asta nu te deranjeaza la "intelect"? Stiu ca voi aveti prostul obicei de a citi doar pe coperta, asa ca, daca nu e, atunci nu e ... Gandeste de mai multe ori inainte sa scoti vreo cioara pe gura.

# Un prost date 19 October 2012 19:29 +1

Mai Nimerincu , tu tot ii dai ca este ilegal Bota si legal esti tu . Mai omule tu nu vezi ca Bota e la Bucuresti pe scaun la UNBR conduce , angajeaza bine merci si nu-i face nimeni nimic . omule trezeste-te . Pai cum nu are calitate caci daca era ceva ilegal Procurorul General abia ii astepta la cotitura . Tu nu vezi ca nu-i face nimeni nimic , iar ce s-a intamplat cu condamnarea tot o jonglerie ieftina a justitiei , pe care o va rectifica urgent fiindca sunt interese ascunse , ca daca Justitia ii era impotriva complet Bota nu mai exista de ani de zile , insa nu vezi cum se joac , se joaca de-a soaricele cu pisica.

# POLO date 19 October 2012 23:12 +2

BOTA CONDUCE, PT CA OAMENII SUNT LASI SI SE LASA AMENINTATI DE EL, CU EXCLUDEREA DIN PROFESIE. LA CURTEA DE APEL SI LA PARCHETUL DE PE LINGA JUD. SECTOR 3, BOTA E CERCETAT IN MAI MULTE DOSARE PENALE SI O A PATII RAU DE TOT. AI RABDARE CA NU AU AVUT ASTEA TIMP DE EL PINA ACUM, DIN CAUZA CONJUNCTURII POLITICE. L-A PARASIT TOATA LUMEA PT CA S-A CERTAT CU TOATA LUMEA SI DEJA E UN OM TERMINAT.

# pt POLO date 19 October 2012 23:50 +1

Si ce obiect ar avea acele dosare, daca nu te superi?

# POLO date 20 October 2012 10:53 0

DIN CE AM AFLAT EU, INSELACIUNE, FALS INTELECTUAL, INSUSIRE DE CALITATI MINCINOASE, NERESPECTAREA UNEI HOTARIRI JUDECATORESTI, PURTARE ABUZIVA, ETC. CRED CA BOTA A FOST SAU O SA FIE AUDIAT SI STIE DESPRE ACESTE DOSARE.

# pt POLO date 20 October 2012 10:55 -1

Aaaa, dosarele in care a facut plangere unul betiv. Si cand zic betiv, zic deoarece l-am vazut cu ochii mei si auzit cu urechile mele. Cata vreme a crezut ca e presedinte si dupa aia, suna pe multa lume sa discute. Din pacate de multe ori vorbea "impleticit"

# pt POLO date 20 October 2012 10:58 0

Adica va fi nasol pentru Nimerincu, deoarece Bota aproape sigur va obtine NUP. Dar pt Nimerincu va fi mai nasol cu denunt calomnios

# POLO date 20 October 2012 20:11 +1

SA O CREZI TU. MAI TRAIM SI MAI VEDEM CINE ARE DREPTATE. BOTA VA FACE PUSCARIE 100% SI DACA AM DREPTATE, SA ITI SAPI O GROAPA SA TE ASCUNZI SI SA NU MAI APARI CU COMENTARII PE AICI. STIU DIN SURSA SIGURA CE I SE PREGATESTE LUI BOTA.

# POLO date 20 October 2012 21:57 -1

CE E MAI GRAV, SA FI BETIV SAU INFRACTOR. AVEM UN PRESEDINTE BETIV SI ASTA NU L-A IMPIEDICAT SA CONDUCA ROMANIA SI SA FIE ALES. DAR SA FI INFRACTOR, E MULT MAI GRAV, DEOARECE UN BETIV SE POATE LASA DE BAUTURA, DAR UN INFRACTOR, RAMINE INFRACTOR TOATA VIATA LUI, CHIAR DACA SE REABILITEAZA.

# Sfat pentru Nimerincu date 19 October 2012 20:56 +1

Opinia mea este ca Nimerincu ar trebui sa isi vada de viata lui. Nu e cu nimic mai bun decat Bota. Ar insemna ca la conducere sa schimbam pe unul cu altul, adica fara nici un rezultat. Sa isi vada de alcoolul lui (asta nu e barfa, stiu din proprie experienta ca bea), de problemele lui de viata. Dupa atatia ani trebuia sa stie in ce se baga in faza cu Bota. Si-a facut-o singur. Regret, in viata mai iei si bobarnace. Dar sa fie constient ca in acest moment lezeaza interesele membrilor. Intre ei e o lupta de orgolii. Dar daca vor ajunge sa lezeze Uniunea, vor suferi amandoi.

# POLO date 19 October 2012 23:32 0

ALEGEREA LUI BOTA, AR FI SALVAT UNIUNEA, DAR BOTA NU A INTELES CUVINTUL CONDAMNAT DEFINITIV SI S-A ALES PRAFUL, PT CA NICIODATA ACEASTA UNIUNE NU VA MAI FI RECUNOSCUTA. BOTA A FACUT EXACT CE ASTEPTAU TRADITIONALII, UN PRETEXT SA I-O TRAGA SI I-AU TRAS-O, INSA NE-AU TRAS-O SI NOUA.

# medicu lu vasile date 20 October 2012 11:22 -1

Cred ca doar tie ti-a tras-o, ca tu oricum nu meriti sa fii coleg cu noi, pentru felul subuman in care te exprimi. Esti un dobitoc. Cu servitoare. ha ha ha....studentul "la limbi"... mancator de c.a.c.a.t.

# DNA date 19 October 2012 21:02 +2

Mai, frate, ăi, cand vezi cate un moldovean ca Botomiei sau Nimer nicu: nu ii intereseaza avocatura, ci sefia - sa ia bani de pe avocati, desi habar nu au de drept ! Mai incercati, ăi şi alta meserie !

# pt DNA date 19 October 2012 21:07 +2

Fratele meu, alta meserie ar insemna ca trebuie sa munceasca. :)

# POLO date 19 October 2012 23:16 +1

CA PARCA BOTA, IN AFARA DE DONATII, A STIUT SA IA ALTCEVA. BOTA E MAI PROST DECIT AMINDOI LA UN LOC PT CA HABAR NU ARE DE DREPT. ALTII AU LUCRAT ANI DE ZILE PT EL. DE CIND A FOST PARASIT DE TOTI, SE VEDE CE GRESELI COMITE SI CE ACTE FALSE EMITE.

# polo rudotelus date 19 October 2012 23:43 0

polo, time for medication ! Culca-te si viseaza ca ai absolvit clasa II-a primara !

# LE-AM VAZUT PE ACOLO SI PE TIGANCILE DE LA IEAI date 20 October 2012 09:29 0

 Dar cine putea sa mearga dupa Nimerincu  Viorel decat  niste  prosti  , niste tigani , niste analfabeti . RUSINEE !!!!!!!!  V-ati convins ca nu va sustine nimeni . AFARA DIN UNIUNE CU ACESTI INDIVIZI  :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x NE FACE DE RUSINE 

# Adi date 20 October 2012 09:39 -1

 Trebuie luate masuri drastice fata de  acesti indivizi care l-au sustinut pe Nimerincu si care ii dau  sperante desarte unui om  bolnav  dupa putere si  flamand de bani .   VA RUGAM d-l BOTA LUATI MASURI URGENTE  , CACI DIN CAUZA ACESTOR  ZECE INDIVIZI  DE LA IASI , TRAGEM CU TOTII PONOASELE .   ORI CU ACESTI INDIVIZI  ORI FARA ACESTIA , UNIUNEA TREBUIE SA FIE CURATATA  DE MIZERII .

# POLO date 20 October 2012 11:02 +2

DACA VREI O UNIUNE CURATATA DE MIZERII, DA-L AFARA PE BOTA CA EL E MARUL PUTRED CARE STRICA UNIUNEA CU CIRCUL CARE IL CREAZA. NU POTI SA AFIRMI CA TOATA LUMEA DIN UNIUNE E NEBUNA SI BOTA E NORMAL. S-A CERTAT CU CROITORU, SCALESCHI, DAN DIACONESCU, BOTOMEI, CU O GRAMADA DE AVOCATI DE-AI LUI, NIMERINCU, NEAGU RODICA SI LISTA E LUNGA.

# pt POLO date 20 October 2012 11:23 +1

Nu am afirmat nici o secunda ca Bota ar mai fi benefic pentru uniune. Este expirat; in plus, dupa condamnare, e speriat total si nu mai are incredere. Oricum nu face mare lucru pentru noi. Dar trebuiesc actiuni hotarate, oameni rationali care sa lucreze eficient. Nu betivi si bolnavi gen Botomei si Nimerincu. Oameni seriosi, care sa stie sa faca treaba. Uitati rezultate eficiente. Sunt barouri in tara conduse de decani care stiu sa faca foarte multe.

# pt POLO date 20 October 2012 11:32 +1

Scuzati greseala. Mai benefic nu e corect exprimat.

# polo dili man dracu date 20 October 2012 12:43 -1

polo, draga, tu esti bolnav, trebuie sa te tratezi. Mai lasa-l pe Bota ca de ura si de invidie ti se agraveaza boala. Si rad toti de tine ca nu stii carte !

# POLO date 20 October 2012 21:19 +1

DE CE SA FIU EU INVIDIOS PE BOTA, CA NU SUNT CONDAMNAT DEFINITIV SI NU MA NUMESC INFRACTOR ? CE DRACU SA INVIDIEZI LA O MIZERIE UMANA CA EL. NICI IN IAD NU MI-AS DORI SA AJUNG SA TRAIESC CUM TRAIESTE EL PE PAMINT. PT MINE ESTE O FIINTA DE CEA MAI JOASA SPETA.

# PITICOATA date 20 October 2012 09:39 0

# Dr.Vasile Botomei,decan Baroul Bacau-UNBR/www.baroulbacau.ro   20 iulie 2012 18:34 0 Domnul avocat Viorel Nimerincu,in calitate de presedinte UNBR, a hotarat sa se publice Tabloul avocatilor din UNBR, pe www.unbr.info. Domnul Bota a incetat sa mai aiba calitatea de avocat in UNBR. Publicatiile de pe www.Bota.ro, nu reprezinta UNBR! Felicitari avocatilor destoinici pentru unitatea cu domnul Presedinte av. Viorel Nimerin

# botomiei batausul de femei date 20 October 2012 10:25 0

,,doctore" fara doctorat, botomiei, batausul de femei, bucura-te de ultimele clipe de libertate: 4 ani pentru ultraj la politista, 8 ani evaziune fiscala, 12 ani inselaciune cu ,,judele" Curpen !

# PROSTU DE NEMER date 20 October 2012 09:57 0

NEMERNICU ESTE BOLNAV SI A STAT LA SOCOLA, ACUM TOT ACOLO E, CHIAR S A SI MUTAT PE STRADA,,,SOCOLA,,IASI, CITITI CARE I ESTE ADRESA,ETC,ETC,  SA FIE FOARTE APROAPE, CAND ARE NEVOIE DE,,,CAMASA DE FORTA,, SI A DAT SI ACCEPTUL IN ACEST SENS, SA NU FIE NEVOIE  A FI DESCONSPIRAT,ETC,,,,,,,,,,,,,,,,

# Muiccăăăăăă date 20 October 2012 10:24 +2

...dar rău vă sfădiți!Așa câștigă tradiționalii teren în fața voastră-nu reușiți să găsiți calea de mijloc !

# AV.IASI -FAC APEL CATRE TOTI COLEGII -BAROULUI BOTA date 20 October 2012 11:19 0

:-x  FATA, DE CEI ZECE  INDIVIZI CARE IL ALIMENTEAZA PE EXCLUSUL DE NIMERINCU , TREBUIE SA INCETEZE CA PERTURBA INTREAGA ACTIVITATE DIN UNIUNE . INCETATI ODATA PENTRU TOTDEAUNA , DECAN LA IASI ESTE d-na GALIT ,prodec. CAZACU , IAR NIMERINCU ISI  CAUTA DREPTATEA  IN INSTANTA , IAR DACA VA AVEA CASTIG DE CAUZA   SE VA REANTOARCE CA AVOCAT .  FITI OAMENI MATURI SI VEDETI REALITATEA . 

# medicu lu vasile date 20 October 2012 11:25 0

Ma, botomeiule, "reantoarce" e un cuvant de "doctorat" sau de doctorie? Mare ti-e gradina Ta si multi prosti zburda liberi prin "ăea".

# PT.AV STAGIAR - MATEAS ALINA SI ALTII NOUA CREDULI. date 20 October 2012 11:30 -2

 Mai fato,  tu nu esti decat o biata  stagiara , vad ca te implici  foarte mult in probleme administrative ale Uniunii , te interesaza pe tine cine este Presedinte ???? Te intereseaza pe tine cine este Decan ??? Prodecan ???  Nu iti este rusine ? ai plecat la Bucuresti  ca sa-l  rastorni pe Bota ??? Sa fiu in locul lui , ti-asi  da o flegma intre ochi  sa-ti vezi de lungul nasului . Iar sa fiu in locul lui Claudia  , Nu ai mai pupa tu  definitivatul .  pai daca toata tara sta cuminte  la locul  ei , avocati de valoare , TU o nimeni si cu altii ca dea"l de tine  porniti la drum sa-l dai jos pe Bota  care ti-a dat o bucata de paine ?????  NERUSINAT-O , OBRAZNICA NATIE .  Stimata conducere da afara MIZERIILE ASTEA . 

# Av. EU date 20 October 2012 11:42 -2

 Am aflat de la colegii  nostri ca nu  la sustinut nimeni pe Nimerincu  decat cei  zece  indivizi frustrati bolnavi de ura si invidie pe Bota si Claudia  si care sa-u aliat sa faca ei curatenie , dar  cine carede-ti ca sunt acestia ? Un betiv fara dinti in gura de la Raducaneni ,  un hanticapat cu capul maaaare  de securist imputit ,  doua proaste , doi tigani , doua mizerii de  moldovence . Tara e mare si cu multe Barouri dar sta cuminte . Tiampitii ies la atac , dar ii vom elimina din breasla ca ne face de rusineeee. 

# Ana date 20 October 2012 11:54 0

sa-u aliat ==== carede-ti === BRAVO!  :D :D :D :D

# Ana date 20 October 2012 11:56 +2

sa-u aliat ==== carede-ti === BRAVO!  :D :D :D :D

# Anica date 20 October 2012 12:37 0

Avocatul cu capul mare nu este sot de judecatoare?

# Ana date 20 October 2012 11:46 +6

Rar mi-a fost dat sa vad o colectie de cretini mai mare decit ce am vazut ca poate exista pe acest forum! Baieti si fete: mai rasfirati, mai rasfirati! Ce dracu!

# Av Bacau - ZECE MOLDOVENI PROSTI date 20 October 2012 13:02 -2

 Bai tampitilor , ce crede-ti ca noi   daca tineam  cu Nimerincu , nu puteam inchiria un microbuz si sa  venim la Bucuresti . .  BOLNAVILOR PSIHIC  VEDETI-VA DE DOSARE SI DE FAMILII .  NE FACE-TI DE RUSINE PROSTILOR . 

# Rusinatul facut de rusine date 22 October 2012 16:19 +1


Citeza pe Av Bacau - ZECE MOLDOVENI PROSTI
 Bai tampitilor , ce crede-ti ca noi   daca tineam  cu Nimerincu , nu puteam inchiria un microbuz si sa  venim la Bucuresti . .  BOLNAVILOR PSIHIC  VEDETI-VA DE DOSARE SI DE FAMILII .  NE FACE-TI DE RUSINE PROSTILOR . 
Te faci singur de rusine, dupa cum scrii. Ai dat doar teste orale caci altfel nu se explica lipsa de educatie. Gramatica este o limba mult prea grea, si chiar moarta , pentru tine....

# Ala cu cap mare e Vali-BALOSUL date 20 October 2012 13:04 -1

 acest individ  mos de saptezeci de ani , cand vorbeste ii curg balele .  Vali sterge-te pe la gurita cand o vorbesti  pe  Decana de Iasi  de rau , frustratule  te roade pizma , nu ai sa ai tu stima ei  nici daca mai  traiesti odata . 

# Nu-i nimerincu de vina , cum sunt cei zece PROSTI DE IASI date 20 October 2012 13:07 -1

Adica cum sa nu-ti dai seama ca  toata tara il iubeste pe Bota , si daca acum este la ananghie cu acea condamnare , NOI TOTI IL SUSTINEM ORICE AR FI , CHIAR DACA NU PRIMESTE ACHITARE , BOTA TOATA TARA TE IUBESTE SI TE SUSTINE . TOTI DECANII SI AVOCATII SUNT CU TINE .  DA  afara MIZERIILE DE LA IASI CA NE FAC DE RUSINE . Iti transmite av.  DOBROGEA 

# POLO date 20 October 2012 20:18 +1

DU-TE DRACULUI CU PSIHOPATUL TAU DE BOTA. NU-L IUBESTE NIMENI PE BOTA, STAI LINISTIT. AVOCATII SUNT LASI CA LE E FRICA DE NEBUN CA II DA AFARA. NU SUNT UNITI SI DE ASTA NEMERNICUL DE BOTA, ISI FACE MENDRELE INCA IN SEDIUL UNBR DIN BUCURESTI. SA VEDEM DUPA CE IL ARESTEAZA CE MAI FACE ?

# nu e chiar asa date 20 October 2012 20:27 -1

aresteaza pe naiba. pentru ce?!? a fost deja admitere in principiu. se va incheia cu achitare. e clar. inca ceva. il huliti pe Bota mai ceva ca hienele. daca nu era el, nu ati fi existat! pana la urma ii datorati foarte mult, chiar daca nu recunoasteti. si uite asa, de aici trag concluzia asupra principiilor dvs., asupra corectitudinii dvs, asupra coloanei dvs. pe care mi-ati demonstrat ca nu o aveti.

# POLO date 20 October 2012 22:22 +1

ADMITEREA IN PRINCIPIU, E FIX 0. DACA NU S-AR ADMITE O CONTESTATIE IN ANULARE, S-AR INCALCA ART. 6 AL CONVENTIEI E D O. CURTEA DE APEL ALBA-IULIA I-A RESPINS RECURSUL SI NU CRED CA COLEGII JUDECATORI, CARE-SI BEAU CAFEAUA ZILNIC SI MERG IMPREUNA LA PETRECERI, ISI DESFIINTEAZA UNII ALTORA HOTARIRILE, PT UNUL CA BOTA. EU DACA ERAM IN LOCUL LUI, STRAMUTAM DOSARUL.

# m.d date 21 October 2012 18:33 0

 pt . Nu-i nimerincu de vina , cum sunt cei zece PROSTI DE IASI   20 octombrie 2012 13:07 0 Adica cum sa nu-ti dai seama ca  toata tara il iubeste pe Bota , si daca acum este la ananghie cu acea condamnare , NOI TOTI IL SUSTINEM ORICE AR FI , CHIAR DACA NU PRIMESTE ACHITARE , BOTA TOATA TARA TE IUBESTE SI TE SUSTINE . TOTI DECANII SI AVOCATII SUNT CU TINE .  DA  afara MIZERIILE DE LA IASI CA NE FAC DE RUSINE . Iti transmite av.  DOBROGEA''  te rog vorbeste doar in numele tau. Bota ne-a distrus si inca nu s-a linistit. Ar fi indicat sa-si vada de viata lui nu sa ne ameninte tot timpul ca ne da afara ca nu suntem sclavi pe mosia lui. Ce-a fost si ce-a facut e deja istorie. Acum sa ne lase ca e mai bine pentru toti.

# Intrebare date 20 October 2012 13:10 0

   Stie cineva cine este decanul de la Cluj structura Bota? Va multumesc.

# Catre Decan Iasi -doamna i-a atitudine frema fata de MIZERII date 20 October 2012 13:12 -2

Chiar nu  este posibil ca o mana de avocati din Iasi , sa de-a peste  cap ONOAREA intregii Uniuni .  Ne este rusine cu asemenea oamenii in breasla , te rugam frumos  pune gunoaiele pe faras si aruncale , nu ne poti compara o tara intreaga  cu zeci de Barouri  cu asemenea lichele moldovenesti . -Baroul Cluj

# RUSINE IASULUI date 20 October 2012 13:14 -2

Cum s-au putut increde acesti avocati  intr-un individ exclus ???????????????????????????????????????????????????????????????  Sau mai pot fi numiti avocati ???????????????   NU  ne fac cinste . AFARA VA RUGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!

# mi-e rusine ca sunt coleg cu ei . date 20 October 2012 13:45 -2

 Cand toti avocatii  din Iasi sunt alaturi de Bota ,  si chiar le convine cine  este decan sau  gasit  patru  proaste si trei tampiti sa strice imaginea Baroului. astia trebuie scuipati in ochi si tras suturi in cur la fiecare , inclusiv lui Carmen care se da Prodecan , nu ii este rusine  dobitoacei , nu vede ca nu o baga nimeni in seama , mai era o  pitica care  cica se vroia Decana si a candidat ..... si s-a convins ...au mai ramas  doi trei  prosti care  vor iesi ei din labirintul  prostiei .  Doamne fereste-ma de  prosti  care se cred MARETI .  :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz

# Cine s-a aliat cu EXCLUSUL sunt niste FLEGME date 20 October 2012 13:50 -2

Cum sa nu vezi ralitatea ? Cand toata tara  tine cu Bota  si-l  blameaza pe Nimerincu , cum sa te aliezi cu acest individ  care  nu poate duce  doua fraze , asta inseamna ca nu au  capacitatea  si discernamantul  de a vedea realitatea. 

# Ana date 20 October 2012 13:56 -2

 Am impresia ca nici chiar " finul lui " care a fost cununat de Nimerincu , nu mai face alianta cu " Nasul " de cand l-a vazut atat de  dobitoc . Probabil ii este rusine , fiindca omul este destul de intelept si si-a dat seama cine are dreptate , adica Bota  care a infiintat Uniunea  si care nu ai dreptul sa-i iei omului afacerea dupa ce te-a primit  si ti-a intins o mana de ajutor , dar LEPRELE acum s-au aratat la fata . ACESTIA ZECE INDIVIZI NU MAI AU NICI O VALOARE IN FATA TUTUROR COLEGILOR . NU POT FACE PARTE DIN TAGMA NOSTRA , SA-SI DE=A DEMISIILE DE ONOARE DUPA O ASA INFRANGERE  DE ADUNARE  GENERALA .  MIZERIILE AVOCATURII . 

# Pt. Vali Braduteanu - Tu erai un Domn, acum esti PORC date 20 October 2012 14:15 -2

 De ce ai intrat si in treuca  cu porcii , tu te aliezi cu Nimerincu , care nu este vazut de om serios , de ce nu te dai cu Soric  si cu ceilalti  care au facut echipa frumoasa cu Claudia, ce e cu tine omulu , ai imbatranit  si te-ai prostit . Tu nu vezi Soric , cat e de smecher  s-a retras  de langa Nimerincu fiindca stie  carte si anticipeaza lucrurile , asta nu va castiga  absolut niciodata , el doar urla  ca vea banii lui Bota , dar are el relatiile lui Bota ?  are el notorietatea lui Bota din intreaga tara ?  are stma lui Bota ? Stie el  juridic  cum stie Bota ?   Nimerincu e o saracie  lucie care  a intins  mana la cersit la Bota . Bai oameni buni  paraca aveti ORBUL GAINILOR . Cum poti sa te aliezi cu Nimerincu . Doamne fereste  de oameni natangi.  :cry: :cry: :cry: :D :D :eek: :eek: :eek: :eek:

# POLO date 20 October 2012 20:28 +2

MAI BOVINA, AI FOST LA CONGRESUL DIN MAI DE LA BUCURESTI, AI RIDICAT MINA IMPREUNA CU CEI 200 DE AVOCATI CARE L-AU ALES, SAU NU. CE TOT O DATI CA SE CREDE NIMERINCU PRESEDINTE UNBR. NU SE CREDE, A FOST ALES DEMOCRATIC, VA PLACE SAU NU. MACAR OMUL ASTA A FOST ALES, SPRE DEOSEBIRE DE BOTA, CARE NU A FOST ALES NICIODATA, PT CA S-A ALES SINGUR. DACA BOTA AVEA RELATII, CEEA CE E IMPOSIBIL PT CA SE CEARTA CU TOATA LUMEA, SCAPA DE CONDAMNARE SI ACUM DE PUSCARIE.

# polo - ,,MEDICAMENTATIA" date 20 October 2012 20:34 -2

polo, draga, tu esti bolnav, trebuie sa te tratezi. Mai lasa-l pe Bota ca de ura si de invidie ti se agraveaza boala. Si rad toti de tine ca nu stii carte !

# Nimerincu e un chisat ,analfabet ,agresiv , crasmar . date 20 October 2012 14:18 -1

 Cine poate sa-i de-a credibilitate lui Nimerincu  decat cine este ca dea'l de el . ;-)

# av. coleg date 20 October 2012 14:25 +2

Va garantez eu , ca cine a boicotat  si a fost impotriva lui Bota si Claudia  daca este stagiar  nu mai  trece  definitiv  cat e Claudia decan , va fute un examen la sange , ori stiti carte  ori nu mai sunteti  avocati  exact ca la traditionali , am auzit-o cand vorbea cu Cazacu ., iar la definitivi  va are la index  patru ani , dar s-ar pute sa  iasa  si urmatorii patru ani  ca dupa cate se vede nu prea o sa avem pe cine vota ( securisti NU , porcii lui Nimerincu -NU ,  stagiari Nu , incapabili  Nu , securistii sub nici o forma  ca nu dau bine la  structura ) ;-) :lol:

# NERUSINATUL DE CRETIN , TAMPIT, NEMERINCI date 20 October 2012 14:32 0

SA VA INFORMEZ CEVA SPECIAL, S A INVENTAT GRADUL DE COMPARATIE LA,,,,,PROSTIE, NEMERNICU, SI PANA ACUM ASA S A STABILIT, PRODECANA LUI NEMERNICU, ALEASA DOAR DE EL, SA I TINA LOCUL DE DECAN LA IASI, CA SE CREDE DEJA PRESEDINTE U.N.B.R. BUCURESTI, DECI TIGANCA ANCUTA ARE 100 DE NEMERNICI PROSTIE, SI PITICA MIHAELA COZMEI, ARE MAI PUTINI, 50 DE NEMERNICI PROSTIE, DEOARECE EA N A PARTICIPAT DE FEL, NU AM VENIT CU MICROBUZUL PLATIT DE NEMERNIC. DE UNDE ARE NEMERNICU OARE ,,,,,BANI? CA A MAI AVUT RECENT UN PROCES CU,,,ASOCIATIA SA DE PROPRIETARI LA INSTANTA LA IASI,,,,,DATI PE PORTAL. JUST. RO, JUDECATORIA IASI, SI TASTATI NUMELE DE NEMERNICU,,,,SI VEDETI CATE PROCESE DE EXECUTARE SILITA SI ALTELE ARE, SI LA TRIBUNALULȘ IASI, LA CURTEA  DE APEL IASI, SI ALTE INSTANTE DIN TARA NIMERINCU VIOREL, DE LA SOCOLA, STRADA SOCOLA DIN IASI, LANGA,,,,CAMASA SA DE,,,FORTA,,,,,,PITICA

# Coleg date 20 October 2012 14:38 -1

 Eu cred ca  e corect sa-i puna la invatat pe stagiari ,sa-si vada de carte si nu de boicotat pe Bota  sau pe Decan , fiecare sa-si vada  de patratica lui  exact ca la traditionali care un stagiar nu misca in front , nu are  nici o valoare . 

# Av. fără dinţi date 20 October 2012 15:48 -1

Da! exact, fiecare să+şi vadă de dinţii lui şi să nu se mai uite in gura altuia! iar stagiarii să pună mâna pe carte, ,,ai carte ai parte,, ca mai apoi să poată să strânga la ciorap, pt. cotizatii. si pt dantura.... :D :D :D :D :D

# DA ASA E S A OMOLOGAT LA,,,OSIM date 20 October 2012 14:40 -1

DA, ASA E IERI DE AIA A MERS LA,,,BUCURESTI NEMERNICU CU CEI 10 DE LA IASI, EXCLUSI, AUTO EXCLUSI DIN BAROUL IASI, DECI AU INVENTAT GRADUL DE COMPARATIE LA,,,,PROSTIE, AU OMOLOGATO LA O.S.I.M. SI ASA CUM ESTE LA GREUTATE, KG., LA LUNGIME, KM, LA ,,,,ETC, ASA SI LA PROSTIE S A OMOLOGAT NEMERNICU, CU CEL CE A OMOLOGAT PERSINAL A FOST NEMERNICU VIOREL, ASISTA DE CI 10 MITITEI, CU 100 % GRAD DE PROSTIE CALCULAT DE ACUM OFICIAL NEMERNICI PROSTIE. DECI I A BANI NEMERNICU SI DE PE ASA CEVA, CA DE ASTA A MERS SA SE INRGISTREZE, OARE,,,,,,,CEILALTI CU SECURISTUL CU PARUL ALB, PREZENT DE LA IASI, CATI NEMERINCI PROSTIE ARE? DE A MERS CU NEMERNICU SEF, EL ARE MAI MULTI NEMERNICI PROSTIE, 1200 DE NEMERNICI PROSTIE, FACE SECURSTII DE ,,,RUSINE, CE A FOST EL LA SECURITATE, CE GRAD ARE? SERGENT MAJOR DAT AFARA CA SI NEMERNICU?

# OARE CAT DE PROST POTI FI CA SA VOTEZI UN EXCLUS??????? date 20 October 2012 14:53 -1

 oare cat de prost pregatit juridic poti fi ca sa   te aliezi si sa mai si votezi un EXCLUS din sistem ,  doamne fereste-ne   de minti proaste de moldoveni, rusinea tarii. 

# Ce mandru statea Nemer , credea ca -i vin decanii din toata date 20 October 2012 14:57 -1

 Ce mandru sta prostul in poza , era gata pregatit sa fie  el Presedinte , ce inseamna sa nu ai minte nici  cat un graunte .   Marea adunare generala   convocata de  Nemer ,  nici un singur decan sau prodecat ... HA HA HA Ha Ha Ha   Nemer te mai vrei Presedinte ?  NOI NUUUUUUUU !!!!!!!   Nu vrem  tampiti la conducere .

# Cred ca pe av. TINU - Raducaneni , ala fara dantura ..... date 20 October 2012 15:02 -1

 Ala urma sa fie  mana dreapta a lu"i EXCLUSU ", poate il ajuta si sotia care are doua sute de  kg. Dar sa zica  merci si asa , la ce rapandula  este  el .   Colegu , dute i-a un client si ocupate  de dantura , nu mai zambi la Nemer. Poate ai lucruri mai importante de facut in viata ta , cum ar fi dantura  stricata ,  decat sa  boicotezi  pe Bota si  Galit. .. 

# S A INFIINTAL LA IASI,,,,A 5-CINCI LEA U.N.B.R. date 20 October 2012 15:03 -1

O STIRE DE ULTIMA ORA, S A INFIINTAT LA,,,IASI AL 5-CINCI, LEA U.N.B.R. GRIBINCEA TOADER, ZIS,,,TONY ACESTA EXCLUS ACUM 3 ANI DE,,,NEMERNICU ,,PROSTIE,,,S A ALIAT DE CAND A FOST EXCLUS NEMRNICU, ASA CUM STIT MAI SUS PRECIZATI, IAR DACA PENTRU 19. OCT.2012, NEMERNICU PROSTIE LUCIE, NU L A LUAT LA ,,,BUCURESTI, ACESTA GRIBINCEA TOADER, A MAI INFIINTAT UN,,,,BAROU SI UN,,,U.N.B.R. , U.N.B.R. AL SECURISTILOR LIBERI,,,DECI SI EL TOT SECURIST A FOST, U.N.B.R. GRIBINCEA, ARE 2.000 DE UNITATI PROSTIE, EGAL CU 2.000 NEMRNICI PROSTIE, O SA VEDETI ACUM ALT AL 5 CINCI, LEA UNBR. S A FACUT DEZA PUBLICA, MERGE OMUL A,,,OSIM, FINANTE, INSTANT,AETC, CHIAR NU MERGETI AL ACEST,,,unbr, LA CONGRESUL DE CONSTITUIRE? EU ZIC SA L INVITATI SI PE,,,NEMERNICUL VIORE, DA? VA ROG, SA L PUNETI PRESEDINTE DE,,,ONOAREA,,,CURULUI,,,,VA  ROG FRUMOS, UNBR, SECURITATEA DECEDATA, PRESEDINTE GRIBINCEA T, TONY,,,,AVORTONUL,,,ETC,

# Av. Iasi date 20 October 2012 15:08 -1

 Daca i-ati fi vazut  pe toti cand plecau  spre boicot , , era un  microbuz cu zece  goange  care mai decare ,  unul fara dinti , unul balos gretos tare cu capul chel ,  una cu cercani  negri ca  fundul ceaunului , o gainusa de lui cocos  care se razvratea  impotriva  Decanei si Presedintelui , o papalunga  care habar nu are ce e cu ea , pe ce planeta se afla   si iaca  toata echipa  lui Nemer  in rasturnare de situatie.  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

# Av. fără dinţi date 20 October 2012 15:36 -1

Dapăi, lasă bre! Că la tăţi ne e greu!  :D :D :D :D :D

# DA ASA E AL 5 CINCI, LEA UNBR---GRIBINCEA, SECURITATE.RO date 20 October 2012 15:08 -1

O STIRE DE ULTIMA ORA, S A INFIINTAT LA,,,IASI AL 5-CINCI, LEA U.N.B.R. GRIBINCEA TOADER, ZIS,,,TONY ACESTA EXCLUS ACUM 3 ANI DE,,,NEMERNICU ,,PROSTIE,,,S A ALIAT DE CAND A FOST EXCLUS NEMRNICU, ASA CUM STIT MAI SUS PRECIZATI, IAR DACA PENTRU 19. OCT.2012, NEMERNICU PROSTIE LUCIE, NU L A LUAT LA ,,,BUCURESTI, ACESTA GRIBINCEA TOADER, A MAI INFIINTAT UN,,,,BAROU SI UN,,,U.N.B.R. , U.N.B.R. AL SECURISTILOR LIBERI,,,DECI SI EL TOT SECURIST A FOST, U.N.B.R. GRIBINCEA, ARE 2.000 DE UNITATI PROSTIE, EGAL CU 2.000 NEMRNICI PROSTIE, O SA VEDETI ACUM ALT AL 5 CINCI, LEA UNBR. S A FACUT DEZA PUBLICA, MERGE OMUL A,,,OSIM, FINANTE, INSTANT,AETC, CHIAR NU MERGETI AL ACEST,,,unbr, LA CONGRESUL DE CONSTITUIRE? EU ZIC SA L INVITATI SI PE,,,NEMERNICUL VIORE, DA? VA ROG, SA L PUNETI PRESEDINTE DE,,,ONOAREA,,,CURULUI,,,,VA  ROG FRUMOS, UNBR, SECURITATEA DECEDATA, PRESEDINTE GRIBINCEA T, TONY,,,,AVORTONUL,,,ETC,

# NU VA LUATI DE,,,NEMER, CA E IRESPONSABIL, SA STABILIT LA,,, date 20 October 2012 15:12 -1

ASA E, UNBR-TRADITONAL,  UNBR-BOTA, APOI UNBR, BOTOMEI,,,CONDAMNATUL, APOI,,,,,,UNBR. NEMRNICU ALA CU,,,,PROSTIA LUCIE, APOI ACUM,,,UNBR. GRIBINCEA?

# COLEG date 20 October 2012 20:42 +3

Nu am crezut ca exista atatia agramati si cretini in uniune!!!!!!! N-am crezut ca nu se poate intelege ca spalatul rufelor in public este o mare prostie... Si-s spalate prost, cu îngrozitoare greseli gramaticale în forma continuata. Ca si alti câtiva colegi, o sa evit sa mai citesc comentariile de pe acest site pentru ca este dureros sa vezi câti dintre colegii de la Bota fac cinste dictonului "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul". Ii balacarim pe traditionali, dar au printr ei foarte multi intelectuali rafinati... Asa ca puneti (asa se scrie corect, nu "pune-ti", cum scriu atâtia agramati pe aici) mâna pe carte si nu va mai faceti de râs!!!

# Asa este GRIBINCEA a ras tare de Nemer , el e dusman mare date 20 October 2012 15:13 0

 Acest Toni , este cel mai mare dusman a lui Nemer ,  si de asta la dus la rau , ca sa rada de el , dar prostul   nu pricepe , si  ia mai dus de nas si pe altii  de pe langa el  cu mintea slaba. PACAT  :lol:

# Bibi date 20 October 2012 15:18 0

 Bai , lipseste  din pieisaj PITICA LUI NEMER , care  toata ziulica  sta cu el la crasma .   Asta  chiar nu se vede , se vroia EA decan ,  doamne  fereste  de  oameni insemnati  si fara minte . 

# GRIBINCE TOADER date 20 October 2012 15:22 0

ATI SI AFLAT DEJA? CINE ESTE INTERESAT SA VINA LA MINE, DAR SA NU FIE CARCOTASI, CHIAR DE ATI FOST LA,,,NEMRNIC, EU VA PRIMESC, SI DACA NEMERNICU MAI CONVOACA O DATA CONGRES EXTRAORDINAR, VIN EU CU,,,U.N.B.R. UL MEU SI II DA U IN,,,CAP, EL SUPUNE LA VOT, ASTEA 10 SUNT AI LUI, DAR RAMANE DOAR EL,,,SI DEJA AU LUAT ADEZIUNILE DE LA MINE, SI DACA EU VIN CU 300 IL ANGAJEZ PE VIATA PRESEDINTE LA AL 6-UNBR, DECI,,,,UNBR. SOCOLA, TOT,,,,IASI, NEMERINCU,,,,,DEFINITIV LA SOCOLA.S.A., ARE DEJA DEFINITIVATUL ACOLO,,,E SCRIS SI PE BULETIN,,,SOCOLA. DEFINITIV

# NEMRNICU PROSTIE, LA PATRAT date 20 October 2012 15:29 0

GRIBINCEA TOADER - CABINET DE AVOCAT    Informatii Generale GRIBINCEA TOADER - CABINET DE AVOCAT Inapoi la Catalogul Firmelor Adresa:?os. Moara de Foc 12Localitate:Ia?iJudet:IASI Telefon:0744189027Fax: Cod Unic de Identificare:22703940Nr. Registrul Comertului: //Stare societate :INREGISTRAT din data 07 November 2007 AtentieBilant nepublicat pe anul .Url:http://www.vrajitorul.eu/firma/22703940/gribincea-toader---cabinet-de-avocat Date incorecte?Contactati-ne    Acces rapid la informatii complete de la  1 € / firma  

# UNBR----REALITATEA.COM---GRIBINCEA SI,,,ASOCIATII date 20 October 2012 15:32 0

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=GRIBINCEA+TOADER&source=web&cd=9&cad=rja&ved=0CE0QFjAI&url=http%3A%2F%2Fnoulportal.just.ro%2FInstantaDosar.aspx%3FidInstitutie%3D45%26d%3DNDUwMDAwMDAwMDAxNTMzNg**&ei=A5mCULyaDY7AswaC7IDIDw&usg=AFQjCNERr4O0rAFc1WiR9mjtreY7xSLFXQ

# nemernicul este bolnav saracul, prostii sunt ceilalti date 20 October 2012 15:37 0

    Delibro este cea mai mare baza de date din Romania, cu 7.130.856 de nume, sub forma de arbori genealogici.   Introduceti numele persoanei despre care doriti informatii :     FILTRE  Locul nasterii :  Anul nasterii : intre  si  Locul decesului :  Anul decesului : intre  si  Numai persoane cu poza Resetare filtre Nu exista intrari ...   Aveti posibilitatea de a cauta persoane dupa nume in baza noastra de date.Intrati in legatura cu cei care detin informatii despre gribincea toader. Avem o evidenta a persoanelor care este in continua crestere. Puteti participa la extinderea bazei noastre de date alcatuind arborele genealogic al familiei. Serviciul este oferit gratuit. Afla stramosii si radacinile familiei tale online. Gaseste persoanele care lipsesc sau despre care nu mai ai informatii.

# stirea anului, nemernicu merge la parlament, candideaza date 20 October 2012 15:40 0

Scandal in Baroul Constitutional de la Iasi - FOTO, VIDEO | Buna ... www.bzi.ro/scandal-in-baroul-constitutional-de-la-iasi-foto-video-31...31 Aug 2012 – Bota a venit ieri la Iasi pentru a incerca schimbarea din functie a lui Viorel Nimerincu, decanul Baroului Constitutional Iasi. Bota a convocat ... avocat Nimerincu Viorel. Informatii Juridice. Pagina 1 www.euroavocatura.ro/search/avocat%20Nimerincu%20Viorel/.../1Subiecte relevante dupa avocat Nimerincu Viorel gasite in Stiri Juridice, Dictionar, Jurisprudenta, Spete, Legislatie, Articole Juridice, Forum Juridic. Pagina 1. Scandal monstru pe holurile Hotelului Moldova iscat de Popmpiliu ... www.ziare-pe-net.ro/.../scandal-monstru-pe-holurile-hotelului-moldo...31 Aug 2012 – Bota a venit ieri la Iasi pentru a incerca schimbarea din functie a lui Viorel Nimerincu, decanul Baroului Constitutional Iasi. Bota a convocat ...

# Despre care tiganci e vorba ? date 20 October 2012 15:49 0

 Cui e zice-ti tiganci ? lui  Ancuta si lui Mateas ? Da , intradevar ele sunt mai  brunetete la piele si au aliura de etnie  si piticania cine-i ?  Mihaela ?  Dar Bursucul ?   dar a fi tigan nu este o rusine , tara e plina de  rromi.

# Dar si la minte sunt la fel , caci doar sau grupat, amandoua date 20 October 2012 15:52 0

 Amandoua clevetesc  impotriva Presedintelui , Decanului si Prodecanului .poate e din cauza etniei ??!!!

# Nu s-au grupat colegu , doar sunt in HAITA date 20 October 2012 15:58 0

Pirandele mai umbla si in haita .

# SECTA NEMERNICUS, date 20 October 2012 16:08 0

DACA I ASA INFIINTES SI O,,,,SECTA, CA SI BIVOLARU, CU MISA, SA SE CHEME SECTA NEMERNICU VIOREL, VENITI LA MINE, CA VA TRATEZ CU,,,URNINA, PE TOTI DACA VA INSCRIETI SI IN ,,,UNBR NEMERNICU VIOREL, CU RINAAAAAAAAAAAAAAA, TRATAMENT, ASA AM FACUT CU CE I CARE MA URMEAZA, SI UITATI CE AU FACUT LA,,,BUCURESTI, CE I,,,1-ZECE MITITEI,,,,SECTA NEMERNICU VOREL. RO

# CU URINA NEMERNICULE, VAD CA NICI ROMANESTE NU STII date 20 October 2012 16:11 0

CU RINA NEMRNICULE, VAD CA NICI ROMANESTE NU STII SA SCRII, APROPO, CATE DOSARE AI MAI NEMERNICULE, SI UNDE? CA PROST AI FOST DIN TOTDEAUNA, UNDE AI FOST TU LA CEVENII, STAGIAR, CA TU AI TEMINAT IN 2004, FACULTATE DE,,,DREPT? CERVENII ATUNCI ERA MORT SARACU, MINCINOSULE UNDE AI FOST TU AVOCAT LA,,,CERVENI, VERME SCARBOS SI MOJIC, CE AI CACAT IN,,,,CREER?:

# NEMERNICU S DEBILUL date 20 October 2012 16:15 0

DACA I ASA INFIINTES SI O,,,,SECTA, CA SI BIVOLARU, CU MISA, SA SE CHEME SECTA NEMERNICU VIOREL, VENITI LA MINE, CA VA TRATEZ CU,,,URNINA, PE TOTI DACA VA INSCRIETI SI IN ,,,UNBR NEMERNICU VIOREL, CU RINAAAAAAAAAAAAAAA, TRATAMENT, ASA AM FACUT CU CE I CARE MA URMEAZA, SI UITATI CE AU FACUT LA,,,BUCURESTI, CE I,,,1-ZECE MITITEI,,,,SECTA NEMERNICU VOREL. RO

# GRIBINCEA.RO date 20 October 2012 16:19 0

I A SEA VEDEM DE CE PE BULETINU, CARTEA DE IDENTITATE  A LUI NEMERNICU SCRIE STRADA SOCOLA IASI, SI LA NUMELE TATALUI ESTE UN N. DE LA NECUNOSCUT, SAU LINIOARA MAI JOS? ESTE FACUT DIN,,,FLORI,,,DE AIA

# Av. Marius date 20 October 2012 16:21 0

 Singurii care stiu carte  si drept civil  sunt decana  Claudia si av.  Soric , atat  restul plange-ti pe langa  salile de judecata .  Va roade pizma de invidie  ca este Claudia decan  si o sa va roadeti unghiile  cand o sa vedeti ca peste  patru ani  ramane tot ea , e singura care merita pe deplin , e venita din jurist de primarie , e singura care s-a luat de traditionali , e plina de  demnitate si are stofa .Cotoharlile , pirandele si  mormolocii mor de ciuda.  Soric e securist si  nu da bine si ar fi fost mult mai grav  fiindca e un  om rautacios taree, numai cine a lucrat cu el stie. 

# Soric e o scarba cu doua fete,e duplicitar. date 20 October 2012 16:27 0

 El se da dupa cum bate vantul , dar e un om pervers si viclean tare , inca se mai crede pe timpul comunistilor cand  lovea cetatenii .  Ba , securistii au plecat de mult , las-o moale ca nu ne impresionezi cu figurile si nervii tai . 

# N. VINE DE LA NATURAL, DIN FLORI date 20 October 2012 16:28 0

N. DIN BULETINUL LU,,,NEMERNICU VINE DE LA NATURAL, ADICA NICI TATAL SAU NU L A RECUNOPSCUT DE CAND L A FATAT MASA, DECI N. DE LA NATURAL CA I,,,N. DE LA NEMERNICU

# Macar ,Soric nu s-a aliat cu tampitii date 20 October 2012 16:31 0

 Soric nu e tampit  ca  cei zece gusteri-nimerinci ,el s-a dat cu Claudia  doar a fost la sedinta si a semnat procesul-verbal , doar nu avea sa  semneze  listele lui Nemer -inconstientul, care va plati grav pentru ilegalitatile comise alaturi de Ancuta care a semnat  peste stampila  Baroului total inconstienta  si fara sustinere. 

# NEMERNICU SI A FACUT PARTID? date 20 October 2012 16:33 0

NEMERNICU SI A FACUT PARTID. PARTITUL CRETINILOR-NEMERNICU VIOREL. NATURAL SI DEMOCRAT, SECRETAR GENERAL PITICOATA

# Mai prosti ca Nimerincu sunt " ACOLITII LUI " date 20 October 2012 16:35 -1

 Aia noua negri mititei , prostimea  avocaturii, in frunte cu  ala  fara dinti in gura   care se da grozav si el habar nu are de civil , nu intelege nimic , nu pricepe fratilor . Dute cu Nemer ca sa fiti  doi . 

# PITICA a lipsit la bucuresti date 20 October 2012 16:38 0

PITICA S A SATURAR DE NEMERNIC, ISI FACE SI EA,,,,U.N.B.R. SI PARTID?

# av. coleg date 20 October 2012 16:42 -1

Imi pare rau de Alina mediatoarea ca a decazut in halul asta si o scuipa toti , chiar nu inteleg de ce   nu si-a vazut ea de treaba ei si s-a implicat in  scandalul lui Nimerincu ??   Parea o fata mai  retinuta , dar s-a dovedit ca -i place TROACA de porci , de ce nu s-a comportat ea ca  neutra de caz si umbla ca o fofarlica proasta toata ziua  dupa Nimerincu , am vazut ca colegii au inceput sa o renege , ae chiar nu avea nimic de castigat  ca sa-l urmeze pe Nimerincu , dar  mintea slaba si proasta o poarta ca un titirez dupa el .  :P :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

# Adi date 20 October 2012 16:46 0

Asa este , chiar daca mediatoarea  era stagiara lui ,  celelalte  stagiare pe care le-a avut  Nimerincu s-au detasat cand au vazut conflictul si au incheiat contract de colaborare  cu cei din sistem ,( cu Soric , cu Decana , ) dar proasta habar nu are ce e cu ea , insa lupat pentru  cauza lui Nimerincu .  :lol:

# CEI 10-ZECE, VOR FI EXCLUSI, DE LA IASI date 20 October 2012 16:46 -1

PITICA S A SATURAR DE NEMERNIC, ISI FACE SI EA,,,,U.N.B.R. SI PARTID? CEI 10 ZECE AR TREBUI SA FIE EXCLUSI, ACUM SA VA VAD CA MERGETI LA BOTOMEI?

# SORIC ESTE JMECHER, date 20 October 2012 16:49 -1

SORIC ESTE JMECHER, NU VA MAI LUATI DE EL, ORCUM ESTE CORECT, CE SA FACA SI EL, DAR ORCUM TINE CU DREPTATEA, CU CE A CE SCRIETI MAI SUS, ESTE PROASTA DE MOARE,,,,,ALINA CUM ATI ZIS CA O CHEAMA, NU I MAI ZICETI NIMIC, E CLONA LUI NEMER, ASA CA NU SE POATE SCHIMBA DE FEL, LASATIO,,,POATE O IA NEMER DE,,,,SOTIE, CINE STIE SI O TRECE LA N. NATURAL DE TOT

# Adi date 20 October 2012 16:54 0

Si av. Chirascu Iulia e stagiara lui Nimerincu , dar s-a indepartat total cand l-a vazut ca-i prostut  si  insista ca vrea el  la conducere, desi nu-i competent .  Si a  fost numita de Decana " secretara Baroului "  si sa vede-ti peste cativa ani  cum tot urca  . .........fiindca se face cunoscuta .  In concluzie cine a fost mai  intelept si mintos s-a detasat de Nimerincu , desi ii avea stagiari.  :eek: :-x :eek: :-x :eek: :-x

# charleine date 21 October 2012 16:08 -1

[quote name="Adi"]Si av. Chirascu Iulia e stagiara lui Nimerincu , dar s-a indepartat total cand l-a vazut ca-i prostut  si  insista ca vrea el  la conducere, desi nu-i competent .  Si a  fost numita de Decana " secretara Baroului "  si sa vede-ti peste cativa ani  cum tot urca  . .........fiindca se face cunoscuta .  In concluzie cine a fost mai  intelept si mintos s-a detasat de Nimerincu , desi ii avea stagiari.  :eek: :-x :eek: :-x :eek: :-x [/quote] multumesc de aprecieri draga ADI nu stiu cine esti dar probabil tu ma cunosti ,oricum multumesc inca odata de apreicieri.

# LASATI MA N PACE, NEMERICU S date 20 October 2012 16:56 0

LASA TI MA N PACE CA S NEMENIC PE VIATA, CE AVETI CU MINE?

# Spune-mi cu cine esti ca sa-ti spun cine esti !!!!!!! date 20 October 2012 16:57 -1

Tuna si-i aduna ,  cine s-a aliat cu EXCLUSU e la fel de retardat .

# ASTA SUNT, SI MA STIE LUMEA date 20 October 2012 16:59 -1

Acestea sunt rezultatele pentru Avocat nimerincu viorel Încercaţi varianta Avocat nemerincu viorel Rezultate Căutare [PDF]  EXCLUDERE NIMERINCU - Bota Pompiliu bota.ro/wp-content/uploads/2012/.../EXCLUDERE-NIMERINCU.pdfFormatul fişierului: PDF/Adobe Acrobat - Vizualizare rapidă 17 Iul 2012 – hotărăşte în unanimitate: Art. 1- excluderea din profesia de avocat a domnului Nimerincu. Viorel;. Comisia centrală de disciplină constituită din: ... Scandal cât casa între avocaţii constituţionali | Flacara Iasului flacaraiasului.info/local/scandal-cat-casa-intre-avocatii-constitutionali/11 Aug 2012 – Un grup de avocaţi constituţionali conduşi de decanul UNBR Iaşi, Viorel Nimerincu, a intrat în forţă în sala de şedinţă de la etajul 1 al Hotelului ... SCANDAL PE SEFIA UNBR BOTA – Avocatul Nimerincu ii cere lui ...

# NEMRNICUL PRESEDINTE date 20 October 2012 17:05 -1

Bancul zilei! Avocat la STOP!  Un avocat nu opreste masina la semnul STOP si este tras pe dreapta de un politist.  ... coborati va rog din masina! Avocatul coboara linistit, iar intre timp politistul isi scoate bastonul si incepe sa dea vartos in avocat, spunand: - Vrei sa ma opresc sau doar sa incetinesc? ASTA S EU,,,NEMERNICU CUM DE NU MA CUNOSTI? SI EU AM FOST,,,MILITIAN, DOAR, SI AM BATUT UN TIGAN SI AM IESIT PRESEDINTE PE TARA, LA UNBR---NEMERNICU

# CE NE FACEM FRATILOR, FARA NEMERNIC? date 20 October 2012 17:10 0

CE NE FACEM DACA NEMERNICU AJUGE IN LOCUL LUI,,,OBAMA?

# NEMERINCU E,,,,BOTA NIST date 20 October 2012 17:13 -1

STITI CARE I DIFERENTA DINTRE BOTA SI NEMER? BOTA E BOTA, IAR NEMERNICU E BOTA NIST

# POLO date 20 October 2012 20:43 +1

DIFERENTA DINTRE NIMERINCU SI BOTA, ESTE CA BOTA E CONDAMNAT DEFINITIV, DECI E INFRACTOR SI E NEDEMN SA DETINA ORIUNDE O FUNCTIE DARMITE LA UNBR, UNDE TREBUIE SA FI AVOCAT SIEL NU ESTE.

# Nimer rudotel date 20 October 2012 20:47 -1

Toti avocatii inscrisi de exclusul Nimernicu care nu au primit chitante pentru sumele percepute de falsul decan sa sesizeze UNBR !

# nimer exclusu date 20 October 2012 20:50 -1

Toti avocatii inscrisi de exclusul Nimernicu care nu au primit chitante pentru sumele percepute de falsul decan sa sesizeze UNBR !

# U.N. MOLDAVA SOCOLA date 20 October 2012 20:54 0

Toti avocatii inscrisi de exclusii Nimernicu si Botomiei care nu au primit chitante pentru sumele percepute de falsii decani sa sesizeze UNBR !

# POLO E POPO date 20 October 2012 20:55 -1

polo, stii care e diferenta dintre tine si un bolnav analfabet de la Socola ? NICIUNA !

# NU L MAI PUPAT IN,,,CUR date 20 October 2012 17:15 -1

ASTA E,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SOCOLA,

# ,,AVOCAT,, FARA SA FI AVUT UN DOSAR? date 20 October 2012 17:25 -1

AVOCAT FARA NICIUN DOSAR AVUT VREODATA LA INSTANTA SAU SA FI CONSILIAT PE CINEVA, VA JUR. DATI MI SI MIE UN NUMAR DE DOSAR CARE SA FI INTRAT CA,,,AVOCAT,, NEMERNICUL ASTA, VA ROG FRUMOS CA EL IN AFARA CA A LUAT MULTI BANI DE LA CE I CARE DOREAU SA INTRE IN PROFESIE NU A FACUT, VA JUR,,,,,,,,,,,,,,,

# CUM N AM DOSARE? date 20 October 2012 17:27 0

CUM N AM DOSARE? AM 11 DOSARE PENALE UNDE E SINVINUIT SI,,,,INCULPAT IN 44, API SUNT PARAT IN 38 DE DOSARE CIVILE,. CUM N AM EU DOSARE?

# cum n am, cu lazariu am deja 3-trei condamnari, uiteLAZARIU date 20 October 2012 17:53 0

Dosar nr: 2874/245/2010, Judecatoria Iasi www.spete.info/9-dosar-proces-28742452010-iasi-273432/10 Sept 2010 – Informatii despre dosar nr:2874/245/2010, din data de: 10.09.2010, Judetul Iasi, Parti: LAZARIU VICTORIA ,NIMERINCU VIOREL ,BEJ ... Dosar nr: 655/265/2007, NIMERINCU VIOREL Revizuent,LAZARIU ... Dosar nr: 1701/245/2007, Judecatoria Iasi www.spete.info/9-dosar-proces-17012452007-iasi-175965/27 Iun 2007 – Informatii despre dosar nr:1701/245/2007, din data de: 27.06.2007, Judetul Iasi, Parti: LAZARIU VICTORIA ,NIMERINCU VIOREL ,ANCHIDIN ... Informatii proces : dosar numarul 939/112/2006 (929/P/2006) www.firme.info/.../dosar-proces-939-112-2006-bistrita-nasaud-112j8...LAZARIU VICTORIA : Intimat TATARU GICA ... Termene Proces: 02/05/2006Respins ca ne fondat recursul declarat de petentul Nim

# LAZARIU date 20 October 2012 18:19 -1

Lazariule, da-ne link-uri cu condamnarile lui Nimernicu, te rog.

# VEDETI CA AM DEJA CONDAMNARI? date 20 October 2012 17:55 -1

SUNT MAI TARE CA BOTA, EU AM CONDAMNARI,EL,,,CASTIGA SI BANI LA,,,CEDO, ASA S EU,,,NEMERNICUL 

# GAGICILE LUI NEMER, SI EUROII SAI, DE UNDE VIN, date 20 October 2012 18:08 -1

GAGICA LUI NEMER, EL A PRIMIT O DEJA IN PROFESIE, VEDETI DE CAND, A LUAT MII DE DOLARI DE LA BARBATUL EI, SE SPUNE, 2.000 CAND MOSUL ERA JUDECATOR LA CURTEA DE APEL IASI, CERCETATI PRESA SI ALTELE, VA ROG, SI VA MAI DAU EXEMPLE, ACUS,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# VEDETI DE UNDE VIN BANII LUI NEMER? date 20 October 2012 18:10 0

Acestea sunt rezultatele pentru CREMENITCHI LILIANA, AVOCAT CONDAMNAT Nu există rezultate pentru CREMENITCHI LILIOANA, AVOCAT CONDAMNAT  Rezultate Căutare Avocata arestata trafic de influenta www.ziare.com/articole/avocata+arestata+trafic+de+influentaAvocat din Baroul Neamt arestat pentru trafic de influenta - 06.12.2010 ...  www.ziare.com/articole/dna+avocat+arestatAvocat din Baroul Neamt arestat pentru trafic de influenta - 06.12.2010 .... Avocata Liliana Cremenitchi, acuzata pentru trafic de influenta, a fost arestata ... Avocata Liliana Cremenitchi si cei trei angajati - Ziarul de Iasi www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL7 Sept 2010 – Ultima ora: Avocata Liliana Cremenitchi, membra a unei influente familii din Justitia ieseana, retinuta aseara sub acuzatia de "trafic de ... Avocată din Baroul Iaş

# Dan date 20 October 2012 18:36 -1

Liliana Cremenitchi este avocat in baroul traditional! Serios acum..nu inteleg ce e cu..diareea asta verbala..si pe cine intereseaza toate aceste copy-paste.. Cine e in...sevraj frate? Sa mor daca mai citesc luju! 

# BOTA E IN SEVRAJ date 20 October 2012 20:50 +1

TOATE COMENTARIILE VIOLENTE VERBAL, SUNT ALE LUI BOTA, CARE SCOATE VENIN PRIN TOATE GAURILE CARE LE DETINE, DE OFTICA CA NUMERINCU NU SE LASA CUM CREDEA EL, MANIPULAT.

# LASA CA TE SCAPA MENERNICU, SI SOTUL TAU, MARELE JUDE date 20 October 2012 18:12 -1

Avocata Liliana Cremenitchi, arestata pentru 30 de zile - Agenda de ... www.agendadeiasi.ro/.../11067-avocata-liliana-cremenitchi-arestat-pe...23 Sept 2010 – avocata_trafic_de_influenta Avocata Liliana Cremenitchi a fost arestata de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru o perioada de ... Stiri - Administratorul firmei din Iasi care comercializa softurile de ... www.ultimelestiri.com/administratorul-firmei-din-iasi-care-comerciali...4 Iun 2010 – Avocata Liliana Cremenitchi din cadrul Baroului Iasi a fost retinuta in baza unei ordonante emise de procurorii DNA, ea fiind acuzata de trafic ... Stiri - Avocat din Baroul Iasi, trimis in judecata pentru coruptie. 281969 . ... de droguri condamnat la 15 ani de detentie, aparatorul cerand banii ... Avocata Liliana Cremenitchi din cadrul Baroului Iasi a fost retinut

# VA LUATI SI DE EA? LASA CA O SCAP EU,AV.PRESEDINTE, DECAN DE date 20 October 2012 18:16 0

Acuzatii grave ale decanului Baroului Constitutional | Buna Ziua Iasi ... www.bzi.ro/acuzatii-grave-ale-decanului-baroului-constitutional-6772926 feb. 2006 – 06-10-2012 Ileana Lazariuc, o femeie superba - FOTO .... unul condus de avocatul Adrian Mogos si unul condus de avocatul Viorel Nimerincu. Avocatii au amanat greva | Buna Ziua Iasi Joi, 14 Septembrie 2006 www.bzi.ro/avocatii-au-amanat-greva-7240914 Sept 2006 – ... data sa-i scoata din sala de judecata pe cei aflati sub comanda lui Viorel Nimerincu. .... Ileana Lazariuc, o femeie superba - FOTO (673) ... [PDF]  anul 1 www.psih.uaic.ro/studenti/sitsc/1011/psih_zi_an1.pdfFormatul fişierului: PDF/Adobe Acrobat - Vizualizare rapidă 1104 LAZARIUC O. RUXANDRA-CEZARA. 8,33. 8,33. 250. 250. 30. 30. 8,33. 60. 500 .... în anul II de studiu (2011/2012). 159. 1107 NIMERINCU T. IONUŢ. 0. 0 ... 1 2011.ht...396, Nimerincu Marius Cata

# AICI SUNT BANII D-+VOASTRA, GAGICA LUI,,NEMER date 20 October 2012 18:22 0

Dezmostenire de un milion de dolari - Ziarul de Iasi www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL › IASI10 Mar 2003 – Cum se pot cistiga peste noapte zeci de miliarde lei, numai falsa avocata Victoria Lazariu stie. Trucul prin care o buna parte din averea unei ... Luata cu mascatii din vila de la Birnova si bagata in celula - Ziarul ... www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL10 Nov 2010 – Falsa avocata Victoria Lazariu are de executat 5 ani de inchisoare pentru inselaciune, printr-o sentinta data la Cluj. Victoria Lazariu a fost ... Falsa avocata a bombardat Judecatoria cu zeci de plingeri de ... www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL › IASI4 Mar 2003 – Victoria Lazariu, falsa avocata arestata pentru instigare la marturie ... Pe linga procesele penale intentate de Victoria Lazariu, pe rolul ... [PDF]  FINAL GRANT REPORT - National Agricultural Library - US ... www.nal.usda.gov/wicworks/Sharing_Center/.../NY_report2006.pdfFormatul fişierului: PDF/Adobe Acrobat

# ASTAI NEMER SI AI LUI date 20 October 2012 18:23 0

Dezmostenire de un milion de dolari - Ziarul de Iasi www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL › IASI10 Mar 2003 – Cum se pot cistiga peste noapte zeci de miliarde lei, numai falsa avocata Victoria Lazariu stie. Trucul prin care o buna parte din averea unei ... Luata cu mascatii din vila de la Birnova si bagata in celula - Ziarul ... www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL10 Nov 2010 – Falsa avocata Victoria Lazariu are de executat 5 ani de inchisoare pentru inselaciune, printr-o sentinta data la Cluj. Victoria Lazariu a fost ... Falsa avocata a bombardat Judecatoria cu zeci de plingeri de ... www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL › IASI4 Mar 2003 – Victoria Lazariu, falsa avocata arestata pentru instigare la marturie ... Pe linga procesele penale intentate de Victoria Lazariu, pe rolul ... [PDF] 

# NEMERINCU VIOREL, PE GOOGLE, SI GASIT PE PORTALUL.JUST date 20 October 2012 18:26 0

LOA JUDECATORIA, IASI, TRIB. CURTEA DE APEL SI CELE DE MAI SUS

# NEMRINCU SI AI LUI date 20 October 2012 18:28 0

Lazariu M. Victoria Lazariu M. Victoria este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din 01-Nov-2005 prin decizia nr. 2908/1-17.10.05 Contact Mobil: 0752046837 Cabinet Cabinet/Societate: Cabinet individual Modalitate: avocat titular Sunteti Lazariu M. Victoria? Click aici pentru actualizarea datelor. Citeste mai mult: http://www.avocatura.com/av.3897-lazariu-m-victoria.html#ixzz29qyglag8

# SUNATIO LA,,,PENITENCIAR, URMEAZA NEMER CRETINUL DE,,PRESEDI date 20 October 2012 18:32 0

Dezmostenire de un milion de dolari DATA PUBLICARII: 10/03/2003 Cum se pot cistiga peste noapte zeci de miliarde lei, numai falsa avocata Victoria Lazariu stie. Trucul prin care o buna parte din averea unei vechi familii de polonezi stabiliti la Iasi a ajuns in miinile lui Lazariu are la baza o banala coincidenta de nume si foarte mult tupeu. Doua nume identice, al unei matusi si al unei nepoate, i-au adus falsei avocate 27,5 hectare de teren in comuna Birnova, 12 hectare de teren la Sipote, doua case in satul Visani-Birnova si un alt teren situat in Copou. Singura mostenitoare a neamului Mazurchevici, o batrina in virsta de 82 de ani care abia mai merge, incearca acum sa-si redobindeasca proprietatile. Ea a deschis proces impotriva Victoriei Lazariu, dar dosarul, in mod curios, a fost stramutat la Brasov. Arbore genealogic cu bucluc SUNATI L SI PE NEMER PESTE 23 DE ZILE, TOT ACOLOOOOOO

# Dan date 20 October 2012 18:38 0

REPET: nu inteleg ce e cu..diareea asta verbala..si pe cine intereseaza toate aceste copy-paste.. Cine e in...sevraj frate? Sa mor daca mai citesc luju! 

# POLO date 20 October 2012 22:38 +1

TOATA ACEASTA DIAREE, ARE CA UNIC SCOP, DENIGRAREA PRESEDINTELUI NIMERINCU. CINE ALTCINEVA DECIT BOTA, POATE SA FACA ACEST LUCRU. ARE TREI ACTIUNI CIVILE, PE ROLUL INSTANTEI JUD. SECTOR 3, INTENTATE DE NIMERINCU PT NULITATEA ACTELOR EMISE DE BOTA SI CRAPA DE NECAZ. ASA SE MANIFESTA EL, DOAR ILCUNOASTEM CU TOTII, MAI ALES CEI DIN BUCURESTI, CARE L-AM VAZUT DESEORI IN CRIZE DE ISTERIE.

# polo sigur e popo date 20 October 2012 23:28 -1

polo, ,,MADIMENCATION" ! It,s time !

# NEMERNCU SI EL, DISCIPOL A LUI CERVENI, DOAR EL STIE date 20 October 2012 18:37 0

Luata cu mascatii din vila de la Birnova si bagata in celula AUTOR: NICOLAE MANOLIU DATA PUBLICARII: 10/11/2010 Falsa avocata Victoria Lazariu are de executat 5 ani de inchisoare pentru inselaciune, printr-o sentinta data la Cluj. Victoria Lazariu a fost acuzata ca a pledat in instanta in calitate de avocat, desi nu figureaza in nici un barou. Victoria Lazariu se prezenta ca discipola a maestrului Niculae Cerveni Falsa avocata Victoria Lazariu a ajuns dupa gratii. Politistii de la Sectia II si cei de la Postul de Politie Birnova, impreuna cu mascatii de la Serviciul Interventie Rapida, au ridicat-o la inceputul acestei saptamini pe Lazariu din casa in care locuia, in comuna Birnova. "Persoana a fost depistata si retinuta pe raza comunei Birnova. Poseda mandat de executare a pedepsei inchisorii 

# DISCIPOLII LUI,,,CERVENI, NEMERNICU, ATUNCI FARA LICENTA date 20 October 2012 18:46 0

TRIUNGHIUL CREMENITCHI - BULIGA - MIRSANU PUNE LA INDOIALA INCREDEREA IN JUSTITIA IESEANA Creat: Vineri, 17 Decembrie 2010 12:22 Lovituri naucitoare in ultima perioada pentru imaginea sistemului juridic iesean. O judecatoare de la cea mai inalta instanta locala a fost arestata pentru mita, iar o avocata ce, se pare, aranja procese cu judecatori tot de aici, fosti colegi ai sotul... CARE ESTE "PRETUL UNUL ZAMBET"? POLITIA RUTIERA IL ADUCE PE MOS CRACIUN PENTRU CEI 16 COPII AI VICTIMELOR ACCIDENTULUI DE LA SCANTEIA, LA MC DDONALD'S, IN IASI Creat: Vineri, 17 Decembrie 2010 12:14 Mâine, 18 decembrie, între orele 11.00 şi 12.00, conducerea Serviciului Rutier Iaşi, în parteneriat cu AB Plus Iaşi , Club Off Road  şi organizatorii Raliului Iaşului vor organiza, în cadrul Proiectului „Preţul unui zâmbet”, întâlnire... CUM ARATA CASCADA NIAGARA FARA... APA! VEZI IMAGINI CU CEA MAI MARE CASCADA DIN LUME, DUPA CE A FOST SECATA (VIDEO) Creat: Vineri, 17 Decembrie 2010 11:56

# CE MECLA DE NEAM PROST, E NEMER ASTA? date 20 October 2012 18:47 0

TRIUNGHIUL CREMENITCHI - BULIGA - MIRSANU PUNE LA INDOIALA INCREDEREA IN JUSTITIA IESEANA Creat: Vineri, 17 Decembrie 2010 12:22 Lovituri naucitoare in ultima perioada pentru imaginea sistemului juridic iesean. O judecatoare de la cea mai inalta instanta locala a fost arestata pentru mita, iar o avocata ce, se pare, aranja procese cu judecatori tot de aici, fosti colegi ai sotul... CARE ESTE "PRETUL UNUL ZAMBET"? POLITIA RUTIERA IL ADUCE PE MOS CRACIUN PENTRU CEI 16 COPII AI VICTIMELOR ACCIDENTULUI DE LA SCANTEIA, LA MC DDONALD'S, IN IASI Creat: Vineri, 17 Decembrie 2010 12:14 Mâine, 18 decembrie, între orele 11.00 şi 12.00, conducerea Serviciului Rutier Iaşi, în parteneriat cu AB Plus Iaşi , Club Off Road  şi organizatorii Raliului Iaşului vor organiza, în cadrul Proiectului „Preţul unui zâmbet”, întâlnire... CUM ARATA CASCADA NIAGARA FARA... APA! VEZI IMAGINI CU CEA MAI MARE CASCADA DIN LUME, DUPA CE A FOST SECATA (VIDEO) Creat: Vineri, 17 Decembrie 2010 11:56

# PRIETENII LUI NEMER, DE UNDE LUA EUROII date 20 October 2012 18:49 0

Falsa avocata Victoria Lazariu a ajuns dupa gratii. Politistii de la Sectia II si cei de la Postul de Politie Birnova, impreuna cu mascatii de la Serviciul Interventie Rapida, au ridicat-o la inceputul acestei saptamini pe Lazariu din casa in care locuia, in comuna Birnova. Reprezentantii Politiei spun ca in cursul zilei de luni a ajuns la Iasi mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea emis de magistratii clujeni pe numele Victoriei Lazariu (58 de ani). "Persoana a fost depistata si retinuta pe raza comunei Birnova. Poseda mandat de executare a pedepsei inchisorii din data de 20 octombrie 2010, emis de catre Judecatoria Cluj-Napoca. Femeia este condamnata la o pedeapsa de 5 ani inchisoare pentru savirsirea infractiunii de «inselaciune»", a spus Virginia Pralea, purtator de cuvint al Politiei. t 

# NEMERINCU ARE LIPICI LA,,,EUROI date 20 October 2012 18:53 0

 Ziarul de Iasi www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL › IASI27 feb. 2003 – Victoria Lazariu, o femeie care s-a dat ani de zile avocata si pleda in fata judecatorilor, a fost arestata pentru 30 de zile. Ea este acuzata de ... Falsa avocata a bombardat Judecatoria cu zeci de plingeri de ... www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL › IASI4 Mar 2003 – Victoria Lazariu, falsa avocata arestata pentru instigare la marturie mincinoasa, este bine cunoscuta in justitie nu numai pentru procesele in ... Arestarea spectaculoasa a avocatei Lazariu | Buna Ziua Iasi Joi, 27 ... www.bzi.ro/arestarea-spectaculoasa-a-avocatei-lazariu-3851527 feb. 2003 – Victoria Lazariu, un personaj extrem de controversat in lumea avocatilor ieseni, a fost arestata preventiv pe o perioada de 30 de zile, sub ... Incatusata de trei saptamani in Arestul IJP Iasi - Lazariu declara greva www.bzi.ro/incatusata-de-trei-saptamani-in-arestul-ijp-iasi-AICI SUNT EUROII LUI NEMER

# DE ASTA SE TOT INTERNEAZA NEMER LA,,,SOCOLA date 20 October 2012 18:56 0

English version   Un produs Traduceţi 29-05-2003 20.10.2012 Circ la Parchetul de pe linga Judecatorie • procurorii au emis o ordonanta de internare, pentru expertizare, pe numele Victoriei Lazariu, cercetata pentru instigare la marturie mincinoasa, inselaciune si practicarea fara drept a avocaturii • ea a facut un intreg scandal, pe motiv ca  Ieri, parterul cladirii Parchetului de pe linga Judecatorie a fost scena unui scandal de propor

# SI CE DE FAC PUTINA PUSCARIE? date 20 October 2012 19:02 0

Victoria Lazariu a fost arestata de Emilian Eva si internata cu forta la spitalul de psihiatrie Socola. (B.C.)Victoria Lazariu a fost arestata de Emilian Eva si internata cu forta la spitalul de psihiatrie Socola. URMEAZA NIMERINCU VIOREL, FALSUL AVOCAT, SI FALS PRESEDINTE, UN.B.R. ASA SE AUTOINTITULEAZA, V A FI EXPERTIZAT IN ZIUA DE 24.10.2012, LA ACELASI SPITAL DE SPECIALITATE, CULMEA E CA PACIENTUL LOCUIESTE IN ZONA, SI,,,,,,,NU I VINE GREU, LA NAVETA,,,,,,,,,,,,,,,,DAR CE FACE CAND VA FI LA,,,PENITENCIAR?

# DISCIPOLII LUI NEMER CARE S? date 20 October 2012 19:05 0

"A venit la mine cu un tupeu fantastic" Adrian Mogos ne-a povestit cum a decurs prima intilnire cu Victoria Lazariu. "Am auzit de la colegii avocati ca aceasta femeie intra in instanta si pledeaza. Din acest motiv, i-am transmis sa vina pina la mine la birou sa vorbim despre calitatea sa. A venit intr-o zi, a intrat pur si simplu in birou cu un tupeu fantastic si m-a luat la intrebari, cum imi permit sa ma interesez de ea" . Avocatul Mogos spune ca femeia nici nu si-a prezentat numele, el intuind doar ca este vorba despre Victoria Lazariu. Aceasta prima intilnire avea sa-i aduca atit lui Adrian Mogos, dar si altor colaboratori de-ai sai, procese de insulta sau calomnie. L-a dat in judecata si pe indrumator Conform spuselor decanului baroului iesean, Victoria Lazariu nu este si nu a fost avocata cu acte in regula. "In 2000 avea o hirtie de la avocatul Niculae Cerveni, 

# MATEAS ALINA date 20 October 2012 19:07 0

SI CE DE S DISCIPOLA LUI? PATE AJUNG SI EU CA,,,,,VOCTORIA LAZARIU, CINE STIE,,,,AU,.....ELENA UDREA?

# ASA FACE NEMERNICU LA FEL, CA DISCIPOLA SA? date 20 October 2012 19:09 0

Victoria Lazariu l-a actionat in judecata si pe indrumatorul sau, celebrul avocat Niculae Cerveni. "Intr-un timp avea firma si carte de vizita" "Chiar si dupa ce instanta s-a pronuntat impotriva ei, Victoria Lazariu a continuat sa se dea drept avocat. Noi avem mai multe cazuri in care a luat diverse sume de bani de la mai multe persoane pentru servicii avocatesti, ceea ce este ilegal. Intr-un timp avea si firma si carte de vizita ", ne-a spus Adrian Mogos. Din acest motiv, conducerea Baroului iesean a sesizat Politia, considerind ca Victoria Lazariu se face vinovata de practicarea fara drept a unei meserii. Este posibil ca acest caz sa fie conexat cu dosarul in care falsa avocata a fost arestata. Victoria Lazariu (51 ani) a fost arestata saptamina trecuta pentru instigare la marturie mincinoasa in forma continuata. Conform procurorilor, ea a determinat noua persoane sa minta in fata instantelor judecatoresti 

# EI SUNT SIGUR CLONATI, NEMER SI IUBITA SA, SI DORESTE SA O P date 20 October 2012 19:12 0

•Alexandra Babara a fost una dintre batranele care au cazut victima pseudo-avocatului Victoria Lazariu •In anul 1998, batrana i-a vandut lui Lazariu o casa care era situata pe strada Prof. Filipide 1 •La doi ani dupa incheierea contractului, batrana a murit in conditii suspecte •Reporterii cotidianului ZIUA de Iasi au intrat in posesia unor documente din care rezulta ca batrana a fost batuta de pseudo-avocatul Lazariu Victoria Lazariu, de 51 de ani, a fost arestata preventiv, alaltaieri, pentru 30 de zile, de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatorie, sub acuzatia de instigare la marturie mincinoasa in forma continuata. Acesta este primul pas pe care anchetatorii ieseni l-au facut pentru elucidarea tuturor cauzelor in care a fost implicata Victoria Lazariu. Din informatiile detinute de reporterii cotidianului ZIUA de Iasi reiese ca pseudo-avocatul, de-a lungul carierei sale, a incalcat legea in repetate randuri.

# NIMERINCULE, AI BELITO. CHAIR DE STAI LA,,,SOCOLA date 20 October 2012 19:14 -1

Inselatorie Cumpararea casei Alexandrei Babara a determinat-o pe Victoria Lazariu sa intocmeasca o serie de documente. Astfel, la intelegere cu batrana, pe data de 8 octombrie 1998, pseudo-avocatul incheie cu batrana un contract de mana prin care se obliga sa-i plateasca suma de 300 milioane lei pentru casa, in doua rate, fiecare a cate 150 de milioane. A doua zi, la biroul notarial se incheie contractul de vanzare-cumparare al locuintei cu suma de 50 milioane lei. Victoria Lazariu a recurs la acest tertip deoarece nu a vrut sa plateasca taxe notariale pe masura pretului de cumparare. Din documentele pe care reporterii cotidianului ZIUA de Iasi le detin rezulta ca cearta dintre Alexandra Babara si pseudo-avocatul Lazariu a aparut atunci cand batrana trebuia sa primeasca prima transa de bani, respectiv in luna decembrie a anului 1999. Constatand ca a fost inselata, Alexandra Babara a depus o plangere impotriva Victoriei Lazariu.

# IATA CE FAC DISCIPOLII LUI,,,,CERVENI, NEMRNICULE, LA PUSCAR date 20 October 2012 19:17 -1

Contestata in lumea avocatilor  In urma cu doi ani de zile, Lazariu a detinut pentru o scurta perioada de timp sefia filialei locale a Partidului Liberal Democrat Roman (PLDR), al carui presedinte la nivel national a fost maestrul Niculaie Cerveni. Dupa cum sustine conducerea Baroului Iasi, Victoria Lazariu a practicat avocatura in Iasi folosindu-se doar de o procura si un mandat de reprezentare din partea lui Cerveni. La momentul actual, Lazariu nu este inscrisa in tabloul avocatilor ieseni, Baroul iesean refuzand sa-i primeasca orice cerere de adeziune. Ca urmare a acestui aspect, Lazariu a actionat in judecata conducerea Baroului, si invers, pe rolul instantelor iesene desfasurandu-se de mai mult timp un adevarat razboi intre cele doua tabere rivale. Desi a fost contestata ca avocat, Victoria Lazariu a asigurat serviciul de aparator mai multor justitiabili, in baza unei simple recomandari din partea maestrului Niculaie Cerveni.

# AM UN NUME, NEMERNIC SUNT, NEMERNIC RAMAN, DOSARE N AM, SI? date 20 October 2012 19:19 -1

Femeia este acuzata de instigare la marturie mincinoasa in forma continuata •Joi, 20 martie, judecatorii Tribunalului vor decide daca o vor elibera sau nu din arest •Ieri, invinuita nu a fost citata legal in arest, instanta fiind nevoita sa constate lipsa de procedura  Magistratii Tribunalului Judetean vor hotari maine daca o vor elibera sau nu din arest pe pseudo-avocata Victoria Lazariu, arestata de procurorii ieseni la sfarsitul lunii februarie, pentru instigare la marturie mincinoasa. Exista informatii conform carora Victoria Lazariu intentioneaza sa inceapa greva foamei, protestand in acest fel impotriva starii de detentie in care se afla de mai bine de trei saptamani. Ieri, la judecarea recursului, instanta a constatat lipsa de procedura din cauza faptului ca femeia nu a fost citata in Arestul IJP Iasi. "Clienta mea nu a fost legal citata in arest. Ne judecam in recurs in legatura cu acuzatiile de instigare la marturie mincinoasa",

# NEMRNICU A LUAT EUROI DE LA SOTUL JUDECATOR date 20 October 2012 19:31 -1

ungheni | Iasi | Ziare.com - Pagina 2 www.ziare.com/iasi/ungheni/pag2Dosarul de coruptie in care a fost arestata avocata Lileana Cremenitchi a fost finalizat de procurorii de ... Arestarea avocatei Lileana Cremenitchi, din Baroul Iasi, se discuta peste o saptamana ..... CSMS a castigat amicalul cu Lexmax Chisinau ... Spaga mascata in imprumut? | Vremea noua – Liderul presei ... www.vrn.ro/spaga-mascata-in-imprumut9 Sept 2010 – Surpriza ieri la Curtea de Apel: avocata Cremenitchi si oamenii de ... au mentionat ca Lilieana Cremenitchi, avocat stagiar in cadrul Baroului ... Avocata in catuse intr-o “afacere” de 6 milioane de euro | Vremea ... www.vrn.ro/avocata-in-catuse-intr-o-afacere-de-6-milioane-de-euro8 Sept 2010 – Avocata Liliana Cremenitchi, membra a unei influente familii din Justitia ieseana, ... Procurorii au obligatia sa notifice Baroul in astfel de cazuri”, ... Ultimul bastion al Securităţii - Barfa de Iasi - 

# CU PRIMREA DE LA NEMER, S A TRANSFERAT LA,,CHISINAU, APOI CU date 20 October 2012 19:34 0

Avocata - Stiri si informatii despre Avocata | pagina 94 www.ziarelive.ro › avocataAvocata Cerasela Nitu a fost condamnata la un an de inchisoare cu ... Oprescu va avea întrevederi la Chişinău cu preşedintele şi premierul Republicii Moldova. .... 4 avocati din cadrul Baroului Iasi au avut telefoanele ascultate timp de 2 luni… .... Avocata ieseana Lilieana Cremenitchi este judecata sub acuzatia ca ar fi cerut ... Un avocat a extorcat de la un detinut 3000 euro pentru a-l scapa din.. www.ziarelive.ro › Stiri › Republica Moldova1 Dec 2011 – Un avocat din municipiul Chisinau a fost retinut de catre ofiterii Centrului anticoruptie ... Avocata din Baroul Iasi acuzata de trafic de influenta… Lileana Cremenitchi a fost condamnata, luni 5 decembrie, de Curtea de Apel ... Cita incredere sa avem in Justitia ieseana? www.vreaudreptate.ro/.../1686-cita-incredere-sa-avem-in-justitia-iese...Alaturi de avocata Lilieana Cremenitchi,

# CU ACEASTA PRIMRE DE LA NEMER, UNDE A AJUNS, DE LA CHISINAUO date 20 October 2012 19:42 0

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi au trimis-o în judecată pe Lilieana Cremeniţchi, avocat stagiar în Baroul Iaşi, acuzată că a cerut 15.000 de euro unor oameni de afaceri, pentru a interveni pe lângă judecători de la Curtea de Apel Iaşi în vederea rezolvării unor dosare. În acelaşi dosar, au mai fost deferiţi [...]

# DE LA NEMER LA,,,CHISINAU , APOI LA,,,,BAROUL TRADITIONAL, I date 20 October 2012 19:47 0

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi au trimis-o în judecată pe Lilieana Cremeniţchi, avocat stagiar în Baroul Iaşi, acuzată că a cerut 15.000 de euro unor oameni de afaceri, pentru a interveni pe lângă judecători de la Curtea de Apel Iaşi în vederea rezolvării unor dosare. În acelaşi dosar, au mai fost deferiţi [...]

# MAI DATI DEPSRE NEMERNICU, SI DE UNDE ARE EUROII? date 20 October 2012 19:54 0

Acestea sunt rezultatele pentru VICEPRESEDINTE, BAROU CHISINAU, DESPRE AVOCATA LILIEANA CREMENITCHI Nu există rezultate pentru VICEPRESEDINTE, BAROU CHISINAU, DESPRE AVOCATA LILIOANA CREMENITICHI  Rezultate Căutare Moldova Archive - Vremea Noua , Liderul presei vasluiene | Fondat ... vrn.viponly.ro/category/moldova/page/271/10 Sept 2010 – Posted in Chisinau, Moldova | No Comments » ... Surpriza ieri la Curtea de Apel: avocata Cremenitchi si oamenii de afaceri ... Astfel, anchetatorii au mentionat ca Lilieana Cremenitchi, avocat stagiar in cadrul Baroului Iasi, este ... “In plus, din cite stiu eu, doamna Lilieana Cremenitchi este avocat stagiar si ... avocat ion viorel galati. Informatii Juridice. Pagina 4 ... CREMENITCHI LILIEANA, in stare de arest pre

# Ori ca il achita pe Bota ori ca nu tot el ramane BOTA date 20 October 2012 20:16 -2

 Chiar daca nu il vor achita tot Bota va fi presedinte ,si este perfect legal , DESTEPATATI-VA PORCII LUI NIMERINCU. 

# POLO date 20 October 2012 21:02 +2

MAI PROSTULE, TU AI TRECUT PE LA FACULTATEA DE DREPT, DE SPUI CA " SI DACA NU IL VOR ACHITA, TOT BOTA VA FI PRESEDINTE SI E PERFECT LEGAL" ? ASA UN PROST NU AM MAI INTILNIT DE MULT. MAI BINE INTREABA-L PE BOTA AL TAU, CUM A SANTAJAT-O PE AV RODICA NEAGAU SI I-A CERUT 10 MIL LEI VECHI.

# NIMENI RINCU date 20 October 2012 21:08 -1

Prostovane de Nimernic, de ce nu ai stat la Iasi sa tii ,,CONGRESU" ? V-ati deplasat 8 moldoveni pana la Bucuresti ca sa va faceti de ras !

# Ce mandru sta jigodia de Nemer la foto. date 20 October 2012 20:18 -1

 credea el ca va fi mare Presedinte , gunoiul , saracia  se vroia Presedinte  poate de tara da! dar de unbr  Niciodata. 

# CREMENITCHI NU ESTE AV. LA NOI . date 20 October 2012 20:19 0

 Sunte-ti in eroare .

# Nimerincu poate face miliarde de intalniri -degeaba date 20 October 2012 20:24 -1

 Nimerincu poate face miliarde de intalniri , tot nu intreseaza pe absolut nimeni , dar el e  batut in cap si continua . dar cine  nu il lasa . drum bun la prostii care pleaca dupa Nimerincu . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

# ASTA A FOST LA NOI, MAI INTAI AVOCATA, MERGETI SI VA UITATI, date 20 October 2012 20:26 -1

ASTA A FOST LA NOI, MAI INTAI AVOCATA, MERGETI SI VA UITATI,DE CE NU VA UITATI PE TABLOU? MERGETI SI VEDETI CA SI ACUM E PE TABLOU, DACA N AI HABAR DE CE TE BAGI CA,,,MUSCA N CURU,,,CALULUI?

# Dan date 20 October 2012 21:40 +1

Dl. Bota, sunteti in sevraj, ce aveti? De cateva ore delirati pe acest site! Simtiti ceva in..urina? Ceva ce vine din zona...Alba ? Luati o pauza, va rog! Ref. la av. CREMENITCHI, sunteti intr-o mare eroare:  cititi cu atentie cu se numeste avocatul inscris pe tabloul UNBR aripa Bota:  486. CREMENENIŢCHI LILIEANA - AVOCAT STAGIAR, ÎNSCRIS ÎN BAROUL BUCUREŞTI  LA DATA DE 15.01.2007, CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN BUCUREŞTI, BLD.  DINICU  GOLESCU, NR. 23-25, SC. 3, ET. 4, AP. 32, SECTOR 1, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND  DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII"  Deci CREMENENITCHI NU CRE - ME -NITI-CHI !!! D.na Av. Cremenitchi este sotia Dlui jude. Radu Cremenitchi din Iasi si nu are nici-o legatuta cu ce..delirati dvs. !

# Nimerincu in acest moment s-a autosuspendat din decan excls date 20 October 2012 20:29 -1

 Prostul se teme , si cica s-a autosuspendat  din functia  pe care s-a auto proclamat decan . si si-a gasit o fraiera care semneaza in locul lui , adica Ancuta . fiecare prost  mai are cate un prost pe langa el. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:desi prosti ca Ancuta sa semneze fara acoperire sunt rari , dar iaca sunt de gas :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* it  in Iasi .

# EI, CE MAI ZICI ACUM,,,CUMATRA VULPE? DE ESTI,,,DEZINFORMATA date 20 October 2012 20:31 0

485. CRĂCIUN TRAIAN - AVOCAT STAGIAR ÎNSCRIS ÎN BAROUL BOTOŞANI, CU SEDIUL  PROFESIONAL PRINCIPAL SITUAT ÎN BOTOŞANI, CAL. NAŢIONALĂ, NR. 84, SC. A, AP. 1,  JUD. BOTOŞANI ŞI SEDIUL SECUNDAR SITUAT ÎN COM. CIOCĂNEŞTI, SAT CIOCĂNEŞTI,  NR. 333, JUD. SUCEAVA, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND DREPTUL DE A PUNE  CONCLUZII LA JUDECĂTORII. TELEFON: 0744.971.334. 486. CREMENENIŢCHI LILIEANA - AVOCAT STAGIAR, ÎNSCRIS ÎN BAROUL BUCUREŞTI  LA DATA DE 15.01.2007, CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN BUCUREŞTI, BLD.  DINICU  GOLESCU, NR. 23-25, SC. 3, ET. 4, AP. 32, SECTOR 1, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND  DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII. 487. CREŢU NICULINA - AVOCAT DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BAROUL NEAMŢ LA DATA DE  14.07.2004, CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN PIATRA NEAMŢ, STR. BISTRIŢEI, NR. 10, BLOC  F24, SC. B, AP. 35, JUD. NEAMŢ, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND DREPTUL DE A  PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII, TRIBUNALE ŞI CURŢI DE APEL. TEL

# SA FII INFORMATA NU I DEAJUNS, DUTE SI VEZI CE AMAI FACUT NE date 20 October 2012 20:33 0

486. CREMENENIŢCHI LILIEANA - AVOCAT STAGIAR, ÎNSCRIS ÎN BAROUL BUCUREŞTI  LA DATA DE 15.01.2007, CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN BUCUREŞTI, BLD.  DINICU  GOLESCU, NR. 23-25, SC. 3, ET. 4, AP. 32, SECTOR 1, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND  DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII. 487. CREŢU NICULINA - AVOCAT DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BARO

# CUMATRA, SE DEDE CE,,NOUA,, ESTI, CE STII TU DE NEMER, NIMIC date 20 October 2012 20:37 +1

CATI BANI A LUAT EL DE LA 486. CREMENENIŢCHI LILIEANA - AVOCAT STAGIAR, ÎNSCRIS ÎN BAROUL BUCUREŞTI  LA DATA DE 15.01.2007, CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN BUCUREŞTI, BLD.  DINICU  GOLESCU, NR. 23-25, SC. 3, ET. 4, AP. 32, SECTOR 1, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND  DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII. DECE NU TE UITI INCA,,PE TABLOU? TI AM DAT MURA N GURA, DOAR NU ESTI COTOHARLA DE LA ,,,,TRADITONALI? CUMATRA,,,,,,,,,,,,,AIA CU DOSARUL CU 6 JUDECATORI 2 NOTARI SI,,,ALTII DE LA CADASCTRU? O CHEAMA STUPARIU, SI ARE DOSAR MARE, E SI N DELEGATIA PERMANENTA LA UNBR, LA BUCURESTI LA,,,TRADITONAL, DUPA CE O TRIMITE N JUDECATA AI SCAPAT DE EA, ACUS,,,,,,,,,,,,

# DATI LA BARUL MOLDOVA, SI GASITI CE TREBUIE, CU NEMER date 20 October 2012 20:53 0

Categoria Nesortate:     Name: document type: document size: BAROUL AVOCATILOR. Baroul Avocatilor din Republica Moldova - Lista avocatilor care au dreptul de a exercita profesia de avocat la data de 28.12.2006 application/msword 1287.17 Kb BAROUL AVOCATILOR. Baroul Avocatilor din Republica Moldova - Lista avocatilor care au dreptul de a exercita profesia de avocat la data de 28.12.2006  Comentarii Trimite unui prieten Adauga comentariu   Introduceti codul din imagine: Acte (Coduri, Legi, HP, HG) de baza (RO+RU) (100) Acte de baza ABROGATE (RO+RU) (16) NEMER DOREA SA FIE SI DOCTOR IN DREPT, DUPA ACEASTA TRANZACTIE LA,,,CHISINAU, URMARITI CE VA ROG,,,,,,,,,,,,,

# Nemer " dottore " in drept ???? HoHoHo date 20 October 2012 21:01 0

Se vrea   si '  dottore " ? Wau !  :lol:

# DAN,,,SAU CUM P. TE CHAMA, ESTI UN MARE PROST, TI AM DOVEDIT date 20 October 2012 21:06 +1

DAN, CE SCRII MAI SUS, ESTI DE 100.000.000. ORI NEMEWRINCI PROSTIE, OMOLOGATI AMANDOI LA,,,OSIM, TI AM DOVEDIT MAI SUS UITE CE MARLANII SCRII,,,PROSTANACULE,,NEMERINCI PROSTIE AI MULTI ASA AI SCRIS,,,TI AM DOVEDIT,,,,,# Dan   20 octombrie 2012 18:36 0 Liliana Cremenitchi este avocat in baroul traditional! Serios acum..nu inteleg ce e cu..diareea asta verbala..si pe cine intereseaza toate aceste copy-paste.. Cine e in...sevraj frate? Sa mor daca mai citesc luju!  Raspunde | Raspunde cu citat | CitatDANE CE PROST,,,CU ATATEA NEMERNICI ESTI, UITE CE TAMPENII SCRII, DEBILULE DE LA UNBR NEMERNICU

# DA DANE ESTI PROST DE RAGI, CREMENITICHII A PRIMITO PRIMA DA date 20 October 2012 21:08 -1

ASA E DAR DAN E PROST GARLA,,,NEMERINCU A ADUSO LA NOI, APOI S A MUTAT LA CHISINAU , CA SA SE,,,,LEGALIZEZE,,LA MOGOS, DAI PROSTIE CE AI,,,ALTA UNITATE DE,,PROSTIE,,,DANI PROSTIE, CA LA KARATE

# ATENTIE COLEGI !!! Toate postarile de mai sus -SUNT REALE date 20 October 2012 21:26 0

Am  verificat personal , toate postarile despre av. Cremenischi si Victoria Lazariu sunt  perfect adevarate . Cine le-a postat este un  coleg extraordinar de bine informat .

# NU I ASA CA VA,,,CRUCITI CE E LA IASI, LA TRADITONALI? date 20 October 2012 21:27 0

TABLOUL AVOCAŢI LOR SUSPENDAŢI Nr.crt NUME_PRENUME Data suspendarii Nr.deciziei Consiliului Baroului Motivul  suspendarii 1 APETREI IRINA 01.08.2011 55/03.08.2001 Cererea 1094/25.07.2001 2 ARITON DAN CORNELIU 14.02.2008 84/14.02.2008 Neplata cotelor 3 ATUDOREI PETRONELA 15.03.2006 91/27.02.2006 Neplata cotelor 4 BASTOVOI ANA 01.04.2011 111/03.05.2011 Cererea 606/28.04.2011 5 BEJENARU GABRIEL ALEXANDRU 17.12.2010 279/17.12.2010 art.53al.2lit.e din Legea nr.5181995 6 BERNIC CARMEN 01.09.2011 131/19.09.2011 cerere pensionare inc 7 BIRICA EMIL MUGUREL 01.03.2011 16/09.02.2011 Neplata cotelor 8 BLANARIU ANCUTA 01.02.2010 133/07.07.2010 Cererea nr.755/09.06.2010 9 BRATU IULIAN-SILVIU 01.03.2011 17/09.02.2011 Neplata cotelor 10 BURCA DOINA 18.12.2010 40/19.01.2011 Cererea 1449/04.01.2001 11 BURGHELEA DUMITRU 01.10.2000 110/28.09.2000 Neplata cotelor 12 BUZINCU IOANA LUIZA 0

# DATI PE BAROUL TRADITIONAL IASI, SI VEDTI LISTELE COMPLETE S date 20 October 2012 21:29 0

UNBR. BAROUL IASI, VA ROG,,,TRADITONAL

# Nimerincu acum sta pitit si inghite in sec date 20 October 2012 21:30 -1

 Eu cred  ca nu-i convine lui Nimerincu sa fie deconspirat , dar  este bine sa afle toata lumea care citeste acest articol  de trecutul glorios al ex-decan . 8) :sad: :-? :-) :-)

# DA, DAR DE NEMER DE CE NU ZICI NIMIC ? date 20 October 2012 21:35 0

DA, DAR DE NEMER NU ZICI NIMIC? DAOR DE ,,,CRMENITICHI SI ,,,,,,ARESTATA,,,LOAZARIU, GAGICA LUI NEMERINCU, DIN ,,BARLUL,,,LUI CERVENI?

# LA SOCOLA CU,,,NEMER date 20 October 2012 21:37 -1

LOCUL LUI NEMERNICUE E,,,,,LA B.U.G. LA SOCOLA, SI N LAGAR, E BOIERIE,,,LA CREMATORIU CU ELLLLLLLLLLLLLLL

# FARA , NIMERINCI LA PUTERE! LASA-NE SI DUTE !!!!!!!! date 20 October 2012 21:41 -1

 Chiar sa ramana postul de Presedinte UNBR - vacant , Nimerincu  ,NU ARE CE CAUTA PE ACEL SCAUN, NU IL VREA NIMENI . NU ARE CAPACITATEA NECESARA. NU NE POATE REPREZENTA UN ASTFEL DE OM  CARE NU ANTICIPEAZA  EVENIMENTELE  SI DUCE IN DERIZORIU NISTE OAMENI  CREDULI SI IMATURI . :-* :eek: :lol: :D ( Ancuta, Mateas , Tinu , Vali  , Carmen , Mihaela ) 

# PITICA SA DESTEPTAT, SA NU NE MAI LUAM DE EA date 20 October 2012 21:49 -1

MIHAELA COZMEI E DE FELICITAT, CA N A MAI FOST LA BUCURESTI, FELICITARI SI DATE LA,,,BRRAZDA, NU MAI UMBLA CU PROSUL SATULUI DE NEMERNIC CA TE RADE LUMEA, VINO CU NOI.. DA MIHAELE COZMEI E DE FELICITAT, EA E ESTE RPIMA DE LA NOI DE LA IASI, CE S A INCRIS IN BAROUL CONSTITUTIONAL IASI, APOI POPA DUMITREU-MIREL, APOI MANCAS SI CU,,,BITA, APOI APAVALOAIEI DUMITRU, ONORIU SI TATAL SAU BOARIU,,,SI APOI CU MULT TIMP TAMPITUL DE NEMERINCU,,,ADUS DE LA SAPA.,......SA FACA TROTUARUL, DAR APOI A INCEPUT SA I SAPE PE UNUL CATE UNUL, SA AJUNGA LAINGAUL,,,,,AICI, VA CRUCICI CE FACE  PROSTUL SATULUI, NEMER?

# NWMWEINCU LA INCEPUT LA COMSTITUTIONAL,,ERA SOFERUL LUI,,,,, date 20 October 2012 21:52 -1

NEMERINCU, E CRETIN DE TOT,,,,O SA VA ADUC ALTE EXEMPLE, DE O SA RADETI CU,,,CURUL, ORCUM FATA SA ESTE MAI URRATA DECAT,,,CURRUL GAINII..............

# ce sa i facem,,,e nemernicul nostru,,,luati l acasa de tot,, date 20 October 2012 21:58 -1

luati l acasa la voi, ce  sunteti adeptii sai,,,,cu prostul satului in frunte,,,,depaerte ajungeti,,,,,,,,,,,,,

# asta i nemernicu date 20 October 2012 22:00 0

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=371039666312486&set=a.357972957619157.83713.266531463429974&type=1&ref=nf

# cine i nemernicul asta, va rog? date 20 October 2012 22:03 0

cine este de fapt acest NEMERNICU?

# GAGICA LUI,,NEMER date 20 October 2012 22:06 0

Acestea sunt rezultatele pentru CREMENITCHI LILIANA, AVOCAT CONDAMNAT Nu există rezultate pentru CREMENITCHI LILIOANA, AVOCAT CONDAMNAT  Rezultate Căutare Avocata arestata trafic de influenta www.ziare.com/articole/avocata+arestata+trafic+de+influentaAvocat din Baroul Neamt arestat pentru trafic de influenta - 06.12.2010 ... de crima organizata si in care cei doi fusesera condamnati de instanta de fond. Practic .... Avocata Liliana Cremenitchi, acuzata pentru trafic de influenta, a fost arestata ... Dna avocat arestat www.ziare.com/articole/dna+avocat+arestatAvocat din Baroul Neamt arestat pentru trafic de influenta - 06.12.2010 .... Avocata Liliana Cremenitchi, acuzata pentru trafic de influenta, a fost arestata ... EXCLUSIV -A PRIMIT 10 ANI CU EXECUTARE, LAA BAROUL LUI NEMER,,,UNBR NEMRNICU VIOREL, INTAI -

# MAI DA M RELATII CU,,,NEMER? date 20 October 2012 22:26 0

luati l acasa la voi, ce  sunteti adeptii sai,,,,cu prostul satului in frunte,,,,depaerteCine este avocata Cremenitchi? Sotia fostului judecator iesean Radu Cremenitchi, Liliana, a devenit avocata in urma cu citiva ani. La acea vreme, unele articole din presa au mentionat ca intrarea in Barou nu ar fi fost una tocmai corecta. Liliana Cremenitchi ar fi fost absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii “Petre Andrei” si ar fi candidat initial pentru un post de avocata in Baroul Iasi, insa ar fi picat examenul. Ulterior, aceasta ar fi mers in Republica Moldova, in urma cu trei ani, unde ar fi ajuns stagiara avocatului basarabean Iacob Rotaru, in ciuda faptului ca nu era cetatean al tarii vecine. Conform aceleiasi surse, dupa citeva saptamini de stagiatura, Liliana Cremenitchi s-a transferat la Baroul Iasi. Mai multi membri ai familiei Lilianei Cremenitchi fac parte din Justitia ieseana. Astfel, pe linga sotul ei,

# DISCIPOLUL LUI CERVENI A AVUT MULTI STAGIARI DE RENUME, date 20 October 2012 22:29 0

Conform aceleiasi surse, dupa citeva saptamini de stagiatura, Liliana Cremenitchi s-a transferat la Baroul Iasi. Mai multi membri ai familiei Lilianei Cremenitchi fac parte din Justitia ieseana. Astfel, pe linga sotul ei, care a fost judecator la cea mai inalta instanta din Iasi, si fiica familiei, Daniela, este notar. Referitor la cazul instrumentat de DNA Iasi si la arestarea avocatei iesence, aparatoarea acesteia a refuzat sa faca orice fel de comentariu. Contactata telefonic, avocata Maria Grosu a precizat ca nu vrea sa dea nici o declaratie legata de caz. “Nu comentez, nu va ofer nici o informatie”, a declarat ieri avocata Maria Grosu…MAI INAINTE A FOST STAGIARA MARELUI AVOCAT DE IASI, VIOREL NIMERINCU, DISCIPOL AL LUI CERVENI,

# VEZI CINE S CEI MAI CAUTATI ROMANI, IN FRUNTE CU VIOREL NEME date 20 October 2012 22:37 -1

Vezi care sunt cei mai cautati moldoveni si topul infractorilor care au scapat de puscarie Joi, 07 Aprilie 2011 22:13    În topul celor mai căutaţi răufăcători pe care autorităţile ar vrea să-i vadă după gratii se află 4 moldoveni. Ion Clămparu, Ammar Nanaa şi Severin Tcaciuc sunt câteva dintre „vipurile“ date în urmărire generală care parcă au intrat în pământ. Prima poziţie în topul celor mai căutaţi români este ocupată de suceveanul Severin Tcaciuc. La o săptămână după ce a fost liberat condiţionat din Penitenciarul Botoşani, Judecătoria Suceava a emis un nou mandat de executare a pedepsei cu închisoarea în cazul lui. Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru instigare la evaziune fiscală şi folosirea cu rea-credinţă de bunuri sau de creditul societăţii. Pe site-ul Poliţiei Române Tcaciuc apare alături de alţi 17 infractori printre care şi Omar Hayssam. Fugit în Austria 1. NEMERNICU VIOREL, 

# BAROUL,,,CERVENI date 20 October 2012 22:43 0

Sectia Penala Completul nr. 9, ora - liste de şedinţe - înalta curte de ... www.scj.ro/listasedinte.asp?dosar...month...50+ elemente – Lista dosarelor aflate pe rol la data de 5 Februarie 2009, ora ... 1 535/121/2008 Bucsa Marcel - Marus Liliana 5 2367/111/2006 Varga Viorel Florin - Macavei Florica - Lucaciu Teodor ... Dosar nr: 2874/245/2010, Judecatoria Iasi www.spete.info/9-dosar-proces-28742452010-iasi-273432/10 Sept 2010 – Informatii despre dosar nr:2874/245/2010, din data de: 10.09.2010, Judetul Iasi, Parti: LAZARIU VICTORIA ,NIMERINCU VIOREL ,BEJ ... Dosar nr: 655/265/2007, Judecatoria Nasaud www.spete.info/155-dosar-proces-6552652007-bistrita-nasaud-8426/20 Mar 2007 – ... despre dosar nr:655/265/2007, din data de: 20.03.2007, Judetul Bistrita-nasaud, Parti: NIMERINCU VIOREL Revizuent,LAZARIU VICTORIA. AVOCAT DIN OFICIU,,,PITICA

# INCULPATUL NEMERNICU VIOREL, ACUS date 20 October 2012 22:49 0

Dosar numarul: 2874/245/2010 Din data de: 10.09.2010   Instanta: Judecatoria Iasi Obiect dosar: contestaţie la executare suspendare executare Materia: Civil Stadiu procesual: Recurs Parti: LAZARIU VICTORIA : Recurent NIMERINCU VIOREL : Intimat BEJ ANCHIDIN CORNELIA : Intimat Termene: 01/06/2010 Respinge exceptia autoritatii de lucru judecat. Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a intimatei BEJ ANCHIDIN CORNELIA . Respinge contestatia la executare formulata de LAZARIU VICTORIA. Soluţionare  09/03/2010 Faţă de cererea de amânare formulată de către contestatoarea Lazariu Victoria instanţa dispune repunerea cauzei pe rol.Acordă termen de judecată la data de 20.04.2010 pentru când se vor cita părţile. Contestatoarea va achita taxa judiciară de timbru în cuantum de 194 lei şi timbru judiciar de 0,3 lei, sub sancţiunea anulării cererii. Repus pe rol 

# NEMERNICU, SI UMRATOARELE DOSARE,,,CA EX. date 20 October 2012 22:51 0

Dosar nr. 655/265/2007Din data de 20.03.2007, instanta Judecatoria Nasaud, Judetul Bistrita-nasaud   Esti parte in acest dosar? Doriti stergerea din baza de date? Sterge dosar nr. 655/265/2007 Dosar numarul: 655/265/2007 Din data de: 20.03.2007   Instanta: Judecatoria Nasaud Obiect dosar: - Materia: - Stadiu procesual: Fond Parti: NIMERINCU VIOREL Revizuent LAZARIU VICTORIA  TĂTARU GICĂ SEBASTIAN  SC TRUSRTUL DE PRESĂ ( ZIARUL 24 ORE ) SRL IAŞI  DIACONU BOGDAN MIHAEL  LAZARIU VICTORIA  DIACONU SILVIU  Termene: -

# NEBUNUL DE,,,NEMERNIC date 20 October 2012 22:53 0

Informatii proces : dosar numarul 655/265/2007 www.firme.info/.../dosar-proces-655-265-2007-bistrita-nasaud-112jd...... la executare (art.461 C.p.p.); Materia juridica: Penal; Stadiu procesual: Revizuire - Recurs; Parti: NIMERINCU VIOREL : Recurent LAZARIU VICTORIA : Intimat ... Informatii proces : dosar numarul 939/112/2006 (929/P/2006) www.firme.info/.../dosar-proces-939-112-2006-bistrita-nasaud-112j8...... Stadiu procesual: Apel; Parti: NIMERINCU VIOREL : Apelant DIACONU SILVIU : Intimat LAZARIU VICTORIA : Intimat TATARU GICA SEBASTIAN : Intimat SC. Informatii proces : dosar numarul 1711/112/2006 (1692/P/2006) www.firme.info/.../dosar-proces-1711-112-2006-bistrita-nasaud-112j...NIMERINCU VIOREL : Inculpat TATARU GICA ... 26/09/2006respinge ca nefondat recursul declarat de partea vatamata Lazariu Victoria. Admite recursul ... Informatii proces : dosar numarul 1958/112/2005 (1950/P/2005)

# NEMERINCU CERSESTE BANI DE LA,,,ZIARISTI date 20 October 2012 22:55 0

liste de şedinţe - înalta curte de casaţie şi justiţie a româniei www.scj.ro/listasedinte.asp?date=28/3/...28 Mar 2003 – 2. 6143/1/2002 (3037/2002), - LAZARIU VICTORIA - CERVENI NICULAE CU SEDIUL ALES LA P.L.D.R. - NIMERINCU VIOREL CU SEDIUL LA ... liste de şedinţe - înalta curte de casaţie şi justiţie a româniei www.scj.ro/listasedinte.asp?dosar...month...60+ elemente – Lista dosarelor aflate pe rol la data de 4 Decembrie 2008, ... 1 1247/64/2007 MOGA CONSTANTIN DANIEL - SC ROMAN SA - SC DATY ... 2 25824/3/2007 Mitrache Ion - Cristea Elena - Mitrache Cristian - Maria ... Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal Completul nr www.scj.ro/listasedinte.asp?date=28/3/...3...3. 6143/1/2002 (3037/2002), - LAZARIU VICTORIA - CERVENI NICULAE CU SEDIUL ALES LA P.L.D.R. - NIMERINCU VIOREL CU SEDIUL LA P.L.D.R. ... Dosar nr: 1701/245/2007, Judecatoria Iasi www.spete.info/9-dosar-proces-17012452007-iasi-175965/27 Iun 2007 DEBILUL DE NEMER

# ASA DA, NEMRNIC PROST, TI A LUATO INAINTE GRIBINCEA, TANTALA date 20 October 2012 23:03 0

GRIBINCEA TOADER - CABINET DE AVOCAT CUI 22703940 din ... www.vrajitorul.eu/firma/.../gribincea-toader---cabinet-de-avocatGRIBINCEA TOADER - CABINET DE AVOCAT CUI 22703940 Adresa ?os. Moara de Foc 12 Ia?i Activitate: GRIBINCEA TOADER - CABINET DE AVOCAT. Gribincea Toader - Random Name Generator www.namesbrowser.com/D_Gribincea_Toa... - Traducerea acestei pagini Gribincea Toader. ... Gribincea Toader. names. Search Gribincea Toader on: » Random Name Generator | Contact | Privacy « Gunoiu' - 0.38395700 1349802703 www.gunoiul.ro/ema_articole_tiparite-1096-1-Carmen_Darie_va_ev...Ceea ce n-ar fi chiar un capăt de ţară, mai ales că fostul ei trezorier şi coleg de ciordeală din conturile Colegiului prezidat de ea, Toader Gribincea, are şi relaţii ... GRIBINCEA TOADER - 828.ro www.828.ro/Search/GRIBINCEA%20TOADER/Str. ANASTASIE PANU 36 1B MUNICIPIUL IASI Tel.0232237785. 

# NEBUNUL DE NEMER, INNEBUNESTE DE TOT, DEVINE SI,,,VAMPIR? date 20 October 2012 23:12 0

SOCIETATEA PROFESIONALA DE CONSILIERI JURIDICI "APAVALOAIE & GRIBINCEA" SRL CUI: 16843914 Prezentare generală Economie Harta Sos. ARCU, 77 MUNICIPIUL IASI, Iasi 0740-158119 mai mult SECTOR DE ACTIVITATE Activitati juridice (CAEN DIV: 6910) FINANTE PENTRU SOCIETATEA PROFESIONALA DE CONSILIERI JURIDICI "APAVALOAIE & GRIBINCEA" SRL 2 017RON Cifra de afaceri 2 084RON Total Active 1 143RON Profit Datorii: 4 166 RON Cifrele din bilantul pe 2009

# Doamna decan de Iasi - te rugam da mizeriile afara date 21 October 2012 07:43 0

Am inteles ca s-au pornit la drum spre boicot , doua tiganci imputite( asa cum zice Basescu la tiganci ) ,un cap mare de******care  face bale la gura cand vorbeste , un betiv stirb , o papalunga proasta , si ......inca vre- o unul care nu stia  pentru ce este pe acolo . Nu pot fi coleg in Iasi cu asemenea  dihanii.Din cauza lor s-a imputit tot Iasul , si au mai plecat si spre Bucuresti  sa ne faca de ras, parca nu puteau sa  discute  discret la Barul Moldova unde isi fac  veacul in fiecare zi .Astea-s hal de avocate ? Scuipa-i in ochi si zvarla-i afara.

# Leo- PT. GRIBINCEA date 21 October 2012 07:49 0

 Toni, inceteaza ca ai sa dai cu subsemnatul la Parchet , daca l-ai vazut slab de minte pe Nimerincu ,nu trebuia sa-ti bati joc de el in halul asta , doar tu stiai ca el nu  va avea  NICIODATA sort de izbanda, te-am vazut cum stai zilnic si razi in spatele lui .  Fi om serios si inceteaza influenta negativa asupra unor oameni slabi de minte.

# ACESTI CINCI INDIVIZI DIN IASI,AU STRICAT REPUTATIA date 21 October 2012 07:56 -1

 Din cauza acestor DIHANIi , in acest moment avem probleme in Instanta la Iasi .   Cum toata tara sta cuminte , cum toti avocatii din Iasi stau cuminti in banca loc si o mana de indivizi  RETARDATI  , fac intruna scandal si valuri . TREBUIE SCAPAT DE EI , ca altfel permanent  vom avea  necazuri  cu acestia , sa mearga in lumea lor de prosti impututi  ca o  sa primeasca suturi in cur si flegme de la toti colegii din Iasi .  INCETATI DRACULUI ,OARE NU VEDETI CA NU VA SUSTINE ABSOLUT NIMENI , VA SUSTINETI DOAR VOI INTRE VOI .   RUSINEEEEEEEEE MAREEEEE

# GRIBINCEA date 21 October 2012 07:57 -1

dar el ce mi a facut domnule? si cati bani i am dat, cata bautura si mancare, apoi iar bani, sa ma primeasca inapoi, asa mi a promis, acum vad ca spune ca,,,,sa consulte consiliul baroului iasi, ca el,,,nu mai e , ca e PRESEDINTE U.N.B.R. DIN PRIMAVARA, DECI IAR M A TRISAT,,,NU I NEBUN DE FEL, ASA I EL,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# DA ! lui TONI GRIBINCEA ii trebuie facuta o plangere penala date 21 October 2012 08:03 0

Toni , instiga la revolta , daca nu se baga acest individ , Nimerincu isi cerea scuze de la Bota si era posibil sa fi fost si azi decan , din cauza acestui MAIMUTOI PAROS, care a ras de el permanent , fiindca acum cativa ani ,Nimerincu  l-a dat afara si era rupt in coate de necajit . Personal m-am intalnit cu el si nu mai putea de bucurie cand a auzit ca Nimerincu e pe farasul lui Bota , radea in hohote si zicea " mult rau mi-a facut mie omul asta  lasa ca mi-a venit randul " Si iaca a reusit sa-si bata joc de el in ultimul hal . Dar grav este ca  pe langa Nimerincu mai sunt  doua-trei proaste si doi trei credului care au dansat  dupa ce le canta Nimerincu . E de plans fratilor sa vezi atata prostie in jurul tau. 

# GRIBINCEA date 21 October 2012 08:05 -1

PROPUN O INTALNIRE MAINE 22. OCT.2012, TOT LA,,,,MOLDOVA, LA NOI ACOLO LA RESTAURANT, SI SA FACE O SEDINTA CU TOTII, AM VORBIT CU 5 DIN CEI PLECATI LA BUCURESTI, CA S AU SATURAT SI EI, ASA CA NEMER LE A CERUT 3 MILIOANE DE LEI, TRANSPORTUL PENTRU FIECARE CACIULA, IAR SECURISTUL, CU CAPUL ALB, GRAS SLINOS SI,,,,,CRETIN, S A SUPARAT SI A ZIS CA MERGE LA,,,BOTOMENI, A VORBIT CU EL LA BACAU, PLEACA MARTI SA SE TRANSFERE ACOLO, DECI VENITI TOTI CE VA SIMTITI INSELATI DE ACEST,,,,PORC NEMERNIC, LA HOTEL MOLDOVA LA RESTAURANT, UNDE NE INTALNIM NOI, LA O,,,APA MINERALA SI VIN, SI SA DISCUTAM DAREA ACESTUI NEMERNIC EXCROC, SA NU NE MAI FACA DE RAS, PE NOI TOTI CEI DIN IASI, CA AM AJUNS DE RASUL INTREGII TARI, CUM SESIZATI MAI SUS, PRECIZEZ CA AM CONTACTAT PANA ACUM 36 DE COLEGI, DECI IL DAM SIGUR PE NEMER AFARA DE TOT, DACA BOTA NU I A FACUT CAPATUL EU IL FAC, DAR DOAR CU TOTI CEI 36 PLUS CA MAI VIN SI DE LA ACTUALA CONDUCERE UNDE I DECANA FATA AIA,,,SI AM SA MAI DICUT SI CU GRUPUL BINTA, CU AP

# Gribincea -NU AI DE UNDE SA-L EXCLUZI ,ESTE DEJA EXCLUS date 21 October 2012 08:17 -1

 Pacat este ca aceste doua tiganci , o papalunga , o piticanie , un sleios si un stirb  i-ati dat  CURAJ lui Nemer la scandaluri repetate. Aici este greseala nu la Nemer , ca el saracul e  lovit de soarta si incearca .... daca nu-si gasea proastele care sa-i tina hangul   NU ERA NICI UN FEL DE SCANDAL NICI IN INSTANTE.  VOI ati facut tot scandalul . INTREGUL COLECTIV AL BAROUL IASI -BOTA  VA ROAGA SA INCETATI ALIANTA CU ACEST INDIVID EXCLUS , din cauza voastra  proastelor  vom avea  necazuri in instante si veti  suferi chiar voi . :-* :-* :-* :-*  

# Totusi e bine ca s-a hotarat Nimerincu,si stie ce vrea date 21 October 2012 08:09 -1

Pana ieri Nimerincu  nu stia ce vrea  , ori Presedinte , ori Decan . Pai frate conf. legii 51/95 nu poti fi doi in un.   Hotaraste-te ce esti .   Dar din pacate  TU ESTI EXCLUS ASA CA POTI SA FII CE VREI TU  CA NU NE INTERESEAZA . Acasa cu nevast-ta poti  sa te joci  si de-a decanul si de-a presedintele . JOACA PLACUTA .

# m.d date 21 October 2012 19:43 0

dar bota cum de poate fi si presedinte si decan si condamnat?

# TOT GRIBINCEA, ca nu incape tot ce doresc sa scriu date 21 October 2012 08:10 -1

aveti numarul meu de telefon, sunatima fratilor ce mai stam, uite ce a patin SORIC, ce pateste ala de la raducaneni, uite ce pateste STANESCU, ce pateste si MIHAILESCU, Apopa ala si ciobanu, DOAR DIN CAUZA ASTUI NEMERNIC NEBUN SI CARE NE A DUS DE NAS DE 5 ANI PE TOTI, HAI SA L LEGAM SI SA L DUCEM DE TOT LA,,,SOCOLA, SI ASA APROPAPE DE CASA SA, AM SA VORBESC CU SOTIA SA, CU PREOTUL SI CU AL MIC, CARE CLONAT 100% CU EL NEMERNIC NEBUN, PROST SI,,,CACACIOS,,,,

# MAI DAN, CE SCRII MAI SUS, ESTI NEBUNUL DE NEMER, LA PATRAT date 21 October 2012 08:17 -1

MAI DAN ESTI NEBUN DE TOT, DACA CREMENITCHI S A INSCRIS LA NOI, TU N AI DE UNDE STI, CA ESTI mic, soau poate esti nou, ANGAJAT ACUM DOAR DE NEMERNIC POATE, N AI DE UNDE STI CE CORVA E ASTA, DE A TRECUT PE LA NEMER, APOI LA CHISINAU , APOI LA MOGOS, SA AJUNGA ACUM SA FIE CONDAMNATA, CA ASA I FELUL EI, SA FACA, IAR MOSU DE FOST JUDECATOR CURVAR SEF, DAR ACUM BOLNAV GRAV DE,,,CIROZA, NU ARE CE FACE, CA I O SUGE SI TACE MALC, CA SI A LASAT SOTIE FINA NOROCEA SI FIICA SA TOT NOTAR, SI A AJUNS LA MURATURA ASTA DE LA PODU ILOAIE, CE SPALA VECEURILE DE LA SPITAL, CURVETUL , ACUM AJUNSA LA,,,PARNAIE, SI CONDAMNATA DEFINITIV DE CE MOGOS N A EXCLUSO DEFINITIV CA E IN LEGATURA CU PROFESIA, DNA, V A REZOLVA CAZUL, CA S A AUTOSESIZAT,,,,,,,,,,,,,,DECI DANE ESTI TOCMAI CURVA DE SUS PRECIZATA, SI FIUL SAU BASTARD TRECUT PE NUMELE JUDECATORULUI PLOUAT DE CIROZEEEEEEEEEEEEEE

# ASA E, ASTA DE MAI SUS, ARE DREPTATE, DE N O FI,,,SORIC? date 21 October 2012 08:26 0

DA ASA E, A FOST LA BAROUL CONSTITUTIONAL, APOI CU DECIZIA DE LA NEMERNICUL CRETIN, S A MUTAT LA BUCURESTI, APOI NEMER L A DUS DE NAS PE INSUSI BOTA,,,,,,,,,???????????APOI CURVA S A TRANSFERAT LA,,,,,CHISINAU SA VINA APOI,,,,,,,,CURATA,,, PRIN TRANSFER LA TRADITIONALI LA IASI, LA MOGOS LA ACEA DATA, IAR,,,,,BERNIC DECAN LA ACEA DATA A DISPUS ANCHETA SI A MERS LA CHISINAU TUN MIHAI, ACUM PRODECAN, ITREBATI OMUL SA VA CRUCITI, SAU DATI PE,GOOOGLE. RO SI CITITI DE CURVA ASTA URATA SI PROASTA SI VA CRUCITI FRATILOR,,,,,L A DUS DE NAS SI PE NEMER, CU L A DUS SI VICTORIA LAZARIU, SI MULTI ALTI SECURISTI, CE AU FACUT UN BLOC SI ACUM IL DAU AFARA DE TOT PE TAMPITUL DE NEMER, DECI ATI VAZUT? MERGETI CU GRIBINCEA, CA OMU NU I,,,PROST DE FEL, VA SPFATUI MERGETI CU GTIBINCEA

# Catre , Ancuta , Mateas,Tinu , Vali, Mihaela,Toni ,Carmen , date 21 October 2012 08:27 -1

 Mai fetelor , incetati  sa-i mai tineti  hangul unui individ exclus , voi ati  intretinut tot scandalul intre Bota si Nimerincu ,  voi nu vedti ca ati cazut in dizgratia tuturor, toata tara inclusiv Iasul isi vede de  dosare, de clienti , de  familie si voi instigati  si incurajati un om bolnav psihic  la revolta impotriva lui Bota si lui Claudia ? Mergeti dupa el  prin tara , va incredeti intru-un om care nu mai este in structura noastra  si nu il vrea nimeni ? OAMENI BUNI ATI ORBIT . DOAMNE FERESTE, fiti  femei demne si lasati-l  sa-si gaseasca linistea  singur, nu ne mai faceti probleme. - :eek: :-x :sad: ;-) :-| va transmite intreg Baroul.

# MAMA, DAR CE A AJUNS NEBUNUL DE,,,NEMER, ASTA A POFTIT, PUBL date 21 October 2012 08:40 -1

Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. SOCOLA NR. 17 IASI, IASI Romania Telephone/telefon 0232437743, ---ASTA SUNT SI VA F. PE TOTI,

# Oare indivizii astia nu vad ca oamenii buni s-au retras !? date 21 October 2012 08:41 -1

Acesti indivizi care l-au insotit la Bucuresti , EI nu vad ca LUMEA BUNA s-a retras  de langa Nimerincu ???? Oare de ce insista sa fie ei :sad:  MIZERIILE IASULUI  ?si sa  intretina  conflictul ? ??? :eek: :sad: ?

# COMUNICAT URGENT, DE LA ADEVARATUL PRESEDINTE LEGAL, NIMERIN date 21 October 2012 08:45 0

Comunicat 22.09.2012 Aducem la cunoștință tuturor barourilor din țară că data la care se va desfășura Congresul extraordinar s-a modificat, acesta ca avea loc la București pe data de 19.10.2012 la orele 13.00 la sediu din str. Batiștei nr. 24. Această măsură a fost luată deoarece sunt așteptate unele decizii ale instanțelor de judecată, horărâri care vor permite o mai bună informare a participanților la Congres privind activitatea U.N.B.R. VA INFORMEZ CA LUNI 22.10. 2012, EU ADEVARATUL NIMERINCU VIOREL, FIUL LUI,,,ADEVARATA MAMA, CONVOC ACEASTA ADUNARE.

# CONGRESUL EXTRAORDINAR, SE TINE LUNI 22.10.2012, LA HOTEL MO date 21 October 2012 08:53 0

CONGRESUL EXTRAORDINAR, SE V A TINE LA IASI, HOTELUL MOLDOCA, LUNI 22.10.2012, ORELE, 9, 00, LA RESTAURANT, SEDIUL NOSTRU COTIDIAN, SI SA LUATI LEGATURA CU DL. NIMERINCU VIOREL,  LUATI DATELE DE LA ACESTA, PERSOANELE INTERESATE, SA MA CONTACTEZE URGENT, VA ROG FRUMOS, CA NE MANCA SALAII DE MAI SUS, NU VA LUATI DUPA GRIBINCEA, CA L AM DAT AFARA DE 3 ANI, I AM DAT AFARA PE TOTI,,,,O SA VA DAU ACTE, O SA VA COMUNIC, DECI,,,,LUNI, 22.10.2012, ORELE, 9, 0, VA PLATESC EU DRUMUL, DIURNA SI MASA ASIGURATA, AM BANI DE LA,,,,,STUPARIU, CA MI A PROMIS CA NE IA LA EA, NE COMASEAZA DACA O ASCULT.

# LA CONGRES, VINE SI,,,ADEVARATUL,,,BOTOMEI, SI SUITA SA DE,, date 21 October 2012 08:57 0

Aducem la cunoștință tuturor barourilor din țară că data la care se va desfășura Congresul extraordinar s-a modificat, acesta ca avea loc la București pe data de 19.10.2012 la orele 13.00 la sediu din str. Batiștei nr. 24. Această măsură a fost luată deoarece sunt așteptate unele decizii ale instanțelor de judecată, horărâri care vor permite o mai bună informare a participanților la Congres privind activitatea U.N.B.R.  CE SCRIS ANAGRAMAT DE NEMERNIC CONCEPUT SI SCRI DE FIUSAU, CA EL CRETINUL NU STIEL LA,,,CALCULATOR,, CONTACT Telefon: 0740420768 Telefon: 0765701052, ASTEA S NUMERELE DE TELEFON A LUI ADEVARATUL NEBUN, IO NEMERNICU VIOREL, DIN IASI, CAUTATIMA, DE VRETI SA MAI FITI AVOCATI, LASATIL PE,M,,,,GRIBINCEA, CA EU SUNT 

# EU NEMERINCU V. M AM IMPACAT CU BOTOMEI, VOI CANDIDA IMPREUN date 21 October 2012 09:01 0

UNIUNEA NATIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA-UNBR  THE NATIONAL ASSOCIATION OF THE ROMANIAN BARS     L’UNION NATIONALE DES BARREAUX DE ROUMANIE   Bucuresti  Cod postal    010043                                                                                                                   Tel/fax: 0334.422.716, mobil:0744.19.17.17  unbr.info@yahoo.com   www.unbr.info                                                                                       Actualizarea din 15.02.2012 a organelor executive de conducere  Actualizarea organelor executive de conducere  Comisia permanenta asigura conducerea executiva a Uniunii Nationale a Barourilor  din Romania – U.N.B.R.   Aceasta este formata dintr-un numar de 15 membri. Din randul acestora fac parte in  calitate de membri de drept:  - Presedinte U.N.B.R.;  - Presedinte executiv U.N.B.R.;  Functia de presedinte executiv este asigurata cu incepere din 15.02.2012 de catre    DL. NIMERINCU VIOREL, PE VIATA. VIIOTR PRE Romaniei. 

# BOTOMEI NU ARE VOIE SA CANDIDEZE, TOT EU RAMA ASA CA VA F. P date 21 October 2012 09:08 0

Avocatul Vasile Botomei (foto) a fost condamnat la 7 luni de inchisoare cu supendare, pentru infractiunea de ultraj, de catre magistratii Judecatoriei Suceava, pentru ca a agresat o inspectoare de la Politia Locala Bacau, care venise in control. Termenul de incercare pentru pedeapsa primita de Botomei a fost stabilit de catre instanta de fond la 2 ani si 7 luni. Sentinta nu este definitiva putand fi atacata cu recurs. Judecatorii suceveni au mai decis ca acesta sa plateasca daune morale de 25.000 de lei victimei agresiunii. Avocatul Botomei sustine ca este victima unei judecati nedrepte si acuza ca i s-a incalcat dreptul la aparare. 

# NEMERNICU SEW FACE,,,MEDIATOR? date 21 October 2012 09:20 0

ASA E, S A INSCRIS LA ALINA MATEAS, ASISTEWNTA SI STAGIARA SA, LA,,,,Mediator Coste Stefan - Mediator Iasi www.pagina-mediatorilor.eu/index.php?cat=Iasi&view=33Tags: Mediator Coste Stefan - Mediator Iasi, mediator Iasi, mediatori Iasi, birou mediator Iasi, birou de mediere Iasi, mediere Iasi, mediator online Iasi, contact ... Camera de Arbitraj si Mediere Iasi - Despre www.emediere.ro/Camera de Arbitraj si Mediere Iasi are ca scop promovarea medierii, arbitrajului, negocierii si concilierii ca mijloace de rezolvare a conflictelor de orice natura, ... Camera de Arbitraj si Mediere Iasi - Stiri www.emediere.ro/stiri.phpPentru informatii suplimentare: Stefan Coste, presedinte al Fundatiei ,,Camera de Arbitraj si Mediere”- 0746.263.600. CARAVANA MEDIERII AJUNGE LA IASI! Domenii - Avocat Roxana Alice HORGA-Iasi, Romania www.iasiavocat.ro/domenii. EU NEMERNICU, AM SA L SAP SI PE ASTA, NOTARUL COSTE, DE LA IASI, E VICEPRESEDINTE LA BUCURESTI, MEDIATORI

# NEMERINCU , VA FI JUDECAT IN,,,LIPSA, DE,,,MINTE date 21 October 2012 09:23 0

Cursuri de mediere LA IASI din 15 OCTOMBRIE 2012-09-27       Camera de Arbitraj si Mediere organizeaza la Iasi, cursuri de formare initiala in domeniul medierii ,,Medierea-metoda alternativa de solutionare a conflictelor", incepand cu data de 15 OCTOMBRIE 2012.     Taxa de participare este de 3.150 lei si se poate achita si in rate, prima pana la data de 15 octombrie, iar diferenta, pana la finalizarea cursurilor. Pentru persoanele care se inscriu pana pe 10 OCTOMBRIE si achita integral taxa de participare, aceasta se reduce la 2.800 lei.   Pentru mai multe informatii: cameradearbitrajsimediere@gmail.com, 0746.263.600.  TREZORIER SEF,,,NEMERNICU VIOREL, DUPA CONGRESUL DIN 22.10.2012, FAC SI LA MEDIATORI SI ARBITRII, TOT EU VOI FI SEFUL LOR, PE ,,,TARA

# CINE I COSTE ASTA?NU I MAI MARE CA NEMER? date 21 October 2012 09:26 0

FUNDAŢIA "CAMERA DE ARBITRAJ ŞI MEDIERE" a fost autorizată prin Hotărârea nr. 363/21.04.2012 a Consiliului de Mediere pentru desfăşurarea programului de formare profesională a mediatorilor "Medierea şi arbitrajul, metode complementare de soluţionare a conflictelor".   Programul va fi susţinut de către Coste Ştefan şi Chelariu Romeu în calitate de formatori principali, conform următoarei structuri a programului de formare.   Cursurile se vor desfăşura la sediul Fundaţiei din Iaşi, bld. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr.2, bl. B2, colţ, tr.1, jud. Iaşi, pe durata a 20 de ore, astfel: -   VINERI: 14.00-20.00; -   SÂMBĂTĂ: 10.00-18.00; -   DUMINICĂ: 09.00-15.00.   Prin urmarea celor 20 de ore ale cursului, se acordă 20 de puncte de formare profesională.        Taxa de participare este de 1.000 lei.   Pentru informaţii suplimentare: Ştefan Coste, preşedinte al Fundaţiei "Camera de Arbitraj şi Mediere"- 0746.263.600; SUNATI LA NEMERNICU VIOREL, 

# AST I VIITORUL MEDIATORILOR DIN TARA? date 21 October 2012 09:31 -1

“Domnul Nimerincu Viorel a ignorat Hotararea Consiliului U.N.B.R din data de 11.07.2012 prin care s-a statuat ca domnului av. Bota Pompiliu ii revine functia de presedinte al U.N.B.R. - si-a confectionat in fals si a folosit o stampila a U.N.B.R.: ,,Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, cabinet presedinte Nimerincu Viorel, C.I.F.….”, cu incalcarea art. 290 Cod penal - fals in inscrisuri sub semnatura privata si art. 291 Cod penal – uzul de fals - la data de 16.07.2012 a convocat la Iasi un ,,congres” in calitate de ,,presedinte al UNBR” - a folosit fara drept denumirea "Uniunea Nationala a Barourilor din Romania", cu incalcarea art. 60 (6) din Legea nr. 51/1995 - si-a insusit calitatea mincinoasa de presedinte al UNBR, cu incalcarea art. 215 alin. 2 Cod penal - a pricinuit preotului Florea Petrica suferinte fizice ce necesita pentru vindecare 10 zile de ingrijiri medicale,

# ASTA S EU, MARELE NEMER, JUPAN DE JUPAN, VA F. PE TOTI,,,,,, date 21 October 2012 09:41 0

Judecătoria IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 18502/245/2012 Înregistrat în data de: 15.06.2012 Obiect dosar: contestaţie la executare repunerea părţilor în situaţia anterioară Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Fond Părţi: NIMERINCU VIOREL : Contestator ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI PRIMĂVERII 11-P1 : Intimat ŞCOALA DE ARTE ŞI MESERII - DOLHEŞTI : Terţ poprit CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 06/07/2012 Amână cauza Solutie: pentru a se cita intimata 03/08/2012 Amână cauza Solutie: suspendă cauza pentru lipsa părţilor. 21/09/2012 Amână cauza Solutie: Admite excepţia tardivităţii formulării contestaţiei împotriva actelor de executare: proces - verbal pentru stabilirea cheltuielilor de executare nr. 1/349/2012 din 04.04.2012 şi somaţie nr. 349/2012 din 04.04.2012, efectuate în dosarul de executare nr. 349/2012 

# av.din Timisoara date 21 October 2012 09:43 -1

 RUSINE IASULUI !  Cu totii mancam  si ne hranim copii de pe urma lui Bota , si cum l-ati vazut la ananghie ati si  sarit la gatul lui , sa-l ucideti in loc noi sa fi fost mai uniti ca niciodata , rusine  cu asemenea  membri in Uniune , zece oameni  incearca sa dezbine Uniunea si  ne  hartuiasc   cu telefoanele  ca  poate -poate vom lua parte la marsavia si prostia lor.Rusine Moldovei  incercati si reabilitativa  moralitatea si onoarea  ca ati decazut in ultimul hal.

# ACTUALA DECANA, AI TU MAI MULTE DOSARE CA MINE, PE,,,,ROL? date 21 October 2012 09:43 0

IAŞI Dosare Numãr    Parte    Obiectul cauzei            Lista dosarelor cãutate dupã: Părţi: 'NIMERINCU VIOREL ' Numãr unic dosar Obiectul cauzei Materia juridicã Stadiu procesual 18502/245/2012 contestaţie la executare repunerea părţilor în situaţia anterioară Civil Fond 11557/245/2012 contestaţie la executare repunerea părţilor în situaţia anterioară Civil Fond 10286/245/2012 obligaţie de a face Civil Fond 9758/245/2012 încuviinţare executare silită Civil Fond 6977/245/2012 actiune in raspundere delictuala daune morale ţi materiale Civil Fond 1864/245/2012 contestaţie la executare Civil Fond 41709/245/2011 revendicare imobiliară Civil Fond 41655/245/2011 contestaţie la executare Civil Fond 40207/245/2011 încuviinţare executare silită Civil Fond 38842/245/2011 actiune in raspundere delictuala daune morale Civil Fond 34914/245/2011 actiune in raspundere delictuala Civil Fond SI SUNT MAI MULTE CA NU INCAPE AICI, DATI PE PORTAL, 

# ALTE DOSARE ALE MELE,. NEMERNICU VIOREL, ARE BOTOMEI MAI MUL date 21 October 2012 09:46 0

6977/245/2012 actiune in raspundere delictuala daune morale ţi materiale Civil Fond 1864/245/2012 contestaţie la executare Civil Fond 41709/245/2011 revendicare imobiliară Civil Fond 41655/245/2011 contestaţie la executare Civil Fond 40207/245/2011 încuviinţare executare silită Civil Fond 38842/245/2011 actiune in raspundere delictuala daune morale Civil Fond 34914/245/2011 actiune in raspundere delictuala Civil Fond 34575/245/2011 actiune in raspundere delictuala daune morale Civil Fond 16892/245/2011 completare dispozitiv Civil Fond 32287/245/2010 pretenţii Civil Fond 31213/245/2010 plângere împotriva încheierii de carte funciară (Art.52 alin.2 Legea nr.7/1996) Civil Fond 29338/245/2009 plângere contravetionala Civil Fond 9481/245/2009 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Fond 3041/245/2009

# INCEP SA LE DEZVOLT PE TOATE, LA FINAL,,PENALELE date 21 October 2012 09:49 0

udecătoria IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 32287/245/2010 Înregistrat în data de: 22.10.2010 Obiect dosar: pretenţii Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Fond Părţi: ASOC. DE PROP. PRIMĂVERII 11-P1 : Recurent NIMERINCU VIOREL : Intimat NIMERINCU MARIEA : Intimat CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Recurs 30/06/2011 NIMERINCU MARIEA NIMERINCU VIOREL Recurs 29/06/2011 ASOC. DE PROP. PRIMĂVERII 11-P1 Recurs 28/03/2011 NIMERINCU VIOREL Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 10/12/2010 Încheiere Solutie: Amână judecata pentru a da posibilitate pârâţilor să îşi angajeze avocat. 14/01/2011 Amână cauza Solutie: Amână judecarea cauzei pentru a se ataşa dosarul nr. 10102/245/2010 şi pentru ca părţile să depună la dosarul cauzei relaţiile solicitate.

# Nu toti moldovenii suntem marsavi date 21 October 2012 09:49 -1

 Doua femei  proase un balos si un stirb betiv nu reprezinta Moldova . Ne cerem scuze , dar ii educam noi pe parcurs . stati linistiti colegi din intreaga tara.  Orice ar fi , noi trebuie sa fim uniti , berbecul de Nimerincu care se vroia presedinte  ca-i flamand de bani , se va retrage  ca va da cu subsemnatul la Parchet + acolitii lui.

# marele decan, presedinte nemernicu viorel, asta i el date 21 October 2012 09:50 -1

Solutie: Admite în parte cererea formulată de reclamanta în contradictoriu cu pârâţii N.V. şi N.M.Dispune obligarea pârâţilor la plata către reclamantă a sumei de 3939, 50 lei cu titlu de cheltuieli de întreţinere restante aferente intervalului februarie 2009 – august 2010 şi a sumei de 973, 42 lei, reprezentând penalităţi de întârziere calculate pentru perioada octombrie 2008 – august 2010. Obligă pârâţii să achite reclamantei suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în onorariu avocat ales. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. 20/03/2012 Încheiere Solutie: Admite cererea de învestire cu formulă executorie

# NEMERINCU TOTAL PENAL, ARE 44 DE DOSARE PENALE, EL ESTE INCU date 21 October 2012 09:55 0

ORGANIZARE LISTE ŞEDINŢE DOSARE JURISPRUDENŢA INFORMAŢII STATISTICE INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC ALTE INFORMAŢII CONTACT ATLAS JUDICIAR       Înapoi la hartă     Judecătoria IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 14801/245/2007 Înregistrat în data de: 10.07.2007 Obiect dosar: contestaţie la executare (art.461 C.p.p.) înlăturare pedepse Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părţi: NIMERINCU VIOREL : Condamnat CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 31/07/2007 Amânat Solutie: Amână pronuntarea cauzei la data de 07.08.2007. 07/08/2007 Soluţionare Solutie: Admite cererea formulată de către Biroul Executări Penale din cadrul Judecătoriei Iaşi, prin judecătorul delegat Pagina 1     Ultima actualizare: 20.11.2010  

# Iaca, a cazut in dizgratie si Iasul din cauza "CLONATILOR" date 21 October 2012 09:59 0

Pana acum se discuta in intreaga tara de Bacau ca Botomei are acoliti care il sustin , iaca s-au gasit si la Iasi prostii lui Nimerincu . Asa cum rade-ati  voi de Botomei  tot asa ati ajuns si voi .  mai aveti un pic si-l incheiati si la prohab  pe Nimerincu 

# WW.POLO date 21 October 2012 14:02 0

:D :D :D da care-s aia care-l sustimn pe Botomei mai draga, ca asta-i ramas singur in lumea lui de mu :P lt 

# neutru, pentru domnul POLO s.a. date 21 October 2012 11:43 0

Stimate domn,doamnelor si domnilor, -daca intr-adevar sunteti toti buba de carte si de tot felul de stiinte de drept,de ce ati lasat Romania pe mina calailor din justitie sa nenoroceasca un popor intreg?Nu va mai certati inutil domnilor! Unitiva si/sau unificativa profesiile liberale din justitie,toti cei care simtiti romaneste si impreuna sa scapam tara de aceasta ciuma nesimtita.Aici ma refer l-a avocatii traditionali care simt romaneste si sunt severi pe meseria lor de avocat.Afara cu lingaii,javrele si incompetentii din Baroul traditional care intretin dezbinarea. Baroul Bota. Alungati incompetentii lingaii si javrele din acest Barou legal! Domnule Bota,imopreuna cu avocatii cinstiti din Baroul traditional alungati-l pe"satana" dintre voi si unificati-va. Unificati profesiile liberale si unitiva in favoarea cetateanului oropsit!Salvati impreuna Romania.Asa sa va ajute Dumnezeu

# ANTI SORIC date 21 October 2012 12:38 0

Soric e un pervers ordinar. La Nimerincu se ducea (ca e cumatrul lui) si il barfea pe bota iar la Galit si Bota se ducea si zicea despre Nimerincu ca e un prost. Si casa vedeti ca am dreptate....in ziua cand a fost ales in Comisia de disciplina sau consilier la Galit, imediat s-a dus la Nimerincu sa il pupe in dos si sa dea raportul (ca deh, are metehne de securist). Acest cameleon are impresia ca numele ,,SORIC,, e un nume de mahar in Iasi si ca , asa cum e el, nu e nimeni. Dar daca vorbiti cu el, o sa vedeti cum colcaie prostia in el si daca il intalniti in salile de judecata, o sa vedeti cum il dau judecatorii afara. CONCLUZIA: un securist tot securist ramane...adica prost si pupincurist. Sper sa nu ajunga niciodata decan de Iasi. SORIC...UN URAT SI MESCHIN CARACTER.

# Colega-Baroul Bota date 21 October 2012 14:11 0

Am citit si vad ca exista printre noi un coleg/a  foarte bine informat de doasrele si litigiile lui Nimerincu.a scos la iveala  sute de  dosare . asta lucreaza la SRI. sigur.  :sad:

# STIMATI COLEGi ! avem printre noi doua barfitoare mari date 21 October 2012 14:16 -1

 Secretara -Iulica si cu stagiara Onica , aia de'l sapa pe Nimerinc,care s-a plans la toata lumea ca nu i-a taiat chitanta,  toata ziulica stau bot in bot  si  va discuta pe la spate. Adevarat va zic le-am auzit de zeci de ori eu , sosotesc in fata Instantei . Sau gasit doua identice.  :lol: :cry:

# ptr aceasta persoana mediocra date 21 October 2012 18:11 0

[quote name="STIMATI COLEGi ! avem printre noi doua barfitoare mari"] Secretara -Iulica si cu stagiara Onica , aia de'l sapa pe Nimerinc,care s-a plans la toata lumea ca nu i-a taiat chitanta,  toata ziulica stau bot in bot  si  va discuta pe la spate. Adevarat va zic le-am auzit de zeci de ori eu , sosotesc in fata Instantei . Sau gasit doua identice.  :lol: :cry: [/quote] stimate coleg sau colega le cunosc bine pe cele doua colege , niciodata nu au barfit pe altii, eram de fata de multe ori cand discutau probleme stric legate de unele spete, de cum sa intrii in instante , de diferite actiuni etc.....dar avand in vedre mediocritatea de care dai dovada si nu ai curajul sa te uiti in oglinda nu iti cere nimeni nimic.Din lipsa de activitate probabil nu ai altceva de facut si infloresti multe lucruri.....inca ceva eram si eu acolo de multe ori cum de nu m-ai observat?

# Ana Blandiana date 21 October 2012 14:21 +2

Si chiar daca sa ar fi nu se cade sa ne param si sa ne barfim intre noi . Pacat  nu aveti minte. ;-) :P  Nu se face panarama in public.

# Neculai date 21 October 2012 14:44 -1

 D-l Bota , permite-i conducerii de la Iasi  sa scoata uscaciunile si mizeriile din interiorul nostru,astia nu sunt decat viermii care rod si nu produc nimic, astia incearca sa ne dezbine.nu se procedeaza asa cum au facut astia noua-zece avocati pleaca la drum si cheama presa si produc numai scandaluri.

# date 21 October 2012 15:16 0

:DFişă dosar Număr dosar: 8806/1/2004 (2294/2004) Data: 28.04.2004 Materie juridică: Penal Obiect: stramutare Stadiu procesual: Stramutare Părţi 1. Nimerincu Viorel Petent Termene de judecată Nr. Data Soluţie Detalii 1. 17.06.2004 înch.nr.3370/17-06-2004 Respins cerere de straALTA CONDAMNARE

# Am vazut ca sunt doua art.si despre Jud. Cazacu date 21 October 2012 15:25 +1

Si am vazut postari rautacioase la adresa ei si jignitoare desi este o femeie cuminte si de  treaba, DAR E LIBERTATEA DE OPINIE IN CARE FIECARE POATE SPUNE  ORICE DE ASTA EXISTA RUBRICA " COMENTARII" si cum nimeni nu vb. pe nimeni  de bine ...........

# Tara formei fara fond,( Av.) date 21 October 2012 15:30 +1

Stimati postaci, am crezut ca acest forum este unul strict cu tematica juridica. Se pare ca ma insel pe zi ce trece, mai mult.Unii fara dinti, altii cu dinti de aur, ma rog, chilotii ce culoare au?

# Spion date 21 October 2012 15:33 0

Azi am vazut-o pe Claudia prin oras era cu sora-sa care e grefier la Judecatorie,cumnatul-sau e soferul Presedintei mari,cuscra-sa e grefiera la Tribunal si cuscru- e soferul Presedintei de la Curtea de Apel o cara pe Valeanu ...Si stiu mult mai multe...................................... ;-) :o :roll:

# SPIOANCO, ESTI PROASTA DE,,,,RAGI date 21 October 2012 16:54 -1

:Dsi ce e nou in ceea ce ne zici, spioanco? de ce nu ne zici ce i cautat la bucuresti cu nebunul de nemer? ca saptamana asta veti fi toti 10 exclus de la iasi, ca ati denigrat baroul si unbr, ul nostru, cretino?

# DA, NEMERINCU IMI TOT CEREA SA I DAU ZILNIC BANI, BAUTURA SI date 21 October 2012 17:10 0

GRIBINCEA   21 octombrie 2012 07:57 0 dar el ce mi a facut domnule? si cati bani i am dat, cata bautura si mancare, apoi iar bani, sa ma primeasca inapoi, asa mi a promis, acum vad ca spune ca,,,,sa consulte consiliul baroului iasi, ca el,,,nu mai e , ca e PRESEDINTE U.N.B.R. DIN PRIMAVARA, DECI IAR M A TRISAT,,,NU I NEBUN DE FEL, ASA I EL,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# CONTACT Telefon: 0740420768 Telefon: 0765701052NIMERINCU VIO date 21 October 2012 17:41 0

ASTEAS TELELFONANELE LUI NEMER, SUNATLI SI ZICETII SA SE LINISTEASCA, CA NU STA DEPARTE DE SOCOLA, ALFEL, VA ROG FRUMOS--CONTACT Telefon: 0740420768 Telefon: 0765701052, VA ROG SUNATIL, SI MAI ARE SI UN FIX, ROMTELELCOM, ACASA

# LAZARIU VICTORIA - AVOCAT DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BAROUL BUCU date 21 October 2012 17:48 0

LAZARIU VICTORIA - AVOCAT  DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BAROUL BUCUREŞTI LA  DATA DE 20.09.2004, CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN BUCUREŞTI, STR. ŞOS. PANTELIMON,  NR. 312, BL. 6, SC. D, AP. 140, SECTOR 2, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND DREPTUL  DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII, TRIBUNALE ŞI CURŢI DE APEL. TELEFON:   0722/380345. HAI SUNATI O LA PENITENCIAR?

# Dan date 21 October 2012 18:10 0

Lazariu s-a liberat acum vre-o luna.....Mai intereseaza-te.

# ASTAI DINTOSUL CE I DUCE TRENA LUI NEMER? date 21 October 2012 17:52 0

1181.MOCANU TEODOR-VALENTIN - AVOCAT DEFINITIV ÎNSCRIS ÎN BAROUL IAŞI LA  DATA DE 07.04.2011, CU SEDIUL PROFESIONAL SITUAT ÎN MUN. IAŞI, STR. ROMAN  VODĂ, NR. 7, BL. N3, SC. A, ET. 2, AP. 10, JUD. IAŞI, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND  DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII, TRIBUNALE ŞI CURŢI DE APEL. LASA CA TE PRINDEM NOI,,,,RANATULEEEEEEEEEEEEEE

# SUNATI AICI PENTRU CONGRESUL DIN 22.10.2012, ORA 9, OO date 21 October 2012 17:53 0

NIMERINCU VIOREL - AVOCAT DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BAROUL IAŞI LA DATA DE  12.08.2004, CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN IAŞI, BLD. SOCOLA, NR. 17, BLOC D7, SC. B, ET.  1, AP. 5, JUD. IAŞI, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND DREPTUL DE A PUNE  CONCLUZII LA JUDECĂTORII, TRIBUNALE ŞI CURŢI DE APEL. TELEFON:  0232/258563,  0740/420768

# ANCUŢA CARMEN– AVOCAT STAGIAR ÎNSCRIS ÎN BAROUL IASI LA DATA date 21 October 2012 17:57 0

ANCUŢA CARMEN– AVOCAT STAGIAR ÎNSCRIS ÎN BAROUL IASI LA DATA 31.07.2009,  CU SEDIUL PROFESIONAL SITUAT ÎN MUN. IASI, STR. ARGEŞ, NR. 17, BL. D1, AP. 2, JUD.  IASI,  PRIN CABINET DE AVOCAT AVÂND DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA  JUDECĂTORII. EU SUNT NOUA DECANA, M A PUS NEMERINCU, CA EL E LA,,,BUCURESTI, PRESEDINTE UNBR.

# CUM SA FII DECAN,,,,CAND ESTI STAGIAR? date 21 October 2012 18:05 0

ANCUŢA CARMEN– AVOCAT STAGIAR ÎNSCRIS ÎN BAROUL IASI LA DATA 31.07.2009,  CU SEDIUL PROFESIONAL SITUAT ÎN MUN. IASI, STR. ARGEŞ, NR. 17, BL. D1, AP. 2, JUD.  IASI,  PRIN CABINET DE AVOCAT AVÂND DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA  JUDECĂTORII.

# avocat date 21 October 2012 18:07 0

Sincer, singura de care imi pare rau ca s-a aliat  si a facut echipa  murdara la Bucuresti  este Alina Mates ,din toti  aia, ea este  cea  care sub nici o forma nu avea ce cauta acolo ,eu personal o vedeam mai deosebita ,chiar nu inteleg ?????? Dar probabil i-a scapat moralitatea de sub control , se mai intampla in viata ,dar se poate repara, cred eu .... pacat ca s-a lasat influentata  si nu vede drumul bun  ?! cand e vorba de servici  nu ne ducem dupa  cine ni-i  simpatic .:eek: :roll:

# D=l " avocat" s-ar putea sa te inseli amarnic date 21 October 2012 18:27 0

Cine recidiveaza  nu se mai repara niciodata ,te compatimesc ca ti-au fost inselate sintamintele, ce se vede pe dinafara nu este si pe dinauntru.

# NE@YAHOO.COM date 21 October 2012 18:09 0

I MARE SLUGOI A LUI NEMER, E VAMESUL ASTA, NU MAI E , CINE L STIE? SLUGOI SEF,  AL LUI NEMER47. ANDRONACHE IULIAN - AVOCAT DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BAROUL IAŞI LA DATA DE  27.08.2004,  CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN IAŞI, STR. ALEEA NECULAI TUDOR, NR. 121,  BLOC 1007, SC. C, ET. 3, AP. 12, JUD. IAŞI, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND DREPTUL  DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII, TRIBUNALE ŞI CURŢI DE APEL.  TELEFON:  0232/215717 CINE STIE DE EL?

# PROPUN CONDUCERII NOI A BAROULUI IASI, SEDINTA URGENTA, date 21 October 2012 18:14 0

SE IMPUNE F. URGENT CONDUCEREA NOU ALEASA A CONSILIULLUI SI BAROULUI IASI, SA CONVOACE URGENT O SEDINTA A CONSILIULUI BAROULUI IASI, A COMISIEI DE  DISCIPLINA, IN VEDEREA LUARII MASURILOR CE SE IMPUN CU CEI 10 ZECE, DE LA BUCURESTI, EMIGRANTII LUI,,,NEMER, VA ROG FRUMOS, LUATI TOTI ATITUDINE CONFORM STATULULUI SI LEHGIII PROFESIEI DE AVOCAT.

# MAI DANE TU ESTI ADEVARATUL NEMERNIC? date 21 October 2012 18:17 -1

MAI DANE DATE PE FATA, VAD CA STII TU MULTE, DE NEMER, DE LAZARIU VICTORIA CA S A LIBERAT, DAR MAI ARE ALTE DOSAREW, CRETINULEEEEEEEEEEE, TAMPITULE,,,SI BOU

# Dan date 21 October 2012 18:40 +2

Asa te defulezi, insultand diverse persoane? Aaaa, da stai ca nu stii ce-i aia defulare! O sa crezi ca te-am injurat! Inteleg ca esti nelinistit pentru termenul de pe 1.11.2012 dar...ce vina avem noi cei care citim acest site, sa vadem copy paste dupa tabloul bota si..alte ineptii?

# DOAMNA DECAN, DE NU IEI MASURI, MA DUC LA,,,NEMER? date 21 October 2012 18:22 +1

Statutul profesiei de avocat * Capitolul I. Principiile şi regulile fundamentale  ale exercitării profesiei de avocat Art. 3. (1) În exercitarea profesiei avocatul este independent şi se supune numai legii, statutului profesiei şi codului deontologic. (2) Profesia de avocat se exercită numai de avocaţii înscrişi în Tabloul avocaţilor întocmit de baroul din care fac parte. (3) Un avocat nu poate fi înscris decât într-un singur barou şi nu-şi poate exercita concomitent activitatea în două sau mai multe forme de  exercitare a profesiei.    (4) Este interzisă, sub sancţiunile prevăzute de lege, exercitarea oricărei activităţi specifice profesiei de avocat de către o persoană fizică  ce nu are calitatea de avocat înscris într-un barou şi pe Tabloul avocaţilor sau, după caz, de către orice persoană juridică, cu excepţia  societăţii profesionale de avocaţi cu răspundere limitată. Art. 5. (1) În fiecare judeţ şi în municipiul Bucureşti există şi funcţionează, în temeiul Legi

# DOAMNA DECAN, DA ti cu cei 10 zece de pamant, cu nemer la bu date 21 October 2012 18:26 0

Art. 6. (1) Libertatea şi independenţa profesiei de avocat sunt principii în baza cărora avocatul promovează şi apără drepturile, libertăţile  şi interesele legitime ale clienţilor potrivit legii şi prezentului statut. Aceste principii definesc statutul profesional al avocatului şi garantează  activitatea sa profesională. (2) Avocatul este liber să-şi aleagă, să schimbe şi să dispună în tot sau în parte de forma de exercitare a profesiei, în condiţiile prevăzute  de Lege şi de prezentul statut. (3) Orice persoană are dreptul să îşi aleagă în mod liber avocatul. Nimeni nu poate impune unei persoane un anumit avocat, cu excepţia  cazurilor privitoare la acordarea asistenţei judiciare obligatorii sau dispuse de către organul judiciar, a asistenţei judiciare prin avocat ca  formă a ajutorului public judiciar şi a asistenţei gratuite. Orice clauză ori convenţie contrară, prohibitivă sau restrictivă, este lovită de nulitate  absolută. (4) Relaţiile dintre avocat 

# Coleg cu voi- date 21 October 2012 18:45 0

Am citit toate postarile, nimic nou,sunt identice ca si la alte articole din LUJU, se manjasc intre ei , se barfesc,  se cindanesc , se lauda, se porcesc . In orice Institutie  au parte de asa ceva  nu suntem cu nimic mai presus ca altii , nici mai prejos , nu avem nici cu ce ne lauda , nici cu ce ne jena , sunt comentarii absolut normale  ca la  fiecare sait .  :-x oamenii sunt individuali  si fiecare are propria opinie si  versiune ,m-i se pare normal sa si-o exprime  chiar daca este sub o forma " maimutareasca-porceasca" toate expresiile fac parte din limba romana si orice individ are dreptul prin lege  sa-si expuna comentariu. Succes tuturor in continuarie. 

# Colegul ai dreptate date 21 October 2012 18:57 0

Am tras si eu cu ochiul  la " comentariile " facut la un art. asupra magistratilor de la CSM ,  scuzati-ma dar sunt cu mult mai INFECTE , JEGOASE SI RAUTACIOASE,  noi  intre  noi ,  suntem pioneri  pe lana  magistrati. 

# Art. 88 (1) În cadrul fiecărui barou se organizează şi funcţ date 21 October 2012 18:52 0

Art. 88 (1) În cadrul fiecărui barou se organizează şi funcţionează o comisie de disciplină care judecă, în primă instanţă şi în complet de 3  membri, abaterile disciplinare săvârşite de avocaţii din acel barou. (2) În cadrul U.N.B.R. este organizată şi funcţionează Comisia centrală de disciplină, care judecă: a) ca instanţă de fond, în complet de 3 membri, abaterile săvârşite de membrii Consiliului U.N.B.R. şi de decanii barourilor; b) în contestaţie, în complet de 5 membri, potrivit prevederilor statutului profesiei. (3) Recursul declarat împotriva deciziei disciplinare a Comisiei centrale de disciplină, ca instanţă de fond, este judecat de Consiliul  U.N.B.R. constituit ca instanţă disciplinară în plenul său, în afară de persoana implicată în cauză. (4) Împotriva hotărârilor pronunţate potrivit alin. (2) şi (3), partea interesată poate declara recurs la secţia de contencios a 

# SA I DAM UN ULTIM AVERTISMENT, E FATA DE TREABA, DE SE LEAPA date 21 October 2012 19:08 -2

SA I DAM O ULTIMA SANSA, DACA E FATA DESTEPATA, TE RUGAM MIHAELE NU MAI UMBLA CU GASCA NEMENICULUI, TE IMPLORAM,,,ESTI O DEVOTATA, DAR NU IN RAU, DRAGA,,,,,,,,,,,,,

# ASTAI CONSILIUL DE ONOARE, PIONIERATUL AVOCATURII, LA IASI, date 21 October 2012 19:15 0

Avocati curajosi In cadrul ceremoniei, care a inceput la ora 12.00, au fost alesi decanul si prodecanii filialei iesene a acestui barou. Juristul Dumitru Popa a fost votat si numit decan, iar Gabriel Nimerencu si Constantin Hrita vor ocupa posturile de prodecani ai acestei filiale, vreme de un an de zile. Dumitru Popa a fost consilierul juridic al Filarmonicii Moldova si mai activeaza ca profesor de Drept in cadrul Universitatii "Dimitrie Cantemir", din Iasi. Popa a aratat ca va incerca sa inscrie activitatea Baroului Constitutional Roman Iasi pe o linie ascendenta. "Voi face tot posibilul ca acest barou sa-si desfasoare activitatea in mod corect si legal", a declarat Dumitru Popa. Totodata, au fost alesi si membrii consiliului director al filialei, format din trei avocati. Viorel Mancas, Costel Onoriu si Radu Mihai Grigoras vor face parte din acest consiliu, iar ultimul se va ocupa si de relatiile cu mass - media. Ulterior, avocatii ieseni prezenti in sala au depus juramant 

# DNA CALARE PE AVOCATI - Curtea de Apel Bucuresti a dispus .. date 21 October 2012 19:49 0

DNA CALARE PE AVOCATI - Curtea de Apel Bucuresti a dispus ... www.luju.ro/.../dna-calare-pe-avocati-curtea-de-apel-bucuresti-a-disp...12 Oct 2012 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. SOCOLA NR. 17 IASI, IASI Romania T ... comment-logo Secţia I Civilă | Secţia a ...

# av. Adi- catre d-l Bota. date 21 October 2012 20:00 0

 Nu doresc raul la nici un coleg , dar aceasta mascarada trebuie sa inceteze odata pentru totfeauna , daca Nemer  nu avea acoliti care sa-i tina hangul nu  eram defaimati prin Instante acum ,  nimeni nu stia de problemele  nostre . Cu  acesti  zece indivizi nu putem porni pe acelasi drum comun. d-l Bota , d-na Claudia , domni membri de comisie disciplina  va rugam  si solicitam  excluderea din structura unbr - Baroul Iasi ai acestora  si  va inceta orice conflict . Gata ne-am saturat s-a intrecut masura prostiei. Ori cu  ei ori fara ei  ca numar , altfel  permanent  vor boicota prin presa . 

# ADINA, CONTABIL date 21 October 2012 20:07 0

DACA LA NOI S AR INTAMPLA AS CEVA, NIMERINCU V. ERA DE MULT ARESTAT, PUTREZEA IN,,,COSTIUG, ZAU,,,,VA ROG CAUTAYIL PE LA,,,SOCOLA CA I BOLNAV GRAV OMUL, FACE TII UN BINE,,,,,,VA ROG FRUMOS :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :zzz :-x :cry: ;-) :-) :lol: :D

# Catre " av. Adi " date 21 October 2012 20:06 0

 Important e ca i-am vazut cati sunt si cine sunt . 

# TURA ASTA " MIHAELA COZMEI "A FOST DE LAUDAT date 21 October 2012 20:32 0

 Bravo Miha :-* ela ! Ignora tot, atunci esti desteapta , nu te-ai aliat  in boicot.

# PORECLA LOR VA FI " UNUL DIN CEI ZECE CREDULI date 21 October 2012 20:59 0

 Dar ce frumos i-a dus Nemer de nas ,credeau ei ca la Bucuresti  se aduna puzderie de  avocati  revoltati ca ei  si porniti spre schimbare.Oare cata minte  le-a trebuit chiar sa-l  poata cread :sad: :lol: :lol: :lol: e pe Nemer.

# Cand primim asa o veste imbucuratoare si despre NEMER ? date 21 October 2012 21:11 0

Uh ! ce liniste si pace va fi .Reminiscentele trecutului ne va cuprinde pe toti ............saracul******de NEMER !!!!

# MAI BINE V-ATI RUGA pentru linistea celor zece . date 21 October 2012 21:20 0

Pentru LINISTEA  SUFLETEASCA A CELOR ZECE , saracii  n-au liniste absolut ,tot alearga si se invart in jurul lui Nimerincu pana or ametii mititeii . :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

# Dar vad acum ca este articol si cu jud. Cazacu -Iasi date 21 October 2012 21:33 0

 Si are si  comentarii  despre dom. Prodecan Cazacu Daniel .????????? ;-)

# Tata Lor date 22 October 2012 02:11 +1

Nu inteleg D-na Claudia Galita a fost aleasa ca Decan de catre cine ???Bota daca nu mai este Presedinte in calitate de ce isi da cu parerea?Nimerincu daca si el este exclus ce vrea?Parerea mea daca s-ar face alegerea decanului cum trebuie si Bota Si Nimerincu s-ar intalni sa vorbeasca ca doi oameni normal nu ar mai fi acest scandal.Si petru restu care tot injura calmati-va sa nu va pocneasca o vena si nu mai jigniti lumea.Incerc sa fiu impartial dar totusi cum poate fi decan Claudiua Galita care sta toata ziua in fata Tribunalului poate poate prindea si ea vreun caz.Cand o sa faceti alegerea Decanului cum trebuie totul o sa fie ok.

# Pt." Tata Lor" date 22 October 2012 13:29 0

 Baiete ,  noua conducere  a fost  aleasa, s-a mai discutat acest aspect " Cine nu-i convine de decanul nostru , de prodecan , consilieri si comisii "  si nu-i respecta, caci  acestia  timp de patru ani au mandat sa  reprezinte intreg  colectivul de avocati si pe cei care se simt frustrati si  pe cei  multumiti de  noua conducere , acestia nu este tinuti  cu forta . DRUM BUN SI CALE BATUTA " .Niciodata intr-o institutie nu s-a auzit ca toti  subalternii ,in unanimitate sa le placa de sef, ( daca vine altul , vor boicota altii ) deci regulile de subordonare ierarhica trebuie respectate , asta e de cand lumea si pamantul .  :-| ;-)

# Pt " Tata lor' date 22 October 2012 13:39 0

In ce priveste sesizare dumitale ca D.na decan Galit Claudia sta in fiecare zi in fat Tribunalului , va aduc la cunostinta ca  profesia este  " AVOCAT " si nu ospatar  ca sa stea la Moldova . Al doilea aspect este faptul ca din toti avocatii din Baroul nostru  Claudia,   fara exagerare are  in fiecare zi  litigii .( Se poate verifica ) Asa ca daca te simti nervoasa/ nervos , mergi la farmacie ia o pasteluta  ca te va calma pe loc , insa  nu-ti va putea da si intelect nici vocatie-profesionala  , asta e un atribut nativ  cu  care poate  tu nu te-ai nascut !!!!!??????

# Catalin date 22 October 2012 08:44 0

Mda, inca un articol penibil scris de Bota si trancris de Luju.

# CUM SA NU FIE ASA, CA NEMERNICU LA SI LOVIT IN VAZUL NOSTRU, date 22 October 2012 08:51 0

CUM SA NU FIE ASA CA ACEST NEMERNIC, LA IASI, LA HOTEL MOLDOVA, CAND NOI AVEAM SEDINTA, CRETINUL DE NEMERNIC, A INTRAT PESTE NOI SI L A LOVIT REPETAT PE BOTA, NOI AM VAZUT TOT, SI AM DECLARAT TOT CE AM VAZUT, S A VAZUT  SI FILMUL LA PRESA ELECRONICA, NEMERINCU LA LOVIT REPETAT PE BOTA, CU PUMNII IN GURA, SI N DREPTUL GURII, A VENIT CU O GORILA DE 200 DE KG. COLEGUL LUI FIUSAU CEL MIC, CARE I CLONAT SI MAI ARE SI 2.000 DE NEMERNICI PROSTIE? DACA NU STITI NIMIC DE ACEST NEMERNIC, STUDIATI SI VA VE TI CRUCI, DE CE I INSTARE, ACEST INFRACTOR DE NEMERNIC, CU MULTE CONDAMNARI, CE SUNT EXPUSE SI MAI SUS, LA NASAUD, A CERUT SA FIE DUS DODSARELE CREZAND CA FACE CEVA, APOI LA INALTA CURTE, APOI LA HARLAU, PASCANI, IASI, ETC, DE CE NU STUDIATI MAI SUS/ SUNT EXPUSE TOATE CELE 44 DE DOSARE PENALE, SI MULTE ALTELE CIVILE, VA ROG APOI MERGETI SI VA UITATI PE PORTAL.JUST. RO SI VEDETI REALITATEA ACOLO, VA ROG,,,,DEZINFORMATILOR, MAI EXACT TU ESTI NEMERNICUL SI TE DA I ALTUL, CRETINULEEEEEEEEEEEEEE

# CE MECLA DE NEAM PROST, E NEMER ASTA,,,,HAHAHA, OARE CUM SE date 22 October 2012 09:01 0

MAMA CE PROSTANAC E NEMERNICUL ASTA A VOSTRU, OAMENI BUNI, CINE L PUPA N CUR, OARE, SI CUM II CHEAM PE AIA 5 CINCI DE LA IASI, CARE I SUNT SLUGI, VA ROG SA I SCRIETI ACUM, NUME PRENUME,ETC, SA MA OCUP EU DE EI, SUNT DIN IASI, SI AM MARE NEVOIE DE EI, SA I OPEREZ UN,,,PIC, VA ROG, II ADUC LA MINE LA URGENTE, LA,,,DOCTORUL CIHODARU, SI ASA NU MAI ARE LOC PE LISTELE DE DEPUTAT, IL CASTREAZA MAI INTAI PE,,,NEMERNICU VIOREL, SI PE ALEA ALE LUI, MUTANTELE LE,,,TAIEW P. SI LIMBA, VA ROG, VREAU SA L CASTREZ, CASTRATUL EUNUC, DECAN SI PRESEDINTE PRINTRE EUNUCI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# md date 22 October 2012 12:29 +1

incep sa cred ca toate postarile defaimatoare la adresa d-lui Nimerincu sunt scrise de una si aceeasi persoana, respectiv bota. Uide erati cind s-a votat la Bucureti in unanimitate (vreo 200 avocati) ca Nimerincu sa fie presedinte? Daca pe Nimerincu il intereseaza banii si puterea, pe bota ce-l intereseaza? De 10 ani ne minte si ne ameninta cu excluderea. Nu cred ca ar fi cazul sa mai amintim de vocabularul lui bota, identic cu cel al asa-zisilor sustinatori ai sai. Toti pentru el suntem nebuni, prosti, analfabeti.....etc. Daca l-a exclus pe Nimerincu de ce nu organizeaza alte alegeri, asa cum ar fi legal si normal?

# PT. "md" date 22 October 2012 13:17 0

Dumneata chiar nu ai priceput ca nu ne dai  TU indicatii , ordinii  fiecare sa-si vada de  lungul nasului, exclusii de drumul lor , stagiarii de citit carte ( ca sa fii avocat trebuie sa citesti zinic (si  codul deontologic ) ,sa fii bine informat , nu prin barfa )ca inca nu se stie daca trec examenul de definitivat si vor ramane in continuarie avocatii in uniune , definitivii sa-si  vada de  clienti ,  membrii conducerii  fiecare de  atributiile lui . Si iaca asa se va desfasura  noua activitate in deplina liniste , in ordine  ,disciplina si mai ales   mult respect . SI ABIA ATUNCI VOM OBTINE SI RESPECTUL SI ONOAREA CUVENITA DIN PARTEA CELOR DIN JUR. Dar cu timpul lucrurile intra in normal .

# PT." Tata Prostilor"- PACAT DE TINE !!!!! date 22 October 2012 13:46 0

Imi place cum i s-a raspuns lui " Tata prostilor" . Si fac o precizare  cine  nu respecta conducerea ,   ne jigneste profund individual  pe toti  membri , fiindca  acesti oameni sunt pusi acolo  ca reprezinta Institutia Baroului Iasi , si nu moda zilei ca sa-ti dai cu parerea ca azi nu-i bine imbracat . Presedintele -Decanul -Prodecanul = institutie. :-| ;-) :sad:

# ASA ESTE, DACA NU VA CONVINE PLECATI date 22 October 2012 13:55 0

DACA EXISTA COLEGI , AVOCATI STAGIARI , DEFINITIVI , CARE NU LE CONVINE  INSTITUTIA NOSTRA , SA NE LASE IN PACE SA NE DESFASURAM ACTIVITATEA  CACI TRAIM DE PE URMA ACESTEI  INSTITUTII SI NU AVEM  NEVOIE DE  CONFLICTE < SCANDALURI   PROVOCATE DE  CINCI  GUSTERI FRUSTRATI.   NU MA INTERESEAZA FUNCTIILE , DOAR VREAU  LINISTE  SA POT SA-MI DESFASOR ACTIVITATEA  SI DACA ACESTIA NU PRICEP  CE VREAU EU , II SCOT EU PERSONAL IN SUTURI  CAND II PRIND PRIN INSTANTA -problematic e ca ni-i angajeaza  nimeni , sau cel mult  unul -doua  procese pe luna. Chiar din cauza asta au timp de  barfa . :-x :-x :-x :-x

# ? date 22 October 2012 14:30 0

urla prostia in tine. Sunt foarte bine informat, de asta nu-l inteleg pe acest condamnat bota de ce isi bate joc de noi. N-a fost in stare 10 ani sa faca nimic decit sa-si umfle buzunarele cu donatii pe o societate a raposatei sale mame, societate care nu mai exista. Nu cred ca e locul sa spun cit de informat sunt. 

# NU TE TINE NIMENI FORTAT - Drum bun la traditionali date 22 October 2012 19:56 0

Celui ce nu-i convine regimul " Bota " - drum bun , acest Barou va fi  pe vecie cu  denumirea 'Bota " , asta puteti sa o stiti , doar in  cazul in care se vor unifica cele doua va disparea  aceasta denumire .  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta-i pentru prostii care nu pricep nici acum .

# TARA FORMEI FARA FOND (Av.) date 22 October 2012 20:21 0

Si tot pentru prostii care nu pricep nici acum: fiecare-si alege singur si nesilit de nimeni tipul de slugarnicie si muritor de rand pe care=l va practica in urmatorii ani. Sa-si soata odata urdorile alea galbene din ochi si deschideti-va mintile incuiate.

# COLEG CU VOI TOTI. date 22 October 2012 14:30 0

Daca ii exclude pe cei patru amici " Ancuta , Vali,  Alina  si Tinu " se termina odata pentru totdeauna scandalurile  si conflictele atat la nivel  national cat si local , astia  nu il pot suferi pe Bota  nici pe Claudia, de la ei provine toata  ura " cancerul baroului " si cum  minoritatea se supune majoritatii , noi cerem excluderea lor  si ne  asumam  raspunderea prin semnaturi   si patru ani de zile e liniste , altfel ne afundam  cu totii  fiindca " cancerul se va extinde "   si barfa  va continua . Suntem foarte vulnerabili  si avem  nevoie mai mult ca niciodata de UNITATE -SOLIDARITATE .

# CINE NU RESPECTA CONDUCEREA NU RESPECTA BAROUL date 22 October 2012 15:04 0

Pai daca acesti  indivizi nu recunosc Presedintele, nu recunosc Decanul  , atunci  ce mai cauta sa fie colegi cu noi .  Nu exista alt UNBR , nu exista alte acte  decat la Bota , nici traditionalii nu detin acte si merg in virtutea inertiei ,dar acolo nu vor intra in veci si-n pururi , daca nu a intrat el  baiatul lui Istov , care da al doile an de examen si a invatat de a rupt . Nici baietii lui  av. Condac nu au luat . 

# IA DE LA,,NEMERNICU VIOREL, MARE VIZIR LA,,,,,BUCALE,,,,,, date 22 October 2012 17:22 0

PE ACEASTA CALE, VA ROG SA NU VA MAI LUATI DE COSTEL SORIC SI TONI GRIBINCEA, EEI SUNT PROFESIONISTI, SI NU NUMAI, EI NU S DE FEL SI N AU FOST CU ACEST NENERNICU GEORGHEL, GHIOCEL, CUM IL CHEAMA,,,,STROPINEL, PARCA,ETC, DECI SA RESPECTAM VALORILE UMANE, SI SA NE URAINAM PE NEOAMENI, EXCROCI SI TAMPITI CA ACEST MALRLAN DE NIMERINCU, EL A MANCAT FOARTE MULTI BANI, DE LA CEI CARE I PRIMEA IN PROFESIE, APOI TOATE COTIYATIILE DE LA TOTI, APOI ARE OAMENI DE LA JUDECATORIA RADUCANENI, SI ALTELE, CARE A LUAT MANI GREI DE LA OAMENI FARA SA  LE DE A CHITANTE, SAU MAI GRAV,,NICI N A DAT PE LA INSTANTE, ETC, VA ROG FRUMOS, DA TI CU ACEST NEMERNIC MARLAN SI SLINOS DE PAMANT, SA YACA N PUSCARII,,,SUCCESURI FOSTI COLEGI CAND ERAM EU EL NU GUITA N FATA MEA, MARLANUL

# ASA E, CEI DOI, SORIC GRIBINCEA SUNT DEOSEBITI, POZITIV,,,BR date 22 October 2012 17:26 0

Luata cu mascatii din vila de la Birnova si bagata in celula - Ziarul ... www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL10 Nov 2010 – Falsa avocata Victoria Lazariu are de executat 5 ani de inchisoare pentru inselaciune, printr-o sentinta data la Cluj. Victoria Lazariu a fost ... Dezmostenire de un milion de dolari - Ziarul de Iasi www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL › IASI10 Mar 2003 – Cum se pot cistiga peste noapte zeci de miliarde lei, numai falsa avocata Victoria Lazariu stie. Trucul prin care o buna parte din averea unei ... Falsa avocata a bombardat Judecatoria cu zeci de plingeri de ... www.ziaruldeiasi.ro › LOCAL › IASI4 Mar 2003 – Victoria Lazariu, falsa avocata arestata pentru instigare la marturie ... Pe linga procesele penale intentate de Victoria Lazariu, pe rolul ... [PDF]  FINAL GRANT REPORT - National Agricultural Library - US ... www.nal.usda.gov/wicworks/Sharing_Center/.../NY_report2006.pdfFormatul fişierului: PDF/Adobe Acrobat PENTRU NIMERINCU, DIN PUSCARIE  DE LA ASTA,,,,,,,,,,,,,

# COMPLICEA LUI ACEST,,,NEMERNIC, JEGOS SI ANALFABET, TAMPIT date 22 October 2012 17:30 0

Lazariu M. Victoria - Baroul Bucuresti www.avocatura.com/av.3897-lazariu-m-victoria.htmlAvocatura.COM - Prezentarea si datele de contact ale avocatului Lazariu M. Victoria din Baroul Bucuresti. Victoria Lazariu Profiles | Facebook www.facebook.com/public/Victoria-Lazariu - Traducerea acestei pagini View the profiles of people named Victoria Lazariu on Facebook. Join Facebook to connect with Victoria Lazariu and others you may know. Facebook gives ... Victoria Lazariu | Facebook www.facebook.com/victoria.lazariu - Traducerea acestei pagini Join Facebook to connect with Victoria Lazariu and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and ... Evenimentul.ro › Arhiva › Medicii au concluzionat: Victoria Lazariu ... www.evenimentul.ro/articol/medicii-au-concluzionat-victoria.html07-06-2003 Medicii au concluzionat: Victoria Lazariu, acuzata de practicarea fara drept a avocaturii, este sanatoasa tun Ieri, medicii l

# STAGIARII, POST MORTEM, CERVENII? ERA MORT SARACU,,,ATUNCI date 22 October 2012 17:36 0

PE ACEASTA CALE, VA ROG SA NU VA MAI LUATI DE COSTEL SORIC SI TONI GRIBINCEA, EEI SUNT PROFESIONISTI, SI NU NUMAI, EI NU S DE FEL SI N AU FOST CU ACEST NENERNICU GEORGHEL, GHIOCEL, CUM IL CHEAMA,,,,STROPINEL, PARCA,ETC, DECI SA RESPECTAM VALORILE UMANE, SI SA NE URAINAM PE NEOAMENI, EXCROCI SI TAMPITI CA ACEST MALRLAN DE NIMERINCU, EL A MANCAT FOARTE MULTI BANI, DE LA CEI CARE I PRIMEA IN PROFESIE, APOI TOATE COTIYATIILE DE LA TOTI, APOI ARE OAMENI DE LA JUDECATORIA RADUCANENI, SI ALTELE, CARE A LUAT MANI GREI DE LA OAMENI FARA SA  LE DE A CHITANTE, SAU MAI GRAV,,NICI N A DAT PE LA INSTANTE, ETC, VA ROG FRUMOS, DA TI CU ACEST NEMERNIC MARLAN SI SLINOS DE PAMANT, SA YACA N PUSCARII,,,SUCCESURI FOSTI COLEGI CAND ERAM EU EL NU GUITA N FATA MEA, MARLANUL

# STAGIARII, POST MORTEM, CERVENII? ERA MORT SARACU,,,ATUNCI date 22 October 2012 17:40 0

STAGIARII, POST MORTEM, CERVENII? ERA MORT SARACU,,,ATUNCI--DE NEMERINCU SI Victoria Lazariu, PhD, MSc ZIC,  https://cdc.confex.com/cdc/phi2011/webprogram/Person29625.htmlVictoria Lazariu, PhD, MSc. New York State Department of Health Bureau of HIV/AIDS Epidemiology Corning Tower, Empire State Plaza, Room 765. Albany, NY ... Detalii avocat Lazariu Victoria - domeniu, contact ... - Calificative.ro www.calificative.ro/avocat-bucuresti/avocat-lazariu-m-victoria/detaliiDetalii avocat Lazariu Victoria , avocat Drept Civil , baroul Bucuresti , contact Lazariu Victoria , descriere Lazariu Victoria. Avocat Lazariu Victoria - calificative www.calificative.ro/avocat-bucuresti/avocat-lazariu-m-victoriaAvocat Lazariu Victoria din Bucuresti - calificative. ... Fii primul care ii acorda un calificativ avocatului Lazariu (M.) Victoria! Nu ai gasit avocatul cautat? ? NEMERINCU SI LAZARIU, ZIC

# SOCOLA, --------NEMER ESTE ACUM ACOLO, SUNATI,,,,,, date 22 October 2012 17:44 0

Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... 18.02.2004 STRAMUTARE Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA ... comment-logo 51. SCANDAL PE SEFIA UNBR BOTA – Avocatul Nimerincu ii cere lui ... www.luju.ro/.../scandal-pe-sefia-unbr-bota-avocatul-nimerincu-ii-cer...Acum 2 zile – Vineri, 19 octombrie 2012, decanul Baroului Iasi, Viorel Nimerincu (foto), care se ... Avocatul Viorel Nimerincu a adus la cunostiinta celor 16 de ... Anchete www.luju.ro/dezvaluiri/ancheteNimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... 18.02.2004 STRAMUTARE Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA ... comment-logo 51. Sectia Penala Completul nr. 9, ora - liste de şedinţe - înalta curte de ... www.scj.ro/listasedinte.asp?dosar...month...50+ elemente – Lista dosarelor aflate pe rol la data de 5 Februarie 2009, ora ... 1 535/121/2008 Bucsa Marcel - Marus Liliana 5 2367/111/2006 Varga Viorel Florin - Macavei Florica - 

# lazariu victoria date 22 October 2012 17:50 0

Nu mai bagati in seama prostul asta Nu vedeti ce fata are si in poza din acest articol se vede clar cata bani face. nimerincu=nimer nicu=nemernicu

# DA TI LA ACESTE DOSARE VA ROG, DEZVOLTATI PE PORTAL.JUST.RO date 22 October 2012 17:50 0

ULUITOR - Avocatul Ciprian Nastasiu, fost procuror DIICOT, despre ... www.luju.ro/.../uluitor-avocatul-ciprian-nastasiu-fost-procuror-diicot...15 Oct 2012 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... 18.02.2004 STRAMUTARE Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA . Vorbe de fumoar – 8.06.2012 – Decanii barourilor din tara impotriva ... www.luju.ro/.../vorbe-de-fumoar-8-06-2012-decanii-barourilor-din-t...8 Iun 2012 – Votati Catalin Croitoru nu Nimerincu Viorel, votati viitorul dumneavoastra în UNBR, stimati ... Falsa avocata Victoria Lazariu a ajuns dupa gratii. Vorbe de fumoar -13.09.2012 – Procurorul Robert Cazanciuc de la ... www.luju.ro/.../vorbe-de-fumoar-13-09-2012-procurorul-robert-caz...13 Sept 2012 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... 18.02.2004 STRAMUTARE Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA . INM are un nou sef: judecatoarea Octavia-Spineanu Matei, de la ... www.luju.ro/.../

# LAZARIU E IN PUSCARIE, PROST DE NEMERNIC, URMEZI TU, DUPA CE date 22 October 2012 17:55 0

LAZARIU VICTORIA - AVOCAT DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BAROUL ...... NIMERINCU VIOREL - AVOCAT DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BAROUL IAŞI LA ... RICA, FA-TE CA LUCREZI – Inspectia CSM nu a finalizat de patru ... www.luju.ro/.../rica-fa-te-ca-lucrezi-inspectia-csm-nu-a-finalizat-de-p...cu 3 minute în urmă – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... M. Victoria - Baroul Bucuresti www.avocatura.com/av.3897-lazariu-m-victoria. DNA CALARE PE AVOCATI - Curtea de Apel Bucuresti a dispus ... www.luju.ro/.../dna-calare-pe-avocati-curtea-de-apel-bucuresti-a-disp...12 Oct 2012 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. SOCOLA ... Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA ... comment-logo 51. KARATISTUL S-A RABLAGIT – Judecatorul Cristi Vasilica Danilet ... www.luju.ro/.../karatistul-s-a-rablagit-judecatorul-cristi-vasilica-danil...26 Sept 2012 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... 18.02.2004 STRAMUTARE Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA .

# LA FINAL, NEMERNICU CONDAMNAT ODATA CU,,,LAZARIU VICTORIA date 22 October 2012 17:59 0

liste de şedinţe - înalta curte de casaţie şi justiţie a româniei www.scj.ro/listasedinte.asp?date=28/3/...3...28 Mar 2003 – 3. 6143/1/2002 (3037/2002), - LAZARIU VICTORIA - CERVENI NICULAE CU SEDIUL ALES LA P.L.D.R. - NIMERINCU VIOREL CU SEDIUL LA ... COMBINATIILE LUI VASILE DOANA – Inaintea rechizitoriului „Sefii ... www.luju.ro/.../combinatiile-lui-vasile-doana-inaintea-rechizitoriului-...23 Iul 2012 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... 18.02.2004 STRAMUTARE Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA . ULUITOR - Avocatul Ciprian Nastasiu, fost procuror DIICOT, despre ... www.luju.ro/.../uluitor-avocatul-ciprian-nastasiu-fost-procuror-diicot...15 Oct 2012 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... 18.02.2004 STRAMUTARE Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA . Vorbe de fumoar -13.09.2012 – Procurorul Robert Cazanciuc de la ... www.luju.ro/.../vorbe-de-fumoar-13-09-2012-procurorul-robert-caz...13 Sept 2012 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

# nemernicu s a asezat si presedinte la partidul lui cerveni, date 22 October 2012 18:09 0

Informatii proces : dosar numarul 1958/112/2005 (1950/P/2005) www.firme.info/.../dosar-proces-1958-112-2005-bistrita-nasaud-112j...... Stadiu procesual: Recurs; Parti: NIMERINCU VIOREL : Recurent SC. TRUSTUL DE PRESA 24 ORE SRL IASI : Recurent LAZARIU VICTORIA : Recurent ... Adjunctul lui Kovesi, Tiberiu Nitu a primit 8.000 m.p. intravilan ca ... www.luju.ro/.../adjunctul-lui-kovesi-tiberiu-nitu-a-primit-8-000-m-p-...13 Dec 2010 – Nimerincu, Viorel Viorel Nimerincu NIMERINCU VIOREL BD. ... 18.02.2004 STRAMUTARE Stramutare Sectia Penala LAZARIU VICTORIA . S-a sucit! - Judecatorul Dumitru Mirancea, recuzat fara succes in ... www.luju.ro/.../s-a-sucit-judecatorul-dumitru-mirancea-recuzat-fara-s...1 Apr 2012 – Recuzarea a fost ceruta de avocatii lui Ene, pe motiv ca Mirancea are legaturi mult prea stranse cu procurorul cauzei, Viorel Ioan Cerbu. Vorbe de fumoar - 6.06.2012 – Judecatorul-procuror Ioana Bogdan ...

# LAZARIU A FOST COLEGA DE CELULA CU GEORGETA , FOSTA JUDECATO date 22 October 2012 19:25 0

Judecătoria BACĂU BACĂU Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 17035/180/2011 Înregistrat în data de: 01.11.2011 Obiect dosar: contestaţie împotriva hotărârii judecătorului delegat Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părţi: LAZARIU VICTORIA : Petent CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 15/11/2011 Amână cauza Solutie: Amână cauza la 13.12.2011 pentru a fi conexat dosarul cu termen din 17.11.2011 13/12/2011 Amână cauza Solutie: Pt. lipsa de procedură amână cauza la 10.01.2012 10/01/2012 Amână cauza Solutie: Faţă de lipsa de procedură cu contestatoarea, amână soluţionarea cauzei. 31/01/2012 Amână cauza Solutie: Reunirea dosarului nr. 17040/180/2011 al Judecătoriei Bacău la prezenta cauză. Pentru a se emite adresă către Penitenciarul Bacău, amână soluţionarea cauzei. ESTE COLEGA DE CELULA CU FOSTA PRESEDINTA DE LA CURTEA DE APEL IASI? , amân

# VICTIMELE LUI NEME SI LAZARIU, VA CRUCITI, JUR, MARLANIIIIII date 22 October 2012 19:50 0

UN ZIARIS IESEAN A MURIT DIN VINA LUI NEMERNICU VIOREL DIN IASI, SI A CONDAMNATEI LAZARIU VICRORIA Ziarist iesean condamnat post-mortem de Judecatoria Medias ... www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1738330-ziarist-iesean...24 Nov 2004 – Marius Necula nu mai este, dar a fost condamnat de o justitie "oarba" ... Pentru ca nu s-a prezentat la procesele intentate de Victoria Lazariu, ...

# DOREAU BANI DE LA OM, SI ASTA DE SUPARARE,,,,,,EXCROCIIIIIII date 22 October 2012 20:11 0

Un ziarist iesean a fost condamnat la plata a o suta de milioane de lei, sub acuzatia de calomnie, desi acesta a murit in urma cu o jumatate de an. Magistratii Judecatoriei Medias au decis ca Marius Necula, acuzat de calomnie, sa plateasca 100 de milioane de lei amenda penala si daune morale. Necula a devenit astfel un infractor de drept comun, desi relatase obiectiv peripetiile unei avocate din Iasi. In acelasi dosar a mai fost condamnat si un fotoreporter care nici macar nu e autorul fotografiei incriminate.UITATI UNDE AU AJUNS ACESTI DOI EXCROCI?

# MARELE PRESEDINTE, LA PUSCARIE, SI ALIATA SA,,,,,,,,,,,,,,,, date 22 October 2012 20:17 0

A fost arestata o falsa avocata DATA PUBLICARII: 27/02/2003 Lovitura de senzatie in lumea avocatilor. Victoria Lazariu, o femeie care s-a dat ani de zile avocata si pleda in fata judecatorilor, a fost arestata pentru 30 de zile. Ea este acuzata de instigare la marturie mincinoasa in forma continuata. Procurorii au stabilit ca femeia a determinat noua persoane sa declare minciuni in fata instantelor militare, minciuni care ar fi distrus in final viata familiei Gaman. Conform datelor din dosar, in 1999, Victoria Lazariu (51 ani) a deschis un proces impotriva fratilor Cristian si Lulu Gaman. Cei doi erau acuzati ca ar fi agresat-o fizic pe Victoria Lazariu, iar pentru ca unul dintre fratii Gaman era politist, dosarul a fost preluat de Parchetul Militar Iasi. Procuratura i-a trimis pe cei doi in judecata, fiind ulterior condamnati la 2 ani de inchisoare cu suspendare. Astfel, politistul a fost dat afara din serviciu.

# EXCROACA, UNDE A AJUNS?Tribunalul IAŞI - ROMÂNIA - Ministeru date 22 October 2012 20:24 0

Tribunalul IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 4028/245/2011/a1 Înregistrat în data de: 19.10.2011 Obiect dosar: lovirea sau alte violenţe (art. 180 C.p.) Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Revizuire - Recurs Părţi: Găman Cristian : Intimat Găman Costică Lulu : Intimat Borşeru (fostă Găman) Lorena : Intimat Lazariu Victoria : Recurent Borşeru (fostă Găman) Lorena : Intimat SPITALUL CLINIC DE URGENŢE " SF. SPIRIDON" IAŞI : Intimat SPITALUL CLINIC DE URGENŢE " SF. IOAN" IAŞI : Intimat SPITALUL CLINIC DE URGENŢE " PROF.DR.N.OBLU" IAŞI : Intimat CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 13/12/2011 Amână cauza Solutie: Cauza s-a amânat pentru a se depune la dosar transcrierea şedinţei de judecată din data de 14.10.2011 pronunţată de Judecătoria Iaşi. 17/01/2012 Amână cauza

# OAMENI BUNI UITATI-VA CATE DOSARE ARE NIMERINCU date 22 October 2012 20:54 0

ACUM V-ATI CONVINS DE MORALITATEA  LUI NIMERINCU ?????   ATI INTELES CINE ESTE CU ADEVARAT  ????SI INCA NU STITI NIMIC . ATI VAZUT CATE COMBINATII A FACUT CAT A FOST DECAN ????? :-) ;-)

# LAZARIU DIN PUSCARIE, FACE DOSARE FICTIVE, SA SE MAI PLIMBE, date 22 October 2012 20:57 0

Judecătoria BACĂU BACĂU Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 17035/180/2011 Înregistrat în data de: 01.11.2011 Obiect dosar: contestaţie împotriva hotărârii judecătorului delegat Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părţi: LAZARIU VICTORIA : Petent CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 15/11/2011 Amână cauza Solutie: Amână cauza la 13.12.2011 pentru a fi conexat dosarul cu termen din 17.11.2011 13/12/2011 Amână cauza Solutie: Pt. lipsa de procedură amână cauza la 10.01.2012 10/01/2012 Amână cauza Solutie: Faţă de lipsa de procedură cu contestatoarea, amână soluţionarea cauzei. 31/01/2012 Amână cauza Solutie: Reunirea dosarului nr. 17040/180/2011 al Judecătoriei Bacău la prezenta cauză. Pentru a se emite adresă către Penitenciarul Bacău, amână soluţionarea cauzei. Solutie: Pentru a se emite adresă către Penitenciarul Bacău, 

# Adi date 22 October 2012 20:57 0

Am inteles de ce nu vrea sa se  duca de la putere ecscrocul, si prostii ii duc trena  si-l plang pe umeri. 

# md date 22 October 2012 21:09 0

c.c.m.d.....escrocul minte cu nesimtire.

# a fost la bacau, ultima data, la,,,,,targsor, bucuresti,etc, date 22 October 2012 21:25 0

Tribunalul IAŞI - ROMÂNIA - Ministerul Justiţiei portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=99&d...10 Iun 2012 – Lazariu Victoria : Recurent ... de 13.03.2012 pentru când partea vătămată va fi citată la noul loc de deţinere , respectiv Penitenciarul Târgşor. Judecătoria BACĂU - ROMÂNIA - Ministerul Justiţiei portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=180&d...22 Iun 2012 – Părţi: LAZARIU VICTORIA : Petent. CĂI DE ... Pentru a se emite adresă către Penitenciarul Bacău, amână soluţionarea cauzei. 23/02/2012 ...

# Nimerincu vrea banii dar si prosti care sa-i stearga pantio date 22 October 2012 21:26 0

Nimerincu , cu banii iar fraierii  duc trena , sterg pantofii , defileaza cu steaguri prin Bucuresti .........

# sergiu date 22 October 2012 21:36 0

mancavar cancerul si sighetul cu baroul vostru de handicapati

# sergiu date 22 October 2012 21:38 0

nici macar avocati nu santeti mai aveti si functii?Saraciilor

# TARA FORMEI FARA FOND - Lumea a III-a- in direct ( Av. ) date 22 October 2012 22:04 0

nici macar functionari nu santeti mai aveti si avocati? Cutumiarilor

# LAZARIU A DAT TUNUL, NEMER,,,,,SUGE,,,,,,, date 22 October 2012 22:58 0

ziaruldeiasi.ro » LOCAL Luata cu mascatii din vila de la Birnova si bagata in celula AUTOR: NICOLAE MANOLIU DATA PUBLICARII: 10/11/2010 Falsa avocata Victoria Lazariu are de executat 5 ani de inchisoare pentru inselaciune, printr-o sentinta data la Cluj. Victoria Lazariu a fost acuzata ca a pledat in instanta in calitate de avocat, desi nu figureaza in nici un barou. Victoria Lazariu se prezenta ca discipola a maestrului Niculae Cerveni Falsa avocata Victoria Lazariu a ajuns dupa gratii. Politistii de la Sectia II si cei de la Postul de Politie Birnova, impreuna cu mascatii de la Serviciul Interventie Rapida, au ridicat-o la inceputul acestei saptamini pe Lazariu din casa in care locuia, in comuna Birnova. Reprezentantii Politiei spun ca in cursul zilei de luni a ajuns la Iasi mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea emis de magistratii clujeni pe numele Victoriei Lazariu (58 de ani). 

# CE SCRIAM MAI IN URMA CU CATEVA SAPTAMI, ASA CA NEMER, SPANJ date 22 October 2012 23:44 0

Deznodamant in razboiul presedintilor UNBR - Bota l-a exclus din profesia de avocat pe Nimerincu pe motiv ca: “este un betiv notoriu, provoaca sc AUTOR: NICOLAE MANOLIU DATA PUBLICARII: 10/11/2010 Falsa avocata Victoria Lazariu are de executat 5 ani de inchisoare pentru inselaciune, printr-o sentinta data la Cluj. Victoria Lazariu a fost acuzata ca a pledat in instanta in calitate de avocat, desi nu figureaza in nici un barou. Victoria Lazariu se prezenta ca discipola a maestrului Niculae Cerveni Falsa avocata Victoria Lazariu a ajuns dupa gratii. Politistii de la Sectia II si cei de la Postul de Politie Birnova, impreuna cu mascatii de la Serviciul Interventie Rapida, au ridicat-o la inceputul acestei saptamini pe Lazariu din casa in care locuia, in comuna Birnova. Reprezentantii Politiei spun ca in cursul zilei de luni a ajuns la Iasi mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea emis de magistratii clujeni pe numele Victoriei Lazariu (58 de ani). 

# NEMER CRETIN DIN NASTERE, IAR PROST DIN,,,TRADITIE, IAR,,,, date 22 October 2012 23:46 0

Deznodamant in razboiul presedintilor UNBR - Bota l-a exclus din profesia de avocat pe Nimerincu pe motiv ca: “este un betiv notoriu, provoaca scandaluri publice, percepe si incaseaza taxe si cotizatii de la colegii avocati fara a le elibera chitante” (Decizia disciplinara) Scris de Ramona LICA Avocati - Barouri Scandalul “Bota-Nimerincu” continua. Presedintele UNBR, Pompiliu Bota, l-a exclus din profesia de avocat pe fostul presedinte al UNBR si decan al Baroului Iasi, Viorel Nimerincu, la data de *6 iulie 2**2, pentru mai multe motive, insa unul dintre ele este ca “din plangerile formulate impotriva sa, mai reiese ca domnul Nimerincu Viorel este un betiv notoriu, provoaca scandaluri publice, percepe si incaseaza taxe si cotizatii de la colegii avocati fara a le elibera chitante”. La randul sau, decanul Baroului Iasi, avocatul Viorel Nimerincu, i-a trimis, la aceeasi data, intr-un plic cu confirmare de primire decizia din 9 iunie 2**2, prin care a fost ales presedintele UNBR, cu unani

# sergiu date 22 October 2012 23:51 0

D-na decan Galit are curul rosu ca la maimuta pentru functia asta de******.I-a tras-oBota nu gluma ,si la propriu si la figurat.D-na decan mai plangeti pe holurile trbunalului?

# sergiu date 22 October 2012 23:58 0

va dau un sfat excludetii pe toti si ramaneti numai dvs. si Bota .Ce naiba va mai trebuie ceilalti ca si asa nu puteti intra la instanta ,cersetorilor :D

# Dan date 23 October 2012 00:50 0

In tara s-au desfiintat toate barourile constitutionale doar la Iasi mai e un grup de nebuni care se cred decani,prodecani ,consilieri si mai stiu eu ce .Ai dreptate Sergiu ,toata tara stie ca doar la Iasi mai e ceva activitate ca doar de aia a pus-o Bota pe tarfa asta ,cica decan.

# Bobo date 23 October 2012 11:27 0

De ce minti, jegule cutumiar ?! Nu o sa aveti voi aceasta satisfactie, oricat de mult vi-ati dori. Se apropie ziua in care va veti automutila de ciuda ! Nu veti scapa niciodata de concurenta legalei(singura !) UNBR-Bota !

# Sergiu date 23 October 2012 00:55 0

Mai Dane ,doar ea si Bota scriu postarile de mai sus .Si nu vezi ce zdreanta e daca isi jigneste oamenii din baroul cica de la iiasi .Eproasta fata si cred ca se crede in sinea ei chiar vreun decan .Dar sediu aveti la Iasi?

# Dan date 23 October 2012 01:01 0

NU este ,de unde sa aiba saraciile si viermii astia sediu ?ca le curg mucii prin fata tribunalului si ii scuipa si fugaresc avocatii ,apropo si de Galit ca are nasul ascutit ca spui ca acum til baga in cur si sta toata ziua la pescuit zdreanta

# pt Dan si Sergiu date 23 October 2012 11:35 0

Sunteti 2 lichele cutumiare, tolerate de magistrati, care, in lipsa de lucruri serioase, fac propaganda castei mafiote(Florea). Imi produceti greata !

# mama lor date 23 October 2012 02:11 0

Iar un subiect prost de comentat..

# ??? date 23 October 2012 02:23 0

prea multa vorba..saracia omului!!!

# Pt. ??? date 23 October 2012 02:28 0

Ce tia venit ??? sa scrii asta?

# VA ROADE INVIDIA !!APA TRECE DAR PIETRELE RAMAN date 23 October 2012 13:14 0

CHIAR NU TREBUIE BAGATE  IN SEAMA TOATE SCURSURILE . FRUMOASA SAU URAT , D-NA GALIT  ARE DECIZIA SI STAMPILA , ATRIBUTIILE  DE DECAN  SI PANA IN ANUL 2016 doua mii saisprezece  O  PUPATI IN CUR.Dupa patru ani s-a vedea  daca nu a iesi tot ea , fiindca in anii astia ea isi atrage simpatizanti  de partea ei . Asa ca  pupati-o in cur in continuarie .   POFTA BUNA . 

# sergiu date 23 October 2012 20:12 0

pupo tu,simpatizantii si Bota ,moldoveni balosi care nu sunteti in stare sa luati un examen ,ca doar scursurile societatii sunt in acest barou de cacat

# luca date 24 October 2012 00:13 0

Infectii societatii sunt inscrisi in casta mafiota-Florea, mizerie umana ce esti ! Ai dat si tu spaga de rigoare pentru a fi primit intr-o organizatie mafiota si ilegala si-ti dai aere de mare jurist. In realitate esti un analfabet juridic, ca multi dintre tovarasii tai de casta !

# Catre ,d-l Bota date 23 October 2012 13:20 0

 Va imaginati dvs. cand plecau " ACARICII DE MOLDOVENI " la nr. 7-8 ,spre Bucuresti , cat erati de barfit .... credeau ei ca  schimba tot ,dar s-au trezit in sala cu scaunele  goale . Oare cata  judecata  au oamenii astia ???Ma intreb oare au clienti ??? Poate avea cineva incredere  ca acaricii moldoveni sunt capabili ,daca fac miscari necontrolate !!!!????? Ma intreb singur ?? :sad: ;-) <img src=ops:' />

# TARA FORMEI FARA FOND (Av.) date 23 October 2012 13:31 0

:DDoar in mintea unui cutumiar troglodit care a descalecat de pe cine stie unde, care acum se crede mare avocat, pot sa incolteasca astfel de idei. In primul rand se pune problema, ce-l doare pe cutumiarul asta de cati si ce clienti au altii? o fi vreo frustrare? ceva? in al II-lea rand, cata judecata au oamenii aceia, este un lucru pe care numai ei il stiu, nimeni altcineva. Ehhh. vedeti? din astfel de postari si opinii, se poate deduce ce si cat de incuiat la capatana poate fi un ciuriburi de postac pus pe lins cururi care sta toata ziua la dispozitia ,,mai marilor' :D :D 

# dan date 23 October 2012 20:16 0

ca d-na Claudia la curul lui Bota si viceversa ?sa va amintim scenele renumite URO?

# pt prostul care a scris catre d bota date 23 October 2012 22:23 0

"acarici" mai boule? ia mai informeaza-te -AGARICIULE! 

# Astia mor de ciuda ca tu ai procese !!!!!! date 23 October 2012 13:30 0

Saracii , cine sa-i angajeze ? Barmanul de la Moldova ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# TARA FORMEI FARA FOND ( Av. ) date 23 October 2012 13:38 0

Eii... dargi colegi, vedeti? de ce aceasta tara este cea a formei fara fond? De aceea pentru ca si acum in ziua de astazi mai exista epave ale regimului si gandirii comuniste, a spiritului de ginta mediavala transformata mai apiu in idealurile comuniste. Treziti-va, suntem in Europa! nici acum nu ati reusit sa va descuiati mintilea acelea? Ce ar fi sa gandim altfel? sa aplicam alte procedee in interesul si pentru binele acestei frumoase profesii cum este avocatura? sigur ca va deranjeaza,, fisura'' provocata de Bota, va deranjeaza concurenta, toate va deranjeaza, o sa mai primiti lovituri care incet incet va dezechilibreaza, pana la doborare totala.

# Ai platiti toti cei care suntei pe tablou cate 300 lei date 23 October 2012 14:15 0

 Atunci ati avea posibilitatea  sa aveti  propriu  sediu , nu inchiriat ca acum. A ??!!!! la placinte inainte , la razboi inapoi , cand e vorba sa dati banii va coiti , dar va gurgutati la sedii  pompoase , iaca de aia va urasc traditionalii , fiindca ei platesc si voi nu  si le mai luati si clientii .

# Coleg date 23 October 2012 14:45 0

 Da , si eu am auzit-o ca are  nunta  cu baiatul si deja a inchiriat restaurantul pentru la anul si ca s-ar putea sa fie si bunica . Iar pentru o bunica ..... nu prea arata rau.

# sergiu date 23 October 2012 15:18 0

Cine dracu sa invidieze maciuca asta ?Chiar sunteti penibili in prostia voastra de avocatii lui peste care sunteti

# CONSTAT CA VORBITI MULT DEGEABA SI FARA ROST date 23 October 2012 16:17 0

Va rog sa incetati cu tampeniile , suspiciunile si  barfele  . Sunteti  penibili.

# NEMERINCU E NEBUN, DIN,,,NASTERE, MAI NEBUNI SUNT CEI CE L date 23 October 2012 16:59 0

ASA E, BINE Z :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D ICE TI MAI SUS, 

# HAI SA JUCAM HORA IUBIRII SI FRATERNITATII date 23 October 2012 19:54 0

 PACE !!!! LINISTE !!!! BOGATIE

# CITITI ARTICOLUL CU AV. NICUSOR TEODORIU DE LA BOTA date 23 October 2012 20:35 0

 Baiat de baiat , viteaz si indraznet , dar nu s-a consultat  cu Nemer ??????? Cum nu :sad: stie Nemer nimic ???

# ASA E, DAR UNII N AU ASA CAUTARE PE PAMANTUL ASTA, date 23 October 2012 20:54 0

ASA E,,,,,,,,,,,,

# Acest " Sergiu" de fapt este unul din "gunoaiele " Baroului date 23 October 2012 21:34 0

 Acest numit "Sergiu " e de fapt : Grupul prost , grupul des de nas de Nimerincu , adica cei cinci care au speriat Bucurestiu , oameni fara pic de mandrie si valoare in ei , ii duci de nas cum  vrei , incercati si voi, sa-i vedeti cum pun botul  de prosti ce sunt .  :P :P :P

# sergiu date 23 October 2012 21:39 0

daca as fi de la bolovanul de nimerincu mi.as taia jugulara sa ajung asemenea zile

# sergiu date 23 October 2012 21:42 0

in troaca lui BOTAversusNIMERICU sunteti numai porci si scroafe

# Grupul "Sergiu " care a speriat Bucurestiu date 23 October 2012 21:57 0

 Astia cred ca ei sunt desteptii Baroului si toti ceilalti prosti . Dupa mintea lor  slabuta  chiar  or crede.

# Auzi,? si lui " Sergiu" e rusine cu Nemer date 23 October 2012 22:21 0

Insa in "grupul Sergiu", mai  intra si tertii- influenti  stil  nea- Tonica , nea Onorica .... isi baga nasul,mai miroase , desi nu  fierbe borsul lor , ii intereseaza tot ce misca  si mai grav este  ca-i duce si-n  eroare pe fraieri si-i  numeste " troaca lui Nimerincu " . Da el de ce isi baga botul in troaca ? fiindca e  "godac" :lol:

# NEMERINCU , NEMERNICU, AREC.A.C.A.T IN,,,,CAP,,,SI E USCAT, date 24 October 2012 07:12 0

PROSTUL ROMANIEI,M ASA SE INTITULEAZA, MIZERIA ASTA DE CRETIN INPUTIT, RAHAT, A TINUT UMBRA DE POMANA TIMPIT, CE NU REALIZEAZA CE ROL ARE PE PAMANT, ATAT DE INBAXIT CAT POATE FI, ESTE UN REZIDUU UMAN, NICI OM NU SE POATE NUMI,,,JEGULLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

# Ii IGNOR PE PROSTI date 24 October 2012 13:59 0

Prostii nu trebuie bagati in seama absolut deloc .Ignoranta totala , fiindca ei oricum nu pricep  nimic  chiar :zzz daca ai vrea sa le transmiti ceva. 

# x date 24 October 2012 21:40 0

http://www.spete.info/jurisprudenta-obiect/exercitare-f%C4%83r%C4%83-drept-a-unei-profesii-art-281-cp-20154/

# pt X date 24 October 2012 21:55 0

Oau. Abia acum ai aflat de aia? Si cum cei doi au fost achitati bine mersi? Si ca sunt peste 1000 de acte (aici includ NUP, Sentinte incepand de la judecatorie pana la ICCJ) care toate afirma acelasi lucru: UNBR Bota functioneaza legal, membrii au calitate de avocati.  Stiai sau ai prezentat trunchiat o chestie fiindca asta vezi zilnic pe OTV (minciuna) si doar atat poti dpdv intelectual?

# pt. x date 25 October 2012 09:46 0

x-ule, ac. hot. a judecatorului betivan Olaru de la Zimnicea a fost si desfiintata si casata !

# Asa e date 25 October 2012 09:48 0

Acest judecator Olaru de la Zimnicea trebuia demult exclus din magistratura ! Umbla beat cu masina si s-a dat peste cap de 2 ori anul trecut !

# olaru betivanu date 25 October 2012 09:51 0

Betivanu asta de Olaru este avocat in barourile desfiintate, la fel concubina lui. In loc sa se abtina, s-a gandit el sa ne condamne pe noi. Alo, CSM, CAND SCOATEM GUNOIUL ?

# REPUBLICA MOLDOVA ARE O LEGISLATIE MAI SANATOASA CA A NOASTR date 26 October 2012 17:35 0

Curtea Constitutionala a Moldovei a declarat neconstitutionala prevederea potrivit careia niciun barou nu poate functiona in afara Uniunii Avocatilor: “Instituirea prin lege a monopolului Uniunii Avocatilor asupra profesiei de avocat nu contribuie la concurenta, mai mult ca atat, impiedica dezvoltarea ei” (Hotararea) Marţi, 20 septembrie 2011 15:48 | Scris de Adina A.STANCU - R.SAVALIUC |  |  |  Avocati - Barouri Considerata o profesie liberala in toata lumea civilizata, profesia de avocat este tratata diferit in statele Uniunii Europene. In sensul ca daca in unele state foste comuniste exista mai multe barouri paralele (in unele situatii chiar sase structuri) in altele breasla s-a organizat intr-una singura. Vecinii nostrii de la rasarit nu au fost insa de acord cu o prevedere similara cu cea din actuala Lege nr. 51/1995 privind profesia de avocat din Romania. Potrivit ueni prevederi initiale din Legea 395-XIV cu privire la avocatura din Republica Moldova “

# NIMERNICU NEBUNUL, A FOST TRIMIS IN JUDECATA DIN NOU? date 3 November 2012 20:20 +1

Judecătoria SECTORUL 3 BUCUREŞTI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 26105/301/2012 Înregistrat în data de: 01.08.2012 Obiect dosar: constatare nulitate act juridic Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Fond Părţi: NIMERINCU VIOREL : Reclamant U N B R , CU SEDIUL ALES : Pârât BOTA POMPILIU : Pârât CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 30/10/2012 Alte cauze Solutie: Ia act că parata UNBR se înscrie în fals fata de înscrisul intitulat „împuternicire avocatiala nr. 117622 ” , împotriva pârâtei UNBR. Ia act că parata UNBR se înscrie în fals fata de înscrisul intitulat „împuternicire avocatiala nr. 010827504” , împotriva pârâtei UNBR. Dispune înaintarea înscrisurile intitulate „împuternicire avocatiala nr. 117622” si „împuternicire avocatiala nr. 010827504”, în original, împreună cu procesul-verbal prin care s-a constatat starea 

# DUCETI L DIN NOU LA SOCOLA LA LOCUL LUI,POATE SCAPA, ACUM AR date 3 November 2012 20:23 0

Judecătoria SECTORUL 3 BUCUREŞTI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 26090/301/2012 Înregistrat în data de: 01.08.2012 Obiect dosar: constatare nulitate act juridic Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Fond Părţi: NIMERINCU VIOREL : Reclamant UNBR : Pârât BOTA POMPILIU : Pârât CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 29/10/2012 Alte cauze Solutie: suspenda judecata cf art.183 cpc cu recurs Pagina 1     Ultima actualizare: 30.10.2012  

# ASTAL ARE PE DRACU N EL, DAR UNUL PROST, CA EL,,,,ARE FLUT date 3 November 2012 20:25 0

Ia act că parata UNBR se înscrie în fals fata de înscrisul intitulat „împuternicire avocatiala nr. 010827504” , împotriva pârâtei UNBR. Dispune înaintarea înscrisurile intitulate „împuternicire avocatiala nr. 117622” si „împuternicire avocatiala nr. 010827504”, în original, împreună cu procesul-verbal prin care s-a constatat starea materială a înscrisului către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, potrivit art. 183 Cod proc. civ. În baza art. 183 rap. la art. 244 alin. 1 pct. 2 Cod proc. civ., suspendă judecata prezentei cauze, pana la soluţionarea dosarului de cercetare penală de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Cu recurs pe toata perioada suspendării. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.10.2012.

# ACUM NEMERNICU O IA DE TOT IN,,,BRATE, AJUNGE, UNCRETIN CA A date 3 November 2012 20:29 0

UN PROST CA ASTA,,,MAI PUTIN ACUS, O SAL DUCA LA,,,BALACEANCA, CA I APROAPE SI AICI, CAND IL JUDECA

# IN SFARSIT, NEMERNICU, A FOST DIN NOU ARESTAT, VIVA JUSTITIE date 17 November 2012 10:15 0

Spitalulul Clinic de Psihiatrie Socola www.socola.ro/gazduire in romania. gazduire, web hosting, hosting reseller, fiber optics hosting, hosting support, hosting company, gazduire si hosting domenii Pagina Google+ Șoseaua Bucium 36  Iași 700282 0232 430 920 Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola Iasi - pagina de prezentare ... www.doctorbun.ro/u-spitalul-clinic-de-psihiatrie-socola-iasi_195.htmlInformatii de contact despre Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola Iasi. Spitalul de Psihiatrie Socola Iasi - contact - PaginaMedicala.ro www.paginamedicala.ro/spital-spitalul-de-psihiatrie-socola/contact/SPITALUL DE PSIHIATRIE SOCOLA Adresa: Sos. Bucium 36, cod 700282, Iasi, Judetul Iasi Telefon: 32 430.920/224.687. Web: socola.ro. Program: Non-stop ... Imagini pentru SOCOLA IASI - Raportaţi imagini

# Popa Nicolae date 18 March 2013 22:20 0

Stimaí concetateni si colegi deosebiti, trebuie sa intelegem din toate exprimarile dumneavoastra, ca, aceste relatii complexe ce le exprimati nu au niciun sens, si pot fi, chiar neconstructive in viitorul nostru profesional devenind o obisnuinta a denigra. Ma gandesc ca pe unii dintre dumneavoastra chiar va preocupa aceste subiecte fara sens, dar ma intreb daca stiti ca dreptul domnului Bota s-a nascut in parte din fapte si totodata se aplica acestora si azi, pentru ca noi sa functionam si sa invatam sa ne neexprimam deontologic ca niste profesionisti. Daca toate aceste exprimari pot fi constructive, rog sa apreciati decat dumneavoastra, intrucat eu nu vreau sa ma pronunt fiin un om care ma intereseaza numai importanta opiniilor profesioniste, astfel nici nu citesc pre multe texte intrucat sunt prea subiective si lipsite de interes. In literatura juridica pot fi gasitesite explicatii acestor numeriase clasificari ale drepturilor fiecarora de a se exprima liber, iar cine vrea sa citeasca despre toate acestea poate s-o faca cu placere, reprezentand drepturi fundamentale care deriva din apartenenta la societatea umana a fiecarui individ (art.29 alin.1 si 2 din Constitutia Romaniei). Cu deosebit respect, tuturor romanilor care scriu pentru noi, pentru voi, si pentru toti care ne citesc opiniile bune sau rele, asta este tara in care traim si trebuie sa ne mandrim cu ea. In tot cazul trebuie sa stim ca premisele fundamentale ale aparitiei raportului juridic desprins din actul constitutiv (contract) si raport de vointa al asociatiei profesionale denumita barou, infiintat de domnul Pompiliu Bota reprezinta astfel existenta normei juridice in baza careea s-a organizat profesia de avocat, iar subiebiectele de drept au luat fiinta in baza faptelor juridice, reprezentand si un raport social ce sestabileste de fiecare data intre oameni(art.9 din Constitutia Romaniei coroborat cu art.4 alin.1 din Legea nr.8/1996 in conformitate cu care se prezuma a fi autor dl.Bota pana la proba contrara, sub numele careia opera sa a fost adusa pentru prima data la cunostinta publica in mod legal). In ce priveste intelegerea conceptului raportului juridic, implica abordarea trasaturilor sale definitorii, despre care dumneavoastra stiti cu siguranta ca asa stau lucrurile ce stau la baza dreptului infiintarii persoanei juridice, conform art.16 alin.2 din Constitutia Romaniei, ca urmare a alteritatii sau/si exietentei altei persoane care nu poate sa traiasca decat in relatiile cu alti oameni insa licit nu ilicit. Multumesc mult pentru intelegere!

# Popa Nicolae date 24 March 2013 16:38 0

Noi, din structura d-lui Bota nu putem ramane indiferent continuu fata de iresponsabilitatea sociala a unor avocati din barourile \"calsice\" si a unor judecatori lipsiti de impartialitate care ar trebui sa raspunda pentru fatele lor (art.166 indice 1 C.pen,art.246 corobnorat cu art 258 C.p. art.268 C.p.), in conformitate cu care,fiecare dintre noi, oameni fiind ca si ei, trebuie sa ne asumam legal si egal consecintele fatelor noastre savarsite, nu cum se aplica legea cauzandu-ne prejudicii numai noua prin aplicarea unor chieltuieli de judecata in dosarele penale pentru ca ne solicitam dreptatea si vrem sa se afle adevarul exact. Se pare ca structurile create de stat, nu respecta nici constitutiasi nici legea cat timp tin cont numai de unii aflandu-se la putere de la care primesc ordin ierahic, sau aserviti puterii executive si toti abonati la banii publici ai statului, actioneaza continuu contra noastra, care suntem infiintati legal, ceea ce s-a constatat si de unele Parchete din tara prin acte oficiale de cercetare penala (dosarul nr.493/P/2005 al Prchetului de pe langa Trib.Botosani si dosarul 9446/P/2006 al Parchetului de pe langa Judecatoria Timis, ambele definitive in instanta) asa stau lucrurile fata de unii colegi in cauza iar instantele s-au pronuntat definitiv. Astfel cum spun, nu se recunosc nici probele in cauza si nici democratia sau statul de drept, daca avem in vedere ca ar trebui sa se ia in considerare toate circumsatntele reale ale organelor de cercetare penala, analizandu-se cat se va putea mai exact, incat sa se afle adevarul. Ce este foarte clar pentru noi, nu este cala si pentru ei, in sensul ca, oamenii traiesc egal in societate si pe parcursul istoriei dupa revoltia din decembrie 1989 si-au castigat diverse grade sau functii, care reflecta si o anume libertate intr-un stat de drept, dar siobligatii morale elementare incat ar trebui sa simta toti proria lor greseala si sase opreasca din proria decadere morala,intrucat nu mai puten vorbi de democratie si stat de drept ci de orice altceva. Pe parcursul istoriei toti ne-am castigat diverse grade de libertate constitutionala si legala, dar aceasta nu inseamna in nici un caz liberul arbitru, a ctiona dupa bunul plac in institutiile statului si impotriva tuturor structurile legal infiintate prin hotarari judecatoresti irevicabile(art.15 din Legea 304/2004 republicata). Multumesc!

# karo date 14 September 2014 07:07 0

Numele meu este Karo am fost căsătorit cu soțul meu de 5 ani am fost trăiesc fericiți împreună pentru acest an și nu până când a călătorit în Italia pentru o călătorie de afaceri, unde a cunoscut-o pe fata asta și de atunci mi-a și copiii ură și dragoste numai ei . Deci, atunci când soțul meu sa întors din călătoria el a spus că nu vrea să mă și copiii mei văd din nou așa că ne-a condus afară din casă și el a fost acum de gând să Italia a vedea ce alte femei. Deci, eu și copiii mei au fost acum atât de frustrat și am fost doar stau cu mama mea și cu mine nu a fost să fie trata bine, pentru că mama mea sa căsătorit cu un alt bărbat, după moartea tatălui meu, așa că bărbatul sa căsătorit pentru a nu a fost tratat-o ​​bine, i și copiii mei au fost atât de confuz și am fost în căutarea pentru o modalitate de a obține soțul înapoi acasă, pentru că eu iubesc și prețuiesc atât de mult într-o zi ca am fost de navigare pe computerul meu am văzut o mărturie despre aceasta vraja rolă DRokowaspell

# claudia galit avi date 12 November 2014 15:51 0

biata claudia si decana si cismea...stergeti la gura tiganul ramolit...va face de ris parol... :lol: Numele meu este Karo am fost căsătorit cu soțul meu de 5 ani am fost trăiesc fericiți împreună pentru acest an și nu până când a călătorit în Italia pentru o călătorie de afaceri, unde a cunoscut-o pe fata asta și de atunci mi-a și copiii ură și dragoste numai ei . am fost de navigare pe computerul meu am văzut o mărturie despre aceasta vraja rolă DRokowaspell :sigh:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva