17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE MOARE SI DUPA VACCIN – Europarlamentarul Cristian Terhes dezvaluie: „Comisia Europeana recunoaste ca se moare dupa vaccinul anti-COVID... 11.977 de persoane au 'murit spontan' pana pe data de 30.09.2023 dupa ce au primit vaccinul anti-COVID, recunoaste Comisia Europeana intr-un raspuns oficial semnat de catre comisara pe sanatate Stella Kyriakides catre europarlamentarul croat Ivan Vilibor Sincic... CE sustine ca nu exista legatura intre vaccin si numarul excesiv de morti”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

19 November 2023 15:00
Vizualizari: 4607

Uniunea Europeana nu se mai poate face ca ploua in legatura cu decesele provocate de vaccinul impotriva COVID-19, a afirmat europarlamentarul Cristian Terhes (foto) duminica, 19 noiembrie 2023.Terhes a publicat pe Facebook un raspuns al comisarei europene Stella Kyriakides ca urmare a unei interpelari formulate de catre eurodeputatul croat Ivan Vilibor Sincic, in care Kyriakides afirma ca nu mai putin de 11.977 de persoane au murit „spontan” (este exact cuvantul folosit de reprezentanta UE) pana la 30.09.2023 dupa ce primisera vaccinul anti-COVID. Croatul intrebase cate decese au fost raportate prin sistemul EudraVigilance (detinut de Agentia Europeana a Medicamentului), ca efect advers al primirii vaccinurilor anti-COVID.

Desi, in acelasi raspuns, Stella Kyriades sustine ca nu exista in mod obligatoriu o legatura intre vaccin si acele decese, Cristian Terhes remarca faptul ca eurocomisara „nu ofera o explicatie de ce in tarile cu rata mare de vaccinare, si rata de mortalitate este excesiv de mare”.


Redam intreaga postare de pe Facebook a parlamentarului european Cristian Terhes:

 Comisia Europeana recunoaste ca se moare dupa vaccinul anti-COVID. Pana pe 30.09.2023, aproape 12.000 de persoane au murit spontan!

11.977 de persoane au 'murit spontan' pana pe data de 30.09.2023 dupa ce au primit vaccinul anti-COVID, recunoaste Comisia Europeana intr-un raspuns oficial semnat de catre comisara pe sanatate Stella Kyriakides catre europarlamentarul croat Ivan Vilibor Sinčić.

Europarlamentarul Sinčić a interpelat Comisia Europeana pe data de 29.08.2023 cu privire la cate decese, conform sistemului EudraVigilance detinut de Agentia Europeana a Medicamentului, au fost raportate ca efect advers al primirii vaccinurilor anti-COVID 'aprobate' de la inceputul administrarii acestora pana in prezent.

Decesul spontan dupa vaccin se refera la un deces neasteptat ce a avut loc la scurt timp dupa ce persoana a fost vaccinata.

Desi intrebarea era foarte specifica, comisara a raspuns pe data de 06.11.2023 elaborat, spunand ca, desi 'aceste evenimente (adverse) au fost observate dupa utilizarea acestor medicamente, aceasta nu inseamna ca au fost cauzate de catre ele. Acestea ar fi putut fi cauzate de conditiile medicale ale individului, sau de alte medicamente luate in paralel ori de alte evenimente'.

In acelasi raspuns Comisia Europeana sustine ca 'nu exista dovezi ca vaccinurile anti-COVID ar cauza mortalitate in exces'.

'Desi Comisia Europeana sustine ca nu exista o legatura intre vaccinul anti-COVID si numarul excesiv de morti, aceasta nu ofera o explicatie de ce in tarile cu rata mare de vaccinare, si rata de mortalitate este excesiv de mare', a spus europarlamentarul Cristian Terhes.

'Acesti 11.977 de oameni care au murit spontan dupa vaccin, dupa cum datele oficiale o arata, au fost parintii, fratii, sotii, prietenii, rudeniile unor alti oameni. Sper ca oamenii, daca tin la viata lor si a apropiatilor lor, sa invete din ce s-a intamplat si sa nu-i mai voteze pe cei care i-au expus la asemenea riscuri medicale, chiar la a-si pierde viata. Oamenii isi aleg reprezentanti ca sa le apere drepturile si libertatile, nu sa-i transforme in cobai gratuiti pentru profiturile firmelor multinationale medicale', a mai spus Terhes.

Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei care au decedat ca urmare a efectelor adverse a acestor produse medicale cu care oamenii au fost constransi sa se injecteze!


* Cititi aici intrebarea eurodeputatului croat (in limba engleza)

* Cititi aici raspunsul comisarei europene (in limba engleza)

Comentarii

# Liţă date 19 November 2023 19:23 0

https://www.activenews.ro/stiri/Summitul-International-COVID.-Transmisie-LIVE-de-la-Palatul-Parlamentului.-Invitati-de-exceptie-Dr.-Robert-Malone-Anca-Nitulescu-Oana-Mihaela-Secara-Geanina-Hagima-Damian-Baciu-185719

# santinela date 20 November 2023 07:25 -6

12 mii de decese subite dintr-un numar de zeci de milioane de vaccinati ? Nea Busuioace fa mata procentajul si vezi ce-ti da !

# grigore după ureche date 20 November 2023 07:49 +5

Este vorba doar despre cei mortii imediat după vaxx ma santitelectualule. Despre alte zeci sau sute de mii este liniste.

# constantine constantine date 21 November 2023 10:01 +2

..."nu exista legatura intre vaccin si numarul excesiv de morti” La noi, 3 din 10 erau vaccinati si totusi dadeau coltzu'Din totalul mortilor cca 20000 erau vaccinati.Practic s-a inceput la ...treierat de oameni!Cadeau ca spicele si fie ca mureai de altceva erai trecut ca mort de covid.Vaccinul atit timp cit nu este omologat nu este decit un experiment facut pe oameni.

# Branislav Stefanoski - Al Dabija date 24 November 2023 17:50 0

Ceea ce s-a spus nu are nicio legătură cu realitatea. Cert este ca vaccinul nu s-a imbolnavit, si NU a salvat pe nimeni!!!-- Eram singurul din lume care avea un medicament 100% sigur, iar astazi un medicament 100% sigur pentru post-corona. ---În doar 2-3 secunde fac un test, și în 10 min. prin folosirea medicamentului ELIMIN/UCIEZ virusul vascular purtat de 70% dintre oameni. Mulți au consecințe grave, iar unii nici măcar nu știu că au „depășit” corona, dar sunt grav infectați cu virusul. Este o chestiune de timp înainte ca cineva să fie rănit. --- Această cifră are prea puțin de-a face cu numărul real de decedați. Numărul este de multe ori mai mare, dar ca urmare a unui VIRUS pe care medicina clasică nu-l poate înregistra.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva