23 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SIIJ ARUNCA-N AER CAMPUL TACTIC – Un fost ministru devoaleaza miza distrugerii sectiei speciale: „Predoiu are unica misiune: desfiintarea SIIJ... Institutia ar putea demantela tot ce a insemnat campul tactic: sforarii, executantii, curelele de transmisie, obiectivele. Am putea vedea ca anticoruptia era doar un apendice, o lozinca buna de defilat. Adevarata miza era puterea totala asupra justitiei si politicienilor... Investigarea campului tactic ar putea duce la un scandal gen Ucraina vs Biden”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

16 December 2019 16:26
Vizualizari: 8491

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu are o misiune bine trasata: distrugerea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (pentru care zeci de oameni au protestat in strada, unii dintre ei, precum Nela Secara, fiind victime ale paraditorilor anchetati de SIIJ – foto 1 centru), astfel incat sa nu mai fie demascati nici capii campului tactic, nici uneltele acestora. Avertismentul a fost lansat duminica, 15 decembrie 2019, de catre un fost ministru.Este vorba despre Ionut Popescu (foto 2), cel care a ocupat functia de ministru al Finantelor in guvernul Calin Popescu-Tariceanu 1 si care i-a consiliat pe fostii premieri Mugur Isarescu si Emil Boc. Popescu a avertizat ca demantelarea campului tactic din Romania ar putea duce la un scandal urias, de magnitudinea celui din Ucraina, unde scoaterea la lumina a afacerilor dubioase derulate in tara vecina de catre ex-vicepresedintele SUA Joe Biden a reprezentat o veritabila bomba nucleara pentru statul paralel american (click aici si aici pentru a citi).

Luarea de pozitie a lui Popescu vine dupa desele iesiri furibunde ale lui Predoiu la adresa sectiei speciale, ultima avand loc vineri, 13 decembrie 2019 (click aici pentru a citi).


Iata ce a scris Ionut Popescu pe Facebook:


Nu am vazut inversunare mai mare, de 30 ani incoace, pentru demolarea / desfiintarea unei institutii, asa cum se intimpla cu SIIJ! Ministrul justitiei, Predoiu, are aceasta unica misiune: desfiintarea SIIJ! Din zece declaratii publice, in noua dintre ele Predoiu vorbeste doar de desfiintarea SIIJ! Pentru Predoiu nu mai exista alte probleme in justitie, toate devin invizibile in comparatie cu desfiintarea SIIJ! E misiunea lui si vrea sa o indeplineasca intocmai si la timp! In culcare si-n sculare, Predoiu are o singura tema!

De unde aceasta inversunare? Miza este enorma: aceasta institutie, daca ar ancheta magistratii din campul tactic, ar putea devoala / demantela tot ceea ce a insemnat acest camp tactic: cine erau sforarii, cine erau executantii, curelele de transmisie, care erau obiectivele etc. etc. Si, in acest caz, am putea vedea ca anticoruptia era doar un apendice, o lozinca buna de defilat, oricum, ceva secundar, iar adevarata miza era puterea totala, asupra justitiei si, prin intermediul justitiei, asupra politicienilor! Ceea ce s-a cam realizat!

Aparitia SIIJ a fost un fel de lebada neagra! Mai rau, investigarea campului tactic ar putea duce la un scandal gen Ucraina vs Biden, Doamne-Fereste! Asa ceva trebuie evitat cu orice pret! Predoiu, prin absolut orice mijloace trebuie sa inlature aceste posibilitati si sa desfiinteze SIIJ...

LE (n.r. later edit, adica modificare ulterioara a postarii) Si, chiar daca desfiintarea este anevoioasa sau cere mult timp, trebuie pastrata permanent presiunea asupra SIIJ, pentru ca procurorii de acolo sa inteleaga ca deasupra lor este sabia lui Damocles, care poate sa le cada in cap oricand si, deci, s-o lase mai moale... Si asta este tot sarcina lui Predoiu!”

Comentarii

# Romani merita ! L-au pus pe Prostanis a 2 oara ! date 16 December 2019 17:43 +23

Atata timp cat nu vrem sa vedem faptul ca "aliatul strategic" , de fapt ne baga in sclavie si ne jefuieste pe-o sapca ...atunci bine! Tara toata a fost praduita dupe revolutie si distrusa. Tot e mai merge au luat strainezii , de care nici nu te poti atinge ca vezi Doamne , pleaca chiaburi si noi e prosti si nu ne descurcam . Am ajuns sa ne rugam sa fim sclavagiti !!! :eek: Plesoianu presedinte ! O noua revolutie !

# Ion date 16 December 2019 18:15 +17

Nu iese nimeni in strada pentru ceea ce vrea sa faca , Predoiu ,Johannis,PNDL-eprele, cu Justiția?

# Somnul lin date 16 December 2019 19:22 +3

Faceți nani, asa vă trebuie, popor de lași!

# mototol date 16 December 2019 23:58 +1

suntem prea mici ca sa ne stim la nivel personal cu americanski, au avut urechile indreptate spre noi si ne-am ars tacticos si pas cu pas cu mana noastra

# santinela date 17 December 2019 08:19 +2

Sigur ca are o sarcina principala berbecul si anume aceea de a desfiinta sectia. Asta exista doar pentru a primi "sarcini" speciale de la stapini asa cum a fost si cu distrugerea celor doua coduri si culmea pentru asta ciumpalacul a luat si o cotorita de bani !

# viorel date 17 December 2019 11:43 +4

aloo numai mafiotii si javrele care fac crime se tem de isj

# imun/teanu date 17 December 2019 12:10 +2

"Misiunile de sacrificiu". Din care cel mai probabil nu te intorci. Daca ne-ndeplinite te-ntorci te asteapta pluton. Si-ndeplinite daca te-ntorci tot suspect poti inca fi, pasibil si de cutit pe la spate /de siguranta altor asemenea "misiuni" fiind alocat (si "tacerii"). Dl. Predoiu cu asa indeplinite deja /strecurat vechilor liberali, de unde strecurat si-n guvernul lui "Tary", unde-a perfectat la marele fix pocariile macoviste. Dupa care si "descoperit" si si "mai acoperit" cu permanentul aport ("aport" fiind si "ordinul de lupta" la cainii dresati). Asa ca la ultima misiune, de-acum, "ORI-ORI"!, ca n-are de-ntors /ca Catalin supra-vietuitor s-a vazut. Totusi!, astora!, pusi "la vedere" (chiar si "Io" Wernei Intai /dupa Base) CINE!, din umbra, le da ordine! /ordinii noi mondiale?, sau "nibelungilor" emasculati interbelic?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.04.2024 – Procurorul care a invins DNA se vrea primar (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva