20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Sub presiunea constiintei s-a impuscat in cap - Un procuror militar din Polonia a incercat sa se sinucida in pauza unei conferinte de presa pe care o sustinea pe tema interceptarii jurnalistilor!

Scris de: L.J. | pdf | print

9 January 2012 17:28
Vizualizari: 12880

 

Lumea justitiei din Europa a inregistrat un caz incredibil: un procuror militar a incercat sa se sinucida cu arma din dotare in pauza unei conferinte de presa pe care o sustinea la Poznan. Tema acestei conferinte ea axata pe presupusele interceptari ale telefoanelor jurnalistilor care realizeaza o ancheta jurnalistica legata de accidentul de avion in care a murit presedintele Lech Kaczynski, la 10 aprilie 2010. Ancheta juriciara a acestu caz este realizata de Parchetul militar din Poznan. Stirea a fost publicata de AFP. Procurorul Mikolaj Przybyl (foto) a incercat sa se sinucida cu arma din dotare in pauza unei o conferinte de presa pe care o sustinea la Poznan (vest).


Leslaw Lenartowicz, directorul spitalului din Poznan, a declarat pentru postul de televiziune TVN24. "Pacientul este constient. Viata lui nu este in pericol". Procurorul este ranit "in zona cranio-faciala (...) i se fac analize, inclusiv o tomografie", a adaugat el. Dupa ce a rostit o pledoarie "plina de emotie" respingand acuzatiile de punere sub supraveghere a telefoanelor jurnalistilor, el a cerut presei sa paraseasca sala "pentru ca aceasta sa fie aerisita".

"Am auzit un zgomot surd si ne-am intors in sala, crezand ca a cazut o camera. L-am vazut pe procuror zacand nemiscat pe jos intr-o mare de sange, cu arma din dotare alaturi", a declarat un jurnalist al postului de televiziune TVN24. "Dupa cateva secunde am remarcat ca procurorul inca mai respira", a adaugat el. O echipa medicala aflata la fata locului i-a acordat primele ingrijiri medicale procurorului, care ulterior a fost spitalizat.

Gestul procurorului polonez este foarte ciudat, in conditiile in care subiectul era legat de interceptarea jurnalistilor. Ce sens avea ca acesta sa incerce sa se sinucida daca nu era adevarat nimic din ce se spunea despre interceptari si daca avea constiinta curata? E o intrebare la care ancheta care se efectueaza, legata de acest eveniment, va fi finalizata.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva