28 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SUSTINERE PENTRU INTRAREA IN SCHENGEN – Senatorul PSD Titus Corlatean, anunt dupa intalnirea cu presedintele Comisiei de politica externa, aparare si forte armate din Senatul Frantei: “Avem sprijinul Frantei, care detine Presedintia semestriala a UE, pentru aderarea la Spatiul Schengen, dar si pentru negocierile de aderare la OCDE”

Scris de: L.J. | pdf | print

6 aprilie 2022 17:25
Vizualizari: 3385

Franta va sprijini aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Anuntul a fost facut miercuri, 6 aprilie 2022, de senatorul PSD Titus Corlatean (foto stanga).


 

Acesta s-a intalnit la Senat cu presedintele Comisiei de politica externa, aparare si forte armate din Senatul Frantei, Christian Cambon (foto dreapta), aflat in vizita oficiala in Romania. In urma intrevederii, Corlatean a precizat ca Franta, care detine presedintia semestriala a Uniunii Europene, va sustine aderarea Romaniei la sptiul Schengen, precum si aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE).

 

Iata anuntul senatorului PSD Titus Corlatean, facut pe pagina sa de Facebook:


“Ieri (n.r. - marti, 5 aprilie 2022) l-am primit la Senat pe Christian Cambon, Presedintele Comisiei de politica externa, aparare si forte armate din Senatul Frantei, aflat in vizita oficiala in Romania.

O intalnire extrem de buna si de amicala intre reprezentantii a doua tari prietene si partenere, francofone, care au o indelungata istorie comuna, importanta pentru ambele natiuni.

I-am multumit omologului francez pentru solidaritatea aratata de Franta in aceste momente in care descoperim ce este razboiul, agresiunea si suferinta umana langa frontierele Romaniei si respectiv pentru contingentul militar francez de elita trimis in cadrul actiunii Aliantei Nord-Atlantice de reasigurare si consolidare a apararii statelor membre NATO, care include si apararea colectiva pentru Romania si romani.

Pe de alta parte, avem sprijinul Frantei, care detine Presedintia semestriala a UE, pentru aderarea la Spatiul Schengen, dar si pentru negocierile de aderare la OCDE.

Vesti bune”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.06.2022 – S-a decis soarta lui Scutea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva