16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNELTELE SERVICIILOR – Dezvaluirile analistului politic Cozmin Gusa despre cozile de topor din PNL si USR-PLUS: “Totul se joaca la nivel de servicii secrete... Boc este varianta rezervistilor la presedintie, din interiorul PNL, pe cand in partea cealalalta Ciolos este varianta rezervistilor, care au dat palma inclusiv cu francezii, Barna fiind mai degraba o varianta a activilor”

Scris de: G.T. | pdf | print

7 July 2021 16:38
Vizualizari: 9712

Taberele din serviciile secrete se lupta sa-si planteze oamenii la varful PNL si USR-PLUS. Dezvaluirea a fost facuta marti, 6 iulie 2021, de analistul politic Cozmin Gusa, la postul de radio Gold FM.


 

Astfel, Gusa precizeaza ca in momentul de fata in interiorul PNL si USR-PLUS totul se joaca la nivel de servicii secrete. In acest sens, primarul Clujului Emil Boc ar fi preferatul rezervistilor din servicii, inclusiv al generalului SRI Florian Coldea (foto), asa cum ar fi si Dacian Ciolos pe partea de USR-PLUS. In ceea ce il priveste pe actualul lider al USR, Dan Barna, Cozmin Gusa precizeaza ca acesta reprezinta optiunea ofiterilor activi din servicii.


Iata declaratia lui Cozmin Gusa, redata de site-ul inpolitics.ro:


”In aceste partide dominate de securism – ca si PNL e dominat de securism, dar mai ales USRPLUS e dominat de securism – se joaca pe roluri. Ponta versus Iohannis a fost, de fapt, Maior impotriva lui Coldea. Coldea era in spatele lui Iohannis, Maior era in spatele lui Ponta, a castigat Coldea. In PNL se pune la cale alternativa Boc contra alternativei Citu. Boc este omul lui Coldea. Dupa ce Vasile Dincu a parasit grupul de la Cluj, Boc a fost recrutat acum doi ani de catre Ioan Rus, care conduce impreuna cu Florian Coldea noul grup de la Cluj. Si Boc, in baza dosarelor pe care le are – si are destule dosare in care a fost tot timpul ocolit, 'decupat' – cumintel-cumintel, a prins glas si este varianta rezervistilor la presedintie, din interiorul PNL, pe cand in partea cealalalta (USRPLUS n.n.) Ciolos este varianta rezervistilor, care au dat palma inclusiv cu francezii, Barna fiind mai degraba o varianta a activilor, deci totul se joaca la nivel de servicii secrete”.

Comentarii

# Lorenzo de Medici date 7 July 2021 17:23 +69

Nimic nou sub soare în (R)epublica (S)ecuristă (R)omânia. Dar, nimic nu se va schimba prea curând, de vreme ce votanții din țara asta sunt, în marea lor majorotate, handicapați funcționali, care fie nu înțeleg ce li se întâmplă la fiecare alegeri, fie chiar cred, în bezna minții lor debile, că trăiesc într-un stat de drept, ce este și democratic pe deasupra. Ce glumă sinistră !

# Cuie Moldea date 7 July 2021 17:37 +532

Pai nu ne-a zis prea multe noutati, inteleptul Gusa. In linii mari sa cam stia faptul ca serviciile , dominant SRI , STS , 2.15 isi baga botul in alegeri. Tocmai de aceea cateva ar trebui desfiintate complet si sa ramana unul intern si unul extern , care se pot privatiza, ca cetateanul sa nu mai plateasca niste necalificati (care-si dau diplome de dr. in curtea unitatii lor), niste paraziti conectati la buget/banii nostri din taxe si impozite. Deci alegerile trebuie castigate de un partid care le va reduce masiv ca numar si apoi ca buget.Astfel vom avea plin de zilieri disponibili pentru santierele patriei. Calificarea acestora se poate face la locul de munca. Adio pensie nesimtita la 40 de ani. :eek:

# Gilu date 7 July 2021 20:19 +145

Mai are cineva vreo îndoiala? In Romania îngenuncheat din prostie si de bunăvoie, POTERA conduce! Dormiti in pace; in Bucuresti, șobolanii veghează...Macar, alegeți d- lor,niste capete luminate,nu numai c* ruri.

# nae girimea date 8 July 2021 07:14 +46

Si matele , dom'Gusa , a cui esti ?

# escu date 8 July 2021 11:11 +49

Cosmine, Știe Tot, care din ele este și patriot și luptă pentru țara asta? Vreau să știu care este, totuși, și serviciul care reprezintă interesele statului român. Deocamdată, în ultimii ani, tot ce se speculează că a fost ales cu sprijinul serviciilor, nu s-a avut în vedere și interesul național, a fost numai în defavoarea ROMÂNIEI și cetățenilor ei. Cel care clama acest lucru a fost terfelit iar un altul care a simulat patriotismul este la mititica, de unde se vrea, cu voia străinătății, să iasă cu picioarele înainte. Trebuie să credem că afirmația lui Ponta, că amenințarea cu pușcăria dacă va construi autostrada Ploiești-Brașov a fost unul antiromânesc din partea lui Coldea? Dar autostrada Unirii, talismanul norocos al lui Johannis din alegeri când se va construi?

# Mariana date 9 July 2021 17:33 +53

Coldache e unul dintre ei dar sa nu-l uitam pe Maior , alt viermalau infipt in banul public. Ce lehmite , ca scarba totala ma ia cand vad ca lumea "doarme pe cacat" si astia fac praf tara. :-?

# Altă 'ntrebare ! date 13 July 2021 01:41 +4

Altă 'ntrebare !

# Lupulalb date 13 July 2021 22:35 +27

Trebuie facut ceva cu serviciile astea ce paraziteaza bugetul mai degeaba. Sunt prea multe ca numar (vreo 8 )si fiecare-n parte ne costa prea scump. La po******tia activa ce-o avem nu ne putem permite atatia trantori si dupa 40 de ani , atatea pensii nesimtite ! 8)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva