22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VOINEAG SI-A ALES CONSILIERUL – Adjunctul Parchetului Judecatoriei Craiova, procurorul Dumitru Constantin Calina, a fost numit consilier al sefului DNA Marius Voineag. Procuroarea Tatiana Toader de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, fost membru CSM, a fost delegata in functia de adjuncta a DNA

Scris de: G.T. | pdf | print

25 April 2023 16:57
Vizualizari: 5242

Seful DNA Marius Voineag (foto) si-a ales consilierul. Este vorba despre adjunctul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, procurorul Dumitru Constantin Calina.Sectia pentru procurori a CSM a dispus marti, 25 aprilie 2023, incetarea delegarii lui Calina in functia de adjunct al Parchetului Judecatoriei Craiova, ca urmare a numirii in functia de consilier al lui Voineag.

In aceeasi sedinta, Sectia pentru procurori a CSM a luat si alte hotarari in ceea ce priveste o serie de posturi de conducere din DNA. Cea mai importanta se refera la delegarea procuroarei Tatiana Toader de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, fosta membra CSM, ca adjuncta a Directiei Nationale Anticoruptie.


Prezentam deciziile luate de Sectia pentru procurori a CSM in sedinta din 25 aprilie 2023:


“- Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei TOADER TATIANA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, incepand cu data de 01.05.2023, pana la ocuparea functiei, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

- Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului MATEI ADRIAN GEORGE, procuror in cadrul acestei structuri specializate, incepand cu data de 01.05.2023, pana la ocuparea functiei, in conditiile legii, dar nu mai mult de 3 luni. (unanimitate)

- Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei MUNTEANU IRINA CORNELIA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, incepand cu data de 26.04.2023, pana la ocuparea functiei, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

De asemenea, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea delegarii in functia de procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a doamnei MUNTEANU IRINA CORNELIA, incepand cu data de 26.04.2023. (unanimitate)

- Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat incetarea delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova a domnului CALINA DUMITRU CONSTANTIN, ca urmare a numirii in functia de consilier al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, incepand cu data de 20.04.2023. (unanimitate)”.

Comentarii

# santinela date 26 April 2023 07:59 +2

Se refac "gastile" in DNA pe pile,prietenii si nemusaguri !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva