14 iunie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 10.05.2021 – Coincidenta de la ICCJ pe repartizarea aleatorie (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

10 mai 2021 18:07
Vizualizari: 4386

* Antreprenorii romani s-ar putea sa nu mai fie nevoiti sa piarda vremea la cozi. Ce institutie ar urma sa fie informatizata si ce promite Guvernul aflati facand click aici.


* O companie a statului roman cheltuie aiurea zeci de milioane de euro, facand plati duble fata de contract unei firme austriece. Cat de mari sunt dimensiunile presupusului jaf aflati cu un click aici.


* Na coincidenta: duminica, 9 mai 2021, Lumea Justitiei a scris ca Inalta Curte de Casatie si Justitie nu a catadicsit sa raspunda chestionarului pe care Ministerul Justitiei li l-a trimis tuturor instantelor in legatura cu auditarea sistemului de repartizare aleatorie a dosarelor (click aici pentru a citi). Luni, 10 mai 2021, ICCJ a facut public referatul vicepresedintilor Gabriela Bogasiu si Iulian Dragomir, privind tot repartizarea aleatorie a dosarelor. Dar atentie: documentul nu are legatura cu demersul MJ, ci cu doua sesizari: una privind dosarul retrocedarilor in care a fost condamnat ex-primarul Constantei Radu Mazare, iar celalalt cu speta ANRP 3, aflata acum in faza de apel la instanta suprema. In linii mari, judecatorii Dragomir si Bogasiu sustin ca nu au gasit nereguli majore in ceea ce priveste repartizarea aleatorie a dosarelor. Iar situatia este valabila la toate cele patru sectii ale ICCJ, nu doar la cea penala. In fine – dati click mai jos daca doriti sa va delectati cu raportul vicepresedintilor ICCJ.


* Cititi aici intregul raport privind repartizarea aleatorie a dosarelor la ICCJ


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2021 – Hagi si Popescu au fost umiliti, seful DNA Crin Nicu Bologa s-a lefait la VIP (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva