14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.09.2023 – Antonia Pink se incalzeste pentru sefie

Scris de: L.J. | pdf | print

15 September 2023 17:23
Vizualizari: 7022

* Lumea in general asociaza fondul american de investitii Franklin Templeton cu Fondul Proprietatea din Romania, al carui administrator este. Acum, americanii incearca sa-si lege numele de ceva nou. Iar detalii gasiti cu un click aici.


* Romanii care zboara de pe un anumit aeroport al tarii vor vedea agitatie in urmatoarele 12 luni. Care este motivul si la ce aeroport ne referim aflati dand click aici.


* Celebra procuroare #rezistenta Antonia Diaconu (foto) – co-fondatoare a Asociatiei Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor (AMASP) – revine in lumina reflectoarelor.Magistrata autointitulata „Antonia Pink” se incalzeste pentru o functie de conducere. Mai precis, pentru sefia DIICOT Pitesti, pe care o detine deja, inca din decembrie 2022. Totusi, este vorba despre doua delegari succesive. Iar acum Antonia Diaconu se pregateste sa devina sefa prin numire, pe un mandat de trei ani.

Cazul ei va fi discutat de catre Sectia pentru procurori a CSM in sedinta de marti, 19 septembrie 2023. Alte doua propuneri de numiri in functii de conducere la DIICOT se refera la procuroarele Camelia-Madalina Hira (Serviciul Teritorial Constanta) si Constanta-Viorica Albu (Biroul Teritorial Calarasi).


* La mai putin de trei luni de la avertismentul primit de la Sectia pentru procurori in materie disciplinara pentru exercitarea functiei cu grava neglijenta (click aici pentru a citi), procurorul Aurelian Filip de la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu solicita sa iasa la pensie.

Nu doar Filip cere pensionarea, ci si procurorii Iuliana Perju (adjuncta PT Bacau), Florin-Daniel Visan (PT Arges) si Daniel Titerlea (PCA Oradea). Sectia pentru procurori a CSM le va analiza cazurile tot in sedinta de marti.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 16 September 2023 06:39 0

sefia PIICOT Pitesti

# Antonia Punk date 16 September 2023 22:15 0

I try to dă bi dă best.

# Liz date 19 September 2023 18:18 0

Dacă citești Luju, mori de ras....Procurorii au nevoie sa-si apere statutul?!!

# Asaaaa ceva... date 19 September 2023 18:21 0

Eu sunt curioasa ce metode folosește pentru prinderea infractorilor?!! Eu ma gandesc sa n-o prinda pe ea, infractorii...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva