20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 18.09.2022 – Zeci de dosare cu magistrati, redeschise de Gabriela Scutea

Scris de: L.J. | pdf | print

18 September 2022 19:31
Vizualizari: 6176

 

* Cererea Procurorului General al Romaniei, Gabriela Scutea (foto 1), de redeschidere a dosarului fabricat de DNA in 2016 impotriva judecatorului Antik Levente Farcas de la Curtea de Apel Oradea, dosar clasat de SIIJ in 2018 (click aici pentru a citi), nu este decat varful icebergului. Afirmatia ca Gabriela Scutea a reluat vanatoarea de judecatori are acoperire.


 

Auzim ca Scutea, care are control total pe noua structura creata pentru investigarea magistratilor, lucreaza din greu la dosarele cu judecatori si procurori. Surse avizate au dezvaluit pentru Lumea Justitiei ca pana acum, in doar cele sase luni scurse de la desfiintarea SIIJ, Scutea ar fi redeschis, atentie, zeci de dosare care privesc magistrati. Vorbim despre dosare fabricate de DNA impotriva magistratilor si care ulterior au fost inchise de SIIJ. Cica atunci cand a infirmat solutiile de clasare dispuse anterior, Scutea nu ar fi tinut cont nici macar de faptul ca in multe dintre dosare fapte, presupus a fi fost comise de catre judecatori si procurori, erau prescrise. Sunt semne clare ca Scutea e varf de lance pentru cei care vor sa readuca vremurile de teroare impotriva magistratilor. Altfel, suntem tare curiosi pe ce criterii alege semnatara Protocolului PICCJ-SRI Gabriela Scutea ce dosare trebuie redeschise, avand in vedere ca nu e interesata de cele care privesc procurorii si judecatorii abuzivi.


* Baiat ascultator ministrul Justitiei Catalin Predoiu. Cum au explicat liderii neomarxisti ai Europei, care vor sa ne intoarca in comunism, ca trebuie redus consumul de energie, cum Predoiu s-a conformat. S-a vazut cel mai bine asta cu ocazia sedintei Plenului CSM din 8 septembrie 2022, cand Catalin Predoiu s-a afisat la o lumina chioara, cu cateva becuri abia palpaind (foto 2). Dar, oare, nu e mai bine ca Predoiu sa isi mute biroul intr-o incapare mai luminoasa, unde sa beneficieze de lumina naturala ca sa nu mai foloseasca nici macar acele beculete fara putere? Asa o sa faca economie totala, mai ales ca, spre exemplu, sedinta CSM la care Predoiu s-a afisat din biroul sau cu o lumina chioara nu se desfasura seara, ci la ora 13.30.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# dulapul pelticiunii, scutelnitei si pierzaniei nationale date 18 September 2022 21:08 0

JoS SECURITATEA! AfArRa cu neosecurismul sta ! ATATA JEGOSENIE NU S-a mai vazut ! Oare tpata magistratura eTe acaparata de neosecurisgi, rezisti, sorosisti! AfAra cu tradatorii din tara si cu cULELE lor peltice si scutelnice! MAGISTRATI RoMANI LIBEri uniti-va impotriva neosecurelei astea ! aista-i o opinie

# X date 18 September 2022 22:00 +14

Atât o duce capul. Mai mult nu poate. Un om frustrat și plin de venin. Îmi este lehamite sa_i vad și poza. Oare ce a gândit dl Predoiu când i_a prelungit mandatul? De la cine o fi primit indicația prețioasă?

# visu date 18 September 2022 23:28 +2

La naturala se cam vede uzura caci de psihica nu poate fi...

# Duke of the Web date 19 September 2022 06:39 +1

Mai era necesară o nouă dovadă de penibilitate și de ridicol din partea lui Predoiu? "Quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?"

# DODI pentru ”X” date 19 September 2022 14:32 +1

Ați afirmat despre securista scutea că ”atât o duce capul”. Doresc să fac o corecție: ca să te doară capul trebuie să îl ai. Ceea ce, din acțiunile pupincuristei de securiști, ne demostrează că nu posedă. Bolovanul care îi acoperă gâtul să nu-i ploaie direct în el nu poate fi numit cap. Ea a executat, în trecut , prezent și viitor, ordinele primite cu vârf și îndesat. Drept dovadă a fost recompensată cu o funcție pe care nu o merită. Din contră o dezonorează și face un imens deserviciu justiției române.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva