23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 19.09.2023 – Amanare pentru procurorul din dosarul Aviasan

Scris de: L.J. | pdf | print

19 September 2023 19:37
Vizualizari: 4040

* Ceea ce veti citi ar putea parea SF pentru neinitiati. In schimb, cunoscatorii domeniului vor intelege despre ce vorbim. Asadar, click aici!


* Lumea Infrastructurii are imagini de la santierul unui pod care, cand va fi gata, va fi inalt cat un bloc cu 24 de etaje. Click aici ca sa va delectati cu galeria foto!


* Tineti minte dosarul Aviasan, in care fostul deputat PDL Mihail Boldea a primit condamnare in calea extraordinara de atac (recurs in casatie), dupa ce in apel fusese condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare (click aici pentru a citi)?Rechizitoriul a fost semnat de catre procurorii Gheorghe Ivan si Nicolae Pircalabescu (foto) de la DNA Galati, primind confirmarea din partea lui Gheorghe Popovici, seful din acel moment al Sectiei I din DNA Central. Ei bine, acum Pircalabescu vrea sa primeasca delegare in functia de sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea, unde activeaza ca adjunct. Totusi, Consiliul Superior al Magistraturii l-a amanat. A fost singura solutie de amanare, ceilalti cinci procurori primind delegarile cerute.


Iata minuta CSM:


1. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj a doamnei MANE LOREDANA LACRAMIOARA, procuror sef Sectie judiciara in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 01.10.2023, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita a domnului BALINEANU ADRIAN, procuror in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 01.10.2023, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat amanarea analizarii propunerii de delegare in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea a domnului PIRCALABESCU NICOLAE, prim procuror adjunct in cadrul acestei unitati de parchet. (unanimitate)

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Bujor a domnului CUZI NICOLAE VALERIAN, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Liesti, incepand cu data de 01.10.2023, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror sef Sectie judiciara la Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea a domnului GHICA EDUARD, procuror in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 14.10.2023, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

6. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat delegarea in functia de prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Racari a domnului ANDREI CRISTIAN ION, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, incepand cu data de 20.09.2023, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”.


* Tot marti, Sectia pentru procurori din CSM a aprobat patru pensionari. Este vorba despre procurorii Iuliana Perju (adjuncta PT Bacau), Florin-Daniel Visan (de la PT Arges), Daniel Titerlea (PCA Oradea) si Aurelian Filip (PT Giurgiu).


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


sursa foto: Vrancea24.ro

Comentarii

# DODI date 20 September 2023 19:34 -1

Apropo de PORCuroprul Nicolae Pîrcălăbescu se pare că rotițele ”câmpului tactic” au început să dea rateuri. Ceea ce - dacă este adevărat - este un bine pentru justiția românească.

# Mircea date 21 September 2023 16:47 0

Le-ati inversat un pic cu Boldea dar ce mai conteaza dupa ce a fost transformat intr-un paria . La ICCJ a fost condamnat 3 ani cu suspendare iar in recursul in casatie a fost achitat . Cat despre minunatul asta de procuror Parcalabescu este tipicul unui DOREL DE ROMANIA ….

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva