20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 22.01.2023 – Bobi doar conduce, nu judeca

Scris de: L.J. | pdf | print

22 January 2023 19:47
Vizualizari: 6370

* Multi ne intreaba daca am mai auzit ceva despre fostul membru CSM, de doua ori presedinte al Consiliului, judecatorul Bogdan “Bobi” Mateescu (foto). Retras pe plaiurile natale si iesit din prim-plan de ceva vreme, Mateescu iata continua sa prezinte interes pentru unii. Nici nu avea cum sa fie altfel, tinand cont de anvergura personajului.


 

Aflati ca Bogdan Mateescu o duce bine. Si-a luat in primire functia de presedinte al Tribunalului Valcea – in care a fost numit, desi nu a activat vreodata la respectiva instanta, si nici macar nu a fost judecator de tribunal, ci doar de judecatorie – si asta face, conduce. Dar numai atat, ca de judecat nu judeca. De ce spunem asta? Pai avem in vedere informatiile publice existente pe site-ul Tribunalului Valcea. “Bobi” figureaza ca presedinte al instantei si ca membru in Colegiul de conducere, insa numai atat. Numele sau nu se regaseste la nicio sectie a Tribunalului Valcea (vezi facsimil), de unde concluzionam noi ca acesta este doar manager de instanta, nu si judecator. Adica nu intra in sala sa solutioneze dosare. Cam aiurea, zicem noi, mai ales in conditiile de deficit de judecatori, situatie in care orice mana de ajutor este binevenita. Dar poate lucrurile stau altfel in realitate, poate Mateescu activeaza si ca judecator, si de fapt site-ul Tribunalului Valcea nu a fost actualizat.

Altfel, pe langa condus instanta, auzim ca Bogdan Mateescu isi face timp si de drumuri prin Bucuresti, ca doar trebuie sa aiba grija de viitorul sau. Stiti doar ca “Bobi” este dat ca viitor judecator si presedinte la Curtea de Apel Bucuresti, dar cica intre timp ar mai fi aparut o varianta. Stati pe aproape!

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva