29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 24.10.2021 – Si totusi, Mariana a fost?

Scris de: L.J. | pdf | print

24 octombrie 2021 18:51
Vizualizari: 4892

* Procurorii DNA ar putea primi in curand material din plin pentru a face dosare. Mai exact, date si informatii despre marile afaceri si tunuri date in pandemie, in timpul starii de urgenta si starii de alerta. Totusi, mai e un pas insa pentru a se ajunge la DNA. Click aici ca sa vedeti despre ce este vorba.

 

* Ne place tot mai mult de Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu. Este unul dintre cei mai fideli cititori ai nostri. A dovedit-o din plin in sedinta de Plen a CSM, de joi, 21 octombrie 2021. Mateescu i-a cerut reprezentantului societatii civile in CSM Victor Alistar sa isi deschida camera cand vorbeste, ca sa i se vada chipul, astfel incat sa nu cumva sa se speculeze ca nu e prezent: “Domnul Alistar, o secunda, deschideti camera, ca nu va vedem! Si au mai fost reportaje cum ca lipsesc oameni, si nu as vrea sa speculeze”. Evident, Mateescu face trimitere la problema semnalata de Lumea Justitiei in urma cu vreo saptamana, la sectiunea “Vorbe de fumoar”, dupa ce am observat ca judecatoarea Mariana Ghena din CSM apare ca si cum ar fi votat la Sectia pentru judecatori a CSM din 7 octombrie 2021, desi Ghena nu s-a vazut in niciun moment pe transmisa online a sedintei, si nu a fost nici in sala (click aici pentru a citi si foto). Ii multumim lui Bogdan Mateescu pentru ca a readus in discutie acest moment, caci noi uitaseram de el. Si daca tot ne-a amintit Mateescu, intrebam: si totusi, Mariana Ghena a fost prezenta? Si daca a fost, unde a fost?

Altfel, il anuntam pe “Bobita Matilet” ca la “Vorbe de fumoar” nu sunt publicate reportaje. Noi credeam ca pana si el e capabil sa se prinda de asta.


 

* Si inca o dovada ca Bogdan Mateescu citeste Luju din scoarta in scoarta. Si nu doar ca citeste, dar si face ceea ce noi ii sesizam. Nimic nu ii scapa. Spre exemplu, am scris despre faptul ca secretarul general al CSM, judecatorul George Catalin Serban, si-a depus intempestiv cererea de pensionare, si ca respectiva cerere a fost adaugata pe ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori a CSM dupa publicarea intiala. Lucru dovedit de fontul diferit cu care era scris punctul privind cererea de pensionare a lui Serban (vezi facsimil 1). Ce sa vedeti: dupa ce am publicat articolul si documentul, CSM a modificat PDF-ul cu ordinea de zi, astfel incat sa nu mai existe vreo diferenta (vezi facsimil 2). Bravo, Bobi! Tine-o tot asa!


 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

 

Comentarii

# Parerea mea date 24 octombrie 2021 19:55 +89

Il supraestimati pe Jeleu, care nu e in stare nici sa isi scrie numele. Dar in schimb e in stare sa modifice orice, numai sa nu ajunga la puscarie. Asa sa ii ajute Dzeu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva