8 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 29.09.2023 – Inainte sa ajunga la ICCJ, Zidaru voia sa tencuiasca Legile Justitiei

Scris de: L.J. | pdf | print

29 September 2023 19:52
Vizualizari: 4745

* China iar baga batul prin gardul Occidentului. De data aceasta, folosindu-se de Rusia. Cum are loc mutarea vedeti facand click aici.


* Primarul Bucurestilor Nicusor Dan face o fapta buna pentru soferi. Nu pentru toti – nu va grabiti sa va bucurati! Daca sunteti sau nu eligibili ca sa primiti binefacerea lui Nicusor aflati dand click aici.


* De luni incolo, 2 octombrie 2023, se populeaza Inalta Curte cu noii judecatori promovati de Consiliul Superior al Magistraturii la cel mai recent concurs organizat de garantul independentei Justitiei pentru cresterea numarului de judecatori supremi, dupa valul de pensionari deja intamplate sau anuntate. Nu spunem... sunt unii judecatori care trebuiau plecati de mult, poate in felul asta se evitau hotararile monstruoase date in ultimii ani. Dar cum timpul nu mai poate fi dat inapoi, privim spre viitor catre cele mai recente promovari de la Inalta Curte, promovari despre care auzim preponderent de bine. Caci auzim din sistem ca cei promovati ar fi buni profesionisti.Mai spune insa gura targului ca umbra de ministru inchipuit al Justitiei, recte Cristina Guseth, precum si prietenii sai vor avea in continuare simpatizanti in randurile judecatorilor supremi. Spunem asta pentru ca sunt cunoscute simpatiile judecatorului Gheorghe Liviu Zidaru (foto) pentru procurori si proteste anti-PSD. Nu se indoieste nimeni de profesionalismul lui Zidaru (v-am zis ca auzim preponderent de bine), dar nu putem omite ca acelasi Zidaru a fost un fanatic al protestelor de strada impotriva Legilor Justitiei din 2019 scoase de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader. Atat de mult patos ar fi pus Zidaru in planul de distrugere a Legilor Justitiei, incat se aude ca era principala voce care insista ca Facultatea de Drept din Universitatea Bucuresti sa dea comunicate impotriva pachetului de legi prin care Universitatea sa se opuna, cu vointa proletara, oricaror modificari. Tare, nu? Ce sa spunem... Ne bucuram ca judecatorul Zidaru va activa la Sectia civila, si nu la Sectia penala a Inaltei Curti, fiind de bun augur, credem noi, ca judecatorii de la ICCJ sa cunoasca simpatiile colegului Zidaru.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 29 September 2023 23:54 0

pe scurt: la S1 a Inaltei, sectie de elita.

# DODI date 30 September 2023 00:17 +2

Pupincurismul este în floare și face mulți pui. Exemplul nefericit al lui Morar, coliva stanciu, cvasimajoritatea celor din DNA, pasărea vopsită securistic din fruntea ICCJ etc,. sunt icoane pentru acești imberbi pupincuriști care fac joc de glezne și buze pentru a fi pe placul feselor șefilor. Și se pare că acest lucru dă rezultate pentru că poți număra pe degetele de la o mână pe magistrații care au promovat în funcții NUMAI pe considerente profesionale. Cu așa... independență a justiției va trebui să treacă milenii pentru ca justiția din România să-și afle adevărata sa menire.

# Zidaru- o promovare de tip EȘEC al CSM date 30 September 2023 18:14 -1

Dacă actuala secție continua cu asemenea compromisuri, câștigurile greu obținute în ultimii ani vor fi anulate. Zidaru este inadecvat din toate unghiurile. Un demagog progresist care ascultă slujbe în biroul de judecător Trageți concluzia singuri

# Justitia. Tort feliat date 30 September 2023 23:58 +1

Radiografia justitiei seamana cu un tort feliat. Citiți ce zic după raboi Morar, Baltag, Chiș, magistrati aflati la vârful sistemului.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2023 – Se anunta proteste spontane in instante

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva