8 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOMBA DE LA INALTA CURTE – Judecatorul Horatius Dumbrava o acuza pe Oana Haineala: "In vara lui 2012, atat eu, cat si domnul Neacsu, am fost amenintati cu dosare penale de catre doamna Haineala... In septembrie 2012, la o discutie purtata in birou la domnul Tudose, Haineala, vicepresedinta CSM de atunci, a amenintat ca ni se vor face dosare penale, aspecte aflate de la domnul Bordea... Acest lucru s-a repetat in ianuarie 2013, dupa alegerea dumneaei"

Scris de: Elena DUMITRACHE - Alex PUIU | pdf | print

15 December 2014 19:33
Vizualizari: 9083

Oana Haineala i-a amenintat pe Horatius Dumbrava si Adrian Toni Neacsu ca li se vor face dosare penale! Cel putin asta sustine judecatorul CSM Horatius Dumbrava. Magistratul a marturisit luni, 15 decembrie 2014, in timp ce era audiat in calitate de martor in dosarul fostului membru CSM ex-judecatorul Adrian Toni Neacsu – trimis in judecata sub acuzatia de abuz in serviciu pe motiv ca a falsificat zece documente justificative si a absentat nemotivat de la serviciu incasand 66.942 lei – ca in vara anului 2012, Oana Haineala, in calitate de vicepresedinte al CSM, l-a amenintat atat pe el, cat si pe Toni Neacsu ca li se vor face dosare penale pe motiv ca au lipsit de la serviciu.


Sedinta de judecata a Completului de 5 al ICCJ condus de judecatorul Ionut Matei, din care mai fac parte judecatoarele Simona Daniela Encean, Florentina Dragomir, Lucia Tatiana Rog si Alina Ioana Ilie, a inceput in jurul orelor 12.30, membrul CSM Dumbrava fiind primul martor audiat de instanta suprema. In timpul declaratiilor, Horatius Dumbrava a dezvaluit ca amenintarile erau "de notorietate" in CSM, intrucat in anul 2012, conducerea CSM, formata din judecatoarea Alina Ghica, in calitate de presedinte, si Oana Schmidt-Haineala, ca vicepresedinte al Consiliului, a avut discutii informale cu unii membri din CSM cu privire la dosarul penal care urmeaza sa ii fie deschis lui Adrian Toni Neacsu.

Judecatorul Horatius Dumbrava a afirmat in fata instantei supreme ca a existat o discutie, purtata in biroul membrului CSM Marius Tudose, in septembrie 2012, cand Oana Haineala ar fi facut amenintarile. Aceste aspecte, sustine judecatorul Dumbrava, i-au fost confirmate apoi de actualul presedinte al CSM, judecatorul Adrian Bordea. Dumbrava a afirmat in fata Completului de 5 judecatori al ICCJ ca "acest lucru s-a repetat in ianuarie 2013, dupa alegerea dumneaei".

Dumbrava a precizat totodata ca membrii CSM Alexandru Serban si Cristi Vasilica Danilet – care la randul lor au avut in trecut conflicte cu conducerea din 2012 a CSM, Alina Ghica si Oana Haineala - "nu au fost amenintati cu dosar penal, dupa stiinta mea". De precizat este ca dosarul lui Adrian Toni Neacsu a fost deschis la inceputul anului 2013, deci dupa amenintarile pe care le-ar fi facut Oana Haineala, asa cum sustine Horatius Dumbrava.

In ce il priveste pe Danilet, trebuie sa precizam ca daca la termenul trecut cand ar fi trebuit sa fie audiat de Inalta Curte in dosarul lui Toni Neacsu nu s-a prezentat, de aceasta data a venit mult mai devreme si a asteptat inceperea sedintei de judecata. E drept, nu la etajul unde se afla Sala Sectiilor Unite a ICCJ, in fata careia asteptau inceperea sedintei de judecata atat aparatorii si inculpatii, cat si ceilalti martori citati, ci la mezanin, unde era singur.

In timpul audierii sale in calitate de martor, judecatorul Cristi Vasilica Danilet s-a aratat deranjat de faptul ca membrii CSM nu au acelasi statut precum detasatii, dat fiind ca sase ani sunt plecati de langa familie.

Prezentam pasaje din declaratia de martor a lui Horatius Dumbrava:

"In baza reglementarilor legislative, activitatea unui membru CSM presupune pezenta in cadrul sedintelor de plen si de sectii, in cadrul comisiilor care pregatesc sedintele de plen si de sectii, precum si alte activitati cum ar fi intalniri cu colegii magistrati, care au loc prin deplasari in teritoriu, dar nu numai. Participarea in comisii este o optiune. Ea nu era si nu este o obligatie, insa in masura in care se opteaza pentru aceasta activitate, este bine sa participi la comisiile respective. Prin urmare, activitatea unui membru CSM nu se poate reduce la sedintele de plen si de sectii.

In 2012, domnul Neacsu nu a fost membru in nicio comisie si a fost prezent la toate sedintele de peln si de sectii. Am remarcat ca acesta si-a pregatit foarte bine respectivele sedinte. In ceea ce priveste activitatea in comisii, domnul Neacsu a optat pentru Comisia nr. 1 – Legislatie, insa ulterior a renuntat sa participe, motivand ca disputele in contradictoriu dintre noi din interiorul acestor comisii nu duc la niciun rezultat pozitiv.

Documentele care se redactau in interiorul acestor comisii pregateau intr-un fel lucrarile sedintelor de plen si de sectii, insa, in opinia mea, era suficient sa citesti aceste documente, fara a fi nevoie de o participare efectiva la comisii. Documentele aferente sedintelor de plen si de sectii puteau fi vizualizate si de acasa, prin eMap, aplicatie pentru care fiecare membru CSM avea o parola de acces. Precizez faptul ca pentru sedintele de sectie in materie disciplinara documentele nu erau disponibilie in format electronic. (...)

Referitor la foile colective de prezenta, decizia intocmirii lor a fost luata in 2011, ca urmare a unei discutii cu managerul economic al CSM, Zaharia, in care acesta a invocat un raport pe 2010 al Curtii de Conturi, care nu punea in discutie in mod explicit foile colective de prezenta, dar care spunea ca in spatele statului de plata trebuie sa existe documente justificative . Probabil Curtea de Conturi constatase ca statele de plata nu fusesera dublate de documente justificative in cazul unor situatii de lipsa de la serviciu, cum ar fi concediul de odihna.

Intocmirea acestor foi de prezenta mi s-a parut un demers lipsit de valoare juridica. Precizez ca dupa demararea cercetarilor in aceasta cauza, la nivelul CSM s-a luat hotararea sa nu se mai intocmeasca aceste foi colective de prezenta. (...) Foile de prezenta erau, de fapt, cate unul pentru fiecare membru CSM. Erau intocmite de catre Directia Economic si prezentate fiecarui membru CSM, care verifica realitatea celor consemnate in foaie si isi insusea prin semnatura prezenta sau absenta de la serviciu, dupa caz. Pentru fiecare zi lucratoare era trecuta cifra 8, corespunzand, probabil, cu 8 ore de munca. Or, aceasta contravenea faptului ca in calitatea sa membrul CSM nu desfasoara o activitate normata. (...)

In ce priveste diurna, aceasta era platita printr-un ordin de deplasare in baza caruia se facea deplasarea in teritoriu. Eu nu am inteles ca diurna sa fie legata de prezenta in fiecare zi la serviciu. In cazul in care se facea o deplasare in teritoriu se platea o singura diurna, cea aferenta deplasarii. (...)

In vara lui 2012, atat eu, cat si domnul Neacsu, am fost amenintati cu dosare penale de catre doamna Haineala, exact pe acest motiv, al lipsei de la serviciu.

Erau discutii, acest lucru era de notorietate. Conducerea din 2012 discuta informal cu unii membri ca lui Adrian Toni Neacsu i se va face dosar penal pentru lipsa de la serviciu. O asemenea problema nu a fost ridicata in sedintele de plen, cu exceptia unui episod in primavara lui 2012, in care s-a discutat despre absenta de la serviciu a lui Adrian Toni Neacsu, timp de 4-5 zile, din cauza conditiilor meteo. Acea discutie a fost la nivel formal, fara a se lua o decizie.

In septembrie 2012, la o discutie purtata in birou la domnul Tudose, martora Oana Haineala, vicepresedinta CSM de atunci, a amenintat ca ni se vor face dosare penale mie, fara a se preciza obiectul, si inculpatului Neacsu, pentru lipsa de la serviciu, aspecte aflate de la domnul Bordea. Acest lucru s-a repetat in ianuarie 2013, dupa alegerea dumneaei. Doamna Haineala i-a comunicat domnului judecator Bordea, iar acesta ne-a adus tuturor la cunostinta in sedinta sectiei de judecatori. Pe parcursul anului 2012, a existat un conflict in intre conducere si o parte a sectiei de judecatori.

In privinta domnilor Serban si Danilet, acestia nu au fost amenintati cu dosar penal, dupa stiinta mea.

Din punctul meu de vedere, in aceeasi situatie ca si domnul Neacsu a fost si un alt membru CSM, domnul Gabor, care venea de la Baia Mare. Chiar si mie mi s-a intamplat sa lipsesc. Erau situatii cand plecam joi seara si ma intorceam luni la pranz sau dupa-amiaza. Cand ajungeam lunea, ma duceam direct la sediul CSM, de altfel, stateam foarte aproape de sediul CSM. (...) Chiar si in situatia in care toti membrii CSM ar lipsi de la sedinta, indemnizatia ar fi platita".

Ionut Matei nu a vrut sa afle daca Danilet si Ghica au incasat diurna pe perioada in care au fost revocati din functia de membru CSM

Avocatul Alexandru Chiciu, aparatorul lui Adrian Toni Neacsu, l-a intrebat pe martorul Horatius Dumbrava daca are cunostinta de situatia a doi membri CSM care au incasat indemnizatiile si in perioada de timp in care au lipsit de la serviciu. Intrebarea i-a vizat, evident, pe membrii CSM Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet, care, desi au fost revocati din Consiliu in perioada februarie – mai 2013, si-au incasat integral drepturile salariale.

Din punctul de vedere al presedintelui de complet, intrebarea nu a fost relevanta in cauza "Noi acum mutam cazul de fata in alt registru? Noi vorbim aici de un membru CSM care a fost trimis in judecata pentru ca a lipsit de la serviciu. Nu mergem mai departe, pentru ca nu e util cauzei".

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet: "Este o chestiune cu care eu nu sunt de acord. Membrii CSM au caracter asimilat detasatilor. Noi timp de sase ani, suntem plecati de acasa. Nu inteleg de ce nu exista detasare si pentru weekend si concediu, ci doar pentru timpul saptamanii. Eu cred ca ar trebui sa primesc diurna pentru ca este o situatie asemenea detasatilor"

Dupa audierea judecatorului Horatius Dumbrava judecatorul Ionut Matei l-a chemat la bara pe judecatorul Vasilica Danilet, care dupa depunerea juramantului si-a inceput declaratia de martor acuzandu-i pe jurnalistii Lumeajustitiei.ro ca inregistreaza sedinta de judecata. Judecatorul Ionut Matei nu a dat curs cererii lui Vasilica Danilet, procedand audierea membrului CSM legat de dosarul in care Neacsu a fost trimis in judecata de procurorii DNA. In timpul declaratiilor date in fata instantei, judecatorul Cristi Vasilica Danilet s-a aratat deranjat de faptul ca nu beneficiaza de acelasi regim ca cel al detasatilor si ca nu primeste diurna si pentru perioada concediului sau zilelor de weekend. Altfel,

Prezentam in continuare audierea lui Cristi Danilet, in calitate de martor, de catre Completul de 5 al ICCJ in dosarul lui Adrian Toni Neacsu:

"Judecatorul Ionut Matei: Ce presupune activitatea de membru CSM? Este o activitate zilnica?

Cristi Vasilica Danilet: Nu poti sa stai acasa si sa fii membru CSM. Activitatea ca membru CSM este mai complexa si reprezinta mai mult decat prezenta la sediul CSM. Avem delegatii in toata tara cu instantele sau parchetele pe care le reprezentam.

Judecatorul Ionut Matei: Este obligatorie prezenta membrilor CSM la comisiile din cadrul Consiliului?

Cristi Vasilica Danilet: Orice membru CSM trebuie sa opteze pentru o sectie. Activitatea la nivelul comisiilor are un caracter consultativ si nu este la fel de importanta ca activitatea din sedintele de Peln sau de Sectie. Documentele necesare pregatirii sedintelor de plen si de sectii pot fi accesate de membrii CSM de oriunde, existand o aplicatie la care avem acces pe baza de parola. Tehnic, e posibil sa stam acasa si sa ne pregatim sedintele de plen si de sectii, lucru care se intampla. Pot sa studiez inclusiv in noaptea dinaintea sedintei. Alta e situatia in cazul sedintelor in materie disciplinara, unde exista dosare doar fizic, nu electronic, puse la dispozitie cu doua zile inainte, fiind posibil sa studiezi dosarul si inaintea inceperii sedintei, in conditiile in care exista dosare care se amana de la o sedinta la alta iar tu nu ai de consultat decat inscrisurile care se depun de la un termen la altul.

In privinta inculpatului Neacsu, inca din 2011 era de notorietate ca acesta nu sta toata saptamana in Bucuresti, asa cum se intampla cu ceilalti membri care nu suntem din Bucuresti, stiindu-se ca inculpatul Neacsu lucreaza si de acasa. Eu cand nu sunt in Bucuresti si nu este weekend fac cerere de concediu, pentru ca daca lipseste sa stie ca esti in concediu. Pentru ziua lipsa este nevoie de o justificare. Domnul presedinte cred ca este o practica. Sunt situatii (masuri procesuale privind magistratii) cand suna telefonul si eu trebuie sa ma prezint la sedinta de urgenta din Bucuresti. In situatia in care eu nu as fi in Bucuresti si nu as avea o asemenea cerere de concediu nu as avea nicio justificare pentru ca nu as veni cat mai repede cu putinta. Eu locuiesc in Cluj. Focsaniul nu este atat de departe de Bucuresti. El se putea deplasa mult mai usor in caz de urgenta la Bucuresti .

Judecatorul Ionut Matei: Mai era vreun membru CSM care sa lipseasca la fel ca Toni Neacsu?

Cristi Vasilica Danilet: Nu cred sa fi existat un membru CSM care sa fi absentat de la sediu, asa cum s-a intampla in cazul inculpatului Neacsu.

Judecatorul Ionut Matei: S-a pus in vedere de catre membrii CSM lipsa lui Adrian Toni Neascu de la sediul CSM?

Cristi Vasilica Danilet: Nu au fost discutii oficiale. Au fost discutii amicale... informale. Imi amintesc ca in 2012 a fost o iarna bogata si imi aduc aminte ca domnul Aron a fost revoltat ca 'uite domne, un membru CSM nu vine la birou si primeste diurna'. Remarca a fost facuta in perioada in care ningea. Oficial, niciodata nu s-a discutat nici in plen, nici in sectie daca este posibil sau nu sa lipsesti si sa incasezi drepturile aferente. Nu l-a intrebat nimeni niciodata pe domnul Neacsu de ce nu vine la serviciu. Domnule presedinte, Adi este un familist desavarsit si un tata exceptional. Stiu ca vrea sa stea cu familia sa. Stiu insa si ca daca este nevoie de un material pentru CSM el il poate intocmi.

Judecatorul Ionut Matei: Stiti daca Adrian Toni Neacsu a avut un conflict in anul 2012 cu alti membri din CSM? Aveti cunostinta de un asemenea conflict?

Cristi Vasilica Danilet: In 2012 si eu si Adi am avut un conflict cu conducereea CSM. Nu inseamna ca nu vin la serviciu din cauza asta sau ca lipsesc de la activitatea CSM.

Judecatorul Ionut Matei: A existat vreo amenintare formulata de conducerea CSM din 2012, provocata de lipsa de la serviciu a lui Adrian Toni Neacsu?

Cristi Vasilica Danilet: Domnului presedinte, eu nu am auzit despre existenta unor amenintari proferate de conducerea de atunci a CSM in legatura cu intocmirea unor dosare penale. Daca as fi aflat despre aceste lucru, m-as fi revoltat.

Judecatorul Ionut Matei: Ce ne puteti spune despre foile colective de prezenta?

Cristi Vasilica Danilet: In anul 2011 nu imi amintesc sa fi existat aceste foi de prezenta, dar in 2012 au fost impuse ca urmare a unui control al Curtii de Conturi din anul anterior. Aceste foi de prezenta au fost in anii 2012 si 2013, iar atunci s-a stabilit ca fiecare membru al CSM sa intocmeasca o foaie colectiva de prezenta. Nu imi amintesc sa fi fost comunicata intr-un cadrul oficial, cert este ca aceste foi erau completate electronic la nivelul contabilitatii sau Directiei de resurse umane. Noi le gaseam pe birou. Eu am inteles ca in baza acestor foi eram platit. Erau niste tabele in care erau trecute ziele prezenta si zilele de absenta justificate.

Judecatorul Ionut Matei: Erau trecute cele opt ore de lucru?

Cristi Vasilica Danilet: Cred ca erau trecute cu opt ore, iar cand eram in concediu era trecut CO. Toate deplasarile erau specificate si justificate. Membrul CSM verifica mentiunile din foaie si o inainta la presedintele CSM pentru avizare. Eu am contestat de vreo doua ori continutul acelor foi. Fac precizarea ca de la inceputul anului 2014 foile colective de prezenta nu mai sunt folosite. Nu stiu ca este motivul, nu fac parte din conducere. Doar in 2012-2013 au fost aceste foi. Prezenta noastra in toate activitatile aferente calitatii de membru CSM este demonstrata de actele care se intocmesc in fiecare caz in parte. Delegatiile apar si pe site-ul CSM. Deplasarile in teritoriu se fac in baza unei delegatii (ordin de deplasare) emis de presedintele CSM, iar cele in strainatate se fac in baza unei hotarari a Plenului CSM. Soferul nostru are un ordin de deplasare separat, iar semnarea si stampilarea pentru delegatiile in teritoriu ale unui membru CSM se fac de sofer, atat pentru el, cat si pentru membru. In cazul diurnei, la sfarsitul fiecarei luni se intocmeste de catre secretara o cerere. Este o cerere tipizata. In cazul meu, am semnat intotdeauna cererile de acordare a diurnei. Si apropo de acest aspect, domnule presedinte, este o chestiune cu care eu nu sunt de acord. Membrii CSM au caracter asimilat detasatilor. Noi, membri CSM, timp de sase ani, suntem plecati de acasa. Nu inteleg de ce nu exista detasare si pentru weekend si concediu, ci doar pentru timpul saptamanii.

Judecatorul Ionut Matei: Considerati ca trebui sa vi se dea diurna si pentru weekend si concediu?

Cristi Vasilica Danilet: Da. Este cumva o compensatie pentru situatia in care esti pus, fiind plecat de acasa. Eu am familia la Cluj. Cheltuielile pe care un familist le are sunt impartite in cazul asta, si acasa si unde locuiesti cu serviciu.

Eu cred ca ar trebui sa primesc diurna pentru ca este o situatie asemenea detasatilor.

Judecatorul Ionut Matei: Si vreti diurna si in concediu? De ce?

Cristi Vasilica Danilet: Poate in concediu stau in Bucuresti. Daca raman acasa la Cluj nu cer diurna. Nu am fost in situatia in care sa nu fi fost fizic la Bucuresti si sa fi cerut totusi diurna. Contabilitatea investita cu o cerere de diurna verifica daca au existat zile libere si procedeaza la scaderea zilelor respective in perioada in care s-au intocmit cererile de acordare a diurnei daca nu corespund toate documentele. (...) Eu nu as cere diurna in situatia in care nu m-as prezenta la serviciu, dar as fi in Bucuresti".

Cristi Vasilica Danilet despre soferul Angel Rosca

Membru CSM Danilet a relatat Completului condus de Ionut Matei cum i-a povestit soferul Angel Rosca ca proceda cu justificarea benzinei: "Rolul soferului este sa deserveasca membrul CSM. In situatia in care membrul CSM este plecat in concediu sau in delegatie, soferul ramane la dispozitia institutiei, cu exceptia cazului cand se afla in concediu. (...) Angel Rosca mi-a relatat intr-o delegatia pe care o faceam inspre Curtea de Bacau ca este posibil sa te acoperi doar din hartii pentru situatiile in care nu esti efectiv la sediul CSM. Este suficient sa faci dovada unei hartii ca ai alimentat cu benzina pe traseul dintre Bucuresti si localitatea de domiciliu. Din acea discutie am dedus ca nu este vorba doar de o posibilitatea teoretica, ci ca in fapt asa proceda Angel Rosca".

De precizat ca atunci cand Angel Rosca l-a intrebat pe Danilet cine mai era de fata la momentul acelei discutii, membrul CSM a sustinut ca nu isi aminteste.

Altfel, Danilet a vorbit si despre momentul in care a fost revocat de CSM ca urmare a votului exprimat de 1.200 judecatori. Acesta a afirmat ca in perioada februarie-mai 2013 nu a luat parte la sedintele de Plen si Sectie ale CSM intrucat nu a dorit sa fie puse in discutie hotararile Consiliului in respectiva perioada, in cazul in care contestatia pe care o formulase se solutiona nu era admisa. In schimb, Danilet marturiseste ca a fost zi de zi la serviciu, intrucat asa a stabilit cu judecatoarea Alina Ghica, la randul ei revocata, timp in care a intocmit documente sau a avut delegari in tara.

Comentarii

# Vineeeeeee date 15 December 2014 20:03 +26

Hai ca mai e un pic!

# Fabulos date 15 December 2014 21:48 +18

Rolul soferului este sa deserveasca membrul CSM - din gandirea Danilesciana.

# intrebare date 15 December 2014 22:05 +20

Oare rolul soferului este si sa ii care lui Danilet camasile intre blocul de langa CSM - unde locuieste - cel cu parcarea subterana - si sediul CSM? Sa vedeti ce peisaj nostim, cum fuge soferul cu camasa pe umeras.

# ioan duscas date 15 December 2014 20:28 +5

   Din anul 2006 România securisto criminalo mafiotă "se bucură" de ezistența unui ESTRAORDINAR DE PERICULOS SUSPECT DE TERORISM !! socoteala este că bravul nost potențial terorist este un om deosebit de pașnic dar doritor de dreptate !  La România securisto criminalo mafiotă există la nivel de județe structuri criminale compuse din infractori din rândul procurorilor  asociați cu infractori din rândul judecatorilor  asociați cu infractori din rândul securiștilor noi și vechi  asociați cu infractori din rândul internelor și  asociați cu infractori din rândul politicienilor !!!  Acești infractori deosebit de flămânzi fură în stil mare tot cea ce este susceptibil de a le potolii fanteziile bolnave !! și mult mai periculos este că acești infractori abuzează de funcțiile ocupate și de banul public pentru a elimina în stil mafiot persoanele deranjante !!   

# ana date 15 December 2014 20:31 +22

Aceste afirmatii nu ma mira. Ma intreb cum se face ca Dl Dumbrava are curajul sa vorbeasca? 

# Contele de Monte Cristo date 15 December 2014 23:37 +5

Dănilet...Dumbravă...Neacşu...Aron...e reversul... că m-aţi dat afară din magistratură de la Constanta nevinovat...cu 4.093 de dosare pe an nu puteam să motivez LA ZI...dreptul natural, rău faci, rau primeşti ! Dănileţ...Dumbravă...Neacşu...Aron...

# Roata cea patrata date 16 December 2014 05:34 +5

E reversul pentru multe altele.

# unul din lumea cea mare date 16 December 2014 01:41 +4

of, iarasi face ce face si reuseste dumbrava sa faca sa nu-l uite lumea. 

# constantin date 16 December 2014 11:04 +2

daca la nivel de csm este o asemenea nebunie si dorinta de a se face dosar penal pentru cei ce devin incomozi eu justitiabilul din moldova ce pretentii sa mai am ca o judecatoare spagara s-a suparat pe mine fiindca i-am zis sa nu se mai bage in mocirla dupa spaga si sa se multumeasca cu cea provenita elegant,motiv pentru care ea mi-a facut dosar penal rugand o colega procuror,ea ma judecat si condamnat la fond.dupa nenumarate drumuri si audienta s-a stramutat judecarea apelului si in urma unei judecati aproape obiectiva am fost achitat.acel gest al meu de a atrage atentia unui judecator m-a costat peste 80.000lei si 5(cinci )ani de naveta saptamanala in tara la instantele de judecata.DE ACEEA IMI VINE SA URLU LA CEDO IN LEGATURA CU PROCESUL ECHITABIL SI PROBE LA DOSAR.am fost in audienta la csm si acolo am aflat un adevar;prima sesizare la csm se citeste iar daca mai continui cu sesizarile esti nebun.acest secret l-am aflat de la un judecator inspector de la csm la care a fost reparta 

# Socola date 17 December 2014 01:33 0

Daca justitiabilii care trimit mai mult de o seseizare la IJ sunt nebuni, inspectoarele IJ care fac unui judecator 18 actiuni disciplinarr in 3 ani cum sunt?

# obiectiva date 16 December 2014 12:23 +6

imi place ``interogatoriul``` luat de IONUT MATEI  viitorului inculpat DANILET.......daca NEACSU e inculpat pentru aceste motive, si danilet poate deveni inculpat EXACT pentru aceleasi motive  :D

# membru de nedrept date 16 December 2014 13:16 +5

Desfiinţati clasa magistratilor! Nimeni nu e mai presus de lege!

# jupiter date 16 December 2014 14:18 +4

Asa Vasilica, toarna frate, toarna...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.05.2024 – DNA isi schimba regulamentul

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva