21 noiembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

A INTRAT FRICA IN SECURISTI – Aparatorii sistemului securistic din CSM dau inapoi in fata furiei populare dupa cazul Alexandra. Sectia pentru procurori din CSM l-a suspendat cu chiu cu vai pe incompetentul #rezist Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal, procurorul care l-a pazit o noapte intreaga in fata portii pe presupusul criminal Gheorghe Dinca sa stearga urmele Alexandrei. Este primul semn ca securistii cedeaza

Scris de: Elena DUMITRACHE

1 august 2019 16:28
Vizualizari: 6932

Cei care nu au avut aproape doi ani de zile vreo greata sa apere cu obstinatie Sistemul securist si sa faca zid pentru protejarea odioaselor protocoale secrete care au transformat Justitia in sluga serviciilor de informatii, si care nu s-au sfiit nicio secunda sa o protejeze si sa o spele ca la Nufarul in dosarele disciplinare pe procuroarea Laura Codruta Kovesi, semnatara de protocoale si exponent de prim rang al odiosului Binom, fac acum un pas in spate de teama furiei populare care a cuprins Romania dupa cumplita tragedie de la Caracal, unde tanara Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, a fost rapita, violata si posibil ucisa de Gheorghe Dinca.


Desi initial au incercat sa il acopere pe procurorul de caz, Cristian Ovidiu Popescu (foto) de la Parchetul Judecatoriei Caracal, politizand subiectul si sustinand ca de vina pentru modul in care s-a intervenit in cazul "Alexandra" ar fi modificarile la Legile Justitiei (care nu au nicio legatura cu procedura de interventie in acest caz) si modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala (care in realitate nu exista), in al 13-lea ceas procurorii din CSM au luat cu chiu cu vai o decizie fireasca: l-au suspendat din magistratura pe procurorul Cristian Ovidiu Popescu.

Decizia a fost anuntata joi, 1 august 2019, dupa o sedinta nepublica in Sectia pentru procurori condusa de procurorul Nicolae Solomon, unde procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal a fost chemat de urgenta pentru a da explicatii. Conform precizarilor CSM, decizia de suspendare din magistratura a procurorului Popescu a fost luata pe perioada desfasurarii cercetarii disciplinare de catre Inspectia Judiciara, dupa ce s-a apreciat ca aceasta procedura ar putea aduce atingere prestigiului justitiei. De altfel, trebuie spus ca suspendare a venit la cererea Inspectiei Judiciare, nicidecum nu a fost discutata din oficiu de Sectia pentru procurori, in ciuda gravitatii situatiei de la Caracal. 

Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam luarile de pozitii ale membrilor Consiliului din randul Sectiei pentru procurori care, inainte de a se fi clarificat situatia Alexandrei Macesanu si cand inca nu erau stranse toate elementele din acest caz, au decis sa iasa public in apararea colegului de la Caracal, condamnand modificarile la Legile Justitiei si la Codurile penale. Incercarea de aparare a lui Popescu de catre procurorii din CSM prin politizarea cazului "Alexandra" ba cu notiuni din GRECO, ba cu mustrari ale politicienilor, a fost facuta, credem noi, cu buna stiinta de catre acestia, dat fiind ca orice cunoscator al Dreptului stie faptul ca modificarile la Legile Justitiei (care vizeaza in concret functionarea sistemului judiciar) nu au nicio legatura cu interventia dezastruoasa de la casa presupului criminal Gheorghe Dinca din Caracal, interventie coordonata de procurorul Popescu.

Ca sa nu mai vorbim despre crunta dezinformare din partea reprezentatilor CSM cu privire la modificarile (inexistente) aduse Codului penal si Codului de procedura penala, despre care mai ca nu au spus ca au impiedicat salvarea Alexandrei Macesanu. 

Furia populara a bagat insa frica in procurorii din CSM care nu au mai avut incotro si au fost nevoiti sa ia o decizie fireasca fata de cariera procurorului Cristian Ovidiu Popescu, pe care pana mai ieri il tineau in brate.

Iata precizarile CSM din 1 august 2019:

"In sedinta din data de 01.08.2019, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in temeiul art. 52 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, suspendarea din functie a domnului P.C.O. (n.red. - Popescu Cristian Ovidiu), procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, pe perioada desfasurarii cercetarii disciplinare.

Sectia a apreciat ca procedura disciplinara desfasurata la acest moment fata de procuror este de natura sa aduca atingere prestigiului justitiei.

Asupra fondului abaterii disciplinare Sectia pentru procurori se va pronunta in eventualitatea exercitarii actiunii disciplinare de catre Inspectia Judiciara".

Republicam comnunicatul de presa emis de Sectia pentru procurori din CSM in data de 29 iulie 2019:


Comentarii

# livia date 1 august 2019 16:52 +22

In sfarsit au facut o gaura in apa, cum se spune. Cred ca le-a fost frica sa-l mai acopere pe incompetent, pe acest nestiutor de carte.

# DODI date 1 august 2019 17:29 +21

Coop. Nufărul CSM NU a dat dovadă de normalitate! Ne-a demonstrat încă o dată că frică păzește bostănăria. Că nu poți să spui că ceea ce au ei pe umeri se numește cap. Mai degrabă este un dop ca să nu le ploaie direct în gât. Ordinul de zi pe unitate SRI funcționează încă și frică a cuprins și această unitate de ”elită” care nu vrea să urmeze calea demostrată de STS și să îl trimită pe HELLvig la reciclare la... coada vacii.

# portocala date 2 august 2019 08:33 +5

Criminalii din sectia de procurori a CSM pentru complicitate la crima cu procurorii fascisti Popescu, Piturca, Onea, PORTOCALA etc trebuie bagati la puscarie pe viata! Huuo Johannis care-i tii in brate fiindca sunt fascisti in gandire!

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 16:54 +14

porcurorii ca porcurorii, dar de urmarit traseul sotiilor lor.... :P :P :P ma refer cu directa CONEXIUNE CU DEVESELU....incep sa va povestesc imediat. NU O VETI GASI IN VECI PE ALEXANDRA !

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:30 +7

AM SCRIS TOATE ACESTEA > 1. eu fac implozie daca nu spun ceea ce am aflat . 2. ca sa fiu sigura ca ramane scris undeva daca suntem rapite, si eu si fiica-mea de vreo ``masina cu botul TURTIT``...de ex. marca FORD, care are reprezentanta la CRAIOVA.....SI VA ANUNT DIN START, daca ni se intampla ceva, activati scutul de la Deveselu :P :-x ca vin rachetele IRANIENE PESTE ROMANIA 100 % garantat. GENERALUL NU STIE DE GLUMA ....

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 16:57 +10

1. LIVIU VASILESCU...nevasta e mai interesanta decat el...VASILESCU LAURA GABREIL lucreaza la ROKOR Trading - SERVICE AUTO.....si DINCA a avut service auto....AOLEU...SERVICE AUTO ??? si la FLEXPRESSO care importa cafea si aparate de cafea din SUA, cred (unde spun eu cred, nu am finalizat cercetarile). IN SCHIMB, coroborez cu alte stiri noi, care duc tot la aparate de cafea Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea și aparate de cafea, a declarat, joi, pentru Mediafax, că o cunoaște pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârșitul anului 2015. Asta după ce Daniela Dincă a avut o relație cu un fost partener de afaceri italian de-al său, Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a acestui an.

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 16:59 +2

Alexandru Catalin Zavoianu este interesant doar pentru ca a si-a vandut masina unei tinere din Bucuresti - medic, probabil rezident, chiar nu mi-a atras atentia cu absolut nimic.

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:01 +5

LUCIAN GABRIEL TRIFU ESTE CEL MAI INTERESANT - prin sotia sa. ...STELA TRIFU..i AICI, VINE DEVESELU SI CONEXIUNEA AMERICANA......STELA TRIFU lucreaza la PRIMARIA DEVESELU. sora-sa e plecata in SUA. GABRIELA STANCIU WILLINGHAM - nume de familie care duce si la ofiteri din armata SUA, dar si la un criminal celebru WILLINGHAM , care si-a INCENDIAT CEI 3 COPII si a fost executat de curand...presa tipa ca e nevinovat. a fost facut si un film.GABRIELA STANCIU WILLINGHAM impreuna cu RALUCA GOLD FUCHS* CHRISTIAN FUCHS - jucator celebru de soccer, germano-american .....RALUCA GOLD a lucrat la GOLDMAN SACHS SI canadian investment fund si e casatorita cu acest FUCHS...toti 3 sunt implicati in

# obiectiva din IRAN date 1 august 2019 17:04 +4

NO FUCHS GIVEN FASHION - de acolo camioanele de haine si nu numai, dar si NUMARUL 69 de pe tricoul lui DINCA. au numai schelete si capete de morti pe produsele lor. boonnnn. RALUCA GOLD FUCHS este fondatoare la HUDSON SPORTS COMPEX UNDE ESTE fondator si Christian Fuchs si ERIK STOVER care detine TRIOPTICS - care produce si lentile pentru ARME cu LUNETA, binocluri, etc....criminalul piroman CAMERON TODD WILLINGHAM era din TEXAS. ce legaturi subconstiente sa formeze un compex sportiv in NEW YORK cu numele de HUDSON , daca nu Hudson- TEXAS ? si acum se bubuie reteaua complet cu reteaua RECHINULUI....care a fost probabil sprijinit si de astia.

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:07 +2

si ca, BOMBOANA PE COLIVA sa fie completa...astea 2 romano- americane de etnice evreice - GABRIELA STANCIU WILLINGHAM si RALUCA GOLD FUCHS au fondat MARA society si FARA care au conexiuni in toata Romania.....si cunosc TOT despre copiii vulnerabili si persoanele cu disabilitati prin FUNDATIILE LOR.

# Visu date 1 august 2019 17:18 +2

OBIECTIVO,ametitor de frumoasa esti,analiza si sinteza a evenimentelor de mare clasa ne expui.bine ai revenit. :-)

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 20:48 +2

@Visu, ca de obicei , multumesc de aprecieri, stiu ca sunt exagerate...dar, ai rabdare, sa vezi cand imi vei asculta si muzica ...persana. :P :P

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:42 +3

FARA foundation este cu sediul in UK....prin urmare, avem deja ITALIA si ANGLIA, deja mentionate prin telefoanele ciudate primite de parintiii Alexandrei. de aceea se BALBAIE CU TOTII. marii porcurori DIICOT si nu stiu pe unde sa scoata capul ! orice ar face, tot va fi o EXPLOZIE > >>>1. ori populara, nationala :cry: :P . 2. ori americano zionista :-x :D sunt intre CIOCAN si NICOVALA.....

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:53 +5

desigur, FARA si MARA lucreaza mai ales cu copii si TINERE de etnie RROMA......probabil ca , pe aceeasi filiera au gasit-o si pe SORINA in Romania si a adoptat-o SACARIN.... iar HANS KLEMM nu putea sa nu isi ajute COSANGUINII, nuuu ??????adicalea pe GOLD si FUCHS SI GOLDMAN SACHS ET OMP.

# intre ciocan si nicovala date 1 august 2019 18:29 +2

hanss klemm este consanguin cu etnicii evrei din lumea intreaga,booon,asa se esplica multe miscari de trupe americane relocate .,,.adicatelea GOLD si FUCHS si GOLDMAN ET COMP.,,.MARA si FARA.halal.

# x-link date 1 august 2019 20:43 +3

fundatia FARA https://www.faracharity.ro/cine-suntem/istoric/ 2003 Ambasadorul regal al Fundației FARA, Prințul Charles al Marii Britanii, vizitează copiii de la Sf. Nicolae şi pune piatra de temelie pentru construcţia fermei organice a Fundației FARA.

# obiectiva din Iran date 2 august 2019 07:37 +3

AU INCEPUT SA ISI STEARGA URMELE............... 404 PAGE NOT FOUND The page you are looking for does not exist. It may have been moved, or removed altogether. Perhaps you can return back to the site's homepage and see if you can find what you are looking for.

# obiectiva din Iran date 2 august 2019 07:53 +3

ROTARY CLUB ,,,https://www.rotary.org/en/2019-20-rotary-president-selected

# obiectiva din Iran date 2 august 2019 08:40 +4

ma doare inima sa spun, dar in ROTARY Club Craiova exista......TREI 3 persoane sus puse cu numele de....... DINCA..... :cry: :sad: NU MAI VREAU SA AFLU NIMIC.....CA MA INGROZESC DE-A BINELEA...mai bine imi fac bagajele sa emigrez.

# ramai pe metereze date 2 august 2019 12:22 +2

principele intunericului adus aici pe aripile alogenilor taman pentru ca romanii sa isi paraseasca tara.romanul ramane in tara lui si pune osul la treaba,nu da bir cu fugitii lasand cale libera putregaiului alogen sa se raspandeasca.

# obiectiva din Iran date 2 august 2019 08:47 +4

iar Rotary Romania este numai din persoane si mai sus puse. NU MAI VORBESC DE ROTARY INTERNATIONAL....acum cativa ani, in urma cu vreo 15 ani, la BACAU ...ROTARY CLUB a organizat o campanie de anvergura...cica ne faceau control OFTALMOLOGIC si ne dadeau ochelari/././EU AM PRIMIT INVITATIE DE LA serviciul public de asistenta sociala din Primarie, pentru fiica mea....pentru ca nu avea probleme cu ochii, i-au dat ochelari de soare :)...........o fi implicat si TRIOPTICS , nu stiu......dar incep sa fiu convinsa ca, in spatele unor fapte de BINE, se ascund cele mai RELE intentii.....DRUMUL SPRE IAD ESTE PAVAT CU INTENTII BUNE, zise MACHIAVELLI......in PRINCIPELE....astia toti, cred ca l-au citit pe Machiavelli din scoarta in s :-x coarta, pentru ca TOTI se considera PRINCIPI... :-x

# obiectiva din Iran date 2 august 2019 10:10 +2

bine, dar si lia olguta VASILESCU este din CRAIOVA si nu se stie daca este/nu este RUDA cu porcurorul VASILESCU Liviu :P ...dar nu pot sa nu obvserv urmatoarele....CARACAL este o metropola foarte importanta si nu putea sa lipseasca si de acolo un CLUB ROTARY.......dupa cum vad dintr-ul articol scris de jurnalist costel MIREA.........MIREA un nume intalnit in ultimele 10 zile.....SEFUL POLITIEI CARE SE PENSIONEAZA CU O PENSIE GRASA ACUM.

# obiectiva din Iran date 2 august 2019 10:25 +2

trebuie sa fii ORB, SURD, MUT ca sa nu OBSERVI legatura stransa intre ROTARY CLUB si HANS KLEMM....... https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.brasovtv.com%2Findex.php%2Feveniment%2F15305-brasov-prunariu-klemm-astazi%3Ffbclid%3DIwAR1gu7wNc9gB8t7rGiTFWQus-vW2tfAs7qbrt_0T6v1bJMeYGRr4H59fQyE&h=AT0cip3JIP1OiIC-a-Sd9SaDQabG9Z8Mm5BTG1SVaK6yxbI50ZwzixmBXwjFCJ_Y6CiIAOaiAWz8lr3VS_oG0DN3eREb7EkyxG3ADMButpr1WgB6LY8H-m5aiTbmikR8ZtE9/////https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.rotary-bucharest.org%2Fvizita-excelentei-sale-ambasadorul-sua-romania-dl-hans-klemm%2F%3Ffbclid%3DIwAR2AqafrlhECEm_lAE889OO9dNHrF90jQbHZCJ2mV7Qx5jA9AoEq4t7QZtE&h=AT0cip3JIP1OiIC-a-Sd9SaDQabG9Z8Mm5BTG1SVaK6yxbI50ZwzixmBXwjFCJ_Y6CiIAOaiAWz8lr3VS_oG0DN3eREb7EkyxG3ADMButpr1WgB6LY8H-m5aiTbmikR8ZtE9/////https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.rotary-bucharest.org%2Fvizita-excelentei-sale-ambasadorului-statelor-unite-ale-americii%2F%3Ffbclid%3DIwAR3Qu4JvS1jk1******lRZkqb5uF-y7VjoG9kdNcjUbvwnHyZTkD5PsqLpvZFV0&h=A

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:10 +5

FIFOR da idea sa streaca STS ul la MINISTERUL APARARII NATIONALE * ce gluma buna...sar ca arsi oamenii ca nu e bine si ii vine mareata idee sa treaca NUMAI 122 la MAI, ca de aia l-a pus Dancila la MAI , ca sa faca treaba buna . DAR...REVINE IN FORTA MR. CRISTIAN BUCI...care Cristian BUCI ??? ala cu vanzarile de copii ...http://www.romaniacurata.ro/ce-cauta-burci-la-masa-cu-fifor-si-un-lobbyst-american-in-ziua-in-care-ministrul-apararii-se-intalnea-la-washington-cu-companiile-de-armament/?fbclid=IwAR2JxytZmBmg5svzONhciUpFyhsXkYpDM7pK0XKQmAInOam6nzbVRh3LltE

# Razvan date 1 august 2019 17:12 +7

PT Obiectiva din Iran...ai dreptate , dar sa mai spunem ca nici incompetentul Popescu nu este strain de primaria Deveselu , nepotul lui Mirea Razvan s a angajat acolo cand procurorul facea niste cercetari la acea primarie ...apoi Stela este sotia fostului ofiter de politie de la investigatii economice de la Caracal actualmente procuror la PJ Caracal, Trifu lucian gabriel...culmea cercetarile in cauza s au soldat cu NUP dar apoi a venit DNA Bucuresti si l a trimis in judecata pt CORUPTIE pe primarul de la Deveselu ...oare ce cercetari au facut cei doi ??? cred ca nimic ...si sa nu uitam un lucru ...cazul violului de la Deveselu cand s a inregistrat violul la o sapt dupa plangerea fetei respective ...oare cine era seful Parchetului Caracal in acea perioada ??? cumva Incompetentul ?

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:15 +4

``România s-a angajat să aloce 2 la sută din PIB pentru apărare. În ultimele luni, ministerul Apărării a anunțat mai multe achiziţii militare importante de la companiile americane. Romania vrea să achiziţioneze sistemul de rachete Patriot pentru circa 3,9 miliarde de dolari, sistemul de rachete de artilerie HIMARS, achiziţie estimată la 1,25 miliarde de dolari, precum şi achiziţionarea a cel puţin a încă 36 de avioane de vânatoare multirol F-16 până în 2022.``https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.capital.ro%2Flovitura-naucitoare-pentru-liviu-dragnea-americanii-il-obliga-sa.html%3Ffbclid%3DIwAR3G5W3z_pBMeK88wPzCKeSuPbSnyBZiv9GCUPPgDGqPgPiCrdaAFVy0jFo&h=AT157kQbr1Ri9LaTNCDF2eG0PVCDXtm-6rGHsvCeVoYJzsWh14xt3x4VC2m9IvpOs-wava-pvvyn5W0rTOqv1SDvHupxfFlttfzxNCOphWMeRNohJn-gDRNo37xMIdT5xd4 https://www.cotidianul.ro/obligati-sa-cheltuim-60-miliarde-dolari-pe-arme/?fbclid=IwAR0qmUkZzC7cw-bKgYd81lID_eRcoxbOOZv_9ssyyFVRHZ944kwkd3HLUT8

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:20 +9

vine acum PORCUROR NO 4 CRISTIAN OVIDIU POPESCU..EL ARE 58 HECTARE TEREN AGRICOL !!!! e mosier.... SI vreo 2 case...NEVASTA lucreaza la ISJ olt......!!!!! cunoaste TOATE DATELE ELEVILOR DIN OLT. la CORAM srl. care se ocupa TOT DE piese schimb AUTO provenite din ITALIA....AOLEU, IAR NE LOVIM DE SERVICE, PIESE AUTO.... si la CABINET PRIVAT PSIHOLOGIE.....deci, are LEGATURI CU SPITALUL si SECTIA PSIHIATRIE. de aceea, DINCA E NEBUN CU ACTE IN REGULA....DINCA, in anul 2010, probabil a vrut sa se pensioneze pe caz de boala si are o internare la psihiatrie...ca era tambalau cu pensiile de invaliditate....GUVERNUL BOC SI REGIMUL BASSESCU RADEA TOT....IN CALE....probabil face teste si da avize si pentru politisti si SRI -isti....CA S-AU MAI VAZUT CAZURI.

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 17:25 +10

CAZUL ALEXANDRA - CARACAL/ DEVESELU VALOREAZA 2 % DIN PIB plus SCUTUL DE LA DEVESELU ....http://gov.ro/ro/stiri/intalnirea-premierului-interimar-mihai-viorel-fifor-cu-reprezentantii-american-jewish-committee-ajc&page=602

# bobo date 1 august 2019 17:41 +11

...sa credeti voi ca cedeaza ! Au sacrificat doar un pion ! ca sa acopere pe altii...cu functii mai importante !

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 18:05 +5

de unde stim noi ca persoanele disparute din ROMANIA nu au ajuns la propriu, CARNE DE TUN PENTRU ARMATA AMERICANA ??? chiar si pe TERITORIUL ROMANIEI....nici INCHISORI CIA NU AU EXISTA , NUUU ???? https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/cedo-a-respins-apelurile-romaniei-si-lituaniei-in-dosarele-inchisorilor-secrete-cia-1011057/ https://adevarul.ro/news/eveniment/romania-condamnata-cedo-cazul-inchisorilor-secrete-cia-1_5b0fb503df52022f75a033bf/index.html....dupa ce fetele s-au fazandat.......nu moarte , ci vii......bine, aceasta ipoteza tine de SF , dar persoane mai bolnave decat americanii eu nu am gasit nicaieri in lumea asta......https://www.realitatea.net/dosarul-frankenstein-descoperire-macabra-politi-tii-au-dat-peste-cadavre-mutilate--i-cusute_2210265.html?fbclid=IwAR0fHDed9w-CZZuhQqCn6iOrNzIJQ1ElGoBqyEXI8U374oYrq1bSdQqTe5Y

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 18:09 +4

SEFUL GRUPARII DIN 2012...CARE DUCEA FETITELE RAPITE LA AMERICANII DIN DEVESELU....MOARTE SUSPECTA IN PENITENCIAR....CE S-O FI INTAMPLAT CU CEL CARE L-A BATUT ??? ARE VREO LEGATURA SI EL, CU AMERICANII ?????https://www.gazetanoua.ro/index/art/t/proxenet-din-caracal-incarcerat-la-penitenciarul-craiova-mort-in-conditii-suspecte?fbclid=IwAR0Mrmn2okht28IfO1sw9K5XP1XzXXVvaE0txZGeUJGSm64u_EYqVrKAXGA

# basicuta date 1 august 2019 18:12 +13

puscarie, nu suspensare...

# obiectiva din Iran date 1 august 2019 18:12 +5

DE CE SUNT ALBASTRI DINTII UMANI GASITI LA DINCA ?????? SI CORONITELE DENTARE ????? PENTRU CA PROVIN DINTR-UN LABORATOR SAU CABINET STOMATOLOGIC UNDE SE FOLOSESTE FOITA SPECIALA...ALBASTRA.... PENTRU VERIFICAREA AMPRENTEI OCLUZIEI/ MUSCATURII NU URLA PRESA ca tatal lui Dinca omora caii batrani si bolnavi ? Nu se stie ca TERENUL lui DINCA este mostenit ??? OASELE, DINTII......SUNT MOSTENIRE DE FAMILIE...DINTII pe care presa ni i-a aratat din prima zi arata a dinti de CAL, de CAINE, de PORC sau de frugivore nu de OM....NICI UN STOMATOLOG NU TE LASA SA PLECI DIN CABINET CU DINTII ALBASTRI...DECI NU AVEAU CUM SA FIE DE LA PERSOANE IN VIATA....

# cuib de securisti date 1 august 2019 21:18 -13

NU ESTE SUFICIENT ! CERCETAT SI TRIMIS ÎN INSTANTA - EXCLUS DIN MAGISTRATURA ! JUDECATOAREA CAMELIA BOGDAN A PACATUIT CU CE, ÎN COMPARATIE CU ACEST COMPLICE LA CRIMA ?

# hahalere sr-iste date 1 august 2019 21:42 +6

cred ca procurorii din sectia de procurori a CSM sant de acelasi calibru profesional cu acest parlit de procuror popescu de la Caracal,niste analfabeti cu diploma doar,pusi acolo prin forta SRI-ului . Este necesar ca alesii CSM sa sustina concurs pentru cele doua sectii,nu alesi de altii din afara lor.

# Lechi date 1 august 2019 23:39 +3

Salut Parerea mea: Toata marfa importata cu bani grei de tot de la...... va ajunge candva la fier vechi!, asa c au ajuns si Rachetele importate mai demult, din alta parte. Pacat ca ne lasam bagati. intr-in joc in care, imi pare rau sa spun, nu contam Germania nu vrea de fel sa bage 2 procente din PIB in cheltuieli militare si idi vad de treaba lor!

# Lechi date 1 august 2019 23:40 +1

Salut Parerea mea: Toata marfa importata cu bani grei de tot de la...... va ajunge candva la fier vechi!, asa c au ajuns si Rachetele importate mai demult, din alta parte. Pacat ca ne lasam bagati. intr-in joc in care, imi pare rau sa spun, nu contam Germania nu vrea de fel sa bage 2 procente din PIB in cheltuieli militare si idi vad de treaba lor!

# nae girimea date 2 august 2019 06:28 +6

"incompetentul #rezist" reprezinta un pleonasm : cand spui "#rezist" , spui "incompetent "; cand spui "incompetent "spui "#rezist"

# caruta date 2 august 2019 08:06 +3

pot sa faca mici miscari, dar aceasta adunatura de nemernici tot zerouri raman. desfiintati urgent aceasta haita nesimtita!

# romanul date 4 august 2019 12:07 +3

Ba ticalosule, fa-ti cufarul pentru Jilava!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi ajutat Klaus Iohannis de DNA in lupta cu Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.11.2019 – Cine este generalul lui Iohannis?

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva