1 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CINE CONTESTA UN AVOCAT DE LA BOTA PLATESTE – Judecatoria Pitesti a obligat UNBR - Gheorghe Florea sa plateasca daune morale de 5.000 lei avocatului Tiberiu Iordache din Baroul Arges – aripa Bota, pentru ca i-a contestat calitatea in instanta. Decizia Judecatoriei Pitesti preceda dispozitia Tribunalului Arges care a recunoscut calitatea de avocat a lui Iordache pe motiv ca "ICCJ a permis acestuia sa asiste un inculpat, in calitate de avocat" (Minuta)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

26 octombrie 2014 12:18
Vizualizari: 14109

Razboiul dintre UNBR-ul condus de Gheorghe Florea si UNBR-ul lui Pompiliu Bota continua si capata noi forme, de data aceasta de ordin financiar. Daca pana in prezent lupta din instante se dadea doar pe recunoasterea calitatii de avocat a membrilor UNBR – Bota, dupa ce avocati ai Uniunii Nationale a Barourilor din Romania cu sediul in Splaiul Independentei contestau calitatea si legitimitatea avocatilor lui Bota in sala de judecata, o decizie fara precedent dispusa de Judecatoria Pitesti vine sa dea o cu totul alta dimensiune mult-prea disputatului razboi dintre Uniuni. Judecatoarea Elena Barbulescu de la Judecatoria Pitesti a obligat Baroul Arges, al carui decan este avocatul Alin Postelnicescu, sa ii achite avocatului Tiberiu Iordache din Baroul Arges – UNBR Bota nu mai putin de 5.000 lei daune morale, pe motiv ca l-a discreditat ca avocat atunci cand a contestat calitatea sa in sala de judecata. Solutia dispusa de Judecatoria Pitesti, desi nu este defintiva, vine sa cutremure din temelii lumea avocaturii, fiind pentru prima data cand o instanta obliga avocatii din UNBR-ul condus de Gheorghe Florea sa plateasca daune avocatilor lui Bota.


Refuzat de UNBR-ul lui Florea, primit de Bota, iar apoi bombardat cu contestatii de avocatii traditionali

Tiberiu Iordache, fost judecator si avocat al UNBR Florea timp de 20 de ani, nu a mai fost primit in Barou Arges din 2011, motiv pentru care a plecat la UNBR Bota, unde a continuat sa isi exercite profesia de avocat. De la acel moment au inceput si procesele cu Baroul Arges, ai carui avocati au contestat sistematic calitatea acestuia de avocat. Spre exemplu, in 2012, judecatoarea Adriana Caplan de la Judecatoria Pitesti a respins pentru prima data o exceptie ridicata de un avocat al UNBR – Florea impotriva lui Iordache, in care solicita constatarea lipsei calitatii de avocat a lui Tiberiu Iordache. In 2013, o alta instanta, de acesta data Tribunalul Arges, a constatat, intr-ul alt dosar in care de asemenea era contestata calitatea de avocat a lui Tiberiu Iordache, ca avocatul inscris in Baroul Arges – aripa Bota “poate pune concluzii in cauza de fata pentru ca a reprezentat partile si in cadrul instantei de recurs, in care s-a pronuntat decizia supusa contestatiei in anulare de fata, pentru ca a depus la dosar imputernicirea avocatiala si pentru ca din inscrisurile atasate Inalta Curte de Casatie si Justitie a permis acestuia sa asiste un inculpat, in calitate de avocat, recunscandu-i astfel calitatea pe care si-o declina in prezenta speta.

La termenul din data de 9.05.2013, cand Tribunalul Arges a recunoscut calitatea de avocat a lui Tiberiu Iordache, Baroul Arges, prin reprezentatul sau legal, decanul Alin Postelnicescu, a prezentat instantei o adresa a Baroului in care se preciza ca acesta nu detine calitatea de avocat si ca nu poate reprezenta clientii care l-au angajat ca aparator ales.

Interesant este ca la scurt timp dupa adoptarea acestei decizii de catre Tribunalul Arges, Baroul Arges condus de Alin Postelnicescu a intrerupt activitatea judiciara si a propus instantei sa semneze un protocol in care sa se interzica avocatilor din UNBR Bota sa pledeze in instanta. Intrebat la acea data daca actiunea este un boicot, avocatul Postelnicescu a raspuns negativ si a facut urmatoarea precizare: “Nu este un boicot, nu isi doreste nimeni sa blocheze activitatea instantei. Doresc sa semnam un protocol cu instantele si sa aplicam legea, atat noi, cat si ei”.

Avocatul Tiberiu Iordache a motivat actiunea depusa la Judecatoria Pitesti cu decizii ale CSM si CEDO

Ulterior pronuntarii acestei decizii de catre Tribunalul Arges si satul de practicile avocatilor din Baroul Arges – UNBR Florea care au contestat cu fiecare ocazie calitatea sa de avocat, Tiberiu Iordache a chemat in instanta Baroul Arges, la data de 5 iunie 2013, solicitand daune in valoare de 200.000 lei.

In actiunea depusa la Judecatoria Pitesti, Tiberiu Iordache si-a argumentat demersul printr-o adresa a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se specifica faptul ca avocatii inscrisi in structura Bota nu pot fi trimis in judecata pentru exercitarea profesiei de avocat.

Iata ce se specifica in adresa nr.2930/1154/2011 emisa de CSM: “Avocatii inscrisi pe Tabloul Avocatilor UNBR Structura Bota nu pot fi trimisi in judecata pentru exercitarea profesiei de avocat fara autorizatie pentru ca aceasta uniune si barourile judetene infiintate au la baza existenta unor hotarari judecatoresti si o practica judiciara circumscrisa acestei forme de exercitare a profesiei”.

In aceeasi actiune inaintata Judecatoriei Pitesti, avocatul Tiberiu Iordache a aratat ca CEDO a admis actiunea inaintata de Pompiliu Bota contra Romaniei, in care s-a stabilit ca avocatii acestei structuri pot exercita profesia de avocat cu conditia sa satisfaca cerintele prevazute de Legea nr.51/1995:

Am prezentat decizia CEDO privind admisibilitatea actiunii BOTA contra ROMANIEI din anul 2004, pronuntata ca urmare a cererii nr. 24057/2013 prin care s-a stabilit ca 'Uniunea a fost instituita prin Legea nr.51/1995 si ea urmareste un scop de interes general, adica promovarea unei asistente juridice adecvate si, implicit, promovarea justitiei in sine (mutantis-mutandis)'. Tot prin aceasta decizie CEDO a stabilit definitiv si irevocabil ca: 'Curtea ia act de faptul ca membrii asociaitei “Bonis Potra” pot exercita profesia de avocat cu conditia sa satisfaca cerintele prev. de Legea nr. 51/1995”.

Avocatul Tiberiu Iordache a invocat in actiunea depusa la Judecatoria Pitesti ca prin actiunea Baroului Arges, a fost discreditat ca avocat si ca om, i-a produs grave vatamari onoarei, demnitatii si reputatiei sale:

Avand in vedere toate aceste documente prezentat de mine, Tribunalul Arges a respins cererea depusa de Baroul Arges si a constat ca eu am calitatea de avocat, fiind inscris intr-o uninune legal infiintata – Baroul Arges – UNBR - Structura Bota.

Consider ca prin respectiva adresa emisa de Baroul Arges si sustinuta in sedinta publica din 9.V.2013 de reprezentatul sau lega av.Postenlicescu Alin, eu am fost discreditat ca avocat si ca om, punandu-ma intr-o situatie jenanta fata de avocatii din sala, de oamenii din sala, cat si fata de clientii mei.

Acest comportament al Baroului Arges, prin reprezentatul sau legal, care nu mai conteneste cu o astfel de atitudine fata de mine, mi-a produs si imi produce grava vatamari onoarei, demnitatii si reputatiei mele ca om si ca avocat”.

Ca urmare a acestei actiuni, dupa mai multe termene de judecata si amanari, judecatoarea Elena Barbulescu de la Judecatoria Pitesti a admis, in data de 16 octombrie 2014, cererea avocatului Tiberiu Iordache si a dispus ca parata “Baroul Arges” sa plateasca suma de 5.000 lei cu titul de daune morale, si nu 200.000 lei asa cum avocatul solicitase. Chiar si asa, este un inceput care ar trebui sa ii puna pe ganduri pe avocatii din UNBR Florea care vor sa conteste calitatea avocatilor de la Bota.

*Cititi aici minuta Judecatoriei Pitesti si actiunea avocatului Tiberiu Iordache

*Cititi aici hotararile Tribunalul Arges si Judecatoriei Pitesti in cazul avocatului Tiberiu Iordache

Comentarii

# BERCEA MONDIAL ,, e manevra lu frații miei.....,, date 26 octombrie 2014 14:44 +10

Este începutul sfârșitului mafiei avocaturii din România. Mafioții trebuie să plătească, deja la nivel național sunt în curs de  promovare peste 358 de asemenea acțiunii. În final se urmărește trimiterea în judecată a UNBR - Florea pentru a se face cercetări sub aspectul mai multor infracțiuni: fals , uz de fals, înșelăciune, complicitate deturnare de fonduri, cu aplicarea preved. art. 367 Cod penal, etc.

# jenej date 26 octombrie 2014 15:04 +7

,,DECIZIA,, Barouuil Arges condus de Alin Postelnicescu DE a propune instantei sa semneze un protocol in care sa se interzica avocatilor din UNBR Bota sa pledeze in instanta este un act destul de grav care trebuie cercetat de parchet. CSM-ul trebuie să se autosesizeze de urgență și să dispună măsuri de sancționare disciplinară a judecătorilor care au semnat asemenea protocoale. CSM - ul trebuie să apere independența justiției și în această situație.

# csm-ul date 26 octombrie 2014 15:07 +9

Dacă UNBR Florea nu este înființat de ce acești mafioți care conduc barourile entității menționate mai fac ,,VALURI,, vor exclusivitate în practicarea ilegală a avocaturii??????????????????/.

# PENTRU CA PROSTU NU E PROST DACA NU E SI FUDUL date 26 octombrie 2014 15:57 +7

CANCERUL AVOCATURII FLOREA TREBUIE STARPIT!!! NE-AM SATURAT DE MONOPOL. COMUNISMUL A PICAT, AU MAI RAMAS FLOISTII SECURISTO-COMUNISTI-SPAGARI-TRAFICANTI

# Bercea LOCALUL(antonimul Mondialului) date 29 octombrie 2014 13:28 +1

Pentru că  singura şansă este menţinerea unui monopol prin atitudinea agresivă la adresa  unui barou care prezintă documente de înfinţare. Şi cum Baroul unde se află nu poate prezenta astfel de acte de constituire, pentru că a te adresa acum cu cerere de constituire înseamnă să recunoşti că după desfinţarea Baroului în anul 1948 au funcţionat ilegal,singura variantă este eliminarea celorlalţi.

# Eugenia date 26 octombrie 2014 17:06 +11

Protocoalele acestea se numesc "afaceri necurate ", se ignora legea aratindu-se mai presus mafia, neincrederea judecatorilor intre ei si deci, inexistenta unei practici neunitare, incurajarea actelor de coruptie, influentarea actului de justitie. Cine sa le cerceteze daca si unii procurori de sedinte sint cand la stanga, cind la dreapta"? Recent, judecatorul Iordan de la Tribunalul Tulcea ii incuraja pe cei din baroul Tulcea (nonUNBR) SA DEPUNA LA DOSAR ADEVERINTE CA SINT IN BAROU, pe care il considera dinsul prin explicatii rusinoase (Legea 51/1995 neinfiintand barouri) , astfel antepronuntindu-se dumnealui pe calitatea de avocat a doi avocati reprezentanti in sedinta publica, pentru ca li se ceruse ACTELE DE INFIINTARE A BAROULUI. Dati-va seama cum poate interpreta acest domn judecator cauzele.

# ASTA NU E DOMN JUDECATOR, E UN PORC MUTILATOR AL JUSTITIEI date 26 octombrie 2014 18:41 +4

Sunt judecatori criminalo-securisto-comunisto-interlopi care nu stiu ca judecator=dreptate, si de asta ii vedem la puscarie din ce in ce mai des...LA PUSCARIE HOTILOR DE JUDECATORI SPAGARI! SI TRAFICANTI

# Ultimul Charlot date 26 octombrie 2014 20:32 +12

Pe baza acestei practici TOTI avocatii din structura Bota care au fost intr-o situatie asemanatoare sunt indemnati sa deschida de urgenta dosare identice impotriva barourilor traditionale. Pentru toate asazisele exceptii de lipsa a calitatii de avocat ridicate si admise sau nu. Termenul de prescriptie esre de 3 ani. Asa ca haideti sa le dam treaba. Cate 5.000 lei pentru fiecare exceptie invocata. 

# anais date 28 octombrie 2014 10:56 +2

Asa trebuie !!!! saptamana trecuta la Tribunal Buc-sectia II - contencios, un avocat de la baroul Bota ( care apara tot un avocat de la Bota caruia-i fusesse refuzata inscrierea cu CIF la Administratie ) care si-a deschis si casa de avocatura in Spania ( casa de avocatura Mihalache & Cristea ) , nu a fost admis ca avocat al apararii de judecatoare, S-a dat un nou termen ca proasta de judecatoare sa-i verifice situatia. Este de neconceput cum s-au aliat judecatorii cu mafia lui Florea. Trebuie sa faceti ceva in acest sens...voi cei vechi, pt.ca Bota nu se misca

# anais avocatul apararii date 28 octombrie 2014 11:15 -1

anais, retardatule, am vb cu Bota si a zis ca iti plateste spitalizarea ca nu e de gluma!

# anais date 29 octombrie 2014 08:08 +1

Dle ...avocatul apararii. Eu am supus atentiei grupului un fapt REAL, unde ar trebui sa luati atitudine. Nu folositi tactica lui Bota ( lipsa de argumente si injurii ) ca nu va foloseste. Trebuie sa fiti uniti si sa le dati o lectie celor care va contesta, nu sa va injurati pe blog-uri. Daca BOTA nu face nimic pt.voi...macar voi sa faceti

# DOREL CATRE BOTA date 30 octombrie 2014 13:58 0

BOTA ISTERICULE ESCROC, ITI PLATESC EU SPITALIZAREA SI CAZAREA LA JILAVA, NUMAI  CARATE NAIBII DE PE LUJU!!!!  ,, TIME FOR YOUR MEDICATION, BOTA,,!!! DU-TE NAIBII LA JILAVA SI LASANEEEE!!!!! ESCROCULE!!! :-x :-x :-x :-x

# avi catre cocosatu fara dinti date 30 octombrie 2014 14:02 -1

Lasa istericalele si pune mana pe ANA ARE MERE ! ,,NUMAI  CARATE NAIBII DE PE LUJU,, ,,LASANEEEE,, !!! huahuahua !!!

# anais date 30 octombrie 2014 07:42 0

Pe judecatoarea de care va spuneam ca nu a acceptat niste avocati de la baroul Bota ( care isi facusera casa de avocatura in Spania ) o chiama : SEGARCEANU DOINA. Dupa cum am promis, am fost la Tribunal si m-am interesat.

# marian date 14 noiembrie 2014 15:02 0

Judecatoarea Segarceanu Doina a respins actiunea unui coleg de-al nostru de la baroul Constitutional care solicita obligarea Administratiei Financiare sa inregistreze cu CIF cabinetul Se pare ca judecatorii Nu mai dau solutii favorabile celor de la Bota

# Ferri date 28 octombrie 2014 11:21 0

Da-ne numele acestei judecatoare corupte, pe care n-o intereseaza impartirea dreptatii, ci protejarea unei caste mafiote si ilegale(Florea) care nu a dobandit personalitatea juridica. Aceasta judecatoare ar trebui exclusa din magistratura. In plus, e important sa facem o lista cu toti magistratii mafioti care persecuta avocatii legalei UNBR-Bota si, mai devreme sau mai tarziu, sa-i facem sa raspunda pentru abuzurile savarsite.

# anais date 29 octombrie 2014 08:04 0

Ferri, azi ma duc la tribunal si incerc sa aflu numele ei ! Voi posta aici

# anais date 30 octombrie 2014 07:41 0

Pe judecatoarea de care va spuneam ca nu a acceptat niste avocati de la baroul Bota ( care isi facusera casa de avocatura in Spania ) o chiama : SEGARCEANU DOINA. Dupa cum am promis, am fost la Tribunal si m-am interesat.

# Brad Pitt date 30 octombrie 2014 08:16 0

Stiti cine e anais? un bolnav narcisist care se crede avocat si Brad Pitt !!! Du-te ma la cersit si lasa-ne ca nu tine !

# anais date 30 octombrie 2014 10:23 -2

Dle Bota alias Brad pitt , mai bine ati face ceva pt avocatii prigoniti , carora dvs le luati taxele de inscriere in baroul dvs. Aveti cea mai lamentabila pozitie, fata de o realitate care pe dvs. NU va afecteaza, doar pe cei care se inscriu la baroul dvs. Rusine !!!

# NARCISU anais date 30 octombrie 2014 11:11 +2

Cum nu face Bota nimic ? Ne apara de retardatii ca tine si ca avi pe care ii da afara !

# Stai sa vezi... date 29 octombrie 2014 14:22 +1

Stati sa vedeti ce urmeaza! 10 ani au fost de ajuns! prea mult! acum e randul av,,UNBR'' 2004 sa se intoarca impotriva.Nu-i credeti chiar asa blegi cum par(poate)faptele vorbesc. Angajarea raspunderii materiale pe daune morale si materiale e foarte bine venita pe timp de criza. Ashea ca alaturi de cotizatiile catre un barou desfiintat inca din perioada lui Sadoveanu, incercati de pe acum sa puneti deoparte si bani pentru plata daunelor. Succes!

# awa date 27 octombrie 2014 20:06 +2

Cum ramane cu persoana juridica Bariul Arges? S-a demonstrat in instanta ca are calitate procesuala  pasiva???Cum a obligat marita instanta o persona nonjuridica sa faca ceva?

# Iliesi date 29 octombrie 2014 08:11 +1

Aceeasi situatie este si pt.avocatii italieni care si-au luat de aici diplomele. Mai jos este mesajul din Italia. "...Mio cugino, anche lui italiano, ha fatto l'esame con Bota, e ora ha problemi con l'iscrizione all ' ordine italiano. Ho letto il tuo commento alla bacheca di Bota... ma quindi in molti ordini gli av. bota non li fanno esercitare, in Romania? Come è la situaizione? Grazie . P.S. I'm italian. i don't speack english very well. If you want i'll try to translate in english the last message, if you dont't know italian language. Thanck you, ..." Daca nu va uniti sa faceti ceva ....traditionalii o sa va scoata afara din lege. Deja Adm.Financiara sect 6 asteapta o decizie ca nu sunteti recunoscuti oficial. Florea se misca....BOTA sta si incaseaza taxele voastre.

# crustaceu date 26 octombrie 2014 15:09 +7

felicitari maestre, maestru fiindca nimeni nu a mai avut curajul sa solicite daune, desi eu, sugerasem, de mai multe ori ca atunci cand se ridica exceptia sau nu suntem lasati sa profesam sa solicitam daune sau sa formulam cerere de denunt calomnios. Ce sa spun eu nu am fost inca in situatia asta, insa ma tem ca si eu o sa ajung. respectul se castiga si in ofensiva nu doar in defensiva. Sa plateasca prostii fara acte si la comunistii pe care ii slugaresc si sa ne plateasca si noua fiindca sunt niste neica nimeni fara acte si fara profesionalism

# incorecte comentarii date 26 octombrie 2014 17:54 -9

SUNTEȚI TOȚI COMENTATORII ÎNTR-O MARE EROARE PENTRU CĂ :::::::::----====LA CURTEA DE APEL BUCUREȘTI EXISTĂ ACTUL DE INFIINȚARE AL UNBR FLOREA GHEORGHE, EL A FOST SOLICITAT DE CAB CU OCAZIA ÎNCHEOERII CONTRACTULUI LOCATIV PENTRU CEI 868 MP ÎN CARE AVOCAȚII ÎȘI DESFĂȘOARĂ ACTIVITATEA. NU MAI COMENTAȚII NIȘTE ABERAȚII - nici BOTA nu mai știe pe ce lume se află pentru că și el are un asemenea exemplar al actelor de înființare.

# DOREL date 26 octombrie 2014 18:05 +3

MAI NENE, NU MAI MINCA RAHAT DEGEABA!!!!!!!!!!!!!! CARE ACTE DE INFIINTARE ALE LUI HLOREA??????? ESTI CEL PUTIN IDIOT!!!!!!!! DE 10 ANI SE SRIE CA NU AU ACTE DE INFIINTARE SI NU LE-AU PREZENTAT CIND AU FOST OBLIGATI, BA AU RECUNOSCUT SI PUBLIC CA NU AU ASTFELDE ACTE SI TU VII CU GOANGE DIN ASTEA !!!!!!!!!!IA O PAUZA !!!!!!!! :zzz :-*

# MAI VORBESC SI RETARDATII, CA TRAIESC INTR-O TARA LIBERA date 26 octombrie 2014 18:43 0

FRATE, STII UNDE E SPITALU 9??? TE DUC EU DE MANUTA CU DRAG. SA-TI LAS NR. MEU? SAU SUNI LA 112?

# accident genetic date 26 octombrie 2014 19:01 -1

Actele de înființare ale UNBR Florea sunt publice și poartă în dreapta sus avizul ,,MINISTERULUI JUSTIȚIEI ȘI AL CONSILIULUI LEGISLATIV.  dacă ești tâmpit stai acasă

# care date 26 octombrie 2014 19:04 -4

Actele sunt expuse și la CAB parter  la intrarea în sediul UNBR, le puteți studia și contracost puteți obține copii câte doriți.

# mail date 26 octombrie 2014 19:08 -4

Actele de înființare și funcționare ale UNBR Florea Gheorghe există în copie certificată în DOSARUL NR. 7006/2/2013 - în prezent la ÎCCJ - secția de contencios administrativ și fiscal care judecă recursul MJ și ONACA VIVIANA.

# SECURISTII DIVERSIONISTO-TERORISTI CONDUC ROMANIA SI BAROUL date 27 octombrie 2014 13:33 0

Comunistii securisto-retardati conduc Romania!!! diversiunea e in mare campanie. escrocii ne conduc!!! MOARTE SECURISTILOR 89

# jurist date 26 octombrie 2014 15:25 +10

 Bai voi sunteti nebuni? Exista adresa nr.2930/1154/2011 emisa de CSM si voi stati ascunsi ca prostii?? Pai ma duceam cu ea in dinti la fiecare judecator care ar fi avut tupeul si nesimtirea sa incalce legea de dragul unor mafioti pusi pe imbogatire fara just temei.

# o posibila solutie date 27 octombrie 2014 15:40 +2

D. Bota publicati pe site adresa nr.2930/1154/2011 emisa de CSM sa o vada toata lumea.  Toti decanii ar trebui sa o trimita prin posta la judecatorii si tribunale cu confirmare de primire. Iar ca treaba sa fie ok sa o trimita si barourilor fantoma traditionale, sa nu spuna ca nu au fost preveniti. Si dupa aia sa inceapa balul.

# justo date 27 octombrie 2014 16:23 -2

da,circul il faceti voi,zilnic pe net,balul il facem noi,traditionalii.Dar un bal al elitelor unde voi nu veti avea acces(si de jure si de facto).Asa ca publicati fratilor adresa aia fara valoare juridica.Nu v-ati prins ca e in dorul lelii,in coada de peste si fara eficienta practica.Regeritor la conu Iordache,mai este o cale de atac.Apoi vom mai discuta.La observatia de pe net cu priv ire la nedemnitati nu a raspuns nimeni?Omul asteapta acest raspuns.De ce ocoliti problema(ca de obicei)?

# avocat UNBR-Bota date 27 octombrie 2014 16:53 0

Mai, "avi avi"(nu esti originalul justo), de cand ai revenit observ ca esti mai ponderat, chiar daca "afisezi" inca un aer de superioritate si aroganta fata de avocatii structurii-Bota. Esti un tip ciudat. Uneori dai impresia ca n-ai fi impotriva noastra, in vreme ce cu alte ocazii ai acelasi discurs precum Florea & comp...

# adevaratul justo date 27 octombrie 2014 22:03 +1

Avi da de ce furi nick-ul meu? Oare ai realizat ca esti o rusinica traditionala? Te-a sters florea de la programul de pupat tururi? Ce face ambasadorul? Vezi ca in curind daca mai maninci ca- ca- tel in instanta o sa platesti amenda. Basca ca si ai tai daca te prind o sa-ti duceasca gitul ca la puii de ferma. Avi avi mai ai vise erotice cu bota? Mama ta  profesoara stie ca esti analfabet? Cu iq cum stai? Tot cu virgula? Virgula cat? 0, 1 spre 1?? :D :D mare dobi-toc esti. Stai ca maimutoiul si o dai de gard fie vara , fie iarna. Ia-ti si tu mai avi o gonflabila si iesi cu ea la picnoc ca te duc astia la socola si or sa te sedeze cu cianura.

# anais date 28 octombrie 2014 11:02 +3

Bota nu face nimic !!! Doar incaseaza taxele pt examen si pe noi ne lasa sa ne dam cu capul de pereti si sa ne luptam cu judecatorii sau cu mafia lui Florea !!!!

# anais retarde date 28 octombrie 2014 11:12 -3

Nu numai Bota, nimeni nu poate face nimic pentru tine ! Esti retardat si analfabet ! avocat de unde ?

# GUY FAWKES date 26 octombrie 2014 15:34 -1

Autistus Traditionalus Flocus Retardus

# avocat bucuresti date 26 octombrie 2014 20:07 0

Mateescule,potoleste-te,ca iar voprbesti prostii si o iei in barba.

# belescu avi avi radu bogdan date 26 octombrie 2014 22:41 +1

Domn florea, noi avocatii din baroul mataluta personal iti impunem sa ne arati actele sau sa le publici pe site-ul avocatilor traditionali. Daca nu le ai, atunci sa ne restitui toti banii pe care i-am platit cu titlu de taxa admitere barou, taxa inscriere, cotizatii , zeciuiala etc. In caz contrar eu avi avi, cel care-l hulesc pe bota, ma voi dezbraca la popoul gol si voi merge la biroul ala de lux unde-ti faci veacul. O sa-l iau si pe oarecare si pe avocat bucuresti si pe avocat oarecare si pe simona sexual si pe adi minune  si pe mos craciun.

# avi agramaticus date 26 octombrie 2014 22:55 0

sa ne intelegem- avi nu e avocat. l-a exclus Bota dupa ce a escrocat 30 de batrani! Actele ,,avocatiale,, i le ,,confectioneaza,, complicele Iorgulescu care a fost prins' arestat si v-a fi legat fedeles ! urmeaza avi - CW Victor Constantin cocosatu fara dinti!

# avi agramaticus date 26 octombrie 2014 22:57 0

scuze, va fi legat (avi)

# Kuptsov date 26 octombrie 2014 16:43 +1

De ce vor ei sa domine sistemul de justitie? Pentru ca altfel nu pot controla clanurile mafiote si traficantii de carne vie sau de droguri. Asa se spala bani si se dertuneaza fonduri prin acest monopol tinut sub control de avocatii traditionali impreuna cu unii magistrati. Tot asa fac case si bani impreuna din aceste afaceri murdare. De exemplu, unii politisti sunt implicati si ei in aceste structuri mafiote chira si soti a unor judecatoare printre politisti dau bani cu camatasau fac afaceri comerciale diverse. Cine ii controleaza cat timp o mana spala pe alta si amandoua spala fata acestor mafioti. Pana cand vom mai vedea si dupa aceste alegeri ca ne-am saturat de peste doazeci si patru de ani de la revolutia din 1989, tot asteptam sa traim decent dupa ce au distrus tot ce am construit impreuna cu mosii si stramosii nostrii, nici dupa dou razboaie mondiale, nu a fost chiar asa distrusa industria ronmaneasca cum este acum pusa la pamant si jefuita de acesti nemernici care ne conduc.

# Beniamin date 26 octombrie 2014 17:06 +2

Domnul este un om fericit ca a reusit acest succes deoarece orice judecator nu mai poate contesta calitatea sa recunoscuta de I.C.C.J., intr-un dosar penal edificata cu autoritatea prezumata de lege de necontestat in statul de drept.

# barourile libere date 26 octombrie 2014 17:38 +10

Felicitari doamnei judecator pentru demnitatea si corectitudinea de care a dat dovada. In acelasi timp, nu pot sa nu observ ca exista inca foarte multi magistrati care-si bat joc de lege, persecutand avocatii legalei UNBR-Bota. Acestia sunt mai nocivi pentru societatea romaneasca decat au fost securistii lui Ceausescu. Daca Romania bananiera ar fi fost un stat de drept, respectivii magistrati ar fi fost exclusi din magistratura si trimisi in judecata pentru abuzul savarsit. Desi meritele lui Bota sunt de necontestat, se pare ca acesta si cei din conducerea uniunii noastre nu gasesc solutia care sa puna capat acestor abuzuri.

# uite cum scapa mafiotu date 26 octombrie 2014 17:13 +1

Printre iniţiatori jocului piramidal Mega Caritas, in 1993 s-a numărat judecătorul Tiberiu Iordache. Suma minimă depusă era de 60.000 de lei. Escrocii promiteau că, pentru fiecare 60.000 de lei, vor primi în 100 de zile de 25 de ori mai mult. Au fost păgubiţi peste 12.500 de oameni care au înregistrat o pierdere totală de cinci milioane de dolari. Se spune că Iordache a avut grijă ca mulţi colegi de breaslă să se bucure de afacerea pe care el a pus-o pe picioare, fiind vehiculate nume grele la acea vreme. În 1995, Tiberiu Iordache a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, dar a fugit în Statele Unite la scurt timp după condamnare. A stat acolo până ce pedeapsa i s-a prescris, iar în 2010 a dat dovadă de curaj maxim şi s-a întors într-o maşină de lux (un Nissan de peste 50.000 de euro) chiar in Pitesti dar nimeni nu i-a făcut nimic, semn că păgubiţii s-au resemnat. Iordache lucrează acum bine-mersi ca avocat în Arges http://verticalnews.ro/topul-celor-mai-mari-escroci-din

# MANCATORUL DE KAKAT VORBESTE.. taci dracu ca puti a hoit date 26 octombrie 2014 18:47 -2

Nissan de peste 50.000 euro? Tu esti tembel sau te faci. Ai pierdut simtul ratiunii? Ma intreb daca l-ai avut vreodata. Da nissan e vreo masina de lux de e peste 50.000 euro? VORBITI TOTI CU 2 CLASE DE BANI SI MASINI, dar nu aveti bani de parizer de pui, sclavilor.

# ada date 26 octombrie 2014 17:31 +3

In sfarsit o veste buna ! 

# dan deac date 26 octombrie 2014 18:19 +4

felicitari domnului avocat si doamnelor judecatoare,deja sa spart frunculu si se va lasa cu arestarii in rindul magistratior care nu au respectat legea si au umilit in instanta avocatii egali

# Verifica inainte sa pui botul date 26 octombrie 2014 18:52 0

Deoarece numele „Caritas” a fost de succes, în 1993 a luat naştere Mega Caritas. Tot un joc piramidal, de data aceasta la Piteşti. Printre iniţiatori s-au numărat judecătorul Tiberiu Iordache şi Dumitru Bădoi. Suma minimă care putea fi depusă era de 60.000 de lei. Escrocii le promiteau piteştenilor că, pentru fiecare 60.000 de lei, vor primi în 100 de zile de 25 de ori mai mult. Au fost păgubiţi peste 12.500 de oameni care au înregistrat o pierdere totală de cinci milioane de dolari. Se spune că Iordache a avut grijă ca mulţi colegi de breaslă să se bucure de afacerea pe care el a pus-o pe picioare, fiind vehiculate nume grele la acea vreme: politişti, procurori, grefieri. În 1995, Tiberiu Iordache a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, dar a fugit în Statele Unite la scurt timp după condamnare. A stat acolo până ce pedeapsa i s-a prescris, iar în 2010 a dat dovadă de curaj maxim şi s-a întors într-o maşină de lux (un Nissan Murano de peste 50.000 de euro) chiar în o

# adaugare la avi avi date 26 octombrie 2014 20:05 -5

astia de la bota si judecatoarea aia nu au auzit de nedemnitati?La Florea nu putea profesa ca avea acea condamnare care il face nedemn.Se pare cala bota se aduna  condamnatii nedemni pentru a profesa avocatura.Macar bota a avut bunul simt sa se retraga din avocatura,chiar daca o mai profeseaza nelegal cu mandat civil.

# adaugare la adaugarea adaugarii adaugite date 26 octombrie 2014 20:50 +3

Dar ce zici de viitoarele condamnari ale celor de la ,,Florea''? inca nu ai auzit, dar vei auzi in scurt timp cu siguranta. In ce priveste mandatul civil si un avocat poate primi mandat civil.Asa ca taci din gura si nu mai basi aiurea pe site.

# adaugare la avi avi date 26 octombrie 2014 21:05 0

ce spui,soro?!tu mai citesti ,din cand in cand(sau din cand in gand) cartea de drept?Ca vor fi condamnari ale celor de la Florea nu este exclus.Padure fara uscaturi nu exista.Necazul  e ca la voi nu prea exista  padure ci  doar chestiile celelalte.

# pentru crustaceu date 26 octombrie 2014 21:25 0

auzi,cucoana!La voi nu se dau ,,bqani,,?Nu faceti ,,cangrese,, PENTRU ca suntei superstitiosi?Nu am vazut ce a ,,patint,, ceausescu si nici oaresice virgule ori alte semne de punctuatie in postarea ta..Daca noi suntem o adunatura mare si proasta,voi sunteti una mica si foarte proasta.Deci,cine este mai tare pe piata?Vezi ce a zis Motoc  Lapusneanului .Lasa-te cucoana de postat si mai ales de aburit cu procesele tale.De cati ani nu ai mai intrat in instante?

# @adaugare la avi avi coiotus date 28 octombrie 2014 00:26 +1

Daaaa, la florea se aplica nedemnitatile...bai boulica ne scutesti? Numai bostina are vreo n-spe condamnari penale si mai urmeaza pentru tot  soiul de afaceri mafiote. Majoritatea dintre voi se ocupa numai cu licitatii trucate, trafic  de influenta, sifonarea banilor publici. Mai sunteti niste puscariabili, cred ca daca ar avea dna-ul suficienti angajati, baroul ala de techirghiol ar ramine cu un sfert dintre zeciuiti.

# Nedumeritul date 28 octombrie 2014 00:55 0

ma,tu esti prost ori si mai prost?De ce nu raspundeti aluia cu privire la nedemnitatea lui Iordache si a lui bota?

# Dragos date 26 octombrie 2014 19:23 -5

Sant foarte multi magistrati ai caror copii sant avocati inscrisi in asociatia Bota. Pentru ca aceasta este o asociatie, nu un Barou real. Asa ca, interesul acestora este mare. Si cu atat mai mult la Pitesti. Numai corupti acolo, dar pe care D.N.A. ii trece cu vederea.

# AVI AVI date 26 octombrie 2014 19:54 -5

DACA ATI FOST INFIINTAT LEGAL,FUNCTIONATI ILEGAL.NU AVETI CONSILII LA BAROURILE EXISTENTE,NU FACETI LA 4 ANI CONGRESE ELECTIVE,NU CONVOCATI LEGAL CONGRESELE( CI PRIN INVITATII PENTRU TOTI DORITORII) NU AVETI CAA,NU AVETI PRESEDINTE LEGAL(BOTA NU MAI ESTE AVOCAT),NU DATI EXAMEN DE DEFINITIVAT( VEDETI CATI ,,AVOCATI,,SUNT STAGIARI DE ANI DE ZILE),NU ORGANIZATI CONFORM LEGII EXAMENELE DE ADMITERE,NU AVETI INDRUMATORI PENTRU STAGIARI,NU PLATITI COTA LA BAROU.SI NU IN ULTIMUL RAND NU PREA STITI CARTE,INCEPAND CU GURUL VOSTRU,VESNICUL DOCTORAND

# legal? date 26 octombrie 2014 20:41 +4

si dupa parerea ta legal inseamna ca megaescrocheria marca florea sa organizeze examene pe bani si rezultate favorabile pe spagi? mergi avi ca esti cu pluta.

# da,legal date 26 octombrie 2014 21:30 0

am v rut sa scapam de comunism?atunci suportam consecintele.In capitalism totul se plateste.

# ADEVARUL date 27 octombrie 2014 21:45 0

PROSTULE AVI AVI,JUSTIȚIA FACE DREPTATE NU AFACERI,ESTE MAI RĂU DECÂT UN ONG LA CAPITOLUL PROFIT,DOAR CĂ PROSTULE FĂRĂ BAROU,VOI CRIPTO-COMUNISTII VĂ PUTEȚI LUA DE MÂNĂ CU MAGISTRAȚII BĂSIȘTI ȘI POLITICIENII CARE CONFUNDĂ INTERESUL SOCIETĂȚII CIVILE-ADICĂ A FIECĂRUI OM-CU INTERESUL LUI-EXCLUSIV,VOI AVOKKATII FLOREA SUNTETI NISTE AGENTI FĂRĂ AGENȚIE SI ȚARĂ,NISTE FANTOME INTR-O LUME PE CARE O PARAZITAȚI,ORICE AVOCAT EUROPEAN SE SPERIE DE INSTANTELE ROMÂNE,JEGULE AVI AVI,BLESTEMELE PE TINE :-)

# AVI AVI date 27 octombrie 2014 22:03 0

MAI ACESTA,ADEVARULE,TU TE-AI CAUTAT VREODATA LA MANSARDA?ESTI DUS RAU CU PLUTA,MAI POTOLESTE-TE CA ITI FACI COLEGII DE RUSINE.

# cw victoras Ctin cocosatu fara dinti date 26 octombrie 2014 21:04 0

cw victoras Ctin cocosatu fara dinti, tu stii foarte multa carte- ,,ATI FOST INFIINTAT LEGAL,, HAHAHA ! Apropo de ce te doare grija de noi ? tu ai fost exclus pe motiv de agramatism acut ! 

# AVI AVI date 27 octombrie 2014 21:18 -2

IN LOC SA DATI PUNCTE ROSII,MAI BINE ATI ARGUMENTA DE CE NU AM DREPTATE.VOI CA STRUTUL,CRETETI CA DACA NU RASPUNDETI DAR ATACATI IN MOD NEVOLNIC ,VA CREDE CINEVA ORI FACETI CEVA.INCA 3 DECENII SI TOT NU VETI DEVENI AVOCATI DACA NU SCHIMBATI CEVA IN STRATEGIA VOASTRA.ATENTIE!A VOASTRA SI NU A LUI BOTA,VESNICUKL PRESEDINTE SI DOCTORAND.

# AVI AVI date 27 octombrie 2014 21:24 0

ERATA O LAS IN SEAMA GRAMATICULUI VOSTRU NEVOLNICESC. CARE O FI ALA.

# crustaceu date 26 octombrie 2014 21:01 +3

cum poti fi infiintat legal dar sa functionezi ilegal, habar nu am, consilii nu avem ca sa nu fim tradati si sa nu bagam bqani in plus, fiindca nu suntem ca voi o adunatura mare si proasta, nu facem cangrese ca suntem superstitiosi, ai vazut ce a patint ceausescu, presedintele nu vine oricum cu mine la instanta, am incercat dar nu s=a dat dus, la noi cine vrea da defenitivatul, la voi toti prostii vor sa fie profesori doctori, noi la admitere nu dam mita, , nu cotizam ca prostii la sefi , avem clienti, bani suntem fericiti

# crustaceu date 26 octombrie 2014 21:24 +4

daca mai multi magistrati si-aumadus copiii la botaposibil ei cred ca e de viitor sau nu au vut sa se caciuleasca si sa dea spaga la florea. Mai sus am citit ca florea chiar are acte de ionfiintare, ma duc maine sa le copiez sa nu fie teapa si sa dispara!]

# crustaceu date 27 octombrie 2014 07:11 0

pentru cine ma corecteaza, poate vedea ca scriu repede, nu si negramatical, fiindca magrabesc, mai intru in timp ce fac altceva, la instante nu am mai intrat de joi cand am avut o revendicare pe lg 221, un proces complex, cu CNSAS si MF. Baza nu sunt procesele mici si multe , ci mai putine si mai consistente. Deci in loc de penale cu gainarii si Elodii, sau divorturi intre romi eu iau mai putine si mai consistente.

# crocodil date 27 octombrie 2014 14:36 0

Lasa mai crustaceule vrajeala cu procesul complex de revendicare pe 221 si da-o pe bune: esti semianalfabet(e un eufemism, dar daca te-ai vedea cum esti in realitate ai putea sa recurgi la vreun gest necugetat, doamne fereste!) si nu se prea inghesuie clientii...

# avocat unbr.eu date 27 octombrie 2014 08:32 +1

Un precedent care ii va distruge pe nestiutorii de carte din barourile desfiintate ale unbr florea...Succes....va informez ca am zeci de procese pe rolin Bucuresti si pana acum o aingura problema am avut in 2 ani cu un prost tradirional......bafta dragi colegi Avocati au unbr.eu

# oarecare pentru bietul avi avi date 27 octombrie 2014 11:27 +1

Parcavil vad plingind pe avi avi cersind iertare ca sa nu plateasca daune. Va dati seama ce ar insemna ca prostul asta sa fie obligat la daune de 5000 lei? Pai el si asa nu are bani ca plateste tot felul de prostii inventate de gurul traditional pentru scurs banii de la fraieri.

# Cornel date 27 octombrie 2014 14:11 +4

   Către Avocat Unbr eu, la Cluj nu ai ce căuta, se sesizează cineva, plângere penală, rechizitoriu şi apoi vaaaaaiiiiiiiii, soluţia am să ţi-o spun în particular, poţi să-l pui pe Hristos în dosar şi degeaba.

# Vasi date 27 octombrie 2014 14:46 +5

Majoritatea magistratilor de la Cluj sunt corupti pana in maduva oaselor si sunt in cardasie cu mafia avocaturii clujene cutumiaro-flocista. Genul acesta de magistrat a cancerizat justitia romana. Daca ar mai avea loc o revolutie, acesti magistrati clujeni ar trebui judecati in piata publica !!!

# Cornyeleeee.... date 28 octombrie 2014 08:16 0

Pare rau pt tine Cornel, doar mila trebuie sa le fie oamenilor de tine pt ca esti tributar unui sistem ultra putred si comunist din care nu poti iesi, esti involburat, implicat in el, ajusti sistemul si esti devotat lui. El te-a crescut, ti-a dat mancare si casa si masa. Faci orice pentru a-ti apara casta. Ia vezi ce patesc cei ce contesta avocatii legali.La care mai adaugam si judecata de apoi care se va lasa cu condamnari. :D taratura ratata

# Catalin Racaceanu date 29 octombrie 2014 14:14 0

:D Brrrrr...ce frica m-a luat. Hai ca poti mai mult, sper.

# crustaceu date 27 octombrie 2014 15:33 +2

ca mine sunt foarte multi care pledeaza in Bucuresti, fara sa aiba probleme, unii intra de mult si pe penale, eu insa nu, in provincie cred ca e mai greu: poate e bine sa pastram pentru noi succesele noastre, cei care le avem, fiindca sunt multi animati de ciuda si care daca le-a murit capra lor cel putin sa moara si a vecinului

# Vasi date 27 octombrie 2014 16:41 0

"crustaceu", uneori bati campii. Cum sa le fie ciuda colegilor tai daca tu si multi altii de-ai nostri pledeaza in calitate de avocat ?! Dimpotriva ! Ciuda le este flocistilor mafioti !!!

# marea date 27 octombrie 2014 17:51 +2

Adica pseudo avocatii lui bota is legali ???????? Cum asa ???????

# DOREL PENTRU marea date 27 octombrie 2014 18:12 +1

MAI  mare-o SE VEDE CA ESTI RETARD!!!! TE-O FI BAGAT MAMICA SAU TATICU CU SPAGA LA MAFIOTII FLOCISTI!!!!!!!!!! AFLA CA TU ESTI PSEUDOAVOCAT!!!!!!!!!AI MINTE INGUSTA SI NU POTI VEDEA LUCRURILE NORMAL RECOMANDAREA MEA E SA MAI PUI MINUTA PE CARTE SI SA TE LASI DE POSTARI PE LUJU CA NU TINE!!!!!  SI NU SUNTEM ,, AI LUI BOTA,, CI SUNTEM UNBR LEGAL INFIINTATA CU ACTE, UNBR CONDUSA DE NIMERINCU IN CALITATE DE PRESEDINTE RECUNOSCUT SI CONFIRMAT DE INSTANTE SI DE MINISTERUL JUSTITITIEI. BOTA E UN CONDAMNAT ESCROC IN TERMENUL DE INCERCARE CARE NU MAI FACE PARTE DIN LEGALA UNBR!!!!!!!! E NORMAL CA CEI CE-I ROSTESC NUMELE IN FATA INSTANTEI SA FIE AUTOMAT SCOSI IN SUTURI AFARA!! CIT DESPRE AVOCATII LEGALI ADEVARATI.......MAI PUNE MINA SI CITESTE SI APOI DEBITEAZA TIMPENII PE LUJU!!!  :-x

# Hrusciov date 27 octombrie 2014 18:33 0

Va spun eu cum merge roata ca am iesit ta pensie din sistem. Politistii fac afaceri si lucreaza direct cu interlopul sau capii lor. Procurorii de regula merg pe mana avocatilor si au stranse legaturi numai cu acesti oameni de breasla. Judecatorii merge numai cu rocurorul, si pe mana lui, in toate situatiile. Asa merge filiera spagii in roamnia.

# stancu date 27 octombrie 2014 20:46 0

:lol: :D Mai baieti judecatoarea  Elena Barbulescu asta e aia cercetata pentru mafia retrocedarilor cu ginerele lu" Basescu? la Bratieni? :P Nu va grabiti, sa vedem solutia la apel si la DNA! ha ha ha

# stancu date 27 octombrie 2014 20:48 +1

:lol: :D Mai baieti judecatoarea  Elena Barbulescu asta e aia cercetata pentru mafia retrocedarilor cu ginerele lu" Basescu? la Bratieni? :P Nu va grabiti, sa vedem solutia la apel si la DNA! ha ha ha

# stancu date 27 octombrie 2014 20:52 0

:lol: :D Mai baieti judecatoarea  Elena Barbulescu asta e aia cercetata pentru mafia retrocedarilor cu ginerele lu" Basescu? la Bratieni? :P Nu va grabiti, sa vedem solutia la apel si la DNA! ha ha ha http://www.antena3.ro/politica/aproape-de-sinucidere-caracatita-imobiliara-in-care-este-implicat-si-iubitul-ioanei-basescu-face-238191.html

# Liviu date 27 octombrie 2014 22:14 0

stancule, cap patrat ce esti, sentinta judecatorului Elena Barbulescu este absolut corecta ! Restul e cancan. Aaa, faptul ca in apel s-ar putea ca vreun complet de judecatori corupti, aflati in cardasie cu mafia entitatii flociste, sa schimbe fantastica solutie, demna de un stat de drept, e cu totul altceva.

# lili date 27 octombrie 2014 23:38 -2

Din toata Judecatoria Pitesti, numai Barbuleasca putea sa scoata asemenea ineptie de solutie. Saraca, mai are un pic si moare, la cat e de batrana. Multe din solutiile ei sunt motivate de grefiera, asa ca nu ma mira. Nu rezista rahatul asta de hotarare la Tribunalul Arges

# Liviu date 27 octombrie 2014 23:52 0

Proasta satului, faci spume de ciuda cand mai apare si cate un judecator care are coloana vertebrala si care nu se lasa intimidat de ciuma flocista a avocaturii. Bineinteles ca deja faceti presiuni pe judecatorii Tribunalului Arges, mafioti ordinari ce sunteti ! Indiferent de solutia pe care o va da Tribunalul, vom elibera profesia de avocat de monopolul putregaiului flocist!

# Avocatul31 date 28 octombrie 2014 10:36 0

Baroul Bucuresti sa binevoiasca sa se inregistreze macar asa de ochii frumosi ai lumii,ca o asociatie profesionala,adica sa nu mai faca evaziune,munca la negru...sunteti voi imbracati in negru da nu sunteti mai buni ca si falsii-calugari,doar imbracati in haine manastiresti> Incadrarea activitatii Baroului Bucuresti-Cod fiscal 4283155- este conform COD CAEN, in Diviziunea 94-Activitati asociative diverse, Grupa 941-Activitati ale organizatiilor economice patronale si profesionale, Clasa 9412-Activitati ale organizatiilor profesionale...Voi chiar asa de redusi sunteti sa nu va puteti mazgali un statut si sa-l inregistrati,ca doar nu sunteti parlamentari...sau asociatia voastra are la baza legea 51 si Constitutia?ce profitori buni de nimic sunteti...

# bota excrocul condamnat -ADEVARATUL AV.I. date 28 octombrie 2014 13:19 -1

:lol:observ cu mihnire ca adeptul urinoterapiei veganul gitan bota nu se potoleste.chir daca eu nu sint acel avi care posteaza e acest site ii recomand maestrului bota sa se rezume la excrocarea incultilor care spera ca datorita atitudinii omisive a unor instante isi pot permite sa isi batjocoreasca clentii si ceea ce este si mai grav prestigiul jusititei.PROBABIL CA NIMERNICU SAU BOTOMEI SINT CEL PUTIN EDUCATI DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC-DIN FERICIRE AM AVUT ONOAREA S AILO CUNOSC PE DL BOTOMEI-DAR ACEST TIGAN EVADAT DIN SATRA DEVEI IN BUCURESTI ESTE DE A DREPTUL RIDICOL SI CEEA CE ESTE SI MAI GRAV ESTE O PERSOANA CONDAMANTA PENAL CARE RECIDIVEAZA INCA NEPEDEPSITA.DEOACAMDATA SINGURULC ARE PLINGE LA GARD ESTE BOTA PENTRU SA S-A DOVEDIT CINE ESTE.IAR ADRESA CSM NU CONSTITUIE IZVOR DE DREPT PENTRU INSTANTA NEFIIND VORBA DE UN RIL.DAR CUI SA II SPUI ASTA EXCROCULUI ANALFATET BOTA SAU CLICII SALE-TONE & COMP?

# avi CW C tin cocosatu fara dinti date 28 octombrie 2014 14:05 0

ai aparut cocosatule fara dinti ! Esti foarte cult: ,,excrocul,, ,,mihnire,, ,,nu se potoleste.chir daca,, ,,excrocarea,, ,,atitudinii omisive,, ,,S AILO CUNOSC,, ,,DEOACAMDATA SINGURULC,, ,,PENTRU SA S-A DOVEDIT,, ,,EXCROCULUI,, !!! ăi, analfabetule, cand inveti sa scrii ? De-aia iti creste cocoasa !

# avi retardatu date 28 octombrie 2014 14:07 0

W C Ctin, pe tine te-am pune sef, dar sunt mai multe probleme: 1 nu esti avocat 2 nu ai curaj sa te arati 3 esti analfabet 4 esti cocosat 5 nu ai dinti 6 esti chior 7 esti escroc 8 esti retardat 9 esti obsedat de Bota !!!

# avi agramaticus date 28 octombrie 2014 14:09 0

avi, cocosatule fara dinti, time for medication ! Nu mai intrerupe tratamentul, nu mai incerca sa inveti alfabetul si nu te mai gandi la Bota ca iti agravezi situatia ! Si cand te ia criza stii ce faci: te travestesti in avocat si te ia politia !!! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# DOREL date 28 octombrie 2014 17:43 +1

ALOOO!!!!!! MAI BOTA NU TE POTOLESTI, ESCROCULE!!!!!!!!!! NU-TI AJUNGE CIT RAU AI FACUT OAMNILOR TAI???  :-x NU MAI DEBITA ORDINARII PE LUJU!!!! IA-TI SLAPII SI FUGI CA VINE NIMERINCU  IMPREUNA CU CEI PE CARE I-AI  ESCROCAT SI NU TE VAD BINE!!!!!! CIT DESPRE ADEVARATII AVOCATI AI UNBR CEI CARE SUNT OAMENI SERIOSI SI PROFESIONISTI CUNOSC SITE-UL  www.unbr-legal.ro SI  NU  TE MAI BAGA IN SEAMA  CONDAMNATULE!!!!!!!!!   

# Avocatul31 date 28 octombrie 2014 20:13 -1

Asa zisii avocati au simtit nevoia sa-si legalizeze intr-un fel turma...si-au facut un site...singurul element ”legal”din cariera lor de ”excroci”.

# avi cocosatu stirb date 28 octombrie 2014 19:30 0

Minune, avi CW Ctin cocosatu fara dinti, a invatat sa scrie un cuvant (care il caracterizeaza): escrocul, nu excrocul ! mai are de invatat vreo 20000000 de cuvinte: ,,CIT RAU,, ,,FACUT OAMNILOR,, hahaha !!!

# avi avi date 28 octombrie 2014 21:18 0

sa mari tu ,mai bota.acum sunt DOREL?Ca despre avocat 31 raspunsul meu este dat de nick-ul unui procuror care posteaza prostii pe net.Ceva cu sictir.

# Avocatul31 date 28 octombrie 2014 21:49 0

sictir ar fi trebuit să vă spună vouă de la bun inceput,prin 1990 judecătorii-ce dracu de justitie comunistă mai puteti face că nu o mănâncă nici porcii...asta e justitia???o agentie de campanie electorală,nulităților absolute.

# avi avi date 28 octombrie 2014 22:00 0

esti prost,mai avocat 31.Esti un botist incult si un neam prost. Iar vocabularul tau de derbedeu te carcterizeaza ca un excelent ucenic al gurului vostri,ahtiatul donatar.

# realul avi avi date 28 octombrie 2014 22:18 0

Bai golanule iat furi nick-uri?? Eu sunt avi avi cel adevarat si singurii avocati legali sunt cei infiintati in 2004. Restul sunt minciuni, mosteniri etc.cert este ca florea nu a infiintat decat scutgerea banilor de la fraieri.

# avi avi date 28 octombrie 2014 23:20 0

tot impostor,tot idiot,mai nevolnic fecior al lui nea Pigus?

# Avocatul31 date 28 octombrie 2014 22:20 0

tu avi avi ti-ai scremut creierul,ai fi dorit să exprimi o idee,poate,ceva,doar că ți-au iesit ca de obicei prostii pe gură-voi fantomelor comuniste nu puteti scoate 2 cuvinte fără sa citati din codurile tipărite,fiecare în parte sunteți câte un nimic iar dacă ar sta cineva să vă adune ar obține o mulțime vidă.

# avi cocosatu chior si fara dinti date 28 octombrie 2014 22:41 0

cocosatule, acum te-am te laudaram si iar le-ai comis! ,,sa mari tu ,mai,, ,,bota.acum,, ,,DOREL?Ca,, ,,net.Ceva,, !!! hihihi !!!

# avi avi date 28 octombrie 2014 23:26 0

citat,,acum te-am te laudaram,,.Vai de mintea ta si de IQ tau. Mai,tu esti prost ori foarte prost?

# crustaceu date 28 octombrie 2014 20:05 +1

pt anais- sigur, la TB vad ca tinerei au mai inceput sa faca pe nebunii, eu am fost 2 ani in dosar, s-a schimbat completul si sapt trecuta mi-a zis frumos ca trebuie sa fac dovada calitatii de reprezentant, am termen la sfarsitul lui ianuarie, parea speriata, nu f. convinsa fiindca m-a lasat sa pledez si a fost in rest rezonabila iar procurorul din dos si jurinstul de la MF nu au zis nimic, au tinut cu mine

# anais date 30 octombrie 2014 07:46 0

Pt. Crustaceu : Pe judecatoarea de care va spuneam ca nu a acceptat niste avocati de la baroul Bota ( care isi facusera casa de avocatura in Spania ) o chiama : SEGARCEANU DOINA.( are peste 50 ani ) Dupa cum am promis, am fost la Tribunal si m-am interesat.

# narcisistu Ionita date 30 octombrie 2014 09:29 0

Ăi, anais, ti cunosc io pi tini ! esti narcisistu care se da avocat si Brad Pit pe facebook sub supranumele Alexandru Ionita ! Ti fac io pi tini !

# anais date 30 octombrie 2014 10:31 +1

Pentru "narcisistul Ionita " alias BOTA : Rusineeeee Bota !! Noi postam realitati cu care ne confruntam si tu schimbi subiectul. fa ceva pt.oamenii de la care incasezi taxe pt inscriere barou..Lasa injuriile !!! Cum comentezi ca NICI O ADMINISTRATIE finaciara din Buc NU mai acorda CIF- celor inscrisi la Bota ??? fa ceva in acest sens, du-te in audiente, fa memorii...etc... Nu sta cu mainile incrucisate si doar incasezi !!!

# Ionel Mihaileanu date 29 octombrie 2014 08:52 +3

daca BOTA nu face nimic pt voi,..macar voi sa va ajutati intre voi. Luati fratilor atitudine impotriva mafiei traditionale !!! Faceti-le si voi procese, cu daune, cu tot tacamul..ca sa se sature sa mai comenteze calitatea voastra. !!!! Ceea ce este suparator, citind pe internet, FB,..este ca pe BOTA il doare fix in cur de voi, iar pe cei tineri care nici macar nu se pot inregistra cu CIF ( administratiile NU mai accepta nici o inregistrare - fara exceptie !!!! ) ii lasa sa se descurce singuri. Este inadmisibil asa ceva...cand fiecare caz in parte ar trebui mediatizat si facut front comun. Administratiile asteapta nu stiu ce hartie prin care sa se ridice drepturile de reprezentare in instanta TUTUROR avocatilor de la Bota.( si cei vechi, si cei noi ) Asa ca...puneti-va pe treaba si luptati pt dreptul vostru !!!

# oarecare date 29 octombrie 2014 10:30 +1

De cand va tot spun eu ca i se rupe lui Bota de voi ? Si-a luat banii, gata interesul. Deviza lui : donati, donati si mai aduceti si alti fraieri !

# oare k care date 29 octombrie 2014 10:46 0

oare k care, il cunosti pe Jija ? De ce roade grija de noi ? tu nu esti avocat, esti un pacalici de care nu asculta nimeni, nu iti fa iluzii desarte !

# Robert date 29 octombrie 2014 12:16 0

Este absolut scandalos faptul ca niste birocrati ordinari ai administratiilor f. isi permit sa faca jocul mafiei flociste, refuzand inregistrarea avocatilor(Bota) ! Acesti impostori ar trebui dati afara si condamnati ! In nicio alta tara europeana nu s-ar putea intampla asa ceva. De cand stabilesc aceste mizerii umane cine are calitatea de avocat si cine nu ?! Foarte bine, nu vor sa va inregistreze, vedeti-va de treaba si pledati in instante in calitate de avocat. Vinovati pentru neplata impozitului vor fi tocmai acesti birocrati !!

# Make date 29 octombrie 2014 14:16 +1

Nu doar scandalos ci si ilegal! In strainatate STATUL din momentul inregistrarii i-ti ofera 3 luni, ca perioada de proba, in acele 3 luni nu trebuie sa dai socoteala nimanui, lucrezi si vezi daca poti supravietui in domeniu, ori nu, daca supravietuiesti in 3 luni dupa aceea te inreg definitiv ca sa ocoleasca birocratia si putorile de la finante, procedurile si hartogariile aiurite. Dar ma intorc la speta actuala. Ia cereti in scris sa va puna la dispozitie motivarea refuzului de inscriere, apoi cu motivarea mergeti mai departe, va mai recuperati si banii pe care i-ati pierdut(prejudiciul) suferit ca urmare a neindeplinirii ori indeplinirii unui act administrativ de catre func public, inclusiv rasp personala a aceluia,,,etc. Sunt multe uneltel legale de a-i pune la punct.

# Tot Make date 29 octombrie 2014 19:07 +1

Hahahahahaha, ce bine am ras! am zis eu mai inainte ca in loc sa va ocupati de contestatii neintemeiate impotriva avocatilor legali UNBR 2004, mai bine strangeti bani de cotizatii. Ia vedeti ce sa intamplat in Bucuresti si urmeaza in toata tara! Cretinilor  :D http://www.adsa.ro/51_de_avocati_din_baroul_bucuresti__suspendati_pentru_ca_nu_si-au_platit_taxele_si_contributiile.html

# daniela date 30 octombrie 2014 11:28 0

Dlui MAKE : motivarea refuzului administratiei este ca ; singurul barou recunoscut este cel traditional ( Florea 0. Cu acest refuz se merge la instanta, dureaza 1 an pana iti da termen si dai peste o judecatoare ca madam Segarceanu Doina ( din ce a spus Anais ) si iti respinge chiar si apararea dac ai aparator de la Bota. Alt timp pierdut ca sa mergi in Apel...unde poate vei castiga. In acest timp...pe Bota il doare in pix si mai si comenteaza aici sub diferite nume, in loc sa ia atitudine si sa lupte pt.oamenii lui.

# daniela ?? date 30 octombrie 2014 11:32 0

daniela ??? concret ce ai vrea sa faca Bota pentru tine ? l-ai cautat la uniune ?

# Nik date 30 octombrie 2014 13:17 +1

Bota a aparat cat a putut colegii avocati, fie prin trimiterea de adrese catre parchete sau instante, fie prin participarea directa in sala de judecata, in calitate de Presedinte al S.I.J. Din pacate, acest lucru nu este suficient, intrucat nu schimba cu nimic situatia existenta pana in prezent, in sensul ca magistratii corecti ne recunosc calitatea de avocat ca si pana acum, in vreme ce magistratii corupti ne persecuta. De aceea, Bota si cei din conducerea uniunii ar trebui sa fie mai vizibili; sa incerce sa iasa, cat se poate de des, in mass media si sa arate abuzurile pe care le savarsesc unii magistrati impotriva noastra. Sa ia legatura cu senatorul Catalin Croitoru si impreuna cu acesta sa elaboreze o strategie prin care sa se puna capat definitiv acestor abuzuri. Daca nu se va da curs acestor propuneri, nu se va schimba nimic, indiferent de cate hotarari judecatoresti se vor mai pronunta in favoarea noastra, deoarece traim in Romania, tara abuzurilor magistratilor.

# Pt NIK date 30 octombrie 2014 13:37 0

Nik, draga, puneti mana pe hotararile de pe site obtinute de Bota si invatati-va sa le folositi si singuri. Nu asteptati totul de la Bota !

# DOREL date 30 octombrie 2014 13:53 +1

BOTA NU A OBTINUT NIMIC !!!! HOTARIRILE SUNT OBTINUTE DE COLEGII NOSTRI CARE AU FOST CARNE DE TUN IN FATA POLITISTILOR SI PROCURORILOR SI SI-AU APARAT SINGURI PIELEA!!! BOTA S-A MULTUMIT DOAR SA INCASEZE DDONATII PE SPINAREA FRAIERILOR!! CE NAIBA, CHIAR NU PRICEPETI!!!??? BOTA NU A FACUT NIMIC PENTRU OAMENII LUI DECIT RAU SI I-A LASAT SA SE APARE SINGURI, BA, CHIAR DATORITA LUI AU FOST CERCETATI SI AMENDATI PENAL COLEGI DIN TARA!!! UNDE APARE BOTA INSTANTELE FAC SPUME SI NICI NU VOR SA AUDA DE AL SI CEI CITIVA FRAIERI CARE-LPUPA IN CUR PE BOTA!!! ASTA NU-I DECIT UN ESCROC ORDINAR CARE NU A LUPTATPENTRU NIMENI DECIT PENTRU PROPRIUL BUZUNAR!!! UN JEG!!!! :-x :-x :-x :-x

# avi cocosatu fara dinti date 30 octombrie 2014 13:59 0

Sa vezi tu cocosatule ce carne de tun o sa fii tu cand te gasesc tiganii tepuiti de la Slatina ! se pare ca alfabetu pentru tine va ramane pe veci o necunoscuta: ,,HOTARIRILE,, ,, DDONATII,, ,,DECIT RAU,, ,,SE APARE SINGURI,, ,,SA AUDA DE AL SI,, ,,CARE-LPUPA,, ,,DECIT ,, ,,LUPTATPENTRU NIMENI DECIT,,   hahaha !!!

# daniela date 31 octombrie 2014 10:47 +1

Corect Dorel ! Bine punctat. Bota si-a tinut propriile procese si de oamenii lui l-a durut in cur. Au fost carne de tun. Nu este normal asa. Si la inscrierea la examen, Bota ar trebui sa le spuna tinerilor la ce sa se astepte din partea autoritatilor privitor la inutilitatea hartiilor eliberate de el... Sa ceara taxele abia dupa ce tinerii s-au inregistrat cu CIf....Altfel....taxele se platesc, tinerii stau prin tribunale ani de zile si banii stau la Bota.

# daniela date 31 octombrie 2014 11:17 0

,,daniela,,, tu cam cine esti si cu ce te ocupi ? te ce te roade grija de uniunea noastra ?

# pt. "Pt. NIK" date 30 octombrie 2014 14:40 +2

N-ai inteles. Nu se pune problema in acest mod. Bineinteles ca fiecare dintre noi trebuie sa convinga completul de judecata, in care pledeaza, de legalitatea calitatii sale de avocat. Problema apare atunci cand nimeresti judecatori corupti, care in ciuda evidentei, te persecuta, umilindu-te in fata clientilor si a protejatilor flocisti. Abia in aceasta faza, ar trebui sa se implice conducerea uniunii noastre, protestand public impotriva acestui abuz. Judecatorii mafioti sunt deranjati doar cand abuzurile pe care le savarsesc, fata de avocatii-Bota, devin publice. Daca conducerea uniunii nu va lua masura anterior amintita, nu se va schimba nimic, niciodata. In plus, ramane o enigma motivul pentru care Bota nu face echipa cu senatorul Catalin Croitoru, in vederea gasirii unei solutii definitive, care sa ne fie favorabila.

# DOREL PENTRU NIK date 30 octombrie 2014 13:37 0

STIMABILE.......NU STII CA BOTA NU MAI ESTE PRESEDINTE SI NICI MACAR AVOCAT NU MAI ESTE DATORITA FAPTULUI CA DIN 2007 SI-A RADIAT CABINETUL DE AVOCAT SI IN 2012 A DEMISIONAT DIN TOATE FUNCTIILE LA CONGRES FIIND ALES PRESEDINTE NIMERINCU!!!! :eek:ASA CA BOTA NU FACE DECIT SA INCASEZE DONATII DE LA FRAIERII CARE INCA MAI CRED IN EL SI IN ESXCROCHERIE LUI!!!!DOVADA FAPTUL CA DACA POMENESTI NUMELE LUILA INSTANTE ESTI IMEDIAT SCOS IN  SUTURI AFARA!!!!! ADEVARATII AVOCATI AI UNBR 2004 SUNT INSA PRIMITI SI IL AUDREPT PRESEDINTE LEGAL ALES SI CONFIRMAT DE INSTANTE SI DE MINISTERUL JUSTITIEI PE NIMERINCU!!!! VEZI SITE-UL www.unbr-legal.ro

# ,,ESXCROCU,, cocostirb date 30 octombrie 2014 13:54 0

avi, te-am laudat ca ai invatat sa scrii un cuvant: escroc, nu exscroc ! L-ai uitat si pe asta ! Cine sa te creada ? te-au crezut tiganii de la Slatina si acum te cauta cu sabii si pistoale ! fugi la Tulcea si ascunde-te ca te cauta si Sectia 14 !!!

# Asa este! date 30 octombrie 2014 15:19 0

Cateva clarificari pentru cei mai slabi pregatiti: In primul rand avocatura este o profesie libera, pentru a deveni avocat trebuie sa ai anumite calitati, iar daca le ai trebuie sa stii sa le folosesti, nu multi au asemenea calitati. nu conteaza din ce structura faci parte atata timp cat acea structura este legala. Contestarile din salile de judecata se fac deoarece traditionalii in cardasie cu unii judecatori, se folosesc la maxim de nepregatirea din p de vedere profesional al avocatului, nu conteaza din care structura face parte.Circul care treneaza de 10 ani este in mod voit intretinut de unele cercuri de interese, asta tocmai pt a opri accederea in avocatura, nu in mod direct bineinteles, ci prin tot felul de artificii.Iar aceste artificii trebuie intelese, chestiuni mai mult de ordin psihologic. In acel moment in care devii imun la grozaviile si atacurile rahatilor de traditionali, poti spune ca esti avocat.In rest comentarii si iar comentarii, pisswasser.Spor la lucru tuturor!

# sorin cristea date 30 octombrie 2014 10:52 +1

pentru Robert : Nu merge, ca m-am gandit si eu la asta. CIF-ul trebuie pt.ca secretariatul lu Bota trebuie sa elibereze legitimatiile plastifiate . Si daca un client vrea chitanta pt.onorariu ???? nu merge.....

# Mihaileanu impostoru date 29 octombrie 2014 09:36 0

Mihaileane, impostorule, de cand esti tu frate cu noi ? Nu tine cu dezinformarile ca am mai vazut pacalici ca tine !

# crustaceu date 29 octombrie 2014 16:12 0

PENTRU TOTI CEI CARE AU PROBLEME CU ADMINISTRATIA FINANCIARA, POT SA II AJUT CU MATERIALUL MEU, L-AM DAT SI LA BAROU, SI D-NUL BOTA M-A AJUTAT CAND AM AVUT EU PROBLEME ACUM 2 ANI. l-A BAROU GASITI NR MEU DE TELEFON, FIINDCA SE STIE CINE SCRIU SUB CRUSTACEU. eU AM REZOLVAT CU CIF LA SECT 5 FARA PROCES, DOAR CU UN MARE CIRC SI UN MEMORIU BETON

# anais date 30 octombrie 2014 11:31 0

Dle CRUSTACEU, cum pot sa va contactez? dati-mi o adresa de email, ..orice . Doresc sa ma ajutati pt ca sa nu mai stau in procese ani de zile pt.obtinerea CIF-ului

# pol date 1 noiembrie 2014 08:18 0

desis crie sub mai multe pseudonime pe site noi stim cine e este....cauta-l la Bacau....se numeste Botomei....

# crustaceu date 29 octombrie 2014 16:14 0

si mi-au dat ciful ca orice papagal de pe strada, procedural, in 7 zile, am fost sunata pe tel mobil sa ma prezint sa il ridic

# avocat suspendat date 29 octombrie 2014 19:20 +1

Avi avi esti un sfertodoct care merita scuipat de catre toti profesionistii din lumea justitiei. Traiesti numai din renumeratia de pe spinarea colegilor care muncesc si care au dosare. Mars ****** analfabeta la ghena de gunoi.

# avi avi date 29 octombrie 2014 21:34 -2

stilul tau de derbedeu se cunoaste chiar daca te semnezi avocat suspendat.Poste suspendat esti,dar avocat ba.Jalnicule!

# avi suspendatul date 29 octombrie 2014 23:07 +2

Sa vezi avi avi ce te suspendam cind te prindem. Fix de limba te atirnam de usa curtii de apek ca sa te scuipe avocatii din ambele tabere. Rapanosule !!!

# @avi date 29 octombrie 2014 23:11 +2

Avi ai tupeu sa vii la arges si sa contesti adevaratii avocati?? Nu e rau sa cistigam cate 5000 de lei pe dosar de la fraierii ca tine. Nu-i asa ca-ti musti mainile loaza? Du-te la taticul sa-ti dea țâță... :D :D :D

# avi avi date 29 octombrie 2014 23:39 -1

tot derbedeu,tot idiot,mai fecior a lu Pigus?Cat despre prins,poate de altceva.Daca  voi merge la Arges nu cred ca va voi contesta(pe botisti si nu pe avocatii adevarati) pentru ca nu cunosc pe toti nevolnicii.Eventual dupa ce va aud vorbind(daca va lasa instanta)imi voi da seama cine sunteti.Oricum,pe intistatatorul  vostru l-am auzit dar mi-a fost jena de jena lui sa il trimit la scoala primara.hihihaha!

# @avi date 29 octombrie 2014 23:46 +1

Ai avi, da pe maestrul tau iordachrscu l-ai auzit? Pe predoou, boc, udrea etc i-ai auzit?  :D :D :D ce tot maninci rahat cu bota... lasa-l in pace ca tu esti de 100 de ori mai prost. Ala va ramine in istorie pe cind tu... si ia sa vad cat esti de istet. Cu cine votezi pe 2 noiembrie? 

# avi avi date 30 octombrie 2014 00:31 -1

ce vorbesti coane,vei ramane in istorie?esti glumet dar nu ai leac nici macar la balaceanca.Sunt istet daca iti spun sau daca nu iti spun cu cine voi vota.Esti ptostanac daca ma rezi fraier.Pe Iordachrscu si nici pe predoou nu i-am auzit.Pe altul l-am auzit si m-am lamurit va va trebui sa mearga la scoala primara.

# CW V ctin cocosatu fara dinti date 30 octombrie 2014 08:23 0

avi, cocosatule stirb, ai grija ca la Pitesti ti-au arestat complicele Iorgulescu care iti contraface ,,actele avocatiale,, !! Tu urmezi !!! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90 http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# @avi avi date 30 octombrie 2014 08:24 +1

Avi da ce ti-a venit de vezi in toti bota? Ti-a luat masinuta, femeia, trenuletul, acadeaua? Sau nu ti-a tras-o suficient de bine?? Poate ca esti un dobi de secan sau mai stiu eu ce care se teme sa nu se destepte gloata care plateste tribut la barou?

# avi cocostirbu date 30 octombrie 2014 09:26 0

Eu am aflat cine e avi: l-a exclus Bota din profesie dupa ce a inselat zeci de clienti. Acum se da avocat cu acte false si e urmarit si de politie si de victimele escrocate. Este agramat, handicapt fizic si mintal. nu il bagati in seama !

# crustaceu date 30 octombrie 2014 11:44 +1

pt anais , dianedelcu@yahoo.fr, inainte scriam cu numele meu, si mai scriu si acum cand discutia este serioasa, interlocutorul cunoscut si cu bun -simt , fiidca nu ma rusinez de nimic din ce am facut viata asta, ba mai mult as vrea ca toata lumea sa aiba realizarile mele si bucuriile mele, care nu sunt putine pt un om normal

# crustaceu date 30 octombrie 2014 11:48 0

cand l-am injurat pe cazanciuc mi-am folosit numele si prenumele fiindca acest domn care e ministru nu are nici pe departe atatea realizari profesionale in domeniul dreptului cate am eu, insa el e ministru , predoiu la fel a fost si mii de oameni care au schimbat in bine un sistem nu au nimic din recunoasterea pe care o au tampitii

# BI date 30 octombrie 2014 13:04 +1

Cum este cu avocatura, lasa realizarile si injuraturile ca nu-i frumos pentru tine asa de realizat sa-l injuri pe Cazanciuc.

# Ferri date 30 octombrie 2014 15:32 +2

Doamna judecator, Segarceanu Doina(Trib. Buc.), sunteti un magistrat corupt. In dorinta de a proteja casta mafiota si ilegala-Florea, ati savarsit un abuz fata de o casa de avocatura din Spania, doar din cauza imprejurarii ca membrii acesteia, au dobandit calitatea de avocat prin sustinerea examenului organizat de legala(singura !)UNBR-Bota. Si dumneavoastra contribuiti din plin la imaginea deplorabila pe care o are justitia romana, atat in interior, cat si in exterior. Protejati, cu nerusinare, entitatea mafiota-Florea, cea care, nedobandind personalitatea juridica, se afla in afara cadrului legal, prin persecutarea avocatilor legalei UNBR-Bota, desi acestia au in spate o vasta jurisprudenta favorabila. Incepand de acum, toti magistratii, care persecuta avocatii-Bota, vor fi monitorizati si vom face tot posibilul ca, mai devreme sau mai tarziu, sa-i facem sa raspunda pentru abuzurile savarsite.

# sorin date 31 octombrie 2014 10:49 +1

Super atitudine FERRI !!! Sa fim uniti si sa penalizam coruptii sau incompetentii !

# paul Ionica date 7 noiembrie 2014 09:53 0

Doinea Segarceanu, judecator -sotul, Aurel Segarceanu este magistrat asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie;

# Kuprinov date 30 octombrie 2014 18:16 +4

Nu s-au nascut judecatori si magistrati, legea trebuie aplicata de ei, ci nu facuta de magistrati. Intentati procese impotriva lor si dovediti ca aveti dreptate chiar prin folosirea exceptiilor de neconstitutionalitate. Pot fi invocate de nenumarate ori in diverse moduri privind abuzurile lor. Nu prea aveti curaj dupa cum se vbede treaba. Ce asteptati?

# stancu_b date 30 octombrie 2014 19:04 0

E belea mare aici? Care e media IQ-ului? 4 spre 5?  :lol: Separat, pentru fiecare dintre  parti! Evident ca si la total.  Pentru ce va injurati si va chinuiti aici oameni buni? Toti sunteti niste victime ale unor tabere mafiote, una de stat si alta privata. Una tine cu dintii de avantaje materiale, influenta, monopol etc. adica vrea BANI! Alta vrea sa isi faca loc la placinta, pe usa din dos, deschisa fraudulos, dar poate de catre un personaj cu viziune. Timpul le va rezolva pe toate. Avem timp sa vedem rezolvarea? Ideea e ca de acest conflic vor beneficia tot coruptii. Credeti ca pentru un judecator corupt conteaza cine duce plicul? Eu zic ca foarte mult! Daca il duce unu' cu sotia judecator, tatal procuror, fratele politist si sora grefiera etc si din filiere cu vechime, e clar ca spaga are sanse mari sa mearga. Daca vine unu' de la Bota, cine ii primeste spaga? :lol:

# Gaga date 30 octombrie 2014 19:24 0

Niciuna nu-i de stat, ci una este fara acte de infiintare si acceptata de institutiile corupte de stat, desi nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu, nu intereseaza pe judecatori.

# stancu_b date 30 octombrie 2014 20:18 0

Vorbeam despre ''tabere mafiote''- nu despre cele doua structuri  ale avocatilor... Ai sa vezi ca exista o tabara mafiota, de stat, in care intra o parte din justitie, o parte din parlament, o parte dintre avocati ... daca stii care! Ai uitat ca avocatii au fost tot ''de stat'' . Statul insusi a deventi un stat mafiot, care ne lasa in pielea goala, doar ca sa aiba bugetarii salarii, bonusuri, prime, (serviciu) si sa poata fi folositi de catre politicieni la colectare si directionarea spagilor. Bugetarii sunt pionii mafiei de stat!

# crustaceu date 31 octombrie 2014 07:03 0

si CAP erau de stat si au murit

# Subary date 31 octombrie 2014 09:14 0

De ce te contrazici ca vorbeai de avocatura de stat, ci de fapt a fost auto-desfiintata prin neaplicarea art.14 din Decretul - lege nr.90/1990 ce nu l-au respectat si se pare ca le mai merge si asa.

# Jugly date 31 octombrie 2014 09:34 0

Si ce frumos se mai spune de unii - nimeni nu este mai presus de lege. O fi adevarat?

# Hyzdu date 31 octombrie 2014 09:36 0

Cum sa fie adevarat mai prostavanilor. Unde scrie asea?

# client date 31 octombrie 2014 10:44 +1

Mi -am luat un avocat si betiv si prost. Noroc ca nu l-am platit. Acest papagal in loc sa se ocupe sa citeasca memoriul meu sta toata ziua pe net. Betivul se crede avocat, in ziua de pensie se prezinta la babacul si cu violenta si amenintari il lasa fara pensie. Bea si trage pe nas, daca-l vedeti strigati-l pe numele de avi. Va raspunde cu un latrat scurt.

# Hyndusy date 31 octombrie 2014 11:18 0

Ata-i buna, am ras sa ma prapadesc..... 

# crustaceu date 31 octombrie 2014 11:44 +1

ba nu merge, CAP-urile au murit prin cei care si-au furat singuri geamurile si caramizile de la staule si sistemele de irigatii bucata cu bucata, si avocatura desfiintata inaintre de 89 va muri din interior prin prostie, furt, trafic de influienta, etc, noi nu trebuie decat sa stam sa ne uitam

# pentru avi matolul date 31 octombrie 2014 20:34 +1

Avi ce mai faci? Mai tragi pe nas? Hai cutu cutu, aport la mos florica ciupicii. Avi da cotoiul ambasador mai are pensie speciala??? ;-) ;-) clientii iiai fraieresti? Cu evaziunea cum stai??acusica te vedem scos de gardieni la plimbare potaie comunista. 

# oarecare date 31 octombrie 2014 22:09 0

Pierdut potaie. Raspunde la numele de avi avi.. :D :D

# are balta .... date 1 noiembrie 2014 08:30 +1

salariile minime la oficiile....regiile....agentiiile statului ROMAN sunt de 4000(patru mii) ron.....net...O FI BINE o fi rau?

# bota piricioasa date 7 noiembrie 2014 12:53 0

se pare ca gitanul bota a invatat sa scrie memorii! eu am vazut doar laturile degajate de el la adresa adevaratilor juristi,ex procurorii si judecatorii careu au anchetat magaRIILE SALE :lol: # client  date 31 octombrie 2014 10:44 +1 Mi -am luat un avocat si betiv si prost. Noroc ca nu l-am platit. Acest papagal in loc sa se ocupe sa citeasca memoriul meu sta toata ziua pe net. Betivul se crede avocat, in ziua de pensie se prezinta la babacul si cu violenta si amenintari il lasa fara pensie. Bea si trage pe nas, daca-l vedeti strigati-l pe numele de avi. Va raspunde cu un latrat scurt. :lol:

# marian date 14 noiembrie 2014 15:04 0

Judecatoarea Segarceanu Doina a respins actiunea unui coleg de-al nostru de la baroul Constitutional care solicita obligarea Administratiei Financiare sa inregistreze cu CIF cabinetul Se pare ca judecatorii Nu mai dau solutii favorabile celor de la Bota

# eu date 23 aprilie 2017 22:33 0

Nr. unic (nr. format vechi) : 11369/280/2013 Data inregistrarii 23.09.2015 Data ultimei modificari: 25.12.2016 Sectie: I CIVILA Materie: Civil Obiect: pretenţii delictuale (daune morale) - strămutat Stadiu procesual: Apel Părţi Nume Calitate parte Iordache Tiberiu Apelant Reclamant BAROUL ARGEŞ Apelant Pârât Şedinţe 24.11.2015 Ora estimata: 08:00 Complet: Complet amânare pronunţare Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: Admite apelul pârâtei. Schimbă în tot sentinţa. Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Respinge apelul reclamantului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică Document: Hotarâre  950/2015  24.11.2015 17.11.2015 Ora estimata: 10:00 Complet: A4 Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 24 noiembrie 2015 Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării    17.11.2015 Căi atac Dată declarare Parte declarantă Cale de atac 23/01/2015 BAROUL ARGES+motive apel, Apel 26/01/2015 Iordache Tiberiu+motive apel, Apel Citare prin publicitat

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.06.2022 – Citu si Orban, pe teava la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva