6 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DENUNT IMPOTRIVA LUI TIMMERMANS – Avocatul Aurelian Pavelescu il acuza pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene: “A savarsit infractiunea de abuz in serviciu, prin realizarea Raportul MCV cu incalcarea tratatului european si a legislatiei interne in materie. Este aplicabil art. 10 Cod penal: 'Legea penala romana se aplica infractiunilor savarsite in afara teritoriului tarii de catre un cetatean strain sau o persoana fara cetatenie, contra statului roman”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

15 November 2018 17:39
Vizualizari: 11362

Presedintele PNTCD, avocatul Aurelian Pavelescu (foto 1), din Baroul Bucuresti, a facut joi, 15 noiembrie 2018, un anunt de forta: vrea sa-i faca denunt pentru abuz in serviciu prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans (foto 2).


Motivul il reprezinta publicarea ultimului raport MCV, care, in opinia lui Pavelescu, ar incalca articolul 10 din Codul penal: "Legea penala romana se aplica infractiunilor savarsite in afara teritoriului tarii de catre un cetatean strain sau o persoana fara cetatenie, contra statului roman, contra unui cetatean roman ori a unei persoane juridice romane".

Pavelescu isi bazeaza argumentatia pe articolul publicat miercuri pe blogul judecatoarei Florica Roman, unde magistratul de la Curtea de Apel Oradea demonteaza punct cu punct aberantele acuzatii la adresa Romaniei continute in Raportul MCV pe 2017 (click aici pentru a citi).

Iata mesajul lui Aurelian Pavelescu de pe Facebook:

Frans Timmermans - Prim-vicepresedintele CE - a savarsit infractiunea de abuz in serviciu, prevazuta si pedepsita de art. 297 Cod penal, prin realizarea Raportul MCV publicat in 13.11.2018 privind Romania cu incalcarea tratatului european si a legislatiei interne in materie. Este aplicabil art. 10 Cod penal, potrivit caruia: 'Legea penala romana se aplica infractiunilor savarsite in afara teritoriului tarii de catre un cetatean strain sau o persoana fara cetatenie, contra statului roman, contra unui cetatean roman ori a unei persoane juridice romane'.

Voi studia, posibil impreuna si cu alti avocati, conditiile redactarii Denuntului penal.

Atasez mai jos opinia judecatorului Florica Roman, care, desi nu are forma unui denunt penal, cuprinde intrinsec o parte din motivele pentru care Frans Timmermans poate fi tras la raspunderea penala”.

Si rezolutia adoptata marti de Parlamentul European impotriva Romaniei a devenit tinta criticilor dure ale lui Aurelian Pavelescu, avocatul solicitand presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, sa apere Romania in fata ofensivei duse de Uniunea Europeana, in frunte cu Germania. In acelasi context, Pavelescu aminteste ca legislativul comunitar a respins un amendament prin care se cerea denuntarea publica a protocoalelor secrete incheiate de catre SRI cu diverse institutii de forta din Romania.

Prezentam postarea liderului taranist:

Noul partid bolsevic, care conduce UE - Partidul Popular European -, a declarat razboi Romaniei! PNTCD solicita SUA, presedintelui Trump, sa apere Romania!

Astazi, Parlamentul European, aflat la discretia partidului popularilor europeni, condus, la randul lui, de Uniunea Crestin Democrata (CDU) a Cancelarului Angela Merkel, a votat o rezolutie care apara statul paralel din Romania, abuzurile flagrante din justitia noastra si solicita blocarea legislatiei de democratizare a tarii.

Votul CDU - pentru ca este un vot al acestui partid, la comanda directa a Angelei Merkel - cu siguranta a fost solicitat de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei! De altfel, Klaus Iohannis a si recunoscut acest lucru, indirect, condamnand el, inaintea Parlamentului European, Romania, in declaratiile din ultimul timp! Este vorba despre o conspiratie impotriva poporului roman, condusa in mod direct de Presedintele Romaniei! Aceasta dupa ce Klaus Iohannis a pierdut razboiul de mentinere la putere a statului paralel, a Republicii Procurorilor, atat Parlamentul Romaniei cat si Curtea Constitutionala aplicand lovituri mortale sistemului securistic supravietuitor al regimului comunist!

Este ultima incercare de darsmare a Guvernului si Parlamentului din Romania, astfel incat Presedintia Consiliului UE sa fie preluata de Klaus Iohannis si un Guvern obedient, pro-german, de la 1 ianuarie 2019. Vor urma violente de strada pentru finalizarea acestui razboi? Vom vedea.

PE a respins, totodata, un amendament cu privire la condamnarea protocoalelor secrete, evident nelegale, un semnal clar ca SRI isi poate continua jocul anti-democratic!

In aceasta situatie, extrem de grava, de beligeranta, pntcd solicita presedintelui sua, donald trump, sa apere Romania, principalul sau aliat politic si militar din Europa de Est, la granita cu Rusia! Pe toate caile posibile. Pentru ca Rezolutia UE este, in mod direct, si o Rezolutie impotriva puternicei aliante intre SUA si Romania, prin urmare impotriva intereselor SUA in Europa! UE, prin aceasta Rezolutie, pedepseste Romania pentru relatiile privilegiate pe care le are cu SUA, tratate, de asemenea, ca un stat ostil! Nu este, oare, aceasta ostilitate a UE impotriva SUA un act de prietenie cu Rusia? Noi credem ca da! Se pregateste, oare, la 100 de ani de la Marea Unire, un nou Pact intre Vest si Est impotriva Romaniei? Istoria ne spune ca este posibil!”

Comentarii

# DODI date 15 November 2018 17:53 +15

Și ne întoarcem de unde am pornit: cine să-l cerceteze? Tractoristul? Și cine să-l judece: garcea?

# Ivonne date 15 November 2018 20:09 -3

O fi savarsit-o si pe teritoriu' Ro, ma' Aurica mama, ca prea le zici cu foc. Eu zic, cum tra'erseaza el cu aeroplanu' Ro, sa ii si punem catusele. Da' acolo unde e el, o fi abuz si inca in servici'? Oare te-ai intrebat , mai Aurica mama?

# jules date 16 November 2018 14:28 +1

maestre, ai intelijentza cat carul. Crezi ca Timmermans asta, sau Junker sau alti corifei sunt inteligenta si corectitudinea intruchipata ? Fii sigur ca nu e asa

# jules date 17 November 2018 09:05 -1

maestre, ai intelijentza cat carul. Crezi ca Timmermans asta, sau Junker sau alti corifei sunt inteligenta si corectitudinea intruchipata ? Fii sigur ca nu e asa

# alin date 15 November 2018 18:02 -3

prinde fluturi

# roman sadea date 16 November 2018 20:44 0


Citeza pe alin
prinde fluturi
Daca atat poti opina despre o initiativa de laudat la adresa unui nenorocit care ataca statul roman si pe mine, in mod implicit, ca cetatean roman, este clar ca nu ai ce cauta in acest mediu. Citeste si eventual comenteaza in alte media, gen TFL-iste.

# alin date 17 November 2018 22:04 0

nu e vina mea ca domnul chiar prinde fluturi 

# corina date 15 November 2018 18:17 +5

exceptional. succes dl. avocat

# repetentu clasei date 15 November 2018 18:34 +3

Să recunoaștem că s-a străduit Mr T să ni se scîrbească de politica lui!

# johanniskraut date 15 November 2018 22:12 +1

Smioracaila la Inalta Poarta, vechea meteahna a boierilor romani pusi pe capatuiala. Mai nou unii la mUE, altii la jidaricani. De un pic de demnitate... Pupat toti Piata Endependentei!

# io date 15 November 2018 23:38 +6

..ma rog!...cu viermele ala de Timmermans..nu stiu ce se poate rezolva... Ce facem cu infectiile astea pseudo-romane care au votat impotriva Romaniei!? N-ar fi mai simplu si mai corect sa incepem cu ei? Cand o vedem pe Macovei (& Co.) infundand puscaria IN ROMANIA? Nu se mai sanctioneaza "inalta tradare"?...?

# imun/teanu date 16 November 2018 07:09 0

Mai grava este condamnarea jandarmeriei. De acum orice actiune a lor de a opri vreo violenta MAI amplificata vva fi condamnata mai (cat?) virulent de "multinationalism" (cam ca "proletari din toate tarile unuti-va"). Inseamna si ca este pusa la cale "orice cale" de rasturnare Guvern. Poate chiar "revolutionarilor" lui Dide et co. li s-au distribuit cumva si puscoace. "Normal" si ca PASNICE.

# Botomei Vasie, doctor in drept, 04419117 date 16 November 2018 13:36 +1

Botomei Vasile, doctor in drept, apreciaza activitatea dlui Presedinte Aurelian Pavelescu. felcitari pentru modul de actiune!! cand doriti sa dezvoltati activitatea politica si juridica prin PNT- CD Bacau, va rog sa ma contactati.Ati mai incercat odata, dar v-au oprit corutii din fostul PD-L. Cu stima dr.Botomei Vasile

# faracatuse date 16 November 2018 16:03 0

Domunul Botomei uzeaza de acest site pentru a-si face reclama. Ce va recomanda, cati amarati ati salvat dottore? Hai, mai usor cu fatarnicia p'aici, ne faceti sila....

# din penal penal rasare date 16 November 2018 14:45 +1

o prostie cat mai mare

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 6.10.2022 – Codul deontologic al magistratilor a fost modificat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva