22 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PUBLICATI DECLARATIA LUI KOVESI - Cati bani a luat sefa DNA de la UE? Declaratia de avere a Laurei Kovesi nu e afisata pe site-ul CSM, desi cea a Procurorului General exista. Mobilul lipsei poate fi legat de episodul plecarii lui Kovesi in 2015 ca expert in Republica Moldova, unde a primit o mare suma de bani pe langa lege, dar cu accept de la CSM. Recent, CSM a propus completarea legii, in sensul ca magistratii sa poata presta ca experti, fapt ce dovedeste ca avizul a fost ilegal (Documente)

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

22 august 2016 18:02
Vizualizari: 12933

Incredibil, dar adevarat! Desi legea obliga CSM sa fi publicat deja declaratia de avere a sefei DNA Laura Kovesi, pe pagina de web a institutiei – declaratie care potrivit legii se depune pana la 15 iunie 2016 - aceasta declaratie nu a fost postata! Culmea, declaratiile de avere si de interese ale Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar, au fost postate si pot fi consultate de oricine, insa cea a lui Kovesi nu exista nici pe siteul CSM si nici pe cel al Agentiei Nationale de Integritate. Nu putem crede ca Laura Kovesi a fost atat de inconstienta incat sa nu isi fi depus declaratia, conform legii, adica pana la 15 iunie 2016. Dimpotriva credem ca vina apartine CSM, asa cum credem ca atat Laura Kovesi, cat si CSM au ceva de ascuns.


Luni, Lumeajustitiei.ro a solicitat oficial CSM sa ne comunice de indata declaratiile de avere si de interese ale sefei DNA, dar raspunsul CSM a fost unul atipic, in conditiile in care presei i se raspunde de indata atunci cand informatia solicitata este una ce nu necesita niciun efort de culegere de date, sinteza si redactare. In loc sa ne trimita pe mail, de indata, declaratiile de avere si interese asa cum obinuieste in majoritatea cazurilor, CSM ne-a raspuns: “Va informam ca solicitarea dumneavoastra a fost inregistrata la Biroul de Informare Publica si Relatii cu Mass Media din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii sub numarul 1/18363/22.08.2016. Urmeaza ca raspunsul sa va fie comunicat in termenul prevazut de lege.”

Posibilul mobil al nepublicarii declaratiei de avere a lui Kovesi – banii luati de la U.E. pe langa lege

In perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2015, sefa DNA Laura Kovesi a lasat parchetul balta si s-a dus in Republica Moldova pentru a participa ca expert la Misiunea de evaluare TAIEX privind Centrul National Anticoruptie si Comisia Nationala de Integritate din Republica Moldova. Kovesi a fost sefa Misiunii si a incasat bani grei din aceasta deplasare, desi in toata perioada cat a lipsit din tara a pastrat calitatea de salariat la DNA. Prin aceasta participare remunerata sefa DNA a detinut practic o functie temporara!

Lumeajustitiei.ro a solicitat anul trecut date oficiale CSM si DNA despre aceasta deplasare, iar CSM ne-a raspuns la 2 decembrie 2015: “In perioada 30 noiembrie-4 decembrie 2015, doamna Laura Kodruta Kovesi, procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, va participa, in calitate de expert, la misiunea de evaluare TAIEX privind Centrul National Anticoruptie si Comisia Nationala de Integritate din Republica Moldova.

Misiunea de evaluare TAIEX are loc in perioada mentionata la Chisinau, in Republica Moldova, deplasarea doamnei Laura Kodruta Kovesi fiind avizata favorabil de Consiliul Superior al Magistraturii.

La randul sau DNA ne-a raspuns la 11 decembrie 2015:

1. Doamna Laura Codruta Kovesi a fost desemnata in calitate de expert de catre Comisia Europeana pentru o misiune de evaluare anticoruptie in Republica Moldova, desfasurata in perioada mentionata de dvs. in solicitare.

Desemnarea sa in calitate de expert, anume pentru misiunea respectiva, s-a intemeiat pe calitatea domniei sale de procuror anticoruptie.

Aceasta activitate este remunerata conform prevederilor standard ale Comisiei Europene. In momentul de fata nu cunoastem cuantumul remuneratiei, dar acesta se va regasi in declaratia de avere pe anul 2015 a doamnei Laura Codruta Kovesi.

2. Pe durata deplasarii, doamna Laura Codruta Kovesi nu a beneficiat de vreo remuneratie din partea statului roman, ci numai de salariul stabilit conform reglementarilor in vigoare, avand in vedere ca, pe durata respectiva, si-a mentinut calitatea de salariat.

3,4. In conformitate cu Hotararea nr 261/13.03.2008, a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, „este posibila participarea in calitate de experți in cadrul programelor cu finanțare externa pentru justiție a judecatorilor, procurorilor, grefierilor și a personalului de specialitate juridica asimilat magistraților”.

Legea interzice ca magistratii sa detina alte functii decat cea de cadru didactic universitar – CSM vrea sa acopere ilegalitatea

Ce sa vezi insa, minune mare, in lege nu exista nicaieri permisiunea ca magistratii sa detina alte functii decat cea de cadru didactic intr-o unitate de invatamant superior.

Art. 125 din Constitutia Romaniei stipuleaza: “(3) Functia de judecator este incompatibila cu orice alta functie publica sau privata, cu exceptia functiilor didactice din invatamantul superior.”

Art. 5 din Legea 303/2004 prevede: “(1) Functiile de judecator, procuror, magistrat-asistent si asistent judiciar sunt incompatibile cu orice alte functii publice sau private, cu exceptia functiilor didactice din invatamantul superior, precum si a celor de instruire din cadrul Institutului National al Magistraturii si al Scolii Nationale de Grefieri, in conditiile legii.

Prin urmare nici vorba ca CSM (care nu poate legifera si nu poate sa incalce legea) sa aiba vreun text de lege care sa ii permita sa avizeze cu de la sine putere ca vreun magistrat sa poata activa ca expert pe programe cu finantare externa.

Si iata marea smecherie a CSM devoalata: La 27 aprilie 2016, in cazul unei initiative prin care CSM a formulat o serie de propuneri de modificare si completare a Legii 303/2004 privind statutul magistratilor acesta a propus - (vezi faximil): “La art. 5, dupa alineatul (1) se introduce un nou alineat cu urmatorul cuprins: (1 indice 1) Indeplinirea unor misiuni temporare in strainatate in cadrul unor organizatii internationale sau al institutiilor Uniunii Europene, exercitarea unor activitati pe termen scurt ca EXPERT, manager de proiect, consilier rezident ori echivalent in cadrul unor programe cu finantare internationala in interesul justitiei, precum si calitatea de expert in domeniul formarii profesionale juridice, in conditiile legii, NU SUNT INCOMPATIBILE CU FUNCTIILE DE JUDECATOR, PROCUROR, magistrat asistent si asistent judiciar”.

Fara comentarii!

Lumeajustitiei.ro solicita CSM si Agentiei Nationale de Integritate sa publice de indata declaratiile de avere si de interese ale Laurei Kovesi, ca sa putem afla cati bani a luat sefa DNA de la straini, pe langa lege.

* Cititi aici raspunsul CSM catre Lumeajustitiei.ro in care se recunoaste ca CSM a avizat plecarea ei in Moldova

* Cititi aici raspunsul DNA catre Lumeajustitiei.ro in care se recunoste ca Kovesi a luat bani de la UE

* Cititi aici propunerile CSM din aprilie 2016, de modificare a Legii 303/2004 astfel incat functia de expert sa nu mai fie incompatibila cu calitatea de magistrat (vezi pag. 2)

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 22 august 2016 18:21 +33

IMI ESTE GREATA GRETOASA SI SCIRBA SCIRBOASA DE TOATA JUSTITA VOSTRA IMUNA CA SI MOROIUL PE CARE TOT VOI L/ATI ,,IMUNIZAT,,......... SI NIMENI DINTRE VOI NU RASPUNDE PENTRU ILEGALITATILE COMISE ..........IRESPONSABILILOR!!!!!!!!!

# gelu date 22 august 2016 21:27 +15

Declaratia de avere e un moft pentur ea, kovesita ea in mare parte banii si in plic de la institutiile de forta ale statului fara ca acestia sa mai fie prinsi in declaratia de avere.

# AndreiV date 23 august 2016 07:39 +9

Cum sa raspunda in situatia in care ei se considera mai presus de lege.Au abrogat toate articolele de lege prin care ei puteau fi trasi la raspundere.Cu ajutorul curtii necomnstitutionare,daca retin bine,nu pot fi cercetati nici de parlament pe care acestia l-au redus la zero(am acum o oarecare speranta pentru reabilitarea acestei institutii,daca v-a fi lasat d.l Dorneanu).Au abuzat si au instituit politia politica si teroarea in tara.Au instrumentat dosare la comanda politica cu scopul de a desfiinta PSD pe dosare de doil.Au musamalizat si favorizat mafia basista si pe cei care au devalizat tara.Au stimulat si incurajat santajul si delatiunile unor infractori care au furat in stil mafiot averea tarii,lasandu-i cu averea furata in schimbul denunturilor. Au modificat legistatia pentru a-i favoriza pe ei si mafia din Romania.Sigur au putut face asta cu ajutorul ambasadei si nu numai din sua,framta si germania,precum si a ppe si conducerii ue.Pentru sume similare,altii se judeca in penal

# Cetateanul Roman date 23 august 2016 09:13 +7

Legile se pot reface in Parlament, care-i problema...? Aia care vor veni sa-mi ceara votul la toamna, trebuie sa ma convinga ca justitia va fi prioritatea 0!!! SA SE TERMINE ODATA CU CEA MAI MARE SI MIZERABILA CORUPTIE DIN ROMANIA, CEA DIN JUSTITIE, INSTAURATA DE BASESCU, CA SA-I APERE LUI MATRAPAZLACURILE, CEL MAI MARE TRADATOR DE NEAM DIN ISTORIA ROMANIEI.

# ADEVARUL date 23 august 2016 08:51 +3

CEL MAI TYARE ESTE TOV. BASESCU,LA B1 TV. MAI ALES II INJURA PE COLDEA SI KOVESIOAIE CA LA USA CORTULUI,ARE SPATELE ASIGURAT DE RUSIA...IL INTELEGEM,DE I-AR INGHITI IADUL TOTUSI NU S-AR SUPARA NIMENI.

# unul din lumea cea mare date 22 august 2016 18:28 +16

prin extrapolare vor sa o ,,albeasca,, si pe camelia bogdan. in felul acesta ca sa NU MAI FIE ILEGALA CONDAMNAREA LOTULUI VOICULESCU SI APROPOS DE JUSTITIE SI PROPORTIONALITATEA DIRECTA CU SALARIUL!!!!!!!!! DE CE NIMENI DINTR VOI DRAGALASILOR NU SE SESIZEAZA CA LOTUL VOICULESCU A FOST ILEGAL CONDAMNAT????PE CE LUATI SALARIILE GRASSSE SI NEJUSTIFICATE??????????CA SA MENTINETI OAMENI NEVINOVATI IN PANDAIMOS?ASA AR TREBUI SI VOI, LA PANDAIMOS CA LUATI SALARII NEMERITATE!!

# Altul date 22 august 2016 20:19 -12

E cam târziu și nu ți -ai luat medicamentele, așa -i?

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 23 august 2016 14:19 +1

PTR ALT(UL)DANKH// NICI NU/TI POT RASPUNDE ,TI/A RASPUNS LUMEA!!!!ATIT TE DUCE MINTEA MINJITA STATULUI!!!!!!!!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 22 august 2016 18:33 +12

NIMIC NU ARATA MAI BINE CA ACEASTA POZA SFIDAREA MINJITILOR STATULUI(ce sa va fac, voi judecatorii,dragalasele sindicale, ati afirmat, si eu nu pot decit ssa va ,,cred,, ca procuratorii sint magistrati)fata de mermelacii care va platim salariile nerusinate siOPULENTE pe care NU LE MERITATI

# "Totdeauna sunt corecta in ceea ce fac” date 22 august 2016 19:23 +7

“Si fratele meu a avut probleme”. La cateva secunde dupa ce a rostit aceste cuvinte, Kovesi a adaugat: “I-am zis sa se duca la sefa lui, ca stie cine sunt”. Bună gluma dînsei: "Totdeauna sunt corecta in ceea ce fac” :P http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/filaj-la-clubul-vault-laura-codruta-kovesi-s-a-intalnit-la-o-terasa-din-centrul-vechi-al-capitalei-cu-doi-barbati-cu-care-a-discutat-despre-dosarele-referendumului-kovesi-a-pronuntat-numele-fostilor-ministri-ioan-rus-si-victor-paul-dobre-si-a-vorbit-despr

# Edelweiss date 22 august 2016 18:42 +19

Se poate cel mult efectua un exercițiu interpretativ analogic raportat la celelalte două funcții judiciare supreme (ptiu! sintagma draqului). Apăi. dacă în 2015 tiberiu nițu a declarat venituri salariale de 251.990 Ron iar livia buton a avut venituri de 247.695 (bașca altele 64.182 de Ron de la CSM sau INM) se poate prezuma „solda” luluzei la CEL PUȚIN 250.000 de crăițari valahi noi. Adicătelea 250.000 : 4,5 = 55.555 de guldeni europeni anual. 4629 de euro/ lunar. Concluzie: Doamne, fă-mă pruost, dar fă-mă „magistrat”!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 22 august 2016 19:05 +13

PTR EDELWEISS//MI/AU PLACUT COMENTARIILE TALE TOTAL DOCUMENTATE .PE CARE ,,TRANSPIRATII,, CARE APASA PE ROSU AU VRUT SA LE MINIMALIZEZE.......,,oare in declaratia de avere INTRA SI AIA 250.000 EUROI DE LA BERCEA???MA INTREB SI EU ,DACA/MI DAU VOIE MINJITISTATULUI

# Edelweiss date 22 august 2016 19:22 +11

Mergi la articolul despre o ipotetică grevă a judecătorilor și constată cât de surescitați au ajuns șobolanii ăștia cu elice-n cap și fofează la babețică croită din pagini ale „Codex Iuris Civilis”. Gagiii își uită interdicția legală de a compromite onoarea profesiei de magistrat și se apucă să râgâie insulte pe diferite forumuri, în încercarea lor disperată de a impune (menține) OMERTA! Vai de STEAUA LOR!

# Camp tactic date 22 august 2016 20:26 +11

Tara generalilor SRI care se vor ambasadori si a magistratilor care se vor magistrati!!!! Mi se face greata!

# biet roman saracu' date 22 august 2016 21:52 +9

Hmmm...stagii in strainatate...un deputat PNL ( noul PNL) vorbea la A3 de acestea numindu-le chiar de misiuni...dl RSavaliuc de aici vorbea si dansul ca dna K are consilieri platiti prin Freedom House, care sti cu totii CE este...deci e clar caprarii carei tari ne conduc...iar o absolventa mediocra de Drept este considerata de foruri europene ca fiind atat de buna in meserie incat poate si conduce o Directie in tara de bastina si, simultan , ( Simultaaaan!!!) sa instruiasca pe cei din alte Colonii: Muntetuciuriu, Kara Bogdania, Tara Slovelor. Se vede si calitatea umana si profesionala a "interfetelor" alese de catre colonisti. Martians, go home!

# un oarecare date 22 august 2016 22:49 +7

Despre se discută, DNA este o chestie de batjocură a Constituției României, republicată, a supremației sale și a legilor! Până la urmă, cine este această Kovesi care conduce un departament al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție? Această femeie nu este chemată la raport de procurorul ierarhic superior să dea socoteală pentru abuzurile pe care le fac procurorii din acea direcție! Referitor la nepublicarea declarației de avere în condițiile prevăzute de lege, pune în evidență faptul că la Direcția Națională Anticorupție este un procuror-șef corupt!

# golan date 22 august 2016 22:50 +2

In caz ca se legalizeaza compatibilitatea expertilor magistrati,mai ales in interes national sau european,cum e cazul d-soarei koves,e cert ca nu va mai fi nici-o ilegalitate.In fond,dinsa avand cea mai mare incredere din partea poporului,precum si a ambasadeor tarilor democratice,nu e cazul sa suporte cata defaimari ce pot fi pedepsite,cum s-a vazut si in alte cazuri(e.udrea-de ex.)

# SPARTACUS date 23 august 2016 05:21 +10

Cum va permiteti sa cereti date despre averea fabuloasa a masivei kioveszxy? Nu va e rushine? Aleshii pa viatza de bese cu imunitate absoluta sunt deasupra pulimii,asha- cocoana ? Ea apara poporul da dushmanii interni ,uneori externi,deci n-avem dreptul de a cunoaste afacerile domniei sale.De ce masiva nu cere barlamentului legea raspunderii magistratilor? Pt ca nu-i de ranga ei shi nu da bine.De ce tergiverseaza inaintarea dosarelor in justitie,de peste 6-8 ani,fara sa puna sekestru asigurator likelelor de la varful puterii?De ce ...daca un ticalos de elita fura 10 milioane de euro si...daca face denuntzuri inainte ca dosarul sa fie pa rol...atunci ,cum e firesc ****** scapa si de BULAU,dar ramane sarmanul vagabond de elita cu maldarul de bani furati in conturile din tara sau off shore?De ce evita sa faca dosare la membranele PDL(bardon...PNL)...pt ca NU-SI TRADEAZA STAPANU CARE A ARUNCAT-O IN SUS?Etc...etc.Vedeti...d-aia coana e iubita da bobor!!!!

# Vladi Mârrr...!!! date 23 august 2016 13:21 +6

Domnule Spartacus, intervin pentru a-ti corecta o eroare de ortografie. Referindu-te la distinsa doamna magistrat Laura Codruta Kovesi, la un moment dat dumneata te intrebi, te citez: "De ce evita ... ?", fara a respecta spatiul care in cazul dansei, nu trebuia sa lipseasca dintre literele "e" si "v" ale ultimului cuvant. In rest totul este OK. Felicitari !

# ADEVARUL date 23 august 2016 08:57 +4

O BUNA PARTE A CAMPANIEI DE IMAGINE A C.KOVESI ARE LA BAZA FAPTUL CA NU DETINE IMOBILE,POATE UN APARTAMENT DE 2 CAMERE SI TRAIESTE MODESTA IN EL,CA UN FEL DE SOARECE,DE SOBOLAN...ARE TEORETIV PUTEREA DE A-L INTREBA PE OMUL LUI PUTIN DE CE A DISTRUS ROMANIA...DAR PREFERA SA ROADA O BUCATA DE CASH-CAVAL SI EA,SARACA.AR FI FOST O IDEE BUNA SA MEARGA LA LUPENI,DUPA CE COBORA DIN MUNTI,SAU LA CAMPIA TURZII SAU LA ALRO,PESTE TOT RUSIA A SABOTAT PRIN BASISTI ROMANIA...ECONOMIC.DAR EA SE PIAPTANA,SCARBA.

# Ei na... date 23 august 2016 09:14 +4

si totusi exista...declaratia de avere...este saraca fata asta buna,si are toate calitatiile...mai putin acelea care ar trebui sa le aiba pentru postul pe care-l ocupa http://www.libertatea.ro/ultima-ora/declaratia-de-avere-laurei-codrutei-kovesi-cati-bani-conturi-1575781

# Invictus date 23 august 2016 09:37 -9

Merita tot leutul pe care il ia aceasta doamna! O femeie curajoasa care i-a bagat pe toti hotii Romaniei la puscarie! Felicitari doamna Kovesi!

# axinte care nu te minte date 23 august 2016 11:15 +6

zici ca femeia curajoasa i-a bagat pe TOTI hotii la puscarie ... ceea ce ar insemna ca a treminat cu hotia in Romania ca prejudiciul Flotei evaporate si al tunurilor ANRP si Minrosift a fost recuperat ... dar ce sa vezi: minciuna are piioare scurte si acesata doamna fosta procuror general este vinovata de faptul ca a PROTEJAT hotia regimului Basescu-Coldea-Ghittenstein si jefuirea Romaniei atat de clar ca a mentinut imaginea Romaniei de cea mai corupta tara din UE

# Simpla-mprejurare date 23 august 2016 13:07 +6

@Invinctus: Degeaba lingi! E chitroasa si n-ai sa vezi niciun leut. Cat despre curaj, as vrea s-o vad si pe ea, ca pe orice cetatean, in public, stand la o coada singurica, fara SPP-isti cu rucsac in spate. Si dupa aia sa-si puna slugile sa faca plangeri lu' Tariceanu.

# escu date 23 august 2016 09:44 +6

Legea nu contează pentru Luluța și gașca băsistă din CSM. Cine o va pune sub acuzare și va iniția cercetarea ei pentru acest lucru? Ia să fi fost vreun politician, Luluța sărea imediat la cap, și pac dosarul. Să amintim despre senatori și deputați despre dosarele privind angajările de la birourile/cabinetele parlamentarilor? Chiar dacă CSM încearcă o măgărie, legea nu se aplică retroactiv. Asta, dacă pentru ei, în stil caracteristic băsist, legea nu este orientativă, vorba broscoiului Olteanu. Luluța, dă-te prinsă! Alege mărimea brățărilor. Sau nu este voie de la licurici să se atingă careva de pletele tale? Cică nu ar avea nici mașină trecută în declarația de avere. Dar în excursie la Sarmisegetuza cu ce a fost? Cu maxi taxi, sau cu ocazie?

# Unul date 23 august 2016 10:23 +4

Vedeti ca aparut un articol f mic despre declaratia de avere pe hotnews. Ciudat cu articolul a aparut aseara si azi dimineata e deja foarte foarte jos pe site, acusi dispare :-) http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21241511-kovesi-spune-declaratia-avere-are-conturi-peste-15-500-lei-8-500-euro.htm Probabil e raspuns la articol asta.

# pelin date 23 august 2016 11:18 +9

NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE "traducere pt.antibasisti"Singurii corupti sunt PSD-stii si trebuie bgati la puscarie (prin abuz si complicitate exat ca pe "Varan"ca sa ne conectam ventuzele noi basistii macovisti la buget,noi nu putem castiga niciodata alegerile decat prin jmecherii,tradari,abuzuri si ninciuni,de parca procurorii securisti ai lui kovesi dinpreuna cu magraonii lui Coldea "decat"ei sunt "justitia legata la ochi"Oftica e mare pt.ca au inceput sa cada capatanele mafiote portocalii sub securea aceluiasi cod penal ansamblat anti PSD,bagat pe sub usa lui Predoiu si inpus ca ordonanta de urgenta de Guvernul Boc!Pt.eforturile abuzive depuse,in vederea mazilirii celor aflati in vizor,pretind acum salarii substantiale!!!!!!!!

# pelin date 23 august 2016 14:24 +5

Sa ne amintim despre perioada cand a fost impusa modificarea codurilor penale si cod.p.p.prin O.U.G.de Guv.BOC,ce scandal s-a iscat in Parlament,fara succes totul a decurs asa cum a dorit Basescu,modificarile fiind facute in favoarea sa si a altor mafioti din tabara portocalie!!!!!!

# Dan date 23 august 2016 16:39 +2

Poza de la acest articol este HALUCINANTA!!! Kovesi se crede frumoasa? Wowww!!

# Turbion date 23 august 2016 18:52 +1

I-auzi braul!Nu se crede ea mai frumoasa ca altele care-si cumpara singurele cele de trebuinta traiului de zi cu zi!SIC! :-*

# Turbion date 23 august 2016 20:03 +1

Darla,darla,darla,umbla cu soparla...de la tinerete pan la batranete :-*

# Doroftei Ilie date 24 august 2016 15:36 -1

Nu prea am ce comenta, decat ca, justitia e aservita politic ! PUNCT !

# Vasiliu Dan date 19 martie 2018 09:47 0

Domnul Presedinte al Senatului Romaniei este anchetat penal pentru ca in 2010 a fost invitat cateva zile la locuinta unor prieteni! Au stabilit si cate stele avea vila ? Nu a folosit banii statului si s-a comis un abuz fata de domnul Calin Popescu Tariceanu ! Doamna procuror sef DNA,nu avea dreptul sa incalce legea 303/2004,pentru ca atat CSM cat si CE nu sunt organe legislative in Romania !Acum doamna Kovesi se autosesizeaza in ceea ce o priveste ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2021 – 30 milioane euro, spaga la oamenii lui Iohannis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva