6 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”

Scris de: L.J. | pdf | print

6 April 2018 15:39
Vizualizari: 20592

Generalul SRI Florian Coldea a sustinut, joi seara 5 aprilie 2018, o declaratie de presa halucinanta in care a amenintat in direct si in care, folosindu-se de episodul in care Iuda l-a vandut pe Iisus, a pretins ca astazi asistam la acte de tradare comise impotriva intereselor statului roman. “Constat cu ingrijorare ca unii in mod vizibil practica astazi acelasi lucru cu interesele statului roman. O fac la vedere, extrem de vocal, si fara pic de rusine. Mai mult, ba chiar par sa isi faca un titlu de glorie din asta, afectand institutii fundamentale si capacitati democratice de aparare si protectie ale statului roman”, a afirmat Florian Coldea. Intr-adevar, in Romania s-au comis acte de tradare nationala. Dar nu din partea celor care astazi devoaleaza abuzuri comise de institutiile de forta ale statului roman, ci chiar din partea institutiilor care ar fi trebuit sa vegheze la securitatea nationala, dar care au permis ca Romania sa ajunga sub stapanirea marilor puteri. Iar detalii despre cum Romania a fost vanduta bucata cu bucata, fix in perioada in care SRI era condusa operativ de Coldea, incep sa iasa tot mai mult la iveala. De aceea ne intrebam, daca nu cumva acesta este adevaratul motiv pentru care Florian Coldea a iesit sa ameninte public.


Romania a fost acaparata si vanduta pas cu pas, printr-o minutioasa operatiune pusa la cale de peste hotare. Este o operatiune care a purtat numele “Planul Minerva” si care a facut posibil ca marile puteri sa preia controlul asupra Romaniei (mai multe detalii despre Planul Minerva cititi aici si aici). Totul s-a intamplat prin arma catuselor si a dosarelor penale indreptate impotriva tuturor liderilor politici, impotriva factorilor decidenti din aparatul guvernamental, impotriva presei si impotriva mediului romanesc de afaceri, astfel incat orice fel de opozitie si orice fel de spirit nationalist sa fie eliminate.

Culmea este ca "Planul Minerva" a fost derulat chiar intr-o perioada in care institutiile de fortamai exact, SRI-ul condus de Florian Coldea si DNA-ul Laurei Kovesi (foto) - se aflau la apogeul puterii. Doua institutii conduse de doua personaje impotriva carora romanii se ridica din ce in ce mai mult, constientizand ca au fost mintiti ani de zile de la cel mai inalt nivel al statului.

Scrisoarea academicienilor

Declaratiile lui Florian Coldea in care acesta acuza asa-zisa tradare a intereselor nationale, doar pentru ca tot mai multi oameni indraznesc sa vorbeasca despre politia politica si nenorocirile comise de “Binomul SRI-DNA”, ne-au amintit de o scrisoare semnata de 84 de academicieni romani. O scrisoare in care academicienii atrageau atentia tocmai in legatura cu actiunile de distrugere a Romaniei si a identitatii nationale.

De altfel, de curand s-a implinit un an de la momentul in care cei 84 de academicieni au decis sa dea publicitatii scrisoarea in care avertizau asupra pericolului in care se afla Romania. Vazand disperarea afisata de Florian Coldea, si probabil teama ca nu cumva in viitorul apropiat la iveala sa iasa tot mai multe informatii despre cum a fost vanduta si distrusa Romania chiar in timpul mandatului sau de la SRI, situatie care l-ar putea incrimina, consideram ca este oportun sa reluam scrisoarea celor 84 de academicieni, care arata cu exactitate ceea ce s-a petrecut in Romania ultimilor ani .

Apelul unor academicieni romani

Catre Poporul Roman,

Catre institutiile Statului Roman

Avand in vedere pozitia Academiei Romane, de institutie identitara fundamentala, aflata de un secol si jumatate in serviciul Natiunii Romane,

semnatarii acestui Apel,

Ingrijorati de evolutiile interne si internationale din ultimele decenii, caracterizate printr-o continua si alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei, cu multe actiuni plasate sub semnul globalismului nivelator sau al unei exagerate 'corectitudini politice', dar si cu multe actiuni indreptate direct impotriva Statului si Poporului Roman (rescrierea tendentioasa, lacunara sau chiar mistificatoare a istoriei, denigrarea simbolurilor nationale, subminarea valorilor si institutiilor fundamentale, sabotarea viitorului, dezmostenirea generatiilor care vin dupa noi prin vanzarea pamantului, a resurselor solului si subsolului, prin defrisari masive, prin instrainarea sau falimentarea unitatilor economice, prin degradarea invatamantului si a sistemului sanitar, prin politizarea excesiva a tuturor subsistemelor statului si societatii, ceea ce are ca efect deprofesionalizarea, confuzia valorilor, coruptia, lipsa de eficienta, aparitia unor tensiuni sociale),

preocupati in mod deosebit de incercarile recurente de 'regionalizare' a Romaniei sau de crearea de enclave autonome pe baze etnice, contrare Constitutiei Romaniei si tendintelor de integrare europeana, total neproductive din punct de vedere economic, social, al calitatii vietii in aceste zone,

ne exprimam ferm impotriva tuturor acestor actiuni,

ne pronuntam cu tarie in favoarea identitatii, suveranitatii si unitatii nationale,

solicitam institutiilor abilitate ale Statului Roman, de la toate nivelurile, sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, pentru a contracara si, atunci cand se incalca legea, pentru a pedepsi toate diversiunile si agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei si a stabilitatii statului de drept.

Chemam alaturi de noi, in acest demers, intregul popor roman, pe toti locuitorii acestui pamant,

ne adresam in particular intelectualilor, invitandu-i sa fie exemplu de intelepciune si de patriotism,

ne adresam oamenilor politici, invitandu-i sa conlucreze cu responsabilitate si patriotism pentru binele Romaniei,

cu atat mai mult cu cat ne aflam in preajma sarbatoririi Centenarului Marii Uniri, a centenarului aducerii impreuna a tuturor provinciilor romanesti, eveniment pe care poporul roman l-a asteptat, pentru care a suferit, a lucrat si a luptat atatea veacuri si pe care l-a realizat cu atatea jertfe.

Sa ne cinstim eroii, sa fim la inaltimea lor, lasand generatiilor urmatoare, tuturor locuitorilor Romaniei, o tara unita, suverana, cu dragoste pentru trecut si pentru cultura sa, cu respect de sine, stapana pe pamantul sau, educata si prospera, o tara a Europei Unite, dar cu identitate proprie, romaneasca.

Asa sa ne judece viitorul!

Initiat de academicienii Victor Voicu, Ioan-Aurel Pop, Gheorghe Paun si semnat de un mare numar de membri ai Academiei Romane

Comentarii

# Karina date 6 April 2018 15:55 +36

Ne amintim,,Proiectul Revoluției" elaborat de Securitate prin lovitura de stat care a Confiscat revoluția din'89, cu diversiunea CRIMINALĂ LA PROPRIU ,,CU FALŞII TERORIŞTI " care a omorât peste 1000 ! de români eroi fără de care SRI-ul Reinventat Pervers din ,,VENELE SECURITĂȚII COMUNISTE"intr-un mod Unic-Mondial care prin metamorfoză"a devenit La Apogeu ,,Dumnezeul-Justiției şi STATUL DE DREPT ÎNSUŞI" -Ceva  mai diabolic nu există nicăieri! Repetitiv vine "Noua Securitate"să ne convingă ..cu acelaşi Clişeu mincinos ,,că TERORISMUL" bla,bla,bla.. de aceea e nevoie de ,,CÂMPUL TACTIC".. că justiție fară SRI nu există! ASTA E PESTE ORICE IMAGINAȚIE de organizație criminală împreună cu DNA,DIICOT,PG,ICCJ desființate si reformate! STATUL ĂSTA E VICIAT  IREMEDIABIL convocat CSAT,parlamentul la muncă, oprită finanțarea de miliarde acestui gigant anticonstituțional. E ireal: E ca si când n-a fost deajuns 25 de ani de dictatură comunistă +28de ani de neodictatură securistă?! <img src=ops:' />  

# Ioan Cristescu date 6 April 2018 15:59 +13

Iuda, a tradat pe cineva NEVINOVAT. In shimb, cei care, chipurile, l-au turnat(tradat) pe Coldea, au facut-o impotriva unor VINOVATI.

# Neanae date 6 April 2018 16:06 +13

Acest individ are probleme. Întrebați orice psihanalist sau psihiatru de periferie! Nu neaparat o somitate. Este in plin proces de “proiecție”, mecanism inconștient de apărare a psihicului. Metafora folosită este de o claritate de cleștar. In optica acestui mecanism (clar ca nu e singurul care îi iese fără control...) este evidentă autoidentificarea cu Iuda, trădătorul este el. Dl General Florian Coldea este bântuit de sentimente inconștiente de remuscare si devine un pericol pentru sine. Deci nu amenință pe nimeni, se biciuiește de unul singul si crede ca-i arde pe alții! E dus bine generalul, e chiar de monitorizat sa nu faca vreo prostie fiindca il vrem viu la gard!

# Sorin date 6 April 2018 16:12 +14

Romanii au votat pe aleșii, iar acestia i-au pus in functii pe Coldea la SRI, pe Kovesi la DNA, s.a.m.d. Poporul a fost decimat, SRI si DNA in loc sa lucreze in numele legii, prin aplicarea legilor adoptate de parlamentul pe care poporul i-a ales, institutiile de forta (DNA, SRI si alte parchete, institutii) au facut ce au vrut ei, au incheiat protocoale, au falsificat probe, au condamnat oameni nevinovati, s.a.m.d. Ce este de făcut? E dreptul ca acum POPORUL să judece pe cei care si-au batut joc de romani si de tara noastra, trebuie ca poporul să judece pe COLDEA, MAIOR, KOVESI si pe toti tradatorii care au incheiat protocoale. Ca poporul sa ii poate judeca, trebuie infintata CURTEA cu JURATI, aleșii din parlament trebuie urgent sa infințeze de urgența CURTEA cu JURATI ca juratii, oameni simpli din societate, sa judece pe tradatorii de tara. Ce ne impiedica?

# Manole date 6 April 2018 18:59 +16

Pai tocmai cei platiti foarte bine, exgerat de bine, plus privilegii maxime sunt cei care ne-au tradat , ne-au vandut la ameriloci (datornicii Planetei : http://www.usdebtclock.org/ ) Macovei a scos/abrogat mi se pare articolul cu "inalta tradare" tocmai ca tradatorii sa poata actiona netulburati si fara sa riste prea mult . se impune o adevarata revolutie , nu una in care mor nevinovati din cauza ca rusii si amerilocii si-au facut din Ro. teren de joaca. Urgent reducerea bugetului serviciilor la jumate !

# biet roman, saracu' date 6 April 2018 23:59 +1

\'preocupati in mod deosebit de incercarile recurente de 'regionalizare' a Romaniei sau de crearea de enclave autonome pe baze etnice, contrare Constitutiei Romaniei si tendintelor de integrare europeana, total neproductive din punct de vedere economic, social, al calitatii vietii in aceste zone," NU tinutul secuiesc este enclava..TRANSILVANIA este enclava...dnii Co, Ma, Dna Ko, Dl kWJ, Dl Rar esti, Bogatan , firma Digi Tv sunt toti TRANSILVANI/transilvane.Ro a fost distrusa prin coruperea transilvanenilor care numai romani nu pot fi numiti, alaturi de anti si ne-romanii transilvaneni istoric.

# golan date 7 April 2018 04:56 +6

Amenintarea lui Coldea e tipic securista.De data asta a facut-o intr-adevar in numele grosului Noii Securitati, care nu doreste sa-si piarda puterea nemarginita acaparata in ritm accelerat in timpul conducerii acestuia.

# Au făcut, date 7 April 2018 09:35 +2

Au făcut din societatea civilă romînească responsabilă un monstru ce trebuie distrus.Și au făcut-o cu succes. Activiștii drepturilor omului(români autentici și organizații pentru drepturile omului romînești) sunt hărțuiți prin procese penale,hărțuiti prin instanțele de judecată,condamnați și băgați cu adevătat în pușcării pentru mulți ani prin fapte inventate și nedovedite. Este imperios necesar de știut dacă și parchetele județene(de pe lîngă judecătorie,tribunal,curți,) sunt implicate în protocoalele cu SRI-ul pentru că și procurorii acestor instituții sunt profund implicați în fărădelegi și răzbunări inimaginabile.Nimic nu ar putea face acești procurori dacă infracțiunile lor nu ar fi protejate și susținute de judecători de toate gradele.Români,NU neglijați nici activitățile ilegale ale avocaților trădători folosiți de SRI,parchete și instanțele de judecată.Rămânia noastră a tuturor celor onești și cinstiți trebuie salvată pentru viitorul copiilor și nepoților noștrii.

# Mircea date 7 April 2018 11:27 +6

Ce au facut acesti nemernici in acesti ani este asemanator cu ce a facut politia Legionara spunand ca au legea de partea lor , iar apoi doua guverne s-au batut intre ele care sa le dea mai multi ani de puscarie.Istoria mereu se repeta, personajele sunt altele.

# visu date 7 April 2018 11:43 +1

Da e si psd-u fara oae!

# steluta date 9 April 2018 05:54 +1

tu ai idee cat este bugetul SRI si de ce mijloace de anihilare a clasei politice dispune ? SRI este mai puternic decât PSD +PNL+ALDE fiind alcătuit dintr-o armata de mercenari bine instruita infiltrata inclusiv la vârful tuturor partidelor spre a le deturna

# sandu date 7 April 2018 16:50 +6

Este limpede ca in Romania ultimilor zece ani a fost creat un putenic sistem paralel de putere de tip stalinist,din perioada anilor 50-60,in care deciziile erau luate de tandemul Securitate-Procuratura.In acelasi timp,daca vorbim acum de Coldea trebuie sa analizam si actiunile pe care le-a intrepins SRI,impreuna cu celelalte institututii din justitie.Kovesi in calitate de sefa DNA,a subjugat serviciile punand parchetele in slujba SRI-ului,sporind puterile acestora peste cele prevazute de lege,iar rezultatul este acela pe care il putem vedea in zilele noastre.Istoria ne-a demonstrat in timp,ca toti cei care au adus atingere,intr-o forma sau alta drepturilor si libertatilor,au fost obligati pana la urma sa de-a socoteala in fata legilor!Cu siguranta nu va scapa nici BINOMUL,in componenta lui fie ca se numeste Coldea,Kovesi sau altii!!!!!

# Mihail date 7 April 2018 22:43 -9

Ce romani au condamnat Coldea,Kovesi,Maior?Au condamnat politicienii de sorginte neo comunista si securista care s.au imbogatit dupa revolutie si au furat fonduri europene destinate pentru constructia spitalelor a scolilor inzestrarea armatei ,dezvoltarea agriculturii,turismului si a ridicarii nivelului de trai al romanilor.Eu sper ca ei sa intre in puscarie si Romania sa ramana pe mana neocomunistilor sa iesiti din Ue si sa ramaneti cu ceia ce meritati,ca voi nu meritati sa stati cu lumea civilizata si nu stiti sa valorificati si sa apreciati ce aveti.Sanatate ,virtute si sa va dea Domnul ce va doriri.

# 1 date 8 April 2018 08:27 +1

Lamuriti-ma si pe mine : daca protocoalele astea nu au nimic rau in ele, de ce draku au trebuit secretizate? :eek:

# Protocoale secrete=dosarele ultimilor 12 ani anulate date 8 April 2018 12:30 +6

Insusi faptul ca s-a facut justitie in Romanica in baza protocoalelor secrete dintre institutii rezulta ca absolut toate dosarele din ultimii 12 ani si toate condamnarile sunt NULE SI ILEGALE. Nu mai e ce discuta si ce cerceta. SUNT NULE SI ILEGALE , in consecinta toate solutiile din dosare trebuie ANULATE, SCOSI TOTI OAMENII DIN PUSCARII SI BAGATI IN LOCUL LOR INFRACTORII cei mai mari din institutiile statului care acestia sunt un real pericol pt societate. Nimic din aceasta tara nu putea fi instrainat si vandut fara ajutorul infractorilor din DNA DIICOT SRI. Astia au ruinat Romania. Treziti-va. Nu numai sa scrieti, trebuie mai ales actionat.

# steluta date 9 April 2018 05:49 0

Ilie Șerbănescu spune citez "transformarea României într-o colonie se poate considera că s-a produs din momentul în care salariile în România au coborât, ca pondere în PIB, de la circa 40% în urmă cu un deceniu spre numai 30%, cotă de batjocură care nu este întâlnită decât în colonii! Este ceea ce munca preia din PIB, restul revenind capitalului (55% în cazul României) și participării nete a statului. Potrivit Eurostat, o asemenea împărțire absolut odioasă a PIB-ului între muncă și capital a fost atinsă în România la 6-7 ani de la intrarea în UE, lucru despre care bineînțeles că nu se pomenește nimic în aprecierile oficiale privind bilanțul apartenenței României la UE. Să precizăm că în țările centrului colonial vestic din UE împărțirea PIB-ului între muncă și capital este exact inversă: 30-40% capitalul și 50-55% munca! Acum, în cazul mutării contribuțiilor sociale pentru pensii și sănătate doar în sarcina salariatului, se adâncește această împărțire odioasă existentă în România ."

# roman date 9 April 2018 07:53 +1

Este clar,ca cei care au tradat tara si poporul roman,sunt cei care au facut si inca fac parte din Binom,Dna,Sri,Cei care fac si aplica ,,justitia,,in Romania,cei trimisi de unii romani la Bruxelles,precum Monica Macovei si multi altii,care de dragul imbogatirii rapide si ai ,,celebritatii,,s-au vandut strainilor,strainatatii si atunci ne-au vandut si pe noi ca tara si neam.Normal ca tara este distrusa,asta a fost si este interesul tuturor strainilor,bogatiile si resursele naturale ale tarii sa ajunga la ei ,iar romanii sa fie ,,sclavi,,in propria tara si in tarile lor,ale ,,conducatorilor din U.E.,Bruxelles dicteaza absolut tot,romanul nu mai are nici un cuvant,am devenit o colonie,datorita Tradatorilor,care isi zic Stat de Drept.

# escu date 9 April 2018 08:43 +3

Extraordinar! dar de ce Coldea cel isteț și merele de aur nu spune și cum făceau coadă la ambasada americană el, Luluța și mulți politicieni, unde mergeau de mânuță să primească lumină, să sugă la marele licurici și să toarne la greu? Dar despre piedicile puse chiar de el începerii lucrărilor la autostrada Comarnic-Brașov de ce nu spune care a fost motivul amenințării lui Ponta cel sperios? Dar despre devalizarea băncilor și distrugerea economiei naționale, implicit a mediului de afaceri românesc, de ce nu ne vorbește? Cum a vegheat el la apărarea securității naționale, economice, sanitare, financiare și de altă natură,a interesului național? Nu cumva, tocmai el, a contribuit la greu la insecuritatea generală a ROMÂNIEI?

# adriana date 9 April 2018 14:57 -1

Este clar,ca cei care au tradat tara si poporul roman,sunt cei care au facut si inca fac parte din Binom,Dna,Sri,Cei care fac si aplica ,,justitia,,in Romania,cei trimisi de unii romani la Bruxelles,precum Monica Macovei si multi altii,care de dragul imbogatirii rapide si ai ,,celebritatii,,s-au vandut strainilor,strainatatii si atunci ne-au vandut si pe noi ca tara si neam.Normal ca tara este distrusa,asta a fost si este interesul tuturor strainilor,bogatiile si resursele naturale ale tarii sa ajunga la ei ,iar romanii sa fie ,,sclavi,,in propria tara si in tarile lor,ale ,,conducatorilor din U.E.,Bruxelles dicteaza absolut tot,romanul nu mai are nici un cuvant,am devenit o colonie,datorita Tradatorilor,care isi zic Stat de Drept.

# Anca date 10 April 2018 11:33 +1

In “Secolul meu scurt” a lui Mircea Malița,la pg.188 găsiți răspunsurile,toate.Planul a mai fost aplicat,acum mai bine de 60 de ani,in vest.Faceti legătura cu ce spunea aseară Daniel Dragomir, referitor la ce-și dorea S.R.I.-îl prin 2006.

# Klaus-Klaus date 10 April 2018 14:31 0

Anca... pt o intelegere cat mai corecta trebuie plecat haaat de la asa-zisa "revolutie franceza" si urmarita o ANUME LINIE ISTORICA TRASATA prin mahalaua exxxxxxxxa a Frankfurtului sf sec al XVIII-lea de o haita de nemernici & criminali rituali sub conducerea unui anume amschel mayer -ulterior rotschild (= SCUTUL ROSU in germana) .. Linia a mai aparut la suprafata cam prin anii 1870-1900 - pt noi romanii pe la Congresul de la Berlin- si MAREA APARITIE sub numele de PLANUL MARBURG re " revolutia bolshevica si conducerea ei de pe Wall Street via...ELVETIA de unde a plecat satana ulianov sa komita " revolutie" in plin WW1 cu vagon blindat si sigilat - tren GERMAN!. NU SUNT AIURELI! V. pe net ca e descris CLAR ca apa de izvor (koshera desigur!) ... Acum e doar o consecinta a acelor planuri - reactualizate relativ recent prin PROTOCOALELE DE LA TORONTO - pt care motiv a mai murit un ziarist- SERGE MONAST - care i-a dat in vileag.. => https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2013/08

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva