18 ianuarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SLUJ LA MARELE LICURICI – Avocatul Dan Chitic il acuza pe Klaus Iohannis: „Fara niciun mandat, a fugit la Inalta Poarta sa negocieze nu pentru Romania, ci pentru sine... Sub acoperirea tragediei de la Caracal, Klaus a pupat condurul lui Trump si i-a pus pe tava maritului Sultan de la Washington toata tara si tot viitorul acesteia! Resursele noastre si transformarea tarii intr-o cazarma americana sunt pretul realegerii lui Iohannis, dar nu de catre poporul roman, ci de catre stapanii sai”

Scris de: V.B.

21 august 2019 18:38
Vizualizari: 7951

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis (foto stanga), a ratat inca o ocazie de a se purta cu demnitate in fata liderului american Donald Trump (foto dreapta), Werner alegand in schimb sa zambeasca slugarnic si sa-i promita lui Trump ca-i ofera pe tava gazele naturale ale Romaniei din Marea Neagra. Acuzatia a fost lansata miercuri, 21 august 2019, de catre avocatul Dan Chitic, acesta demascand singurul scop al vizitei efectuate la Washington DC de catre Iohannis: realegerea in toamna acestui an.


De altfel, Chitic a remarcat disperarea lui Iohannis, concretizata in graba cu care acesta a taiat-o-n SUA, intr-un moment in care opinia publica nu era foarte atenta la un astfel de eveniment, lumea aflandu-se de regula in concediu in aceasta perioada. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Werner a folosit inclusiv tragedia de la Caracal ca pe o perdea in spatele careia sa se ploconeasca in fata lui Trump, mai scrie Dan Chitic pe Facebook.

In incheiere, avocatul Chitic constata cu amaraciune ca in afara de Liviu Plesoianu, niciun alt contracandidat al lui Werner nu a criticat lipsa de coloana verterbrala a acestuia, fapt ce-i va pune pe romani in situatia de a alege un presedinte dintre „o multitudine de iohannisi”.

Iata postarea completa a lui Dan Chitic:

Klaus Werner Iohannis, presedintele sau.

Desi il cheama Klaus Werner Iohannis, s-a nascut in Hermannstasdt, are fata de foreiber si isi cauta cuvintele cu sublerul, Werner pare sa se fi obisnuit si sa fi adoptat extrem de repede obiceiurile “miticilor” sudcarpatini cu obiceiuri fanariote.

Insotit de el insusi si de 2 consilieri, fara niciun mandat din partea Parlamentului sau Guvernului Romaniei, Klaus a fugit la Inalta Poarta sa negocieze. A fugit Sa negocieze nu pentru Romania sau pentru poporul roman, ci pentru sine insusi. Da! Presedintele statului degeaba si-a intrerupt vacanta de 5 ani pentru a-si continua jobul de marioneta a Statuluidedrept!

Intrand pe sest la Casa Alba, ascuns de ochii lumii de o Masina neagra si camuflat de vacantele romanilor si sub acoperirea tragediei de la Caracal, Klaus a pupat condurul lui Trump si i-a pus pe tava tot maritului Sultan de la Washington: toata tara si tot viitorul acesteia!

Totul pentru un nou mandat!

Pentru asta Klaus e gata sa dea tot. Sa dea orice! orice e roman sau romanesc va fi oferit ca pesches!

Iar Trump, om politic si om de afaceri redutabil, s-a comportat precum orice om normal: a luat tot! Cum sa refuzi totul cand nu ti se cere nimic?

Semnificativ mi se pare comunicatul Casei Albe unde se mentioneaza ca

Consolidand securitatea energetica si investitiile: SUA vor continua sa lucreze cu Romania pentru a sprijini securitatea energetica in Europa.

SUA vor colabora cu Romania pentru a imbunatati climatul investitional si pentru a ajuta tara sa-si foloseasca mai bine vastele resurse de gaz.”

Cu alte cuvinte, Romania va lua si mai putin din ce e al sau. Altfel spus, dezastruoasa Lege Offshore va deveni si mai dezastruoasa, daca imi permiteti exprimarea.

Resursele noastre si transformarea tarii intr-o cazarma americana sunt pretul “realegerii” lui Iohannis. Realegerii lui, dar nu de catre poporul roman, ci de catre sefii si stapanii sai.

In schimbul peschesului primit, Trump spune in prag de campanie electorala ca “Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucit”, mangaindu-l pe crestet pe Iohannis si alintandu-l cu titulatura de “talentat” si asigurandu-l ca a procedat “you’re going to do very well (in the election) because you’re very talented, you love the people.”

Nu stiu cat de stralucit e viitorul Romaniei, dar al lui Iohannis pare, intr-adevar, stralucit!

De azi e foarte clar, Iohannis nu mai este Presedintele Romaniei, e doar Presedintele sau. Si, eventual, al “primei doamne”.

Mai grav decat toate astea este faptul ca niciunul dintre zecile de candidati la scaunul lui Iohannis nu a suflat o vorba pe aceasta tema. Asta insemna ca toti considera normal comportamentul lui KWI. Ca toti vor face la fel... Cu o singura exceptie notabila: Liviu Plesoianu.

In rest, este clar ca vom avea de ales intre o multitudine de iohannisi.

Memorabil in politica romaneasca, asa jegoasa cum e ea, e ca de ieri, avem o noua sintagma cu o sfera notionala clar definita: iohannismul.

Caci cum basismul este de multi ani sinonim perfect cu abjectia si ticalosia, asa iohannismul a devenit de ieri sinonim cu slugarnicia si lasitatea. Iar tradatrea este trasatura comuna a amandurora.

Comentarii

# "M-am hotarat sa fiu prost" se intoarce cu o sapca ... date 21 august 2019 18:57 +45

si el a semnat pentru gazele din Marea Neagra (adio deci), pt. evitarea implementarii 5G in telefonie, pt. aducere mai multor clienti ameriloci la tinere fete rapite, fragezite,etc in Caracal (la bordel , pardon , la baza ) , tot acolo a semant ca platim tribut 2%PIB (sau taxa de protectie) in baza careia cumparam ce vor ei sa arunce si evident la vize se mai gandesc hamburgheristii-milogi ( dovada: https://www.usdebtclock.org/ ) .Deci , in concluzie , ne-a umplut de"avantaje" acest nesimtit ordinar "Nu stiu si nici nu ma intereseaza" :-x

# Curat pesches date 21 august 2019 19:47 +20

Romania tara celor mai superbe si mai cautate femei,intreb ca prostu',ce sa caute la etnii cu femei strambe,deselate,grase,buboase ,urate ca talpa-iadului,ce explicatii sa mai cautam,Romania este aurul si strategia Europei din perspectiva resurselor solului si subsolului.

# BeBEE:cat teren au retrocedat Prefectii in acte de 30 de ani date 21 august 2019 22:09 +13

Stim, in procente., cat teren agricol detin Olandezii / Cate paduri detin Suedezii / Ce participatii/sume detin/incasat americanii din Fondul Proprietatea / Care este suprafata totala de teren despagubita prin ANRP / Care este valoarea totala a despagubirilor stabilite de ANRP / GUVERNUL ROMANIEI va solicita vreodata de la Prefecti o situatie a retrocedarilor in ultimii 30 de ani / PARLAMENTUL ROMANIEI va controla vreodata GUVERNUL ROMANIEI cu privire la situatia retrocedarilor din acte si a despagubirilor din ultimii 30 de ani ??? MINISTERUL PUBLIC STIE DE CE NU A INCEPUT NICI O ANCHETA CU PRIVIRE LA DECLARATIILE PUBLICE din 2011 ALE UNUI MINISTRU CU ANCPI (CADASTRU) IN SUBORDINE CARE AFIRMA CA SUPRAFETELE RETROCEDATE IN ROMANIA DEPASESC SUPRAFATA TARII !? Cate titluri de retrocedare emise aiurea au despagubit romanii daca nu exista o evidenta permanenta a platilor si titlurilor emise de STAT de-a lungul anilor !?? PARLAMENTUL DOARME, SRI VEGHEAZA!? BeBEE rascumpara 100 de Romanii...?

# Iupy date 22 august 2019 02:48 +13

Trump a zis că lucrurile merg bine in Ro.si are dreptate însă NU era vorba de noi ci de ei -Bravo lor! La ei naționalismul e o MÂNDRIE...la noi e INTERZIS iar de zici ceva în favoarea Ro.înseamnă că eşti"omul ruşilor"dar de eşți trădător sau lingău -E o cinste,practic singura"meserie de viitor".Ro e"iubită"de toată lumea şi unii regretă că nu au descoperit-o mai devreme ca să"cloneze prostimea". Însă prostia mioritică e unică şi e singurul lucru care nu se poate fura, de aceea e apreciată de străini. RUŞINE tuturor lingăilor şi mămăligilor.RO.nu se va ridica niciodată făra acțiuni corecte, muncind si aparându-ne interesele asa cum fac toate popoarele. De ce aşteaptă alegerile creierele spălate?Ca să ce?..să luați o M... şi mai mare cu softu'STS şi cu canditații SRI,SIE plantați şi ca sa vă"PENAL-izeze" Mafia DIICOT&DNA?

# BEEBE fara industrie, cu petrol, gaze si paduri disparute date 21 august 2019 22:11 +8

cand vine iarna Kondratiev sau, pentru democrati, marea criza anuntata de mari organizati ifinanciare, cu ce bani vor fi achizitionate gaze pentru consum? Apar case pe baterii gratis sau lapte praf gratuit pentru toata lumea in urmatorii 10-12 ani?  Pionii de pe tabla de sah, transformati sau nu la finalul jocului in regine sau orice altceva, si-au pregatit demult adaposturi si conturi in tari straine!? Estul va fi din nou moneda de schimb pentru West!? Ca sa aducem gaze de la iEst, ce va trebui sa oferim la schimb? Vom avea si un referendum privind neutralitatea, intrebare care n-a fost adresata romanilor nici in 1945 si nici dupa 1990, nu? "Vasalu'Estic'" e chemat la ordin in legatura cu "gazelele" din MareaNoastra... cer modificarea cotelor din legile "rejimului Dracnea"... Rezultatele electorala viitoare sunt deja cunoscute: castiga aia care tre' sa modifice cotele cuvenite romanilor... firma din Bahamas a tocat... cam fix cat era paguba cu "stradela lu' BEEhtel"?

# BeBEE o firma este controlata total daca depinde de alta date 22 august 2019 11:02 +3

De ce se folosesc "money" in paradisu'fiscal unde "eBeeBee transparenta'totala" si numai in anumite conditii si doar anumite state pot obtine informatii!?  Asociatii/firma  angajeaza prospectoru' sa cerceteze perimetru' cu gaz, se descopera "vastele resurse de gaz" "pentru a sprijini securitatea energetica", "pentru a ajuta tara sa-si foloseasca mai bine vastele resurse de gaz", "pentru a imbunatati climatul investitional" fara cu profit pentru intreprinzatori? Dar cine sunt intreprinzatorii!? Cele doua tari implicate, cu preocupari declaratie impotriva coruptiei si a spalarii de bani, care discuta la nivel de Presedinti despre evolutii ale securitatii regionale, vor prezenta si controla public conturile de venituri si cheltuieli ale tuturor fimelor implicate in exploatarea resurselor de gaz ale uneia dintre ele? Cand/Cum/Parlamentul verifica financiar aceste firme? Afacerile Romaniei cu parteneri straini nu se ratifica in Parlamentul tarii? Presedintele Romaniei ne prezinta un raport?

# BeBEE vede Raport economic: Indicatori cantitativ-valorici date 22 august 2019 11:43 +3

dar... "CE AVEM NOI AICEA? : http://www.ziare.com/afaceri/oportunitati-afaceri/top-10-paradisuri-fiscale-in-2017-1445679  Romania este un stat in care Parlamentul controleaza Guvernul... si mersul economic al tarii asigurand astfel prosperitatea cetatenilor sai... dar cum vom controla exploatarea gazelor din Romania de catre terti !? Guvernul Primului Ministru Viorica Dancila poate prezenta cresterile economice si sub aspect cantitativ nu doar valoric....!? Ca sa nu avem doar impresia ca se produc venituri mai mari din cresteri de preturi dupa mariri de pensii si salarii....

# evilme10 date 21 august 2019 19:12 +19

Ce făcuşi, măi nene? După ce eşti cu fundu-n două luntrii (EU şi USA), mai ţii şi cartoful fierbinte în mâini, pe care ţi l-a aruncat Ştrumf ăsta, prin memorandumul dintre guv USA şi României, semnat de către 2 păcălici, cartof pe care scrie mare şi frumos 'Made in China'. 8)

# Neanae date 21 august 2019 19:57 +32

Pai cum o punem cu “ciuma roșie” care nenorocește poporul și ogorul? Ca ne-ar vinde rușilor, chinezilor și marțienilor cum de vor pune farfuria zburătoare pe plaiul mioritic? Individul ăsta făcut din ipsos, cu rânjetul dezgustător fixat pe chip, acest neamt care vinde și cedează tot (in afara de casele sale, alea le ia cu acte false) pentru a mai pupa un mandat de președinte, cine îl va vota sa facă bine sa ne pupe frumos pe din dos. Va fi simpla treaba fiindcă vom fi desigur fără izmene ca ni le-a vândut și pe alea. Asta da afacere. Vize pentru America nu vom mai avea, doar praf in ochi, iar fiind in turul gol ce sa mai cătăm in USA? Doamne ce bine, am scăpat de toate grijile. NU MAI AVEM CE DA ALTORA! Grijania lui de hidos ranjit.

# obiectiva din IRan date 21 august 2019 20:12 +2

2 pedofili.... :-x :-x :-x ,,,,...nici un dos nu ii doare de Romania...... :cry: mai indrazneste cineva sa spuna ceva de Profetul Mahomed cu Aisha lui ??? PLUS ca iata ce face si prietenul lui VASILICA DANILET, presedintele TATA, erau la bratete amandoi exact ca acum Trump si Werner.......asta de la TATA ce ma oftica acum vreo cativa ani in urma acest pedofil...dovedit acum  :Phttps://www.cotidianul.ro/horror-presedintele-t-a-t-a-acuzat-de-viol/ ASA MA OFTICA SI TRUMP CU WERNER, DAR AM RABDARE...ASTEPT PE MALUL SIRETULUI  :roll:

# Io* - în trecere p-aicișa date 21 august 2019 20:56 +9

Din seria „Când sonorul în punem… NOI”, astăzi vă prezentăm stenograma întrevederii dintre MASTER Trump și SLAVE Plăvannis. (editată de Io* - Ivory Tower Eavesdropper – deghizat în mouse și pitulat sub dușumeaua Biroului Ovar) (Din păcate Ravisanta și Răvășitoarea Carmencita nu a fost prezentă la întâlnire, ca să poată îndeplini simultan și calitatea de Maiami First Bitci, dar și rolul de translator, motiv pentru care stenograma suferă de păcatul transcrierii literale) (ora 07.30 Biroul Ovar de la Casa Albă. Trump în păpuci de casă și halat de casă, cască cu un răget de Thunderpeal, se scarpină în cur cu o mână iar cu cealaltă mână își aranjează freza în stilul maimuțăresc brevetat de Stan Laurel. Se aude un ciocănit discret în ușă. Consilierul președintelui ițește capul prin deschizătura ușii.) (Trump, azvârlind înspre ușă cu tabloul în care era înrămată ”Declarația de Independență”)... :-? [more] https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/08/cand-sonorul-in-punem-noi.html

# Io* - În tranzit p-aicișa date 21 august 2019 20:58 +7

Vraja mării Moto: „I have certain rules I live by. My first rule: I don’t believe anything the government tells me. Nothing. ZERO.” George Carlin // Ia acum să traducem, pe înțelesul popülimii, care-i rezultatul convocării la ordin a sclavetelui Plăvannis. Prima concluzie ar fi că Master Trump este un individ plin de suflet. Suflet pe care ni l-a arătat cu generozitate: „- Dorim să ridicați vizele pentru cetățenii wallachi” „- SUFLETU’ !” Apoi, despre legea offshore, concluzia e clară. Chiar dacă Plăvannis este dispus să stea și în genunchi să le sufle-n saxofonul celor de la Exxon și BSO&G (Carlyle Group), actuala conjunctură politică din Kolonie nu permite satisfacerea pohtelor corporatiștilor yankei. Motiv pentru care în comunicatul comun s-a inserat acel fragment „România și Statele Unite vor analiza modalități de îmbunătățire a climatului investițional în domeniul energiei în beneficiul ambelor țări.” ... [more] https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/08/vraja-marii.html

# Io* - în fugă p-aicișa date 21 august 2019 21:01 +7

Az’ am avut oleacă de timp și dispoziție să alcătuiesc o sinteză light, pe înțelesul la tăti babili și moșnegii. Sinteză care să explice de de… NOI, RRUMÂNII, ORI SUNTEM PROȘTI, ORI SUNTEM PROȘTI. DIN ACEASTĂ DILEMĂ NU PUTEM IEȘI! AM ZIS! :-? link: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/08/noi-rumanii-ori-suntem-prosti-ori.html

# romanul date 22 august 2019 08:46 +9

"NOI, RRUMÂNII, ORI SUNTEM PROȘTI, ORI SUNTEM PROȘTI" Perfect adevarat! Citind comentarile, toti critica pe acest nesimtit de hot de case, acest urmas al org. naziste GEG, dar sa vezi la alegeri, romanii se inghesuie sa-l voteze! :roll:

# Acest nenorocit care ne reprezinta cica , el face date 21 august 2019 21:48 +12

intalniri , in numele tarii, pe ascuns ! Oaie, sa vezi ce ti-o iei matale peste bot la alegeri . Rahatul ala d epartid numit inca PNL , desi e dominat de PDL lu` Basescu , nu are absolut nimic , un program sau o viziune , ei doar arunca cu rahat in ceilalti , oricare ar fi ei ... :o

# Jean Valjean date 21 august 2019 21:51 +7

:-| :-* :-| :-| :-* Ati vazut maimuta mostenitoare a Frontului German Hitlerist (cum de altfel singur sustine) cum face ea tumbe cu spCA CA proasta si smechrii aplauda loaza. :-*

# ioan date 21 august 2019 22:24 +8

Nu mai exista decat o alternativa:un vot masiv care sa nu mai poata fi manipulat.Daca poporul accepta asa ceva.....

# DODI date 22 august 2019 08:46 +8

Votul masiv nu are relevanță atâta vreme cât SRI+STS=LOVE numără voturile. Singura speranță pentru ca dobitocul să nu mai pupe un mandat este aceea că SRI și-a luat mâinile de pe ipochimen și din această cauză este el atât de disperat. Dar mă duce un gând spre faptul că SRI își va planta în această nobilă funcție un alt troglodit vopsit ca USR. Și nu facem decât să înlocuim un tembel cu altul, un trădător cu altul. Ce neșansă pe capul românilor. Să aibă numai conducători tâmpiți.

# Prietenul lui Trump date 21 august 2019 22:33 +6

Vă rog citiți stenogramele întâlnirii! 1. Habar n-am cine a fost "Reporterul". Cert e că cerşeşte de la Trump laude pentru Iohannis. Îi aduce aminte lui Trump, de două ori, la distanță de câteva secunde, că altădată l-a lăudat pe Ioha. A se remarca insistența asta amuzantă si cerşetoare a reporterului. 2. Ce zice Trump? - "Nu am fost acolo în ultima vreme." Cam ceva ca Viorica Dăncilă despre Deep State: "mă, io nu ştiu că am cam lipsit din țară". - "Am auzit că ați realizat progrese" în loc de "Ați realizat progrese". Altfel spus, "Bă, prețul pe care tu mi-l ceri e laudă şi confirmare? Ți le dau, dar sub beneficiu de zvon!" -"el (Iohannis) a făcut eforturi mari, din ce am auzit". Idem. Finalul e apoteotic, Iohannis plonjând pentru vecie în universul caragialesc: "Trump: Şi am auzit că aţi înregistrat progrese uriaşe. K. Iohannis: Am realizat, domnule. (sic!)"

# Cristake date 21 august 2019 22:38 +7

Un meltean cu greieri in calcaie. Sterp si foarte probabil gay. Raus Iohannis

# escu date 22 august 2019 06:27 +5

Cum va face Guvernul să repare stricăciunile făcute de Johannis? Greu, tare greu și cu acuze că suntem antiamericani. De fapt pe Johannis nici nu-l interesează soarta ROMÂNIEI. El face tot posibilul pentru a slăbi România, pentru a o aduce în sapă de lemn. Nici nu ar trebui să plângem oprea mult. Ăsta este rezultatul votului pe care l-au dat românii în 2014, cu sprijinul masiv al DIASPOREI (???), care plânge că românii nu au locuri de muncă și condiții de trai în țara lor. Lasă că or să fie după ce dăm tot. Cât privește vizita lui Johannis, a fost mai mult o chemare la ordin, care mi-a adus aminte de un fost ministru de externe liberal care, în discuția cu partea americană, nu spunea decât „Yes, Yes”. Concluzia. O vizită de unde s-a venit cu mâna în f...

# livia date 22 august 2019 07:52 +5

Daca poporul roman ar avea demnitate, nu ar trebui sa iasa in strada pentru a opri jefuireea la drumul mare de catre "partener"? Ce inseamna partener? Unul care iti fura de ce este al tau (cu acceptul tau desigur)? Cea mai tare faza: romanii isi vor cumpara propriile gaze. Vedeti de ce a fost nevoie sa-l bage pe Dragnea la puscarie?

# Mandatarul date 22 august 2019 08:25 -13

De la ce ,,pitici,, ar fi trebuit sa aiba mandat? Va treziti mancand? Cine va baga in ciorbele astea? Sunteti iluminatii rasaritului? Sictir!

# Stoica date 22 august 2019 10:00 +3

Il va opri in Statele Unite, nu va particp la a doua alegere...

# Ideea e sa-l opreasca ca pe Sorina .... date 22 august 2019 15:52 +4

si sa-l dea la o familie ameriloaca cu copii bolnavi care au nevolie de transplant de organe , ca la asta oricum nu-i folosesc ... :eek:

# LIVIA date 22 august 2019 10:54 +5

Klaus Iohannis s-a dus in SUA sa-si negocieze inca un mandat de ocupare nazista atarii si ce a obtinut?O șapca de doc.

# Iulia date 22 august 2019 11:52 +2

La penultima vizita in SUA, Werner macar a primit o masa calda pentru cei 2% din PIB. Acum doar a stat si a povestit discutii, ca sa-si justifice excursia scumpa. Consider ca discutiile astea putea sa le poarte la fel de bine si via Skype, ar fi fost moca, si finalitatea aceeasi: nimic. De data asta pe Werner l-am vazut si mai timorat. Trump oricum nu da doi centi pe el, il domina prin simpla prezenta, ba mai mult, parea ca e usor scarbit si plictisit de prezenta „marelui” musafir. Ca pregatire, Klaus nu se va ridica niciodata la nivelul celui mai slab pregatit “Ucenic”, din celebra emisiune, pentru ca acolo se prezentau oameni cu idei, viziune, curaj, spirit intreprinzator, personalitate puternica, spirit combativ, care stiau clar ce vor. Cat despre tehnologia 5G, asta ne mai lipsea, ca in rest le-am rezolvat pe toate in RO! Speram sa fie compatibila cu toaletele din fundul curtilor.

# BeBEE Nu se putea discuta pe Skype ci numai cu Maior de fata date 22 august 2019 18:03 +3

Ca de la aia care foreaza la aia cu care se-mparte... Evident ca aia care foreaza vor sa stie ca e carare libera... d'aia a fost nevoie nu de reprezentantii guvernului ci e vechiul sef al SRI... pentru continuitatea relatiilor... inainte democratii erau la putere... iar la Bucuresti... Dragnea nu mai controleaza guvernul... Primul Ministru nu stie nimic de statul paralel si pare ca Dragnea a fost condamnat nelegal fiind judecat de un complet de 3 constituit brambura fara respectarea legii iar legea nerespectata n-a varat inca pe nimeni altcineva la puscarie... Cristina Tarcea e bine mersi... protocoalele la fel... "Veorica" vrea Presedintre cica... la pastele cailor! Vedem daca, asa cum a fost de fiecare data, "oamenii presedintelui-film" vor controla alegerile si de aceasta data "numarand voturile" pe tablete electrice... ministrul de interne e cheia... daca nu cumva rezultatele din sectia de votare vor fi afisate si la sectie concomitent cu trimiterea lor pentru centralizare....  

# Ioan Barbatei date 22 august 2019 14:04 +3

UN FLAUTIST CELEBRU... IA DE UNDE APUK!!!

# etnic date 23 august 2019 07:59 -1

BINE ,O FI PROMIS LU ALDE TROMP.,,,,,,,DAR,DAR ,INCULTA ASTA DE VIORICA,VASILICÃ SÃ VA EXECUTA,ÎI VA DA LU NEAMT CE O PROMIS AMERICANILOR?LA CÎT ÎI DE PROASTÃ CRED CÃ DA.

# golan date 23 august 2019 16:17 +2

Iar ii face Dan Chitic sa turbeze pe cei multi ''acoperiti'' despre care a confirmat chiar G.Maior ca domina presa.Mai are d-l av.Chitic si convingerea ca ''serviciile secrete''actuale nu-si pazesc tarile si nu sant concurente,ci din contra coopereaza din greu impreuna,pentru a stapani peste tot,fapt tot mai evident din 89'incoace.Cat priveste pe americani,ma mir ca i-au cerut pres.romanesc sa se prezinte la D.Trump,stiind ca de ziua marinareasca,un soldat american din aproprierea lui era sa moara ,iar acesta nervos ca i-a conturbat discursul a plecat precipitat,fara sa se sinchiseasca de ce se i se intampla acelui om,ce facea parte tocmai din contingentul ''partenerului strategic''american.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cine va fi viitorul sef DIICOT?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.01.2020 – Primarul care ar fi facut sex cu minore a garantat pentru o “Romanie normala”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva