23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

INSURECTIE IMPOTRIVA CAPILOR UNBR – Avocatul Ion Anghelus: "Cer PICCJ, DNA si CSM sa intervina in acest imens scandal al aberatiilor si ilegalitatilor din avocatura si UNBR-urile paralele... Banii au innebunit gasca conducatoare. Daca asta nu este taxa de protectie in cel mai gregar stil mafiot DNA are sa o spuna!... De 10 ani UNBR Florea nu detine si nu probeaza un simplu act de infiintare, intrucat nu este si nu a fost niciodata infiintata ca persoana juridica, prin acte sau prin lege"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

8 September 2014 16:46
Vizualizari: 9085

Avocatul Ion Anghelus (foto) din Baroul Dambovita cere DNA, CSM, Ministerului Public, dar si Consiliului Concurentei sa sanctioneze practica ilegala a "conducerii oarbe si dictatoriale" a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Gheorghe Florea, de suspendare din profesie a avocatilor care nu isi platesc contributiile obligatorii catre Casa de Asigurari a Avocatilor (CAA). Avocatul Anghelus considera ca CSM trebuie sa oblige magistratii din Romania sa garanteze si sa respecte legile si sa nu mai permita judecatorilor sa impiedice prin deciziile pe care le dau ca avocatii sa isi exercite profesia. Anghelus solicita totodata demisia Consiliului si a Presedintelui UNBR, precum si organizarea unor alegeri democratice, morivand ca actuala conducere nu reprezinta interesele avocatilor, ci doar "voteaza norme ilegale" impotriva celor care practica aceasta profesie.


Intr-o scrisoare deschisa transmisa Lumeajustitiei.ro, avocatul Ion Anghelus face apel catre toti cei 760 de avocati "executati silit fara acte si titluri executorii" din dreptul de a mai profesa avocatura, sa formuleze plangeri penale la Directia Nationala Anticoruptie in care sa reclame "toate abuzurile si infractiunile grave savarsite de capii UNBR in legatura cu fraudele drepturilor profesionale si administrarea banilor Uniunii si fondului de pensii ale avocatilor".

In opinia avocatului Anghelus, actiunile UNBR "de fraude in administrarea drepturilor si patrimoniului avocatilor, de inselaciune, trafic de influenta si demantelarea legilor tarii, a Constitutiei si a Acquis-ului UE" sunt de competenta DNA:

"Rog toti cei 760 de avocati “executati” silit, fara acte si titluri executorii direct in dreptul intangibil la profesie si care cunosc si alte aspectele penale ale faptelor grave savarsite de capii UNBR sa porneasca propriile lor plangeri intemeiate la DNA.

Ce cauta hienele astea insetate de bani la gatul colegilor avocati, luandu-le viata si demnitatea profesionala ingerinta inadmisibila intr-un stat de drept protejat de Acquis-ul UE.

ACEST CAZ GRAV DE CORUPTIE UNBR, de fraude in adminstrarea drepturilor si patrimoniului avocatilor, de inselaciune, trafic de influenta si demantelarea legilor tarii, a Constitutiei si Acquis-ului UE este si va fi de competenta DNA.

Sa denunte, sa probeze fara teama toate abuzurile si infractiunile grave savarsite de capii UNBR in legatura cu fraudele drepturilor profesionale si administrarea banilor Uniunii si fondului de pensii ale avocatilor, pe care s-au facut stapani absoluti cei din conducere bani pe care-i sifoneaza dupa bunul plac contra comisioane in afacerile decise de ei.

Nu este cazul sa repet ca DNA s-a confruntat in ultimii ani cu spete asemanatoare de fraude prin folosirea legilor in cazuri celebre de privatizare si alte infractiuni in care multi oameni politici au fost trimisi in judecata. A venit randul UNBR-ului privatizat si insusit de o gasca de sfertodocti comunisti sa raspunda pentru toate fraudele drepturilor profesionale si de administrarea frauduloasa a banilor Uniunii si Fondului de pensii.

Toti avocatii din Romania care primesc decizii ilegale de “suspendare” din profesie sa porneasca in termen, de indata procesele personale pe calea instantelor de contencios adminstrativ si pe calea exceptiilor de neconstitutionalitate ridicate acolo sa ajunga in fata CCR.

Rog toti colegii avocati din Baroul Dambovita sa depuna in contencios administrativ Cereri de Interventie in interes propriu prin care sa atace propriile decizii de suspendare, inclusiv Decizia UNBR 1005/2014 in dosarul deja deschis cu nr 2887/120/2014 la Tribunalul Dambovita, pentru ca in calea exceptiei de neconstitutionalitate sa mergem cu totii impreuna la CCR pentru judecarea exceptiilor de neconstitutionalitate ale Legii 51//1995.

Toti avocatii prejudiciati de UNBR din Romania trebuie sa cunoasca ca am depus plangeri penale impotriva conducerii UNBR in dosarul penal nr 935/P/2014 PCAB pentru faptele grave de fals, uz de fals, abuz/neglijenta in serviciu si alte fapte in legatura cu gestionarea frauduloasa a taxelor si fonsului de pensii UNBR/CAA si prin urmare, sunt rugati public de mine, ca la randu-l lor, in functie de probele detinute de voi si faptele penale ale vinovatilor din conducerea UNBR/CAA, sa depuneti cu totii plangeri penale personale si de constituire parti civile impotriva faptuitorilor din conducerea UNBR in dosarul penal nr 935/P/2014 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (PCAB) pentru ca fie sa inceapa urmarirea penala dupa solutionarea infirmarii ordonantei ilegale de clasare, fie sa mergem cu totii cateva sute de parti vatamate la camera preliminara de la instanta si sa obligam autoritatile penale la ancheta efectiva si ulterior la trimiterea in judecata a faptelor si persoanelor vinovate din cadrul UNBR/CAA".

In scrisoarea deschisa pe care o prezentam in integralitate la finalul articolului, avocatul Ion Anghelus anunta ca, "din cauza taxelor de smecherie impuse de UNBR", urmeaza un razboi judiciar intre UNBR si avocatii exclusi abuziv din profesie, in asa fel incat sa se inceteze executarea avocatilor "sub pretextul unei pensii iluzorii care pana la urma este un contract aleatoriu si nesigur pentru viitor cu un asigurator privat – CAA, recomandat obligatoriu (prin lege) de catre nasul legii":

"Avocatii din Romania au toata legitimitatea din lume sa-si exercite cu depline puteri dreptul la libertatea consfiintita de Carta CCBE si sa sustina DREPTATEA in fata justitiei si autoritatilor. De ce trebuie sa se judece avocatii cu “inalta poarta” UNBR? Din lipsa de libertate datorita dictaturii UNBR de incalcare a art 1 CCBE si Acqis-ului UE.

Din cauza “taxelor de smecherie” impuse de UNBR. Din cauza executarilor sub pretexul unei pensiei iluzorii care pana la urma este un contract aleatoriu si nesigur pentru viitor cu un asigurator privat – CAA, “recomandat” obligatoriu (prin lege) de catre nasul legii.

Unde este problema? La asiguratorul plin de INCOMPATIBILITATI - UNBR/CAA, care s-a apucat de afaceri si incaseaza “haraci”, mai abitir decat (H)otomanii, de mai bine de 15 ani, timp in care, nu are niciun fel de contract scris cu asiguratii. UNBR nici macar nu a fost infiintat in acte. Nici nu se sinchiseste, ii doare fix in p.oarta (h)otomana! Este Imperiul (H)OTOMAN! Toti avocatii tre’ sa-i plateasca HARACI! Da’ Vader asta nici nu are acte, de infiintare a imperiului pe persoana juridica, si nici nu da socoteala … ce face cu banii?

DNA te cere la control UNBR. La DNA stimata conducere de gasca incompatibila cu legala administrare a Avocaturii si Fondurilor Avocatilor. (...)

Cer Ministerului Public, DNA si CSM sa intervina in acest imens scandal al ABERATIILOR si ILEGALITATILOR din AVOCATURA si UNBR-urile paralele.

Cer Parlamentului Romaniei si Comisiei de abuzuri sa intervina impotriva stalcirii legilor avocaturii de catre o gasca profitoare care desfiinteaza Acqui-sul UE.

Pentru ca banii UNBR/CAA, au inebunit in 2014 gasca conducatoare, lipita ca un magnet de fondurile avocatilor, si-au tras “arma” de siluire pentru “ haraci”, un text de lege “nazist” prin care, cine nu mai poate da “haraciul”, la timp, catre “sultanii” UNBR/CAA, “plateste cu...capul,” cu..profesia, cu toata ..”familia lui’… sa aduca bani de acasa nenorocitu’… daca vrea sa traiasca, daca mai vrea “sa respire aerul de avocat …ma’ma lui da’ mujic… BANII …ca te…. ! (…?*!!). Daca asta nu este taxa de protectie in cel mai gregar stil mafiot DNA are sa o spuna!

Avocatura nu este “drogul” inoculat de UNBR, care incearca sa ne creeze o “dependenta grava”, contra cost, in folosul unor patetici “derbedei“ in “gulere albe”, care aspira la titlul “capo di tutti capi” ai “cartelului” care… furnizeaza “doza de libertate” in exercitarea dreptului la munca in profesie. Ce cauta hienele astea insetate la gatul colegilor avocati, luandu-le viata si demnitatea profesionala. La DNA cu ei!"

Avocatul Ion Anghelus: "UNBR este sau nu persoana juridica cutumiara in statul de drept? Este sau nu agreata si protejata in ilegalitatile sale de insasi CSM si MJ?

In cuprinsul scrisorii transmise catre Lumeajustitiei.ro, avocatul Ion Anghelus scoate in evidenta un aspect extrem de interesant: actul de infiintare al UNBR, condusa de avocatul Gheorghe Florea. Acesta acuza ca pana la acest moment UNBR Florea nu a probat nici in fata avocatilor si nici a autoritatilor penale sau civile actul de infiintare al Uniunii, intrucat "nu este si nu a fost niciodata infiintata ca persoana juridica prin acte sau prin lege":

"UNBR “Florea” este “PERSOANA JURIDICA CUTUMIARA” in statul de drept? Adica noi… “suntem din flori”?... Cum vine asta?...

Adica, de 10 ani de zile UNBR Florea nu detine si nu probeaza, nici noua avocatilor, nici autoritatilor penale sau civile, un simplu act de infiintare persoana juridica, stiindu-se ca atrage un munte de Nulitati Absolute ale tuturor actelor si activitatilor sale, intrucat nu este si nu a fost niciodata infiintata ca persoana juridica, prin acte sau prin lege - (niciun fel de hotarare judecatoreasca, un text de lege indubitabil de infiintare sau vreun act constitutiv semnat de toti avocatii liber asociati din Romania).

Mai intreb odata: UNBR este sau nu PERSOANA JURIDICA CUTUMIARA in statul de drept?

Este sau nu agreata si protejata in ilegalitatile sale de insasi CSM si MJ?

Daca nu, domnilor magistrati, de ce toate hotararile judecatoresti sunt favorabile numai acestei persoane juridice cutumiare?

Ori una ori alta! Pai daca UNBR Bota este legal infiintata si are rezervata la OSIM denumirea de UNBR si insasi Justitia Romana sustine ca lucreaza legal, de ce mai exista in fapt si celalalt UNBR-ul Cutumiar?

Legea de organizare a avocaturii nu prevede decat un singur UNBR in Romania restul inseamna cumul de infractiuni in grup infractional organizat, cu toate consecintele deosebit de grave care decurg de aici.

Cum explicati domnilor magistrati aberatiile acestui “Cutumiar UNBR Florea” desi nu este infiintat de drept, functioneaza ilegal, in fapt, asa, … in virtutea inertiei browniene, dar mai mult, chiar legifereaza si modifica Legea 51/1995 cand “vrea muschii lui”, publica in Monitorul Oficial al Romaniei elucubratiile normative adoptate in interesul afacerilor lor subiective, fara niciun respect al Acquis-ului si Jurisprudentei UE si mai are acces inclusiv la bani publici de oficii ai MJ, iar astalalt, “pruncul de 10 anisori” nascut din “violul avocaturii” in timpul razboiului dintre cutumiari si constitutionali - UNBR Bota, infiintat de drept si de fapt, recunoscut de instante, de ce NU are aceste drepturi obtinute inca?, doar pentru ca ele sunt acaparate prin cutume de cealalta “persoana juridica cutumiara”, neinfiintata in acte ?

Acum din toata aceasta “varza nationala” avem drept consecinte ca toti se declara stapanii avocaturii, unde unii avocati legifereaza, altii se judeca si, in fine… toti avocatii din ambele tabere se judeca mai abitir ca la “Rovin” si intre ei si in afara, cu toate cele 3 UNBR-uri, de nu mai face fata Justitia Romana sa lamureasca aberatiile legislative si cutumiare din domeniu.

Avocatul Poporului, Curtea Constitutionala a Romaniei, Ministerul Public ce fac?

Guvernul si Legislativul si-au “pus piciorul in gips” si se scuza ca nu mai pot interveni in acest razboi absurd, justificand normal ca nu pot transa scandalul national, fara sa lezeze drepturi castigate, pentru ca deja exista sute de hotarari judecatoresti intrate in autoritate de lucru judecat, care pe de o parte dau dreptate UNBR Bota, insa nici UNBR Florea nu este lipsit de un alt tip de hotarari judecatoresti, de partea sa (cele litigioase, nu cele de infiintare), astfel incat nu poate fi desfiintat nici unul nici altul, situatia fiind grava si obiectiva, deoarece interventia este doar in aparenta destul de dificila, pentru ca orice decizie gresita ar conduce la aberatii si mai mari si ar duce pur si simplu la razboi civil, paralizarea la propriu a instantelor si perturbarea grava a activitatilor judiciare in Romania.

Cine raspunde pentru aceste aberatii care au aruncat avocatura, ca serviciu de interes public, in derizoriu, afectand zeci de mii de oameni in cauza?"

Pe de alta parte, avocatul Ion Anghelus solicita DNA sa se sesizeze din oficiu fata de "scandalul national al barourilor paralele pe o singura lege, dar mai ales asupra cauzelor si vinovatilor tuturor ilegalitatilor UNBR/CAA care tin de proliferarea tuturor faptelor avocatilor traditionali de rea-credinta si conflictualisti din cauza carora s-a ajuns la abandonarea sistemului si fortarea unor usi legale de infiintare a altui sistem legal in paralel cu coruptii comunistoizi elitisti, cu tot ce tine de acest mare razboi al nervilor si al Justitiei, care implica fapte grave de coruptie din UNBR-ul cutumiar si bataliile crunte pe administrarea si cheltuirea fondurilor UNBR si Casei de pensii a avocatilor, indiferent ca sunt fapte penale de serviciu sau persoane din cadrul UNBR cutumiar, magistrati din cadrul Justitiei, deputati sau senatori ai Parlamentului sau functionari ai Executivului, pentru ca a produs deja prejudicii cu efecte deosebit de grave impotriva drepturilor profesionale si patrimoniale a zeci de mii de oameni, fiind subminata increderea justitiabililor in exercitiul avocaturii, justitiei si ORDINII DE DREPT in STATUL DE DREPT".

Avocatul Anghelus evidentiaza ca se impune reformarea integrala a UNBR, motivand ca in prezent avocatura din Romania este total compromisa si se aduce un grav prejudiciu profesiei de avocat: "De ce se impune reformarea integrala a UNBR? Pentru ca hienele astea insetate de bani au sarit la gatul avocatilor incalcandu-le grav drepturile profesionale la libertatea absoluta a exercitarii profesiei (art 1. Carta CCBE) desi nu sunt decat o gasca cutumiara care NU au acte de infiintare a UNBR.

Pentru ca au compromis total AVOCATURA DIN ROMANIA drept pentru care faptuitorii merita sa se incoloneze spre puscarie pentru prejudiciul adus PROFESIEI si celor 25.000 de avocati, sa-si primeasca anchetele, judecatile si condamnari penale, inclusiv pedeapsa accesorie a interzicerii exercitarii profesiei de avocat in Romania. Cum se permite acestor “functionari“ din UNBR sa abroge implicit pe cale de legiferare privata, chiar drepturi Constitutionale intangibile, mai ales din Conventia si Jurisprudenta CEDO, comportandu-se discretionar in fata autoritatilor ROMANIEI si UE.

Astazi de la aproape 10 ani de la integrarea normelor internationale in dreptul intern realizat prin ratificarea instrumentelor juridice internationale (acord, conventie, protocol, statut, pact etc.), operatiune prin care acestora li se confera forta obligatorie de catre Parlament, intrucat ratificarea se face prin lege, clauzele instrumentului international ratificat sunt integrate in sistemul normelor interne si au forta juridica prioritara a legii obligatorii pentru toti cetatenii Romaniei, mai ales pentru participantii la actul de justitiei, avocatii, procurorii si judecatorii Romaniei".

*Cititi aici in integralitate scrisoarea deschisa a avocatului Ion Anghelus

Comentarii

# Ne-au inselat date 8 September 2014 17:46 +20

daca UNBR ne-a inselat 25 de ani, si nu au acte de infiintare, la puscarie cu ei; chiar eu voi sesiza DNA .

# 992 date 8 September 2014 18:11 +16

La puscarie ar trebui sa mearga de manutza cu mafiotii flocisti si mafiotii din guvern care au dat si le dau inca bani publici barourilor fantoma, milioane de euro anual. LA PUSCARIE MAFIOTILOR !!!!!!!!!!!!!!! Sa vedem in prag de alegeri cine are curaj sa faca dreptate si sa scoata la lumina adevarul.

# avi avi date 9 September 2014 14:46 +1

mai bota,nu te potolesti?iti este ciuda ca voi nu aveti nimic de  a face cu instantele?Ai vrea tu sa aveti oficii (pentru ca numai din oficii ar trai imensa majoritate),sa aveti un sediu omenesc,sa va acorde atentie magistratii si sa intrati in lumea buna.Situatia voastra de acum ti se datoreaza in exclusivitate.Acum situatia este mult mi tragica de vreme ce avtei 3 unbr cu doi presedinti.Vorbesc de Botomei si de Nimerincu pt.ca tu nu mai esti presedinte.Ti-ai dat demisia ,ti-ai lichidat cabinetul,nu mai esti avocat(deci nu mai poti in nici un caz sa fii presedinte),te faci de minune cu orice ocazie.lasa-i mai pe fraieritii vostri si nu le mai da sperante.lasa-i sa invete si sa intre in adevarata avocatura,.Barourile voaste de crasma sunt nule,inclusiv si pentru faptul ca voi nu respectati legea vocaturii.Daca ai de gan sa comentezi,comenteaza si nu pune pe toti idiotii sa raspunda in locul tau.

# avi coco stirbu date 9 September 2014 15:04 -2

CW Victoras Ctin, cocosatu fara dinti, te/am pune pe tine presedinte, da nu stii sa scrii, nu esti avocat, esti stirb si cocosat si te vei duce cu Iorgulescu intr/o celula!!!

# pt CW Ctin coco stirbu date 9 September 2014 15:47 +1

avi, tu urmezi dupa Iorgulescu! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# de unde ????? date 8 September 2014 18:11 +18

De unde acte pentru ,,TAXA DE PROTECȚIE,, ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Aveți Hotel, aveți casă de pensii, aveți tot ce vă trebuie, ciocu mic

# BERCEA MONDIAL ; .. e manevra lu frații miei............,, date 8 September 2014 18:23 +11

DNA să cerceteze MJ, CSM și președinții de judecătorii care au încheiat ,,protocoale,,  și au pus la dispoziția UNBR - Florea , spații de pomană. Anual MJ ,,pulsează ,, către UNBR milioane de euro pentru ce ??????? Este rușions să folosești contractul locativ cu CAB ca și act de înființare, poate o fi fals, sau uz de fals ??????, poate asociere în scopul deturnării de fonduri ????????. Este și mai rușinos să emiți ,,circulare,, prin care se cere ANAF să nu mai înregistreze fiscal cabinetele de avocatură ale UNBR cu sediul în str. Academiei , poate fi concurență neloială, sau fals și uz de fals ?????, cine știe. Poate să existe ,,acte de moștenire ,, testamente ????, cine știe.

# estert date 8 September 2014 18:58 +19

NEA FLORICĂ NICI NU ȘTII CÂT DE MIC ÎNCEPI SĂ FII. CINE NU A AUZIT DE FUZIUNE ??????????????????????????????????????????????????????????????

# nu merce date 8 September 2014 19:02 +19

Nu se poate fuziona cu o entitate care nu este înființată. Conform art. 234 din Cod civ., fuziunea se face prin absorbția unei persoane juridice de către o altă p. juridică. În situația de față avem numai o singură pers. juridică , respectiv UNBR Bota.

# No coment date 9 September 2014 07:15 +6

In sfarsit...se misca cava si in tara asta. Vorbele sunt de prisos dupa atatia ani in care pe baza unor asa zise legi, au fost create elite formate din tot felul de ciudati ce umblau numai cu nasul pe sus si cu buzunarele goale...deh se micsorase cozonacul!!! Invit pe aceasta cale pe toti juristii adevarati sa se alature cauzei de recunostere a UNBR-bota, sau mai bine zis LEGALA, la toate nivelurile si de catre toate celelalte institutii din Romania!

# TAXA PE PROTECTIE date 9 September 2014 09:11 +6

Foarte corecta remarca:"  TAXA PE PROTECTIE" platita unui clan mafiot protejat de structuri mafiote.  Asta-i  romania,  cu"r"  mic!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :eek: :eek: :eek: :eek:

# TAXA PE PROTECTIE date 9 September 2014 09:14 +4

Foarte corecta remarca:"  TAXA PE PROTECTIE" platita unui clan mafiot protejat de structuri mafiote.  Asta-i  romania,  cu"r"  mic!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :eek: :eek: :eek: :eek:

# viky date 8 September 2014 17:49 +21

acu' te-ai trezit? Bota spune lucrurile astea de 10 ani.

# Sa Muriti in PUSCARIE ! date 8 September 2014 17:59 +21

Are   dreptate  Bota  cabd  va arata adevarul Trebuie sa va treziti   si sa  cereti  Florea la  puscarie nu la mustarie Iote  se  trezesc  si adormitii  flocisti  dupa  ce  DNA  are  sa anceteze  si are  sa le  spuna   ce draq au facut  cu  ei  or  sa inebuneasca  toti  .....    Noi  vam spus  ca nu sunteti avocati si ca  ati gresit baroul..... 

# Cluj, Mures, Sj is next date 8 September 2014 19:25 +18

Hahahahahaha, acum va treziti? vai de capu vostru, sunteti in urma rau! mahnitii sa pregateasca actele, apoi dicursul in aparare de la DNA, apoi ... las ca stiti voi ce. Sunteti mintiti de ani de zile, nu va treziti puturosilor, doar platiti ca prostii.Sa vedeti numa ce va pregateste ,,Bota'' nu-l credeti de 10 ani in tampimea voastra.Rabdareeeee, e doar inceputul lui septembrie, cu pipeta va veni si va durea rau.

# viky date 8 September 2014 18:10 +12

acu' te-ai trezit? Bota spune lucrurile astea de 10 ani.

# La Bota!!!!!!!!!!!!!! date 8 September 2014 18:46 +19

Haideti cu totii la Bota !!!

# SI EU VOTEZ BOTA!!! date 8 September 2014 19:36 +22

BAROUL BOTA SA TRAIASCA SI CEI 5000 DE AVOCATI! ADEVARUL MAI PRESUS DE TOATE!!! DREPTATEA INAINTE DE TOATE!

# jurist date 8 September 2014 19:51 +20

 razboiul avocatilor din aripa bota s-a dus in instanta numai cu lichelele din aripa florea. cei mai prosti si analfabeti dintre avocatii lui florea au atacat avocatii bota. adevaratii avocati nu au nimic unii cu altii, fiecare isi vede de treaba lui.sfertodoctii gen avi sunt cei care au trait ca niste paraziti de pe spatele altora. un asemenea individ ne invita sa dam examen pecuniar pe mii de euro sa intram intr-o gasca de mafioti unde functioneaza legea omerta. uite avi ca avocatii cinstiti nu va mai accepta magariile, lichelele puse pe inselaciuni sa mearga la puscarie. deunazi il amenintai pe bota ca va vedea el ce i se pregateste si la fel celor 5000 de avocati. fanaticule ai fi fost in stare sa ucizi numai ca sa-ti fie tie bine.

# ADEVARUL date 8 September 2014 19:56 +13

MAI ÎNTÂI AR TREBUI SĂ AVEM MAGISTRAȚI,DUPĂ CARE POT EXISTA AVOCAȚII-JUSTIȚIABILII,CĂ ALTFEL ÎN LOC DE JUSTIȚIE AVEM UN FEL DE BURSĂ,DE PIAȚĂ...PROCESELE CARE NU ADUC BANI DUREAZĂ ANI SI ANI DE ZILE SI SUNT DECIZII ABSURDE...RESTUL ÎN FUNCTIE DE CINE PUNE MAI MULT IN TALERELE BALANȚEI,IAR ASA ZISA JUSTITIE ROMANĂ NU DOAR CĂ ARE OCHELARI DE VEDERE,DAR IN TIMP SA TRANSFORMAT INTR-UN MONSTRU MAFIOT,NISTE GRANICERI CORUPTI,BĂSIȘTI.

# avocat traditional adevarat date 8 September 2014 20:10 +17

Tare as dori sa citesc pe Luju  un interviu de la marele , eminentul si nemaipomenitul procuror bujorean de la moldova. :D :D sa vad cum scoate camasa ca risipit banii publici pentru plimbarea lui bota si a catorva zeci de oameni nevinovati. Cati angajati platiti de stat au fost cooptati in acea mizerabila defaimare a unor oameni corecti care nu au incalcat legea.

# Ultimul Charlot date 9 September 2014 10:42 +6

S-a inscris la examen de admitere ca avocat definititv in Baroul Suceava ( traditional ) tocmai la cei ce au formulat plangerea penala impotriva avocatilor pe care i-a plimbat in catuse. Decizia 41 din 20.08.2014 a Baroul Suceava. 

# pt mincinosii traditionali date 8 September 2014 20:14 +8

http://botosaninews.ro/209205/general/stirea-zilei/un-avocat-din-botosani-este-executat-silit-de-un-client-vezi-de-ce/

# Ghita Bizonu' date 8 September 2014 22:01 -6

Stati asa ! Des-re ce este vorba ?! Cumva despre practica ilegala a " a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania,de suspendare din profesie a avocatilor care nu isi platesc contributiile obligatorii catre Casa de Asigurari a Avocatilor (CAA)?~ Pai ia sa vedem ce scrie la Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat Art. 28. Calitatea de avocat este suspendată: a) 3 în caz de incompatibilitate, pe durata existenţei acestei stări; b) pe perioada interdicţiei de a profesa, dispusă prin hotărâre judecătorească sau disciplinară; c) 2 în caz de neplată totală sau parţială a taxelor şi a contribuţiilor profesionale către barou, către U.N.B.R. şi către sistemul propriu de asigurări sociale, timp de 3 luni de la scadenţa acestora şi până la lichidarea integrală a datoriilor; d) la cererea scrisă a avocatului. si mai avem Art. 92. (1) Sunt membri ai Casei de Asigurări a Avocaţilor toţi avocaţii în activitate, avocaţii pensionari şi urmaşii aces

# jurist date 8 September 2014 22:32 +7

bai bizonel vezi ca ai uitat articolul referitor la calitatea de avocat pe care o are doar cel inscriu intr-un barou. ori voi nu aveti acte de infiintare. asa ca spor la cotizat pe apa simbetei.

# Ultimul Charlot date 9 September 2014 10:46 +2

Bizonul are dreptate, legea trebuie respectata. DOAR...ca nivelul taxelor e dispus discretionar de mafia avocaturii clandestine/flociste. Mergeti la Bota sau modificati-va nivelul de taxe. Dati-va jos conducerile care v-au vandut si v-au mintit tot timpul. 

# Ghita Bizonu' date 8 September 2014 22:04 -10

(2) Avocatul înscris în barou, cu drept de exercitare a profesiei, este obligat să contribuie la constituirea fondului Casei de Asigurări a Avocaţilor. Contribuţia nu poate fi mai mică decât suma stabilită de Consiliul U.N.B.R., astfel încât să acopere nevoile curente de plată ale Casei de Asigurări a Avocaţilor. Avocaţii pot face parte şi din alte forme de asigurări sociale. cf http://lege5.ro/Gratuit/ge2danzsga/legea-nr-51-1995-pentru-organizarea-si-exercitarea-profesiei-de-avocat (care [retinde ca ar fi forma prima a legii) Deci cf legii avocatul este obligat sa plateasca taxa la CAA .. si calitaea de avocat se supenda de drept daca nu isi plateste contributiile ATUNCI despre ce practica ilegala se scrie pe aici? Cumva respectarea legii a devenit ilegala in Romania?!

# Bizonule tot BOU ai ramas date 8 September 2014 22:20 +8

Bizonule  tot prost  ai ramas  daca mata iti da o lege sa  stai inchis  in casa tu stai  ca prostul... N-ai auzit de LEGISLATIA  EUROPEANA CARE INFIRMA ORICE LEGE DATA DE MATA !

# Bizonule tot BOU ai ramas date 8 September 2014 22:27 +7

Cand Mata  cu UNBR asta fara  acte dau legi proaste care iti limiteaza libertatatile ,  UNIUNEA EUROPEANA  A STABILIT INCA INAINTE  SA TE NASTI TU CA ORICE LEGE DATA DE O CLICA  DE PROSTI  , NU ESTE LEGE  CI SE APLICA LEGEA EUROPEANA ....  DACA TU SI MATA CU TACTU  SUNTETI PROSTI PLECATI DIN ROMANIA  SI DIN UNIUNEA  EUROPEANA  !

# PITBUL 2 date 9 September 2014 00:18 0

mai festitus nationalis,iar folosesti vocabularul tau de derbedeu?Asa te-am cunoscut,as ai ramas.Crapa fiere in tine de ciuda.Nu o mai duci mult,te dau in suturi afara chiar ai tai.

# Ghinea date 8 September 2014 22:31 +10

Este exclus sa fi fost infiintat prin lege, cat timp numai institututiile publice sunt astfel infiintate de stat conform art 2 din 544/2004.

# gigi date 8 September 2014 22:38 +10

UNBR Bota a fuzionat deja cu UNBR Florea. Actele au fost semnate si urmeaza sa fie facute publice. Negocierile au fost grele pentru ca Bota nu a vrut sa renunte la functie de Presedinte. Florea este membru in Marele Consiliu al UNBR. Gata, de maine veti merge in instante si veti afla aceasta noutate.

# fane date 8 September 2014 22:50 -6

Si Bota a fost ales presedinte pe viata, asa-i ? hahahahahaha !! Du-te ba si te culca, nu mai abera pe aici !

# didina date 8 September 2014 22:41 -11

Eu nu am inteles cine este acest Anghelus. Si nu am inteles nici ce vrea el de fapt. Acum, recunosc faptul ca nu am avut rabdare sa citesc povestea de mai sus. Am, totusi, o curiozitate ; cam cat costa porcaria asta de reclama? Pare un pic jenanta treaba asta. Luju a inceput ca o treaba serioasa si termina ca o matracuca ..pe bani!. Naspa!

# Lulu date 8 September 2014 22:45 +10

DNA, este sesizat de mult timp, dar plangerile au fost declinate Curtilor de Apel din tara prin smecherii ale mafiotilor procurori corupti din aceste fie din DNA fie de la Curtile de Apel sunt mana in mana prin toate aceste institutii astfel deturmnand sensul plangerilor cu privire la traditionali si fac tot ce vor ei. Numai Iohannis mai salveaza ceva ca Ponta am vazut ce-a facut impreuna cu Basescu, au coabitat si au participat la congresul traditionalilor. de ce nu participa si la congresul avocatilor lui Bota ? imaginati-va ca am sesizat SRI si a spus ca nu este problema de interes national. Pai, nu-i de interes national respectarea ordinii onstitutionale si a legii din aceasta tara ? Atunci ce mai este de interes national in Romania lor, dominata de mafioti in toate institutiile ? Spun ei ca la magistratura se castiga examenul numai pe baza interviului, intrucat examenul se modifica tot de mafiotii din sistem . Cer rost are interviul , daca examenul este cat se poate de serios ?

# avi avi date 9 September 2014 14:54 +1

mai acestia,voi sunteti sanatoi la cap?Ce sesizari ati facut mai la DNA si SRI?Pai aste institutii sunt competente a solutiona idioteniile voastre?Unde ati invatat voi drept mai hahalerelor?Va luati dupa idioteniile festitului national?Cititi mai pe siteul nostru  articolul din 5 sept.2014 si va v ati lamuri.Nu mai credeti orice va zice b ota.El a luat mana de pe voi de mult timp iar acum face circ pentru ca paine nu va poate da.Sa vedeti voi ce o sa patasca bota.cat de curand.

# Ghita Bizonu' date 8 September 2014 23:14 -10

Ba botistlor.. astea sunt toate argumentele voastre ? Argumente juridice voi a zice.. Cum dracu sa fie ceva ilegal daca este comform legii ma astia?! Las ca nu mi-e rusine nici cu "traditionali" Nici cu magistratii .. Dupa cate vaz in Romania FARADELEGEA a devenit LEGE!!! Asa ca propun ca titul site ului sata sa fie scumbat in LUMEA INJUSTITIEI sau LUMEA FARADELEGII. Incepe sa imi fie rusine ca am o diploma de drept ..Ptiu ..,. voi trebuie sa fiti reformati cu mitraliera!

# avi bizonu date 8 September 2014 23:49 +7

Bizoane esti bolnav la cap. Ti-ai ales porecla potrivita, bizon cu sensul de prost. As adauga ca esti si sub influenta drogurilor, scrii si te exprimi ca un analfabet juridic. De fapt Anghelus ii are in vedere pe cei ca tine, sfertodocti care fac bransa de ris. 

# Ghita Bizonu' date 9 September 2014 16:22 -1

Bransa?! Adica vrei sa zici ca sunt .. avocat?! Poti face dovada?! Sau ca as fi sub influenta drogurilor ?! Pai vezi?! Voi doar cu gargara nu cu probele ...

# avi avi date 9 September 2014 00:10 -9

nu mai,Anghelus vorbeste prostii iar voi(tot ca el) le inghititi.Justo,lulu,998 si alti cativa,in zadar faceti circ si diversiuni ca nu va crede nimeni.Zilele lui Bota sunt numerate(ca persoana pseudopublic).DACA FLOREA VA NEGOCIA CU PARALELII,O VA FACE CU NIMERINCU.EL ESTE ADEVARATUL PRESEDINTE AL AVOCATILOR ,,constitutionali,, Bota este trecut si nici macar istorie nu va ramane.Vorba lui Nimerincu,,prohodul lui bota,,

# vicky date 9 September 2014 00:48 +1

Bai prostilor  voi nu intelegeti ca  aici este  vorba  de lege  si de  adevar in avocatura nu de muisti  si de nimernici  care sa puna mana  pe  ciolanul care oricum nu exista pentru ca l-au mancat  comunistii care au confiscat  AVOCATURA  ROMANIEI  Voi SUNTETI PROSTI   sau SUNTETI CU TOTII PROSTI.  Omul ASTA VORBESTE ROMANESTE  DESPRE PROBLEMELE GRAVE ALE  TARII    si voi TATELOR  VA CRACANATI IN PROSTIA VOASTRA   SI  LUATI MUIE  SI DE LA FLOREA  SI DE LA BOTA ...

# un oarecare date 9 September 2014 05:08 0

Tataie Anghelus, ne lasi cu tampeniile tale? Iti dau eu un exemplu cu un avocat din Baroul-Buzau, l-am numit pe Predonescu Lucian, care a luat 1.100 lei pentru ca a scris cu manuta lui doua cereri de executare silita... Si daca acest parlit de avocat ar fi reprezentat in instanta creditorii in contestatie la executare, cat ar mai fi incasat ca onorariu? Intrebari, tataie Anghelus...

# Valeriu Mangu date 9 September 2014 08:00 0

Articolul "Până la urmă, miza suspendării din funcție a Președintelui României este grațierea dlui Dan Voiculescu?", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu 

# chisca date 9 September 2014 08:36 +1

Cand o sai vad judecatati cu aceiasi celeritate si de acelas complet minune pe numitii;basescu,videanu,udrea, berceanu,popoviciu et. comp. indiferent de culoarea si apartenenta politica atunci voi putea accepta ideea unei justitii oarbe. daca sant nevinovati sa fie sanatosi daca vor fi gasiti vinovati de completul magnific sa plateasca confor legii.

# visu date 9 September 2014 10:10 +5

Bota e cel mai de forta in dizidenta impotriva sistemului rutinat si mafiot. Pacat ca nu ne alaturam curajului si principiilor sale iar unii au replica doar de dragul adversitatii cainesti!

# pt nataraul avi avi etc date 9 September 2014 11:23 +7

Ramai la mare ca te belim cind vii avi pigus. O sa-ti dam in cap cu cartea pina te facem avocat cinstit. Tu si ratatii de teapa ta in vecii vecilor nu veti fi nici la degetul mic a lui anghelus. Absolut toti suntem nemultumiti de magariile voastre. Ati alimentat un conflict inchipuit cu bota ca sa ne furati banii. Hotilor si porcilor ce sunteti. Stim ca nu avem acte de infiintare si stim ca voi sunteti buni de bagat direct la puscarie. Nu cred ca mai exista vreun individ in tara asta cu atitea infractiuni la activ si care nu raspunde penal. Voi membrii securisto comunistoizi trebuiti bagati pe viata in celula. Ati nenorocit mii de oameni porcilor care nu va mai saturati de bani. Huuuuo  !!!

# avi avi date 9 September 2014 17:17 +1

ce vorbesti mai natarau festit?De ce te dai avocat traitional nemultumit?Esti jalnic mai festeala nationala,esti jalnic.La puscarie veti merge tu,cat de curand si toata gasca voastra de paralelo/clandestino/fraudulosi.PS nu chiar toti ci doar aceia care iti mai cred idioteniile.

# avi cocosila ,,traitional,, date 9 September 2014 17:30 0

avi de cand esti tu ,,traitional,,!? Tu nu stii sa scrii si te dai avocat! Vorba ta ,,La puscarie veti merge tu,, hihihi !!!

# psihic date 9 September 2014 15:43 0

L`au lasat nervii si pe `asta. le face un serviciu, atacul irational si vulgar le confirma pozitia nu o submineaza. vor spune: Uitati cine ne contesta "niste unii" .. fara caracter..

# Tare date 9 September 2014 16:22 +3

Nu este vorba de asa ceva  psihanalistule tembel. Intoxicarea ta  este tipica securistilor flocisti . Sa ai curajul si forta lui Amghelus  denota un caracter tare , iar faptul ca procedeaza legal la  tragerea in raspundere in justitie hotii nu trebuie decat laudat..  Toti juristii trebuie sa aibe curajul sa faca sesizari legale hotilor  si politicienilor care  au gasit raiul prostilor in RO...

# oarecare 2 date 9 September 2014 17:20 -2

ewti tare mai fals oarecare,esti tare.Dar si festitul national si anghelus sunt tari:tari de cap,cum se zice la romani celor care nu prea au minte.

# DNA date 9 September 2014 17:56 +1

Avi avi nu ne spui si noua ce s-a discutat la mamaia? Se aude ca vreti sa majorati taxele si ca va doare in cot ca avocatii au saracit din cauza birurilor. Ia zi ce surprize ai mai pregatit pentru concurenta?  :D :D :D  zi festeala "traitionala" ca sa stim si noi. Ai profitat din plin de  -litoralul pentru toti? Cu ce ai mers, cu autostopul?? Am auzit ca passatul ti l-ai dat la remat.  Bai agariciule tu nu te poti k.k. de foame si te dai avocat pe site. Am vorbit cu gardienii si le-am spus sa-ti scoata netul din celulă. 

# @DNA date 9 September 2014 20:41 -1

esti prost,esti chiar foarte prost.Si derbedeu pe deasupra.Vezi,eu nu am vorbit la Balaceanca sa iti taie netul.Si stii de ce?Daca nu ai scrie,de cine am mai face noi misto?Mai ce-mi plac glumele mele cand fac misto de festitus nationalis.

# justo date 9 September 2014 19:21 +1

Avi esti desfiintat, ilegalist, neinfiintat. Dupa lege nu esti avocat.  :P :P :P

# kavyn date 9 September 2014 20:27 +2

Paine castigam noi fraere, bota ne-a dat documente legale in baza carora am devenit avocati, ca si voi, insa noi avand la baza hotararea judecatoreasca ce ne da acest drept de a profesa. certificatul fiscal obtinnut de noi nu difera de cel pe care il aveti voi, iar la baza au stat documente identice cu ale voastre, dar emise de U.N.B.R. infiintat lega de Bota prin statut si act constitutiv abstract de norma juridica generala si impersonala care nu infiinteaza entitati denumite barouri, numai ca voi idiotilor, sunteti pasuiti de mafia din justitiei si nu numai, ci de toate institutiile de stat prin rubedenii de ale lor primite in avocatura ca si Ponta sau fiica lui Basescu, apoi cu sprijinul lor mulgeti statul de bani. Este clar ca Ponta Predoiu si Basescu care vau girat drepturile participand la congresul vostru anterior scandalurilor lor politice de azi , sunt tot impreuna cot la cot cu voi si rubedeniile voastre. de Costiniu ce sa mai vorbim, am vazut articolul Ziarul Romania Libera.

# avi avi date 9 September 2014 20:38 -2

bai agaricilior,voi aveti numai impresia ca sunteti avocati.Daca nici dupa 10 ani de fraiereala botista nu v-ati prins e rau de tot cu voi.Unii nu stiti drept,altii sunteti agramati(kavyn,de ex.)altii vorbesc precum derbedeii,unii sunt condamnati,altii urmeaza etc.Iar festeala nationala jubileaza de prostia voastra.

# POLO.NICU date 10 September 2014 11:00 +2

Ia zi tu care-s aia condamnati si care urmeaza, ca prea esti cu fumigenele prin zona...

# Sulyman date 9 September 2014 20:39 +1

Faptul ca am sesizat DNA si SRI dovedim cu inscrisuri certe ca aceste institutii ale statului nu cunosc bine atributiile si sunt numai slugile lui Basescu puse acolo in interesul sau si a lui ponta. Cred eu ca interesul statului este acela de a se respectas legile tari conform art 16 alin.2 din Constitutie coroborat cu art 1 alin.5, raportat la art 4, adica sunt chestiuni de interes national toate normele juridice ale aceste tari, daca anumite fapte antisociale reprezinta actiuni sau inactiuni contra ordinii publice si bunelor moravuri cat si fapte contrare ordinii constitutionale ei au obligatia legala de a sesiza principalele instituti de stat inclusiv CSAT. Este sau nu ? Traditionalii, sunt niste ibegili si impostori, de unde sa conoasca ei astea , cat timp nu detin acte de iunfiintare si nu au dovedit dreptul lor cu acte in instanta atunci cand li s-a cerut acest lucru esential intr-un stat de drept. Inteleg ca ocupa si sediul in parte chira in cladirea Curtii de Apel Bucuresti ?

# oarecare date 9 September 2014 22:01 -1

Popa, iar scrii ? Asta e defectul democratiei, toti imbecilii au voie sa aiba calculator. Copii ai ? Daca inca mai esti fertil, du-te de te castreaza, faci un bine omenirii, scapam lumea de alti prosti al caror tata poti fii ! Popa, Popa, oricate nume ai avea, tot tembelul tembelilor vei ramane !

# oarecare date 9 September 2014 22:03 -2

Bota, esti mandru de Popa pe care l-ai uns avocat ? Vai de capul vostru, asa reclama va faceti ? Halal bar de Balesti !!!

# avi avi date 9 September 2014 20:57 0

bun nume ti-ai ales mai fraiere.Pe langa faptul ca scrii prostii si ai o fraza confuza de nescolat suficient,nici nu cunosti scrierea limbii romane:respectas,legile tari,principalele instituti, ibegili ,iunfiintare, in parte chiria(?).Mai sulycamane,nu esti cumva nea popa tulcea?

# Azuga date 9 September 2014 22:42 0

Vezi mai prostanacule ca inebunesti rau cand ti se spune adevarul. Doare , nu-i asa ? Daca ar fi Popa, te-ar spovedi el sa te saturi de corecturi pe luju . ro ;  Prost te-a mai nascut si facut mata betiva si prostituata de bordeluitri pana te-a vazut avocat . Te crezi destept ? n-ai dacat sa corectezi continuu ca noi tot vom scrie liberi . Asa iesti tu prost, te stim noi . Cat despre Costiniu citeste si tu in Romania Libera ca ea va tine inca in brate cu sediul unbr in incinta institutiei Curtii de Apel Bucuresti , iar ponta si basescu nu vad nimic decat scandal public intre ei pentru intereselel lor si ale  copiilor , copiilor lor.

# AVI AVI date 9 September 2014 23:03 0

mai agramatule,asculta-l mai pe oarecare ca faci un bine umanitatii.Halal vocabular ai.Continua si o sa-l intreci de derbedeul derbedeilor.Dar mai bine mergi mai la soferie.Poate acolo iti va fi de folos vocabularul.Bai prostanacule,stii cu se scrie corect mata,iesti?neam de manivela ai fot,neam de man ivela ramaichiar daca bota ti-a dat o hartie fara valoare.

# avi avi date 9 September 2014 23:09 +2

Eu sunt un dobitoc incurabil. Taica-miu a dat spaga ca sa ma vada avocat . Eu nu vreau decat sa cistig bani din functia ce mi-a dat-o florea. Va rog mai lasati-ma sa visez un pic ca sunt avocat.

# avi avi date 9 September 2014 23:21 -4

Adevarat grait-ai mai acesta:esti un dobitoc incurabil caruia tata socru,crasmarul de balesti i-a dat tadula de avocat.Tu vrei sabani?Din ce,din donatii?Ei uite,eu te mai las putin sa visezi ca esti avocat.Dar  numai noaptea asta ca de maine ti se taie macaroana.Jalnic personaj esti mai acesta,jalnic personaj..

# avi avi date 10 September 2014 00:02 +2

Eu sunt bolnav. De maine ma internez. 

# avi CW anal fabe ticus date 10 September 2014 07:53 +1

vai avi, ce corect scrii! ,,o sa-l intreci de derbedeul,, ,,stii cu se scrie,, ,,neam de manivela ai fot,, ,,neam de man ivela ramaichiar,, ,,vrei sabani,, hahaha!!!

# avi avi date 10 September 2014 21:09 0

sa mori tu mai bota?numai eu am greseli?Tu nu ai niciodata?Numeri greselile mele precum numara taranii cucuruzele.Macar ei aveau ce face cu cerealele alea dar tu ce faci cu greselile mele?Te faci mai destept?Ai mai mult spor la invatat pentru doctoratul ala la care te-ai inscris pe vremea lui Tuthankamon?O sa iti creasca actiunile in randul juristilor din Romania?Fii mai om serios si vezi-ti  de necazurile tale prezente si viitoare.Daca noi suntem vreo 4/5 care potam voi sunteti doar unul.Stii care ,nu?

# av baroul brasov date 10 September 2014 15:29 +3

Suntem total nemultumiti de aceasta gloata de perceptori . Sprijinim actiunea lui Anghelus. Jos cu acesti mosieri ai avocaturii.

# av traditional date 10 September 2014 18:33 +1

Abia acum vedeti mosierii din avocatura ? Ei se rotesc de mult tim in functii ! Intrati prin birourile U. N. B. R-ului, sa vedeti cum stau trantorii pe care ii platim noi din banii nostri munciti si transpirati .

# ju87lie date 10 September 2014 18:43 +1

Neam de neamul lui oarecare n-a invatat gramatica la scoala cat stie derbedeul sa faca pe desteptul dar e prost de da in gropi, sa-l vedeti cum merge pe drum sau cum pledeaza in intanta. Razi de mori ! Crede el ca poate sa-i corecteze pe altii - oarecare sau oricine - . Mai bine te faceai sofer ca nea popa si tot castigai cava dintr-o munca cinstita dacat sa inseli oamenii cu probleme litigioase care ii racolezi ca orice sau oarecare cersetor de la coltul strazii sa platesti banii la baro casei de pensii fara documente de infiintare, iar daca mori inainte de a primi pensie, ce te faci ? Cotizezi degeaba sa le umplin punga escrocilor . Casa voastra le plateste tot magistratilor spaga din fondul de pensii lunar, nu va este clara inca treaba ? Derbedeule de oarecare, prost te-a facut mata !.............

# un avocat si atit date 10 September 2014 20:22 +2

Asta care se semneaza oarecare alias avi etc.  nu ne reprezinta. E un oarecare debil batut in cap care umbla dupa un ciolanel gras pe la unbr. Numai un sfertodoct mai poate sustine ca barourile noastre sunt infiintate de burebista si ca mai poate desfiinta barourile lui bota. Daca toate instantele au confirmat legalitatea ce mai comentati aiurea. Vreti sa mentineti minciuna ca sa faceti bani nemunciti nemernicilor din unbr. Toti avocatii suntem de partea lui Anghelus si JOS FLOREA SI PUTORILE din unbr. Redati profesia avovatilor si nu unei clici de natarai cu pile in timp ce copiii buni nu sunt acceptati ca nu au bani si pile. Ne-am saturat de politicieni dubiosi primiti in avocatura, de militieni analfabeti etc.

# avi avi date 10 September 2014 21:01 -1

mai festeala nationala,nu te potolesti?Scrii cu greseli dar spui asta despte mine.Esti habarnist in ale dreptului,dar spui aceasta despre mine.Esti un sfertodoct,ratat in toate,dar afirmi acest lucru despre mine.Te dai avocat dar nu esti.Afirmi insa acelasi lucru despre mine.Ai simtit ca momentul tau de glorie(pe naiba)s-a cam dus si acum incerci sa dregi busuiocul.Dar mai acesta,cu postarile tale pe luju nu faci nimic.Agiti doar spiritele alor tai care ,oricum,nu ge mai recunosc.Zilele tale de libertate(de orice fel) sunt numarate.Asa ca,pe ultima suta de metri, nu te mai festi ca face rau gandirii.Eti jalnic mai,esti jalnic.

# avocat unbr Florea date 10 September 2014 21:13 -2

mai nemultumitilor,nu va convine la noi,la traditionali?,fuga la bota.Acolo invatati si carte,faceti si bani si veti primi si respect.Luati exemplul lui anghelus,ce mare avocat este,ce clientela are si cati bani castiga.Si totusi e nemultumit.Oare de ce?Intrebati la baroul Dambovita cine este acest anghelus si va veti lamuri

# avocat date 11 September 2014 14:09 +2

Poate o sa pleci tu avi si cu unchi-tu florea din avocatura direct spre bulău. Nu ne mai fugariti cum vreti voi jigodiilor comuniste. Da o sa trecem la bota si voi o sa mergeti la puscarie.

# minunati-va de avi date 10 September 2014 21:34 +4

Aceasta scårbă de avi este un securist prost. Posteaza la 21,01 si 21,09 cu porecla avi, iar la 21,13 se da avocat unbr florea. Bai lepra ordinara meriti scuipat si calcat in picioare. Jigodie parazita vrei bani de la noi fara sa muncesti? La munca plod comunistoid , secatura ordinara.

# avi avi date 10 September 2014 21:59 -2

derbedeul,tot derbedeu ramane.Si prost pe deasupra.Singura replica potrivita:hai sictir !Mai,ce imi place ca va enervati si va pierdeti controlul.Chestie specifica festitului national

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 10 September 2014 21:40 +3

Modelu statului de drept s-a nascut in Germania si este raspandit la nivel global. Or, la noi, prin impunerea directa a mecanismelor sale formale, nu se vrea respectarea prev. art.1 alin. 3 si 5 din Constitutie, inerente fiintei umane ca fundament al oricarei organizatii profesionale, care se vrea calificata licit intr-un stat de drept fara sa respecte art. 14 din Decretul - Lege nr. 90/1990 si art. 51 din Constitutia din 1991. Or, Romania de astazi e un stat de drept al demitatii umane care sa respecte libertatea individuala a fiecarui cetatean atestat avocat cu acte in regula emise de catre o institutie competenta in teritoriu ? Nu ! Statul, prin D.G.F.P., in teritoriu, participa la dezvoltarea democratiei si promovarea valorilor individuale sau personalitatii umane fara a dauna altora, respectiv vizand exteriorizarea voitelor exprimate in continutul unor acte juridice avand la baza o hotarare judecatoresca ramasa definitiva intr-un stat de drept, fara a viza modul de gandire fascist

# avi avi date 10 September 2014 22:04 -2

buna dimineata,nea popa.Te-ai trezit?Nu ti-am spus sa nu mai semnezi cu av.pentru ca nu esti avocat?In rest,aceleasi tampenii .postezi pe luju cu o fraza si o topica aiurite,astfel inct nu intelegem nimic din ceea ce vrei sa transmiti.mergi inapoi la soferie.Acolo poate te pricepi mai bine.PS Sa nu crezi ca daca ai postat sub alt nume dar ai folosit limbajul derbedeului festit,nu te-am dibuit.

# @@@avi date 10 September 2014 22:20 +2

Avi drogatul s-a trezit?  :D

# ionel avi date 10 September 2014 22:23 +3

Avi ti se apropie funia la par. Parca vad ca o sa mergeti la mititica in grup pentru frauda cu banii din asigurari.

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 11 September 2014 09:43 0

Regula precedentului presupune ca hotararea sau decizia data de o instatnta este obligatorie pentru instantele de acelasi grad, respectiv pentru instantele inferioare in grad cu cea care a pronntat-o. Or, decizia leaga instanta care a pronuntat-o insa se poate aplica si diferit, dupa caz, in Romania, nu se respecta art.1 alin.5 si art. 129 din Constitutie.  Precedentul nu este decizia in totalitatea sa, ci ratio decidendi al acesteia, adica principiul in virtutea caruia o cauza este rezolvata, motivele care determina direct decizia sau esenta rationamentului juridic ce o fundamenteaza. ratio decidendi este obligatorie, abiter dicta avand doar valoare presuasiva, adica de ceea ce judecatorul declara fara ca aceasta sa fie absolut necesar trebuie sa si distinga intre ratio decidendi si abiter dicta luand in considerare doar principiul si apoi sa distinga intre deciziile ce constituie precedent, care sunt cele mai pertinente intr-o materie si deciziile date din eroare, excesiv sau abuziv.

# oarecare date 11 September 2014 14:34 -2

Popa, ai reaparut ? De unde ai copiat, nataraule ?

# xxl date 11 September 2014 17:17 +2

Care-i nemernicul asta de oarecare , ca asa un mare idiot si tampit n-am vazut.

# Ratione date 11 September 2014 17:37 +2

oarecare, mai citeste si tu mai prostule, si lasa corectatulpe luju, intrucat te intrebi ca prostu sau boul la poarta nou uitandu-te. De unde o fi copiat-o ca pare adevarata si a uitat s-o corecteze ? Nu-i asa berbedeule ?

# Curia date 11 September 2014 17:57 0

Statutele profesionale, fie adoptate prin lege , fie adoptate de organele profesionale nu se aplica retroactiv si nici nu-si schimba natura lor de reglementare generala a oricarei categorii profesionale. Actele constitutive stabilesc generic si obligatoriu reguli aplicabile prin constrangere si se publica in Monitorul Oficial . Legea nr.51/1995 este una de control, nu una de reglementare directa. Judecatorii din cadrul CSM, nu se pot pronunta in afara exeistentei unui litigiu dedus judecatii,ci se pronunta doar in masura in care solutioneaza un caz concret. In cazul UDMR, nu au procedat corect deoarece influenteaza justitia. Chiar si idrumarile sun interzise care pot formula o regula generala si obligatorie pentru instante.

# JUSTO date 17 September 2014 14:15 +2

:lol: Are dreptate  Anghelus .... SOLICITAM INTERVENTIA DNA !  CE FACE CAA/ UNBR CU BANII AVOCATILOR ? CALCULE MATEMATICE OBIECTIVE : 23.000 avocati x 250 lei lunar COTA OBLIGATORIE = 5.750.000 lei = 1.337.209 EURO (Curs, 4,3 lei /Euro) => ( 16.046.511 EURO ANUAL) 1.337.209 euro LUNAR : 200 pensionari avocati = 6.686 euro/ FOND PENSIE lunar / PENSIONAR Ori, CHIAR daca s-ar plati cate 1000 euro/LUNAR pensie avocatilor pensionari => 200.000 euro pensii Atunci ce face CAA /UNBR cu restul de 1.137.209 Euro lunar care x 12 luni inseamna in 2014 o acumulare de 13.646.508 EURO/an UNBR/ CAA FACE AFACERI PE SPATELE DREPTURILOR LA PROFESIE SI PE BANII AVOCATILOR ? FARA NICIUN CONTROL - AUDIT FINANCIAR ?  GATA CU FARADELEGILE SI CU SIFONAREA BANILOR SI DREPTURILOR AVOCATILOR DIN ROMANIA DE CATRE O GASCA CONSUCATOARE DIN UNBR CARE NU ARE NICI MACAR ACTUL DE INFIINTARE A PERSOANEI JURIDICE UNBR !

# avi avi date 17 September 2014 14:22 +1

Eu si cu oarecare suntem perfect de acord cu JUSTO. Florea si ceilalti indivizi care sunt la conducere ttebuie sa explice unde s-au evaporat banii platiti de colegii nostri. Multi nici nu cistiga sumele astea in provincie, mai aduc de acasa bani. E jale cu aceasta sarlatanie la nivel de tara. La puscarie, vrem vinovatii la puscarie.

# avi avi date 17 September 2014 14:35 0

bai desteala nationala,de ce semnezi cu nick-ul meu?Chiar in halul ala de degradare ai ajuns?Raspuns:da.Esti ordinar.Ai ma curajul si raspunde la postarile noastre.

# BI date 17 September 2014 21:47 0

Perfect calcul, insa ce-i de facut cu cesti ipostori, carene fura cu nerusinare si se tot rotesc la conducerea U.N.B.R. in continuu , iar noi platim ca niste prosti fara sa facem ordine in ograda noastra, dar vorbim de Bota.

# elena date 18 September 2014 23:20 0

la facultatile domniilor voastre nu se invata si limba romana? ca nu imi dau seama....

# Gyulay date 20 September 2014 18:01 0

Elena, afla ca noi invatam in Maghiara si nu in romana.

# Gyulay date 22 September 2014 21:01 0

Nu va mai dura mult si vom avea numai magistrati maghiari. La ce folos limba Romana in regiunea noastrat autonoma majoritar maghiara ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva