24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INTERVENTII SUBTERANE – Sistemul incearca sa obtina la Inalta Curte anularea excluderii din magistratura a executantei Camelia Bogdan si sa ii inlocuiasca sanctiunea cu una mai blanda, astfel incat judecatoarea sa poata fi folosita mai departe in instante. Cerem SRI sa monitorizeze operatiunea pentru a preveni un atentat la siguranta nationala. Speram ca informatia sa fie falsa

Scris de: L.J. | pdf | print

8 September 2017 15:53
Vizualizari: 9976

Vestita judecatoare Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti (foto), data afara din magistratura de CSM, este asteptata, luni 11 septembrie 2017, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. La instanta suprema va avea loc un termen in recursul pe care Bogdan l-a declarat fata de hotararea CSM de excludere din magistratura. Lumeajustitiei.ro a intrat insa in posesia unor informatii extrem de grave in legatura cu ceea ce ar urma sa se intampla la Inalta Curte.


Surse judiciare avizate care au dorit sa isi mentina anonimatul ne-au dezvaluit ca Sistemul care in aceste zile incearca sa isi pastreze puterea pregateste o lovitura prin care sa arate ca inca mai are multe de spus. Potrivit surselor mentionate, Sistemul incarca sa obtina la Inalta Curte anularea excluderii din magistratura a executantei Camelia Bogdan. Este data ca certa inlocuirea acestei sanctiuni cu una mai blanda, astfel incat Camelia Bogdan sa fie folosita in continuare in instante. Tocmai de aceea, avand in vedere aceste informatii, cerem SRI sa monitorizeze intreaga operatiune astfel incat sa previna orice fel de interventie si un atentat la siguranta nationala. In acelasi timp, speram ca informatiile sa fie false, iar sanctiunea dispusa de CSM in cazul Cameliei Bogdan, una corecta in opinia noastra, sa fie mentinuta si de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Bani de la un SRL contractat de o parte din proces

Dupa cum se stie, judecatoarea Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura in 8 februarie 2017, de Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM, pentru incalcarea prevederilor de la art. 99 lit. b) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Mai exact, este vorba despre abaterea disciplinara referitoare la “incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii”.

Excluderea din magistratura a fost dispusa dupa ce Bogdan a fost depistata ca a primit bani de la un SRL contractat de Ministerul Agriculturii, in timp ce judeca “Dosarul Telepatia”, unde parte vatamata era chiar Ministerul Agriculturii. Concret, Camelia Bogdan a primit de la respectivul SRL 10.000 de lei pentru participarea la un seminar organizat in Poiana Brasov. Prin acceptarea acestor avantaje (bani, cazare, mancare), judecatoarea Camelia Bogdan nu doar ca a incalcat regimul incompatibilitatilor si interdictiilor impuse magistratilor, dar avea obligatia sa se abtina intrucat avea contract de prestari servicii incheiat prin interpus cu o parte din dosar.

Iata comunicatul CSM privind excluderea din magistratura a judecatoarei Camelia Bogdan:

In sedinta de azi, 8 februarie 2017, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Camelia Bogdan, judecator in cadrul Curtii de Apel Bucuresti.

In temeiul prevederilor art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, Sectia pentru judecatori a aplicat doamnei judecator sanctiunea disciplinara constand in'excluderea din magistratura' pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazuta de art. 99 lit. b) din acelasi act normativ - 'incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii'.

Hotararea sectiei va cuprinde, alaturi de alte elemente prevazute de lege, descrierea faptei pentru care s-a aplicat sanctiunea disciplinara mentionata, urmand a fi redactata si publicata pe site-ul Consiliului www.csm1909.ro in termen de 20 de zile de la pronuntare.

Aceasta poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

Plangerea care zace la DNA

In paralel, impotriva judecatoarei Camelia Bogdan a fost formulata si o plangere penala, tocmai pe acest motiv, ca a primit bani de la un SRL contractat de Ministerul Agriculturii in timp ce judeca “Dosarul Telepatia” in care parte vatamata era chiar Ministerul Agriculturii. Plangerea a fost depusa de Grupul de Investigatii Politice, inca din mai 2016, dar de atunci si pana acum nimic nu s-a intamplat, desi cazul este extrem de simplu. Plangerea a fost inregistrata la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, de unde a fost trimisa la DNA. Si acolo a ramas. Caci, intr-o postare de pe Facebook, din 7 septembrie 2017, GIP a acuzat ca sefa DNA Laura Kovesi ar refuza sa o ancheteze pe “prietena ei” Camelia Bogdan:

Kovesi refuza sa o ancheteze pe prietena ei, Camelia Bogdan. De mai bine de un an, plangerea noastra referitoare la ilegalitațile judecatoarei Bogdan este ascunsa prin sertarele DNA. Cauza este una foarte simpla si ar fi putut fi rezolvata si de un procuror debutant: in timp ce judeca Dosarul ICA, judecatoarea Bogdan a primit bani de la Ministerul Agriculturii, parte in proces. La doua zile de la primirea banilor, Camelia Bogdan a dat o sentința definitiva in favoarea Ministerului Agriculturii.

In 27 mai 2016, am sesizat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti in legatura cu faptele judecatoarei Bogdan. Parchetul de pe langa CAB s-a spalat pe maini si a redirecționat plangerea catre DNA dupa numai cateva zile, pe 9 iunie 2016.

Au trecut un an si trei luni, timp in care Camelia Bogdan a si fost exclusa din magistratura de CSM pentru 'fapte de o gravitatea deosebita'. DNA ascunde in continuare acest dosar”.

Comentarii

# Mirela date 8 September 2017 17:34 +13

Păi apropo de ,,sistem'' Guvernul Star-Trek, care zicea Jos-sistemul, deja a devenit Guvernul STAR-FREC, adica Ling-Sistemu'...De aceea le dă bani mai multi la SRI şi mai putini la educație și dezvoltare. Bravo măă...Trăsni-v-ar Dumnezeu ca toți sunteți o ,,apa și-un pămant'' tot ce faceți voi faceți doar pt. Voi,....ca poporul tre' să intre ori la puscarie, ori la plătit salariile mărite ale sistemului.

# DODI date 8 September 2017 21:31 +9

Numai când îi vezi fața de klingorian îți pierzi încrederea în adevărata justiție pământeană. Dar o lași să îți hotărască soarta te-ai nenorocit. S-a convins și Voiculescu. Era să o comită și hăhăilă cu fratele. Sculele soroșiște nu vor să piardă o așa lepră, care se naște una la o generație. Este rara avis printre magistrații români. Săraca nici nu realizează cât este de penibilă, mani******bilă și ieftină (a fost cumpărată cu bani de țigări!).

# tamaris.lucian date 16 September 2017 09:21 +1

are dreptate DODI , asa o mekla e una la 100 de ani

# Anela date 9 September 2017 11:08 +1

Ma intreb ce femeie sanatoasa la cap se tunde ca un copil de gradinita!? asa o tundeam eu pe fiica-mea in clasa 1 elementara!!!!! E mai mult decat penibila....mafioata ieftina,fara caracter.

# VETA date 9 September 2017 13:19 +1

NU s-ar zice că cea „freză” o avantajează! Din banii încasați aiurea putea apela la un hair stilist să i se potrivească :P .

# Esmeralda date 11 September 2017 08:57 0

Este tunsoarea(in varianta blonda) care a facut-o celebra pe Louise Brooks dupa ce a intrepretat rolul Lulu in filmul Pandora's Box. Louise Brooks apare si in videoclipul unei melodii in voga prin anii 90,a celor de la Orchestral Manoeuvres In The Dark. Posibil ca melodia si acel videoclip sa o fi inspirat pe Camelia in alegerea frizurii. https://www.youtube.com/watch?v=PMFKib_Byb8

# Pacala date 11 September 2017 17:19 0

Cum recunosti o Klingoniana,o tradeaza fata si caracterul ? :-x .

# Titus date 10 September 2017 20:07 +2

Camelia ne agresezi vizual din orice pozitie te-ai fotografia.Fa si tu un bine tarii si lasa ne,esti pe aratura

# Costea date 9 September 2017 11:15 +4

Justitia noastra a luat-o rau pe aratura...Nu stiu cand s-o vindeca pacat ca cei ce trebuie sa faca puscarie ne judeca pe noi in bataie de joc dar pe bani multi.Ce tara e asta!!!!! cei mai josnici indivizi au ajuns sa imparta dreptatea???!!! Chiar nu pot fi trasi la raspundere, guvernul asta e impotent , las sau corupt si el?????

# Ralu date 10 September 2017 00:23 0

Pai singura explicație este ca guvernul este impotent,  las sau cea mai sigura varianta corupt și el ca și justiția.  Acum vor sa praduiasca tot po******ția prin tot felul de taxe, indraznesc chiar sa se ia de romanii din afara care muncesc vai de capul lor departe de casa si in cine stie ce conditii( nu lejer la birou sau latratori pe la stiri sau emisiuni, munca de asta usoara)ca sa plătească nenorocitii care au distrus țara  ( procurori, SRI, ) , pensii speciale etc . Cu furci și cu topoare pe toți trădătorii ăștia.  judeca oamenii simpli în bătaie de joc pe bani multi în timp ce ei pe la spate fac numai ilegalități, coruptie, mishmashuri, chiar și de pe spatele deținuților fac afaceri murdare, de aia și vor pușcării cat mai multe și cat mai pline.

# Chain date 10 September 2017 12:54 0

O tâmpenie și o aberație mai tâmpită ca asta nu s-a mai auzit decât în Republica Mafioților România.  Cum adică? Dacă tu nu faci nici un leu în România,  ba mai mult diaspora de fapt întreține cu banii trimiși acasă aceasta tara, cum adică sa plătești taxe și impozite în România? Ce e cu porcăria asta? Nu mai știu de unde sa stoarcă bani sa dea la mafiotii din justiție, procurori, judecatori, SRI, polițiști?  Sa le taie la jumate veniturile mafioților ca și asa nu merita și sa vezi ce se umple tara de bani. Mai nenorocitilor.  Vedeți-vă de borșul vostru și cum sa asigurați un trai decent romanilor sa nu mai fie hăituiți de mafioții procurori,judecatori,mascați, ANAF,polițiști. De ce nu iei Tudorele exemplul Italiei? Nu te mai fa ca muncești și pierde timpul când treaba poate fi foarte simpla. :-x :-?

# Floare Albastra date 9 September 2017 21:38 +2

Justitiara extraterestra din Romanica. <img src=ops:' /> A plouat, a tunat si v-a adunat... Ce natie de oameni urati la suflet si la chip...

# Margareta date 10 September 2017 13:32 +2

Klingonienii au invadat justitia romaneasca.Ce freza pe capul ei,ce nas urat ,ce gandire imprastiata.Nu-i singura rara avis din justitie <img src=ops:' /> /

# Floarea lui Dorel date 10 September 2017 16:50 0

Mda... multe flori sunt , dar putine... vor ramane cu Dorel...

# Ciubotica-Cucului date 11 September 2017 17:51 +1

Mai Dorele,ce patisi ,mai baiatule?Devenisi gradinar..... :P ,trag florile la tine ca albinele la stup. ;-)

# SF.Duh date 12 September 2017 01:12 0

SeFe clar. Incepand cu guvernul Star Trek insinuat de Mirela, comentatorii au facut asocieri de idei cu klingonieni si alti extraterestri, flori, fete, filme sau baieti, melodii sau cantareti. Noroc ca Jean Luc Picard n-are nevoie de hair stilist pentru a pricepe ca are si el un cuvant de spus in filmul asta: ENGAGE! :-)

# Floarea lui Dorel date 12 September 2017 19:03 0

Asa e cum spune Sfantul Duh. Totul e SF. Chiar si el insusi. ;-)

# SF.Duh date 12 September 2017 21:37 0

Logica florala este de necombatut. Te va diviniza Dorel ,ca floare de cult, cand va afla ca ti-am raspuns. :-)

# Floarea lui Dorel date 13 September 2017 18:22 0

Eu ma multumeam si cu postura de floare de colt...

# SF.Duh date 13 September 2017 23:19 0

Pentru ca a fost declarata monument al naturii si e ocrotita? De cult, de colt, cum te vrea Dorel, asa sa-i fii.

# Floarea lui Dorel date 14 September 2017 14:44 0

Floare de coltul patului... cred ca asa ma vrea Dorel... Daca Sfantul Duh ma indeamna sa fac voia lui Dorel... asa voi face. Cum pot sa nu-l ascult pe Sfantul Duh? ;-) Stii vorba Scripturii:" Toate gresalele vi se vor ierta voua, in afara de cele impotriva Sfantului Duh". Deci ce zice Sfantul Duh, aia voi face, nu pot face altceva. :)

# Gradinarul date 14 September 2017 17:30 +1

Colectionez flori .Klingonienele sa se abtina.

# Floarea albastra a lui Dorel date 14 September 2017 20:29 0

Dragul si scumpul meu gradinar, teoretic tu deja o ai pe cea mai rara si mai scumpa floare in colectia ta, multumeste-te cu una singura, cu mine adica. Altfel... stii tu... ma pierzi... si nu mai ajungem la modul practic... :sad:

# Gradinarul date 16 September 2017 20:06 0

Sunt colectionar de flori frumoase.Excluz klingoniencele .ele cresc in gradina lui porocala mecanica

# Floarea lui Dorel date 17 September 2017 08:30 0

Aia e problema, ca eu sunt cea mai frumoasa. Si la suflet, si la chip. Dar orbul nu vede... si surdul nu aude...

# Mirela date 13 September 2017 20:25 0

Justitia Star -Trek dati putini bani la dezvoltare si educatie.Esti de rasul curcilor Klingoniano cu insistenta ta,falsezi

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva