1 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LUJU A HALUCINAT-O PE MARGARETA – Fosta sefa din Cotet Margareta Nicoleta Tint s-a jelit din cauza titlurilor de pe Lumea Justitiei: “Am avut acele articole in presa cu niste titluri halucinante, din punctul meu de vedere... Va amintiti cu totii care au fost a...a...a... articolele”. Ghinion: Margareta va trebui sa ne suporte in continuare (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

1 April 2021 16:11
Vizualizari: 6380

Lumea Justitiei a halucinat-o pe Margareta. Ne referim la judecatoarea Margareta Nicoleta Tint (foto), zisa “Nicol”, in opinia noastra cea mai inexpresiva si slaba sefa a Cotetului Superior al Magistraturii, zis “Consiliul Superior al Magistraturii”.


 

Margreta Tint a luat cuvantul joi, 1 aprilie 2021, in sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM, cand s-a apucat sa se jeleasca din cauza titlurilor din Lumea Justitiei. Mai exact, in timpul discutarii unei cereri de aparare a reputatiei profesionale formulate de judecatoarea Evelina Oprina (logic, respinsa in bloc de membrii Sectiei), Margareta Tint a facut trimitere la modul in care presa a abordat cazul care a stat la baza cererii Evelinei Oprina de aparare a reputatie. Desi nu a mentionat site-ul nostru, trimiterea la Lumea Justitiei a fost evidenta, avand in vedere ca Margareta Tint a enumerat mai multe expresii folosite in titlurile unor articole publicate de Luju.ro. Ghinion, “Nicol” va trebui sa ne suporte in continuare.


Iata momentul in care judecatoarea Margareta Nicoleta Tinta dezvaluie ca Luju a halucinat-o (min. 30:25):


Am avut acea informare de presa pentru a spune opiniei publice care a fost situatia si care este stadiul procedurii, si sa nu uitam am avut acele articole in presa cu niste titluri halucinante, din punctul meu de vedere, cu 'Haos in Consiliul Superior al Magistraturii', 'Suspiciuni pe o licitatie cu fonduri europene', 'Cutremur', 'Caz de coruptie', 'O judecatoare rupe tacerea', va amintiti cu totii care au fost a...a...a... articolele si modul in care s-a reflectat in presa a... chestiunea invocata de doamna judecator Oprina”.


Vedeti aici (min. 30:25) momentul in care judecatoarea Margareta Nicoleta Tint, zisa “Nicol”, oficial fosta sefa a Cotetului Superior al Magistraturii, cunoscut de unii si sub denumirea de Consiliul Superior al Magistraturii, dezvaluie ca a fost halucinata de titlurile din Lumea Justitiei

Comentarii

# Neamul lui Bicilis date 1 April 2021 18:44 +4

Ce-i cu imbotnitatii astia?!? :D Daca ar urmarii un judecator din Anglia sau Franta sedinta asta ar crede se afla in desfasurare un carnaval al comediei judiciare. Doar securici!

# mitica date 1 April 2021 19:09 +9

Asta este judecatoare?

# MN date 1 April 2021 19:45 +16

asta inseamna sa ai tupeu,citesc zi de zi Lumea justitiei cu aceleasi probleme cu acesti penali ordinari. cum sa i se faca dreptate unui magistrat cinstit daca nu este cu acesti penali, eu au venit in CSM sa scape de dosarele penale, sa traga sfori si pentru blaturi cat de mari ce au venit sa faca dreptate si sa indrepte raul din justitie. a facut cineva ceva a luat CSM-ul vreo masura cu acest nenorocit de judecator Ionut Matei?, nu pentru ca este un nenorocit ca si ei.

# maxtor date 1 April 2021 19:48 -1

ghinion!(de parca maxtor ti-a rupt deshtele si le-a apasat mai apoi pe taste,ca sa citesti ce scrie pe luju.ro;este exact ca la "viol conjugal",da).

# santinela date 2 April 2021 07:54 +27

Halucinant este cum a ajuns o sa detina, la un moment dat, o asa functie ,asta-i halucinant !

# maxtor date 2 April 2021 15:28 0

(vrem o tzara ca afara!-pă 'murica se judeca ca la Inchizitie;maxtor va da un telefon inter-continental...)https://www.liveleak.com/view?t=aKevB_1616367237

# " GOGU " de la capul strungului . date 2 April 2021 20:50 +6

In temeiul prevederilor Art.30-(1), din Constitutia Romaniei, exprim urmatoarea opinie : Constat ca " PUTUL GANDIRII" , a acestei judecatoare, "NICOL" , din care a izvorat discursul din 01 aprilie 2021, precum si din mimica expresiei fetei, se desprinde ca "SUNT INDICII " ce impun realizarea unui examen complex, care sa identifice "POSIBILE " problemel incompatibile cu calitatea de magistrat. Din pacate, in sitemul de justitie romanesc " JUMATATE " din totalul judecatorilor si procurorilor, sunt : - INCOMPETENTI; - De REA-CREDINTA : - CORUPTI !!!! Domnul Razvan SAVALIUC, are totala dreptate.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.01.2023 – DNA pregateste artileria grea: cumpara Biblii si asteapta trei politicieni grei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva