22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PONTA A CIRIPIT LA DNA DESPRE DRAGNEA – Marile dovezi ale DNA ca Tel Drum ar fi compania lui Liviu Dragnea sunt declaratiile date la DNA de adversarii liderului PSD: Victor Ponta, Dan Sova, Eugen Teodorovici. Cititi uluitoarele marturii. Procuroarea DNA Carmen Lancranjan l-a legat pe Dragnea de Tel Drum pe marturia lui Dan Sova: "Noi nu aveam o convingere, noi stiam ca Tel Drum-ul este al lui Dragnea". Ponta l-a confirmat pe Teodorovici (Ordonanta)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

14 November 2017 15:08
Vizualizari: 33816

"Martorii" Victor Ponta, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, au spus la DNA tot ce stiu despre Liviu Dragnea si legatura cu Tel Drum. Noul dosar "Tel Drum" al presedintelui PSD Liviu Dragnea instrumentat de procuroarea ONG-ista de la DNA, Carmen Alexandra Lacranjan, abunda de marturii si declaratii ale importanti lideri politici enumerati mai sus. In Ordonanta emisa de procuroarea DNA Carmen Lancranjan in dosarul nr. 986/P/2014, Victor Ponta (foto stanga), Dan Sova (foto mijloc), Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, au fost audiati in calitate de martori pentru a da relatii despre afacerile presedintelui PSD Liviu Dragnea (foto dreapta). Nu stim cand au avut loc audierile pentru ca in Ordonanta nu se precizeaza nicio data, insa prezentam documentul in exclusivitate in cuprinsul articolului, urmand sa trageti singuri concluziile.


Din Ordonanta procuroarei DNA Carmen Lancranjan rezulta ca nu exista nicio proba directa ca Tel Drum ar apartine lui Liviu Dragnea, singurele elemente pe care procurorii DNA si-au bazat rationamentul ca in spatele firmei ar sta Dragnea fiind declaratiile unor adeversari politici ai acestuia, respectiv marturiile lui Victor Ponta, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman.

Ne ridicam totusi urmatoarele intrebari:

-Victor Ponta, Dan Sova si Eugen Teodorovici au avut calitatea de martori in dosarul lui Dragnea? Si daca da, cum au dobandit aceasta calitate?

-In cazul in care marturiile acestora au fost facute in cadrul unui alt dosar, in ce temei au fost ele cuprinse in Ordonanta lui Lancranjan?

Iata mentiunile facute de procuroarea Carmen Lancranjan in Ordonanta din dosarul nr. 986/P/2014, unde sunt cuprinse declaratiile reprezentatilor PSD:

"Faptul ca Liviu Nicolae Dragnea este una dintre persoanele care detine si gestioneaza in fapt societatea comerciala Tel Drum SA reiese din coroborarea declaratiilor martorului Sova Dan cu declaratile martorului Nitulescu Teodor, cu documentele ridicate cu ocazia perchezitiei domicilare la sediul Tel Drum SA, cu verificarile efectuate privind modalitatea prin care obtine beneficiile din urma derularii activitatii infractionale (tranzactii imobiliare, beneficii materile pentru persoanele din familia acestuia, relatiile pe care le are cu membrii gruparii).

Astfel, fiind intrebat cu privire la aspectele privind interesul pe care Liviu Nicolae Dragnea l-ar fi avut in ceea ce priveste SC Tel Drum SA martorul Dan Sova a declarat urmatoarele: 'Noi nu aveam o convingere, noi stiam ca Tel Drum-ul este al domnului Dragnea, iar domnul Dragnea a spus de mai multe ori personal ca aceasta companie este a lui, chiar a formulat 'stii ca estea mea'. Nu se discuta la colturi ca Tel Drum este a lui, asta ar fi fost o legenda urbana, nu. Tel Drum era a dansului. (...) Pana in 2012 pentru mine era notoriu ca Tel Drum era a lui Liviu Dragnea, dupa 2012 a devenit o certitudine. Pana in 2012 toata lumea stia ca forta politica a lui Liviu Dragnea se baza si pe fapul ca Tel Drumul era a lui, la nivelul judetului Teleorman.'

Controlul pe care Liviu Nicolae Dragnea il avea asupra persoanei juridice este confirmat si de declaratiile martorului Nitulescu Teodor care a indicat ca inital Liviu Nicolae Dragnea i-a solicitat lui sa partice impreuna la cumpararea Tel Drum SA. Mai mult, martorul declara ca la momentul demararii proceduri de privatizare Liviu Dragnea i-a cerut sa nu partice in mod independent, cei doi facand concesii reciproce in acest sens.

Aspectele privind implicarea acestuia in mod activ si direct sunt confirmate si de martorul Eugen Teodorovici care indica faptul ca a avut discutii contradictorii cu Liviu Nicolae Dragnea deoarece acesta avea impresia ca martorul il parase la OLAF, fie pe el, fie Tel Drum. Incidentele si discutiile contradictorii intre Liviu Nicolae Dragnea si martorul Eugen Teodorovici sunt confimate si de martorul Victor Ponta."

Lumeajustitiei.ro publica exclusiv pasaje din Ordonanta lui Lancranjan unde se face trimitere la afirmatiile liderilor PSD:


Sorin Grindean, audiat in dosarul Tel Drum

In Ordonanta semnata de procuroarea DNA Carmen Lancranjan se mai regaseste o declaratie extrem de interesanta a unui membru PSD, fost premier si aproapiat de-al lui Dragnea. Este vorba despre fostul premier Sorin Grindeanu care, in calitate de martor, a facut cateva precizari despre modul in care a fost numit Voicu Dorin Sandu in functia de presedinte al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale.

Iata marturia lui Sorin Grindeanu cuprinsa in Ordonanta din dosarul nr. 986/P/2014:


Comentarii

# ciulei dorin date 14 November 2017 15:33 +19

Buna ziua sunt din tr.marturii date de cine?;NITULESCU TEODOR cel mai mare MAFIOT SI MANI******TOR din judet HOTUL HOTILOR TATICUL LOR JAVRELE de la parchetul de pe langa TRIBUNALUL TR. ajunsi in functii cu banii si ajutorul lui,A LUAT TOT CE I-A PLACUT constructii,afaceri,terenuri cei care nu vroiau sa cedeze le-a distrus viata ,familiile,cu ajutorul procurorilor ajutati de el AU FACUT DOSARE CELOR CARE AU INDRAZNIT SA NU CEDEZE BUNURILE LOR IMPARATULUI;IMI ESTE SCARBA DE OAMENI DE GENUL ACESTA.O ZI BUNA TINETI-O TOT ASA .

# Bogdan M date 14 November 2017 20:55 -11

S-a terminat era Dragnea la PSD.Toti martorii au vorbit.Trebuie sa se predea .PSD este un partid terminat.Acest partid trebuie curatat de corupti si plagiatori.Doamna Kovesi face o campanie de imagine pentru alegerile prezidentiale din 2019.Iar succesoarea doamnei va fi procuroarea Carmen Alexandra Lancranjan.

# MB date 14 November 2017 22:38 +4

Esti in delir.

# Rody date 14 November 2017 23:01 0

Mars ba...cine o alege pe kovesi la prezidentiale?! Ai vrut sa zici ca participa la prezidentiale din puscarie ;-) a incalcat constitutia, este o tradatoare de neam impreuna cu macovei si toata clica din justitie. Justitia romaneasca infunda oameni pt chestii marunte in timp ce mafiotii adevaratii infractori escrocii stau la suete prin vie, la taiat de porci , in functii in justitie sau politica. Ce tot asteapta ministrul asta de justitie?! Da' revoca odata pe toti escrocii astia din justitie, arestati-i odata, dati odata legile justitiei, REFORMA IN JUSTITIE, tot latram aici , hai la actiune ca astia care ar trebui sa faca ceva nu mai fac odata... trebuie sa recunoastem ca este foarte ciudat si dubios ca nimeni nu face nimic. Am impresia ca de fapt toti sunt niste escroci mafioti... asta reiese... nici pe departe vrajeala cu frica. 

# catalin date 15 November 2017 14:25 +1

Daca ai cunoaste putin drept ceea ce are DNA-ul acolo s-ar numi dovezi indirecte.toti martorii respectivi nu prea il au la inima pe dragnea si toti sunt penali .Mai putin Grindeanu si teodorovici

# Dam date 16 November 2017 00:50 -1

pai ponta a fost condamnat de este penal? Una este sa fi urmarit si una este un verdict cu VINOVAT DE! Uitate la ID XTRA si sa vezi ca si la ei este la fel.

# Ghinion date 16 November 2017 09:29 0

Cel mai firoscos penal e... Ciolannis von Joiannis. A și recunoscut că a fost învinuit...

# cel mai dihai penal date 16 November 2017 09:33 0

Cel mai norocos penal e Lăzărică, împins de romanticul duo Ko-Co în jobul de PG prin măsluirea Mapei profesionale iar NUP primit după! Profu Ghinion e atît de impresionat de performanța lui că are numai cuvinte de laudă pentru Azorică :P :P :P .

# bobo date 14 November 2017 15:59 +11

procuroarea Lancrajnean este dublata de alt procuror in aceasta speta ..! Sova a declarat ce i sa cerut ca sa scape mai usor in propriul dosar ..! Ponta si ''lunecosul'' Teodorovici , sunt amandoi dusmani de moarte ai lui Dragnea , Ponta traind cu impresia ca Dragnea este de vina ptr demisia lui din functia de prim ministru si presedinte de partid , si nu incompetenta si prostia proprie ..!

# MB date 14 November 2017 16:03 +2

Si eu as ciripi la DNA daca as avea pe cine.  ;-). Am oroare de hotii de lux din aceasta tara. In special daca-s si politicieni.  ;-)

# bobo date 14 November 2017 16:09 +5

normal ca ai '' ciripi'' .. doar esti Ruman si ai tradarea-n sange ....

# Dorian date 14 November 2017 18:50 +1

Omerta e valabila numai intre hoti, nu pentru oamenii cinstiti. Cantariti-va mai bine valorile ca e posibil sa lansati numai mesaje gresite, dar sa fiti de fapt un om cinstit. Ca altfel, sper ca nu sunteti ”ruman”.

# MB date 15 November 2017 00:03 +1

Am corectitudinea si dreptatea  in sange. Hotii de tara si de neam trebuie trasi in teapa. Sa vina Vlad Tepes! ;-)

# profesionalism date 14 November 2017 16:14 +6

teodorovici-vai de mama lui! cand a fost de lins a lins si cand a avut prilejul a muscat de fund pe cine a putut. ponta, alt istet. Cand a fost prim ministru nu a avut cohones sa rezove ce a avut de rezolvat ( se stia santajabil?) si acu se da viteaz in fata procurorilor. dragnea, idem. toti o apa si un pamant. ma intreb cine va urma la sefia psd. sper ca nu olguta.

# gigi date 14 November 2017 16:17 -1

Ponta nu l a dat in git ci a confirmat o discutie intre Dragnea si Teodorovici la care a asistat.Asa ca Pomta nu are amestec in scandal.Doar nu era prost sa fie apoi acuzat de marturir mincinoasa.

# dan date 14 November 2017 16:38 +5

" reiese din coroborarea declaratiilor martorului Sova Dan cu declaratile martorului Nitulescu Teodor, cu documentele ridicate cu ocazia perchezitiei domicilare la sediul Tel Drum SA, cu verificarile efectuate privind modalitatea prin care obtine beneficiile din urma derularii activitatii infractionale (tranzactii imobiliare, beneficii materile pentru persoanele din familia acestuia, relatiile pe care le are cu membrii gruparii)." cam cititi printre randuri si va faceti ca nu vedeti tot ce scrie acolo .. legatura nu e facuta NUMAI de ce au declarat ponta & co asa cum lasati sa se insinueze ... cititi inca o data texul de mai sus!!! e vb de documente .. acte oficiale ... nu erau astia cretini sa faca ditamai taraboiul doar pe niste vorbe ale lui x si y . incercati sa ii luati apararea degeaba lui dragnea legandu-va de orice puteti cand e clar ca lumina zilei ca dragnea nu e deloc o fecioara ... ci e bagat in******pana la gat .altfel cum ar putea un simplu bugetar sa aibe un asa viloi.

# geo date 15 November 2017 02:08 +3

daca aveau documente nu trebuia sa prezinte pasajele mai importante care sa intareasca cele declarate de martor sau sa specifice ce tranzactii au facut ce beneficii a obtinut, sunt multe semne, deasemenea acele documente sau acte oficiale nu au fost verificate cand a fost deschis primul dosar care e clasat?

# santinela date 15 November 2017 07:17 +1

Deci este "clar ca lumina zilei" pai atunci de ce mai avem nevoie de avocati,de judecata ? Deocamdata la Registrul Comertului nu apare Dragnea ca avind vre-o legatura cu societatea iar procurorii nu au "produs" NIMIC care sa dovedeasca invers. Nici un act gasit nu dovedeste invers iar daca tu nu vezi ca dosarul asta este mirsavit treaba ta . Cred ca esti singurul din tara !

# seb date 14 November 2017 16:40 +8

Pai, mai ....pacalicilor(Ponta, Sova, Teodorovici s.a.), daca este adevarat in ceea ce ati declarat, de ce spuneti acum ? De ce nu ati spus atunci cand deja erau deschise dosare penale, iar in 2013 s-a dat NUP ? De ce, pacalicilor ?

# de pomana date 14 November 2017 17:12 +1

Ehee! Alte vremuri,alte timpuri! Porcii de atunci aveau parte de pomeni adevarate! Acum...., hotii nu sunt hoti adevarati, nu, sunt niste victime ale paralelului, un ,, om" rau si urat.Mai ca iti vine sa le plangi de mila!

# bebe date 14 November 2017 16:57 +9

Pentru a se putea dovedi faptul ca o persoana detine o societate comerciala nu sunt suficiente declaratiile de martor, este nevoie de acte certe. Mai mult, nu inteleg cum a constituit un grup infractional in 2001 cand legea care a incriminat asemenea fapta este din 2003. Putea cel mult sa savarseasca asociere in vederea savarsirii de infractiuni in conditiile Codului Penal din 1969 si de abia la intrarea in vigoare a legiisa primeasca o asemenea incadrare. Oricum, se mizeaza pe o infractiune continuata dar din continutul ordonantei nu rezulta din cine era compus grupul, care erau atributiile fiecarui membru, adica care era structura grupului infractional, cu dovezi. Ordonanta, fara probe, este o poveste si asa si apare. Faptele sunt descrise ca in roman, fara a fi plasate in timp, pentru fiecare fapta trebuiau descrise imprejurarile savarsirii, participantii si actiunile acestora conform rolului avut in grup de fiecare participant etc. Profesionalism sadea.

# zava date 14 November 2017 20:56 0

Ordonanța NU cuprinde tot, e un rezumat. Hai că-i simplu.

# Andrei Muresan date 14 November 2017 17:02 +6

"De această dată, șeful statului s-a referit și la viața personală a primului ministru, despre care a afirmat că și-a părăsit prima sie, pe mama fiului său, pe când aceasta era însărcinată în șase luni, pentru a se căsători cu Daciana Sârbu, pe care a numit-o „fiica unui prea puternic din PSD”. Mai mult, Băsescu a susținut că Ponta l-ar fi rugat să-i fie și naș.". Apoi asta mai este om normal la cap?

# Legea date 14 November 2017 17:39 +1

Mai oameni buni nu ati aflat ca gaura de 21 mil de euro a achiatat o deja Romania?comisia europeana a respins cerearra de fonduri europene k uramre a fraudei lui Dragnea..toti platim banii astia..treaba e groasa

# geo date 14 November 2017 17:50 +6

E cel mai urât lucru făcut de cei ”trei mușcotori de fund”, Ponta, Șova și Teodorovici, să-ți trădezi prietenul!. Lași, fricoși, fără coloană verticală, sclavi, impotenți mintal. E rușinos.

# costel date 14 November 2017 20:08 0

E corect, Geo, nu-l trădezi pe prietenul Liviu dacă-l vezi cu mâna băgată în buzunarul românilor. Minți cu nerușinare, spui că nu stii nimic.

# ioan date 14 November 2017 20:16 0

Nu vrei tu sa iei acasa prietenul celor 3? S-ar putea ca familia sa-ti fie mai fericita!

# fane date 14 November 2017 20:17 -1


Citeza pe geo
E cel mai urât lucru făcut de cei ”trei mușcotori de fund”, Ponta, Șova și Teodorovici, să-ți trădezi prietenul!. Lași, fricoși, fără coloană verticală, sclavi, impotenți mintal. E rușinos.
si daca dragnea a incalcat legea pentru ca e preten cu mine trebe sa-l fac scapat, nu ... pai asta e legea de baza a tuturor clanurilor mafiote ba jegggule... adica dupa tine sa devenim un stat mafiot ce dreaqu....

# Banul date 14 November 2017 21:02 +3

Agentul SIE , Puie Monta , da cu glasul acuma in speranta ca mai ajunge in politica : esti mort si ingropat politic ,fraiere ! Ai tradat votul romanilor in vie cu grasana plagiatoare dovedita ca si tine . Apoi ai vrut sa vinzi votul romanilor, cand USL avea 70%, la UDMR. Bye-bye !

# Cosmin C. date 15 November 2017 00:58 +2

Ponta a fost in franta "a spalat vase la restaurant" Fix tara unde este decorat Coldea , Fix tara unde este pozata Elena Udrea .. Fix tara unde erau cozi imense la vot .. fix tara unde au venit 7 voturi pe secunda pentru basescu ... asta mi-au venit acum in cap in 2 secunde ... simple coincidente

# Gigi Barbu date 14 November 2017 22:28 -4

Dracnea la brutărie! La mulți ani cu executare!

# constantin date 14 November 2017 23:43 +2

Cred ca, indiferent daca Liviu Dragnea a este vinovat sau nevinovat, a venit timpul ca PSD sa scape de lichele. Nu vreau sa se inteleaga ca-l apar pe Dragnea dar toti liderii de partide au facut inegalitati pentru a obtine bani pentru partide sau pentru ei si gastile cu care conduceau partidele. Probabil ca, in afara de Ion Iliescu si Corneliu Coposu, toti cei care s-au aflat in primele randuri ale politicii au produs bani negri pentru a-si putea finanta partidele si campaniile electorale. Cel mai trist in povetea asta este faptul ca delatorii, Ponta, Sova, Teodorovici si Nitulescu nu i-au spus atunci lui Dragnea ca nu vor sa fie partasi la o escrocherie. Acesti delatori si tradatori, daca aveau caracter si principii etcice si morale, puteau sa informeze organele de conducere a PSD, apoi sa-si dea demisia din partid si din pozitiile guvernamentale pe care le ocupau si totodata sa fi informat atunci organele legii si mass-media. Sper ca sa fie o lectie utila pentru PSD...

# Pisica blândă date 15 November 2017 02:04 +1

Ca să putem evalua imparțialitatea anchetei asupra lui Dragnea, ar trebui să știm mai multe despre anchetatoare, nu credeți? ”Pe net” circulă niște dezvăluiri, desigur ticăloase, despre doamna procuror. Eu una nu le pot da crezare! Ce oameni răi, domnule, ce oameni răi! Și, desigur, doamna Kovesi habar n-are despre aceste, desigur simple bârfe. https://imoralitateindna.wordpress.com/

# livia date 15 November 2017 07:38 +4

Ce are relevanta mai mare? Ceea ce spune registrul comertului, sau niste neica nimeni in drum? Eu sustin ca site-ul Luju este al meu. Cameluta a cerut inchiderea site-ului. Vine dna sa ma inchida pentru ca eu si alti trei spun ca site-ul este al meu desi documente oficiale spun altceva? Se vede de la o posta ca s-au facut multe sapaturi pentru a se ajunge la Dragnea.

# Irina date 15 November 2017 10:41 0

Uitati ce spune un PRIMAR PNL IN FUNCTIE despre TEODOR NITULESCU. si despre cine este adevaratul BARON din Teleorman!!!! https://www.facebook.com/irina.margarit.56/videos/1344111232275252/

# julia date 15 November 2017 11:40 +4

Pe vremea Comunistilor aveam TURNATORI care distrugeau viata oamenilor, acum avem CIRIPITORI care fac acelasi lucru. De ce indivizii CIRIPITORI nu au spus nimic inainte. Ponta a fost Prim ministru si presedinte de partid, nu stia inainte de aceasta companie? Toti cei 5 CIRIPITORI au profitat intr-un fel sau altul de Dragnea. Acum fiecare urmareste cate un tel si se aliaza impotriva lui dragnea? ponta trebuie sa-si faca loc undeva sa o poata trage dupa el si pe stimabila nevasta ca la anul sunt alegeri pentru parlamentul european si ea nu mai are loc pe listele PSD. Sova vrea sa scape de puscarie ca asa il invata ponta ca se poate; Teodorovici se crede ASUL Romaniei in politica si vrea functii inalte sa demonstreze noilor amante ce tare este. Iar ceilalti doi cine stie ce mai vor. Nici un cuvintel de la nici unul despre DIPLOMELE SRI care le-au fost date. Asa a facut Ponta si cu Crin Antonescu asa face si cu Dragnea.

# Julia date 15 November 2017 11:49 +5

Se intreaba Ponta in unul din raspunsurile de pe FB - ''trebuia sa mint''? Il intreb pe Ponta - a mintit sau a tainuit, din 2004 cand s-a discutat prima data de aceast subiect, ? De ce in 13 ani nu a spus nimic? Nu era responsabilitatea lui ca si Prim Ministru sa asigure bunul mers al distribuirii fondurilor europene? Nu era el ultimul care semna totul? A fost ORB, MUT, SURD atunci si acum si-a revenit din AMNEZIE? Un om fara caracter, periculos si prost crescut - asta este Ponta. Manevreaza acesti CIRIPITORI o mana de oameni cu acelasi caracter ca si el dar cred ei ca pot manevra intreaga po******tie a acestei tari?

# Julia date 15 November 2017 12:31 +2

Ponta este precum 'gandacul puturos' pe care il gasesti peste tot si care improasca un miros urat in jurul sau si de care toti vor sa scape. Numai Kovesi si armata ei de CIRIPITORI IL CREDE SI AGREEAZA.

# Dragnea date 15 November 2017 12:41 0

Foarte bine... sa il inchida pe Dragnea. macar scapam de un infractor.

# catalin date 15 November 2017 14:29 +1

,,Aspectele privind implicarea acestuia in mod activ si direct sunt confirmate si de martorul Eugen Teodorovici care indica faptul ca a avut discutii contradictorii cu Liviu Nicolae Dragnea deoarece acesta avea impresia ca martorul il parase la OLAF, fie pe el, fie Tel Drum. Incidentele si discutiile contradictorii intre Liviu Nicolae Dragnea si martorul Eugen Teodorovici sunt confimate si de martorul Victor Ponta.'' deci dintr-o cearta dintre cei Dragnea si teodorovici , d-na procuror a hotarat ca Dragnea ar fi implicat activ si direct in conducerea Teldrum? pai argumentul asta e jenant pentru orice om normal la cap..

# catalin date 15 November 2017 14:40 0

Pentru cei care il vor pe Dragnea la inchisoare..Aici vorbim ca dosarele unor oameni se fac pe baza unor probe subtiri nu daca -l baga sau nu pe dragnea la inchisoare.Ori facem un proces corect ori nu mai trebuie sa facem dosare si trimitem oamenii la inchisoare in functie de nr. de like-uri sau de voturile pozitive acordate comentariilor noastre

# catalin date 15 November 2017 15:12 0

Pentru cei care il vor pe Dragnea la inchisoare..Aici vorbim ca dosarele unor oameni se fac pe baza unor probe subtiri nu daca -l baga sau nu pe dragnea la inchisoare.Ori facem un proces corect ori nu mai trebuie sa facem dosare si trimitem oamenii la inchisoare in functie de nr. de like-uri sau de voturile pozitive acordate comentariilor noastre

# Dan date 29 January 2018 22:41 0

"marile" dovezi nu sunt decat niste jmecherii facute de tefelisti pentru a mai destabiliza un pic scena.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva