24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MIRICA DA FOC LA COCINA - Inregistrare bomba care o compromite definitiv pe sefa interimara a DNA Anca Jurma, interceptata intr-o discutie cu Florentina Mirica, protejata lui Kovesi. Jurma despre colegi: “loaze”, “soareci”, “oameni slabi, care nu au gandit probabil cu creierul lor”, “stii cum se face: dom'le, sefului i-ar placea sa vada chestia asta!” Mirica: “Volintiru are doua fete. Si Nistor... Abia astept sa il prind singur si sa ii zic ca nu e cazul sa se umfle atata!” (Audio)

Scris de: L.J. | pdf | print

18 December 2018 17:52
Vizualizari: 25208

Motto:

Dupa ce terminam de arestat tot ce se poate aresta, o sa ne arestam intre noi“ - Doru Tulus, procuror

Inregistrare exploziva scursa in noua publicatie online a lui Dan Tapalaga, G4 Media, atribuita in 29 octombrie 2018 sefei intermiare a DNA Anca Jurma si fostei procuroare DNA Florentina Mirica, favorita si protejata Laurei Kovesi. Faptul ca aceasta inregistrare despre care G4Media spune ca nu poate sa-i dezvaluie sursa, dar precizeaza ca “Mirica nu a negat-o” ne face sa banuim faptul ca intrucat nu mai ies dosare bomba de la DNA, Anca Jurma a devenit o tinta pentru tabara lui Kovesi.


In sprijinul acestei ipoteze vin urmatoarele fapte:

-inregistrarea putea fi facuta de Florentina Mirica si servita ulterior ca razbunare pentru ca a fost izgonita din DNA (click aici pentru a citi);

-inregistrarea a aparut in publicatia fostului consilier al Monicai Macovei, Dan Tapalaga, admirator al Laurei Kovesi, care o proteja pe Florentina Mirica ducand-o inclusiv de mana la CSM ca sa nu fie sanctionata disciplinar;

-desi publicatia pretinde ca nu s-a modificat sensul convorbirii, ci doar au fost efectuate taieri de fragmente, se constata ca din discutia dintre Mirica si Anca Jurma numai ultima iese prost in expunerea publica, ceea ce te duce cu gandul ca Mirica stia ce face si avea grija sa nu sara calul, lasand-o doar pe sefa ei sa se sparga.

Daca este adevarat ca Florentina Mirica (foto 1) a inregistrat-o pe Anca Jurma (foto 2), a provocat-o si apoi a dat buzna la presa de casa sa-si faca mendrele, credem ca este cazul sa fie cercetata disciplinar pentru inregistrarea pe sest a sefei sale. Daca cumva este o inregistrare cu mandat (ceea ce ne indoim), cerem deschiderea unei anchete penale.

Publicam in continuare uluitorul dialog dintre Anca Jurma si Florentina Mirica din care rezulta clar ca sefa interimara a DNA nu doar ca este depasita de situatie, dar este oripilata de fauna din aceasta institutie, pe care nu se sfieste sa o califice in fel si chip. Iata interceptarile:

JURMA:…DNA-ul, din pacate, acuma nu ca sunt eu pesimista, dar… Analizele astea pe care le fac, iti dai seama ce plaja larga am acoperi, din diverse domenii. Chiar aproape tot spectrul coruptiei, de exemplu in sistemul medical.

MIRICA: Am disjungere din dosarul asta, incat am putea sa mai muncim 10 ani. Cand lucram in dosarul asta, am vazut ca a iesit pe presa un caz interesant la americani, aproape similar, dar nu cu conexiuni atat de sus, in casa de sanatate, nu pe functionari. (…)

JURMA: Dar asta-i foarte deprimant! Deci inseamna ca suntem chiar cooperativa munca in zadar!

MIRICA: Dar asta a fost experienta in toate domeniile unde am facut. In vami s-a furat la fel, s-a facut spaga la fel ca inainte, dupa ce am actionat. in dosarele astea cu D.I.P.I., au militarizat D.I.P.I. si l-au scos din competenta noastra si au fost inlaturati aia care au denuntat si toti aia care au depus marturie pe tema asta si s-a reimprospatat personalul si intrebare de examen a fost daca intalnesc o frauda o denunta la Parchet sau o spun doar sefilor? Deci nu mai e D.I.P.I., nu ne mai putem atinge de fondurile operative, pentru ca sunt toti militarizati, iar procurorii militari nu se ating de ei. astia, ce am mai avut, Oficiul de protectie a martorilor, se fura in continuare la fel, adica vin si imi spun acelasi tip de fapte, fondurile de protectie a martorilor.

JURMA: Dar denunturi mai fac sau s-au potolit cu denunturile?

MIRICA: Da, mai fac.

JURMA: Adica mai putem face dosare pe zona asta?

MIRICA: Da, am inregistrat dosar si anul asta, dintre ei. Si de la martori si de la ofiteri. Cine sa le lucreze?

JURMA: Pai, cum cine? Ai scapat de dosarele cu magistrati.

MIRICA: Pai, dar eu de magistrati? Eu de trei ani muncesc in continuu pe de-astea cu 100, cu 20, cu 30, cu…

(…)

JURMA: Ai incredere in Volintiru (seful interimar al Sectiei a I-a de combatere a coruptiei din cadrul DNA – n.r.)? Sa-i dai lui, sa repartizeze el, nu lui BADEA (Dan Gabriel Badea, procuror DNA, Sectia a I-a – n.r.) sau stiu eu altei loaze, ci unui coleg… adica si-asa nu mai vin denuntatori la D.N.A., si-asa nu mai avem, nu stiu cine mai…

MIRICA: Pai si cui sa-i dea?

JURMA: Nu stiu. Tu-i stii mai bine pe colegi.

MIRICA: Bun, deci la mine ce se vine, cum se vine acum, in ultima vreme, sunt lucruri de truda, nu sunt de-astea plesnite, ochite-plesnite.

JURMA: De truda, dar or fi si colegi…

MIRICA: De truda… toti sunt incarcati, nimeni nu vrea sa isi asume niciun risc… Mai greu, pai cine sa faca? Ca noi, cam ne stim acum.

(…)

si nici nu s-a mai pus problema sa scoatem dosare. S-a pus problema sa scadem stocul, nu sa facem ancheta.

JURMA: Ei, cine a pus problema asta? Facem dosare, ce Dumnezeu! Asta vi se zice? Eu va zic una si ei zic…

MIRICA: Cam asta se intelege, ca nu trebuie sa ne asumam niciun risc, ca trebuie sa diminuam stocul.

JURMA: Cu clasari?

MIRICA: Cu clasari!

JURMA: Ei! Bai, deci e o armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!

MIRICA: Intr-adevar, e o barfoteca de-astea perpetua si nu pune nimeni osul la treaba.

JURMA: Si cu cat va mai dura mai mult acest provizorat in care n-auzim decat bombe de presa, cu atat se va deteriora DNA-ul! Bine, nu garantez ca dupa ce vine madam Florea 2, se va schimba probabil politica si strategia, nu stiu cum. Dar exista si posibilitatea, nu stiu, tu speri? Sa vina cineva care sa nu vrea sa isi bata joc de…?

MIRICA: Ai vazut cine-a fost pus la sectia aia de…!?

JURMA: Da, am vazut, o specialista in resurse umane.

MIRICA: Deci nu s-a vrut sa se faca nimic!

JURMA: Bun, ca si-o ia pe Adina Florea adjuncta, e o miscare desteapta!

MIRICA: Pai, si stie aia ce sa faca?

JURMA: Ma, aia macar stie urmarire penala! Ca n-a lucrat in dosare cu magistrati…

MIRICA: Nu prea stie urmarire penala din ce-am vazut eu! Eu pun pariu ca astia daca-i anunti… eu daca ii dau un telefon lui Adina Florea si ii spun: cucoana, vezi ca peste 3 zile, in locul cutare, la ora 9 seara, iau spaga…

JURMA: Aa, am inteles… stai, nu se poate peste o luna?

MIRICA: Da, n-ar sti de unde sa o apuce si ce sa faca. Deci nu s-a vrut sa se mai faca nimic, cred eu.

JURMA: N-au cu cine, n-au cu ce. O sa zica, stai sa sun la D.O.S., sa vedem… pe cine gasesc acolo.

MIRICA: In momentul asta nu vad nicio solutie. Ar trebui cineva sa isi asume raspunderea si sa faca macar un dosar bun.

JURMA: Si nou…

(…)

JURMA: V-am zis la sedinta: imi rasuna si acum in urechi discutia de la restaurant de langa mine, cu astia doi care faceau afaceri cu primaria, si ziceau: stai linistit ca D.N.A.-ul a murit, procurorul general e in evaluare, pe astia au cazut controalele, Dumbrava de la SRI s-a dus, deci nu mai e nicio problema!

MIRICA: Tu daca isi doresti lucrul asta, cred ca poti sa fii motorul unor astfel de chestii. Sa spui: hai sa, avem indiciul ca in domeniul asta se face spaga, hai sa constituim niste echipe de lucru, uite Sectia a II-a sa-si ia achizitia asta, Sectia I sa-si ia chestia asta, concentrati resursele pe…

JURMA: Da, dar pornind de la ce indicii, ca la mine nu ajung astea? Imi zici tu? Ai? Nu stiu, de unde pornim? Sau pe anchete de presa, pe niste denunturi, pe ce…

MIRICA: Uite, cere dosarul… aaa… hai, sa n-o luam pe dosare deja existente, ca imi bag eu nasul unde nu imi fierbe oala. (…)

JURMA: Deci mai exista oameni dispusi sa vorbeasca cu noi?

MIRICA: Exista, dar sa fim seriosi!

JURMA: Ihm.

MIRICA: Daca crezi ca ai autoritate sa impui o astfel de treaba…

JURMA: Da, e buna intrebarea, nu stiu daca am autoritatea asta.

MIRICA: Scuze ca ma exprim asa!

JURMA: Nu, nu…

MIRICA: Sunt pragmatica! Dar la ora actuala nimeni nu mai asculta de nimeni in institutie.

JURMA: Asta vad, din moment ce una vorbesc cu… Bine, adjunctii sunt… aa… nu stiu cum sa ma exprim… disperati cumva! Cauta! Nu stiu… aa… nimeni nici nu… nu stiu…

MIRICA: Sunt de gradinita, ca au mai venit si pe la mine… si cu de-astea de gradinita. Domn’e, eu nu ma bag in discutii de genul asta, nu cu raca, cu…

JURMA: Da…

MIRICA: …sa platim polite. Sa ne asumam, am fost toti, ce-mi spui mie? Nu merge sa ma iei sa ma intarati impotriva lui Titian (judecatoarea Dana Titian, consiliera fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi – n.r.), a lui Kovesi, a lui ala, a lui ala… Cu mine n-a avut nimeni nicio treaba, eu mi-am facut singura dosarele!

JURMA: Da, tu, dar au existat si oameni slabi, care nu au gandit probabil cu creierul lor, au crezut ca fac pe plac cuiva si au facut…

MIRICA: Eu am dubii aici! Sincer! Eu am dubii ca cineva l-a luat pe Popovici (Gheorghe Popovici, fostul sef al Sectiei a I-a din DNA, actual adjunct la Sectia a I-a – n.r), sau pe… i-a sucit mana la usa, i-a strans-o…

JURMA: Dar stii cum se face: Dom’le, sefului i-ar placea sa vada chestia asta! Da, suna bine un dosar cu Ponta! Da, ok, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faca o prostie!

MIRICA: E vina celui care semneaza! Intotdeauna ala isi asuma raspunderea! Eu o apreciez pe doamna Titian, cand am avut nevoie de practica, pentru ca n-am timp sa citesc atat de mult pe cat mi-as dori, ei bine, ea e enciclopedie, orice problema de drept ai, ea are undeva acolo, eu ma mir ca nu scrie carti, n-are timp, saraca!

JURMA: Asta, da, fiindca tu ai un tip de personalitate, dar sunt multi altii care au o personalitate mai flexibila, ca sa zic asa!

MIRICA: Bun, oamenii aia sa raspunda pentru ce au facut! E problema lor! Dar acum sa stam sa analizam niste lucruri… Sa ne vedem de treaba! Nu-i treaba altora sa spuna de ce au facut aia asa, daca va fi cazul vor raspunde, stam acum sa pierdem timpul cu…

JURMA: Da, asta se intampla pe aici. asta-i sportul…

MIRICA: Si Nistor (primul-adjunct la sefului DNA, Calin Nistor – n.r.)… nu inteleg! Eu abia astept sa il prind singur si sa ii zic ca nu e cazul sa se umfle atata! Eu atat imi amintesc ca era televizorul deschis si a aparut dumnealui pe ecran si ma mir ca nu s-a crapat ecranul, cand a fost cu Pescariu si cu Florica (denuntatorii din dosarele Microsoft – n.r.), cand a spus ca beneficiaza de impunitate pentru ca au facut denunt. Bun! Facusera denunt cu privire la ce? Pe mita ai impunitate, dar pe complicitate la abuz in serviciu? Nu se crapa ecranul, cand iesi tu si spui lucrul asta? si acum vine si spune ca altii au fost slugi si ca el a fost…

JURMA: Da, da, da, fiecare el a fost singurul care a tinut steagul dreptatii si ceilalti, nu!

MIRICA: Sa-si aduca aminte cum a vorbit in numele institutiei in cazul asta cu Florica si Pescariu! Unde cine are habar de drept putea sa vada din avion ca nu avea dreptate!

JURMA: Da.

MIRICA: Fiecare sa isi vada de treaba…

JURMA: Volintiru poate fi un motor? Sau si el are?

MIRICA: In opinia mea…

JURMA: Da.

MIRICA: … ca atat pot sa spun.

JURMA: Popovici nu-l pun la socoteala, cu el m-am lamurit din prima. Pe Volintiru il vad ca are si el niste polite, se tot fac… nu stiu, treaba lor…

MIRICA: Volintiru, dintr-un anumit punct de vedere e mai rau decat Popovici, pentru ca are doua fete. Si n-are verticalitate.

(…)

Eu zic ca tu poti sa gestionezi lucrurile, nu… E greu in postura asta interimara…

JURMA: E foarte greu, pentru ca nu am practic niciun mandat, din partea nimanui, e… Ai vazut Game of Thrones?

MIRICA: Nu.

(…)

Nu sunt oameni rai, in general.

JURMA: Chiar si Bulancea (Marius Bulancea, seful Sectiei a II-a de combatere a infractiunilor conexe coruptiei din DNA, fost consilier al Laurei Codruta Kovesi, procurorul de caz din dosarul Elenei Udrea – n.r.) Bulancea cateodata este atat de fixist pe opiniile lui, atat de directionat, incat mi-e greu sa vorbesc cu el. Desi pe el il consider de departe cel mai, nu stiu, onest!?

MIRICA: Pai, asta voiam sa iti spun, ca…

JURMA: … trecand peste faptul ca si stie multa carte…

MIRICA: Toti au parti bune, dar aici e maiestria ta cum sa le imbini, sa le gestionezi, sa reusesti sa faci sa conlucreze partile astea bune.

JURMA: Da. Si cu sentimentul ca ok, poate mai stau o saptamana, poate mai stau doua, poate mai stau o luna, poate ma apuc eu sa rascolesc rahatul pe aicea si voi ziceti: hai, mai, las-o si pe-asta in durerea ei!

MIRICA: Nu, eu nu sunt genul asta! Eu apreciez pe cineva care munceste si care vrea sa faca ceva. Si eu sunt dezamagita. Aici trebuie cineva care are autoritate si poate sa inchege lucrurile. Poate cineva ar trebui sa ia dosarele astea, sa se uite in ele efectiv. Cand noi facem controlul ala operativ, poti sa te uiti in ele si cam ce ar putea sa vizeze si sa il chemi: ce faci cu dosarul asta? stiu ca nu esti sef de sectie, dar poate faci echipa cu seful de sectie.

JURMA: Pai, da, dar dupa ce mi-ai zis ca este… nu stiu, il vad si pe asta temator.

MIRICA: E problema lui, asta, ca el e temator.

JURMA: As putea sa il chem si sa il intreb pe el: bai, care crezi tu ca sunt dosare care chiar ar putea sa iasa ceva?

MIRICA: Habar n-are! Pentru asta cineva trebuie sa se uite in ele. Nu s-a uitat nimeni in dosare, pentru ca controlul operativ se face… fiecare isi da cate o fituica acolo, cu ce a facut in el, nu se uita nimeni efectiv in dosare. Eu stiu ca sunt dosare care au potential, sunt procurori care stau cu rechizitoriile in fiset. Nu vor sa isi asume raspunderea. Cu anchete terminate, cu probe.

JURMA: Ca nu-i momentul…

MIRICA: Da. Dar daca cineva l-ar chema cu dosarul ala, poate s-ar pune altfel problema.

JURMA: Da, tot pe Volintiru ar trebui sa il injectez cu adrenalina. Adica: cauta, nu stiu, cauta, vezi, vorbeste, cum iei in verificare…

MIRICA: Cereti dosarele, sef, adjunct, hai sa ne strangem la o masa si sa vedem fiecare ce se intelege din ele….”.

Audio 1

Audio 2

UPDATE – Jurma reactioneaza

La aproximativ doua ore dupa aparitia inregistrarii, sefa interimara a DNA Anca Jurma a avut o prima reactie, dezvaluind ca la discutia pe care a avut-o cu procuroarea Florentina Mirica nu a mai luat parte nicio alta persoana. Practic, prin intermediul punctului de vedere trimis pentru stiripesurse.ro, Jurma sustine ca Mirica este cea care a inregistrat-o, acuzand ca aceasta a dezvaluit inclusiv aspecte privind dosare aflate in instrumentare la DNA.

Iata reactia Ancai Jurma:

-Am avut o discutie profesionala cu o colega, in biroul meu, discutie in care incercam sa cautam impreuna cai de revitalizare a activitatii D.N.A. prin anchete corecte privind infractiuni de coruptie care ne sunt sesizate, in contextul in care institutia era supusa unor atacuri continue. Discutia nu a fost nicidecum ocazionata de solutionarea vreunui dosar anume.

-Discutia a urmarit incurajarea gasirii unor solutii pentru a ne putea indeplini in continuare misiunea si rolul prevazute de lege, intrucat climatul ostil institutiei instaurat de aceste atacuri putea crea o impresie falsa despre activitatea D.N.A. in ansamblu si risca sa afecteze lupta impotriva coruptiei.

-Daca as fi stiut ca port o discutie publica, in mod sigur nu as fi folosit metafore pentru a-mi ilustra argumentele si nu as fi facut unele consideratii si aprecieri de moment. Precizez ca nu mi s-a cerut consimtamantul pentru a-mi fi inregistrata convorbirea. in birou nu se mai aflau alte persoane.

-In ceea ce ma priveste, nu voi inceta nici o clipa sa ii apreciez si sa-i respect pe colegii mei din D.N.A. si sa acord incredere tuturor celor care isi desfasoara activitatea cu respectarea legii si a deontologiei profesionale.

-Nu pot insa sa nu dezaprob modul in care colega mea a inteles sa isi exprime o nemultumire profesionala. Gestul este cu atat mai reprobabil cu cat doamna procuror si-a asumat si dezvaluirea unor aspecte privind dosare inregistrate la D.N.A.

-Avand in vedere ca in acest moment, pe masa mea se afla o plangere a doamnei procuror impotriva ordonantei de infirmare a rechizitoriului intocmit de domnia sa, si pentru a nu exista nicio suspiciune de partinire din partea mea, ca urmare a demersului mediatic pe care aceasta l-a facut, voi formula o declaratie de abtinere.

-Biroul de Informare si Relatii Publice precizeaza ca, in cursul zilei de vineri 14 decembrie 2018, G4Media a solicitat, intr-adevar, un punct de vedere al doamnei procuror sef, Anca Jurma, dar cu referire strict la un fragment de 6 randuri continand o alaturare apocrifa a unor cuvinte. Chiar si asa, domnia sa si-a manifestat disponibilitatea de a avea o discutie clarificatoare cat mai rapid, dupa cum atesta si raspunsul scris transmis de B.I.R.P.. Cu toate acestea, reprezentantii G4Media nu au dorit sa afle, in mod direct, opinia acesteia”.

Comentarii

# Vasilache date 18 December 2018 18:15 +16

Va dati seama ca fix la fel se procedeaza si in provincie, la Cluj, la Oradea sau in alte locuri. Peste tot e asa. Justitie, alea.

# sanchi date 18 December 2018 19:05 +3

În plus e vorba de... TRADIȚIA moștenită de la CSM. Uitarăți de cei 4pezi?

# DODI date 18 December 2018 20:48 +4

Toți o apă și-un pământ. Mai simplu ar fi să ”îngroape” acest DNA și să facă altul pornind de la ZERO, cu examenele profesionale corecte și fără aportul procurorilor pupincuriști din CSM. Dacă tot am avut Mircrosoft fără Microsoft de ce nu am avea DNA fără DNA? Zic. Nu dau cu parul. Deși ar merita.

# Detectorul de minciuni date 18 December 2018 23:21 +6

MIRICA A FACUT INREGISTRAREA SI TOT EA A DAT-O MAI DEPARTE. Analizati dialogul . Se observa de la o posta ca fiecare cuvant scos de ea e bine cântārit . Madam Jurma a fost victima. CUM O MAI SUPORTA CINEVA PE INDIVIDA ASTA ? CUM OARE MAI POATE PROFESA CAND ISI ATACA SI COLEGII  ??? CINE O SUSTINE ??? Vai tu... ce mai vorbeste ea de profesionalism in discursul aranjat.

# ^^ date 18 December 2018 18:24 +2

Deci Jurma care n-a mai vazut un dosar la fata de 10+ ani se crede mare capabila in domeniu. Am inteles. Am ras.

# ^^ date 18 December 2018 18:41 +1

Plus ca mie mi-e clar ca Mirica a provocat-o. E ca lumina zilei.

# coza ioan date 18 December 2018 19:15 +13

stimata redactie-dle savaliuc poate trimiteti o copie de pe aceasta convorbire lui dragnea si tariceanu sa vada idiotii pe ce dau 40 milioane euro buget anual dnaului ! si sa-i intrebe cati bani aduc capusele astea la buget ?cu multa consideratie

# adria nicol date 18 December 2018 19:38 +2

O solutie radicalà a cancerului :CHIRURGIA si CHIMIA ! Întreg personalul DNA si Parchet General , scos la pensie ori retrimisi la judecàtoriile sntribualel de unde au fost detasati ! Numirrea tuturor procurorilor prin Concurs ! Nu o sà devinà tara mai coruptà decît este întrun an cît dureazà schimbarea . Altfel nu se iese la luminà nici in secolul 23 !

# avocat date 18 December 2018 20:30 +3

se lucreaza de cateva luni la o plangere penala impotriva lui mirica  si cerbu ! in momentul in care sectia din parchetul general o va examina o sa fie luati cu duba  amndoi !  sunt fapte grele comise de acestia si fapte multiple , sunt de o gravitate incat nu le mai poate face nimeni nimik!

# Dilentantism amestecat cu vaiet mioritic. date 18 December 2018 21:04 +2

Asta e tot. Nu coruptia ucide. Oamenii incompetenti si lasi, in schimb, da! Cele doua doamne se plang ca. ucaria dosarului de presa s-a stricat. Rrstul e cancan..ce management..ce profesionalism...ce barbati adevarati e doamnele astea doua. Te apuca plansul ca pe cati bani iau lunar ..numai atata pot.

# Marian date 18 December 2018 21:37 0

Iată mafia despre care vorbea Băsescu că are în control România. „Volintiru are două fete”. Mafioți. Nu au nici un Dumnezeu. Vai mama lor.

# unul din lumea cea mare date 19 December 2018 02:29 +3

de cind am spus eu ca toata justitia/i o hazna septica cu salarii NEMERITATE.SPER SA SE ADEVEREASCA SI CE AM TOT PREZIS.O SA VINA SI ZIUA CIND JUSTITIA O SA FIE JUDECATA PUBLIC!!!!!BA PROCURORILOR SI JUDECATORILOR NAIMITI SA NU UITATI POZELE LUI TROSCA,GINDITI/VA SI REMEMBER

# Dorina date 19 December 2018 08:32 +1

Mizeria … si din Justitie!

# Ovis date 19 December 2018 09:56 0

Ma indoiesc ca se va lasa cu un dosar penal ci cred ca amandoua stiau de inregistrare.Nu pare o discutie ca intre prierene cu foarte punctuala..cu mici barfe ca ontre fete..

# clarvazator date 19 December 2018 13:17 +7

Se mai lucreaza (e spre final) la o plangere penala impotriva lui Mirica & Co. Ramane de vazut in care din dosare o sa o ''abordeze'' noua sectie. Certitudinea este ca o sa se intample curand pentru ca sunt multe fapte grave comise de aceast personaj sinistru iar probele sunt zdrobitoare. Urmeaza adevaratele nucleare din justitie. Evenimentele de la DNA Ploiesti, Oradea, Iasi, Pitesti, Constanta, Brasov palesc fata de ce urmeaza cu privire la structura centrala si, mai ales, implicarea acestei unelte Mirica. Persoane autorizate din sistem afirma ca acest personaj sinistru nu poate promova niciun examen psihologic ori profesional, ''cariera'' ei fiind facuta pe ''delegari''. Zvonurile sunt ca politistii judiciari cu care a facut abuzurile o sa solicite aplicarea articolul 19 in ceea ce ii priveste si o vor ''livra''.

# Charlie date 19 December 2018 13:42 +2

Adevarata "ipoteza" e alta, sefa provizorie a DNA incearca sa o deratizeze pe Infractoarea nationala Kövesi, invocand indirect ABSENTA COMENZII in DNA, doar procurorii obedienti actionand pe placul sefilor si absolut din proprie  initiativa!?!? De la acesti ticalosi te poti astepta la orice, inclusiv sa regizeze interceptari cu un limbaj special ales in stilul Infractzoarei, pentru credibilizare...

# istetu date 19 December 2018 14:27 0

halal justitie,tara asta nu o mai poate pune la punct nimeni,motiv pentru care se pare ca unii si-au luat raspunderea,dar nici acest aspect nu e pe placul justitiarilor,deci se prefera ceatza actuala,dar vin zilele in care se vor devora intre ei.

# ionescu date 19 December 2018 16:37 +1

Problema este f simpla: nu avea cum sa fie altfel! Dupa 45 au fost ridicati cei proveniti din precariat, iar astia, de atunci, se promoveaza doar intre ei, cu consecintele care se vad. Intrebatii unde se aflau familiile lor in 1938 si cu ce anume se ocupau. Daca lamuriti aceasta problema totul o sa fie cit se poate de clar!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva