28 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NOI PARTENERI LA ZRP – Societatea de avocati Zamfirescu Racoti & Partners avanseaza doi avocati la statutul de partener. Monica Strimbei, de la departamentul Litigii, va coordona mandatele firmei in dispute privind piete de capital, contencios administrativ si energie-resurse naturale. Catalin Micu, de la departamentul Consultanta, va coordona practica de dreptul muncii, cu atributii suplimentare de conducere si consolidare a practicilor de drept societar si drept medical

Scris de: V.B. | pdf | print

8 November 2018 14:28
Vizualizari: 6469

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti & Partners isi extinde echipa de management prin avansarea a doi avocati la statut de partener. Decizia, care vine in completarea altor sapte promovari interne efectuate la inceputul acestui an, reconfirma strategia ZRP de a stimula dezvoltarea interna a avocatilor pe toate nivelurile de senioritate.


Monica Strimbei (foto dreapta) devine partener in cadrul departamentului Litigii si va coordona mandatele firmei in domeniile care au consacrat-o, si anume dispute in materia pietelor de capital, contencios-administrativ si energie si resurse naturale.

Catalin Micu (foto stanga) este noul partener in cadrul departamentului Consultanta si va prelua coordonarea practicii de dreptul muncii, cu atributii suplimentare de conducere si consolidare a practicilor de drept societar si drept medical.

Monica si Catalin ne sunt colegi de mai bine de zece ani. Amandoi reprezinta materializarea filosofiei ZRP: o firma care este recunoscuta si se mandreste cu statutul de 'scoala de avocati' trebuie sa creasca si sa se consolideze in primul rand cu ajutorul avocatilor scoliti pe bancile ei. Viitorul si succesul ZRP depind in mare masura si de munca, creativitatea si rezultatele noilor parteneri. Sunt mandru de realizarile lor de pana acum si sunt convins ca, desi drumul lor a devenit acum si mai greu, sunt pregatiti sa depaseasca noile provocari”, a declarat Cosmin Vasile, avocat asociat coordonator.

Cu experienta juridica de 13 ani, Monica Strimbei este specializata in litigii civile si de contencios administrativ din sectoare variate de activitate, incluzand dispute privind piata de capital, achizitii publice, energie si resurse naturale, structuri de parteneriat si guvernanta corporativa. Avocata a reprezentat un portofoliu semnificativ de clienti in domeniul litigiilor pe piata de capital, dovedind o cunoastere detaliata a cadrului legal national si european, sustinuta de un background semnificativ in domeniul societar, al fuziunilor si achizitiilor, precum si de experienta vasta in domeniul serviciilor financiar-bancare. Monica Strimbei a coordonat dispute complexe privind emitenti si actionari, litigii intre investitori si autoritati, precum si dispute cu privire la operatiuni de listare, delistare, oferte publice. Practica avocatei in materia disputelor din domeniul achizitiilor publice se distinge prin abilitatea creativa de rezolvare a problemelor, precum si atentia riguroasa la detalii pentru a obtine solutii eficiente pentru clienti. Pe parcursul ultimilor ani, Strimbei a preluat si mandate in domeniul arbitrajului international, care implica probleme complexe legate de dreptul comercial international, dreptul public international si privat. Monica Strimbei este absolventa a Facultatii de Drept (2004) din cadrul Universitatii Bucuresti, detine un master in drept international si a finalizat cursuri de formare a mediatorilor. Este membru al Chartered Institute of Arbitrators, Londra, si i s-a acordat diploma in Arbitraj Comercial International de catre aceeasi institutie.

Catalin Micu este specializat in dreptul muncii si asigura asistenta generalizata in aceasta materie pentru corporatii internationale cu subsidiare in Romania si companii locale. Avand cunostinte temeinice si solide cu privire la regulamentele societare din Romania, avocatul ofera, de peste 12 ani, asistenta juridica in domeniul negocierii contractelor, implementarii sistemelor sofisticate de organizare a managementului si transferurilor societare importante. In anul 2014, el a coordonat cu succes prima restructurare ad integrum a personalului unei banci din Romania, prin intermediul unei proceduri de concediere colectiva integrata intr-un mecanism sofisticat de repozitionare a resursei umane intr-o noua organigrama aprobata de actionarii bancii. Micu este, de asemenea, specializat in domeniul medical si al dreptului societar, fiind implicat in proiecte de importanta majora ale unor clienti relevanti actionand in diverse ramuri de business. Catalin Micu este absolvent al Facultatii de Drept (2005) din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca si detine un master in Dreptul afacerilor la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti. Din anul 2016, avocatul este prezent in topul profesionistilor din Romania in materia dreptului muncii, clasament realizat de catre prestigioasa publicatie juridica Chambers & Partners.

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale. ZRP are o echipa de 53 de avocati, dintre care 11 asociati: Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu (asociati fondatori), Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Danut-Ioan Bugnariu si Catalin Micu (asociati), si Valerian Cioclei (associate of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva