21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PANIOGLU ATACA JUDECATORII – Salvata de Inalta Curte de excluderea din magistratura, judecatoarea Daniela Panioglu de la Curtea de Apel Bucuresti sare la gatul colegilor: “Le doresc somn usor, in continuare. Se trezesc doar cand e vorba de salarii si de pensii speciale”

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 November 2023 10:42
Vizualizari: 6041

Reactie plina de furie a judecatoarei Daniela Panioglu (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti la adresa colegilor sai. Salvata de Inalta Curte de Casatie si Justitie de patru excluderi din magistratura, Panioglu sare la gatul judecatorilor din tara.


 

Mai exact, intr-o declaratie acordata site-ului G4Media, luni, 6 noiembrie 2023, imediat dupa decizia ICCJ care a intors-o in instanta (click aici pentru a citi), Panioglu si-a acuzat colegii ca nu reactioneaza decat atunci cand este vorba despre salariile si pensiile lor. Mai mult, Daniela Panioglu s-a referit la pensiile magistratilor cu termenul de “pensii speciale”, folosit in special de cei care doresc taierea acestor drepturi ale judecatorilor si procurorilor, in conditiile in care acestea sunt de fapt pensii de serviciu.


Iata declaratia judecatoarei Daniela Panioglu de la Curtea de Apel Bucuresti:


”Multumesc, desi este un cuvant neincapator, in primul rand, judecatorilor supremi care au dat dovada de profesionalism si de neclintire in a ne face dreptate. In acelasi timp, avocatilor nostri Doru Traila si Andrei Stefan. Colegilor nostri le doresc somn usor, in continuare. Se trezesc doar cand e vorba de salarii si de pensii speciale”.

Comentarii

# Andrei date 7 November 2023 10:51 +10

Păi și ce nu-i așa?

# santinela date 7 November 2023 13:33 -3

pe langa ca este nula profesional mai este si fudula !

# 426 date 7 November 2023 14:55 +1

Da aa cu motivarile cum stam???? V ati normat singuri munca .....!!!! sunteti privati!!!sunteti independeti, inamovibili si peste toate fff speciali!!!! Daca se Poate!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva