1 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARTENERIAT PENTRU EXCELENTA IN DOMENIUL DREPTULUI PENAL – Casa de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners anunta inceperea unei colaborari permanente cu avocatul Valerian Cioclei, doctor in drept si profesor universitar la Facultatea de Drept din Universitatea Bucuresti. Calin-Andrei Zamfirescu, partener fondator al ZRP: „Cooptarea domnului profesor Valerian Cioclei ne onoreaza si marcheaza o evolutie marcanta in calitatea practicii de drept penal a firmei noastre de avocatura”

Scris de: L.J. | pdf | print

11 May 2017 12:04
Vizualizari: 9268

Cunoscuta casa de avocatura „Zamfirescu Racoti & Partners” anunta incheierea unui parteneriat pentru excelenta in domeniul dreptului penal. Este vorba despre inceperea unei colaborari permanente cu avocatul Valerian Cioclei (foto), doctor in drept si profesor universitar la Facultatea de Drept din Universitatea Bucuresti, care va deveni „Partner of counsel al ZRP”.

Avocatul Calin-Andrei Zamfirescu, partener fondator al ZRP, a explicat ca parteneriatul cu profesorul Valerian Cioclei reprezinta o evolutie marcanta in calitatea practicii de drept penal a firmei de avocatura si in beneficiul imediat al consilierii, asistentei sau reprezentarii clientelei: “Rezolvarea concreta a cauzelor depinde in mod necesar si de cunoasterea si valorificarea contributiilor stiintifice. Numai astfel putem oferi clientilor tot ce este mai nou si mai valoros in asigurarea apararii drepturilor si intereselor lor legitime. Cooptarea domnului profesor Valerian Cioclei ne onoreaza si marcheaza o evolutie marcanta in calitatea practicii de drept penal a firmei noastre de avocatura si in beneficiul imediat al consilierii, asistentei sau reprezentarii clientelei”. La randul sau, profesorul Valerian Cioclei a precizat ca parteneriatul cu ZRP este o “provocare profesionala”.


Iata comunicatul Zamfirescu Racoti & Partners:

Parteneriat pentru excelenta in domeniul dreptului penal. Profesorul Valerian Cioclei devine Partner of counsel al ZRP

Zamfirescu Racoti & Partners anunta consolidarea practicii sale de drept penal, prin hotararea de a stabili o colaborare profesionala permanenta cu dl. avocat Valerian Cioclei, doctor in drept si profesor universitar la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, in calitate de avocat Partner of counsel.

Incepand din 2011, cand a pus bazele Departamentului sau de Drept Penal, Zamfirescu Racoti & Partners a pariat pe aceasta arie de practica care, prin dezvoltarea sa in ritm accelerat, a depasit asteptarile partenerilor, atat in termeni de clientela, cat si de echipa, si a dovedit ca pariul a fost unul castigator.

Importanta deosebita a valorilor proteguite si complexitatea cazurilor de mare infractionalitate economica si de mare coruptie impun asigurarea celor mai ridicate standarde de calificare in exercitarea apararii. Rezultatele profesionale si cresterea portofoliului de dosare de pana acum au confirmat atat viabilitatea dezvoltarii firmei de avocatura in domeniul dreptului penal, cat si mai ales, accederea echipei de drept penal la cel mai inalt nivel juridic de rationament si argumentare. Odata cu debutul acestei luni, echipa ZRP va beneficia si de experienta profesorului universitar doctor Valerian Cioclei, membru al Comisiei de redactare a Noului Cod penal, reprezentant de marca al cercetarilor stiintifice privitoare la institutiile juridice de drept penal care suscita interesul dezbaterilor comunitatii juridice romanesti si internationale.

Calin-Andrei Zamfirescu, partener fondator al ZRP, are convingerea ca 'rezolvarea concreta a cauzelor depinde in mod necesar si de cunoasterea si valorificarea contributiilor stiintifice. Numai astfel putem oferi clientilor tot ce este mai nou si mai valoros in asigurarea apararii drepturilor si intereselor lor legitime. Cooptarea domnului profesor Valerian Cioclei ne onoreaza si marcheaza o evolutie marcanta in calitatea practicii de drept penal a firmei noastre de avocatura si in beneficiul imediat al consilierii, asistentei sau reprezentarii clientelei'.

La randul sau, profesorul Valerian Cioclei isi asuma parteneriatul 'ca pe o provocare profesionala', considerand ca 'merita sa se implice din plin in consilierea echipei ZRP care gestioneaza multiple dosare ce trateaza probleme juridice de maxima actualitate'.

Intr-o epoca in care subiectele de ordin juridic ajung peste noapte la cote record de audienta, nevoia reala a celui asupra caruia planeaza o acuzatie este identificarea rapida a specialistilor care cu devotament si promptitudine le pot asigura printr-o deplina intelegere a situatiei si prin decizii prompte organizarea optima a apararii.

***

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 51 de avocati, dintre care opt asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu si Antoniu Obancia (asociati)”.

Comentarii

# ARGUS date 13 May 2017 22:42 0

Banca Albina; mai stiti ceva despre dosar?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.01.2023 – DNA pregateste artileria grea: cumpara Biblii si asteapta trei politicieni grei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva