31 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRIMII IN 13 ARII DE PRACTICA – Editia din 2020 a revistei britanice de specialitate Legal 500 EMEA plaseaza casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii pe locul intai in 13 arii de practica. Analiza s-a concentrat asupra a peste 2.700 de firme din 88 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Scris de: L.J. | pdf | print

15 April 2020 16:10
Vizualizari: 3990

Publicatia britanica Legal 500 a facut publice miercuri, 15 aprilie 2020, clasamentele celor mai bune case de avocatura din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), incluzand peste 2.700 de firme din 88 de tari.


 

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a fost cotata pe prima pozitie in 13 arii ale dreptului, conform clasamentelor Legal 500, si anume: Drept Financiar-Bancar, Drept Societar / Fuziuni si Achizitii, Litigii si Arbitraje, Energie / Resurse Naturale, PPP / Achizitii Publice, Drept imobiliar, Dreptul muncii, Dreptul concurentei, Telecomunicatii / Media, Tehnologie (TMT), Proprietate Intelectuala, Restructurare / Insolventa, Fiscalitate si, nu in ultimul rand, Gambling / Industria Jocurilor de Noroc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost astfel reconfirmata in varful plutonului firmelor de avocatura din Romania, detinand totodata un numar semnificativ de nominalizari individuale in toate ariile supuse analizei specialistilor Legal 500. In total, 14 Parteneri ai firmei au fost recunoscuti pentru performantele profesionale remarcabile din ultimele 12 luni, dintre care 11 Parteneri au fost desemnati „Leading Individuals” iar alti trei – „Next Generation Partners”. De asemenea, patru dintre avocatii Managing Associates ai firmei au fost apreciati ca fiind „Rising Stars” in domeniile Dreptul muncii, Drept imobiliar, Energie / Resurse Naturale, Proprietate Intelectuala.

Clasamentele Legal 500 au fost publicate la scurt timp dupa ce alt director de prestigiu, Chambers Europe, a cotat Tuca Zbarcea & Asociatii in elita avocaturii din Romania si a nominalizat-o la premiile Chambers Europe Awards 2020 (click aici pentru a citi).

Aceste recunoasteri internationale vin in completarea distinctiei obtinute recent pe plan local, din partea publicatiei Business Review, si anume premiul „Firma de Avocatura a Anului din Romania”, decernat in cadrul galei BR Awards 2020.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel international. Seria Legal 500 EMEA a debutat in 1991, analistii publicatiei realizand o evaluare atenta si cuprinzatoare a pietei de avocatura internationale, pentru a evidentia performantele individuale si ale firmelor de avocatura, in urma unui sondaj cu peste 300.000 consilieri juridici si avocati la nivel mondial.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.01.2023 – Piturca, pe mana lui Mota

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva