21 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRIMUL ACCELERATOR PENTRU HORECA – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii este partener juridic al HoReCa Business Accelerator, primul program de educatie din Romania dedicat start-up-urilor din industria ospitalitatii. Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii vor sustine cursuri de guvernanta corporativa, reguli de conformare, proprietate intelectuala si dreptul concurentei

Scris de: V.B. | pdf | print

9 March 2020 14:37
Vizualizari: 4190

Ziua de joi, 5 martie 2020, a marcat lansarea HoReCa Business Accelerator, primul program de educatie din Romania dedicat start-up-urilor din industria ospitalitatii, avand drept partener juridic casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii.


 

Incepand din 5 martie pana pe 5 aprilie, sunt asteptate inscrierile in accelerator. 15 start-up-uri vor fi selectate sa faca parte din HoReCa Business Accelerator, program deschis atat firmelor deja create, cat si viitorilor antreprenori talentati care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil si cu potential de crestere. Cele 15 start-up-uri selectate vor intra intr-un program de accelerare de sase saptamani, la finalul caruia, in data de 29 mai, vor avea sansa de a-si expune ideile in fata unor potentiali investitori, in cadrul unui Pitching Day.

Tuca Zbarcea & Asociatii este partener juridic al acestui program de educatie, mentorat si accelerare de business cu o curricula dezvoltata alaturi de peste 20 experti, antreprenori si manageri din industria ospitalitatii. HoReCa Business Accelerator este o initiativa a Hospitality Culture Institute si beneficiaza, pe langa aportul Tuca Zbarcea & Asociatii, de sprijinul Bancii Transilvania, al Coca-Cola, al Ensight si al Commons.

Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii vor sustine o serie de cursuri prin care participantii sunt familiarizati cu aspecte ce tin de guvernanta corporativa si regulile de conformare, proprietate intelectuala si dreptul concurentei. De asemenea, antreprenorii vor primi sfaturi legate de etapele unui proces de vanzare / achizitie si tehnicile de negociere aferente. Echipa din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii include avocatii Raluca Vasilache (Partener), Andreea Oprisan (Managing Associate), Ruxandra Frangeti (Managing Associate), Razvan Gheorghiu-Testa (Partener), Dragos Apostol (Partener), Cristian Radu (Partener) si Bogdan Halcu (Managing Associate).

 

Avocatul Dragos Apostol (foto), Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, a declarat:

 

Suntem incantati de parteneriatul cu Hospitality Culture Institute si de faptul ca avem ocazia de a impartasi din experienta noastra unor antreprenori aflati la inceput de drum. De-a lungul timpului, am fost implicati in proiecte in care am asistat antreprenori, investitori sau finantatori, astfel ca am dobandit o intelegere aprofundata a dinamicii vanzator-cumparator, precum si a nevoilor, asteptarilor si intereselor acestora in functie de diverse contexte. Prin cursurile noastre, vom oferi o viziune realista asupra a ceea ce se intampla intre parti intr-o tranzactie autentica, insa in egala masura nu vom pierde din vedere nici alte laturi ale gestionarii unui startup, de la organizare si functionare, la protejarea drepturilor de proprietate intelectuala si conformarea cu regulile de concurenta”.

Printre ceilalti mentori si traineri HoReCa Business Accelerator, se numara antreprenorii Dan Isai (fondator SaladBox), Radu Savopol (fondator 5ToGo) si Gabriel Iovu (fondator Expressoft), expertii in HoReCa, Tinu Sebesanu (CEO Trend Hospitality), Ray Iunius (CEO Windswiss), Florin Itu, fondator Gourmet Entertainment si manageri de succes din industria ospitalitatii, precum Cristian Cristea, Group Training Manager City Grill.

Mai multe informatii despre Acceleratorul HoReCa Business Accelerator si despre pasii necesari pentru inscriere: https://accelerator.hospitalityculture.ro.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva