16 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCUROARE DE NOTA 4 – Claudia Rosu de la DNA, sotia procurorului Doru Tulus, nu a trecut de proba scrisa a concursului pentru ocuparea unui post de inspector la Inspectia Judiciara. Rosu a luat 4,09, iar dupa contestatie nota i-a crescut la 4,25. Colega ei din DNA, procuroarea Madalina Scarlat, a obtinut un rezultat si mai slab: 3,76. Pentru a putea sustine a doua proba a concursului, cele doua procuroare trebuiau sa obtina minim 5. Cea mai mica nota a fost 0 (Rezultatele)

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 September 2014 15:55
Vizualizari: 13437

Procuroarea Claudia Rosu (foto) de la DNA, sotia lui Doru Tulus fostul sef al Sectiei a II-a DNA, a picat concursul pentru ocuparea unui post de inspector judiciar in cadrul Inspectiei Judiciare din CSM. Claudia Rosu a obtinut un rezultat nu tocmai satisfacator, reusind sa ia putin peste nota 4. A stat insa mai bine decat colega ei de la DNA, procuroarea Madalina Scarlat, care nu a reusit nici macar “performanta” Claudiei Rosu.

Cele doua procuroare din DNA s-au inscris la concursul pentru ocuparea celor 5 posturi de inspector juridic la Inspectia Judiciara a CSM, dintre care 2 posturi in cadrul Directiei de inspectie judiciara pentru judecatori si 3 la Directia de inspectie judiciara pentru procurori. Claudia Rosu si Madalina Scarlat au sustinut prima proba a concursului, testarea scrisa, in data de 7 septembrie 2014. A fost de altfel prima si ultima proba din concurs pentru cele doua procuroare, intrucat ambele au picat.


Astfel, sotia lui Doru Tulus, Claudia Rosu, a reusit sa obtina nota 4,09. Procuroarea nu a fost insa multumita de rezultat, astfel ca a formulat contestatie. Iar Claudia Rosu chiar a avut motive sa formuleze contestatie, intrucat asa cum s-a stabilit in cele din urma, nota ei trebuia sa fie mai mare. Concret, in urma contestatiei, nota Claudiei Rosu a crescut de la 4,09 la 4,25.

Colega Claudiei Rosu, Madalina Scarlat, nu a luat nici macar 4

In ceea ce o priveste pe colega Claudiei Rosu, Madalina Scarlat, lucrurile au stat ceva mai prost. Procuroarea Scarlat a obtinut la testarea scrisa nota 3,76. La fel ca sotia lui Doru Tulus, nici aceasta nu a fost multumita de rezultat, asa ca a formulat contestatie. Situatia nu s-a schimbat insa, contestatia fiind respinsa, astfel incat nota finala a ramas cea de 3,76.

In concluzie, atat Claudia Rosu cat si Madalina Scarlat au fost eliminate din concursul pentru ocuparea unui post de inspector la Inspectia Judiciara, in conditiile in care nota minima pe care candidatii trebuiau sa o obtina pentru a fi declarati admisi, urmand sa sustina apoi proba interviului, era 5. La testarea scrisa s-a acordat un punctaj cuprins intre 0 si 7.

Iata care sunt candidatii inscrisi la concursul pentru ocuparea unui post de inspector la Inspectia Judiciara si notele obtinute de acestia la proba scrisa:

Constantin Ardeias (de la Parchetul Tribunalului Ilfov) – Absent

Dumitru Baciu (de la Parchetul Judecatoriei Bujor) – 1,64

Magdalena Mariana Burtavel (Tribunalul Giurgiu) – Absent

Gheorghe Dimitre Carp (Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti) – Retras

Daniel Gheorghe Cojocaru (Parchetul Tribunalului Bucuresti) – 4,53

Marian Marino Constantin (Tribunalul Bucuresti) – Absent

Iuliana Dicu (Tribunalul Olt) – Retras

Ana Cornelia Dima (Curtea de Apel Targu Mures) – 6,92

Mihai Dumitrescu (DIICOT – Iasi) – Retras

Narcis Erculescu (Tribunalul Dambovita) – Retras

Dumitru Marinel Florea (Judecatoria Chisineu Cris) – 2,89

Florina Mihaela Focica (DIICOT – Pitesti) – 6,12

Linda Iulia Gadi (Tribunalul Bucuresti) – 2,71

Emil Lukacs (Tribunalul Militar Cluj) – Absent

Cristina Andreea Mina (Parchetul Tribunalului Bucuresti) – Absent

Georgiana Moldovan (Judecatoria Vaslui) – 0,00

Doina Nutu (Parchetul Judecatoriei Calarasi) – 3,96

Adriana Romanescu Pampu (Parchetul Tribunalului Brasov) – 6,93

Elena Laura Plesa (Tribunalul Bucuresti) – Absent

Claudia Popescu (Curtea de Apel Bacau) – 4,22

Claudia Mihaela Rosu (DNA) – 4,09 (4,25 dupa contestatie)

Madalina Scarlat (DNA) – 3,76

Mirela Ileana Stroescu (Parchetul Judecatoriei Valenii de Munte) – Retras

Raluca Emilia Trandafir (Curtea de Apel Pitesti) – Retras

Claudia Emilia Visoiu (Curtea de Apel Bucuresti) – 2,65

Mihaela Carmen Voinescu (Tribunalul Bucuresti) – 4,69 (4,79 dupa contestatie)

Iata si rezultatele obtinute de candidatii care au sustinut proba interviului, unde nota minima care trebuia obtinua a fost 2, punctajul fiind cuprins in 0 si 3:

Ana Cornelia Dima – 2,74

Florina Mihaela Focica – 2,03

Adriana Romanescu Pampu – 2,76

*Cititi aici rezultatele obtinute de candidati la testarea scrisa

*Cititi aici rezultatele finale la testarea scrisa dupa solutionarea contestatiilor

*Cititi aici rezultatele obtinute la proba interviului

Comentarii

# livia date 22 September 2014 14:30 +11

Adevarate competente in materie! Cum judeca aceste specimene? Din cand in cand magistratii, care taie si spanzura, care se joaca cu viata oamenilor, nu ar trebui sa dea niste examene de verificare ( nu numai de avansare) si daca nu pot lua minim 7 sau 8, sa fie dati afara din sistem?

# o pensionara date 22 September 2014 15:34 +9

draga livia,singurul examen care trebuie trecut de toate aceste struto-camile este acela in fata lii basescu......restul nu mai conteaza....

# Uliul porumbar date 22 September 2014 15:54 +11

Sunt curios daca ar da si testare psihologica cam pe unde ar fi procurorii promovati de Basescu - Macovei - Morar - Kovesi.

# gogu date 22 September 2014 17:18 +10

Deci in timpul liber cand termina activitatea de diriginte de santier , d-na Pampu Romanescu , gandea strategii de aruncare a prajinei fix la IJ , dupa ce nu a reusit la CSM, sustinuta de fiind de Camelia Petrescu si sotul consort un PDL-ist convins , si prietene cu Haineala. Cititi vorbe de fumoar din februarie 2013.

# nutu de la camata date 22 September 2014 20:13 +3

Sa intelegem ca-i aripa basista din carpati .

# remember date 22 September 2014 22:18 +5


Citeza pe livia
Adevarate competente in materie! Cum judeca aceste specimene? Din cand in cand magistratii, care taie si spanzura, care se joaca cu viata oamenilor, nu ar trebui sa dea niste examene de verificare ( nu numai de avansare) si daca nu pot lua minim 7 sau 8, sa fie dati afara din sistem?
Suscriu la toate observatiile tale dar am si eu o nedumerire.Or fi devenit examnele aste "pe bune", asa peste noapte???S-au pupezele astea doua, si altele pe langa ele, sunt atat de toante incat nici cei pusi sa le avanseze n-au avut ce le face!! :P :P :sigh: :sigh:

# Elev date 22 September 2014 22:28 -1

Competentele,vezi ca ai scris " s-au". La noi la școala,in clasa a 4-a,știm ca se scrie " sau ". Chiar toți Repetenții își dau cu părerea pe aici? Jenant! Rușinos! " S-au" vorbeai de examenul tau de 8 clase,pe care l-ai căzut? :lol:

# Tirex date 22 September 2014 23:40 -5

elevule,nu te-ai prins ca remember este botist?Ce te astepti de la unul ca el?La scoala de avocati a lui bota nu se prea invata gramatica.Nu are cine sa ii invete ca si gurul lor e putin agramat.

# Bobo date 23 September 2014 00:22 +4

Ba, dinozaure flocist, la voi si pseudo-profesorii, care elaboreaza subiectele simulacrului de examen, sunt agramati. Au scris "determinand-ul si asigurand-ul". Voua chiar nu va e rusine sa vorbiti despre gramatica limbii romane ?! Cat tupeu puteti avea !!!

# remember date 23 September 2014 13:35 +3

Multumesc Bobo.Le-ai explicat matematic si gramatical cine sunt.Multumesc. :-* :-* <img src=ops:' /> <img src=ops:' />

# remember date 23 September 2014 13:31 +2


Citeza pe Tirex
elevule,nu te-ai prins ca remember este botist?Ce te astepti de la unul ca el?La scoala de avocati a lui bota nu se prea invata gramatica.Nu are cine sa ii invete ca si gurul lor e putin agramat.
Sunt "botist"(si ca sa nu creez ambiguitati:sunt fan Bota) dar nu sunt tir-ist(a)!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :roll: :roll: :roll:

# remember date 23 September 2014 13:26 +2


Citeza pe Elev
Competentele,vezi ca ai scris " s-au". La noi la școala,in clasa a 4-a,știm ca se scrie " sau ". Chiar toți Repetenții își dau cu părerea pe aici? Jenant! Rușinos! " S-au" vorbeai de examenul tau de 8 clase,pe care l-ai căzut? :lol:
Recunosc, am mai cazut si eu ceva examene la viata mea, c-asa-i in viata, dar usile pe care le-am deschis, le-am deschis prin propriile-mi puteri.In ce priveste scrisul, chiar cu riscul de a starni controverse,recunosc, n-am avut niciodata veleitati de secretara, nici chiar ca elev, ca atare nu stiu sa fac nici cafele pe placul sefului, daca asta-ti poate fi de folos!! :P :lol: :lol: :P :P :P

# geo date 23 September 2014 15:54 +3

Inteleg ca o minte sanatoasa refuza sa creada cat de proaste sunt , dar ele sunt cu adevarat proaste si ridicate pe culmi de un sistem care le foloseste la comanda oameni buni. Sunt folosite si rotite , sa nu credeti ca cele care vin acum sunt altfel.

# ioan Duscas date 22 September 2014 16:24 +4

In urma cu peste opt ani de zile am solicitat restituirea unei proprietati de un milion de euro dar in loc sa prmiesc ceva din cea ce mi se cuvine o trupa de criminali din interne alaturi de criminali din servicii secrete si criminali din justiție care îmi furară "in integrum" moștenirile m au făcut suspect de terorism și de tor ce mai conține codul penal !! DE PESTE OPT ANI DE ZILE O TRUPA DE CRIMINALI CU EPOLEȚI MARE SUSPECTE AZĂ DE ORICE LE PICĂ BINE SI ASTAPENTRU SIMPLUL FAPT CA LE PICA BINE !! ACEASTĂ TRUPĂ DE CRIMINALI CUNOAȘTE CU EXACTITATE CE AM FĂCUT ÎN FIECARE SECUNDĂ DE PESTE OPT ANI DE ZILE ! DAR ACEIASI TRUPĂ DE CRIMINALI MA SUSPECTEAZĂ CĂ EU AȘ FI FĂCUT ALTE SOCOTELI ! ȘI ASEMENEA HAL DE CRIMINALI PRETIND CĂ AR FI OAMENI AI LEGII !!

# ADEVARUL date 23 September 2014 08:33 +1

CEI DESPRE CARE VB. TU SUNT OAMENI AI LEGII JUNGLEI,99% DINTRE MAGISTRATI NU ISI FAC TREABA PENTRU CARE SUNT PLATITI,CI UN FEL DE AFACERI...SUNT CORUPTI,PARALELI CU LEGISLATIA SI IUBITORI DE ARGINTI.NU AI NICI O SANSA DUSCAS SA TE LUPTI CU ACEST SISTEM CORUPT,OPRESIV,MAFIOT...CARE FACE DREPTATE...JUSTITIE...DOAR PENTRU A FURA,SPERA EI EUROPA,CĂ DIN ROMANIA NU A MAI RAMAS MARE LUCRU,BASESCU SA OPRIT LA AVERSA CA NU MAI POATE DUCE CATI BANI A FĂCUT,IAR CIORILE CARE L-AU AJUTAT SIGUR NU SUNT MAGISTRATI,SUNT HOTI SI ESCROCI CA SI EL.EU TE CRED,MAFIOTII LOCAL TE-AU INCOLTIT,HAITE CA EI SUNT IN TOATE JUDETELE...O SA LE TREACA SI LOR VREMEA,DA-I DRACULUI.

# coca date 22 September 2014 16:48 +7

Wow, eu ma asez ca sa ma pot umple de respect! ma simt cuprinsa de respect, in toata fiinta mea! Eu zic ca s-or fi simtit intimidati de presa. Parerea mea e ca banuiala ca luju va scrie un articol pe acest subiect a determinat aceste note! Daca n-ar mai fi presa asta un atantat la siguranta nationala si justitiabilii astia niste nemernici carcotasi, iar avocatii ticalosiii cu "chitibusuri" ia sa vedeti ce fain ar merge justitia, ca unsa!

# GINA MAGIRESCU date 22 September 2014 17:09 +3

cine stie cunoaste..stima doamnei HAINEALA OANA

# popo date 22 September 2014 17:56 +4

Dumnezeule ce lichelism ....!!!!.

# mario date 22 September 2014 21:43 0

Mai ''oamenilor'' ,ce mult ne place noua ,romanilor,sa vorbim doar sa vorbim..Nimeni de aici nu a scris care e nota maxima la acest examen..Sa va spuna MarioBross... :-*  Nota maxima,tzatzelor,este 7 (sapte).. Daca facem o socoteala mica...pe cine-l duce capul', o nota de 4 (patru) primita la examenul asta este ecvhivalenta cu nota 7 sapte) ,aproximativ..:) ''be smart don't be retard'' Sa nu mai faceti pe desteptii..Voi,chibitzi de doi lei,vorbiti ce note mici au luat procurorii,nu ca le iau apararea procurorilor..dar voi/noi nu ajungem nici macar sa intram in vizita in camera de examinare...deci..totusi putin respect pentru niste oameni care-si fac datoria intr-o tara care nu merita nimic(oamenii din tara asta).. Si acuma ,aripa stanga a bovinelor sa vina cu Dislike !  8)

# ADEVARUL date 23 September 2014 20:27 0

DACĂ TU ZICI CĂ OAMENII DIN ȚARA ASTA NU MERITĂ NIMIC...ESTI MAI PROST CA PERSONAJUL DIN JOCUL MARIO BROSS,SĂ INTELEGEM CA ESTI UN BĂSIST FĂRĂ PORTOFOLIU...DE ATÂTA SUPT SI PUPAT IN CUR I S-O FI APLECAT SI LUI BASESCU,MISELIE CE ESTI TU :)

# mario date 27 September 2014 14:04 -1

da..oamenii din tara asta nu merita nimic.Nu sunt basust,desi as vota cu el si acum,dar din pacate nu se poate.Nu vreau sa vorbesc urat la adresa ta,nu ca nu vreau,dar nu gasesc cuvinte atat de murdare pentru tine...Se vede cum scrii cu CapsLock,esti retard...Supt si pupat in cur...mai draga,cuvintele astea se pot adresa doar celor 7,4 mil de retarzi,nu mai copia... Retard si ingust la minte ce esti...

# remember date 23 September 2014 22:12 0

Te-au dezamagit oamenii din tara asta???Atunci pleaca.Cine sau ce te retine???Dragostea de tara???Esti prost si fariseu in acelasi timp.Nefericirea te va urma pretutindeni!!! :sigh: :sigh: :sigh:

# mario date 27 September 2014 14:12 0

cum sa nu ma dezamageasca oamenii cu drept de vot din tara asta cand dupa 25 de ani noi tot ******t mancam si votam neocomunisti!?!?!?cum?!?!Dragoste de tara..ma lasi?da..poate sunt prost ca am rabdare sa citesc balega scrisa de tine..si Da..sunt nefericit ca am parte sa traiesc si sa vad ceea ce se intampla dupa 25 de ani..cum retarzi ca voi se dau de partea lui Ilici,Nastase,ponta... Sa va/ne fie rusine... Muje Ponta,Muje PSD,Muje sustinatorilor PSD :-*

# s date 24 September 2014 16:22 0

@mario Face fix 5,714 in sistemul cu note pana la 10 (inclusiv  :P). Vezi, nu toate bovinele stiu aritmetica.  :cry:

# mario date 27 September 2014 14:14 0

sa-mi bag p@$#..Esti extraordinar...Ce ma faceam fara tine?

# Valeriu Mangu date 23 September 2014 09:15 -1

O mare provocare pentru jurnaliști, realizatori radio, tv. etc.  A cam sosit momentul ca Președintele României să-și onoreze cuvântul dat. Adică să facă publice dosarele ofițerilor "acoperiți" care se găsesc, în măsura în care se găsesc, printre candidații la funcția de Președinte al României. În logica lucrurilor, Președintele României în exercițiu trebuie să fie deja în posesia respectivelor dosare. În măsura în care Președintele României este în posesia acestor dosare și, respectiv, are dreptul legal să facă public conținutul fiecăruia dintre acestea, și mass-media poate să intre în posesia lor, în 24 de ore. Rămâne de văzut cui din mass-media îi dă prin minte schema prin care să intre în posesia dosarelor. Cine va da lovitura jurnalistică? Valeriu Mangu Preluare dupa: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# justice date 23 September 2014 10:13 +1

Voi astia docti de va dati cu parearea asupra competentelor concurentilor, ati dat vreodata in viata voastra un examen? Sau macar sa va obositi cei doi neuroni si sa cititi regulamentul concursului si sa vedeti ca nota maxima e 7 la proba scrisa. Ati vazut macar baremul de corectare si bibliografia concursului? Cam ce memorie ar trebui sa aiba un om ca sa poata tine minte cu punct si virgula toata materia de concurs? Justitia se face pe principii, nu pe memorarea mecanica a unor texte de lege.

# remember date 24 September 2014 21:27 +1


Citeza pe justice
Voi astia docti de va dati cu parearea asupra competentelor concurentilor, ati dat vreodata in viata voastra un examen? Sau macar sa va obositi cei doi neuroni si sa cititi regulamentul concursului si sa vedeti ca nota maxima e 7 la proba scrisa. Ati vazut macar baremul de corectare si bibliografia concursului? Cam ce memorie ar trebui sa aiba un om ca sa poata tine minte cu punct si virgula toata materia de concurs? Justitia se face pe principii, nu pe memorarea mecanica a unor texte de lege.
In ce ma priveste, eu am dat ceva examene si le-am luat dar...nu m-am pregatit la Scoala de militie!!!! :lol: :lol: :lol: :P :P

# AndreiV date 23 September 2014 11:17 +1

Acesti politruci basisti dovedesc ca incompetenta se plateste cu cele mai mari salarii in Romania.Nerusinare politrucilor basisti din dna a atins cele mai inalte culmi.Cine are curajul sa organizeze teste nationale cinstite si sa-i arunce la locul lor pe cei care isi aroga drept de viata si de moarte asupra cetatenilor Romaniei.Niste nulitati care si-au votat propriile regulamente si nu se supun nimanui.Ei sunt deasupra legilor si statului si daca condamna fara probe,desfasoara actiuni de politie politica nu raspund.Daca subalternii sunt au cunostinte notate de la 0 la 4, va dati seama ce cunostinte pot avea cei care i-au promovat si ii mentin in functii si cum ii pot mani****** si santaja?Si mai e inca ceva.Cum sa invete copii nostri carte cand vad ca sunt platiti cu zeci de mii de lei analfabeti si incompetenti,fara cunostinte de specialitate,iar cei cu note mari,cu salarii minime pe economie sau le recomanda demisul sa plece in lumea larga.Se vor sfarsi oare toate astea?   

# chisca date 23 September 2014 11:56 0

RUSINE.CINE APLICA LEGEA SI FACE DREPTATE IN TARA. RUSINE.DUPA EXAMEN INDIVIZII ISI VOR MAI PASTRA POSTURILE OCUPATE?VOR MAI AVEA BUN SIMT SA APARA IN FATA COMPLETELOR DE JUDECATA?DACA TESTAREA SE VA EXTINDE LA TOTI MAGISTRATII RISCAM SA RAMANEM FARA O MARE PARTE DINTRE MAGISTRATI SI ATUNCI CINE NE VA FACE DREPTATE?

# justice date 23 September 2014 13:06 0

Voi astia docti de va dati cu parearea asupra competentelor concurentilor, ati dat vreodata in viata voastra un examen? Sau macar sa va obositi cei doi neuroni si sa cititi regulamentul concursului si sa vedeti ca nota maxima e 7 la proba scrisa. Ati vazut macar baremul de corectare si bibliografia concursului? Cam ce memorie ar trebui sa aiba un om ca sa poata tine minte cu punct si virgula toata materia de concurs? Justitia se face pe principii, nu pe memorarea mecanica a unor texte de lege.

# Mario date 23 September 2014 18:45 0

Sunteți extraordinari,nota maxima era 7!!  Iar ne băgam in seama aiurea.mai am pune mana si sa lucram ceva,mai bine,oricum nu e de competenta noastră sa'i judecam pe acești judecători sau procurori. Au luat niște note la un examen extrem de greu,repet gastelor,nota maxima 7,dar voi va găsiți sa criticati,voi care nu sunteți in stare sa puneri titlurile a cinci cărți pe care le ați citit,si atunci cum iti permite tu sa spui ca "procuror de nota 4" .Cum? Oricum luju.ro devine încet încet un refugiu al celor ce au frica de justiție adevarata,a celor ce le place bârfă de doi lei.  Tineretul bovin de stânga,șpăgarii  si alte lepre din asa zisa "societate" ca aștept la Dislike'uri ,pt ca nu suportați adevarul V'am pupat ,gastelor

# vikkktor date 23 September 2014 19:03 +2

eu numai pentru pozitia asta dadeam 10...restul nu mai conteaza...

# supravietuitorul date 23 September 2014 19:33 +3

PRIVITI CE VAMPE SI HAHALERE FAC JUSTITIE IN COLONIA ROMANIA. CU ASTFEL DE IMBECILITATI CARE SI-AU CUMPARAT POSTURILE PE VREMEA LUI VALERIU STOICA CU CATE 10.000 DE DOLARI FUNCTIA , ESTE NORMAL SA AVEM CONDAMNARI FALSE, CU OAMENI NEVINOVATI IN PUSCARII, CU PROCESE PIERDUTE PE BANDA LA CEDO, ADICA CU UN DEZASTRU SOCIAL FUNDAMENTAL .

# ptr. supravietuitorul date 24 September 2014 14:56 +2

Zi mersi ca ai supravietuit , altii au murit !!!!, iar curvele astea cred ca ele vor fi la butoane vesnic . Nu au timp sa vada si nici nu vor sa creada ca ceea ce se intampla cu Visinescu se poate extinde si asupra lor . Orcum multe sunt progeniturile unor tortionari ascunse in spatele numelui consortului care si le-a trecut pe nume , multe chiar dupa divorturi ramanand cu nume schimbate pentru a se pierde urma provanientei .

# s date 24 September 2014 16:37 0

@mario; @justice. Voi, luminatii, examinatii si evident, promovatii (unicii, de altfel -alo, doctore, in ce salon ii pui pe astia ?) Incercati sa inmultiti nota (ex.4,09) cu 1,428 pentru echivalarea sistemului cu note de la 1 la 10 (cu un punct din oficiu). Pentru exemplul dat: 4,09 x 1,428 = 5,84. Daca am fi carcotasi am spune ca au primit 1 punct pentru prezenta si 4,84 puncte (din 9) pentru cunostintele dovedite. Aveti dreptate: si ele si voi sunteti eminentii universitatii ...  :cry:

# bau date 24 September 2014 16:43 0

In sistemul cu note pana la 20 ar fi luat 11,68 si puteau sa-si afiseze nota in birou, pe peretele dinspre rasarit  :lol:  ;-)

# remember date 24 September 2014 21:29 0


Citeza pe bau
In sistemul cu note pana la 20 ar fi luat 11,68 si puteau sa-si afiseze nota in birou, pe peretele dinspre rasarit  :lol:  ;-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva