27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROMOVARE – Casa de avocatura Musat & Asociatii anunta avansarea avocatilor Paul Buta, Iulian Popescu si Razvan Stoicescu in pozitia de Deputy Managing Partner: „Bucurandu-se de o larga apreciere in cadrul firmei, Paul, Iulian si Razvan au demonstrat un puternic spirit antreprenorial, contribuind semnificativ la pozitia Musat & Asociatii in piata, la promovarea culturii si valorilor acesteia”

Scris de: V.B. | pdf | print

14 January 2019 15:52
Vizualizari: 6295

Trei avocati au fost promovati in conducerea casei de avocatura Musat & Asociatii, a anuntat societatea luni, 14 ianuarie 2019. Este vorba despre Paul Buta (foto stanga), Iulian Popescu (foto centru) si Razvan Stoicescu (foto dreapta). Acestia au avansati in pozitia de Deputy Managing Partner incepand cu luna curenta.


Bucurandu-se de o larga apreciere in cadrul firmei, Paul, Iulian si Razvan au demonstrat un puternic spirit antreprenorial, contribuind semnificativ la pozitia Musat & Asociatii in piata, la promovarea culturii si valorilor acesteia”, se arata in comunicatul casei de avocatura.

Doctor in drept si asistent universitar, Paul Buta are o experienta juridica de peste 12 ani, fiind specializat in litigii civile si comerciale, dreptul concurentei si proprietate intelectuala. A fost implicat in dosare de anvergura, acordand asistenta juridica unui portofoliu semnificativ de clienti internationali (cu precadere investitori straini si companii multinationale) cu privire la aspecte specifice sectorului concurentei, proprietatii intelectuale, de reglementare in sectorul farmaceutic si medical. Paul Buta este recunoscut totodata pentru expertiza sa in domeniul litigiilor fiscale si arbitrajului comercial international, in mod particular pentru capacitatea sa de analiza si solutiile inovatoare aplicate in gestionarea cu succes a dosarelor litigioase. Paul Buta coordoneaza in prezent practicile de Sanatate / Farma & Proprietate Intelectuala si Concurenta / Ajutor de Stat.

Iulian Popescu are o experienta juridica de peste 16 ani si o pregatire academica ampla, detinand multiple calificari postuniversitare atat in Romania cat si in UK, acoperind totodata si elemente de drept European. Experienta sa, consolidata in cei peste 14 ani de activitate in cadrul Musat & Asociatii, include proiecte ample de infrastructura, cu specializare in achizitii publice si parteneriate public-privat (PPP), drepturi de concesiune si aspecte legate de reglementare/ licentiere in domeniul Telecomunicatii, IT & Media. Dreptul mediului, transportului maritim si aviatic sunt domenii de inalta specializare in care Iulian detine, de asemenea, o experienta relevanta. Iulian Popescu coordoneaza in prezent practicile de Drept Societar & Comercial, TMT, Transporturi, Achizitii Publice/PPP, Energie & Resurse Naturale, Dreptul Mediului, fiind implicat in mod activ si in zona de arbitraj international.

Razvan Stoicescu este specializat in cadrul firmei in Fuziuni & Achizitii, Drept Bancar, Finantari & Piete de Capital si Restructurari & Insolventa. In cei peste 15 ani de experienta, Razvan a fost implicat in proiecte de anvergura, unele fara precedent la momentul respectiv in piata romaneasca, derulate de prestigioase institutii internationale din domeniul financiar, dar si de Statul Roman, Ministere si societati in subordinea acestora. De asemenea, in timp, Razvan a acordat consultanta juridica unui portofoliu semnificativ de clienti de talie internationala (finantatori, debitori, emitenti etc.) cu privire la problematici specifice fuziunilor si achizitiilor, sectorului bancar si pietelor de capital, inclusiv finantari locale si internationale, produse structurate, instrumente financiare derivate, aspecte de reglementare in sectoarele financiar – bancar si piete de capital. Razvan detine calitatea de arbitru in cadrul panelului de arbitri ai Bursei de Valori Bucuresti, iar in perioada noiembrie 2016 - mai 2017, a detinut calitatea de administrator independent in Consiliul de Administratie al SNGN Romgaz SA, emitent listat la Bucuresti si Londra, cu o valoare de piata de peste EUR 2.5 miliarde.

Promovarea celor trei parteneri in conducerea Musat & Asociatii a fost aprobata in unanimitate de adunarea generala a asociatilor, ocazie cu care fondatorul firmei, Gheorghe Musat, a declarat:

2018 a fost un nou an plin de succese pentru echipa de avocati Musat & Asociatii. Tranzactiile complexe in care am fost implicati, activitatea extinsa de consultanta oferita clientilor nostri, precum si numeroasele litigii cu miza ridicata sau gestionarea cazurilor dificile de drept penal tip „white collar” au mentinut echipa noastra in mijlocul evenimentelor importante si nu de putine ori au tinut prima pagina a publicatiilor de specialitate.

Succese importante au fost obtinute si in ceea ce priveste specializarea si diversificarea ofertei noastre de servicii avocatiale, firma cooptand noi talente, avocati atent selectionati si bine pregatiti, printre cei mai buni din randul colegilor lor de top. Astfel am continuat sa dezvoltam pozitia Musat & Asociatii, atat din punct de vedere al dimensiunii echipei, cat si al extinderii ariei de servicii premium oferite clientilor nostri.

Promovarea lui Paul, Iulian si Razvan in conducerea firmei este o consecinta fireasca a contributiei aduse de ei la succesele obtinute de firma in ultimii ani si este totodata o recompensa pentru atasamentul lor fata de firma”.

Casa de avocatura anunta totodata retragerea din structura parteneriala a lui Octavian Popescu, caruia asociatii companiei i-au multumit pentru anii petrecuti impreuna, cu urari de succes in activitatea sa profesionala viitoare.

In noua structura, Musat & Asociatii isi propune pentru 2019 o dezvoltare accelerata, sustinuta de cresteri pe principalele arii de practica, precum si de dezvoltarea unor domenii cu o relevanta tot mai importanta pentru mediul de afaceri romanesc, cum ar fi achizitiile publice si PPP, dreptul mediului, protectia datelor si securitatea cibernetica, proprietate intelectuala si concurenta.

Expertiza si profesionalismul echipei consolideaza Musat & Asociatii ca prima optiune pentru multe firme straine care opereaza sau isi deschid operatiuni in Romania, dar si pentru marii jucatori economici autohtoni”, conchide comunicatul citat.

Comentarii

# Felicitari date 14 January 2019 16:21 0

Bravo. Felicitari. Avem nevoie de asemenea avocati cu vocatie, bine pregatit, specializati pe anumite domenii. De fapt asta-i adevarata profesie de avocat, sa cunosti bine fie civil, fie penal, fie administrativ, fie bancar etc. Multumim ca existati! Dar va rugam ca onorariile sa fie rezonabile, altfel vor ajunge la dv doar cei cu posibilitati financiare.

# Mult succes ! date 14 January 2019 16:48 0

Sa fie intr-un ceas bun !

# nea stiuca date 14 January 2019 19:49 0

Doctor in drept si asistent universitar,pregatire academica ampla ,vocatie nene, nu taraie- brau cu limbaj de mahala.Sa fie intr-un ceas bun!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva