1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REBRANDING PENTRU PERFORMANTA – Mares Danilescu Mares si-a schimbat denumirea in Mares & Mares. Sub coordonarea lui Mihai Mares, "avocatul la care trebuie sa te duci, in Romania, pentru infractiuni legate de criminalitatea gulerelor albe", firma se va concentra pe expertiza acumulata in dreptul penal al afacerilor, consolidandu-si pozitia de lider de piata: "Ne concentram pe cazuistica de penal-comercial... Servicii intr-o perioada scurta de timp atat clientilor, cat si altor firme de avocati”

Scris de: L.J. | pdf | print

9 October 2019 13:14
Vizualizari: 4975

Societatea de avocatura Mares Danilescu Mares s-a rebranduit! De la 1 octombrie 2019 firma de avocati coordonata de reputatul avocat Mihai Mares (foto) si-a schimbat denumirea in Mares & Mares, dupa ce Lucian Danilescu, fost membru al Mares Danilescu Mares a parasit compania urmand sa isi desfasoare activitatea pe cont propriu. Descris de ghidul juridic international Legal 500 – EMEA drept "avocatul la care trebuie sa te duci, in Romania, pentru infractiuni legate de criminalitatea gulerelor albe", Mihai Mares anunta ca in noua formula firma de avocati Mares & Mares isi va consolida practica in competenta sa de baza de drept penal al afacerilor si se va axa in special pe cazuistica de penal-comercial, iar intr-o mai mica masura pe contencios civil, „astfel incat sa putem oferi aceste servicii intr-o perioada scurta de timp atat clientilor, cat si altor firme de avocati care nu au capacitatea de a reactiona rapid in cazurile urgente”.


Avocatul Mihai Mares: "Ne concentram pe cazuistica de penal-comercial, astfel incat sa putem oferi aceste servicii intr-o perioada scurta de timp atat clientilor, cat si altor firme de avocati care nu au capacitatea de a reactiona rapid in cazurile urgente”

Complexitatea cazurilor de infractionalitate economica si coruptie in care firma noastra a fost implicata in ultimii ani impun asigurarea celor mai ridicate standarde in exercitarea apararii. Ne-am propus sa consolidam aceasta practica, sa ne concentram pe cazuistica de penal-comercial si, intr-o masura mai mica, pe contencios civil, astfel incat sa putem oferi aceste servicii intr-o perioada scurta de timp atat clientilor, cat si altor firme de avocati care nu au capacitatea de a reactiona rapid in cazurile urgente, a declarat Mihai Mares.

Experienta solida a tuturor partenerilor, acumulata in societati de avocatura de prestigiu locale si internationale, dublata de coeziunea, flexibilitatea si valorile comune ale tinerei echipe, pozitioneaza societatea Mares & Mares in randul firmelor de elita din Romania. Casa de avocatura a devenit in 2016 membru al ROXIN Alliance, retea de talie globala specializata in „white-collar crime law“.

Penalistul Mihai Mares, coordonatorul firmei de avocati Mares & Mares, este singurul avocat roman evidentiat in editia din acest an a ghidului juridic international Legal 500 – EMEA, in categoria “Leading individuals”, pentru practica locala de White-Collar Crime. In editia 2019, ghidul juridic international afirma ca Mihai Mares, coordonatorul practicii de white-collar crime, este "avocatul la care trebuie sa te duci, in Romania, pentru infractiuni legate de criminalitatea gulerelor albe".

Mares este un "adevarat profesionist, stralucitor atat pentru clientii individuali, cat si pentru clientii corporativi" si are o experienta aprofundata in domeniul apararii in cazurile de drept penal al afacerilor, al conformitatii in materie penala, in investigatii internationale, extradari si in cazuri de criminalitate transnationala.

Mihai Mares detine o vasta experienta in dosare penal-economice. Practica sa se concentreaza in cea mai mare parte pe reprezentarea directorilor executivi, antreprenorilor, marilor grupuri industriale, institutiilor financiare si marilor companii internationale si locale intr-o gama larga de domenii care implica contabilitatea, fraudele financiare si fiscale, luarea de mita sau incalcari ale normelor de concurenta si de mediu.

Mihai Mares a coordonat biroul din Bucuresti al Garrigues, prestigioasa firma internationala de avocatura de business si, dupa retragerea acesteia de pe piata locala, a infiintat, in septembrie 2011, propria casa de avocatura.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva