23 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SA FIE SRI SAU DNA? In timpul judecarii cererii de intrerupere a pedepsei lui Adrian Nastase, avocatul Viorel Ros a dezvaluit un fapt extrem de grav: avocatii sunt amenintati si fac subiectul unei anchete! Maestrul Corneliu Liviu Popescu a fost filat la iesirea din casa

Scris de: A.A.S - R.S. | pdf | print

28 June 2012 21:48
Vizualizari: 16559

Tribunalul Bucuresti a amanat, joi, pentru data de 5 iulie, judecarea cererii de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani inchisoare de catre fostul premier Adrian Nastase. Motivul amanarii a fost faptul ca Adrian Nastase nu s-a prezentat in sala de judecata din motive medicale. Judecatoarea Elena Burlan a fost de acord cu schimbarea incadrarii juridice, fiind luata acum in discutie o cerere de intrerupere a executarii pedepsei in locul celei de amanare a pedepsei depusa cand era Adrian Nastase in spital. In timpul procesului a existat, insa, un moment extrem de important si de grav in acelasi timp: avocatul Viorel Ros (foto) a intervenit si a spus ca DNA a inceput sa faca "spectacol", iar avocatii sunt amenintati la telefon si fac subiectul unei anchete.


In timpul procesului, reprezentantul DNA, procurorul Cristian Anghel a contestat raportul medical trimis de Penitenciarul Rahova, aratand ca nu a fost intocmit conform procedurilor legale, deoarece el nu mentioneaza cand a fost consultat Adrian Nastase si cine i-a pus diagnosticul, astfel incat nu poate fi luat in considerare de catre instanta. Tot procurorul a fost cel care a si solicitat amanarea procesului, pe motiv ca este necesara prezenta fostului premier.

Avocatul Dan Cazacu a replicat: "Modul in care procurorul isi tine pledoaria este unul fixist, unul rigid. DNA pune in discutie orice, a inceput sa aiba suspiciuni si cu privire la diagnostic. Acum, DNA cere amanarea pe motiv ca este necesara prezenta lui Adrian Nastase in instanta. Marti, Parchetul a sustinut ca nu este necesara prezenta lui Adrian Nastase, atunci cand s-a judecat o contestatie la executarea mandatului de incarcerare”. Instanta a amanat dosarul si a decis sa il citeze din nou pe Adrian Nastase la Spitalul Penitenciarului Rahova.

La iesirea din sala, avocatul Dan Cazacu a confirmat faptul ca avocatul Viorel Ros a fost amenintat telefonic si ca avocatii sunt supusi unei astfel de presiuni: "Noi suntem amenintati si oficial. Se dau comunicate oficiale". Maestrul Cazacu le-a spus ziaristilor ca amanunte cu privire la ce a spus in sala colegul sau Viorel Ros le pot cere chiar acestuia.

Pe de alta parte, din datele pe care le detinem, si avocatul Corneliu Liviu Popescu a fost filat dintr-o masina in urma cu doua zile, cand s-a indreptat catre penitenciarul Rahova pentru a-l vedea pe fostul premier Adrian Nastase, care se afla in spitalul penitenciarului.

 

Comentarii

# coco date 29 June 2012 00:03 +7

:lol: :lol: :lol: dna=zero....sri/ adica o anumita celula din sri sponsorizata gringoss =urgent comisie parlamentara . 

# gogu date 29 June 2012 00:20 +3

Asa o fi si in lumea normala?

# Ezoteric date 29 June 2012 01:09 +8

Cine sa fie ,e greu de spus intr o tara cu peste 50000 securisti. La revolutie erau 8000 si pareau multi. Inmultiti 50000 cu un coeficient de frica a tuturor categoriilor,doctori,avocati,experti,functionari,toti care sunt nevoiti sa le faca pe plac,si vedeti ce rezulta. Si ganditi va ca ,totusi,ceausescu o fi mormait vreun blestem cand l au impuscat de craciun,dupa un proces condus de ionut matei al acelor vremuri.Eu cred ca a spus un singur cuvant:macovei! Si a spus tot. Uratenie,rautate,abuz,obsesie.

# Base Land date 29 June 2012 01:27 +11

DNA-ul lucreaza ci SRI-ul (o fractiune a acestuia ghidonata de Coldea) si cu DGIPI-ul (desi e Rus la butoane chiar si el e monitorizat de propriul serviciu), astia savarsesc astfel de abuzuri filaje, politie politica, amenintari, atentate .....Exista o solutie de redresare?Exista dar nu in Romania.Exista societatea civila care ar trebui sa iasa in strada si sa protesteze pana ce Basescu, Coldea, Morar si Kovesi vor demisiona si vor fi deferiti justitiei.Si o ultima intrebare daca e vinovat si probata vinovatia lui Nastase fara echivoc de ce sunt necesare atatea abuzuri grosolane?

# IOAN DUSCAS date 29 June 2012 23:20 +1

INCEPAND DIN 2006 AM SOLICITAT INSISTENT UNOR MARI INFRACTORI PLATITZI DE LA BUGET SA IMPARTA SHI CU MINE MOSHTENIRILE MELE DAR CA RASPUNS ACESHTI INFRACTORI M-AU FAKUT SUSPECT DE TERORISM , DE SPIONAJ , DE CRIMA ORGANIZATA , DE TRAFIC DE PERSOANE , DE CRIMA , DE FURT , DE ORICE MIZERIE INFAPTUITA ORIUNDE IN ACEASTA LUME ! FIIND OM CINSTIT SHI NEVAND CE SA GASEASCA DESPRE MINE ACESHTI INFRACTORI AU SCHIMBAT PLAKA SHI AU TRECUT LA CTZIUNI DE TIP MAFIOT RESPECTIV LA MONTAREA DE SCENETE IN IMEDIATA MEA APROPIERE DIN CARE SA REZULTE CA ASH AVEA PREOCUPARI INFRACTZIONALE DESHI SUNT OM CINSTIT ! INCHIPUIE-TZI KA MERGAND PRIN ORAS CINEVA SE APROPIE DE TINE LA CATZIVA PASHI SHI INCEPE A VORBI LA TELEFON DESPRE CHESTIUNI DUBIOASE IAR BAEETZI INTERCEPTEAZA ! CE POTZI SA FACI ? GRABESHTI PASUL DAR GRABESHTE SHI PERSOANA PASUL ! ASHA CA MAI DUREAZA PUTZIN PANA SCAPI DE EL ! DECI DAKA RESPECTIVUL POVESTESHTE SUFICIENT IN APROPIEREA TA "TE-A FAKUT" ! IAR DAKA TE APUCI SA FUGI ESHTI LUAT DE NEBUN !

# IOAN DUSCAS date 29 June 2012 23:29 +1

ASHA KA DESHI SUNT OM CINSTIT ACESHTI BANDITZI NENOROCITZI MI-AU TRANSFORMAT PRIN METODE SPECIFICE FAMILIA SHI VECINII IN COLABORATORI CU MISIUNEA CLARA DE A MA TERMINA IN STIL MAFIOT ! ASHA KA DESHI NU AM NICI O LEGATURA CU NEAMUL DE ROMI-CIORI-TZIGANI ACESHTIA ZI DE ZI MA PREZINTA CA FIIND TZIGAN ! DESHI NU AM AVUT ABSOLUT NIMIC NICIODATA CU HOMOSEXUALITATEA ACESHTI INFRACTORI MONTEAZA SCENETE DIN CARE ULTERIOR SA "DEDUCA" CA ASH FI HOMOSEXUAL ! DESHI SUNT OM CAPABIL SUNT PREZENTAT CA FIIND NEBUN SHI TRANSFORMAT IN MOTIV DE GLUMA PENTRU TOTZI NENOROCITZII ! DESHI SUNT OM CINSTIT NU AM DREPTUL LA VIATZA INTIMA DEOARECE ACESHTI INFRACTORI PREZINTA PO******TZIEI TOT CE TZINE DE VIATZA INTIMA INCLUSIV CUM MA KAK , CUM FAC SEX CU SOTZIA !ACESHTI INFRACTORI PLATITZI DE LA BUGET DERULEAZA ACTZIUNI DE TIP MAFIOT PENTRU IZOLAREA MEA DE ORICE PERSOANA CU CARE ASH DORI SA PASTREZ LEGATURA SAU SA FAC O AFACERE ! ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI CALCA ZI DE ZI LEGEA "IN NUMELE LEGII" !

# Gandhi date 29 June 2012 07:42 +9

Daca nu pica guvernul si avea Base toate parghiile erau plimbati pe la DNA si prof.Ros, Popescu si av.Cazacu si maestrul Bolcas..........Ca deh asta e tara, cine nu e cu noi e impotriva noastra, cine isi face treaba si e profesionist trebuie sa moara...cum am votat prezidentiabilul asa traim, cum permitem organelor de represiune sa-si faca de cap in voie, asa fac.

# avocat TRADITIONAL -suspendat ptr. neplata zeciuielii date 29 June 2012 08:20 -6

DNA si cu SRI nu fileaza fara motive. Si eu nu m-as ingrijora si supara sa ma fileze daca ma stiu nevinovat. De ce va ingrijorati ca va fileaza???? Hmm va e frica ca ochiul filajului o sa gaseasca si alte ilegalitati. Ar fi bine daca ar fila si pe altii, adica pe toti care au dus Romnia de rapa, au furat-o pana nu a mai ramas nimic din ea.

# nimeni date 29 June 2012 09:09 +7

Esti tu avocat cum sunt eu chinez... Tu esti dintre cei care se ocupa de filaj, probabil. Chiar nevinovat fiind, de ce sa fiu filat, cu ce drept? Dormi cateva zile, odihneste-te si o sa vezi altfel lucrurile. In replica poti sa-mi spui ca si la americani e la fel. Da, ai avea dreptate, dar nici acolo nu e democratie.

# meme date 29 June 2012 09:24 -3

esti filat ca urmare a unor suspiciuni dle nimeni...nu poti fila oamenii STIIND ca sunt vinovati de ceva, pt ca inca ancheta e la inceput...filajul reprezinta un act premergator urmaririi penale,il faci pt a confirma sau infirma o suspiciune...ca atare poti fila si un om nevinovat...fara sa aduci atingere democratiei asa cum afirmi tu... auzi cu ce drept sa fii filat...dupa parerea ta filajul trebuie desfiintat, tu crezi ca infractorii se ofera pe tava organelor...70 la suta din solutiile procurorilor sunt de netrimitere in judecata, deci se filtreaza totul

# IOAN DUSCAS date 30 June 2012 11:11 +3

CHESTIUNEA ESTE CA SUSPECT DE A COMITE O INFRACTZIUNE TREBUIE SA FIE DOAR PERSOANE DESPRE CARE EXISTA INDICII CA AR AVEA ASEMENEA PREOCUPARI !DAR IN CAZUL IN CARE ACESHTI INFRACTORI SE PUN "SA FAKA" O PERSOANA ONESTA CUM SE CHEAMA ACEASTA CHESTIUNE DECAT OPERATZIUNE DE TIP MAFIOT ? MAI PRETENE SECURIST CHESTIUNEA ESTE CE SE POATE FACE SHI PANA UNDE SE POATE MERGE CU MANEVRELE DE TIP MAFIOT FACUTE"IN NUMELE LEGII" ! ADICA CUM SE POATE CA INFRACTORI PLATIZI DE LA BUGET SA DERULEZE ACTZIUNI DE TIP MAFIOT PENTRU TERIMINAREA UNOR OAMENI CINSTITZI ! EXISTA IN ROMANIKA SECURISTO-MAFIOTA INFRACTORI PLATITZI DE LA BUGET CARE VIN SHI ITZI OBLIGA FAMILIA SA AFIRME CE VOR EI DESPRE TINE ! CARE ITZI OBLIGA FAMILIA SA ITZI PUNA DIFERITE SUBSTANTZE MEDICAMENTOASE IN MANCARE PENTRU A TE UCIDE ! ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI PENTRU CINE LUCREAZA ? CUM ESTE POSIBIL SA EXISTE STRUCTURI PLATITE DE LA BUGET PENTRU A DERULA ACTZIUNI DE TIP MAFIOT !

# DOREL date 29 June 2012 09:27 +7

Ma' draga, de principiu, n-ar trebui sa ne deranjeze ca suntem filati ! Numai ca aici, la portile Orientului, lucrurile nu stau de loc asa, filajul, ascultarile etc. sunt pentru a fabrica acuzatii si dosare, niciodata nu exista indicii anterioare ci numai dupa ce se face si filaj si ascultari filajul, ascultarile fac parte din planul de "agatare", tot ce rezulta din filaj, ascultari, interceptari, ancheta, e intors pe dos, prietentii, cunostintele sau necunoscutii (unii din puscarie si aflati la sute de km la "data faptei") devin denuntatori, cuvintele, gesturile si tacerea devin probe si recunoasteri ale mitei, traficului, inregistrarile nu sunt niciodata originale, probele favorabile acuatilor sunt distruse sau ascunse in dosarul urma ... ! Sa (mai) contiuni ? Toate astea au un nume = DNA ! Si, b): poate ca sunt (putin) nedrept, de ex. dosarul armelor de la Ciorogarla: simultan, avem doua procese penale cu doua echipe de hoti de armament, daca ne luam dupa analiza ADN ar insemna ca militarii si clanul Oprea au fost impreuna in depozit in acelasi timp, armele au fost gasite dupa aia la gramada intr-o casa parasita, CdA Militara i-a achitat pe militari pentru furt, asa ca .... cum ramane cu ADN-urile gasite pe lazile de armament ? Bref: asta e justitia romana la vremea lui Base Voda ! Parerea mea ....

# dankh1 date 29 June 2012 12:15 -1

exista indicii anterioare dar nu se pun in dosar..raman la secret...trebuie sa intelegem ca interesul general uneori primeaza celui individual.daca sunt informatii ca un complet de judecatori urmeaza sa ia o spaga, sunt filati toti 3, desi poate doar doi dintre ei au pretins mita, sa zicem.Informatia se exploateaza, dar nu totdeauna reflecta adevarul.sau daca reflecta e greu de transpus in proba.

# DOREL date 30 June 2012 08:43 +2

Mai draga, despre ce tara vorbesti ?

# dutzu date 29 June 2012 08:58 +7

ma tristule, tie iti place Bog Brotherul. Ia vezi poate te angajeaza aia! :lol: :lol: :lol: trecand peste asta, chestiunea e f grava!!!!

# eka date 29 June 2012 09:21 +5

stim. procurori, cei care, cel putin in ultimii 8 ani, ai facut atata dreptate ca dam pe afara.. de ce tineti sa fie adus A.N. la instanta, nu are aparator/i... sa fim seriosi...daca vine si nu vrea sa vorbeasca, cei faceti il plsniti peste gura sa o deschida, sau... chiar asa teroare este in parchet?! de ce va e frica si de cine ?...

# gigel date 29 June 2012 09:26 -3


Citeza pe eka
stim. procurori, cei care, cel putin in ultimii 8 ani, ai facut atata dreptate ca dam pe afara.. de ce tineti sa fie adus A.N. la instanta, nu are aparator/i... sa fim seriosi...daca vine si nu vrea sa vorbeasca, cei faceti il plsniti peste gura sa o deschida, sau... chiar asa teroare este in parchet?! de ce va e frica si de cine ?...
pt ca asa prevede legea desteapto, condamnatul sa fie adus in fata instantei

# eka date 29 June 2012 09:38 +3

bai gigel.... ce repede ti-a sarit tandara, iritarea si nervarea dauneaza creierului,stiai?

# avocat TRADITIONAL -suspendat ptr. neplata zeciuieli date 29 June 2012 10:22 -1

Ptr. NIMENI. Dragsa nimeni ai fost si nimeni ramai daca la aceste acte premergatoare ale SRI te opui. :D ;-) :lol:

# nimeni date 29 June 2012 11:04 +1

Asta si vreau. Problema este alta: daca discutia ta nu are sens peiorativ, te gasesti intr-o grava eroare...

# ics date 29 June 2012 11:15 +2

acte premergatoare SRI???? aloooo....ati inebunit cu totii? de cand face SRI acte premergatoare? Tontilor!

# pt ics tontul date 29 June 2012 12:08 -1

ART 224 CPP -In vederea începerii urmăririi penale, organul de urmărire penală poate efectua acte premergătoare. De asemenea, în vederea strângerii datelor necesare organelor de urmărire penală pentru începerea urmăririi penale, pot efectua acte premergătoare şi lucrătorii operativi din Ministerul de Interne, precum şi din celelalte organe de stat cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale, anume desemnaţi în acest scop, pentru fapte care constituie, potrivit legii, ameninţări la adresa siguranţei naţionale. Procesul-verbal prin care se constată efectuarea unor acte premergătoare poate constitui mijloc de probă.

# Mai invata! date 29 June 2012 13:07 +2

Potrivit legii, S.R.I. nu este organ de cercetare penala pentru a efectua acte in cauze penale - acesta putand efectua acte premergatoare (potrivit disp. art.224 alin.2 C.pr.pen.) DOAR pentru fapte care constituie amenintari la adresa sigurantei nationale-art. 13 din legea 14/1992, stipuleaza cu verb si predicat că "organele SRI nu pot efectua acte de cercetare penală"

# zoli date 29 June 2012 20:45 +1

bravo, invata-l, SRI nu e organ de cercetare penala. un dobitoc in plus. e plina tara de postelnici...

# digel date 29 June 2012 22:00 0


Citeza pe zoli
bravo, invata-l, SRI nu e organ de cercetare penala. un dobitoc in plus. e plina tara de postelnici...
corect SRI nu e organ de cercetare penala, dar poate face acte premergatoare pt infractiuni la legea sigurantei nationale...o perioada se specifica in cod ca pot fi agenti sub acoperire, sa revenit si acum numai politistii judiciari pot fi agenti sub acoperire

# SRI isi face datoria unde nu trebuie date 29 June 2012 13:49 +3

Da de ce nu spune SRI ca din vina lor merge si CEDO la fel ca Romania. ca toti cei ce pleaca ddin romania la cedo sunt recrutati ccu angajament sa slujeasca interesele STATULUI COMUNIST ROMAN 2012. RUSINE SRI!!! SIE!!! SI ALTI TRADATORI DE TARA...cat priveste pe liviu popescu si el este un bandit, un avocat spoleit, un traficand de influenta

# cetatean plebeu date 29 June 2012 19:42 -2

Ce sa mai comenteze si avocatii, dupa ce debiteaza numai "prosti juridice" acum inventeaza ca sunt urmariti de SRI sau altcineva. :-*

# avocat CINSTIT-ptr. plebeu date 29 June 2012 21:58 +1

Mare dreptate ai. Daca reclama si onorariile avocatilor ar fi proportionala dupa dosarele castigate ar fi ceva. Dar in avocatursa este tocmai invers in sensulm ca de multe ori este ca in bancul acela cu gardul si leopardul. Sunt avocati care ia o 'caruta de bani" la un proces si 'carte' nu stiu de niciun fel, adica pierd la procese ca si cum nu ar fi fost aparat respectivul client. Uitati-va de exemplu la mari 'mestrii" cu 'doctorate" cum le-a luat o caruta de bani si tot in puscarie au ajuns sau tot au pierdut dosarele ca niste pustani"liceeni" care nu au facut dreptul., dar in schimb " reclama" este ca sunt'buni" dar buni de lasat .Daca avocatura s-ar practica in raport de dosarele castigate ai vede exact cum geme prostia si ticalosia in unii avocati care cand merge clientul la el sa il sfatuiasca desi stie ca pierde de la inceput dar il "inteapa" si i ia banii in loc sa-i spuna ca nu are sanse de castig dupa ce i evaluaeaza speta.

# dankh1 date 29 June 2012 22:14 +1

mare adevar ai grait...iar atunci cand pierd procesele dau vina pe coruptie, incompetenta magistratului.sau pe Base

# fiti fericiti date 29 June 2012 22:26 +1

ca nu vi s-au spart birourile . deja se practica in tara.

# jan date 30 June 2012 11:00 +1

povesteste!

# Nashparazzu date 1 July 2012 01:22 -1

Avocatul a fost filat de paparazzi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.04.2024 – Procurorul care a invins DNA se vrea primar (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva