2 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE CRED DUMNEZEI – Dovada regiei pe care PICCJ a pus-o la cale in operatiunea "Decaparea lui Dragnea". Lumeajustitiei.ro prezinta in exclusivitate ordonantele procurorului Marian Dragulescu impotriva lui Ilie Dragne, administrator al fermei de porci a fiului lui Liviu Dragnea. Administratorul a fost retinut la ora 14.05 de Dragulescu, iar la ora 16.00 acelasi procuror l-a pus sub control judiciar. De ce l-a mai bagat dupa gratii 24 de ore, daca stia ca nu se impune arestarea? (Ordonantele)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

11 August 2017 14:41
Vizualizari: 18150

Lumeajustitiei.ro va prezinta dovada teribilei regii puse la cale de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru "decaparea lui Dragnea". Consecinta actiunilor diabolice din dosarul in care procurorii PICCJ s-au apucat sa verifice ferma de porci a fiului lui Liviu Dragnea a avut insa ca efect, pana la acest moment, retinerea abuziva a unei persoane, in speta administratorul fermei Ilie Dragne (foto). O dovedesc chiar ordonantele emise de procurorul de caz Marian Dragulescu in data de 10 august 2017, pe care Lumeajustitiei.ro le prezinta in exclusivitate.


In mod incredibil, dar adevarat, procurorul Marian Dragulescu - adus la PICCJ prin delegare cu o vechime la limital-a retinut pentru 24 de ore pe administratorul fermei de porci Ilie Dragne, desi stia ca nu se impune arestarea sa si desi, la doua ore de la emiterea ordonantei de retinere, procurorul Dragulescu emisese o noua ordonanta prin care, in mod uluitor, dispunea luare masurii controlului judiciar fata de Dragne.

Cronologia evenimentelor o arata chiar ordonantele emise de Marian Dragulescu in dosarul nr. 503/P/2016 fata de Ilie Dragne.

Concret, saltat si adus la Bucuresti, administratorul fermei de porci Ilie Dragne a fost aruncat direct in arest, fara ca macar sa fie audiat, in baza ordonantei de retinere emise de procurorul Marian Dragulescu in data de 10 august 2017 la ora 14.05 (facsimil 1).

In mod incredibil, in aceeasi zi, la doua ore de la dispunerea masurii retinerii fata de Dragne, acelasi procuror Dragulescu a emis, atentie, la ora 16.00, ordonanta de luare a masurii preventive a controlului judiciar (facsimil 2).

Modul in care procurorul Marian Dragulescu a actionat in dosarul privind ferma de porci a fiului lui Liviu Dragnea impune atente verificari si chiar sanctiuni, in contextul in care se vorbeste despre privarea de libertate fara temei a unei persoane pentru 24 de ore. Acest lucru este evident din ordonanta de luare a masurii controlului judiciar pentru 60 de zile data de procurorul Dragulescu la doua ore de la retinerea administratorului fermei, in care se specifica in clar ca "nu se impune luarea unei masuri neprivative de libertate care sa asigure in continuare buna desfasurare a urmaririi penale prin instituirea unor obligatii din cele prevazute de art. 215 din C.pr.pen., referitoare la prezenta sa in fata organelor judiciare, comunicarea cu ceilalti suspecti, inculpati, martori din cauza, etc.".

Iata ordonantele emise de procurorul Marian Dragulescu:

Comentarii

# Andreea date 11 August 2017 15:07 +1

ca simplu cetățean nu am înțeles de ce s-au plimbat acțiunile de la dl Ilie Dragne la fiul domnului Dragnea.

# DODI date 11 August 2017 20:51 0

CSM are parte zilnic de posibilități de autosesizare, dar nu o face. Nu pentru legea nu le permite, ci pentru că nu au primit ordin de la ciolanis sau de la sistem. Și câte speranțe aveam de la acest CSM, câți neaveniți au fost aleși și ce deșarte au devenit așteptările și speranțele noastre de mai bine. De la un sistem juridic bolnav nu poți aștepta să se vindece singur. Parlamentul ar trebui să schimbe din rădăcini locul și rolul CSM în societate. Inclusiv modul aberant în care sunt aleși doar cei cu dublă comandă îăn CSM

# santinela date 12 August 2017 07:33 +1

Chiat atiti procurori SLUGOI exista la DNA si PIICJ ??

# Johnny date 12 August 2017 13:45 +3

Ce nesimțire!!! Sa vorbești doar de DNA când la DIICOT mafia ilegalitățile și mishmashurile sunt de ZECE ori mai mari și mai abuzive. 90% din judecatori nu dau soluții corecte. Toți sunt niște escroci plătiți pe mii de euro, de aia tara asta nu se va ridica niciodată,  indiferent de cine iese la alegeri, pt ca escrocii rămân,  iar dacă ies la pensie ( pensii nesimțite și nemeritate de mii de euro) își lasă slugoii în continuare.  

# nicu date 12 August 2017 20:01 0

cam asa merge la DIICOT , si acolo coruptia e la max: https://www.incisivdeprahova.ro/2017/04/25/de-la-diicot-dispar-declaratiidocumente-din-dosare-musamalizare-ordinara/

# Bun bun date 13 August 2017 08:58 +3

Dar cu paguba aia la stat imensa nu ne facem problene?ca am saracit destul tara asta!retinere de 2 ore inteleg ca e grava..dar paguba la stat?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.03.2024 – Milu si Gluga au zambit pentru poza de grup, dar au stat separati

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva