17 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SINDICATUL ISI ACOPERA URMELE – Sectia pentru procurori din CSM a respins ca lipsita de interes plangerea prealabila a presedintei Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, impotriva unei hotarari a aceleiasi sectii, prin care „Brigada Nufarul” admisese jelania Asociatiei Initiativa pentru Justititie, a #rezistentului Bogdan Pirlog, legata de o postare in care Stoicescu stergea pe jos cu detractorii Danei Girbovan si ai SIIJ. Exclusiv: Adriana Stoicescu va merge in instanta

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

4 septembrie 2020 17:56
Vizualizari: 3809

Putine ocazii rateaza Sectia pentru procurori din CSM ca sa se dea in spectacol. De data aceasta, „Brigada Nufarul” este disperata sa-si acopere urmele, pentru ca lumea sa uite felul scandalos in care „Sindicatul” l-a luat in brate pe celebrul protestatar #rezist Bogdan Pirlog, fondator al Asociatiei Initiativa pentru Justitie.Amintim ca in iunie Consiliul Superior al Magistraturii a publicat Hotararea nr. 424 din 5 mai 2020, prin care Sectia pentru procurori a admis cererea de aparare a reputatiei profesionale a procurorilor formulata de catre Asociatia Initiativa pentru Justitie, ONG-ul procurorului militar Bogdan Pirlog.

Mai exact, AIJ s-a oparit din cauza ca presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, a scris anul trecut o postare pe Facebook si a adaugat un comentariu la propria postare, in care i-a facut zob nu doar pe detractorii judecatoarei Dana Girbovan (propusa in acel moment pentru Ministerul Justitiei), ci si pe cei ai Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justititie. Si mai exact, „Sindicatul procurorilor” a recalificat cererile de aparare a reputatiei profesionale formulate de catre asociatia de mai sus in „cereri de aparare a independentei procurorilor din cadrul Ministerului Public”, pe care fireste ca le-a admis (click aici pentru a citi).


Iata minuta Sectiei pentru procurori de joi, 3 septembrie 2020 (vezi facsimil):


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat respingerea, ca lipsita de interes, a plangerii prealabile formulate de doamna judecator STOICESCU ADRIANA PETRONELA, impotriva Hotararii nr. 424/05.05.2020 a Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii”.

 Incheiem, precizand ca judecatoarea Adriana Stoicescu a declarat pentru Lumea Justitiei ca va ataca la Curtea de Apel Bucuresti Hotararea nr. 424/2020 a Sectiei pentru procurori din CSM.


* Cititi aici detalii despre hotararea CSM si intreaga istorie a cazului

Comentarii

# santinela date 5 septembrie 2020 08:02 +15

Aceasta "sectie " pentru procurorii "lu peste prajit " este cea mai detestabila institutie din cite exista,populata numai de slugi si de nulitati !

# Obs date 5 septembrie 2020 11:10 +6

Pana la urma, o ,,disputa" intre un procuror si judecator si competenta de solutionare este data Sectiei pentru procurori ?! Ciudata organizarea si functionarea acestui CSM !

# Marcel date 5 septembrie 2020 13:51 +3

Această secție, precum CSM, in general sunt o șleahtă de Cretinoizi Scatofili Inepți!

# Lechi date 5 septembrie 2020 18:30 0

Salut Salut Mixarea judecatorilor cu procurorii, in CSM este un mare impediment in administrarea justitiei. Se ajunge ca un vot de judecator sa fie egal cu un vot de procuror, desi, legal, ascensiunea profesionala a procurorilor este conditionata de factorul politic.

# Cristian Ene date 5 septembrie 2020 19:06 +1

Este vorba de proces pentru scriituri pe FB ? Tocmai s-a liberat un ucigaș sadic după doi ani de pedeapsă executata.

# Lechi date 6 septembrie 2020 08:02 0

Saluy ! Ca sa fiu mai explicit, ref la cele de mai sus, va ******rez urmatoarea metafora : Zeita justitiei legata la ocji, tine cu mana balanta justitiei. Pe un talger sunt avocatii iar pe cealalta....procurorii. Numai ca ,procurorii , cu o mana nevazuta, profitand fe faptul ca zeita nu-i vede, trag balanta inspre ei !!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.01.2021 – Neamul Popoiegilor se muta la Capitala

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva