22 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TESTAREA COVID, ARUNCATA IN AER – Generalul Ioan Sirbu, fost comandant al Directiei Medicale a Armatei si candidat al Pro Romania la Primaria Capitalei, acuza: ”Atunci cand una din probe este pozitiva, aparatul semnalizeaza. Si toate cele sase probe sunt declarate pozitive.... Aparatele nu sunt omologate. Structura responsabila de acest lucru este RENAR-ul, care a refuzat pentru ca aparatele dadeau erori de plus/minus 40%”

Scris de: B.G. | pdf | print

12 august 2020 12:57
Vizualizari: 34998

Acuzatii extrem de grave facute de  fostul comandant al Spitalului Militar Central si fost comandant al Directiei Medicale a Armatei, generalul Ioan Sirbu (foto), candidatul Pro Romania la Primaria Capitalei, in legatura cu testarea romanilor pentru coronavirus. Sirbu  a declarat marti seara, 11 august 2020, in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania Tv, ca daca un test din sase este pozitiv, toate sase sunt declarate pozitive. Asta desi exista posibilitatea ca nu toate cele sase persoane testate sa fie infectate. Iar cei care sunt de fapt negativi sunt internati in spitale covid, unde se pot infecta cu adevarat.Potrivit fostului comandant al Spitalului Militar Central, aparatele pe care se fac testele covid nu sunt omologate, iar gradul de eroare al testelor este de pana la 30 – 40%. Ioan Sirbu a dezvaluit ca RENAR-ul, institutie care acrediteaza laboratoarelor de analize, a refuzat sa faca acest lucru in privinta aparatelor cu care se prelucreaza testele covid tocmai din cauza ca acestea dau erori mari.

Doctorul Ioan Sirbu a mai acuzat ca nu raspunde nimeni pentru rezultatele testelor, iar romanii nu au pe cine sa traga la raspundere.

 

Iata declaratiile facute de  fostul comandant al Spitalului Militar Central:


“Pandemia exista si trebuie sa ne obisnuim sa traim cu ea. In privinta testelor Covid, sunt niste chestiuni care pe mine ma intriga si ma revolta. Aceasta comunicare haotica, care, cu certitudine, vrea sa induca degringolada in randul populatiei, ca sa nu mai intelega nimeni nimic. Grupul de Comunicare Strategica este o struto-camila pe care nu am inteles-o. Ce minte patologica a putut sa inventeze aceasta structura care sa ne comunice niste lucruri alambicate, de neinteles. E foarte complicat si pentru unii medici sa traduca aceste comunicate.

Aceste rezultate trebuie asumate. Daca vrem sa verificam aceste date, nu avem de la cine sa le luam.

Nu semneaza nimeni (pentru rezultatele testelor) si nu raspunde nimeni. Tocmai asta au vrut.

Insa mai este o mare problema. Cea a aparatelor care proceseaza aceste teste, dar si a personalului. Trebuie un personal calificat.


Aparatele nu sunt omologate. Structura responsabila de acest lucru este RENAR-ul, care a refuzat pentru ca aparatele dadeau erori de plus/minus 40%. RENAR a refuzat sa faca asta, iar Guvernul a dat aceasta treba in responsabilitatea DSP-ului, care nu are tehnicieni, nu este abilitat de stat.

Sunt si chestiuni de recoltare. Sunt si chestiuni de transport. Exista firme de curierat care aduc teste. Acestea ar trebui sa fie transportate intr-un regim special. Poate sa existe eroare de recoltare, si de transport.

Ajungem la procesare, iar intr-un aparat care face asta, care nu este omologat, gradul de eroare, mi-au spus colegii mei care sunt implicati in asta, este de pana la 30 – 40%.

Aparatul are sase geode in care se introduc sase eprubete. Atunci cand una din probe este pozitiva, aparatul semnalizeaza. Si toate cele sase probe sunt declarate pozitive. Teoretic, ar trebui sa ia pe rand fiecare din cele sase probe si sa testeze separat”.

foto: evz.ro

Comentarii

# Liţă date 12 august 2020 14:41 -4

Si nu a mai găsit domnul general altă formaţiune politică decât Pro România? Există şi formaţiuni noi, în formare, care au nevoie de sprijin pentru a răzbate prin jungla politică adânc înrădăcinată.

# voicu date 12 august 2020 14:42 -3

Dacă domnul general nu apărea lângă un trădător politic şi un parşiv arhicunoscut ca V.V.Ponta devenea %/% credibil...aşa....am reţineri!

# Luca date 12 august 2020 14:54 +21

La puscarie cu toti cei care falsifica probele medicale! La puscarie si cu toti cei care folosesc aceasta pandemie ca pe un mizerabil instrument politic pentru a-si rezolva problemele personale de inavutire si de putere, precum si interesele de partid. Am citit ca minti bolnave vor sa instituie o alta caranativa si pentru gripa obisnuita, de fapt, pentru toate bolile infectocontagioase. Si uite asa, din starea de urgenta la carantina, apoi, tot asa, din carantina in carantina si ne vom trai viata intr-o puscarie medicala instituita de minti bolnave. Stop! Opriti-va. Nu suntem nici nici atat de prosti si nici atat de inertiosi.In aceasta etapa nu se va mai spune ca a explodata mamaliga romaneasca. Se va spune ca au explodat romanii care si-au construit constiinta de sine si nu mai sunt dispusi sa suporte mizeriile si manipularea de doi lei. dar periculoasa, a politrucilor.

# Luca date 12 august 2020 15:16 +11

Aflasem de pe surse aceste informatii, dar acum am aflat de la o persoana credibila, cu statut profesional de necontestat. Am inteles din cele prezentate ca suntem in fata unei actiuni generalizate de infectare cu Covid a populatiei. Mai exact spus, Guvernul,Ministerul Sanatatii, oricare partid politic manifesta o nepasare (sau actiune?)criminala fata de sanatatea si viata romanilor. Ce altceva se poate spune, conditiile in care: testele nu sunt omologate, nimeni nu-si asuma responsabilitatea, aceste teste sunt transportate in conditii improprii, fara sa se asigure acuratetea si calitatea lor, sunt erori la recoltare, gradul de eroare la analiza si nu numai, este de 30-40%, DSP-urile nu au tehnicieni si nu sunt abilitate de stat. De aici cred ca rezulta si abilitatea de manipulare cu cifrele de infectati, vindecati, morti, de aici si interzicerea autopsiilor, pentru a nu se cunoaste cu acuratete cauza mortii. Cine vrea sa distruga acest popor? Ce fac organele de urmarire penala?

# un mizantrop date 12 august 2020 16:02 +7

Stiam asta, de la adevaratii specialisti, aia pe care nu-i consulta si nu-i asculta nimeni, ba, chiar ii ascund sub perdeaua de fum a "elitelor medicale", comunicatori fara mari specializari, ori total straine de problema, dar, inregimentati politic ori juridic pana-n gat...Altceva ma sperie pe mine - incuscreala Ponta/Sirbu, doi indivizi tributari sistemului, doi tipi cu profesionalizare sub media specializarii, dar, scosi din jobenul sistemului la momentul oportun...Daca Sirbu a ingropat sub un munte de mercantilism si interese securisto-politice spitalul militar, Ponta, bine hranit de acelasi sistem, a ingropat social-democratia, a largit culoarul securistic spre partid si spre guvernul pe care le-a condus, a fost, la vremea lui si probabil este inca, marioneta perfecta a intereselor securiste, iar reinventarea lui Sirbu, sub masca devoalarilor si sinceritatii, nu anunta nimic bun...poate, doar, din nou, o mare smenozeala politica

# un mizantrop date 12 august 2020 16:34 +4

Fiind eu un optimist trecut prin multe, ma tem ca asistam la dezvaluiri interesate, fix, acum, cand guvernul se pregateste sa ne declare in afara pericolului pandemic, numai buni de justificat prezenta la vot...Asa cum spune domnul coldringsavantderenumemondial, frate cu brancardierul USR, felcer de partid si de stat, "nu poti sa tragi pe nimeni la raspundere" pentru criminala bataie de joc, deci...se justifica ridicarea starii de alerta cu cateva zile inainte de vot, dupa ce guvernul isi va fi desavarsit manaria STS-ista si oamenii in varsta (majoritar votanti PSD) nu vor fi usor de scos din case, dupa ce le-ai bagat frica de molima in sange...pentru pretiosul aport, sistemul il va remilui (dupa metoda europarlamentarelor) cu procentele necesare...Case closed!

# Ioana M. date 12 august 2020 18:17 -1

Vai...cate fraze atatea acuzatii ! 1.Chiar daca rezultatul analizei nu e semnat, el este asumat de societatea medicala/ institutia publica emitenta.Ea raspunde si pentru prepusii sai !. 2.Vai de " profesionistii" din sistemul medical. Probele se verifica fata de.martor, incrucisat cu alte laboratoare si international, prin schimb de probe. 3.Ei sunt bine cu capul ? Cum sa transporte probe cu risc inalt de contaminare cu...firma de curierat ? Probele se.transporta in conditii specifice pt care se invata la scoala medicala cam un capitol.de studiu. Dar ce sa te faci cu fufele de la DSP , puse acolo politic ?

# Ioana M. date 12 august 2020 18:21 +5

Si mai e ceva . Ar.trebui schimbata modalitatea de interpretare a testelor pozitive/ negative dar si a raportarii statistice. Ce e aia: daca un test din sase e pozitiv, toate sunt pozitive ?

# Nilecu date 12 august 2020 22:46 +1

,,Generalul candidat'' ajuta si dansul precum e ordinul la bulversarea prostimii care se va ascunde si mai tare dupa masca. Dupa aia invizibila pe care-au tras-o pe figura cand s-a dat liber la diplome. Au navalit toti si s-au burdusit de ,,hartii'' si acum ,,se rad'' unii de altii pe holurile institutiilor statului de cat de ,,haiosi'' sunt cu asta medicala. A condus ,,distinsul general’’ Directia Medicala a Armatei astfel incat n-ar trebui sa-i fie greu sa conduca impreuna cu alti ,,candidati’’ poporul avid de conducatori care-i pus pe pilot automat de cativa ani buni.

# nae girimea date 13 august 2020 06:12 +7

Legea I a Metrologiei : Ca sa fii sigur de rezultat , nu repeta analiza/masuratoarea

# Adrian date 13 august 2020 10:10 +4

Domnul general stie ceva, dar stie prost. Dupa cum singur recunoaste, vorbeste "din ceea ce i-au spus colegii lui", adica, intre un muzician si un lautar, se pozitioneaza pe locul lautarului. Cel care canta dupa ureche. 1. RENAR acrediteaza laboratoare, dar asta nu inseamna si ca omologheaza aparate. Proedura de acreditare insasi nu include omologarea de aparate, ci numai o verificare a documentelor acestora, si anume a facturii de provenienta si al certificatului de conformitate CE. Va inchipuiti ca un producator, oricare, de aparatura de acest nivel, isi da secretele din mana tuturor institutiilor de acreditare, numai pentru ca acestea sa-si poata da cu parerea asupra calitatii produsului lor? Pur si simplu lucrurile nu functioneaza asa. Producatorul are un sistem de AQ certificat de institutii acreditate, iar conventia internationala in baza careia RENAR functioneaza stipuleaza ca aceste institutii isi recunosc reciproc certificarile si/sau acreditarile acordate tertilor.

# Zulu date 13 august 2020 10:41 +2

@Lita Corect! Sunt partide facute de generali, sa se bage acolo sa ajute usere, ce cauta la filiala mascata a aceluiasi partid!

# Ionut date 13 august 2020 13:04 0

Cum se face ca in toate aceste luni de cand e pandemia nu a gasit nimeni o modalitate de testare inafara de PCR care se stie ce marja mare de eroare poate sa dea? Toata lumea vorbeste de vaccinuri care din spusele unor adevarati specialisti nu se vor gasi la fel cum nu s-a gasit nici pentru HIV. De ce nu se lucreaza sa se gaseasca un tip de testare eficient care sa dureze mai putin pana sa apara rezultatul iar in ritmul acesta s-ar putea incetini raspandirea acestui virus pentru ca automat persoanele cu adevarat pozitive ar fi izolate la fel si contactele lor testare iar apoi izolate cele pozitive. Eu cred ca se urmareste altceva pana la urma pentru ca printr-un simplu test eficient se putea demult reduce numarul de infectari.

# Liţă date 13 august 2020 15:14 +2

Zulu* Bună observaţia cu filiala mascată a aceluiaşi partid. Unii s-au simţit inţepaţi şi au reacţionat cu minusuri.

# kwj date 13 august 2020 16:16 +2

Situația la zi: Slovacia 2739 infectări / 31 decese Bulgaria 13893 infectări / 482 decese Ungaria 4813 infectări / 607 decese Serbia 28751 infectări / 658 decese R. Moldova 28697 infectări / 863 decese Ukraina 86140 infectări / 1992 decese România 66631 infectări / 2860 decese este că Guwernerul face TOTUL și e CEL MAI COMPETENT ? https://www.trt.net.tr/romana/covid19

# AnnRo date 13 august 2020 19:34 +1

:D :-? 8) :roll: La începutul acestui dialog înclinam să-i dau crezare Generalului Sârbu! DAR: Asocierea Sarbu- Ponta - ProRomania- mi-at rimis o racheta-scânteie la memorie cu un alt Sârbu în raza ei de Acțiune! Dacă cei doi "SÂRBU" nu sunt o rătăcire/ coincidență/ "dezinteresată" in "zona pontică" ,atunci se ajunge la CONCLUZIA ("FALSĂ????" ) CĂ ECUAȚIA ESTE COMPLETĂ : A+B+C =TOȚI TREI = TRĂDĂTORI!= Club familial! P.S.Toate celelalte elemente au o NOTĂ de falsitate/zero-valenta etică PROFESIONALĂ/care induce MANIPULAREA! :o

# Marius date 13 august 2020 22:54 +2

Oameni buni, nu mai faceți asocieri politice. Acest om face declarația în nume propriu din experienta sa profesionala, nu politica! Iar chestiunea pandemiei este una medicala în primul rand, nu politica!

# Liţă date 14 august 2020 11:09 0

Marius* Sigur că problema este una medicală, numai că apare şi menţiunea "candidatul Pro Romania la Primaria Capitalei", adică propagandă electorală.

# Tudorache Constantin date 13 octombrie 2020 15:50 0

Mizantropule, iata de mana cu Liță si Voicu, toti sunteti platiti sa patinati, pe voi nu va intereseaza, ca aparatele pentru detectare Covid, nu sunt omologate, institutul in cauza a refuzat sa le verifice, deoarece eroarea era de 30-40% iar daca o proba era pozitiva, operatorul, cu doctorul impreuna le trece pe toate adica 8,pai rezultatele sta in felul urmator. 2100 probe pozitive intro zi impartim la 7 si raman 300 de probe, Iohannis si Orban, luati aminte, cand se schimba regimul, asta miroase a Jilava sa Rahova, nimeni nu va scapa.. De va veti ascunde in pamant ca soarecii, in apa ca broastele, in vazduh cavpasarile, si nu scapati de Ochii lui Dumnezeu și Urgia poporului român, care l-ati crezut naiv., iar voi securistilor, retrageti-va, cat mai aveti timp., ca este Vai de voi.

# Cacovean Adrian date 25 octombrie 2020 22:01 0

La o marjă de eroare de 30-40%, dacă testăm 3 zile la rând întreaga populație a României sau a lumii sau a unui oraș, apoi toți avem covid în 3 zile. Nici nu trebuie să mai facă vreun alt matrapazlâc să aibe câte aczuri doresc și să închidă ce oraș sau comunitate sau individ doresc. Calculasem și la o marjă de eroare de 4% că în 25 de zile de testări ale unui grup de oameni, toți au test pozitiv!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2021 – 30 milioane euro, spaga la oamenii lui Iohannis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva