27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VIZIUNE SI STRATEGIE DE AFACERI – Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata casa de avocatura a anului la gala BR Awards organizata de publicatia Business Review. Avocata Raluca Vasilache: „Poate ca nu e o coincidenta ca primim acest premiu la cea de-a 15 editie a galei BR Awards, intr-un an in care si Tuca Zbarcea & Asociatii aniverseaza 15 ani de la infiintare”

Scris de: V.B. | pdf | print

3 March 2020 18:23
Vizualizari: 5493

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata firma de avocatura a anului luni, 2 martie 2020, la gala BR Awards, organizata de publicatia Business Review. Societatea de avocati a primit premiul „Law Firm of the Year”, fiindu-i rasplatita viziunea si strategia de afaceri.Casa de avocatura fusese nominalizata alaturi de alte patru societati de profil independente si internationale.

Ceremonia de luni seara a prilejuit decernarea a noua trofee acelor companii care s-au evidentiat anul trecut printr-o viziune si strategie de afaceri deosebite, dar si prin rezultate meritorii. De asemenea, au fost acordate doua premii individuale unor personalitati din mediul de afaceri si lumea sportului.

Premiul „Law Firm of the Year” a fost decernat de Fulga Dinu (foto 1 dreapta) – Country Manager al Immofinanz – si vine in recunoasterea activitatii derulate anul trecut. Pe langa succesul in gestionarea unor proiecte reprezentative de fuziuni si achizitii locale si transfrontaliere, finantari sau litigii si arbitraje, membrii juriului au apreciat si alte initiative de business ale Tuca Zbarcea & Asociatii, cum ar fi incheierea unui acord de colaborare cu Andersen Global in martie 2019 si a unui parteneriat cu Trident Capital Investments in decembrie 2019.

Prezenta la gala, avocata Raluca Vasilache (foto 1 stanga) – Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii si coordonatoarea departamentului de Dreptul concurentei – a declarat:

Multumim membrilor juriului, publicatiei Business Review si, nu in ultimul rand, clientilor nostri, multi dintre ei prezenti in aceasta sala. Aceasta distinctie ne onoreaza, cu atat mai mult cu cat am fost nominalizati alaturi de patru jucatori valorosi. Si poate ca nu e o coincidenta ca primim acest premiu la cea de-a 15 editie a galei BR Awards, intr-un an in care si Tuca Zbarcea & Asociatii aniverseaza 15 ani de la infiintare”.

Gala BR Awards celebreaza campionii de business ai Romaniei, distinctiile decernate fiind rezultatul votului unui juriu independent, in baza candidaturilor depuse in acest scop. Anul acesta au fost transmise peste 150 de candidaturi, dintre care 52 au intrat in etapa finala de jurizare si selectie a celor 11 castigatori ai marilor trofee.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva