5 august 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 17.06.2021 – Procedura de demitere a primaritei Clotilde Armand: „Fericiti si curati” (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

17 iunie 2021 19:15
Vizualizari: 6126

* Unul dintre cei mai mari camatari mondiali a inceput represaliile impotriva unei tari care si-a permis sa faca un gest istoric de independenta. Click aici sa va indignati si dumneavoastra!


* Poate-l trage cineva de maneca pe premierul Florin Citu: o tara mult mai putin democratica decat Romania a sarit cu mormanul de bani ca sa salveze o companie emblematica. Asta in timp ce la noi regimul PNL-USR nu mai stie cum sa praduiasca firmele de stat, masacrandu-le dupa ce au modificat hoteste legea lui Serban Nicolae, care interzicea privatizarile. In fine: gasiti detalii facand click aici.


* In octombrie anul trecut, Lumea Justitiei va prezenta actiunile in instanta prin care nu doar fostul primar PSD-ist Dan Tudorache, ci si candidatul independent Tudor Schinagel (zis „Tubel”) contestau legalitatea scrutinului in urma careia a fost aleasa primareasa a Sectorului 1 USR-ista Clotilde Armand (click aici pentru a citi).

De data aceasta, va anuntam ca „Tubel” a demarat o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea primaritei, din cauza arhicunoscutei probleme a gunoaielor din Sectorul 1, create dupa ce Clotilde n-a mai vrut sa-i plateasca facturi firmei Romprest SA. Demersul lui Schinagel este sustinut de Asociatia pentru Dreptul Urbanismului.

Inainte sa va aratam clipul postat pe pagina de Facebook „N-am dar vreau” (sloganul de campanie al arhitectului Tudor Schinagel), amintim ca avocata Flavia Teodosiu a pornit o actiune similara inca din decembrie 2020 (click aici pentru a citi).


Deci iata mesajul noii campanii pentru demiterea Clotildei Armand (vezi video):


Salut. Vreti sa va spun o poveste despre gunoaie, Sectorul 1, primar si societate civila? Recunoasteti personajul? Ea este Serviciul public de salubritate din Sectorul 1. Ei sunt cetatenii – prietenii Serviciului public de salubritate. Ei au nevoie de ea; altfel, se trezesc cu Ratatouilles (n.r. sobolani; aluzie la filmul omonim din 2007) care le bantuie existenta.

Ea este Primarul Sectorului 1. Obsedata de propria ei imagine, ahtiata dupa atentie, ar face orice si ar spune orice, doar-doar sa fie in centrul atentiei. Primarul nu poate sa suporte Serviciul public de salubritate, pentru ca acesta asigura curatenia in sector si tine prietenii primarului – ratatouille-ii – departe de cetateni si de sector.

Dupa ce a ajuns primar, Mastera s-a transformat in Batrana Vrajitoare si a incercat asasinarea Serviciului public de salubritate din Sectorul 1. Aproape a reusit, spre disperarea cetatenilor.

Noroc cu Societatea Civila, care a intervenit si a demarat procedura de demitere a Primarului, prin referendum cetatenesc. Ordinea a fost restabilita in Sectorul 1 si toti traiesc din nou fericiti si curati”.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Neanae date 18 iunie 2021 10:28 +37

Dar ce, e Renate Weber? O adevarata Doamna pregătită și profesionista? Vedeți sa nu o descalțe careva din post pe improvizata de primareasa cu moț. Mahalagioaica aeriana cu paranoia. Incapabila si sa facă pe arhivista. Este silurare si silurare. Ușor de înlăturat oameni cu cap, greu de înlăturat oameni fără cap. Ei sunt si foarte mulți. Ăștia fără cap. Mucușor de când s-a tuns nu mai știe unde-i căpșorul lui. Aoleu câți debusolați … Iohanus se mai știe unde îi e corpul????

# Nita Lidia date 19 iunie 2021 21:51 +9

nu merita sa fie primar

# Hellene Boulder date 22 iunie 2021 22:30 +12

Bucureștiul nu are nevoie de primari incompetenți! Clotilde nu merită postul de primar!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.08.2021 – Ambasadorul si-a pus poza cu tatucul Iohannis (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva