20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 26.05.2023 – Judecatoarea care a anulat pasaportul de vaccinare candideaza pentru vicepresedintia ICCJ

Scris de: L.J. | pdf | print

26 May 2023 19:40
Vizualizari: 5263

* Ne plangem ca guvernele au tot felul de planuri Big Brother, prin care sa ne supravegheze si-n gaura de sarpe, dar nici privatii nu se lasa mai prejos. De data aceasta, vorbim despre OpenAI (compania care a creat aplicatia de inteligenta artificiala ChatGPT). Click aici ca sa vedeti ce si-a pus in minte firma in materie de colectat date personale!


* In sfarsit, a fost semnat contractul pentru metroul din Cluj. Ce diferenta fundamentala va avea acest sistem de transport in comun fata de cel din Bucuresti aflati dand click aici.


* S-a aflat cine ar putea s-o inlocuiasca pe judecatoarea Gabriela Bogasiu, inca in functia de vicepresedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cu delegare. Vorbim despre postul de vicepresedinte non-penalist, caci postul aferent Sectiei penale a fost deja castigat de catre judecatoarea ICCJ Rodica Cosma.De data aceasta, judecatoarea suprema Mariana Constantinescu (foto) este singura care s-a inscris in procedura (vezi facsimil 1). In caz ca va suna cunoscut numele Marianei Constantinescu (presedinta Sectiei de contencios administrativ si fiscal a instantei supreme), amintim ca magistrata a facut parte din completul ICCJ care a spart gheata in legatura cu asa-numitul „certificat verde”, stabilind in premiera si in mod definitiv ca acel pasaport al vaccinarii este nelegal (click aici pentru a citi).

 * Se anunta o sedinta agitata miercuri, 31 mai 2023, la Consiliul Superior al Magistraturii. Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM ar trebui sa dea pronuntarea in trei dosare. Cel mai rasunator dintre ele o vizeaza pe faimoasa judecatoare #rezistenta Sorina Marinas de la Curtea de Apel Craiova, cunoscuta ca „secretara FJR” (vezi facsimile 2 si 3). Ea a intrat in atentia Inspectiei Judiciare din cauza ca nu s-ar fi abtinut sa judece un dosar in care procurorul de sedinta era fostul ei iubit. Mai exact, „secretara FJR” este judecata disciplinar pentru abaterea de la art. 271 lit. h) teza I din Legea nr. 303/2022 privind statutul judecatorilor si procurorilor: „nerespectarea indatoririi de a se abtine atunci cand judecatorul stie ca exista una din cauzele prevazute de lege pentru abtinerea sa” (click aici pentru a citi). Asteptam cu maxim interes verdictul CSM.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 27 May 2023 08:38 +1

"acel pasaport al vaccinarii este nelegal" - celor care S-AU FOLOSIT:fals si uz de fals, cea mai slaba acuza!

# maxtor date 27 May 2023 08:40 +1

„certificat verde”, cod QR pe smartfon? -f. multi vinovatzi, singura metoda ar fi decimarea! (s-ar umple stadioanele si programele tv)

# maxtor date 27 May 2023 08:46 0

judecatorie la ...mangalia???? -contine vacanta,soare,bucurie!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva