8 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

A FOST INTOXICARE – Parchetul General dezvaluie ca ONPSC a verificat transferurile de 7 milioane dolari catre Alianta D.A., denuntate de FACIAS si senatorul SRS, si a ajuns la urmatoarea concluzie: „Operatiunile mentionat in mesajele swift, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate”

Scris de: L.J. | pdf | print

8 November 2013 16:31
Vizualizari: 9595

 

In scandalul documentelor bancare care aratau ca Traian Basescu ar fi folosit bani negri in campania electorala prezidentiala din 2004, Parchetul General da prima reactie! Dupa ce in urma cu doua zile, senatorul PNL si jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a prezentat cinci file de transfer bancar care aratau ca doua off-shore-uri din Cipru, prin care si COMAC Limited a lui Sorin Ovidiu Vintu, ar fi transferat 7 milioane dolari in contul Aliantei D.A, declaratia acestuia avand si scopul de a sesiza organele de ancheta, in conditiile in care aceste aspecte fusesera reclamate si de FACIAS la PICCJ in martie 2013 si nu s-a primit niciun raspuns din partea organelor competente, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, condus de Tiberiu Nitu a emis un comunicat de presa vineri, 8 noiembrie 2013, in care precizeaza ca "operatiunile mentionate in mesajele swift, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate”.


De la publicarea acelor documente s-a vehiculat ideea ca fisele de transfer bancar nu sunt reale, iar Bancpost si Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor care aveau acces la secretul bancar au intarziat sa vina cu clarificari in acest caz, cu atat mai mult cu cat miza politica era uriasa.

In comunicatul PICCJ se precizeaza ca Oficiul pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor a efectuat verificari in acest caz, ca urmare a declaratiei politice a senatorului liberal Sorin Rosca Stanesu si a denunutul penal formulat de Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), si a concluzionat ca transferurile bancare nu au fost niciodata efecutate, iar documentele prezentate nu sunt reale.

Prezentam in continuare comunicatul PICCJ:

"Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Declaratiile publice ale domnului senator Sorin Rosca Stanescu releva aceleasi aspecte cu cele cuprinse in denuntul penal formulat de Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) in legatura cu un eventual transfer de bani din strainatate catre Alianta Dreptate si Adevar, ce a fost efectuat in anul 2004.

Cele cuprinse in denunt constituie obiectul dosarului nr. 1785/P/2013 al Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti. La data de 08.11.2013, Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a comunicat Parchetului de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie ca in urma verificarilor efectuate, „operatiunile mentionat in mesajele swift, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate”.

Concluziile verificarilor vor fi avute in vedere la solutionarea cauzei, care in prezent este in faza actelor premergatoare".

Ramane insa intrebarea: daca aceste transferuri nu sunt reale, cine a falsificat aceste inscrisuri si le-a pus in circulatie, in urma cu aproape un an, astfel incat acestea sa ajunga subiect de plangere penala la Parchetul General?

Comentarii

# dan date 8 November 2013 16:49 +12

Lasand la o parte lupta pe care o aveti cu Basescu, falsificatorii sunt niste impostori si trebuie sa raspunda in fata Legii !

# Tudor Raneti date 9 November 2013 13:17 -7

Nu sunt de acord. Este adevarat ca urasc minciuna, dar atat timp cat falsificatorii submineaza puterea mafiota (nu de drept) a statului mafiot roman (guvernantii sunt toti infractori), actiunile lor se pot chema acte de justitie, si atunci le suport actiunile, chiar daca le dezavuez minciunile. Sunt initiat si constient de angrenajul criminal care ne mana vietile, si invit pe oricine sa se ridice la lupta pentru libertatea sa in primul rand, pentru apararea drepturilor si interesurilor sale

# Tudor Raneti date 10 November 2013 16:23 -3

Se cheama a lupta focul cu foc, iar voi sunteti ipocriti, cei care ar vrea mafiotii sa fie pusi la zid si impucati, fiindca crima e mai grava ca minciuna. Pe de alta parte nu exista nici o garantie ca Rosca Stanescu nu lucreaza de fapt pentru Basescu, si asta nu e decat alt episod de circ menit sa-l scoata pe Basescu basma curata

# Tudor Raneti date 12 November 2013 05:33 -2

Eu cred ca e cum v-am spus prima oara. Probele sunt adevarate si asta e o actiune de santaj. Ori Basescu a raspuns cu alt santaj, ori s-a inteles altfel pe tema asta. Cert e ca toti porcurorii romani sunt basinosi si nu ies din cuvantul lui Basescu. Eu cred ca ar trebui sa facem istorie si sa-l impuscam si pe Basescu si pe porcurorii lui

# Salvamar date 10 November 2013 05:04 0

....si daca e ca in puvestea cu pixelul albastru?

# adi date 8 November 2013 16:56 -13

Va facurati de rahat? Va facurati. Felicitari!

# gelu date 8 November 2013 17:19 +18

Mai sa vezi ce repede sare Parchetul in apararea borfasului national. Dupa ce la ordinul lui Basescu prin Isarescu si SRI s-au sters datele respective din data de baze a bancii romanesti care a facut tranzatia. Dupa metoda cu care securitul s-a distrus propiul dosar de securitate din anii epocii de aur.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 8 November 2013 22:54 +7

PENTRU GELU//miw/mi miroase,nu am dovezi palpabile,dar......sint convins ca urmeaza un alt scandal pe tema!!!!!si o sa fie de mult mai mare anvergura.ati avut rabdare 9 ani .....nu moare nimeni max 4 /6 saptamini daca nu mai repede.sint convins ca mai sint date si astea/s la organismul european care verifica toate tranzactiile bancare din europa.nu multa lume stie de el este un fel de banca de scont

# gelu date 8 November 2013 17:22 +31

B/ 8. Ca Primar la Capitala isi angajaza cele doua fiice la firma Luxten pe mii de euro pe luna, firma care avea contracte cu Primaria. 9. O inzestreaza pe Udrea cu parcarile Dali. 10. Isi aproba singur o locuinta vila din Mihaileanu pe care-o cumpara mai tarziu la pret mult, mult sub pretul pietei. 12. Primeste mita mascata sub forma de terenuri si o masina Mercedes de la asfaltatorul Casuneanu. 13. Ii atribuie lui Costică Costanda o suprafata de mii de metri patrati din parcul Bordei in 2003. 14. Plateste fara forme legale 1,1 milioane de euro unei firme ce deruleaza lucrarile de constructie a Podului Basarab. 15. Retrocedeaza pe baza actelor false in 2001 spatiul comercial Ciclop din buricul Bucurestului. 16. Da aprobari ilegale pentru inceperea constructiei La Plaza de langa catedrala Sfantul Iosif. 17. Aproba ca Popoviciu sa intre in posesia a sute de hectare aflate in propietatea Facultatii de Agronomie. 18. Ca Presedinte este implicat in dosarul Arlo primind mita de 4 milioane de dolari de la rusi. 19. O face pe inculta EBA euro parlamentar cu ajutorul PDL . 20. Fiica sa Ioana primeste mita masacata de la Popoviciul un apartament de 1 milion de dolari. .... Asa ca d-lor jurnalsiti de investigatii preluati ideea, cizelati-o si detaliati-o concis si la obiect scriind in final istoria adevaratei activitati infractionale a marelui escroc, Traian Basescu, cu rezumatul tuturor faptelor penale in care acesta canalie perfecta a fost si este implicata.

# suca date 8 November 2013 19:26 -14

Peste un an o sa spuneti ca a agajat-o la acea vreme si pe nepoata nascuta acum cateva luni:-):-):-) Cand de fapt a fost doar una angajata si contractul facut inainte sa fie el primar. Mare ti-e gradina Doamne si pe multi ai lasat sa intre in ea...:-) Cine va mai crede cand repetati aceleasi minciuni de 9 ani de zile dar n-ati demonstrat nimic niciodata? 

# suca date 9 November 2013 00:13 -10

Este vreunul din cei ce dau minusuri capabili sa si argumenteze? Eventual sa sutina prin probe ca AMBELE fiice au fost angajate la Luxten? Da-ti plusuri pe minciuni si minusuri pe adevaruri, dar nu aveti niciunul puterea, ca de inteligenta nu este vorba, sa increcati macar sa va explicati gestul. Niste oi care au batista la ei pt hidrantul lui felix. RUSINE CA SUSTINETI UNU CARE SI-A TURNAT FAMILIA!!! Indiferent cu cine se bate. Unul care pe timpul dictaturii si-a permis sa-si toarne rudele nu are dreptul sa devina formator de opinie in democratie. Dar este prea greu pt unii sa realizeze aberatiile acestor vremuri. Niste spalati pe creier.

# Salvamar date 9 November 2013 05:51 +10

Bai Suca, pe vremea lui Ceasca daca nu raportai ca te-ai intalnit cu o persioana rezidenta in Occident, ruda sau nu o pateai. Asa zisele rude, in prima faza au declarat ca nu au avut repercusiuni, iar apoi, cand Voiculescu nu le-a dat milioanele de euro sperate, s0au intors impotriva lui. Niste saantajisti ordinari aceste asa zise rude. Cand au mintit? In prima faza cand a u spus ca cele declarate de Voiculescu nu i-a afectat sau ce au spus apoi. Niste lichele...Nu il apar pe Voiculescu, dar mi se pare totul cusut cu ata NEAGRA pe foApoi aici nu e vorba de a-l sustine pe Voiculescu, ci de a evidentia niste fapte ale lui Basescu, care sunt CORUPTIE curata. De ce decate ori se spune ceva de Basescu, sariti ca muscati de koor -cu propozitia standard - \"Da, Voiculescu\". Ce legatura are CORUPTIA lui Basescu cu faptele lui Voiculescu? Este CORUPT Basescu pentru ca Voiculescu a fost securist? (oricum, mai putin securist decat Basescu).

# suca date 9 November 2013 11:07 -7

Problema nu este daca raportai sau nu, ci ca o facea voluntar( pe bani) si isi turna propria familie. Nu vreti sa?vedeti cat de mizerabil a fost, nu este problema mea. Si nu, nu este base corupt pt ca felix a fost securist. Base este corupt pt ca asa spune felix. Majoritatea presupuselor fapte de coruptie au plecat ca zvon din ograda lui felix. Inventeaza comert cu arme, aduce indivizi platiti sa spuna ca au fost colegi la securitate cu base. Acum inventeaza spalari de bani. Chiar nu vedeti ca toate astea pleaca de la un turnator la securitate care inca-si face meseria?

# Dora date 9 November 2013 17:49 +3

Daca zici ca Basescu nu este corupt atunci cum explici imensa lui avere fiind bugetar toata viata cu o sotie casnica si doua fete de crescut?In 1990 Elena avea 10 ani iar Ioana 13.Chiar ne considerati pe toti prosti?Si noi traim in Romania de o viata,nu am picat acum din luna.

# unul din lumea cea mare date 10 November 2013 09:03 0

pentru suca//ESTI UN IDIOT PATENTAT!!!!!!!!!!!!VAI MAMA TA DE NAPIRCA NENOROCITA!!!!!!DIN CUZA TA ROMANICA O SA PLATEASCA DESPAGUBIRI PE RUPTE LA CEDO.ESTI UN PERICOL PUBLIC GRAV PENTRU INCULTURA SI REAVOINTA TA.FEREASCA BUNUL DUMNEZEU OAMENII DE TINE!!!!!

# unul din lumea cea mare date 9 November 2013 11:58 +5

pentru suca si salvamare//erau legile 17 si 23 privind apararea secretului de stat!!!!!!!erai obligat sa declari rudele care traiau in strainatate!!!!(cei care lucrau in comertul exterior si alte domenii sensibile nu mai aveau viza)orice intilnire cu un cetatean strain trebuia sa fie facuta in prezenta a 2 cetateni romani!!!!dupa intilnire se faceau note de protocol(se spunea pe scurt ce se discuta-chestie care a ramas si acum in occident)si pentru ca suca pricepe mai greu am sa dau ce ,,promitea gunoiul sa desecretizeze cu dunarea operativ,,

# unul din lumea cea mare date 9 November 2013 12:12 +1

pentru suca si salvamar//POVESTEA ICE DUNAREA.dunarea a fost infiintata de catre fostul sef al agentiei romane din cairo grecescu si adjunctul lui secretarul economic serban(cei care erau la agentia ec de pe talaat harb st cairo)dupa infiintarea dunarea a inceput concurenta intre ice dunarea si ice terra,obiectele de activitate ale celor 2 isc/uri fiind asemanatoare.obiect de activitate comun ale celor 2 isc/uri:operatiuni de aport valutar pe baza decretului 90.operatiunile implicau operatiuni speciale cu armament(cele care nu erau legate de contractele guvernamentale se faceau de romtehnica-contractele oficiale incheiate de ceausescu cu prilejul vizitelor oficiale)contractele ,,neoficiale,,erau aprobate de mcecei si de guvern(ceausescu la acea vreme)livrarile se faceau din dana5 din portul nou(dana hanoi - nam- de la vietnam- cum i se zicea)deasemeni ice dunarea si tera faceau si operatiuni cu diamante,industriale (pentru sapele de foraj si scule diamantate)cit si cu diamante (conti

# unul din lumea cea mare date 9 November 2013 12:25 +2

continuare pentru salvamar si suca//apoi isce terra facea operatiuni de import pentru shopuri,aprovizionare nave,tarom,ccutc,ccpcr(gospodaria de partid a lui ghere)ithr-operatiunile de import constau in import de tigari,bauturi,cosmetice,aparatura electronica(importuri si pentru tehnica m.a.i si css)apoi se faceau asa zisele operatiuni de indigenare(din portul sulina- vezi si scandalul dioxinei )adica se importa cafea si se schimba ambalajul si pleca spre alte destinatii ca marfa de origine ro- este doar un ex.....putea sa fie fier,profile u sau inp/uri sau orice.se faceau operatiuni cu l/c uri back to back,se faceau operatiuni cu produse petroliere pe baza de floating crude amsterdam(atentie!!!!!tot ce facea isce terra si dunarea nu erau produse de origine romaneasca!!ca a celorlate 38 de isc/euri care faceau exporturi numai cu produse ale industriei romanesti)asta era decretul 90(sua facea astfel de afaceri de 100 de ani!!!!!)spre ex o altfel de afacere (deosebit de banoasa)continu

# unul din lumea cea mare date 9 November 2013 12:36 +4

continuare pentru suca si salvamar//era aprovizionarea trupelor americane cu mincare!!!!!!!!!!!!!!!!!!(mare atentie!!!!!!!)de la abatoarele din severin si bacau(stateau doctori ai armatei sua la fiecare lot de marfa incarcat si expediat)plata carnii se facea (atentie!!!!!!)in bonuri de tezaur aur sua .aceste contracteEXTRA SPECIALE!!!!!! erau rodul vizitelor lui ceausescu in sua(de ce erau ULTRA SPECIALE!!!-CACI LEGEA SUA NU PERMITE APROVIZIONAREA TRUPELOR SUA CU PRODUSE ALIMENTARE DIN ALTA PARTE DECIT NUMAI DIN SUA!!!!)deci astea/s marile afaceri pe care vrea sa le desecretizeze gunoiul de la isce dunarea sau isce terra.singura parte excitanta poate sa fie ca romania exporta armament.nu/i nimic excitant la acea vreme romania era pe locul 9(ATENTIE!!!!!!!!!!AL 9/LEA)LA EXPORTUL DE ARMAMENT loc dat de jane defense(reprezentantul jane defense in ro este radu tudor poate sa confirme sau sa infirme,daca infirma eu m/am facut de ris...DAR NU CRED)JANE DEFENSE este o revista militara.CONT

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 9 November 2013 12:47 +3

CONTINUARE PENTRU SUCA SI SALVAMAR//jane defense este o prestigioasa revista militara,deci in acele vremuri ne bucuram pe piata de armament de locul 9,ce inseamna asta????foarte mult,inseamna EXPORTUL DE INTELIGENTA ROMANEASCA ,deci locul 9 dupa sua, rusia,franta,uk!!!!!!!!!este un LOC MAI MULT DECIT MERITORIU PENTRU O TARA CU 20 MILIOANE DE LOCUITORI SI PENTRU INDUSTRIA DE ARMAMENT CARE!!!!!!!INGLOBEAZA TOATE INDUSTIILE(,,care nu mai este azi,,!!!)si am incalecat pe o sa si v/am spus povestea lui terra si dunare.GUNOIULE DECI NU MAI DESECRETIZA CHESTII FISIITE!!!!.despre operatiunile crescent(alta fisiala!!)aceleasi operatiuni ca si dunarea si terra,erau asa zisele operatiuni ale firmelor mixte romano- cu alti parteneri ex.terra trawe,terrhelas,crescent,misr romanian bank,confero.vorbeste prostii gunoiul ca documentele nu sint in ro.....sa le caute in arhive!!(este doar specialist la plasmuit documente de arhive si b/l uri cu short shipturi - incarcari partiale pentru cei ce continuar

# unul din lumea cea mare date 9 November 2013 12:53 +3

continuare pentru salvamar si suca//ce nu stiu limbaj maritim.gunoiul incearca sa prezinte ca un MARE MISTER SI ILEGALITATE!!!!!!!! fob rujat sau fob sotto palanco!!!!!sau fas(cautati reguli incoterms 53)GUNOIULE TE FACI DE RIS CU VRAJELILE ASTEA!!!!!!!macar pentru noi cei care mai stim ceva nu ca EBA care,,nu vrea sa vorbeste cu noi,,asa ca asteapta/te sa dai ochii cu mine!!!!!si nu mai veni cu denumiri si amenintari sforaitoare ca ne spui tu noua ce inseamna ,,TRN SI TRB SI CARE/I DIFERENTA INTRE TONA SI TONA METRICA SAU BARILLES SI TONA

# suca date 9 November 2013 13:41 -1

ai scris mult, degeaba si prost... dar eu sunt curios, daca dunarea era asa \"cuminte\" si \"corecta\", de ce s-a opus ponata desecretizarii? apropo de grseli gramaticale vezi ca o data crizelul vostru spunea ca romanii sunt \"mandrii\" de voi :)) si este profesor si al doilea om in stat. si nu m-am prins pe cine ameninti...?

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 9 November 2013 14:09 +2

PENTRU SUCA//de ce s/a opus ponta? NU STIU!!!!! vezi ca apropo se scrie apropos fraiere de inm/ist si cu asta OVER

# suca date 10 November 2013 09:28 +2

Fraier sa spui unuia care nu stie sa raspunda de ce s-a opus plagiatorul sef. Iar corectii gramaticale sa-i faci lui crizel ca este profesor si al doilea om in stat. La intrebareade ce s-a opus plagiatorul iti raspund eu... pt ca este controlat de securistii ce apar in acel dosar. Cand n-ai raspunsuri pui capat conversatiei? Doar atata poti?:-)

# Salvamar date 9 November 2013 05:40 +11

Pai poti fi basist, fara a te contagia de boala minciunitei de care sufera Basescu. Elena Basescu a fost angajata luxten din 2004 pana in 2009, In 2004 Basescu era inca primar, iar angajarea fiicei lui s-a facut dupa incheiea de catre primaria Bucuresti a unui contract foarte avantajos cu Luxten. In al doilea rand eu NU am incredere in ce spune Oficul pentru spalarea banilor. Este acelasi oficiu care l-a spalat pe Basescu intr-un alt dosar de spalare a banilor. Eu nu cred ca documentele sunt false!!!!!

# suca date 9 November 2013 11:26 -4

Deci au fost ambele fiice, sau doar una?am vrut doar sa arat cum se minte si pe aceste minciuni voi cica ne aratati cat de corupt este basescu. Contractul cu luxten a fost facut de viorel lis in 1997 pe 15. A fost prelungit de base si acum l-a prelungit pe tacute oprescu. Dar voi aveti doar o obsesie... basescu.  Cand incercati macar sa vorbiti de toti, nu doar de unul arunci aveti dreptul sa ma faceti basist. Pana atunci voi si felix aveti o singura obsesie.  Cand fata cealalta a lui base si-a luat apartament ati urlat ca din gurade sarpe. Cand crin a facut acelasi lucru ati tacut malc. Cand eba a facut greseli gramaticale tot la fel ati tipat. Cand a facut-o crin... batista pe hidrant:-) Diferenta intre cei doi este ca unul e profesor altul este manechin. Unu are aproape 30 de ani, altu are peste 50 si nu in cele din urma, unul se vrea presedinte!!!

# Un plictisit date 9 November 2013 13:01 +3

Iartă-mă, dar cât ai dormit tu, Eba a ajuns euro-parlamentar, însă nu a învățat limba română. Spune-le \"băieților\" să vină cu chestii mai adecvate inteligenței medii a utilizatorilor acestui site și eventual, să caute un postac mai inteligent ca tine. 

# suca date 9 November 2013 13:43 -2

cum spuneam eba este copil si fotomodel. dar crin este profesor si al doilea om in stat si spunea ca romanii sunt \"mandrii\" de voi :) intre timp eba a inceput sa invete sa vorbeasca, crizelul nici la 50 de ani n-a invatat. eu nu stiu cum definesti inteligenta, dar la cat vad ca ai cred ca ponta si crin sunt \"mandrii\" de tine :)))

# Un plictisit date 9 November 2013 14:01 +4

Cred că ai băut apă după Eba. Da\' și tu ai timp să înveți limba română. Caută tasta pe care scrie \"shift\" și apasă pe ea la începutu\' propoziției sau al numelor proprii. Dacă \"băieții\" au ajuns să folosească, drept postaci, arierați ca tine, înseamnă că a ajuns criza și acolo.

# suca date 10 November 2013 19:48 +1

in primul rand, niciunul din cei enumerati de mine nu merita sa ma obosesc a folosi tasta shift. in al doilea rand, suntem pe un forum, nu la academie. si nu in ultimul rand, stiu ca nu esti consecvent, nici sefii tai nu sunt, dar acelasi lucru ai putea sa le reprosezi si celor care iti sustin ideile. ca de exemplu cel de mai jos din lumea mare :) asta fiind spuse, cand nu ai contraargumente si nu poti duce o discutie civilizata o dai in discutii fara legatura cu subiectul. stiu ca nu pteti mai mult dar vroiam sa subliniez ca sa-ti arat micimea :) deja incepi sa ma plictisesti, ti-ai ales bine numele dar ai uitat niste litere la sfarstit... \"or\" :)

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 10 November 2013 10:07 +2

pentru suca//bai fraiere de inm/ist afirmi urmatoarele,,cum spuneam eba este copil si fotomodel.,,eu la 27/28 de ani imi riscam viata prin orientul mijlociu pentru TARA ASTA!!!!!!!!!!!!! .....VISTINA asta era facuta de gunoi europarlamentar si isi cumpara casa la paris de niste milioane de euroi,pentru ca esti ,,destept,,pot sa intreb si eu ca ,,prostul ,,din ce bani?(si nu ma pling ca vai eu sint sarac.....dar eu mi/am muncit banii si mi/am riscat viata!!!!!!si nu cred ca golanca ta de eba a facut 90.000 de euroi muncindu/si banii pentru rover).sa/ti mai dau argumente fraiere sau pe voi nu va invata decit de logica frinta la inm sau in beciurile de postaci de la cotroceni???cum de ....vistina asta cu o gramada de ,,sucesuri,,(se zice cu 1 sau cu 2 ,,c,,)si cu vistina de sora/sa au facut milioanele in tara unde lumea doarme pe strada si maninca din gunoaie si mai mult de atit facea ea vistina si lobby pentru droguri???(ne spui ce si cit trage si ea????sau fiind europarlamentar are imu

# suca date 10 November 2013 19:56 0

Degeaba ai luptat pt tara asta daca folosesti cu compatriotii tai asemenea limbaj. eu cred ca ai luptat pt bani ca pt tara sunt convins ca nu. esti in tabara fostilor securisti, turnatori, hoti si mincinosi. un patriot nu ar sari pt astfel de specimene. daca tot ma intrebi de casa ebei de ce nu ma intrebi si de palatul lui dragnea. sau penthouse-ul adinei valean si ea tot europarlamentar. sau de casele lui bombonel infractorul. sau de domeniul lui felix si tot asa. 90 de mii de euro pt cei enumerati de mine sunt ciubuc :) cei enumerati de mine au averi mult mai mari dar nu este important pt tine. in rest, 90% din comentariul tau a trebuit sa ma chinui sa-l inteleg. ai lipsa de concentrare crunta.  si by the way, eu mi-am riscat viata cand aceiasi comunisti de acum faceau osanale lui ceausescu. si am facut-o pt libertatea de a putea sa ne exprimam liber. dar se pare ca n-am rezolvat nimic. ca unii ca felix care cenzureaza adevarurile si altii ca tine care ma jignesc fara sens.

# unul din lumea cea mare date 10 November 2013 20:40 -1

pentru suca//bai fraiere!!!!ce ai facut tu ma!!!!!!???daca zici ca te/ai luptat pentru nu stiu ce vrajeli atunci cum de nu ai auzit de legea 17 si 23???si tot maninci ca a turnat la secu din proprie vointa????bai aiureala ai auzit sau ai idee ce inseamna penthouse si unde este localizat un penthouse???la et 1 se afla un penthouse????bai pusti inm/ist care nu ai nimic in capul tau sec eu de 23 de ani nu am mai luat nici un salariu din ro!!!!!s/au facut 24 in octombrie ,tu te/ai luptat cu cine ma!!!bai vrajeli din astea am mai auzit eu.....tu ai cap de procuror fraier care nici nu intelegi ce ti se intimpla,tu cind te uiti la avion te intrebi pe unde face oua,vezi ca pe acolo ies doar gaze de la apu,s (daca ai auzit ce este aia!!!!!!)daca te urci pe un vapor te intrebi unde/s rotile.....bai dupa numele ales se vede cit de destept esti!!!!!du/te de invata ceva ca sa poti sa ai idee si habar de procuratura si citeste citeva kg de carti .....in engleza incepi cu dreptul napoleonian si

# unul din lumea cea mare date 10 November 2013 20:49 -1

pentru suca//apoi mergi la sistemul de drept common lowapoi ce sa/ti mai recomand sa citesti...criminalistica?despre comert exterior nu/ti recomand caci este greu,incepi si citeste modalitati de transporturi chiar si capitolul multimodale,documente bancare,burse si comoditati(astea/s articolele care coteaza zilnic ex petrolul sau burtile de******si ele se numesc comodities citeste the economist si nyse invata despre loyds si asigurari si drept international al aerului si al marii si cind nu stii intreaba sa nu mai sari ca schiopul in cirje.in rest.....aghio

# unul din lumea cea mare date 10 November 2013 21:01 -1

pentru suca//cammon law(erata

# unul din lumea cea mare date 11 November 2013 10:29 0

pentru suca//daca si la erata da/ti cu rosu m/am lamurit nici macar prosti nu sinteti,de/a dreptul idioti

# gelu date 8 November 2013 17:24 +18

A/ Cam asa trebuie sa arate CV de borfas al lui Traian Basescu, eu l-am scris la repezeala din memorie cu foarte multe omisiuni si poate unele inavertente. CV care trebuie documentat foarte bine si extins si la procurorii si judecatorii care l-au albit in dosarele lui penale impreuna cu posturile pe care au fost numiti acestia dupa ce l-au salvat de inchisoare. CV de mare hot, pungas si escroc Traian Basescu: 1. Ca capitan de nava castiga din buf, bisnita cu blugi, cafea, alcoolice si alte cele un milion de lei. 2. In 1981 incendiaza portul Rouen in timpul descarcarii nevei Arges de naftalina la terminalul Shell de France. 3. Ca Sef de Agentie economica la Anvers in 1989 este chemat in tara deoarece a falsificat nota de plata, pentru repararea unei nave Zimnicea aflata in tranzit in acest port, umfland nota cu 300.000 de franci belgieni. 4. Ca adjunct la Ministerul Transportului implicat in dosarul Flota prin vanzarea mineralierelor pe 1 dolar bucata, prejudiciu adus statului fiind astfle de 300 de milioane de dolari. 5. Este este implicat in plata a milioane de dolari pentru reparatia navei Crisana condusa de Mircea Basescu in Japonia in 1991, nava care sosita in tara a luat foc subit pentru a se sterge astfel urmele reparatiilor fictive s-a notei de plata umflate la greu. 6. Este implicat in destructurarea CFR si vinderea la fiare vechi a mii de vagoane de cale ferata si sute de locomotive diesel-electrice. 7. Este implicat in atribuirea contractelor grase baietilor destepti ce lucreaza in ramura transporturilor auto si asfaltarilor de drumuri.

# vasile date 8 November 2013 17:53 +19

Foarte corect. Conform standardelor MT Swift, aceste viramente in contul Brown Brothers Harriman sunt pretransferuri. Sunt sume de bani cu destinatie ULTERIOARA Bancpost Romania. Transferul propriu zis BBH-Bancpost nu e idinticat aici. Sau nu a avut loc, sau lipsesc documentele respective. Cert este ca banii AU FOST PREGATITI pentru Bancpost Romania... Scopul ?

# Manfred date 8 November 2013 18:08 -4

SRS ii face un mare serviciu lui Basescu prin prostia imensa pe care a facut-o: decredibilizeaza toate afirmatiile antibasesciene( dintre care unele ar putea fi adevarate). Citind titlurile din luju de zilele trecute pe acest subiect,ma intreb din nou pana unde merge autocompromiterea unei profesii... Apropos,unde sunt creierele de gaina de comentatori care sustineau realitatea aberatiilor seresiste?

# Nepasatorul date 8 November 2013 18:18 -4

Vax albina-crema de pantofi albastra !Hotul striga : HOTII! Degeaba incearca unul si altul sa atraga atentia macacilor ca SRS este dus cu pluta. Ei nimic : Batman ! Batman ! Luati Antena 3 mai departe si vegetati cu spor.Sau apucati-va si strigati ( virtual ) : Tradare !Ura voastra viscerala este asa de mare, incat nu observati cum hotul ( Ponta ) va fura sistematic din buzunare, pe fata ( va mai si anunta, nonsolant ). Bine va face. Asa meritati.

# Aproape adevarat date 8 November 2013 18:31 +8

Și totuși dacă acele transferuri nu s-au întâmplat, cine a falsificat documentele de transfer prezentate în presă? O persoană care falsifică documentele unor societăți private și le utilizează în orice scop, fie el și politic, nu răspunde în fața legii? Ne mulțumim cu simpla explicație \"a fost intoxicare\"? În România oricine poate prezenta la TV documente falsificate fără să răspundă? Domnul Sorin Roșca Stănescu, indiferent de motivele pentru care a făcut acest pocinog, trebuie să demisioneze.

# nincinosul bsinosu dementul date 8 November 2013 18:39 -3

hai mai lingaii basistii cu chiorul dracula cel spalator de bani cu pamanturii luate din bani de bugetar si spaga dela rosia montana ,alro,podul grand,casuneanu,americanii ,firme mafiote din cipru, trafic de arme cu mircea basescu mai sparotor de creiere securist anputit tu crezi ca noi sunte,ca :P lingaii tai procurorii,judecatorii,sri-securistii,care tiau ascuns dosarele vei raspunde cu capul nu pana in ultima zi de mandat de infractor demis de popor cu 7,4 .mil. voturi, :lol: sa mori in chinuri satana incarnata teau vazut toti la belgrad cum faci politica de dictator la antena 3 care arata marsaviile tane cu libertatea presei,gunoi spurcar si bogat un dement latra . :-*

# hunter date 8 November 2013 19:01 -1

al cui esti dl SRS ?

# Eu date 8 November 2013 19:03 +4

Să presupunem că Einstein ar fi trăit în zilele noastre şi că, în calitate de deţinător al premiului Nobel, ar fi fost invitat să scrie, săptămânal, un editorial într-un ziar. Cum ar fi arătat comentariile din subsolul textelor lui? „Mamă când î-ţi văd freza aia de maimuţă electrocutată, îmi vine sămi bat copii, să mor io. Lasă-ne băi nene că n-eai obosit, ce nu înţelegi?“ Sau: „Du-te bă şi pune curu la muncă, pune mâna şi produ ceva, papagalule, mai scuteştene cu formule şi băşini şi teorii. V-a făcut măta pe toţi intelectuali şi şmecheri, ce să-ţi povestesc. LA MUNCĂĂĂĂ!“ Sau: „Mă cac pe Nobelu tău băi ciufulitule, mori“. Sau: „Eşti prost“.

# Eu date 8 November 2013 19:05 +4

Bun. Acum să presupunem că şi Shakespeare ar fi fost contemporan cu noi şi cu Einstein şi că şi el ar fi scris un editorial într-un ziar sau într-o revistă. Urmarea? „Ţiam citit de curiozitate Ro­meo şi Julieta să văd ceţi poate pielea. Pute a invenţie de la şapte poşte. Julieta o panaramă iar Romeo ăla un papagal, într-un cuvânt o poveste de tot căcatul. Eşti varză, du-te şi te culcă şi lasă pe altul mai bun.“ „Nu ştiu cine te-a angajat, da’ eşti zero barat. Daţil bă afară pe mustăcios că vă face de râs. HUĂ!“ „Slab. Scri foarte foarte prost.“

# Eu date 8 November 2013 19:07 +3

Dar dacă Marie Curie ar fi trăit în epoca Internetului şi ar fi avut, să zicem, un blog de ştiinţă? Ar fi trăit oare bucuria de-a fi femeie pe Internet? „Ia zi bagaboanto ce leai făcut la moşii ăia din Academia Suedeză de ţia dat două Nobeluri? Te dai mare savantă şi nu eşti decât o zdreanţă penală penibilă. JOS CURVELE!“ „Mamă ce urâtă eşti. Îţi las numărul de telefon să vi până la mine, da să şti c-o să-ţi pun o pernă pe ochi că eşti prea urâtă.“ De ce comentarii ar fi avut parte Marguerite Yourcenar nici nu mai încerc să-mi imaginez, că mi se face frică.

# Eu date 8 November 2013 19:09 +6

Mare noroc au avut toţi cei de mai sus că, neexistând Internet în vremurile în care au trăit şi şi-au desfăşurat activitatea, n-au avut onoarea, plăcerea, bucuria şi privilegiul să experimenteze pe pielea lor libertatea de exprimare a idiotului de Internet. Idiotul de Internet nu trăieşte decât ca să-i conteste pe ceilalţi, dar cel mai mult şi mai mult îi place să se caţere pe statui. Cu cât cel contestat e mai sus pe scara evoluţiei şi mai bine acoperit de praful istoriei, cu atât idiotul de Internet şi-ar dori mai mult să-i tragă o flegmă. Flegma e paşaportul lui către egalitatea cu cel contestat.

# Eu date 8 November 2013 19:11 +6

Pe cât de mare a fost, aşadar, norocul lui Albert că n-a cunoscut epoca Internetului, pe atât de mare e ghinionul comentatorului oligofren contemporan că n-are, săracu’, fir direct cu geniile consacrate. Să-l iei pe Einstein cu „bă, Alberte“ şi să dai cu el de pereţi echivalează cu a fi luat Nobelul în acelaşi an cu el, iar să-l desfiinţezi din trei vorbe agramate pe Shakespeare e ca şi cum ai fi fost cu el la un concurs de literatură, la căminul cultural din comuna Ploşcuţeni, şi i-ai fi suflat de sub nas trofeul „Floarea Literară a Provinciei“. Să înjuri doar tot felul de mediocri nu înseamnă aproape nimic. Pot să fie, la o adică, şi laureaţi recenţi ai premiului Nobel, tot nu e mare lucru. Nu se compară un Nobel proaspăt cu unul vechi de aproape 100 de ani, confirmat şi paraconfirmat de istorie. Ce să mai discutăm, e superpervers Internetul ăsta! A dat tuturor proştilor posibilitatea să „comunice“, dar nu cu cine şi-ar dori mai mult şi mai mult…

# Marinaru date 8 November 2013 19:21 +10

Tocmai acest raspuns rapid si precis demonstreaza ca SRS a avut DREPTATE. Imaginativa ca erau faste....ei bine pina acum era si inceput procesul impotriva lui SRS si era mincat de ....molii. Raspunsul rapid arata ordinul primit de asi salva seful care la rindul lui ii salveaza si numeste pe EI. Trebuie sa fii inconstient sa vii cu niste falsuri sa-l acuzi pe Basescu aparat de atitea servicii.Il vedeti pe SRS inconstient ???? Eu \"NU\".

# Eu date 8 November 2013 19:31 +3

Ce ţi-e şi cu prieteniile care se transformă în duşmănii pe viaţă! A fost o vreme în care Traian Băsescu, proaspăt preşedinte, şi Sorin Roşca Stănescu, încă director de ziar, puneau ţara la cale la Golden Blitz.. Apoi, din motive de Dinu Patriciu, s-au scîrbit unul de celălalt. Or mai fi fost şi alte pricini, numai de ei ştiute, de au ajuns la această duşmănie temeinică. S.R.S. l-a mai atacat pe preşedinte la frăţior, de i s-a pus pata lui Băsescu pe vorbele fratelui său. Dar chiar dacă cel vizat era el, nu fratele de la Constanţa, Băsescu s-a făcut că plouă. Cînd însă a zis Roşca Stănescu oarece despre niscai neştiute conturi prezidenţiale în străinătate şi despre nişte bani negri pentru alianţa D.A. s-a inflamat Băsescu. A dat mai întîi de ştire că-l dă-n judecată pe SRS şi-i cere daune de una sută lei, apoi a anunţat care-i pohta ce-o pohteşte: să-l vadă pe fostul său amic acolo unde-a stat şi „înalt prea sinucisul Adrian Năstase”.

# Eu date 8 November 2013 19:33 +7

Nu cred că-i sănătos să vorbeşti cu bucurie despre puşcăria altora, chiar şi ca preşedinte de ţară, fiindcă n-am auzit că puşcăriile vor fi desfiinţate în ziua în care îşi va termina Traian Băsescu mandatul la Cotroceni. Nu-i sănătos însă nici să acuzi, dacă n-ai probe, ceea ce lui Roşca Stănescu i s-a mai întîmplat şi pe vremea cînd se ţinea de toartă cu Băsescu, fără ca preşedintelui să-i fie jenă să se afişeze cu el. Şi reciproca e valabilă, apropo de vînzarea flotei şi de alte alea pentru care S.R.S. s-a scandalizat cu întîrziere, potrivit principiilor autohtone că Adevărul mi-e prieten dacă nu le cauzează prietenilor mei! şi că Duşmanii mei sigur sînt vinovaţi de ceva! Cum nu există nici o maximă referitoare la prietenii care ţi-au devenit duşmani, asta dacă nu luăm în calcul subtextul cunoscutei vorbuliţe Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă păzesc singur! 

# Eu date 8 November 2013 19:36 +3

Nu cred că-i sănătos să vorbeşti cu bucurie despre puşcăria altora, chiar şi ca preşedinte de ţară, fiindcă n-am auzit că puşcăriile vor fi desfiinţate în ziua în care îşi va termina Traian Băsescu mandatul la Cotroceni. Nu-i sănătos însă nici să acuzi, dacă n-ai probe, ceea ce lui Roşca Stănescu i s-a mai întîmplat şi pe vremea cînd se ţinea de toartă cu Băsescu, fără ca preşedintelui să-i fie jenă să se afişeze cu el. Şi reciproca e valabilă, apropo de vînzarea flotei şi de alte alea pentru care S.R.S. s-a scandalizat cu întîrziere, potrivit principiilor autohtone că Adevărul mi-e prieten dacă nu le cauzează prietenilor mei! şi că Duşmanii mei sigur sînt vinovaţi de ceva! Cum nu există nici o maximă referitoare la prietenii care ţi-au devenit duşmani, asta dacă nu luăm în calcul subtextul cunoscutei vorbuliţe Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă păzesc singur! 

# Kunta Kinte date 8 November 2013 19:51 +6

Comentariul  domniei tale, la început, m-a enervat, dar am avut răbdarea de a citi mai departe. Recomand şi celorlalţi cititori să facă la fel ca mine. Omul zice ceva, nu înjură!

# vasile date 8 November 2013 20:41 +5

Conform standardelor MT Swift, aceste viramente in contul Brown Brothers Harriman sunt pretransferuri. Sunt sume de bani cu destinatie ULTERIOARA Bancpost Romania. Transferul propriu zis BBH-Bancpost nu e idinticat aici. Sau nu a avut loc, sau lipsesc documentele respective. Cert este ca banii AU FOST PREGATITI pentru Bancpost Romania.

# Mihai Bercea date 8 November 2013 21:02 +6

:D doar banii ajungeau la Alianta DA. Erau si liberalii prin alianta aia. E groasa rau, doar nu credeati ca asa ceva sa fie adevarat! Cum, sa fie sponsorizati de SOV??? Sau de alte firme??? Ce naiba, doar sunt oameni corecti acolo, nu infractori! :-* :-* :-*

# mircea date 8 November 2013 22:57 +4

I auzi la Gelu de la 17:19, Isarescu, SRI si banca au pus umarul la acoperirea lui Basescu. Permite-mi mie sa adaug in blender si masoneria, iluminatii si reptilienii... asa simt eu, ca fara cei din urma nu se putea reduce securistu\' la statutul de ex-r@h@t penelist.  Mai sunteti multi ma ?

# suca date 9 November 2013 00:18 -2

Excelent!!! Si as adauga, si horoscopul si diavolul si rokerii si restul lumii care nu este uselista. Toata planeta este impotriva lor, americanii,europa, ziarele occidentale, dna-ul, ccr-ul, csm-ul, basistii. Numai turnatorul felix vrea sa salveze Romania... unde dracu s-a frant logica?

# unul din lumea cea mare date 9 November 2013 00:52 0

pentru suca//unde s/a frint logica????!!!!!in zecile de ilegalitati facute de gunoi,incepind cu mine din 2002.de asta/l si urasc!!!!!! suficienta explicatia?

# suca date 9 November 2013 02:35 0

Asta numesti tu explicatie? Nici macar n-ai fost coerent.tu ai inteles ce-ai vrut sa spui? :-) Si tu ai frant logica :D

# unul din lumea cea mare date 9 November 2013 11:17 0

pentru suca//pentru unul cu numele suca......nu exista o explicatie logicaSIMPLA,DACA NICI MACAR NU AI INTELES CE SPUN PROBABIL CA ESTI NAPIRCA DE PROCUROR.in lumea prazului probabil ca nu exista decit logica frinta!!!!!

# mircea date 9 November 2013 12:20 +3

Tu te simti bine stiind ca n-ai adus absolut nimic nou / logic / coerent in discutie ? Ai mai umplut ampulea niste kb pe internet, bravo.  Te mai dor salele dupa corectiile aplicate cu biblia de procurori ?

# suca date 9 November 2013 13:46 -3

ba exsta o explicatie simpla: habar nu ai despre ce vorbesti! :) stiu ca este complicat pentru tine, dar de astfel de indivizi are nevoie felix&comp :)

# suca date 9 November 2013 01:19 -4

Excelent!!! Si as adauga, si horoscopul si diavolul si rokerii si restul lumii care nu este uselista. Toata planeta este impotriva lor, americanii,europa, ziarele occidentale, dna-ul, ccr-ul, csm-ul, basistii. Numai turnatorul felix vrea sa salveze Romania... unde dracu s-a frant logica?

# Eu date 9 November 2013 08:19 -2

- Vreau să dezvălui povestea acestor documente: Ele vin de la o anumită firmă din Cipru. Nefericită idee să foloseşti această firmă, pentru că este firma prin care Sorin Ovidiu Vântu a spălat bani, iar asta este acum sub investigaţia procurorilor. De ce fac această afirmaţie. Nu pentru că ştiu ce au în dosar procurorii, dar ştiu ce i-am cerut preşedintelui Ciprului: deschiderea unei comisii rogatorii, pentru ca procurorii români şi cei din Cipru să aibă acces cu privire la mişcări de bani cu privirea la societăţi înregistrate în Cipru de cetăţeni români.

# Eu date 9 November 2013 08:20 -2

- Prin această firmă s-au virat bani domnului Popa, care se afla în Indonezia. Ştiu asta, pentru că a trebuit să fac intervenţii repetate către preşedintele Indoneziei, pentru ca România să primească acces la aceste informaţii. - Aş spune că oamenii au fost neinspiraţi, la fel şi televiziunile care l-au promovat. Să vrei să-l implici pe preşedinte într-o activitate de spălare de bani, când preşedintele ştie despre ce este vorba, este un adevărat ghinion. Asta explică şi reacţia pripită a lui Sorin Ovidiu Vântu.

# Eu date 9 November 2013 08:21 -2

- Pentru că preşedintele Senatului vrea să facă şi o comisie, pentru că aşa era planul ca circul să fie umflat, pot să spun că este ridicol. Dar dacă tot se întrunesc, public îl rog pe Antonescu să-l întrebe pe Roşca Stănescu dacă pe data de 03.02.2004 i s-au virat în cont exact de la firma cipriotă suma de 229.000 de dolari şi să-l mai întrebe şi despre data de 30.12.2004, dacă i s-a virat, tot de la aceeaşi firmă, suma de 486.000 de euro şi eventual contra căror servicii. Şi poate îl cheamă şi pe Vântu la audiere. Ce ghinion să cazi peste o firmă pe care preşedintele o ştia. Nefericiţii!

# Eu date 9 November 2013 08:50 -3

- Pentru că preşedintele Senatului vrea să facă şi o comisie, pentru că aşa era planul ca circul să fie umflat, pot să spun că este ridicol. Dar dacă tot se întrunesc, public îl rog pe Antonescu să-l întrebe pe Roşca Stănescu dacă pe data de 03.02.2004 i s-au virat în cont exact de la firma cipriotă suma de 229.000 de dolari şi să-l mai întrebe şi despre data de 30.12.2004, dacă i s-a virat, tot de la aceeaşi firmă, suma de 486.000 de euro şi eventual contra căror servicii. Şi poate îl cheamă şi pe Vântu la audiere. Ce ghinion să cazi peste o firmă pe care preşedintele o ştia. Nefericiţii!

# jean date 9 November 2013 10:18 +5

Seful Oficiului minte. Cine il poate verifica ce spune?

# mircea date 9 November 2013 12:22 -4

Dan Voiculescu poate, eventual Radu Tudor. Tine aproape de latrine.

# Un plictisit date 9 November 2013 13:46 +5

Au verificat interceptările din dosaru\' \"ALRO\" si \"organili\" au decis să pună, rapid, batista pe țambal. Nu știu dacă ești secătură sau prost. Te rog să revii cu detalii!

# mircea date 9 November 2013 14:11 -2

Secatura clar, ca daca vine din partea unui uslac e deja un compliment.  Asta daca a respecta verdictul oficial al unei institutii de judecata si nu al unei adunaturi de studio de televiziune se cheama a fi secatura.  Deci mersi pt apreciere.

# Un plictisit date 9 November 2013 14:31 +5

O instituție, care la ordinul d-nei Kovesi aduce, la parchetul București, un procuror din Brașov pentru a închide un dosar, este mai putin credibilă decât o televiziune care probează ceea ce difuzează. Definește, te rog, \"instituția de judecată\"! Se pare că nu ești, doar, secătură.

# Mircea date 9 November 2013 14:42 -7

offf.... Scrie in titlu Gogule, \" Parchetul General \". Mai scrie si de ONPSC pe acolo.  Tu ai treaba cu Kovesi, astia toti sunt niste basisti...eu sunt o secatura, tu esti o sugativa de antene. La voi conteaza ca SRS produce niste documente despre Basescu si ca Radu Tudor il gireaza, altceva e doar propaganda basista.  Ba tata, pana si Radu Tudor s-a spalat pe maini de SRS in ceasul al 12-a , n-a putut sa se compromita in asemenea hal nici chiar muschetarul lui Voiculescu. Asta am vazut-o personal la emisiunea lui Dana Grecu, dintr-o curiozitate care a fost mai tare decat repulsia. Intelegi cat de grav e ?:)))) 

# Un plictisit date 9 November 2013 15:15 +7

E grav într-adevăr, dar eu nu te pot ajuta. Încearcă la un psihiatru. 

# mircea date 9 November 2013 15:56 -5

Daca peste 7 milioane de romani cred , printre altele, ca a fi respinge si recunoaste niste falsuri penibile , recunoscute atat de autor cat si de giranti, inseamna ca tara asta e pe drumul cel bun catre africanizare.  Sper totusi la niste corectii statistice drastice, acu\' depinde si cat de repede se misca DNA in dosarul lui Dragnea. 

# Un plictisit date 9 November 2013 16:20 +4

Calmează-te, ia-ți medicamentele, odihnește-te și încearcă sa devii coerent! Cred că ai suprasolicitat puținii și prețioșii tăi neuroni. 

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 9 November 2013 16:43 +4

pentru un plictisit//iti,,racesti gura degeaba,,cu ei.....nu pot pricepe si nu au bagajul necesar de cunostiinte.daca n/au vazut si altceva ce le poti cere???ei il cred pe gunoi caci li se pare dzeu..in fond este doar UN SIMPLU GUNOI!!!!!!care o sa fie judecat pentru toate ilegalitatile LUI

# mircea date 9 November 2013 17:16 -6

Interesant ca si dupa ce  - Radu Tudor si-a luat mana de pe tovarasul SRS,  - Antonescu a zis ca il exclude ( desi ar putea la fel de bine sa-l lase un partid, oricum PNL e compromis iremediabil)  - Vantu l-a contrazis  - Parchetul si oficiul pt spalarea banilor a constatat falsurile  - Presedintia a prezentat dovezile si multe altele si mai compromitatoare  - SRS a recunoscut toate acuzele si a zis ca demisioneaza singur voi tot o tineti pe a voastra ma ?? :))))))))) Ma doar la panseluta de trimiterile voastre stupide la psihiatru, eu vad niste indivizi in criza grava de negare a realitatii. Si asta stiu ca se cheama paranoia.  

# Dora date 9 November 2013 18:05 +8

Eu nu prea as lua de bina comunicatul Parchetului si as sapa mai adanc.Prea era nervos Cucul de la ora 18:00 ca sa nu fie si un sambure de adevar.

# El date 9 November 2013 18:44 +2

Nu văd care dintre liberali i-ar sări în ajutor lui Sorin Roşca Stănescu la Biroul Politic Naţional de luni. Dacă, aşa cum a anunţat, Antonescu va cere excluderea lui din partid, pentru fals în declaraţii, fostul prieten al lui Traian Băsescu şi vremelnic consilier al lui Antonescu va deveni, probabil, senator independent. În felul ăsta Crin îi dă satisfacţie lui Băsescu, dar, să nu uităm, le sărează buricul şi lui Ponta şi socrului său, care i-au cerut primii să-l dea afară pe S.R.S. din partid. Antonescu a făcut azi din nou şi apăsat această promisiune, ca să le arate pesediştilor că ştie să mai şi dea de la el, în schimbul susţinerii candidaturii sale la preşedinţie. Şi, ca să nu pară că-i face jocul lui Băsescu, Crin a aruncat petarda că în 2004, Stănescu şi preşedintele erau atît de apropiaţi, încît numai că nu dormeau în acelaşi pat şi că ceea ce au acum de împărţit cei doi le vine de la relaţiile lor cu fostele servicii secrete.

# El date 9 November 2013 18:45 +3

Sila cu care-şi ia acum distanţă Crin Antonescu de cel care i-a fost consilier mi se pare direct proporţională cu dorinţa lui ca PSD să nu-şi pună alt candidat la preşedinţie. Fiindcă nu cred că pînă acum Antonescu a luat emetiral, ca să-l suporte pe S.R.S. în partid. Ponta s-a ferit să taie nodul candidatului la preşedinţie, ştiind că dacă PSD-ul anunţă că are candidatul său, se rupe USL, iar asta ar putea duce la o dublă criză, şi-n Parlament şi la guvern, de care se vede că-i e frică. Nu ştiu cît îl mai ascultă pesediştii pe Năstase, dar el a zis ce era de zis, că USL a ajuns în zodia căsătoriei din interes, care trebuie să meargă înainte, tot din interes. Iar papaşa Iliescu, chiar dacă a lipsit de la întîlnirea pesediştilor, le-a transmis pe video să nu spargă USL.

# El date 9 November 2013 18:47 +2

Că Geoană şi-a mai încercat o dată norocul, dînd de înţeles că dacă partidul i-o cere, ar mai candida o dată pentru Cotroceni, drept care i-a dat o copită lui Crin, asta n-ar trebui să mire pe nimeni. Una peste alta, deşi sînt tot mai numeroase vocile din PSD, care vor, ca şi Vanghelie „pamblicarul”, să cîştige totul, înclusiv preşedinţia, pe numele lor, totuşi s-au ferit să scoată oficial din pălărie un contracandidat pentru Crin. Şi decizia asta n-a fost luată nici ieri, nici azi, ci a fost pusă la cale înainte de întîlnirea pesediştilor la Sala Palatului. Deocamdată Crin Antonescu poate sta liniştit.

# El date 9 November 2013 18:49 +2

Însă de-abia după alegerile europarlamentare va şti dacă-i albă sau neagră. Şi, bag mîna în foc, Crin îşi doreşte ca dreapta să propună un candidat primejdios la preşedinţie, încît PSD-ului să nu-i mai ardă să-şi bage omul în cursă de teamă că dreapta lui Băsescu ar putea profita de ruperea USL. P.S. Ponta a vrut să-i convingă azi pe fraţii lui pesedişti că guvernul e el, ca să scape de eventualele acuzaţii că liberalii lui Antonescu joacă la dublu şi că ar trebui ca PSD să se păgubească de ei.

# El date 9 November 2013 19:05 +2

Antonescu a precizat că la şedinţa de luni a BPN senatorul Sorin Roşca Stănescu va avea dreptul să-şi spună punctul de vedere. \"Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună «am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o\", a afirmat preşedintele PNL. El a ţinut să respingă interpretările lui Roşca Stănescu, precizând că în acest caz nu este vorba de imaginea afectată a PNL. \"Nu e vorba de imagine, şi eu şi în general în PNL putem să ne asumăm pierderi temporare de imagine, dar pentru un lucru în care credem, pentru un lucru despre care credem că e corect, aici nu e vorba de imagine, ci este vorba de un lucru profund incorect şi aşa ceva nu putem accepta\", a declarat Antonescu.

# El date 9 November 2013 19:07 +1

De asemenea, liderul PNL a afirmat că rugămintea şefului statului ca el să îi ceară lui Roşca Stănescu să spună dacă ar fi primit bani în 2004 de la o societate cipriotă \"este un alt fonfleu penibil, aşa, securistic, băieţii între ei\". \"Nu am de ce să-l întreb eu pe Roşca Stănescu ce bani primea în 2004, când ei aproape dormeau în acelaşi pat, cu Băsescu vreau să spun. Dacă insinuează că s-au întâmplat lucruri ilegale, nu la mine... ştie adresa, ştie dumnealui unde trebuie să se adreseze\", a mai comentat Antonescu. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat şi vineri seară, la România TV, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi.

# Obs date 9 November 2013 19:16 +6

Cum se explica pozitia Parchetului General, care acum a formulat prompt un raspuns, raspuns pe care trebuia sa-l dea FACIAS inca din lunile martie, aprilie. Mai mult, daca se afirma ca documentele bancare depuse la acel dosar sunt false, de ce nu au efectuat cercetari pentru a lamuri originea falsurilor ?!

# unul din lumea cea mare date 9 November 2013 19:50 +3

pentru obs//sau de ce nu i se intenteaza actiune pentru demers calomnios???!!!!

# mircea date 9 November 2013 22:45 -4

Lol, nu e de vina SRS / FACIAS ca au depus niste colaje penibile drept dovezi ci parchetul ca nu s-a executat cum au vrut postacii :)) Ba baieti, acu\' ce s-o mai ardem in principii : Basescu a recunoscut ca stia de porcarie de cand a******FACIASUL voiculist documentele alea in directia parchetului, si le-a tinut drept bombe pentru zile negre. Sper sa mai aiba inca vreo 2-3 ca sa darame odata uslamaua ca nu se mai poate. Prea isi fac de cap baronii.  Sau poate va place cu baronii ?? Poate nu am inteles eu nimic din societatea romaneasca , poate unora le place in ipostaza de iobagi. Baronul meu , Cosma, are un fecior expediat direct in Parlament si pastoreste numai evazionistio de la decarul de milioane de euro in sus. Si vor mai multe putere. 

# Dora date 10 November 2013 01:02 +5

Daca justitia este asa independenta cum spune de unde stia Basescu de continutul unui dosar aflat la procuratura?Legal nu avea voie sa stie.Si mai si recunoaste cu mult tupeuNormal,justitia trebuie sa fie independenta de oricine dar dependenta de el.

# mircea date 10 November 2013 14:36 -1

Din nou, un argument stupid. Cu voi mereu discutia o ia pe aratura , si mereu se ajunge la Basescu .  Problema nu e nici gravitatea falsurilor, nici cine le-a promovat ( SRS, Voiculescu - FACIAS, Vantu ) , ci faptul ca Basescu stia de ele.  Pai normal ca stia despre ele, asa cum stia si Dragnea ca i se coace un dosarel gros la DNA. Presa cum de stie toate cele care se petrec prin instante si parchete inainte sa iasa cu comunicate oficiale ? Asa bine. 

# Ponta a facut dreptate pana la capat propunand-o pe Kovesi ? date 9 November 2013 21:23 +5

Doamne câți basiști pe forum . Mai răsfirat băieți ! Dovada este cunoscuta de mai toată clasa politica si de alegători deopotriva . In România se cheltuiesc in campanie sume mult mai mari , aproape de 10 ori mai mari decât cele declarate . Procuratura nu a văzut in acești 20 ani cat costa o campanie electorala in realitate fata de cat se declara ?

# mircea date 9 November 2013 22:48 -4

De-ar fi fost doar bani la mijloc, dar iata ca se discuta despre miracolul invierii de Sf. zi a alegerilor,  deja ! Asa se explica poate si afluxul turistic feroce in Teleorman , cunoscut fiind apetitul romanesc pentru miracole . Si daca tot sunt la Teleorman, de ce sa nu voteze ? De minim 3 ori daca se poate . Domnu\' Dragnea a sesizat oportunitatea si a venit in intampinarea cererii, nimic de criticat ... nu ? 

# unul din lumea cea mare date 10 November 2013 01:03 0

citeam in evz????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cum de deja stiu astia ce vrea sa desecretizeze basescu!!!!!!si astia se refera la niste contracte dintre dunarea si metal import export probabil (aici as vrea sa zic dzeu sa/l ierte pe fostul director negrescu de la metal UN MARE GENIU SI UN MARE CARACTER-UN GIND PIOS)DECI ASTIA ZIC CA S/A FACUT LIVRAREA MARFURILOR(TEAVA SI OTEL STRIAT-BETON)zic ei ca nu s/au gasit facturile!!!i si nu s/a incasat marfa!!!!!(lucru care se intimpla uneori in foreign trade,dar tot se incasa.este stiut ca se lucra cad(de al dracului nu dau ce inseamna abrevierile)deci daca erau b/l urile automat la cad trebuia sa fie si factura marfiica sa se incaseze l/c urile,trebuiau sa fie cert de origine,si toate documentele cerute de l/c......nu cred in vrajeala cu nu s/au incasat facturile avind in vedere ca se depuneau documentele la serv 41 devize libere in brce.deci asa stiu eu mersul documentelor.deci gunoiul da dume prin evz si aia folosesc termeni aiurea nespecifici

# unul din lumea cea mare date 10 November 2013 01:18 +1

automat dupa depunerea documentelor la serv 41 se facea trata sau cambia.brce era raspunzatoare de incasarea facturilor de la bancile corespondente.sa nu/si inchipuie cineva ca plata marfurilor se facea pe puntea vaporului cu geanta de bani la skiper.PLATILE SE EFECTUAU NUMAI PRIN CIRCUIT BANCAR PUNCT.ref la declaratiile lui crin antonescu vis a vis de srs..........SI DACA TE GRABESTI ANTONESCULE???!!!daca se adevereste peste citeva zile sau saptamini ca documentele scoase de srs sint valide???dupa cum cunosc eu documente bancare eu cred ca documentele facias/srs sint corecte.este adevarat ca nu pornesc o cruciada pentru ele dar.....ceva din intuitiile mele imi spune ca/s pe bune,gunoiul a blufat si a impins autoritatile pe,, caile stiute de el ,,sa arunce rahat in piata.este parerea mea pentru acum!!!!!!!!antonescule gindeste/te bine ce faci!!!!

# unul din lumea cea mare date 10 November 2013 10:43 0

aici (dau linkul)am citit,,http://directproprietar.ro/BOMBELE-DIN-DOSARUL-ICE-DUNREA--Cum-i-a-fcut-averea-Dan-Voiculescu,,am MARI INDOIELI,,in ceea ce priveste faptul ca marfa nu s/a INCASAT..........IN CEL MAI RAU SI MAI RAU CAZ BANII AU INTRAT IN CONTURILE SUPRAVEGHEATE DE STOLOJAN.deci aici este chestia cu ,,rata n/punge si laptele are oase,,

# lingaii ui chiorul infactorul date 10 November 2013 11:46 +2

:P :P :P :P 8) aici comenteaza dracii lui basescu infractorul flota,casuneanu ,ioana cu blana milionara si spagarul chelu -porcul ce nea furat are dosare ca rapitii din irak pus la cale de el si iasim haissam la sprijinit cu milioane de euro in canpanie ,la scos afara din tara cu securitatea asa cum zice anaf ,cel mai mare criminal si terorist basescu si procurorii lui ,lingaii care le dam cu rosu la comentarii veti plati totii draci astia :-*

# mircea date 10 November 2013 14:37 0

Bravo, ai vederea buna si un excelent simt al observatiei. Poftim o acadea. 

# asistenta. date 10 November 2013 18:03 0

Gurita mare! , am venit cu medicamentele. :D

# http://www.neurope.eu/article/basescu-last-autocrat-europe date 10 November 2013 23:37 0

http://www.neurope.eu/article/basescu-last-autocrat-europe

# mircea date 10 November 2013 23:45 0

Articolul ala e scrie fix in acelasi stil cultivat la Intact de ceva vreme. Ai zice ca e scos de pe blogul lui Domn Profesor si tradus in engleza.  Ori autorul a fost superficial si nu s-a informat asupra contextului legislativ, social si penal din Romania, ori este un articol platit prin cine stie ce canale obscure. Nu va mai scremeti atata sa produceti dusmani imaginari in UE, avem destui care ne saboteaza din cauza unor minciuni si populisme raspandite de unul si altul . Evident ca romanii nu s-au putut abtine sa nu transforme sectiunea de comentarii intr-un rahat international.  

# pol date 12 November 2013 16:32 -1

Intrebare intrebatoare! A facut cumva PICCJ o comisie rogatorie sa cerceteze extrasele de cont ale firmei C si transmisiunile din Banca straina raportate la cheltuielile effectuate de Alianta DA in perioada ulterioara depunerilor incriminate? Ca numai asa se poate dovedi cu exactitate, intrucat BancPost-ul ne-a convins despre profesionalismul servile si obedient....????

# dan date 18 November 2013 10:20 0

Escrocheria este la putere !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva