25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

A IESIT CA O “PENALA” - Laura Kovesi a devenit oficial suspecta. Fosta sefa DNA a plecat de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie dupa o ora. Kovesi a trebuit sa raspunda intrebarilor jurnalistilor si sa spuna daca a luat sau nu mita, fix cum trebuiau sa raspunda cei care erau defilati si umiliti la DNA. Kovesi a continuat victimizarea si isi pregateste apararea in cazul aparitiei fotografiilor cu ea si Ghita: “Sunt hartuita... Pot sa apara poze false”

Scris de: George TARATA - Valentin BUSUIOC | pdf | print

15 February 2019 14:01
Vizualizari: 8009

Fosta sefa DNA Laura Kovesi (foto) a devenit oficial suspecta vineri, 15 februarie 2019. Kovesi a luat la cunostinta invinuirile care ii sunt aduse de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, mai exact de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa.


Laura Kovesi s-a prezentat la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie vineri, 15 februarie 2019, la ora 12.25. A stat la parchet putin peste o ora, iesind in jurul orei 13.30. Evident, a fost asteptata de o multime de jurnalisti, scenele de la PICCJ fiind identice cu cele care se petreceau la DNA in perioada in care Kovesi conducea acest parchet. Fix ca suspectii si inculpatii DNA, Laura Kovesi a trebuit sa raspunda intrebarilor jurnalistilor si sa sa spuna daca a luat sau nu mita, si daca a primit sau nu genti de la Elena Udrea.

Kovesi isi pregateste apararea

Cum era de asteptat, Laura Kovesi a continuat sa se victimizeze, sustinand ca acuzatiile care ii sunt aduse nu reprezinta decat fabulatii si ca ea este de fapt hartuita: Nu am comis niciodata, dar niciodata, fapte penale, acuzatiile facute de un inculpat DNA sunt fabulatii. Pot sa spun ca ma doare. Nu am exercitat niciun act legat de extradarea lui Nicolae Popa. Acuzatia de luare de mita este ca as fi primit eu bani in mod direct pentru extradare. Nu este adevarat. De doi ani si jumatate sunt hartuita. Toti cei care si-au facut treaba in magistratura au probleme.

De asemenea, Laura Kovesi a negat orice relatie de prietenie cu Sebastian Ghita, sustinand insa ca este posibil sa apara poze cu ei, despre care a afirmat ca vor fi false. In opinia noastra, Kovesi nu a facut altceva decat sa isi pregateasca apararea si sa dicteze linia pe care propaganda trebuie sa o urmeze in cazul in care lumea va vedea pozele cu ea si cu Ghita: Nu am avut intalniri in afara unui cadru institutional, am participat la evenimente ale unor institutii ale statului, nu am vorbit niciodata cu Ghita Sebastian nici la telefon, nici prin email. Pot sa apara poze false, asa cum au aparut si inregistrari trucate”.

Pe de alta parte, Kovesi a explicat ca a cerut recuzarea procuroarei Adina Florea, dar si a sefului Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie Gheorghe Stan. Practic, Laura Kovesi spera ca Adina Florea sa fie scoasa din dosar, iar Gheorghe Stan sa fie impiedicat sa lucreze in dosar. Probabil ca fosta sefa DNA spera ca cererile de recuzare sa ajunga la Procurorul General Augustin Lazar sau la un alt sef din PICCJ, care sa admita solicitarile sale.

Ultima ora - Cererea de recuzare a Adinei Florea formulata de Laura Kovesi a fost respinsa.Comentarii

# Paul date 15 February 2019 14:11 +11

Ce mai conteaza ce zice penala? Importante sunt probele. La puscarie cu megapenala care a ruinat Ro. Altii au fost saltati cu mascatii pt nimicuri sau inventii . Asta de ce beneficiaza de alte tratamente si posibilitatea ca sa intarzie ? Greseala procurorului de caz a fost ca nu a fost ridicata direct cu mascatii si nu mai exista mascarada asta de la usa parchetului.

# Mihail date 15 February 2019 20:19 +3

Mafiotii de la mUE nu tin seama de dosarele ei ! E ca pe vremea turcilor. Care da mai mult sta mai in fata Inaltei Porti !

# adi date 18 February 2019 08:49 0

pe vremea turcinor nu era asa. Ia aminte TRATAT Tratatul dintre Bogdan, Suveranul Moldovei şi Sultanul Baiazet II După scrierea Logofătului N. Costin intitulată: "Tratatele vechi, ce au avut Moldova cu poarta Otomană" şi după alţi scriitori atât indigeni, cât şi străini. ART. 1 Poarta cunoaşte pe Moldova de pământ liber şi nesupus. ART. 2 Legea creştinească, care se ţine în Moldova, nu va fi niciodată călcată sau tulburată, ci încă poporul va avea libere bisericile sale ca şi înainte. ART. 3 Poarta se îndatoreşte a apăra pe Moldova de toţi cei ce ar putea să o calce, păzind-o în starea întru care au fost mai înainte, fără a i se face vreo nelegiuire, sau să sufere ca să i se facă vreodată cea mai mică despărţire. ART. 4 Moldova va fi stăpânită şi ocârmuită după legile şi aşezămintele sale, fără să se amestece Poarta cât de puţin. ART. 5 Domnii vor fi aleşi de popul şi întăriţi de Poartă.

# gelu date 16 February 2019 02:19 +2

Daca Ghita a platit 260.000 de lei companiei lui Tiriac pentru inchirierea avionului pentru aducerea lui Popa de la Jakarta atunci cei 69.000 de euro platiti de IGPR la cine s-au dus??? La Kiovesi??? Inseamna ca toata aceasta operatiune semi-privata a fost pusa la cale de Coldea si Kovesi tocmai pentru ca Luluta sa palmeze 69.000 de euro dintr-un foc.

# gelu date 16 February 2019 17:01 0

Citind comunicatul original dat de noua Sectie de urmarire penala a magistraitlor si nu comunicatul ciuntit emis de PICCJ, la ordinul ******larului Lazarica, postare cu referirea la banii ciorditi chipurile de Lulta nu isi mai are rostul.

# DODI date 15 February 2019 14:18 +3

Aici trebuie să dăm Cezarului ce e al cezarului (chiar dacă uneori poartă fustă!): pozele din dosar sunt ”trucate” , respectiv singura ființă care apare în ele și care nu seamănă a om este slujirea. Ea este o leoaică, ce să dă acum rănită, după exemplul nefericit al pixelului albastru. Cum albastră este și situația ei în prezent. Sperăm să i se coloreze situația în griul de la Jilava.

# Nicu date 15 February 2019 14:55 +5

Ia venit randul și lui Kovesy sa fie anchetată și sper sa fie trasa la răspundere pentru toate abuzurile . De ce se victimizează că este hartuita ? Ea nu a făcut același lucru ani de zile cât a fost la DNA cu toți cei care au trecut prin malaxorul ei ? Dumnezeu nu doarme niciodată și fiecare plătește pentru faptele lui iar individa asta a făcut atâta rau încât îți este și sila sa o mai privești în fața . Kovesy ,Colivia Stanciu,Tarceasca,Tractoristul și alte nulități din astea care au pus justiția sub controlul altor puteri merita cu toată fermitatea băgați la închisoare. Nu mă mai mira nimic iar secția de investigare a magistraților sper să își facă treabă până la capăt și să nu se lase intimidați de toți cei care pun bete in roate inclusiv de Iohannis care usturoi nu a mâncat și nici gura nu-i miroase .

# Asta-i culmea date 15 February 2019 14:56 +3

A iesit ca o Penala, dar fara catuse!! . VEZI LCK ca s-au facut lucruri bune?!.Anume, s-a infiintat SIIJ, care a stopat din ABUZURILE DNA care a defilat in catuse orice inocent. DUREREA ALTORA ti-a adus tie NOROCUL de a fi tratata conform legii si asta datorita Infiintarii SECTIEI PT INVESTIGAREA INFRACTIUNILOR DIN JUSTITIE. Fara SIIJ, vorbeam degeaba, erai OARBA si SURDA, VEDEAI doar TINTE, aceea nu era JUSTITIE!!!! IA EXEMPLU, macar in ceasul al 12-lea!!! ti-o prinde bine. SUCCES??!!!

# Gilu date 15 February 2019 15:49 +1

Mai draga, ti am spus sa nu te miri : ti - a venit randul la incasat ! Pana acum a fost usor , pentru ca tineai bata de maner si aplicai lovituri ; de azi te- ai mutat la capul celalalt al batei , deci , cum s - ar zice , esti pe receptie , adicatelea le primesti , dupa cum devine ...Adu - ti aminte ca ti - am spus : Dumnezeu nu doarme si ca vine o vreme ...Conform principiului de drept penal din cronicile moldovene : " Cini faci , facu - i - se ..." Prostii dracului , mai cititi si altceva decat Protocoalele lui Bashinescu , si ale Mutantului !

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 15 February 2019 15:56 +9

„Liderul PNL Ludovic Orban consideră că Secţia specială de anchetare a magistraţilor este un instrument politic de presiune şi intimidare şi dă asigurări că PNL o va desfiinţa la preluarea guvernării.” Ce să-i ceri, bre, lui sică mandolină, că doar este intabulat în conștiința colectivă că „De unde nu-i, nici Domnul Zeu nu formulează cereri accesorii sau incidentale!” Ce să desființeze saltimbancul ăsta, pe post de bufon al palatului și nebun al Curții? Ăsta știe că SIIJ reprezintă emulația dezideratelor Agorei, exprimate prin varii canale de comunicare? Papagalul ăsta știe că nu numai că nu se va desființa SIIJ, dar va deveni Direcție de sine-stătătoare în PÎCCJ? Vai de steaua lui de saltimbanc - comediant. // pictură aicișa: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/02/sica-mandolina-menestrel-resapat-bufon.html

# 1 date 15 February 2019 15:59 +1

Cate cazuri stiti in care au fost recuzati procurorii?

# Mihail date 15 February 2019 20:17 +1

Niciunul ! Se pot recuza procurorii ????

# ^^ date 15 February 2019 16:35 0

Ea crede ca Sebi Ghita e ca prietenul sufragerist Oprea, cu poze false. :D Ia sa il intrebe pe Coldea cum e cu Ghita si pozele false.

# popersu date 15 February 2019 16:45 +5

Bate-un vant rece din balta, la Chilia-n port... Ah ce dureros!!!

# Vrem Covesi cu catuse si Coldea idem ! date 15 February 2019 17:02 0

Parazitii astia au distrus societatea romaneasca ! Liviu Plesoianu presedinte ! "Nu stiu si nici nu ma intereseaza" la beci cu el ! :eek:

# popersu date 15 February 2019 17:13 0

Bate-un vant rece din balta, la Chilia-n port... Ah ce dureros!!!

# PENALA KOVESI , PENALA KOVESI , PENALA KOVESI!!!! date 15 February 2019 17:15 +3

ador sa aud cum suna cuvintele astea,, poate apare si ceva lumina in Romania , dupa atata perioada de bezna si intunericeala. PENALA KOVESI la inchisoare!!!!

# Statu-Palma-Barba-Cot date 15 February 2019 17:35 +3

Nu putem nega dreptul cucuvelei de a nega la randul ei toate acuzațiile, exact așa cum procedeaza orice presupus infractor.E treaba procurorilor sa dovedească cu probe beton acuzațiile ce i se aduc.Am văzut și noi, prostimea, unele probe apărute pe tv și pe net.Daca probele nu sunt contrafăcute n-are scapare ,cu toate proptelele ei d-aici și d-afară .Oricât o sa tragă de timp tot ajunge la beci.Și asta numai dintr-un dosar.Mai sunt 17.Ce nu știe madama e ca proptele cele mai mari or s-o lase-n drum dacă interesele și imaginea lor sunt în joc.Istoria ne da nenumărate exemple de oameni ,unelte ale marilor puteri, care initial au fost protejati ca ,mai apoi ,sa fie lasati de izbeliste,ba chiar puși pe tava pt a fi pedepsiți în chiar tarile lor de origine.Așa va păți și madama!Aveți putință răbdare!

# Edelweiss - cadorisit de vrăbiuțe date 15 February 2019 17:44 0

Mey, cică o fost Lulutz Marlene să lase fingerprints pe coli standard, să-i ieie probe ADN și să-și facă poză pentru buletinul de „penal” (aka fișa de deținut). O vrăbiuță o șutit poza din dosar și mi-o lăsat-o pe preșul din fața intrării. https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/02/sic-transit-gloria-mundi.html

# jijimarga date 15 February 2019 20:21 0

:-x :-x :-x luluta, pregateste-te de fisting. la targsor, fac fetele flotari, se pregatesc pentru a primi mamutu' :) :-x

# h ali baba date 15 February 2019 20:52 +1

Femeia are dreptate,crama lui Ghita era institutionalizata,era birtul statului subteran,condus de un guvern securist-paraditor nelegitim al unei tari false,din cate ne dam seama acum.Tara era condusa de fapt din buncare secrete,iar In tot timpul asta piratul bea wisky cu gheata si facea ambuscade nocturne pe lacul rusesc de la Snagov.Totul era la negru,noaptea.Ziua mahmureala si medicamente,medicamente.

# florea date 16 February 2019 11:17 +2

Ce ființă nefericită... Să ai șansa în viață să arăți că ești om și tu să te comporțiprecum o fiară încolțită...Ar fi putut să se elibereze dar a dat cu piciorul aceste șanse...

# mitica date 16 February 2019 16:39 +2

luluta merita inchisoare pe viata !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva