16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADEVARUL DESPRE MANIPULAREA COVID TREBUIE ASCUNS – Cititi circulara prin care Ministerul Sanatatii din Italia le interzice medicilor sa autopsieze cadavrele celor care au murit infectati cu coronavirus: „Pentru intreaga perioada a starii de urgenta, nu trebuie facuta autopsie sau reconfirmare de diagnostic in cazurile de COVID-19, fie ca decedatii au stat in spital sau la domiciliu”. Autoritatile au pus frane uriase cercetarii care ar putea produce un antidot (Document)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

31 May 2020 11:54
Vizualizari: 10822

Nu doar autoritatile din Romania se remarca prin masuri aberante pe timpul pandemiei de coronavirus, ci si cele din Italia. Luna trecuta, Lumea Justitiei v-a prezentat aici haosul managerial de care a dat dovada Grupul de Comunicare Strategica, recomandand evitarea autopsiillor in cazul persoanelor care au decedat infectate cu coronavirus. (Subliniem: infectate cu coronavirus, nu neaparat din cauza lui, intrucat, dupa cum am vazut cu totii, existau comorbiditati la uriasa majoritate a mortilor.) De data aceasta, veti vedea ca Italia nu a recomandat, ci a impus sa nu se faca autopsii pe cadavrele celor trecuti in scripte ca fiind victime ale COVID-19.Nu o spunem noi, ci o circulara a Directiei Generale de Preventie Sanitara din Ministerul italian al Sanatatii. Cea mai recenta versiune a circularei – prezentata de site-ul Affariitaliani.it – dateaza din 26 aprilie 2020, iar la punctul C, paragrafele 1 si 2 (pagina 4) gasim urmatoarele indicatii:


Pentru intreaga perioada a starii de urgenta, nu trebuie facuta autopsie sau reconfirmare de diagnostic in cazurile de COVID-19, fie ca decedatii au stat in spital sau la domiciliu.

Autoritatea Judiciara poate evalua, avand autonomie, numai cand vine vorba despre inspectarea externa a cadavrelor in toate cazurile in care autopsia nu este imperios necesara. Prin analogie, directiile sanitare dintr-o regiune sau alta (n.r. a Italiei) vor da indicatii de a se limita cercetarea pentru clarificarea diagnosticului in cazurile in care s-a stabilit decesul, limitand la strictul necesar tot ceea ce se urmareste pentru studiu si aprofundare.

Obiectul circularei il reprezinta „indicatii de urgenta in cazurile de epidemie COVID-19, in ceea ce priveste sectoarele de pompe funebre, cimitire si crematorii”. Documentul – datand de la inceputul lunii mai – aduce o corectare a normelor emise de catre aceeasi directie ministeriala in 22 februarie si revizuite la 17 si 29 martie.

Precizam ca Italia a instituit starea de urgenta pe o durata de sase luni, incepand cu 31 ianuarie 2020.

Altfel, interzicerea autopsiilor de catre autoritati este de inteles, in conditiile in care ele ar fi putut demasca intreaga manipulare. Mai exact, ar fi devoalat ceea ce intreaga lume incepe sa inteleaga: si anume ca decesele prezentate ca fiind cauzate de Covid in realitate au fost provocate de celelalte comorbiditati de care victimele sufereau.


Iata cum comenteaza aceasta sumbra realitate autorul articolului (Angelo Maria Perrino, fondatorul si directorul portalului Affari Italiani):


Era de ajuns sa se faca imediat autopsia la primii decedati de COVID, pentru a se putea evita tratamente si remedii gresite si contraproductive. Azi, gratie avansului cunostintelor medicale, nu se mai vorbeste despre reanimare si ventilare, care au inrautatit cadrul clinic. Un dezastru.

Azi, multumita descoperirilor din autopsii, odata cu aparitia primului simptom, se intervine la toti pacientii infectati cu fluidizanti ai sangelui.

Vorbim despre tratamente simple care pot fi efectuate si la domiciliu. Aceasta terapie, identificata in sfarsit, trebuie facuta imediat, pentru a preveni aparitia mutatiilor patologice care genereaza tromboza. In acest fel, epidemia este tratabila, este tinuta sub control, iar unitatile de anestezie si terapie intensiva (ATI) se descongestioneaza si se inchid. Din pacate, autoritatile noastre sanitare au urmat modelul Chinei, care a facut putine autopsii.

Bilantul sanitar a devenit devastator. De ce in Italia nu s-au facut de la inceput autopsii? De ce cadavrele au fost duse imediat la incinerare, privand astfel expertii de cunoasterea elementelor fundamentale ale bolii?

Asa cum site-ul Affariitaliani.it a descoperit si poate dovedi, nu s-au facut autopsii pentru ca asa s-a dispus si comunicat de la nivel inalt. Adica de la Ministerul Sanatatii. (...)

Un autogol incredibil, sugerat poate si de motivul igienei si profilaxiei (teama de contaminare)”.


* Cititi aici articolul din publicatia italiana, insotit de circulara Ministerului Sanatatii din Italia

Sursa foto: AA.com.tr

Comentarii

# DODI date 31 May 2020 13:53 -143

Cei sănătoși la minte nu trebuie să aștepte mult ca să descopere că această pandemie a fost făcătură iar conducătorii țărilor s-au comportat ca niște imbecili docili și spălați pe creier. Altfel nu se explică atitudinea lor lașă, ignorarea adevărurilor și urmarea oarbă a aceluiași scenariu de umflare a riscurilor acestei gripe și distrugerea economiei propriilor țări. Apoi, scufundându-se în propriile lașități și erori, nu știu ce să născocească pentru a da o pojghiță de credibilitate realității. Crudul adevăr este acesta: politicienii s-au comportat (sau au fost forțați s-o facă) ca niște lași, oamenii, după ce inițial i-au crezut, s-au trezit și acum nu mai cred balivernele lor cu atât mai mult cu cât multe din locurile de muncă au fost distruse, economia nu își va reveni degrabă, iar relațiile sociale au ajuns la o tensiune care așeteaptă doar scânteia exploziei.

# xyz date 31 May 2020 15:43 -40

Proteste in Italia, "Nu exista nici un C14" spun ei si au dreptate: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8372877/Italian-orange-vest-protesters-streets-Rome-Milan.html

# un mizantrop date 31 May 2020 17:16 -48

Au experimentat conducerea lumii prin teroarea contagiunii...ca asa au vazut ei in filme...sinistru episod, totusi, raul a fost facut si-l vor deconta generatiile viitoare...s-a "notat" ca e mai multa lume ipohondra, ori tematoare, ori obedienta, decat constiinte treze...sa ne fereasca Dumnezeu de cum vor folosi ei aceasta realitate...mii de ani de civilizatie, de construire a constiintei umane au fost calcati in picioare si anulati de o cabala mondiala...valorile general umane, puse la indoiala de asazisa ideologie trangender, au mai primit o lovitura...Plateste cineva raul facut?! Se intreaba cineva cum vor "gestiona" lunile de klaustrare copiii, tinuti cu forta terorii de boala de adultii derutati?! Numara cineva "victimele colaterale", din care toti avem cunostinte, spre deosebire de "covidati", care sunt legende pentru majoritatea?!

# UIMITOR !! date 31 May 2020 20:07 -60

D-ul Gao Fu , directorul Centrului pentru Prevenirea Bolilor in China declara in cotidianul Daily Mail : Piata de peste din Wuhan a fost mai mult o VICTIMA si NU punctul de plecare al noului coronavirus ! (ce scandal o sa iasa ! daca a fost scapat accidental ).

# Ioan Pop date 31 May 2020 20:37 -62

Un alt scandal in Italia cenzurat destul de bine este acela ca starea de urgenta a fost decretata in data de 31 ianuare si publicata la 1 februarie in gazzetta ufficiale della repubblica italiana avand in vedere ca primul caz de imbolnaviri la Codognio a fost in 21 februarie si fara a se aduce la cunostinta cetatenilor

# Firoiu Dorel date 1 June 2020 11:53 -48

Dureros este momentul actual, ce se întâmplă în întreaga lume de la nord la sud și de la est la vest... noua ordine mondială (oare) ne vor pune pumnul în gură, vezi declarațiile lui bill gates din urmă cu ceva timp... iar despre administrația de la București nu mai este nimic de zis... s-au vândut pe nimic... rușine rușine rușine... orbanu, bea și fumează sfidând legile și ordinele legiferate chiar de către ei... ne-au pus botniță și la propriu și la figurat... încă o data rușine lor...

# Cetateanul prost date 1 June 2020 16:28 -53

Si ai nostri (stiti cine sunt)nu au facut altceva decat sa imite ceea ce au facut altii. Noi nu mai suntem originali, nu mai suntem unici in felul nostru,suntem asa cum ne spun sau ne dicteaza altii. Cata dreptate avea Tutea!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva