29 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ANEXA LULUTEI S-A EXECUTAT RAPID – Parchetul General a deschis dosar pentru inducerea in eroare a organelor judiciare, dupa ce DNA i-a cerut sa aprecizeze asupra necesitatii sesizarii din oficiu in cazul inregistrarilor devastatoare cu Laura Kovesi: „Producerea sau ticluirea de probe nereale in scopul de a dovedi existenta unei fapte prevazute de legea penala ori savarsirea acesteia de catre o anumita persoana”

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 June 2017 18:14
Vizualizari: 6864

Parchetul General condus de Augustin Lazar (foto) s-a executat rapid si i-a facut pe plac Laurei Kovesi in scandalul inregistrarilor cu sefa DNA, difuzate de postul Romania Tv. La aproximativ doua ore dupa ce DNA a cerut PICCJ sa analizeze posibilitatea sesizarii din oficiu, parchetul lui Lazarica a anuntat declansarea unui dosar.

Astfel, Ministerul Public a precizat, luni 19 iunie 2017, pe pagina de Facebook a institutiei, ca in urma sesizarii DNA, Sectia de urmarire penala si criminalistica din PICCJ a decis sa deschida un dosar privind infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare. Potrivit PICCJ, este vorba mai exacat despre producerea sau ticluirea de probe nereale in scopul de a dovedi existenta unei fapte prevazute de legea penala ori savarsirea acesteia de catre o anumita persoana.


Iata anuntul PICCJ:

Constituire dosar - SUPC - PICCJ

Ca urmare a sesizarii transmise de catre Directia Nationala Anticoruptie, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a inregistrat o cauza avand ca obiect savarsirea infractiunii prev. de art. 268 alin. 2 din Codul penal, respectiv inducerea in eroare a organelor judiciare, constand in producerea sau ticluirea de probe nereale in scopul de a dovedi existenta unei fapte prevazute de legea penala ori savarsirea acesteia de catre o anumita persoana”.

Amintim ca DNA a cerut sesizarea PICCJ pentru inducerea in eroare a organelor judiciare pe motiv ca inregistrarile cu sefa DNA ar contine un „amestec de fragmente reale cu sintagme obtinute prin colationare” si ca acrediteaza ideea falsa, vezi Doamene, ca Laura Kovesi ar da comenzi procurorilor in dosare:

1. Directia Nationala Anticoruptie a sesizat procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a aprecia asupra necesitatii sesizarii din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii prevazute de art. 268 alin. 2 Cod penal, respectiv inducerea in eroare a organelor judiciare.

Sesizarea a fost intemeiata pe faptul ca inregistrarile ce contin un amestec de fragmente reale cu sintagme obtinute prin colationare risca sa conduca la acreditarea unei idei false si anume ca procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie ar da ordine ca procurorii sa investigheze anumite persoane sau sa directioneze ancheta intr-un anumit sens”.

*Cititi aici reactia DNA

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 19 June 2017 19:08 +2

mermeleala/i legea in mermelica

# Ion A. date 19 June 2017 21:00 +2

aha! sa inteleg ca inregistrarile "prelucrate" de DNA sunt OK?

# DODI date 19 June 2017 21:20 +2

Zdreanță face ce i se ordonă. Aici e vorba doar de slugărnicie, prostie și pupincurism. Acest neica nimeni duce justiția română la rangul de anexă a sfertodoctei luluța. Rușine.

# petre date 20 June 2017 13:28 +1

Unui astfel de om cuvantul "zdreanta"il consider o onoare.Merita un cuvant mult mai josnic,dar nu-l pot spune.Ma refer la Augustin Lazar,platit si din impozitele ce le platesc eu catre aceasta tara.Un asemenea om este o rusine pentru ROMANIA.

# nea Caisă date 20 June 2017 13:49 0

Momîia ce se crede Procuror General e trasă de sfori de Luluța Ciordutza, că ea l-a făcut om! Penalul AL a scăpat cu NUP ... DUPĂ ce a fost uns. Duo Ko-Co a măsluit Mapa profesională, detalii secundatv.ro

# Nu mai pierdeti vremea cu fotoliu,arestati javrele date 20 June 2017 14:24 +3

Dar de ce se pierde atâta timp cu fotoliile astora care-i prim ministru și care nu? Nu mai pierdeți vremea baaaa cu porcăriile voastre. Faceți ceva în justiție.  Dați odată afara mafiotii ăștia de procurori. Ați văzut ca și COMISIA HELSINKI  a zis de ilegalitățile și abuzurile DNA DIICOT  ( nu asa cum faceți voi luju.ro ziceți doar de DNA). dați odată afara panaramele astea și arestati-i.  Sunt atâtea motive de arestare a javrelor. Arestați odată panaramele SRI DNA DIICOT .eliberati odată tara asta ca dacă nu numai pe nașpa o sa fie. Kovesi a recunoscut ea însăși ca interceptările pot fi schimbate trucate,ilegale baaaa.( interceptările cu kovesi erau 100% autentice era cat se poate de clar).

# Uncheselu si Dumitriu date 20 June 2017 15:31 +2

Aloooo, treziti-va, pai cand Mihai Politeanu a scris denunt dupa dictare si s-a declansat mega ancheta DNA nu a fost tot inducere in eroare a organelor judiciare? Pt asta nu se sesizeaza Anexa ?

# Ipochimen date 20 June 2017 17:58 +1

Anexa e mana dreapta cu care se sterge la partea mult prea generoasa (aia care a strivit dosarul RCS/RDS atata amar de vreme ;-))

# Vai de capul lor ! date 26 June 2017 11:38 0

Tractoristu drojdier , mare preten cu tac-su ,nu-i decat o carpa de sters la fundul (oho!) Lulutei cea pacatoasa. A tunat si i-a adunat ,ca la cocina !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva