4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ARESTAREA LUI LAZAR - Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes, intra la rupere: “Procurorul General Augustin Lazar trebuie retinut si propus pentru arestare preventiva deoarece a comunicat cu vadita intentie informatii false ce pun in pericol siguranta nationala a Romaniei... DIICOT trebuie sa-l salte pe Lazar, sa-l incatuseze... In fata camerelor, ca sa vada si poporul... Lazar este procuror comunist, format la scoala procuraturii lui Ceausescu”

Scris de: George TARATA | pdf | print

3 February 2017 15:07
Vizualizari: 20658

Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar (foto 1, dreapta, alaturi de seful DIICOT Daniel Horodniceanu) ar trebui saltat de urgenta, incatusat si dus in instanta cu propunere de arestare preventiva, pe motiv ca a raspandit in spatiul public informatii false care pun in pericol siguranta nationala a Romaniei. Este opinia presedintelui Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes (foto 2), care atrage atentia asupra sentimentului de insecuritate creat in Romania si in Europa din cauza declaratiilor lui Augustin Lazar legate de asa-zisul pericol pe care l-ar reprezenta Ordonanta de Urgenta de modificare a Codurilor penale, ordonanta folosita drept pretext pentru a scoate lumea in strada si a incerca rasturnarea Guvernului legitim.


Intr-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, Chris Terhes, amintind despre faptul ca Lazar este un procuror comunist format la scoala procuraturii lui Ceausescu, arata ca este alegerea Procurului General sa nu fie de acord cu Ordonanta de Urgenta, insa acesta are la dispozitie parghii legale, nefiind nevoie sa arunce in aer credibilitatea Romaniei. Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA atrage atentia ca ceea ce se intampla acum in Romania este o sfidare a tuturor regulilor democratice si a separatiei puterilor in stat, fiind vorba despre o tara cu o democratie originala, in care instantele sunt “camp tactic” pentru servicii, presedintele afirma ca nu cei alesi conduc tara, iar procurorii fac legi si pun presiune pe judecatori.

In final, Terhes are si un mesaj pentru oamenii care au iesit in strada in aceste zile: Protestati care doriti, insa documentati-va temeinic pentru ca se manipuleaza la greu, inclusiv de catre sefi de institutii ale statului”.

Iata comentariul presedintelui Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes:

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar trebuie retinut de indata de DIICOT si propus pentru arestare preventiva deoarece a comunicat cu vadita intentie informatii false ce pun in pericol siguranta nationala a Romaniei.

Augustin Lazar se afla EXACT in situatia vanatorilor acelora din Ardeal care s-au prefacut pentru niste jurnalisti din UK ca sunt traficanti de arme, creand astfel in mentalul colectiv impresia ca Romania e tara de tranzit pentru traficantii de arme.

Astfel, pe data de 2 feb. 2017, Augustin Lazar a atacat prin declaratii publice modificarile la articolul din Codul penal cu abuzul in serviciu afirmand ca prin reducerea pedepsei la maxim 3 ani de inchisoara pentru aceasta infractiune nu s-ar mai putea cere mandate de supraveghere tehnica, iar infractorii le-ar rade in nas.

'Augustin Lazar a precizat ca pentru a se putea cere o supraveghere tehnica intr-un dosar, este nevoie de un maximum special rezonabil de pedeapsa pe care il cere legea penala', l-au parafrazat cei de la 9am.

'Pentru a cere o masura preventiva, ai nevoie tot asa. Pai cu trei ani maxim la abuz in serviciu, ce-o sa facem? O sa ne rada in nas infractorii', a spus Augustin Lazar.

Augustin Lazar este procuror comunist, format la scoala procuraturii lui Ceausescu, iar pe timpul respectiv era in vigoare, inca din anii '60, Codul penal de sorginte sovietica, care pedepsea infractiunea de abuz in serviciu cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

Prevederea aceasta din codul penal stalinist a fost in vigoare pana in 2014, cand a intrat in vigoare noul Cod penal a lui Predoiu care l-a facut si mai stalinist, pedepsind aceasta fapta cu 'inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica'.

Deci un cod penal care zice-se ca ar fi 'modern', intrat in vigoare in 2014, a pedepsit aceasta fapta mai aspru ca si codul penal inspirat din cel stalinist.

Daca in codul penal de sorginte stalinista fapta aceasta trebuia facuta 'cu intentie', Predoiu a scos aceasta conditie, astfel ca dupa 2014 puteai fi lesne acuzat de procuror pentru abuz in serviciu ca ti-ai facut 'defectuos', chiar fara intentie, atributiile de serviciu, si ti se dadea de la 2 ani de inchisoare in sus.

Ordonanta aceasta de urgenta readuce pedeapsa pentru abuz in serviciu iarasi la 'inchisoare intre 6 luni si 3 ani de inchisoare', exact cum era intre 1969 - 2014.

Deci cum poate spune Augustin Lazar ca daca se readuce pedeapsa la cum era pana inainte de 2014 nu vor putea cere mandate de supraveghere tehnica, ori ca vor rade infractorii de ei? Vrea sa ne spuna ca pana in 2014 procurorii nu puteau cere mandate de supraveghere tehnica pentru aceasta infractiune?

Ce a facut Augustin Lazar aici are elementele constitutive pentru a fi acuzat, la fel ca si vanatorii din reportajul din UK, ca a raspandit informatii false ce pun in pericol siguranta nationala.

Uitati-va la cat a scazut leul si cate articole negative la adresa Romaniei s-au scris in presa internationala pe astfel de afirmatii false raspandite inclusiv de Augustin Lazar. Cine va plati pentru prejudiciul creat Romaniei si efectul acestor informatii false diseminate inclusiv de procurorul general?

Iata ce spune DIICOT in comunicatul cu acei vanatori ce pozau in traficanti de arme: 'Din cercetarile efectuate a mai rezultat ca in realitate, asa-zisa investigatie jurnalistica nu era fundamentata pe fapte si imprejurari reale, ci a fost creata din initiativa jurnalistilor, prezentand ca veridice unele date si informatii false'.

Mai departe:

'In lipsa unei interventii rapide si eficiente a autoritatilor romane, toate aceste aspecte ar fi ramas in memoria publica asa cum autorii acestora au dorit sa le infatiseze.
In acest sens, se are in vedere notiunea de securitate nationala, astfel cum este definita din art. 1 din Legea 51/1991, acest act normativ fiind cel care asigura si stabileste cadrul general al tuturor faptelor circumscrise securitatii nationale a Romaniei. Informatiile false la care facem referire, asa cum s-a evidentiat si mai sus, au generat sentimentul de insecuritate in randul populatiei...'

Daca pe vanatatorii aia din Ardeal DIICOT i-a retinut pentru ca au comunicat 'informatii false', cu efectele pe care le-au mentionat in comunicat, cu atat mai mult DIICOT trebuie sa-l salte pe Augustin Lazar, sa-l incatuseze si sa-l prezinte in fata judecatorilor pentru arestare preventiva. Evident, totul trebuie facut in fata camerelor, ca sa vada si poporul ca organele isi fac treaba.

Va dati seama ce sentiment de insecuritate s-a creat in Romania si in intreaga Europa daca, pe spusele procurorului general, toti cei acuzati pentru abuz in serviciu nu mai pot fi interceptati si scapa?

E alegerea lui sa nu-i convina prevederi din aceasta ordonanta, Augustin Lazar insa are la dispozitie o multime de parghii legale si democratice sa o conteste, fara sa arunce in aer credibilitatea Romaniei.

Ce se intampla acum in Romania este o sfidare a tuturor regulilor democratice si a separatiei puterilor in stat.

Romania este o democratie originala in care instantele sunt 'camp tactic' pentru servicii, presedintele spune ca nu cei care sunt alesi conduc tara, iar procurorii se vede ca fac legi, ii acuza pe oameni in baza lor si ii si judeca punand presiune pe judecatori.

Protestati care doriti, insa documentati-va temeinic pentru ca se manipuleaza la greu, inclusiv de catre sefi de institutii ale statului”.

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 3 February 2017 15:16 +19

da padre,dar acilisa este mermelica unde totul se mermeleste,padre,uitasi de unde plecasi,eu nu uitai ca plecai din sua,dar matale padre uiti ca noi am inventat alba neagra si justitia/i padre , tot o alba neagra.asa ca mai va pina oi vedea matale padre justitie acilisa,pina una alta vezi o mermeleala de mai mare dragu,cum nu vezi altundeva!!!!!!!inshala padre

# obiectiva date 3 February 2017 21:02 -19

SE PRICEPE POPICUL ASTA LA JUSTITIE :cry: CA PORCU' LA PORTOCALE :lol: :lol: :lol:

# obiectiva date 4 February 2017 10:51 +2

are dreptate. parintele din SUA...... :cry: :cry: :cry: ARESTATI-L PE LAZAR... :-x :-x :-x

# Victor date 4 February 2017 11:54 0

Lazar face pe naivul in legătură cu mizeria SRI+procurori = politie politica la ordinul CSAT dar el trebuia sa le faca dosare penale pentru abuz in serviciu acelor membri CSAT , procurori securisti judecatori - care au semnat si aplicat acest protocol ilegal al CSAT . Prin pasivitate Lazar insusi ca si Tiberiu Nitu devine partas la acesta orgie securista pentru favorizarea infractorilor .

# steluta date 4 February 2017 11:55 +2

atunci in ce baza a modificat PRUNA in 2016 Codul Penal prin OUG fara dezbatere publica fara ca Lazar , Kovesi , Johannis si altii sa mai invoce incalcarea Constitutiei ?

# Nicolae Clivet date 3 February 2017 15:26 +6

Cu tot respectul pentru Preasfintia Sa, dar cine sa-l aresteze in Romania pe Procurorul General al Romaniei? Cel mult, prim adj. procurorului general al Romaniei, poate ordona internarea in cadrul unui spital, unde sa i se administreze Haldol si alte medicamente halucinogene. E fortata comparatia, dar exista un precedent. Daca s-a putut realiza pentru un grefier din DNA, poate doamna Oprean mareste miza si poate deveni, a doua femeie Procuror General al Romaniei.

# Pif date 3 February 2017 15:57 +1

Tu ai probleme de memorie ? Pai, Luluta a fost la un pas sa faca circoteca cu catuse si mascati in privinta lu' sefu'so Nitu, supremul parchetar. Daca n-avea norocul de un pitic calm care sa-i cenzureze pe ceilalti 6 pitici isterici de pe creier, il saltau fortele pe Nitu direct din trafic,din coloana oficiala, inclus fiind si girofarul. :lol: Horodniceanu de la DIICOT ii are rationali si calmi pe toti cei 7 pitici de pe creier. Nu-i baga aiurea in razboiala cu piticii altora.

# DOREL date 3 February 2017 16:16 +6

Lucrurile sunt mult mai simple, daca am fi fost stat de drept, si Lazar si nu nunai, trebuiau arestati de ieri ! Si, b): cam asa cum au fost arestati aia din Turcia, pe care i-am vazut la TV ! Parerea mea ..

# Lazăr, procuror general deși avea dosar penal date 3 February 2017 18:19 +2

Din înregistrările SRI Hunedoara depuse la dosarul penal instrumentat de DNA București, dar și din alte documente și declarații, a rezultat foarte clar că procurorul Lazăr este implicat într-un act de corupție. Din motive ce țin mai mult de mister decât de cartea de muncă, șefa DNA Laura Codruța Kovesi, prin intermediul adjunctului său fidel, Marius Iacob, a reușit schimbarea procurorului de caz iar dosarul a ajuns pe biroul unui procuror fidel doamnei Kovesi. De această dată, soluția propusă și parafată a fost de NUP! http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/augustin-lazar-numit-procuror-general-desi-avea-dosar-penal-la-dna-50064.html/

# Lazar nu si-a facut datoria in cel putin 2 momente cheie date 3 February 2017 18:34 +4

Romanii au dreptul sa stie daca oamenii din fruntea SRI, a Parchetului General sau a Directiei Nationale Anticoruptie sunt de fapt ofiteri acoperiti ai unui serviciu strain. http://www.bzv.ro/exploziv-ministrul-justitiei-trebuie-sa-l-demita-pe-procurorul-general-al-romaniei-augustin-lazar-20663

# Să iasă Lazăr din mormînt cu o soluție! date 4 February 2017 11:47 0

“Este necesara o lege a gratierii pentru ca nu vad alta solutie. Sa imi ofere cineva o alta solutie pentru a diminua numarul celor care stau acum in conditii inumane in penitenciare si eu o imbratisez”, ministrul Justitiei Florin Iordache

# DODI date 4 February 2017 11:49 0

Propun o soluție pentru ministru: să îi trimită pe toți ”magistrații” nemulțumiți să își petreacă o săptămână în închisorile patriei pe care le apără cu atâta îndârjire. Cred că și-ar schimba părerile cu 180 de grade. Și ar fi mai bine și pentru actul de justiție.

# Dan date 4 February 2017 12:04 0

Lazar trebuia chemat imediat la raport de cand a zis in public ca proiectul e penibil. Este nevoie imediat de un exercitiu de autoritate din parte ministrului justitiei, oricare ar fi el dar sa fie o actiune si nu lamentari sau explicatii publice. Dar imi pare rau pt acest ministru, cu regret, o spun cred ca nu are suficient curaj pt a chema pe cineva la ordine. A fost facut public mincinos de Kovesi si nu am vazut o reactie. Trebuie sa ii faca altcineva temele sau ii trebuie o proptea din partid ca omu nu se descurca deloc. Imi vine sa turbez cum vad ca incet incet mi se fura votul si eu asa ceva nu mai ingadui.

# Era date 4 February 2017 12:06 +3

E ciudata rău treaba?într-adevăr De ce insista ăștia sa vadă oameni în puscarie? Ce au de câștigat?? Nu e de ajuns ca din 89 incoace numai pe acest fel de regim s-a mers și am ajuns cea mai săracă, corupta și prost văzută tara din Europa? Ți-e rușine sa zici ca ești din România. Justitia a promovat doar corupție, hoție, legi în defavoarea cetățeanului, șpăgi, și toate relele. Or sa iasă iar în strada sa bage pe gat regimul lor :sclavagism, mizerie, drepturile și libertățile omului fiind îngrădite la maxim. Eu personal nu mai accept.si într-adevăr proiectul de gratiere este ffff slab. Ce-s cu atâtea excepții.??? Pai ori dreptate și libertate pt toți ori doar pt câțiva????????ar trebui sa ne facem și noi auziți și sa nu-i lăsăm sa ne calce în picioare iară. Oile ies în strada sa susțină sistemul asta corupt care este plătit regește în loc să-și susțină drepturile și libertățile lor și o viata mai buna???? De asta am ajuns ce am ajuns, datorita ăstora!!!!!!!!!!!!

# DOREL date 4 February 2017 11:51 +3

Pai, sfantul Augustin a facut parte din "Scoala ardeleana" instalata la sefia procuraturii de V. Stoica ! La vremea taica Lazar (sef urmarie penala !) si nimeni din procuratura n-a suflat o vorbulita de dezincriminarea de V.S. pentru o saptamana a bancrutei frauduloase (cu care a scapat cu sacii plini George Danielescu - SAFI), armata i-a dat moca lui Becali terenurile din Stafanesti pe semnatura lui Valerica fara frica (da' puscarie a facut Babiuc, prietenii stiu de ce !), s-a facut contractu' de fideiusiune CEC - FNI (asa, ca sa platim noi alea 2 miliarde $ furate de SOV - cu cine i-o fi impartit si unde erau atunci nenea Lazar si campul tactic ?), atunci Parchetul General a mermelit dosarul FNI, vinovat a fost doar Ioana Maria Vlas, d-aia a fost lichidata Luminta Sega (oarece treburi trebuiau inmormantate), etc. etc., deci iata ca procurorul republicii e un lup in blana de oaie ! Parerea mea ...

# sfîntu Lazăr recunoaște date 4 February 2017 12:10 0

“Este adevarat ca a existat un protocol care nu mai exista. Cred ca este si o lipsa a mea, nu am facut mare caz atunci cand am preluat mandatul, sa spun: 'Nu mai exista niciun protocol'. In protocol se discuta despre echipe operative intre Ministerul Public si serviciile de informatii”

# Lazăr dator vîndut boassei DNA date 3 February 2017 18:50 +2

Hăulitorii din piețe nu știu că Lazăr și Kovesi sunt coautori într-un articol de drept. Haios că Mika Plagiatoare (doar 4%) se dovedește mai plăvană - în 10 pagini nici o notă de subsol. Lazăr, în cele 8 + 1/2 pagini are 28 de note de subsol cu referințe bibliografice, legislative sau explicative. https://pressone.ro/teza-de-doctorat-a-laurei-codruta-kovesi-suspiciuni-omisiuni-greseli/

# mitica date 4 February 2017 09:08 +3

Dar mai a avut si un dosar penal care s-a inchis cu NUP! Cred ca este jantajat de procuroarea cu 4% plagiat! :P

# pelin date 4 February 2017 12:17 +1

Atunci cand vorbim de PROCURORUL GENERAL,anume A.Lazar trebuie sa avem in vedere faptul ca este un santajabil,fiind selectat special si adus in luna aprilie 2016,de la C.A.Alba Iulia desi avea deschis un dosar penal, la S.T.DNA Alba Iulia condus de procuror sef Aureli Danisia Boicean.Reclamant un fost coleg a lui Lazar.Capete de acuzare mai multe infrac.de coruptie.Printr-o combinatie misterioasa fabricata de proc.Marius Iacob,dosarul a ajuns pe biroul doamnei Kovesi care a purces la solutia de NUP.In consecinta individul mai sus amintit care ocupa scaunul PG,este in fapt un papusar,respectiv o nulitate care isi desfasoara activitatea functie de poruncile primite de la matroana Kovesi!Traim in Romania!!!!!!!!

# jantajat /șantajat date 4 February 2017 15:17 0

Tu , ''mitică'', nu ești la protest?(Intreb și IO, de curioasă).

# Cha date 3 February 2017 15:32 +11

Scria cineva inainte de alegeri ca daca nu vor putea sa intoarca votul po******r, cei de la psd vor fi arestati dupa instalarea Guvernului. Deci nu trebuie sa ne mire ce se inaytampla. Daca nu era ordonanta gaseau altceva. SCenariul este distrugerea a tot ce este romanesc. Se pare ca Johannis nu doreste ca guvernul sa nu faca FONDUL SUVERAN DE DEZVOLTARE SI INVESTITII care va pune pe picioare economia romanaeasca.

# penalu Ciolannis e iar supărat date 3 February 2017 16:17 +4

Penalu' Ciolannis are motive serioase de supărare: nema „Guvernul meu” + spectrul înfricoșător al amputării mînii sale drepte - Mika Plagiatoare (doar 4%) ;-)

# Cha date 3 February 2017 16:25 +2

Corect : Se pare ca Johannis nu doreste ca guvernul sa faca FONDUL SUVERAN DE DEZVOLTARE SI INVESTITII care va pune pe picioare economia romanaeasca.

# Aramis date 4 February 2017 12:00 +1

Va rog sa reflectati serios la urmatoarele: de cand a inceput asa zisa lupta anticoruptie macovista, s-au inregistrat cel putin doua evenimente negative, de netagaduit: Coruptia a crescut exponential, iar situatia economica a Romaniei si implicit romanilor s-a degradat in mod dramatic !

# obiectiva date 3 February 2017 16:17 +4

ROMANI, PREGATITI-VA DE RAZBOI :cry: PRESA INTERNATIONALA - o multime de publicatii din mai toate tarile vestice vin diseara la BUCURESTI.......IOHANNIS E IN MALTA - :-x :-x .....daca NU stiati - este top secret intalnirea din MALTA - -----YALTA, MALTA, BUDAPESTA ...... :cry: dar o puteti aresta, intre timp pe KIORVESI si pe LAZAR .... :P :P :P :cry:

# obiectivul date 3 February 2017 20:59 -1

OBIECTIVOOO.....PREGATESTE-TE....VIN AMERICANII...SA-TI ADUCA BUTOIUL DE MURATURI :P :P :P :P

# V date 4 February 2017 12:20 0

Este foarte posibil ca postacii sa se mai potoleasca in urmatoarele 1-2 luni. Taierea de 20% din bugetul SRI creeaza o dilema sensibila in privinta fondurilor de finantare a armatei de postaci. Raman saracii finantati de Soros, care, in curand o sa aiba alte probleme de rezolvat daca este sa-l credem pe dl. Trump. Disperarea este evidenta. De asemenea, va puteti prinde de cine tine postacul, dupa tonul folosit. Cei ai lui Soros sunt mai virulenti si de nivel intelectual mult mai redus decat cei ai SRI-ului. Deja nu se mai vad miile de "pareri independente" pe paginile presedintiei si ale celorlalti actori implicati.

# Dan date 3 February 2017 16:26 0

Chiar asa ,un procuror tanar ,care sa nu fi avut treaba cu vechiul regim, chiar nu s-a gasit?

# escu date 3 February 2017 17:25 +3

După Nuțu, nu am văzut o mai mare hahaleră (vorba lui Becali) de procuror ca acest Lazăr. După ce nu prea le are cu dreptul (cu dreapta, da) răspândește în spațiul public multe neadevăruri, mușamalizează dosare, fiind șantajabil. Nu știu cum se face, dar de câțiva ani, pornind de la Băsescu încoa, sunt numiți în funcții de mare răspundere numai persoane fără o cultură juridică solidă, chiar dacă Lazăr se dă doctor în drept și autor de manuale.

# Natalia, 19 ian. a.c. date 4 February 2017 12:15 0

Am și eu o întrebare: Domnilor judecători din CSM, domnul PG Augustin Lazăr, a devenit purtătorul de cuvânt al judecătorilor? Astăzi, a explicat lumii întregi cum CSM va da aviz negativ pentru toate proiectele de legi în discuție. Votul nu vă mai include și pe dumneavoastră? A luat dânsul decizia și în numele dv? Sau s-a votat deja în avans în numele dv? Așa de neglijat ați devenit? De ce v-ați dus acolo?

# Alex USA date 3 February 2017 18:39 +3

Domnule Terhes, asta-i prost cu carul. Este "noaptea mintii". Nu am vazut un prostalan mai mare. Fereasca Dumnezeu sa te acncheteze asta prost si tembel.

# Luca date 3 February 2017 18:46 +4

A verificat cineva originalitatea si autenticitatea lucrarilor si manualelor scrise de acest Procuror General? Am intrebat, nu am data cu parul. Am inteles ca nu-si cunoaste nici locul, nici rolul si nici fisa postului. Sa inteleaga domnul acesta ca nu mai stau lucrurile asa cum erau in comunism, ca procurorii nu mai pot aresta cum arestau la fostul Decret 306 pentru o sacosa de malai sau o punga de graunte, desi acum, pentru anii aceea de vechime, au pensii speciale exceptionale, care reprezinta mai multe salariii minime. Presedintele tarii, presedintele CSM, presedinta I.C.C.J, Pocuorul General, judecatorii, asociatiile profesionale trebuie sa-si respecte obligatia de rezerva, sa se situeze de-asupra framantarilor politice, sa nu aiba o conduita partizana. Lor li se ingaduie doar partizanatul cu Constitutiia si legile tarii. Ceva este putred in Romania, de vreme ce magistratii militeaza politic si isi incalca aceasta obligatie.

# Anton de pe cifa date 3 February 2017 19:50 +2

ar trebui sa se dea pubilicitatii toti din "sistem" care au si alta cetatenie in afara de cea romana,am avea mari surprinderi si am intelege mai bine mani******rea ,am vedea la ordinele cui raspund

# securitatea ucide date 4 February 2017 10:05 +1

https://www.petitieonline.com/sustinem_guvernul_grindeanu#sign

# O cautare rapida pe internet date 4 February 2017 15:19 0

... scoate la iveala informatii interesante referitoare la Lazar: vizionati si apreciati siinguri: https://www.youtube.com/watch?v=CfxWf3WoiXQ De citit si articolul de aici http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/augustin-lazar-numit-procuror-general-desi-avea-dosar-penal-la-dna-50064.html/

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva